Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

UUSI LEMPPARIKAULAKORU

8/15/12

UUSI LEMPPARIKAULAKORU

Mä en oo ikinä ollu kovin hyvä kaulakorujen käyttäjä, enkä oo rippiristin lisäks varmaan omistanutkaan muuta kunnon kaulakorua koko elämäni aikana. Ne kuitenkin on musta tosi nätin näkösiä ja viimeaikoina mä oon tykästynyt erityisesti nimikaulakoruihin! En oo kuitenkaan nähny niitä oikeestaan missään kaupoissa Nimesi.fi-nettikauppaa lukuunottamatta ja vähän aikaa pohdittuani mä uskaltauduin kysymään heiltä, että miltä pikku yhteistyö mun kanssa kuulostaisi. Jo seuraavana päivänä mä sain myöntävän vastauksen sähköpostilaatikkooni ja siitä alkoi mun ikioman korun teettämisprosessi! Kukaan sivuja vähänkään vilkuillut ei varmaan osaa arvata millanen koru postiluukusta sitten viime viikolla tipahti..

IMG_1969
IMG_1962

Nimittäin hopea Carrie-nimikoru lyhyellä 40cm ketjulla! Tää on keikkunut siitä päivästä asti kaulassa, eikä varmaan ihan heti lähde pois. Korun tilauksessa eniten mietitytti, että pitäiskö valita hopeinen vai kullattu versio, mut oon kyllä tosi tyytyväinen et valitsin ensimmäisen! Poikaystävän ensimmäinen kommentti oli että "eiks oo vähän tyhmää kantaa omaa nimee kaulassa, oisit mielummin laittanu mun!" :-D

Ja koska ei yhtä ilman toista, niin mä sain hommattua myös teille arvottavaks samanlaisen hopeisen nimikorun! Arvontaan voi osallistua jättämällä tän postauksen kommenttiboksiin kommentin siitä miksi sä luet mun blogia, iskemällä sähköpostiosoitteen perään ja tällä kertaa vaan rekisteröityneet käyttäjät voi osallistua. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.8. kello 22:00 asti!

382 Comments:

1 – 200 of 382 Newer› Newest»
Blogger marisse said...

tykkään aina sun kuvista tosi paljo ja kirjotat tekstii jota on aina kiva olla lukemassa:)

marissse@live.fi

10:06  
Blogger Rige said...

tykkään hirmusti sun kirjotustyylistä ja tekstistä muutenki, ja kuvat on aina superkivoja:)

riikka_maaria@hotmail.com

10:13  
Blogger Ansku said...

Sun blogi on inspiroiva ja kuvat on monipuolisia ja kivoja! :)

annikaa92@hotmail.com

10:16  
Blogger Noora said...

teki mieli kirjoittaa, että luen vaan siks ku oot niin mahdottoman söpö mut haha, kyllä mää tykkään tästä blogista kaiken puolin. Kuvien takia yleensäkin jotain jää seuraamaan ja liityin seuraajaksi jo ennen sitä sun pitkää taukoa, mikä tässä välissä oli :-)

mulla on muuten ihan sama noiden kaulakorujen kanssa, en oo ikinä osannut käyttää oikein mitään lukuun ottamatta sitä kuuluisaa rippiristiä. joskus sain äidiltä hopeisen "N"-kirjaimen ja sekin meni piru vie katoamaan :-(

10:17  
Blogger Mira said...

luen koska tykkään sun kuvista ja ihanista vaatteista. :) mira.marjomaki@netikka.fi

10:21  
Blogger Maiju said...

Sulla on ihania kuvia, oot kaunis ja tykkään sun tavasta kirjottaa :-)
mariel.eilola97@luukku.com

10:21  
Blogger Nina said...

Sun tyyli on kiva ja postailet usein =)

nina_aaw@hotmail.com

10:24  
Blogger kiialexandra said...

Oon lukenu sun blogia ennen sitä taukoa ja en voi muuta sanoo, että oot ihan mahdottoman kaunis ja sulla on upee tyyli. :-) pidän kans sun kuvista ja tavasta kirjottaa.

kiiablogi@hotmail.com

10:34  
Blogger mira said...

myös itekin pitkään oon halunnut kyseisen nimikorun, joten tavastani poiketen, osallistun tähän arvontaan (:
sun blogias tykkään lukea, koska sulla on aina niin paljon kuvia ja ne on söpöjä. mua ei haittaa vaikka ne on kännykällä otettuja tai instagram kuvia, tykkään niistä. osaat kirjottaa hyvin tekstiä, ja sitä on näin myös kiva lukea. vaikka anot sulle kirjottelee kaikkee paskaa ja muuta, niin vastailet niihin ja välillä saan päivän parhaat naurut niistä kommenteista joita anot jaksaa laittaa :D oot mun lempparibloggaaja (:

10:35  
Blogger mira said...

mä oon myös haaveillut nimikorusta jo pitkään, joten tavasta poiketen osallistun tähän kisaan.
sun blogissa mun huomio kiinnittyy eniten noihin kuviin. ne on värikkäitä, söpöjä ja niistä välittyy tunne. vaikka ne on kännykkäkuvia, mua ei haittaa - itekin kuvaan kännykällä kaiken mahdollisen. tykkään sun tavasta kirjottaa ja tekstit on hyviä. oot mun lempparibloggaaja (:

10:36  
Anonymous Anonymous said...

Mä en tykkää tosta Carrie korusta kun toi viimenen kirjain ei näytä jotenkin kivalta möh :D

10:44  
Blogger Essi // Bella Bambina said...

Sä et yritä mielistellä ketään sun kirjoituksilla, siitä mä tykkään kaikesta eniten! Mä käyn täällä myös ihailemassa sun tyyliä, ja ehkä haenkin inspiraatiota sun kuvista raskauskilojen hävittämiseen, jotta voisin joskus näyttää yhtä hyvältä ja itsevarmalta... Kaikella lämmöllä, oot upeen näkönen!

essi.laaksonen@gmail.com

10:53  
Blogger Katri said...

Sun blogi on selkeä ja kiva lukea. Sun kuvat on tosi inspiroivia ja sun asuista saa myös inspistä omaan pukeutumiseen!:)

katkau94@gmail.com

10:54  
Blogger silla said...

Sulla on tosi ihania vaatteita ja inspiroiva tyyli! :) ja muutenkin kivoja kuvia!!

Silla.aaltonen@hotmail.com

10:54  
Blogger Ansku said...

Sulla on tosi kiva tyyli, sekä postauksissa on aina niin ihania ja hyväntuulisia kuvia :) yleensä mua haittaa, jos jollain on blogissa pelkästään kännykkäkuvia, mut ihme kyllä sun blogissa ei ollenkaan. ne kuvat on yksinkertaisesti vaan niin kivoja. sulla on myös hauska tapa kirjoittaa. olin kyllä niiin happy kun jatkoit blogiasi! :)

akh_93@hotmail.com

10:56  
Blogger Laura said...

luen blogias, koska tykkään sun kuvista ja oot hirmukaunis!:)
laura.ruikka@edu.lappia.fi

11:01  
Blogger Saara said...

sulla on ihana tapa kirjottaa elämästäsi. tykkään sun tyylistä ja saat mielenkiintoisia kuvia vaikka kännykällä useimmin kuvailet :-)

saara.markkanen@hotmail.com

11:12  
Blogger Vilma Emilia said...

Oon seurannu sun blogia jo ennen ku alotit nyt uudestaan ja en tiiä mikä täs oikeen iskee, kuvat, teksti ja kaikki! Ja oot ihan hirmu söpö :-)

headphoness@windowslive.com

11:14  
Anonymous Anonymous said...

ei voi olla totta just tollein oikein anelet jotain yhteistyötä ettet joutuis maksaa mistään mitään oot niin vitun paska nykyää ku näyttelet vaa kaikkee ilmaisjuttujas tääl vittu okoo

11:24  
Blogger anni said...

Miksipä tätä ei lukis kun silmää miellyttää niin ulkoasu, asettelu kuvat kuin kirjoittajakin! :) Jatka samaan malliin!
anni.valtti@hotmail.com

11:30  
Blogger anna said...

