Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

AT SUMMERCOTTAGE

7/29/12

AT SUMMERCOTTAGE

mökki1
mökki2

Me lähettiin eilen parhaimpien kamujen kanssa kauan suunnitellulle mökkireissulle meijän möksälle. Aurinko paisto myöhään iltaan, syötiin ja juotiin hyvin (meijän ruokavarastoista päätellen ois voinu aatella et mennään mökkeilemään esim. viikoks eikä yhdeks yöks..), saunottiin, uitiin, valvottiin myöhään ja pidettiin hauskaa! Täytyy sanoo, että on tää kesä välillä jopa ihan kivaakin. Ei muuta, mä lähden nyt hakemaan alakerran pizzeriasta meille jotain safkaa ja sen jälkeen hukuttaudun hydrokortisooniin jotta mä saisin nää hyttysenpistot joskus taltutettua. C'ya!

75 Comments:

Blogger Mira said...

nam mitä herkkuja!:-)

13:41  
Anonymous Anonymous said...

juomapeli, illan viimenen virhe(ja ainoa)! t. linnea

13:51  
Anonymous Anonymous said...

Summer cottage on erikseen.

14:17  
Anonymous Anonymous said...

onks nää kaikki otettu iphonella? :O

14:20  
Anonymous Anonymous said...

taas pitäny kuvata juomia, hu0hhh, on se ihanaa olla teini

^^tykkään sun blogista muuten, mutta tuo ainainen alkoholijuomien kuvailu ottaa päähän, enkä ole ainoa !

14:30  
Blogger Annika said...

mira: :-)

anonymous: hahhah voi ei

anonymous: kiitos vaan mutta tää ei ole mikään äidinkielenkirja.

anonymous: ei oo, pari on otettu kameralla mut niit oli niin vähän etten viittiny alkaa tekee niistä erikseen postausta! :-)

anonymous: ou mai gaad! mee sitten lukemaan muita blogeja niin kaikilla on varmaan parempi olla, noi kuvat ei kuitenkaan tuu yksinkertaisesti lähtemään mihinkään koska niinkuin oon sanonut niin en ala sensuroimaan täällä elämääni yhtään mitenkään vaan sen takia että "jotain ottaa päähän" :-) noi kuulu tohon mökkireissuun niin en nää syytä miks mun pitäis alkaa sitä peittelemäänkään.

14:36  
Anonymous Anonymous said...

Eikös tuohon tulisi myös THE?

At the summer cottage

14:53  
Blogger Annika said...

anonymous: niinkuin jo sanoin niin tää ei oo mikään oikeinkirjoituksen oppikirja :-)

15:01  
Blogger janni said...

äää mä en kestä noita anonyymejä, jotka tulee kommentoimaan kielioppijuttuja. hahahha. naurettavaa. vaikka puuttuu "the" ja summer cottage on kirjoitettu yhteen, hekin varmaan tajusivat, että mistä on kyse :DDD

15:51  
Anonymous Anonymous said...

ei hitto sä kyllä vastailet tylysti ihmisille vaikka ne kysyis ihan asiallisia juttuja.. :S

15:59  
Anonymous Anonymous said...

arvostan oikeesti noita sun vastauksia kommentteihin, osaat vastata niin napakasti, kun ihmiset kommentoi tyhmiä! haloo kyllähän te söittekin ja ne ruuatkin pääs kuviin eikä nekään ketään haitanneet? miks juomista pitää tehdä niin iso numero? huoh...... mut kuten itekin sanoit niin jatka tällä meiningillä äläkä rupee sensuroimaan sun elämää, vaan kerro tolleen aidosti ja kivasti niinku tähänki asti! :)

16:18  
Anonymous Anonymous said...

voi miten ihania kuvia! :-) tuntuu et nyt se kesä on vasta alkanuki

16:23  
Anonymous Anonymous said...

Sua vaan annika vituttaaku mokasit ton otsikon :D ei pahalla mut ihan oikeesti tärkee alkaa vittuileen lukijoille, jos tekee postauksen nii täytyy olla valmis ottaa siitä palautetta vastaan eikä vaan vittuilla takasi :D antaa susta tosii "kypsän" kuvan :D

16:47  
Anonymous Anonymous said...

luen aina näit kommentteja täällä ja mua alkaa aina niin paljo ärsyttämää koska c'moon eiks näil joillaa oo muuta tekemistä ku tulla valittamaa joka hiton asiasta? oot vissii ainoo alaikänen joka juo, right?:-):-):-) ja muutenki ku oot about puolen vuoden pääst täysikänen ni mitä vikaa? ja muutenki vaikutat tosi kypsältä etkä oo just sellanen 14v teinikännisekoilija tms ni :p hah, ei mulla muuta. välil vaa ärsyttää koska miks se pitää kutittaa muitten perseitä jos joku bloggaaja juo tms :-D

17:55  
Anonymous Anonymous said...

