Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

THE LAST DAY OF SUMMER

8/13/12

THE LAST DAY OF SUMMER

Untitled
Untitled2

Tässä on nyt pari päivää elelty hiljaiseloa ja tää meno tulee luultavasti varmaan jatkumaankin nyt huomisesta eteenpäin, kun elämä taas loppuu ja koulu alkaa. Viimeset lomapäivät on vietetty rentoutuen, syöden (oisin voinu täyttää nää kollaasit pelkillä ruokakuvilla...), kavereitten kanssa hengaillen ja tietty loman loppua juhlien! Tästä päivästä sitten, kesäloman vikasta päivästä, piti tulla koko kesän paras päivä, mut kummasti tunnelmaa latisti se kun kuulin, että mun rakas pyörä on pöllitty (jo toinen lähes vuoden sisään).. Kirsikkana kakun päällä alettiin sitten äsken tekemään ruokaa kunnes ihmeteltiin, että mikä täällä haisee: oltiin laitetty väärä levy päälle, paistolasta oli sulana muovina uuden paistinpannun päällä,  kämppä ihan savussa ja nyt suoraan sanottuna vituttaa :-D
No, ainakin kouluun on tällä kertaa jopa ihan kivaa palata, ku koko lukiota on enää niin vähän jäljellä ja mitä pikemmin se alkaa, sitä pikemmin se myös loppuu. Nyt mä meen syömään muovilastalla maustettuja pihvejä, hyvää yötä!

Ja jos jollain olis tarjota toimivaa ja suht kivannäköstä pyörää halvalla hyvään ja rakastavaan kotiin, niin laittakaa mulle sähköpostia, tarve on suuri!

EDIT: Ja koska tänään ei oo vielä tapahtunu tarpeeks kaikkee kivaa niin mun Macbookin laturi päätti sitten mennä nyt paskaks. Seuraavaa postausta saatte siis ilmeisesti odottaa pikkuhetken..

39 Comments:

Blogger abasourdi said...

Ruokakuvat on just jees. :D

22:03  
Blogger iida said...

mistä toi iphonen pinkki kuori on? :)

22:08  
Anonymous Anonymous said...

miks toi sara matkii sun blogii ? ;s

22:11  
Blogger Annika said...

Mä oom kans miettiny et voisin alkaa pitää jotain ruokablogii ihan vaan sen takii et ruoka on hyvää ja syöminen kivaa! :-D

22:16  
Blogger Annika said...

Clas Ohlsonilta!

22:17  
Anonymous Anonymous said...

Ostitko uusia jumppavaatteita? =) mitä noi shortsit esim makso ja mistä?

22:21  
Blogger Annika said...

En ostanu noita shortseja, ne makso alessa parikymppiä ja Sportiassa! Ostin vaan uuden jumppatopin, havittelin kans yksiä toisia ihania shortseja mut ne oli kerinny jo loppumaan ku kerkesin uudestaan käymään siellä :-(

22:23  
Anonymous Anonymous said...

Millasia shortseja? :)

22:34  
Anonymous Jen said...

voi ei, oliko se sun pöllitty pyörä se ihanan pinkki jopo mikä esiintyi mm. vanhassa blogissas? :o
kannattaa tsekata tori.fi ja huuto.net, jos joku vaikka on lähteny myymään ko. pyörää eteenpäin, kannattaa myös tsekata korvaako kotivakuutus pyörävarkauden.

22:41  
Anonymous Anonymous said...

hei oon miettiny et antaaks sun porukat sulle sit rahaa niinku elämiseen (siis tietty nyt kaikkien vanhemmat antaa ) mut niinku tilille tyylii kuukaudes tietyn verran jos kerta ostat ain sulle ja vilulle ruuat yms? vai tarviiks sun maksaa ne omast palkasta siis ja ne auttaa ain välillä ? ku et enää asu kotona sillee varsinaisesti ni antaaks ne tavallaan sen minkä "kuluttaisit/käyttäisit" sielä sulle nyt ? :) sori jos et tajunnu tän pointtia ja muutenki ehkä vähän outo kysymys mut oon miettiny tät :)! ja jos haluut ni sano että suunnilleen paljon ne antaa jos noin ^ on ?

22:45  
Anonymous Anonymous said...

oi oot kaunis annika! :-)

22:51  
Anonymous Anonymous said...

Onko tuo mustahiuksinen sara?(: muuten ihanan näköstä ruokaa!

22:56  
Blogger Emilia said...

Mimmonen toi sun kultanen kello on? Minkä merkkinen ja paljonko on maksanu :-)

23:07  
Blogger Tereza said...

ahh, thanks god we don´t start until the 1st of september in the Czech republic...Good luck to you! :)

23:09  
Blogger Essi said...

Jaa tätä sattuu muillekkin, itekki lähetin just oman macin laturin huoltoon ! Ei ota aivoon..