Sulla on ihana tyyli ja ihania juttuja ja kirjotat sopivan pitkiä tekstejä:) saan tosi paljon inspiraatioo sun blogista!:)

Anna.s.vikman@gmail.com

11:49  
Blogger julle said...

tykkään sun rennosta ja rehellisestä tavasta kirjottaa, plus tietysti kauniit kuvat ja asut on jees !:>

11:53  
Blogger Miia said...

Luen sun blogia, koska kirjotat aina niin kivasti, oot tosi kaunis ja aina kun lukee sun postauksia niin tulee kiva fiilis :) miia.kokko@hotmail.com

11:58  
Blogger Ella said...

Sun blogis on mielenkiintonen ja tykkään sun kuvista ja vaatteista ja kaikesta :)

elwiira_93@hotmail.com

12:06  
Blogger Essi said...

Tykkään sun tyylistäs kirjottaa ja blogata ylipäätään. Blogiis vaan jää koukkuun ! :)

essi19_94@hotmail.com

12:08  
Blogger Eerika said...

Sulla on kivoja vaatteita ja inapiroidun sun tyylistä! Sun tyyli on hillitty mut siinä on aina jotai erilaista ku muiden (: Kuvat on kivoja vaik otatki ne kännykällä, tekstiä on sopivasti ja sen jaksaa lukea. Kun kerrot päivän tapahtumist, se ei oo sellasta "sit tein sitä ja tätä ja sit menin
sinne ja tänne" :D postaat usein ja sul on aina joku pointti miks teet postaukset. plussaa kaikki nää arvonnat.

Eerika.haikonen@hotmail.fi

12:12  
Blogger juuli said...

Luen sun blogia, koska oot niin suuri inspiraation lähde ja aina oon innoissaan, kun postaus on tullut! Olisit nähnyt mun reaktion silloin, kun huomasin et oot tullu takas postaamaan :---D Oot niin uskomattoman sulonen ja osaat kirjoittaa kivasti ja otat ihanan "tavallisia" kuvia, muttei kuitenkaan ykskään sun postaus tunnu itseään toistavalta tai tylsältä! Tätä listaa vois jatkaa vaikka loputtomiin.. :--D

juuli4@hotmail.com

12:12  
Blogger DingDongDuck said...

Alunperin tulin sun blogiin, kun kaverit ja tuntemattomatkin hehkutti tätä ihan hirveesti. Pakkohan se oli selvittää että mikä tässä on niin ihmeellistä vai onko mikään.
Ja selvishän se! Sen lisäks että oot älyttömän nätti ja sulla on superkiva tyyli, et oo muuttunu liian sulkeutuneeks bloginpitäjäks vaikka sulla onkin suosioo. Lisäks et oo antanu sen suosion nousta sun päähän vaan pidät edelleen jalat maan tasalla! :)

kommundhilf@gmail.com

12:15  
Blogger Elina said...

Tykkään sun blogista hirmusesti koska sulla on kivoja kuvia ja vaikutat ihmisenä ihan huipputyypiltä! Mua ei haittaa ollenkaan iphone-kollaasit joista monet valittaa, nimenomaan tykkään tästä sun tyylistä postata :-) Usein saan päivän naurut sulle tulevista anonyymien idioottikommenteista ku ne on niin uskomattomia välillä mutta onneks osaat vastata niin hyvin niille takas!:-D Kaikenlisäks oot tajuttoman kaunis tyttö ja ootte Vilun kanssa sulosen olonen pari, toivon teille molemmille kaikkea hyvää♥

elsssku@gmail.com

12:19  
Anonymous Anonymous said...

Beautiful!
xx

http://welikewelove.blogspot.com

12:20  
Blogger Anna Käyhkö said...

oot mielenkiintoinen ihminen ja sun blogissa on kivoja kuvia : )

annakayhko@hotmail.com

12:21  
Blogger henna said...

luin sun blogia jo sillon kauan sitten ja kun pidit taukoa niin vähän väliä piti käydä kurkkimassa ja aina jaksoin uskoa että sä palaat ja niinhän siinä kävi ♥ sun blogi on vaan niin paras, kuvat on mahtavia, sun tyyli on upee ja täältä löytyy aina uutta inspiraatiota! i like :))
henna-l@hotmail.com

12:31  
Anonymous Anonymous said...

Luen sun blogias siks, koska sun kuvista eristyy sitä tunnelmaa mitä sun päiväään on kuulunut, kerrot sun päivät niin kiinnostavasti,ja aina jos sul tuleeki joku ettet voi kirjottaa tuun silti aina kurkkaamaan sun blogias ja oletan et siellä on joku postaus jora vois lukea ja luen sun postauksias monenmontakertaaperäkkäin, koska niistä saa niin paljon inspiraatioita ja oon vaa niin kateellinen sulle!Kun olet niiin kaunis ja sun elämätuntuu aivan täydelliseltä! :-)
arkku_nogina@hotmail.com

12:33  
Anonymous Anonymous said...

Luen, koska tykkään sun kirjotustyylistä, postaat tarpeeks usein, kuvat on hienoja ja oot iha älyttömän kaunis :)!
lauraa_95@hotmail.fi

12:34  
Blogger Sini said...

Luen koska tykkäsin lukea silloin ensimmäisellä kerralla ja uteliaisuus heräs toisellakin kerralla!

imsini.luukku.com

12:40  
Blogger Sofia said...

1 sulla on selkeitä ja hyviä kuvia 2 oot kaunis ja sulla on tosi kiva tyyli 3 oot kypsä ikäsekses ja sulla on kiinnostava elämä!

sooofia.n@gmail.com

12:42  
Blogger suuwi said...

tykkään sun blogista hirmusesti koska sitä on kiva lukea ja sulla on tosi kivoja kuvia! Mä just tykkään noist iphone-kollaaseist, et eine mua haittaa(: tykkään sun tyylistä kans tosi paljon koska se muistuttaa paljon mun tyyliä!

Deis95@hotmail.com

12:45  
Blogger rosa said...

sun blogi on vaan kokonaisuudessaan niin paras blogi koskaan, ettei tätä voi olla lukematta :D

rosakarppinen@luukku.com

12:56  
Blogger rosa said...

sun blogi on vaan kokonaisuudessaan paras blogi ikinä, joten en voi olla lukematta!:) kaikki vaan natsaa :D

rosakarppinen@hotmail.com

12:58  
Blogger Paula Järvinen said...

Luen sun blogia koska se on inspiroiva, siinä on ihania kuvia ja kirjoitat hyvin :-) + vaikutat todella mukavalta ihmiseltä!

ppaul_a@hotmail.com

13:00  
Blogger Iida said...

oon lukenu sun blogia jo sillon ku aikasemmin postailit ja en oikeestaan osaa sanoa että miks luen tätä, ehkä siks ku kirjotat niin kivasti ja saat iphone kuvat näyttämään niin törkeen kivoilta ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! Lemppariblogi :)

iitsi-piitsi@hotmail.com

13:17  
Blogger Nea said...

Oon lukenu sun blogia kohta jo 3 vuotta ja syy siihen on se että oot ihanan positiivinen ihminen, kiitollinen pienistäkin asioista, elämän ilonen vaikka maailma välillä kusiski silmään:-D ja kuvat + teksti täällä on aina niin kivoja:-)Ykkösblogi tällä hetkellä!
nea.miettinen1@luukku.com

13:30  
Blogger ANNIKA VISKARI 魏艾妮 said...

Luen tätä koska kirjotat tosi kivasti ja avoimesti elämästäs! Kuvat on kivoja ja selkeitä! :)

annikaviskari@gmail.com

13:37  
Blogger Säde said...

Luin sun blogia joskus aiemminkin, mutta tää ei sillon iskeny niin hyvin. Nyt kun alotit bloggaamisen uudelleen, eksyin tänne - ja onneks eksyinkin, koska nyt tykkään tästä enemmän. Etenkin sun kirjotustyyli on kiva :-)

growupandbekids@hotmail.fi

13:40  
Blogger -aino said...

Luen sun blogii koska kirjotat silleen mielenkiintosesti, että sun tekstiis jaksaa lukee, ihania tarkkoja kuvia, ja postaukset ei oo sellasii turhii löpinöitä! :-D

aino_salminen@hotmail.com

13:42  
Blogger milja said...

Tykkään sun blogista, koska et yritä esittää mitään vvaan ihan omana itsenäsi bloggaat. Ja sulla on tosi kiva tyyli! :)

miljaak@hotmail.com

13:46  
Blogger sansbe said...