Olipa kiva postaus! :)

17:57  
Anonymous Anonymous said...

Mitä sovelluksia suosittelet lataamaan iphonelle? :) siis mitkä on sun lemppari appsit.

17:59  
Anonymous Anonymous said...

hei vittu ihmiset nyt oikeesti :--------D mitä sitten jos Annika vastaa vähän napakammin, pitäiskö sit aina olla ihan häntä koipien välissä et ai anteeks apua tein kielioppivirheen iik oonpas nolo? ja nii ainahan syy on Annikassa nimenomaan, eikä teissä. ootteko koskaan miettiny, että teijän huomautukset on aika typeriä ja lapsellisia? aina pitää löytää joku juttu josta voi nipottaa...

18:40  
Blogger Annika said...

janni: niin mutta olihan siitä nyt kuitenkin vielä huomautettava... :-D

anonymous: joo niin teen :S hitto!

anonymous: niimpä niin! :-)

anonymous: on kyl ollu sellanen viikonloppu et jos koko kesä ois mennyt tän kaavan mukaan niin tää ois ollu varmaan mun elämän paras kesä! :p

anonymous: jep niin vituttaa.. jos mua vituttais ja hävettäis että olisin kirjottanut ton otsikon väärin niin en varmaan olis julkaissut noita korjauskommentteja vaan olisin vaan kaikessa hiljaisuudessa muuttanut sen otsikon oikein. tää on oikeesti kuitenkin vaan yks blogi eikä mikään äidinkielen ylioppilaskirjoitus niin mua (oon ilmeisesti ainoo..) ei ihan hirveesti hetkauta jos kirjoitan yhden jutun vahingossa väärin :-D

anonymous: ei yleensä ole, kyllä sitä kitistävää löydetään aina mistä vaan kun vaan etsimällä etsitään! en tiedä, jotkut ilmeisesti oikeesti aattelee et bloggaajien pitäis olla jotain "täydellisiä esikuvia nuorille" jotka ei saa juoda, tehdä mitään tyhmää, käyttää samanlaisia vaatteita ku kukaan muu, kiroilla, pitää hauskaa tai olla oma itsensä. kaikki muut kuitenkin saa tehdä/olla kaikkia noita yllämainittuja :-D

18:52  
Blogger Annika said...

anonymous: aamen.

18:53  
Anonymous Anonymous said...

miks vastasit tohon "olipa kiva postaus" nii vastasit siihen "aamen" XDDDDDDDD

18:56  
Anonymous Anonymous said...

hei onks toi vaaleenpunanen "LA" asia onepiece tai vastaava potkupuku? on tosi söötti! onko tietoa mistä voisi ehkä ostaa sellaisen?

18:57  
Blogger Annika said...

anonymous: kiitos! :-)

anonymous: en mä tiedä, en ite käytä oikeestaan ku Instagrammia ja Facebookkia!

anonymous: ou mai gaad, en nähnyt kahta ylempää kommenttia ja toi vastaus oli tohon vikaan. täytyy tästä luikkia varmaan puskaan piiloon kun hävettää niin paljon, että tein virheen.

anonymous: ei ole, tossa on kollarit ja huppari Gina Tricotista.

19:04  
Blogger jenna said...

oi nam mitä herkkuja! mulle tuli nälkä... :-D

19:26  
Anonymous Anonymous said...

luin sun blogii sillo ku pidit sitä sillo pari vuotta si ja ihalin sua, olitmun mielestä maailman kaunein enkä tajunnu yhtää miks anonyymit oli nii ilkeit sulle. mut ei vittu sä oot nykyäänämmä,lukeenäitvastauksii kommenteihi ni vastaat nii helvetin töykeesti jokaselle. Joo ymmärtäisin jos aukosit päätäs jollekki joka tulee sanoo tyylii vittu oot ruma, mutse et porukka korjaa jotai kirjotusvirheit ni sää jaksat alkaa vastaaniihinki himo törkeesti. koita ottaa asiatniiku 17 vuotiaan kuuluiski. oon tosi pettyny nykyseen suhun... jajoo en tosiaan tunneenkä enää haluukkaa sua ja rakennan mielipiteet vaan tän blogin mukaa, sou ?