23:09  
Blogger fashion eXplosion said...

osaat kyl tehä iha älyttömän hienoi näit kuvakollaasei!!:)ihanparhaita!

23:11  
Anonymous Anonymous said...

Eiks se laturi mee takuuseen?

23:14  
Anonymous Anonymous said...

Mitä tossa kipossa on ruokana? :)

23:32  
Blogger sara said...

pyörävarasteluun voin kyllä niin samaistua, nimimerkillä toukokuussa vietiin toinen jopo kaheksan kuukauden sisään...

23:35  
Blogger Annika said...

Niin no mullakin toinen vuoden sisään..

23:51  
Blogger Annika said...

Ei ollu, se pöllittiin jo vuos sitten.

23:52  
Blogger Annika said...

Jugurttia.

23:53  
Anonymous Anonymous said...

Onko teijän perheen kaikilla tytöillä luonnonkihara tukka? Ja kummalla on taipuisampi sulla vai saralla? :-) oot beautiful

23:53  
Anonymous Anonymous said...

Mitä noissa laseissa tossa vikassa kuvassa on?

00:13  
Anonymous Anonymous said...

Macbookin latureilla on vissiin taipumusta lakata toimimasta... Tiedän muuuuuuuutamia joilla on käyny sama juttu, minä mukaanlukien! Huolto ei korvaa johtoa vaan siihen meni taas se 80€...

00:16  
Anonymous Anonymous said...

Munki on pakko saada tietää!!!

11:50  
Anonymous Anonymous said...

Mä kannatan tota sun ruokablogi-ideaa, koska kaikki ruuat mitä sä syöt (tai mistä on kuvia täällä) näyttää niin hyviltä! : DD

16:07  
Anonymous Anonymous said...

mä veikkaan et kelkka, kossukola ja minttuviinaa!!!!

16:09  
Anonymous Anonymous said...

Mitä tuossa lautasella on? Onko tuo ketsuppia?

16:44  
Anonymous Anonymous said...

Mäkin luulin, että mun Macin laturi oli hajonnut (olin pitänyt sitä seinässä vaikka kone ei ollut latauksessa). Annoin sen laturin ihan vaan olla pari tuntia ja laitoin sit seinään ja koneeseen ja se toimi! Nykyään en enää pidä sitä seinässä kun se ei oo koneessa ja hyvin on toiminut (yli 2 vuotta) :)

17:04  
Anonymous Anonymous said...

Minäkin sain eilen vihdoin uuden johdon maciin ja tosiaan 80€ siihen meni:(

18:33  
Anonymous Anonymous said...

Kannattaa tilata netistä uus laturi (esim. dealextreme.com) jos ei välttämättä haluu sitä ihan oikeeta Applen laturia. Kyllähän se vähä toisaalta laadusta kertoo se hinta, eihän se parinkympin laturi yhtä hyvä oo ku se 80€:n mut hyvin ajaa asiansa:)

19:31  
Anonymous Anonymous said...

ota silmä käteen IDIOOTTI.... ensisilmäyksestä huomaa että laseissa on limsaa ja vettä....

20:45  
Anonymous Anonymous said...

ketä kiinnostaa?

20:46  
Anonymous Anonymous said...

ootko jostain junttilandiasta kotoisin?

20:47  
Blogger Annika said...

Oikeeseen osuit kolmas anonyymi!!!!

20:48  
Anonymous Anonymous said...

onhan se selvää että kun joku pitää tämmöstä ns lifestyle blogia niin tulee kerrottua vähän omasta elämästä blogissa jne.... mut hei ihmiset mitä vittua!? mut hei mitä se teidän persettä kutittaa tommoset raha asiat!? ... pidä huoli vaa omista raha sun muista asioista. :-)

21:36  
Blogger Essi said...

Itellä onneks takuu voimassa..

23:39  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

I've been living a quiet life for a couple of days now and it's probably going on from tomorrow too, when life ends again and school starts. I've spent these last days of holiday relaxing, eating (I could fill up these collages with mere food photos again...), hanging out with friends and of course celebrating the end of holidays! Thus this day, the last day of the summer holidays, was meant to be the best day of the summer, but the mood was surprisingly flattened as I heard my dear bicycle was stolen (it's already the second one within a year).. On the top of everything, a moment ago we started to cook food until we began to wonder what that weird smell was: we had turned on the wrong hotplate, a spatula was just a blob of melted plastic on our new frying pan, the house was full of smoke, and frankly speaking, I'm pissed off now :-D
Well, at least it's quite nice to be back in school this time when there's so little of the high school left anymore, and the sooner it starts, the sooner it ends too. Now I'll go to eat steaks spiced with a plastic spatula, good night!

And if somebody could offer a working and rather good-looking bike at a low price to a good and loving home, just email me please, I'm in a huge need!

EDIT: And because there still weren't enough nice things happened today, right now the charger of my Mabcook decided to fuck up. So apparently you'll need to wait for my next post for a little time..

23:42  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home