Luen sun blogia koska sun postaukset on tosi piristäviä ja postailet tosi usein!:) Tykkään myös siitä ku kuvaat iPhonella niin tulee vähän erilaisia kuvia ku muissa blogeissa:) Ja sun tyylistä saatan joskus saada ihania vinkkejä:)

sansbe@luukku.com

13:47  
Blogger Heidi said...

Luen sun blogia, koska tykkään sun tyylistä, päivittelet kivan usein ja sulla on kivoja kuvia :)

sapphires_(a)hotmail.com

13:48  
Blogger Laura said...

tykkään sun tyylistä ja pakko myöntää et aluks luin ehkä siks ku kaikki muutki luki, if u know :D mut siis, nykyää oottelen kyl aina innol sun postauksii ja arvostan sitä kuinka vaikuttaa et oot oma ittes koko ajan etkä esitä mitää muuta !

laura.hamalainen11@gmail.com

13:48  
Blogger Anni said...

Luen sun blogista, koska kuvat ovat mielenkiintoisia ja hyviä, postailet usein, oot tosi tyylikäs ja kaunis :-)

anni.lonka@hotmail.com

13:52  
Blogger Satu said...

Tykkään sun blogista tän yksinkertaisuuden vuoks, selkeitä kuvia, sujuvaa tekstiä ja just hyvän pituset postaukset, sekä postaat usein :) Myös sun ulkonäkö ja tyyli on kadehdittavan ihanaa<3

sadu-@hotmail.com

13:54  
Blogger Iina said...

huomasin sun blogin saran blogin kautta, ja luen tätä tosi kivojen kuvien, sun tosikivan tyylin ja ihanan tekstin takia :-)Pidän tätä blogia niiku blogimaailmassa mun esikuvana, koska täältä saa ihan sairaan hyviä vinkkejä omaanki blogiin ja kaikkee :):)

iet97@hotmail.com

13:55  
Anonymous KUKKUU said...

tosi kiva et sait ton korun :) mut tosi "tyhmää" vaan lukea jostain 6 eri blogista "uskaltauduin varovaisesti kysymään haluaisivatko tehdä yhteistyötä kanssani" .... :_DD

14:05  
Blogger Veera SP said...

luen sun blogia, koska tä on niin tämmöne huoleton blogi. et yritä liikaa (tai semmonen vaikutelma ainaki tulee :-D) ja mun mielestä on tosi kiva kattella tämmösiä arkisia kuvia :---) plussana tietty et kirjotatkin sillee et näitä tekstejä jaksaa lukea!

veeramail@wippies.com

14:07  
Blogger Vilma said...

Luen sun blogia koska sulla on ihania vaatteita, kirjotat kivasti, postaat usein, kuvat on kivoja sekä oon totaalisen koukussa tähän:-)

vilma.vartiainen@dnainternet.net

14:11  
Blogger Milla said...

Luen blogiasi, koska kuvat on hyviä ja asiallisia, postailet usein ja teksi on kiinnostavaa.Sulla on myös hyvä tyylitaju! Ehottomasti yks lemppariblogeistani :)
milllapa@luukku.com

14:14  
Blogger maiju said...

Luen sun blogia, koska sulla on yksinkertaisesti ihan huippu blogi. :) Sun tekstiä on kiva lukee ja se on selkeetä. Myös kuvat on aina ihania. Oot muutenkin tosi kaunis. :)

maiju-jokinen@hotmail.com

14:20  
Blogger Katja said...

Luen blogiasi koska oon tykännyt tästä siitä lähtien kun aloitit, ja löysin tauon jälkeen taas niin pitihän tätä jatkaa :) Hyvät kuvat, hyvät jutut, keep going!

katjaa93@hotmail.com

14:22  
Blogger Saara said...

Oon seurannu tätä niin kauan, et on jäänyt jo tavaksi :-D Eikä se mua haittaa yhtään! Kuvat on kivoja vaikka ne oiskin otettu puhelimella ja tekstit mielenkiintosia. Se ehkä myös vaikuttaa kun oot samanikäinen niin on kiinnostava seurata :-) saara1306@hotmail.com

14:23  
Anonymous Anonymous said...

Luen sun blogia koska ooot mun mielestä kaunis ja tyylikäs, ja sun postaukset on mielenkiintosii :-)
Katasdi@gmail.com

14:27  
Blogger alisa said...

luen sun blogia koska kirjotat tosi kiinnostavasti ja postailet usein, kaikki kuvat on ihania ja tää ulkoasu on tosi kivan selkee, sulla on tosi hyvä tyylitaju ja rakastan kaikkii sun vaateyhdistelmiä! tää on vaan paras blogi mitä oon lukenu koskaa :-)

alisa.nyyssonen@gmail.com

14:32  
Anonymous Anonymous said...

Luen tätä blogia koska tässä on rento ja positiivinen kokonaisuus! tuntuu et tekstiä ei oo yritetty väkisillä vääntää tänne vaan tosi luontevasti kirjotettu!:) hanna.n@luukku.com

14:39  
Blogger Unknown said...

Luen sun blogia sillä teksti on mielenkiintoista ja pidän tyylistäsi pukeutua :) Kuvat ovat lähes aina erittäin laadukkaita ja hauskaa katseltavaa! Kirjottelet myös aika usein ja se on suuri plussa .. :)
jennnaa@hotmail.fi

14:40  
Blogger Sara said...

samantyyppinen tyyli ku mulla ja yhtä ilonen ja pirtee ! ja tykkäät hyvästä ruuasta ;) ihana blogi, hyviä kuvia, oon ollu lukija alusta asti ! sssarar@hotmail.fi

14:41  
Blogger Eerika said...

Luen sun blogia, koska tykkään sun tyylistäs ja kuvistas tosi paljon. Muistankin kun luin sun vanhan blogin monta kertaa kokonaan lävitse ja siskokin jo sano et rauhotu! :D

eerika_moi@hotmail.com

14:42  
Blogger Janina Koskenniska said...

tykkään sun blogista koska sulla on hyviä kuvia ja näistä postauksista tulee aina hyvälle tuulelle ja aina ku lukulistas lukee et oot kirjottanu oon iha innoissani! :)

janinapupu@hotmail.com

14:44  
Blogger Roosa said...

luen sun blogia koska kuvat on hyvän laatusia ja kivoista jutuista otettuja. Sun vaatteet on ihania ja oot super kaunis! Postailet useesti ja teksti on tosi kivaa luettavaA (: OOn lukenu sun blogias niin kauan ku muistan ja en vois aatella että en lukis jatkossakaan :)

rroossaa@luukku.com

14:46  
Blogger Noora said...

tykkään sun blogista koska sun tyylis on ihana ja blogi mielenkiintoinen, ja kuvat on huippuja! :)
nnoora.p@hotmail.com

14:49  
Blogger S said...

Mul ois niiiiin paljon kerrottavaa, mut siis esim siks, että kirjotat kivan verran, että sen jaksaa vielä lukea tai sitten sitä ei ole liian vähän. Pidän tyylistäs ja se inspiroi mua :) Kuvas ei oo ns. "turhia" ja varsinki ku sul on se päivänasu, nii se on tosi kiva :)

saraniskanen@hotmail.com

14:51  
Blogger Sini said...

Tykkään sun kirjotustyylistä ja tunnelmallisista kuvista! :)

Sizzi95@gmail.com

14:52  
Blogger iitukkaa said...

Kirjotat tosi kivasti asioista ja vielä kuvaatkin hienosti! :)

iitukkaa@gmail.com

14:53  
Blogger kata said...

oon lukenu tätä sun blogia iät ja ajat hehe ja oon aina tykänny sun tyylistä ja kuvista :-) aina niin kiva nähä että sulta on tullu postaus ja pääsee lukee sun juttuja ja kattelee hienoi kuvii :-)

14:55  
Blogger Veekku said...

Kivoi kuvii ja teksti mukavaa luettavaa ! :-)

veekkuu@hotmail.fi

14:56  
Blogger Peppi said...

luen sun blogia, koska tappelut sun ja anonyymien välillä on huvittavii XD noei se ainut syy oo,... tykkään myös sun kuvista ja selkeestä ulkoasusta :) peppi.vaananen@gmail.com

14:56  
Blogger annsku said...