20:08  
Anonymous Anonymous said...

Mua ottaa päähän sun puolesta, en ymmärrä yhtään miksi ees vaivaudut vastaamaan tai ylipäätään lukemaan enää kommentteja kun sulle ollaan niin vittumaisia. tsemppiä sulle upeus! (:

20:11  
Blogger Annika said...

jenna: tehtiin kyllä herkkuruokia! :p

anonymous: jos mä vastaan "helvetin töykeesti jokaiselle" niin en ees haluu tietää millasissa pilvilinnoissa sä oikein elät :-D mua ei oikeestaan ihan hirveesti haittaa jos sä oot tosi pettynyt "nykyiseen muhun" sillä niinkuin sanoit niin et tunne mua eikä tää blogi loppujenlopuks kerro musta yhtään mitään. ja kun mulle sitä kritiikkiä saa kokoajan antaa, niin laitappa säkin enskerralla välit oikeisiin paikkoihin niin tekstiä on helpompi lukea! ;-)

anonymous: mä taas en ymmärrä et eikö jollain ihmisillä oo oikeesti muuta elämää ku itkeä ja kitistä jokaisesta mahdollisesta asiasta tietokoneen ääressä! :-D

20:58  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Yesterday I left for a planned cottage trip to our summer cottage with my best friends. The sun was shining till the late night, we ate and drank well (judging by our food supply, one could have thought we were going to be at the cottage for example one week, not one night..), went to sauna and swimming, stayed up late and had fun! I must say that occasionally this summer still is quite nice. But that's it, now I'm going to get us some food from the pizzeria on the lower floor, and after that I'll slather myself with hydrocortisone so I'd get these mosquito bites tamed sometimes. C'ya!

21:03  
Anonymous Anonymous said...

tietääkseni kukaan ei ole "itkenyt ja kitissyt jokaisesta asiasta". :D

21:03  
Blogger Annika said...

anonymous: no sitten et oo varmaan lukenut mun kommenttibokseja pätkän vertaa. tarkoitin tolla sitä että jokaisesta pikkujutustakin pitää etsimällä etsiä valitettavaa jonka synonyymejä taas ovat verbit itkeä ja kitistä.

21:05  
Anonymous Anonymous said...

herraisä noi sun pari kaverii on ruskeita :o onks ne ollu jossain ulkomailla?

21:11  
Blogger Annika said...

anonymous: toinen on ollu ulkomailla ja toinen ottanu koko kesän aurinkoa.... :-D oisimpa mäkin!

21:12  
Anonymous Mira said...

ARVASIN ET TÄÄ ON TÄYNNÄ NÄITÄ "yhyyyy kuvaat alkoholijuomia" :DD:D:D:D:D oikeesti kyllä ainakin yli puolet alle 18-vuotiaista juo tai on joskus juonut, lopettakaa toi valittaminen ja jeesustelu saatana. Annika haha ihanaa nähdä ettet kuuntele noita ja kuvaat silti!

22:09  
Anonymous Anonymous said...

Minkä kokoiset noi sun farkut on?

22:37  
Anonymous Anonymous said...

Ihmiset oikeesti älkää sit yhtään ihmetelkö ja itkekö kun Annika päättää taas lopettaa blogin kirjottamisen. Kaikki varmasti tasan tietää että tollaset turhat marinat ja vittuilut vituttaa pienemmästäkin, eikä kukaan jaksaa saada samaa paskaa toistuvasti!

Jos ei omaa napaa joku asia toisten ihmisten omissa blogeissa miellytä, voi sen tulla sanomaan omana ittenäs, eikä piiloutua anonyymin taakse.

Kiitos Annikalle hyvästä blogista!=)

22:59  
Anonymous Anonymous said...

tosi kivat kuvat ja mahto olla kivaa! silt ainaki näyttää :)
ps. tiiätkö yhtään suunnilleen millon sitä kuvapostausta tulee? :) odotan innolla!

23:05  
Anonymous Anonymous said...

ootte sun poikaystävän kanssa ihan mielettömän sulonen pari, ootte ihan toistenne näkösiä! :)
muutenkin kirjotat hyvää ja piristävää blogia !