Luen blogiasi koska kuvat on todella pirteitä ja piristävät päivää:) Lisäksi oot nätti ja vaikutat järkevältä. Blogi on yksinkertaisen selkeä ja ihana. Tekstejä on kiva lukea ja saat aina kaivettua asioista esiin positiiviset puolet :) eräs kaverini kysyi et oonko lukenu sun blogii ja vastasin että en, joten menin tsekkaamaan ja liityin samantien lukijaks:) tää on ihan ehdottomasti mun lemppariblogi!

anniina.osterlund@gmail.com

14:57  
Blogger matleena said...

Luen sun blogia koska sulla on täydellinen tyyli ja tykkään sun postauksista! :)
matleenahonkanen@hotmail.com

14:58  
Anonymous Anonymous said...

siis ootko oikeesti tosissas? ehdotit ite yhteistyötä nimesi.fi;lle? :DDD eli siis toisinsanoen kerjäsit itelles ilmasen korun sillä verukkeella että ''ihan hyvää hyvyyttäni muutkin sitten saavat mahdollisuuden voittaa''
ei tsiisus , myötähäpeä iskee, maksa ite korus mutta pliis älä kerjää eri nettipuljuilta ilmasta tavaraa

15:03  
Blogger Mira said...

Mä alotin lukee sun blogias sillon jo ennen ku lopetit vähäks aikaa ja kun jatkoit niin tietysti mäkin! oot niin kaunis, sulla on hyviä kannanottoja ja sun tekstit on kirjotettu hyvin ja kuvat ihania:-)

mirkkuy7@suomi24.fi

15:04  
Blogger Ellu said...

Sun blogis oli ensimmäinen mitä oon ikinä seurannu, ja mua harmitti ihan sikana kun pidit pitkän tauon, mutta onneks oot palannut takas! Tykkään sun tyylistä ja kuvistas erityisesti asukuvista. Ja muutenkin mun mielestä sulla on hyvä touchi valokuvaukseen (ainakin kun muistelen sun vanhoja postauksia) vaikka sulla ei tällä hetkellä ookkaan kameraa. :)
elludaa@gmail.com

15:05  
Blogger Johanna said...

Sulla on superkivoja kuvia ja oot erittäin nätti :) Lisäksi sun blogi on aina pysyny tosi mielenkiintosena, vaikka postailet usein ihan vaan sun arjesta! Jatka samaan malliiin :)
johanna3@hotmail.fi

15:05  
Blogger Jassu said...

luen sun blogia koska, sulla on ihana tyyli,kuvat on hienoja ja kirjotat superkivoja juttuja. oot ihana :)

jasmiina.yildiz@hotmail.com

15:07  
Blogger Tea Sofia said...

Mä tykkään sun postaustyylistä ja kaikista kuvista ja oikeestaan kaikesta tässä blogissa, en mä niinkää tiiä ! (:

tea1@luukku.com

15:08  
Blogger emmi said...

Oon lukenu tätä blogia jo sillon ennen sitä sun taukoo, ja auttamatta tää on kyllä ollu aina lempparein kaikista! Tosi paljon kivoja kuvia ja just semmosista jutuistakin mitkä mua kiinnostaa, kaiken lisäks oot vielä tosi symppiksen olonen :-) Melkei hypin riemusta kun alotit taas uudelleen bloggaa!

emmi_heh@hotmail.com

15:09  
Blogger rousiii said...

Sul on aina ihanii kuvii ja sopivasti tekstii nii ettet koskaa jaarittele liia pitkää :) tykkään vaa lukee tätä nii mielellää!

roosa.sirmola@elisanet.fi

15:12  
Blogger Ida said...

luen sun blogia koska sun kuvat on hyvä laatusia ja kivoja ja sun postaukset on aina tosi positiivisia ja postaat ihanan usein ! =)

ida.pappila@hotmail.com

15:12  
Blogger Annika said...

Jos yhtään helpottaa niin jokainen kyseisen firman kanssa yhteistyötä tehnyt on ehdottanut sitä itse, kenellekkään ei olla tultu tyrkyttämään niitä koruja vaikka postauksista niin yleensä annetaankin ymmärtää.

15:14  
Blogger Jenny said...

mä halveksun teitä anonyymejä, kun ei ole pokkaa tulla sanomaan näitä asioita omalla nimellä. :)

15:16  
Blogger sesilia said...

Oon lukenu jo tosi pitkään sun blogia, ja jatkoin nyt sitten ku alotit uudestaan. Sulla on kiva tyyli ja kivoja kuvia !

silli_1996@hotmail.com

15:19  
Blogger Ellivera said...

mä tykkään sun blogista ja luen sitä koska kirjotat tosi kivasti ja silleen rennosti ja sulla on ihana tyyli :)

ellivera@hotmail.com

15:19  
Blogger Tiina said...

Kommentoin juuri edelliseenkin listaukseen mutta luen sun blogia, koska tykkään kuvista täällä. Vaikutat sellaselta down-to-earth tyypiltä etkä postaa pelkkiä asukuvia tai ostoksia niinkin monet nykyään.

et varmaan todellakaan muista mutta silloin kun luistelit noviiseissa ja mä kans eri seuran noviiseis niin juteltiin irc-galleriassa joskus välillä :D


tiina_juhola@hotmail.com

15:21  
Blogger Riikka said...

Oon ollut lukija edellsen blogisi miltei alusta asti. :> Sulla on hyvälaatuisia ja mielenkiintoisia kuvia, ei mitään huonoa sanottavaa!

pikkumekko@luukku.com

15:24  
Blogger Rahel W said...

luen tätä blogia koska tykkään sun tyylistä ja postauksista. oot tosi mukavan olonen ja kirjotat hyvin! :)

rah.234@hotmail.com

15:24  
Blogger julia said...

Koska postaat usein, sulla on ihana vaatetyyli ja postauksiisi ei ikinä kyllästy.

juliakerkela@gmail.com

Ois upeeta voittaa toi, koska toivoin tota rippilahjaks äitilt - mut ei olle vielä tilattu ja jos voittaisin, ei tarviskaa tilaa.

15:25  
Blogger emi said...

Aloin vasta vähä aikaa sitte lukee sun blogia mutta oon tykästyny tähän todella paljon! Sun kuvat on aina ihania ja niin ulkoasukin :-) Ja sä oot ihan hirmu kaunis :)

emiletti@hotmail.com

15:26  
Blogger Regina said...

luen sun blogia koska oot täydellinen.

mmiill@live.fi

15:27  
Blogger ilse said...

Luen sun blogia, koska sun kuvat on parhaita, oot tosi nätti ja kirjoitat usein! Oon lukenu sun blogii ihan alusta asti :)
ilse.rautio@hotmail.fi

15:29  
Blogger ELLI said...

Rakastan sun kuvias ja tapaas kirjottaa, ne on jotenkin niin ihania! Ja minäkin oon lueskellu sun blogia jo ennen sitä taukoa, olin niin maassa kun silloin lopetit eikä mulla ollu vielä bloggertunnuksia ymym millä ois jossain vaiheessa päässy lukemaan (eiks tää ollu joskus vaa kutsutuille lukijoille?) :D Ihailin blogis alkuaikoina sun tyyliäs, ja ihailen sitä vieläkin, vaikka se onkin tottakai muuttunut (mutta niin minäkin!). Tähän samaan haluisinkin heittää toiveen, et jos voisit joskus tehdä postauksen sun blogihistorian kuvista tai käydä vähän läpi miten tyylis on muuttunut!:)

enn95@windowslive.com

15:32  
Blogger Caroliiina said...

luen sun blogias koska kirjotat tosi omaperäisesti ja sun postakset on aina tosi kivoja ko ne on sekä kuva- että tekstipainoisia ja niit on tosi kiva lukee:)

carolinahannolainen@hotmail.com

15:32  
Blogger Katja said...

luen blogiasi, koska siinä on kivoja kuva kollaaseja sekä tekstiäsi on aina kiva lukea . sulla on myös tosi kiva tyyli ja asukuvista saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen! vaikutat todella symppikseltä ja mukavalta minkä takia blogiasi seurailenkin.

lahdkat@hotmail.com

15:38  
Blogger TIIA said...

sun blogissa on ihania kuvia, ja oot ihan mielettömän kaunis:-) postauksia lukiessa tulee hyvä mieli!

tiia.hakli@hotmail.com

15:39  
Blogger laura said...

luen sun blogia, koska tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä, teksteistä muutenkin. oon sun kanssa saman ikänen ja sun juttuihin on niin helppo samaistua niin senkin takia niitä jaksaa lukea. tykkään myös tosi paljon sun kuvaustavasta ja kuvista. sun tyylikin on tosi kiva :)

lauramoi_@windowslive.com

15:40  
Blogger aino katriina said...

luen sun blogia koska rakastan sun tyyliä, sun kirjotustyyli on ihailtava, oot ihan älyttömän kaunis! ja postaat usein :) tää on ehottomasti mun lemppari blogi!
ainokatriina@gmail.com

15:42  
Blogger nea said...

Sun postaukset on aina mielenkiintosii et ne jaksaa lukee & kuvatki on kivoja + tykkään sun tyylistä mielettömästi:)

nekkujj@hotmail.com

15:43  
Blogger Veeruska said...

Tykkään sun blogista koska kirjottelet usein ja mielenkiintoisesti, oot tosi kaunis ja kuvat<3 rakkautta:D
veeram97@hotmail.com

15:44  
Blogger sannieerika said...

oon lukenu sun blogia jo ikuisuuden, oot vaan niin mielettömän kaunis, omistat ihania vaatteita ja kirjotat kivasti:-)

ssanni94@hotmail.com

15:45  
Blogger Unknown said...

luen koska sun blogi on iha mielettömän ihana, sulla on kiinnostavia ja kivoja kuvia, oot hulllun taitava kirjottamaan!! :) ++ kirjotat nii usein ! :) tää ulkoasuki on sellane että jaksaa kattella! :Dd


emmat98@hotmail.com

15:45  
Blogger mette said...

Luen sun blogii, koska kuvat on tosi kivoja ja sun tekstii on tosi kiva lukee, ku se on semmosta tosi rentoo ja kerrot kivoist asioista :) saan kans paljo ideoit omaa pukeutumisee tän kautta!
oon siit asti halunnu tollasen korun kun ekaa kertaa katoin sinkkuelämää.

mette.yletyinen@gmail.com

15:45  
Blogger Julia said...

Luen sun blogia, koska oot tosi nätti, sulla on ihania vaatteita ja hyvä maku vaatteitten suhteen (-: ja koska kuvat on hyviä ja kirjotat selkeesti!

julia97@luukku.com

15:46  
Blogger Unknown said...

Sun kuvissa on mieletön tunnelma aina, ehkä just siks että ne on otettu iPhonella eikä millään järkkärillä. Kirjotukseski on kivoja, sun päivistä on aina kiva lukee :-)

sarawidjeskog@kpedu.fi

15:48  
Blogger Julia said...

sun blogia luen siks koska oot ihan hurjan nätti, rakastan sun tyyliä ylikaiken ja saan täst blogist hirveesti inspiraatioo pukeutumiseen (jota ei kauheen monen blogista saa)! :) muutenkin tää on ihan ykkös blogi!

mesi-julian@hotmail.fi

15:51  
Blogger emmi said...

Luen sun blogia, koska sun postaukset on tosi kivoja ja oot tosi ystävällisen olonen ! Plus tykätää samoist ohjelmist ja samoist vaatteist nii saan sult paljon ideoit !:)

emmi.sillanpaa@hotmail.com

15:53  
Blogger Jenna said...

Luen koska sulta tulee kivoja kuvia + sulla on kiva tyyli:) Yleensä paljon kuvia ja vähemmän tekstiä, mikä on ehdottomasti mun mielestä kivempi:D

jennnn_@hotmail.com

15:55  
Blogger Janni said...

Luen ehdottomasti blogiasi siksi, että tykkään kun laitat melko paljon kuvia ja mun mielestä kirjoitat kiinnostavasti! (:

janni1995@hotmail.com

15:55  
Blogger Suvi said...

Blogisi on tosi koukuttava! Aina jää oottamaan uutta postausta ja kivoja kuvia :)
suvv_@hotmail.com

15:56  
Blogger juulia said...

kuulut niihi bloggaajiin, joil on jalat edellee maassa ja kerrot sun normaaleista päivistä ja normaalin arjen tapahtumista ja se kiinnostaa mua. ei tartte elää mitään erikoista elämää vaan just se jokapäivänen elämä on kiinnostavaa luettavaa. sen lisäks tykkään iha hirveesti siitä, et sul on ihana tyyli josta saan melkee päivittäin uutta inspiraatioo mun omaan pukeutumiseen :)oot myös iha tajuttoman kaunis!

juulia.wallin@netti.fi

15:58  
Anonymous Anonymous said...

luen sun blogia koska sulla tuntuu olevan elämässä paljon kaiken laista.
tuntuu kun et ois ikinä paikalla vaan et sul on koko ajan jotain kivaa menemistä. pidän myös sun kirjotus tyylistä ja siitä miten esität asiat.
kuvatkin on tosi kivoja ja oot todella nätti,
sekä omaat tosi kivan tavan pukeutua ja laittautua.(:

- anni_mikkola@hotmail.com

15:58  
Blogger Noora said...

Sun blogi on ehkä ainut jota jaksan oikeesti lukea kokonaan ja tarkasti! Sulla on iha sika ihana tyyli ja ihania vaatteita:-)!

noora--96@hotmail.com

15:58  
Blogger jenna said...

saat aina teksteistä vaan niin mukavaa luettavaa, kuvat on selkeitä + niitä on sopiva määrä. postaustahtikin sulla on just sopiva! ja sulla on upee tyyli, oot tosi kaunis!

jennajanina@hotmail.com

16:00  
Blogger elisaaa said...

luen sun blogias koska tä on erilaisempi kuin muut ja oot saanu täst niinku just sun tyylises, ja muutenkin oot tosi kaunis ja kirjotat hyvin sekä sun postauksii on aina kiva lukee.

elisa.vataja@luukku.com

16:01  
Blogger empsi said...

Sun blogi on inspaava ja tykkään tosi paljon sun tyylistä. Harvoja blogeja, joilta aina uuden postauksen luettua odotan jo seuraavaa! :-)

emppumoi@windowslive.com

16:02  
Blogger Laura said...

Luen sun blogia, ku postailet useesti ja kuvat on mielenkiintosii (:

laura.niska@hotmail.com

16:03  
Blogger Jenna said...

Luen sun blogii, koska teet tätä selvästikki ihan omana ittenäs ja mun mielestä sun persoonallisuus tekee sun blogista hyvän :)

jennajuu@yahoo.com

16:06  
Blogger M said...

Luen sun blogias, koska mun mielestä tää blogi on monipuolinen ja tykkään tosi kovin noista sun kuvakollaaseista ! :-) Ja tosiaan kuvat on erilaisia, eikä aina sitä samaa päivänasukuvaa samasta kohtaa !

mardd-@hotmail.com

16:06  
Anonymous Anonymous said...

voi vitsi mä oon jo pitkään halunnu tollasen!:) luen tätä koska tää vaan on yks parhaista blogeista mitä luen, oot kaunis, sulla on tosi kiva tyyli ja sul on aina inspiroivia & kiinnostavia kuvia :-)!

souffi96@hotmail.com

16:08  
Blogger Julia said...

sun blogi on tosi mielenkiintonen, osaat kirjottaa hyvin :)

juliaksi@hotmail.com

16:08  
Blogger - said...

Luen sun blogias, koska sulla on uskomattoman kiva tyyli ja ihana kirjotustapa. Isona plussana postaat vielä usein. Tekstiä on sopivan verran ja kuvat on hyvälaatusia, jopa parempia kuin mitkä useissa kamerallisten bloggaajien blogeissa on!

jjeeessica@hotmail.com

16:09  
Blogger Juuli said...

luen sun blogia, koska sulta tulee just sen tyylistä juttua, mikä mua kiinnostaa ja mitä jaksais lukee enemmänki! myös sun tyyli on kiva:)



juuli.hietanen@luukku.com

16:11  
Blogger wilma said...

tää on varmaan jo aika kulutettu fraasi täällä näin, en jaksanut edes lukea noita ylempiä kommentteja läpi kun niitä on niin monta joten pahoittelen etukäteen jos vastaus on samanlainen kun jollain muulla tai jos et jaksa lukea kokonaan! :D mutta siis luen sun blogia sen takia että sulla on tosi kiva tyyli ja oot tosi kaunis. ollaan samanikäisiä joten sun elämäntilanne on suurinpiirtein aika sama kun mulla ja on kiva lukee jonku muunki mietteitä tästä :) tykkään myös sun kirjoitustyylistä tosi paljon ja sulla on kivoja kuvia joten siinä onki syyt miks aina ootan näitä sun postauksia! :) jos voittaisin niin pyytäisin ton korun mun siskon tai kaverin nimellä että voisin antaa lahjaksi:) anteeks nyt tästä hirveen pitkästä kommentista ja turhasta infosta mitä et edes tartte, mut kerranki ku uskaltauduin kommentoimaan ni se kostautu pituudessa, sori! :D

16:12  
Anonymous Anonymous said...