23:26  
Anonymous Anonymous said...

miks sä ees julkaset tälläsii turhii,paskoi kommentteja?:D

23:27  
Anonymous Anonymous said...

Sanoit joskus formissas ettei kukaan sun parhaimmista tyttökavereista polta, ja hahhah mikäs linnealla ja klaudialla(?) on kädessä.. ei sunkaan ilta täysin savuton tainnu olla, puhut nyt ittes taas pussiin!

23:33  
Blogger Annika said...

mira: haha, jep :-D

anonymous: noi ei oo mun vaan mun kaverin Linnean jalat!

anonymous: kiitos vaan sulle jos tykkäät lukea! :-)

anonymous: en tiedä :-( koitan saada sen vielä loman aikana aikaiseksi.

anonymous: hahah, ollaan kuultu ennenkin et ollaan saman näköisiä! :-D

anonymous: miks kommentoit(te) tollasia turhia paskoja kommentteja? :-D

anonymous: niin, sanoin ettei kukaan niistä polta vakituisesti mut kaikki ei näköjään tiedä mitä se tarkoittaa. ja hmm puhun itteni pussiin, saanko kysyä että millä lailla? :-D mut hei hienoa että tää on sun elämässäs miettimisen arvoinen ongelma! :-D

23:38  
Anonymous Anonymous said...

hei haloo jos kerran tai pari vuodessa polttaa jossain juhlissa niin tarkottaako se että polttaa vakituisesti? ei. Itsekkin saatan polttaa juodessani, mutta en koe itseäni tupakoitsijaksi. Joten lopettakaapa tommonen pilkunnussiminen ja liiottelu ku ette tiiä miten asiat on :)

23:40  
Anonymous Anonymous said...

miten musta tntuu että te joukolla siellä tyttöporukalla naureskelette kommenteille? pitääkö paikkanssa annika!? :D

23:52  
Anonymous Anonymous said...

emmä kommenttoikkaa paskoja ja turhia kommentteja, empä useinkaa kommentoi ees mitään :) mut täyttyy vaa paskasta nää kommenttiboksit nii jättäisin julkasematta nii pysyis koko blogi positiivisempana eikä tänne tulis aina tällästä sotaa:D eine anot niitä jaksais laitella josset julkase.

23:58  
Blogger Annika said...

anonymous: you're right! :-)

anonymous: ei, mä oon kotona Vilun kanssa mutta en ihmettelis vaikka kukin omalla tahoillaan naureskeliskin.

anonymous: totta. jos vaan oisin tässäkin jättänyt julkaisematta noi "ei hitto sä kyllä vastailet tylysti ihmisille vaikka ne kysyis ihan asiallisia juttuja.. :S"-tyyliset kommentit niin mun kommenttiboksi ois täyttynyt "mikset hyväksy vaan ku "oot niin nätti ja ihana<3<3" kommentit????". ristiriitainen homma.

00:06  
Anonymous Anonymous said...

mikä vittu sulla oikeesti on:D miks sun pitää pätee.toi janniki vaaa sano tollee nii sä heti että oli siitäki vielä huomautettava...en tiiä mitä pitäis sanoa mut en tajuu sua

00:17  
Anonymous Anonymous said...

mua ei oo ennen mitenkään haitannut ettet oo täydellinen roolimalli 13-vuotiaille ja juot alkoholia alaikäsenä (omg!!!1 :-D) mutta nyt kyllä pisti silmään, että miksi pitää laittaa kuva pöydästä täynnä alkoholijuomia, vaikka niitä muutenkin näkyy lähes joka kuvassa :-D et ala sensuroimaan blaablaa mutta mun mielestä ton yhen kuvan poisjättäminen ei ois ollu mitään kamalaa elämäs sensurointia? :-)

00:20  
Blogger Annika said...

anonymous: hahhah, en mä tolle jannille noin sanonutkaan vaan että kyllä oon samaa mieltä että ne ymmärs asian mutta siitä piti kuitenkin vielä huomauttaa. itse näköjään teet asiasta vielä negatiivisemman kun mitä se oikeesti on.

anonymous: ei oliskaan, toi kuva nyt olikin otettu vaan vitsillä sen takia et yliarvioitiin vissiin vähän yhden illan nesteytyspuoli ja se oli tarkoitettu hauskaksi :-D

00:32  
Anonymous Anonymous said...