Löysin tän blogin ihan sattumalta ja tykästyin heti kirjotustyyliin ja siihen että kuvat on kännykällä otettuja haha :) Lisäks mielenkiintoset postaukset ja ihana tyyli!

katruu02@gmail.com

16:12  
Blogger Riinamari said...

luen sun blogia koska rakastan noit sun kuvakollaaseja, oot ainut bloggari kenen tekstit oikeesti luen ja muutenkin monipuolinen blogi :)

rinkku1@hotmail.com

16:14  
Blogger Emmi said...

Hahaww, luen koska oot tavallaan samanlainen ku mä. Olin ihan samantyylinen ku sä sillon ennen sun taukoos, tykkäsin katella ja saada inspistä susta. Ollaan jollain tapaa kasvettu täs nyt samois kehyksis, ja sun tauon aikana mun tyylistä kehitty semmonen ko sunki on tällä hetkellä. Näin ollen seuraamista ei ees tarvinnu lopettaa, kun inspiksen saaminen vaa on lisääntyny koko ajan! :-D Oot kaunis ja mukava, halataan jos tavataan.

emmmmmi@hotmail.com

16:16  
Blogger Saana said...

Olin lukenu paljo juttua tästä sun blogista, ja sitte ku taas palasit niin käväsin kattomassa ja tykästyin heti! :) Oot tosi kaunis ja kirjotat sellasella rennolla tavalla, et sen tekstin myös jaksaa lukee. Sekä sun kuvat on aina tosi kivoja. :)

ruusunuppu@windowslive.com

16:18  
Blogger emmmi said...

Luen sun blogia koska tykkään sun kirjotustavasta, kauniista kuvista, tyylistä ja kaikessa sussa ja sun blogissa! Oot inspiroinut mua tosi paljon ja pystyn jotenki samaistumaan suhun! Jatka samaan malliin! :-)

emmi.rasmus@gmail.com

16:19  
Blogger Satu Brunou said...

Luen sun blogia koska tykkään sun tyylistä ja sun elämää on muutenki kivaa seurata :-)

niiskuneiti95@hotmail.com

16:19  
Blogger Mira said...

Sulla on lähes aina tosi kivoja kuvia ja sun tyyli kirjottaa on oikeesti tosi kiva! Tää on just niitä harvoja blogeja joista jaksan lukea tekstinki, etten kato vaan kuvia. :-D

mirccu__@hotmail.com

16:22  
Blogger siniedit said...

Oot inspiroiva tyyppi ja sun kuvista välittyy fiilis ku fiilis!

siniedit@gmail.com

16:27  
Blogger ruxu said...

- ihania ja inspiroivia kuvia!
- oot nätti:)

rouskupa@hotmail.com

16:28  
Blogger Katariina said...

Koska sun blogissa on hienoja kuvia ja kivoja tekstejä, joita jaksaa lukea! :)

katariin96@gmail.com

16:30  
Blogger JOSKA said...

Luen sun blogia siksi koska tykkään tästä tosi paljon! :-)
josefiina_96@netti.fi

16:30  
Blogger Kadi said...

Adorable necklace :)

16:34  
Anonymous Anonymous said...

Sulla on tosi hyviä kuvia, vaikka otatki ne yleensä iphonella :) jotenki niistä aina näkee kuitenki, mitä sun päivään sisältyy ja kaikki päivän asut ja uudet ostokset! Kirjotat aivan ihanasti ja siks tykkään lukea sun tekstejä :)Sulla on myös sellaisia aiheita täs mitkä kiinnostaa myös mua.

iitu.valli@hotmail.com

16:40  
Anonymous Anonymous said...

Ihme kommentti anolta? Firmathan saa näistä yhteistyöjutuista lähes ilmaista mainosta, eli niille nää on mun käsittääkseni aika hyviä diilejä. Eihän ne niitä muuten tekisi.
Musta on myös vaan oikein että bloggaajat saa vaivanpalkaks muutakin kun lämmintä kättä, sen verran joutuvat kuitenkin näkemään vaivaa blogien eteen.

Kannattais nauttia siitä että joku ylipäätään jaksaa kirjottaa blogia jota sinäkin voit sitten lueskella, eikä olla katkera siitä että joku saa jotain, ja sinä et.

16:43  
Blogger Monde said...

Luen sun blogia koska tykkään sun kuvista ja tavasta kirjottaa. Sun tyyli on aivan upee ja saan siitä inspistä! :) Vaikutat myös tosi kivalta ja symppikseltä tyypiltä. Uusia postauksia odotellessa! :))

moona.taskila@gmail.com

16:46  
Blogger Viivi said...

siihen on monta syytä, mutta ensinnäkin, sä oot lahdesta ja meillä on mooonta tuttua, tai mulle ne on tuttuja ja sulle kavereita!=) toiseks, oot mielettömän kaunis tyttö, ja näiden puhelinkuvien kautta pääsee sisään sun ihan oikeeseen elämään aika lähelle:-) kirjotat kivasti ja sulla tuntuu olevan ihan mahtava elämä, siin on päälimmäiset syyt :-)

viivi.parviainen@gmail.com

16:49  
Blogger Janni said...

Luen koska sulla on ihania kuvia ja oon lukenut jo ennen taukoa :-) Sekä sun tyyli on kiva!

janninanni@gmail.com

16:49  
Blogger riina said...

seurailen koska kiinnostaa tietää mitä siulle kuuluu :) riinasa@hotmail.fi

16:52  
Blogger hapsu said...

Luen sun blogias koska tää on tavallaan aika semmonen leppoisa ja sulla on kivan näköinen tyyli. Kuvat on aina kivan näkösiä ja ns. kuvailevia, eikä haittaa vaikka ne on kollaaseina. Se tekee siitä aika kivan. :)



hapsu_96@hotmail.com

16:52  
Blogger janetta said...

Luen blogiasi koska;
sun kuvat on hienoja ja sopivan kokoisia
teksti mielenkiintoista eikä sellasta tönkköä
tyylisi on hieno ja siit saa hyvii vinkkei omaan tyyliin yms
ja muutenki koska sun blogi on monipuolinen ja hyvä :-)

janettasd@luukku.com

16:53  
Anonymous Anonymous said...

luen sun blogia, koska oon seurannu sitä alusta lähtien. kiinnostuin jotenki susta kun oltiin samassa koulussa joskus ja sitte löysinki sun blogin vähän aikaa siitä eteenpäin. tauko sun bloggailussa oli ehkä ihan hyväkin, sillä mun mielestä sun blogi on tänäpäivänä paljon parempi ja mielenkiintosempi!! tykkään sun tyylistä kirjottaa ja siitä että kuvaat iphonella sun melkein kaikki kuvat!! se on jotenkin niin omaperästä ja luontevaa sulle. enhän mä sua tunne mutta jotenki osaan vaan samaistua kaikkiin sun postauksiin jollakin tapaa!

-K

16:53  
Blogger jenna said...

luen sun blogii koska oot nätti, sun tekstii on kiva lukee ja kirjotatki usein! ootan aina innolla sun blogin lukemista:) jenna_lehto@hotmail.fi

16:55  
Blogger Mari said...

Hmm, ei kai mulla mitään varsinaista syytä oo miks luen :-D mut päälimmäisenä ainakin se, että oon sua pari vuotta varmaan jo seuraillu (silloinkin kun sulla se vanha blogi oli) ja ihan oon jäänyt koukkuun! Itekki ku oon lahtelainen ni kiva seurailla missä meet ja katella et tutun näkösiä hoodeja on :-) Ja muutenki sulla on kiva tyyli niin sit voi välillä vähän napsia vinkkejä omaanki tyyliin! babatus@hotmail.com

16:59  
Blogger Monika said...

Luen sun blogias, koska se on hillitty ja kiinnostava :) Ja oot niin ihanalta vaikuttava persoona, että suhun on helppo samaistua :)

monika.suvanto@hotmail.com

17:11  
Blogger Sofia said...

Alotin lukemaan sun blogia jo vähän aikaa sitten ja tykkään hirveesti siitä miten kirjotat! Vaikka sulla ei ole kameraa, niin noi kuvat on todella hyvän laatusia ja kun sulta sujuu niin hyvin toi kirjotus niin ei ne kuvat ookkaan niin pääasia siinä :) Ootan aina innolla sun postailuja, koska ne on aina erilaisia eikä vaan samaa kokoajan :)
moioonsofia@hotmail.com

17:12  
Blogger oona said...

Oon lukenut sun blogia jo kauan ennenkun pidit 'taukoa' ja luen vieläkin, syy on se, että tää on yks niistä blogeista minkä postauksia en skippaa ikinä, oli kiire tai ei! kauheesti saan ideoita ja tyylivinkkejä sulta, kirjotat asiallisesti ja oot tyylikäs!:)
oona_si@luukku.com

17:16  
Blogger TIIA said...

Luen sun blogia koska oon jäänyt aikalailla koukkuun tähän! Oon seuraillut sun juttuja vaikka kuinka kauan ja tää sun blogisi on tosi inspiroiva ja tästä tulee hyvälle tuulelle! :)

tiia_keranen@hotmail.com

17:18  
Blogger Nelli said...

Mua aikoinaan kadutti ihan hirveesti, kun en ehtiny blogias kunnolla tsekkaileen ennen kun jäit tauolle. Olinkin tosi ilonen kun huomasin, että bloggailet jälleen, ja kivojen kuvien ja hauskan kirjotustavan takia jäinkin lukemaan! :)

nelli.auriola@hotmail.com

17:19  
Blogger Laura said...

Luen tätä, koska oot tosi kaunis ja sulla on ihania kuvia joita on kiva kattoa ja teksti on mukavaa luettavaa :)

laura.hentila@hotmail.com

17:21  
Blogger Jaana said...

tykkään sun blogissas eniten kirjotustyylistä ja kuvista ja varsinkin noi kollaasit on tosi kivoja!

jjaanaa-@hotmail.com

17:21  
Blogger Laura said...

Luen sun blogias, koska sulla on kivoja kuvia ja oot kaunis ja teksti on mukavaa luettavaa :))

laura.hentila@hotmail.com

17:22  
Blogger Emilia said...

Luen blogias, koska sulla on todella kivoja kuvia, kirjotat kiinnostavasti, oot muutenkin jotenkin inspiroiva ihminen ja sulla on hienoja vaatteita (-: Yks lemppariblogeista!

emdejau@gmail.com

17:30  
Blogger jaana said...

luen koska sinä & blogis on mielenkiintonen. hyvät kuvat, ihana tyyli ja oot kaunis. :)

jupppie@gmail.com

17:32  
Blogger Unknown said...

Kuvat on kivoja ja tyyli<3

ellulellu_93@hotmail.com

17:33  
Anonymous Anonymous said...

Luen sun blogia, koska tää on vaa yksinkertasesti ihana ja paras !

jankkuuu-@hotmail.com

17:39  
Blogger Emma said...

Tykkään lukee sun blogia sen takii, että kirjotat tosi selkeest ja sit on toosi kiva lukee! plus että oot ihan tajuttoman kaunis ja sun kuvat on selkeit ja kivoi! En tosiaan oo kauaa viel lukennu, mut tykästyin heti! Täs blogis on vaa jotaa, mitä muissa ei! :)

emuzee_@live.fi

17:39  
Blogger vilma said...

En ees itseasiassa tiedä mistä oon sun blogin löytäny mutta se tapahtu joskus sillon ennen ku pidit taukoa..Nyt taas ilahduin ku löysin sut täältä ja ehkä se miks luen just sun blogia on se että oot suurinpiirtein samanikänen ja kirjoat sopivan pituisia pätkiä, niin että ne jaksaa lukea:) Kuvat on aina yhtä piristäviä!!

vilma.ali-laurila@hotmail.com

17:44  
Blogger janita said...

luen siksi, koska yleensä blogeis on just semmosia järkkärikuvia, mut sun blogissa on näitä ipsu kuvii ja ne kuvaa just hyvin sun päiviä vielä "elävämmin" ku jotku järjestelmäkamerakuvat mitä useimmissa blogeissa näkyy! en osaa selittää mutta kumminki:D oot myös tosi kaunis :>

jjanskubansku@hotmail.com XDd

17:50  
Blogger janita said...

Ekaks, luin sun blogia varmaan puolivuotta bloglovinissa, mutta kai tän arvonnan takia nyt piti laittaa bloggerinki tili tonne sun lukijoihin, vaikken oikee tykkää käyttää sitä :-)

Löysin sun blogin Saran blogin kautta, ja mun mielestä se vaan nappas, jotenkin sun kuvat vie aina mun sydämen, ja oot tosi kaunis ja kirjotat sujuvaa tekstiä :-)! Odotan aina innolla sun IG kollaaseja, koska ite tykkään käyttää instagrammia kovasti! On myös hienoa seurailla sun ja Saran elämää yhtäaikaa, sekin oli yks syy miks liityin sun lukijaks. Olis varmaan hirveen pitkä lista jos nyt kertoisin miks oon sun lukija kun on nii paljon kehuttavaa, mutta toivottavasti onni tulee mun kohdalle :-)

behr.janita@gmail.com

17:58  
Blogger Elisa said...

Sun blogi on suhteellisen uus tuttavuus mulle. Aloin lukemaan blogiasi koska postauksissa on hyvä kokonaisuus, teksti on luettavaa ja kuvat katsottavia. :)

17:59  
Blogger hannele said...

Oon ihan alusta asti aaaina lukenu sun blogia!:) Luen siks, koska sun kuvat on nii eloisia ja aitoja. Osaat kuvata just sen tietyn erityisen hetken ja siks sun kuvat on nii fiilispainoitteisia :)

18:02  
Blogger Anniina said...

Löysin sun blogin tässä kesän aikana ja jäin lukemaan koska oot tosi nätti, sun ottamat kuvat on ihania ja sun elämä vaikuttaa niin kivalta; tavalliselta mut silti mielenkiintoselta ! :)

anniinasuvikirsikka@gmail.com

18:07  
Blogger Elina said...

Luen sun blogia koska tykkään sun tavasta kirjottaa ja kuvista, vaikka onkin usein iphonella kuvattuja! Oot myös super nätti :)

ellunam(ät)windowslive.com

18:07  
Blogger EESI said...

Luen sun blogia siks, koska kun lopetit bloggaamisen nii kuulin joka suunnasta, että "eii annika-o on lopettanu". Mua jäi sikana häiritsee et millanen tää blogi oli. Nyt ku avasit tän uudellee oon lukenu tätä ekasta postauksesta lähtien ja oon ihan koukussa!! Tää on yks parhaimmist blogeist mitä oon ikinä lukenu! Osaat kirjottaa tosi hyvin ja vaikka kuvaatki iphonella, nii kaikki kuvatki on niiin kivoja ja oot tosi nätti!! Sun postaukset ilahduttaa aina. :)

essiwou@hotmail.com :)

18:19  
Blogger Mariam Benemla said...

luen koska oot ihan järkyttävän kaunis ja sulle on suotu sellane lahja että kaikki, siis K A I K K I sopii sulle ja osaat yhdistellä asuja niin kivasti ja inspiroivasti! eikä ton vilunkaan tiirailu mun päivää pilaa..:D

lonkero@live.co.uk

18:20  
Blogger Tuulia said...

Sulla on ihana tyyli, tosi aito tapa kirjottaa ja kivoja kuvia! Kitetyettynä se olis siinä :)
- idatheone@hotmail.com

18:30  
Blogger Henna said...

Tykkään sun blogista tosi paljon, koska sulla on ihania kuvia ja mukavatyyli kirjottaa:) Ja oot ihan tajuttoman nätti+sulla on ihania vaatteita! Sairaan hyvä blogi!

viktorpesonen@hotmail.com

18:30  
Blogger Ilona said...