Hitsi sul tulee hyvii kuvii ku miettii et otat iphonel! Itekki yritän ottaa hyvii kuvii mut hahh ne ei oo mitää verrattuna sun kuvii:)) ootte suloisia Vilun kaa:)

01:04  
Anonymous annika said...

en ite edes tajunnut että pöydässä on noinkin paljon ALKOHOLIA (OMG!!!) :D
kun täysi-ikäiseksi tulee niin en ainakaan itse kiinnitä enää mitään huomiota, tai no tietysti itse kuviin mutta en saa enää mitään reaktiota siitä että pöydässä sattuu olemaan alkoholia :D luulen että muutkin seuraajasi kun täyttävät 18 ja "aikuistuvat" niin se alkoholi ei ole edes enää niin iso juttu mistä pitäisi alkaa valittamaan ja kiinnittämään huomiota.

Tosi kivoja kesäkuvia ja se nyt on selvä että sitä alkoholia juodaankin suomessa jo ala-ikäisenä! :)

Oho tuli aika pitkä kommentti mut toivottavasti ymmärsit pointin ;)
eli ei kannata välittää, joillekkin alkoholi on se kielletty hedelmä ja tosi iso juttu ja siksi sulle rähistään siitä täällä :)

ps. tsemppiä kirjotuksiin syksyllä ja sun blogi on fa best!


t toinen annika katariina :D

01:08  
Anonymous Linda said...

On kyllä aina noilla anonyymeillä jotaki valitettavaa.. muka itte niin täydellisiä ihmisiä! On kyllä huomannu mitä suositumpi blogi niin enemmän tulee tuollasia anonyymejä kommentoimaan aivan tyhmiä asioita eivätkä mieti ennen kun ajattelee mitä kirjottaa!

Mutta sulla on ihana blogi, äläkä muuta sitä yhtään!! :)
sehän pittää olla oman näkönen että sitä jaksaa tehä :-)

01:35  
Anonymous Anonymous said...

Sanon tässä oman mielipiteeni tuohon että "Annika kommentoi täykeästi" , miettikää jos saisitte joka vitun
postaukseen tällaisia kommentteja että voi kun nyt näkyy
viinapulloja ja että voiei kuumailmapallo tulee yhteen.
Jaksaisitteko te vastata jokaiseen niihin aina kiltisti ja nöyrästi että oivoi anteeksi kamalasti ja että korjaan asian heti. Blogi voisi olla tylsempi ilman satunnaisia kirosanoja,
alkoholia ja kirjoitusvirheitäkin (!) enkä sano että viinapullon kuva tekisi tästä hauskimman, tarkoitan että
sisältö olisi rikkaampaa ja OIKEAN 17-vuotiaan elämää.
Ja nimenomaan ANNIKAN elämää!

03:48  
Anonymous Anonymous said...

Mikä oot horoskoopilta?

09:19  
Anonymous Anonymous said...

"ja kun mulle sitä kritiikkiä saa kokoajan antaa, niin laitappa säkin enskerralla välit oikeisiin paikkoihin niin tekstiä on helpompi lukea! ;-)"

hahhah, just hyvä : D

11:21  
Anonymous Anonymous said...

''Sanon tässä oman mielipiteeni tuohon että "Annika kommentoi täykeästi" , miettikää jos saisitte joka vitun
postaukseen tällaisia kommentteja että voi kun nyt näkyy
viinapulloja ja että voiei kuumailmapallo tulee yhteen.
Jaksaisitteko te vastata jokaiseen niihin aina kiltisti ja nöyrästi että oivoi anteeksi kamalasti ja että korjaan asian heti. Blogi voisi olla tylsempi ilman satunnaisia kirosanoja,
alkoholia ja kirjoitusvirheitäkin (!) enkä sano että viinapullon kuva tekisi tästä hauskimman, tarkoitan että
sisältö olisi rikkaampaa ja OIKEAN 17-vuotiaan elämää.
Ja nimenomaan ANNIKAN elämää!''