Luen sun blogia, koska sulta saa kivoja vinkkejä pukeutumiseen ja kuvat on inspiroivia. Tuun myös aina kateellisena katseleen näitä kuvia ja itkeskelemään kun oot niin kaunis ja sulla on täydelliset hiukset :D

18:30  
Blogger Ilona said...

ainii ja sitten se s-posti !!!
ilona.koski@hotmail.com

18:30  
Blogger Laura Annika said...

Sulta saa pukeutumisvinkkejä, ja oot mukavanoloinen ihminen :) Kirjoitat myös kivalla ja tarpeeksi asiallisella tyylillä

onthemove@hotmail.fi

18:34  
Blogger Nelli Penttilä said...

Sun blogi oli mun lemppari jo sillon ennen kun lopetit, tykkään tosi paljon sun kuvista ja sulla on myös tosi kiva tyyli! :)
nelli-p@wippies.com

18:35  
Blogger jenni said...

Luin jo sitä sun aikasempaaki blogia ja olin ihan että eeei ku lopetit sen sillo joskus. :D Mut onneks sitte alotit taas ja syy miks seurailen tätä on kaikin puolin kiva sisältö, just semmonen minkälainen hyvällä blogilla pitää olla. :-)

jennik.sillanpaa@gmail.com

18:37  
Blogger Jenna said...

Luen sun blogia koska täältä saa hyviä vinkkejä melkein asiaan kuin asiaan ja kuvat todella selkeitä , hyvä laatuisia ja kauniita . Tekstikin on todella selkeää ja kirjoitat hyvällä tyylillä ja sun postauksia odottelee aina innolla (: postailet tarpeeksi useinkin kaiken lisäksi ! aivan ihana blogi , yksi lemppareista ellei jopa paras (: ! Kirjoitat todella moni puolisesti ja asioista jotka ovat myös minun sydäntäni lähellä (:

jenna.hirvi@gmail.com

18:38  
Blogger Kajsa said...

luen sun blogias koska oot täysin oma itsesi! et välitä valittavista annonyymeistä ja sulla on kunnon 'attitude'! Sulta saa kans inspiraatiota pukeutumiseen ja kaikkeen muuhunkin :) Se on kans kiva kun sulla yleensä on monta kuvaa ja ei niin pitkää tekstiä, mikä on enemmän mun mieleen!

kajsa96@gmail.com

18:39  
Blogger Kanerva said...

Sun blogi oli ensimmäinen mitä aloin lukemaan muutama vuosi sitten. Sen jälkeen löysin lisää blogeja, mutta tän seuraamista en vaan pysty lopettamaan. :)

kanerva@xip.fi

18:41  
Blogger annika said...

Luen sun blogi koska jäin jo ekasta postauksesta koukkuun jonka luin hahaxd Jäin varmaan koukkuun koska sun postaukset on tosi kivoja ja mukavaa luettavaa (: Myöskin tykkään sun tyylistä ja oot oikeesti tosi nättiä! Ja onhan sulla ihan kiva nimikin xd

annika-tarvainen@hotmail.com

must on tosi kiva ku oot taas alkanu kirjottaa blogii, löysin tän ihan vahingossa uudellee ku olin jo poistanu blogi luettelosta. Mut onneks löysin!

18:41  
Anonymous sssss said...

kyllä mäkin käyttelisin näitä yhteistöitä yms. hyväkseni jos mulla ois bogi, koska hei, free stuff! :-D:-D

18:43  
Blogger M&A said...

Luen sun blogia, koska tää on yksinkertanen ja helppolukunen mutta kuitenkin täynnä kaikkee! Hyviä ja värikkäitä kivoja kuvia ja kaunis bloggari. Mielelläänhän tätä lukkee :--) Inspiroit mua, koska oot itsevarman olonen ja sulla on hyvä tyyli :--) oot myös avoimen olonen! Oli perseestä ku jäit tauolle mut onneks oot back ;-)

mia.rinne1@luukku.com

18:45  
Blogger noora said...

Luen sun blogia, koska sulla on niin omanlaiset jutut joita et oo kopioinu keneltäkään, kuvat on tosi kivoja ja hyvä laatuisia. Tekstit on myös sopivan mittaisia kokonaan luettavaks ja muutenki aivan mahtava blogi ! Ite tykkään iha hirmusesti lukee tämmöstä kaikinpuolin hyvää ja kunnollista blogia (:
Oot muuten myös hirmusen nätti!

nokku148@hotmail.com

18:45  
Blogger ella said...

Luen sun blogia koska osaat kuvailla arjen pieniä iloja tosi kauniilla ja mielenkiintosella tavalla! Sulla on myös positiivinen elämänasenne joten tekstejä on kiva lukea!! :)

bellace@suomi24.fi

18:48  
Blogger noora said...

samaa mieltä Jennyn kanssa c:

18:50  
Blogger Noora said...

Ihana kaulakoru! :) Luen tätä blogia, koska otat kauniita ja mielenkiintosia kuvia ja kirjotat niin luonnollisesti :)
nomppis92@netti.fi

18:52  
Blogger Noora said...

Ihana kaulakoru! :) Luen tätä blogia,koska otat niin kauniita ja mielenkiintosia kuvia ja kirjotat niin luonnollisesti :)
nomppis92@netti.fi

18:53  
Blogger Sara & Linnea said...

Tykkään sun kuvista ja koko kokonaisuudesta! Oon seuraillu sua jo enne ku pidit taukoo, mut tykkään edelleen vaikka tyyliä pikkasen taisit vaihtaa... :)

ruusukerotta [at] kumisaapas.net

18:59  
Blogger annika said...

plus on jotenki kiva välil kattoo et miten toisella paikkakunnalla asuvan melkein samanikäsen tytön elämä poikkee mun omasta haha meinasin aluks etten laita tätä koska onhan toi vähä outoo ajatella noi ..

19:00  
Blogger Ira said...

Luen blogias koska tykkään tästä! Muutenki vaikutat semmoselta ihmiseltä kenen elämää on kiva seurailla! :-D Tykkään myös siitä että tekstis on helppoja lukea ja sopivan pitusia!!

ira.honkaharju@hotmail.com

19:02  
Blogger maria said...

Luen sun blogia, koska sun postaukset on monipuolisia ja mielenkiintosia:) ja sulla on ihana tyyli!

mariajokinen-@hotmail.com

19:04  
Anonymous Anonymous said...

luen sun blogia, koska tää on paras ikinä! jäin koukkuun heti ekasta postauksesta , seurasin koko sun entisen blogin ja sit kuulin et lopetit :( sen jälkee sisko kerto et aloit taas kirjottaa ja menin heti lukee tän :) jatka ihmees kirjottamista , tää on tosi kivaa luettavaa . käyn joka päivä kattomas et onks sul uutta postausta , ihan paras blogi 4ever !

19:04  
Anonymous Anonymous said...

Luen sun blogia , koska tää on paras blogi ikinä ! luin sun edellisen blogin kokonaan läpi , sit lopetit .Myöhemmin kuulin siskolta et aloit taas kirjotta , heti koneellee kattomaa. toivon et jatkaisit kirjottamista aina , tää on niin kivaa luettavaa ja sä oot niin nätti ! :>


mimmu.k@hotmail.com

19:07  
Blogger Paula said...

Luen sun blogiis, koska sulla on niin ihana tyyli johon pystyy samaistuun ja kirjotat niin perus jutuista joita on tosi kiva lukee! (--:

ilovemylifestyle@suomi24.fi

19:08  
Blogger saarayy said...

Luen blogias koska tykkään tosipaljon sun kuvista, oot tosi nätti ja oon lukenu jo pari vuotta. Tykkään myös sun tyylisä tosipaljon :)

chakkiranskis@hotmail.com

19:08  
Blogger freedumb said...

Luen sun blogia koska oot tavallinen kaunis nuori nainen joka kirjoittaa arjen asioista jotenki tosi insipiroivalla tavalla haha. Saan aina ihania ruokavinkkejä sun postauksista ja sun kuvia on kiva katella ku osaat valita aina vaatteesikin sun ulkonäköön niin hyvin sopiviksi :D Sun blogi motivoi mua aina jollain tavalla, oli se sitten arjen pikku juttu tai jokin suurempi! Toivottavasti et välitä ilkeistä anoista (joiden elämäntyö on ärsyttää...) ja jatkat bloggailua! :)

annikaskas@hotmail.com

19:11  
1 – 200 of 382 Newer› Newest»

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home