Kyllä saa mm. Ps I love Fashionin Lindakin paskaa niskaansa mitä naurettavimmista asioista tyyliin ''sul on paksut nilkat!!!'' (WTF?) mutta Linda ei koskaan vastaa töykeästi takasin toisin ku Annika :-(

11:59  
Anonymous Anonymous said...

oon lähössä elokuussa lontooseen nii ois kiva tietää mitä paikkoja siel suosittelet käymään? esim. mihin vaatekauppoihin kantsii mennä, mitä nähtävyyksiä kannattaa käydä kattoo ja sillee! :)

12:03  
Blogger Annika said...

anonymous: no kiitos paljon! :-)

annika: hah, kiitos ihanasta kommentista :-)

linda: jep jep, niinhän se yleensä menee.. :-) en muuta en!

anonymous: aamen! tiivistit mun ajatukset niinku just tohon kommenttiin :-D

anonymous: kalat

anonymous: :-D

anonymous: are you kidding me? :-D mä en oo koskaan lukenut tota blogia ja kun mä äsken kävin selaamassa jonkun 4 ensimmäistä sivua postauksineen läpi, yhteenkään ei ollu laitettu negatiivista tai paskaa kommenttia. en sano etteikö hänelle ikinä ois sellaisia tullut, mutta tässä puhuttiinkin tästä että niitä tulee joka ikiseen postaukseen. en siis ihmettele jos siinä jaksaa nätisti vastailla ilkeillekkin kommenteille jos niitä tulee se yksi kahteenkymmeneen postaukseen :-D

anonymous: mä en noista nähtävyyksistä oikee osaa/jaksa sanoa mitään ku ne ei mua itteä ihan hirveesti kiinnosta, mut me käytiin kattomassa ainakin Big Ben, London Eye, Buckingham Palace ja tollaset ns. "perus"nähtävyydet. shoppaillessa Oxford Street ei oo ehkä se kaikista halvin vaihtoehto, mut sieltä löytää kaiken mun mielestä "tarpeellisen"; mm. Topshop, New Look, H&M, Forever21, Bikbok, Primark yms :-) googlettamalla löytää varmaankin paremmat ohjeet!

12:14  
Anonymous Anonymous said...

vau sun kaverit on tosi kauniita!

13:14  
Anonymous Anonymous said...

saako kysyä sitten, että mikä sua kiinnostaa jos ei nähtävyydet just esim vaikka lontoossa? :)

13:59  
Blogger inari said...

Haha pistääpä naurattaan tuo kommentointi ..:-D ehkä se on sitte nii että joidenki persettä kutittaa jos sulla on omassa blogissa kuvia omasta viikonlopusta :/ mutta hei jatka samaan malliin, tykkään tosi paljon sun blogista!

14:08  
Blogger Annika said...

anonymous: niin on! ;-)

anonymous: hmm, se maa ja ylipäätään uudessa paikassa matkustelu? kyllä siitä matkustelusta voi muutenkin pitää vaikka jotkut turistinähtävyydet ei niin kiinnostaiskaan.

inari: niin..:S haha, kiva kuulla! :-)

14:11  
Anonymous Anonymous said...

mikä ulkoasu pohja sun blogilla on ?:)

14:54  
Blogger Annika said...

anonymous: en osaa sanoa kun tää sama on ollut mulla siitä asti kun alotin kirjottamaan tätä sillon pari vuotta sitten :-( mut tätä on muokattu niin paljon et ei tätä enää edes tunnista siks samaks pohjaks!

15:22  
Anonymous Anonymous said...

http://data.whicdn.com/images/5328814/4470175531_b658ec9564_o_large.jpg

ootko sä tossa? :o

16:02  
Blogger Annika said...

anonymous: en ole vaan sara.

16:05  
Anonymous Anonymous said...

Noniin, tämä kommentti ei nyt oo Annikalle, vaan kaikille!

Eli, mikä on blogien idea? Mun käsitys blogista on juurikin se, että ihmisiä kiinnostaa seurata jonkun toisen elämää, ihan vaan perusarkea, jos kirjoittaja osaa hommansa hyvin. Aika moni perustaa blogin itsensä vuoksi, sen sijaan, että tahtoisi olla maailmalle mallia näyttävä kaiken keskipiste.
Blogit siis tosiaan yleensä sisältää faktoja ja perusjuttuja jonkun elämästä. Ei täällä todellakaan kuulu peitellä mitään alkoholinjuontia tai muutakaan. Tämä kaikki on nykyään normaalin nuoren elämää, ollu jo pitkään. Ja asian erittäinki positiivinen puoli on se, että kaikki nuoret, jotka netissä ovat, on alttiita lukemaan ja katsomaan mitä vaan oikeasti sairasta ja raakaa. Mun mielestä se, että Annika kirjottaa täällä mökkireissusta, jolla on ollu mukavaa ja rentoa voi olla juurikin se ohjaava tekijä siihe, että nuoret aattelee "Ei ryyppäämisen tarvi siis tarkottaa perskännejä, tai itkua ja tappelua, vaan voi olla oikeesti mukavalla porukalla rentoa ja hauskaa"

Tässä näkyy se ero, kun asioita ei selittele eikä peittele. Ei tästä mitenkään saa sitä käsitystä, että Annika on kavereineen ollu vetämässä ihqdaateinikännejä. Mä nään hyvän kaveriporukan, joka juo alkoholia, mutta on siististi ja vaikuttaa vastuuntuntosilta.

Rauhottukaa ja miettikää nyt vähä koko tätä internetin ihmeellistä maailmaa, jonka tarjonta "pahojen" tapojen ja asioiden tiimoilta on melkosen suuri.

JA nyt Annikalle itselleen, mä ainaki arvostan, että oot oma ittes ja luulen sun näyttävän positiivista mallia monelle nuorelle. Koska faktahan on, että nuoret ovat jo kauan juonu alaikäisenä ja tulee juomaankin! :) Hyvää loppukesää!

-S

16:07  
Anonymous Anonymous said...

Miksi ihannoitte rusketusta? Ruskettuneita pidetään yleensä köyhinä maanviljelijöinä.

16:30  
Blogger Annika said...

s: aamen! kiitos viisaista sanoista :-D

anonymous: no tollasta en ookkaan ennen kuullut joten en usko että sä voit kuitenkaan ihan yleistää tota asiaa :-D me pidetään rusketuksesta siksi koska meidän mielestä nätisti ruskettunut iho näyttää yleensä kivalta ja terveemmältä ja ruskettuneena itselläkin on parempi olo sekä vaatteet näyttää paremmalta päällä.

16:40  
Anonymous Anonymous said...

hi :)

would you order this dress in nude or black?

http://www.romwe.com/cutout-back-pleated-black-dressfont-stylecolorredarrival-on-july-29thfont-p-40770.html

http://www.romwe.com/backless-nude-shift-dress-p-28605.html

20:53  
Blogger kristiina said...

oot tosi nätti ja sul on ihana blogi ! (:

21:46  
Anonymous Anonymous said...

missä kaikissa paikoissa oot btw ollu kesätöissä ja minkä ikäsenä?:)

22:53  
Anonymous Anonymous said...

https://www.facebook.com/ilona.puustinen.18 hei etkös siä oo tän feikin profiilikuvassa? löysin tuommosen ja aattelin ettet halua sun kuvas leviävän tollein koska tää kyseinen henkilö on kommentoinu moniin kuviin ja tiloihin tolla kuvalla.

23:43  
Blogger $aara said...

en ymmärrä mikä näitä joitain anoja vaivaa :-D alkoholi on ihanok jos sitä osaa käyttää oikein. okei suomen lain vastaista alle 18vuotiailta, mutta sowhat kerranhan täällä vain eletään ja ollaan nuoria :-) sulla on ollut hyvä ja mielenkiintoinen blogi jo monta vuotta!!

23:47  
Anonymous Anonymous said...

Heeei kaua sulla meni, et se romwe tilaus tuli ja tuliko iha kotiovelle asti?

00:23  
Blogger Jenna said...

Ei vitsi oot nätti ja luulis et oot vanhempi ko 17 :D

00:57  
Anonymous Anonymous said...

hei, mikä ton sinisen pullon nimi on mikä on tuossa kuvassa tuolla ihan takana ? oon joskus juonu tuota samaista litkua mutta en muista yhtää nimeä :-D

08:07  
Blogger Annika said...

anonymous: I don't know, maybe nude.

kristiina: kiitos paljon! :-)

anonymous: 16-vuotiaana eli viime kesänä olin jäätelökioskilla, tänä kesänä 17-weenä ABC:lla ja S-marketissa. oon kans ollu valmentamassa luistelukouluja kaks kautta mut ne ei ollut kesätöitä vaan ympärivuoden kestäviä.

anonymous: kyllä olen mut vaikka mä ton ilmiantaisin niin karu totuus että ei ne sieltä mihinkään häviä.. kiitos silti! :-)

$aara: :-)

anonymous: kerran oli ongelmia täällä päässä niin kesti melkein kuukauden, toisella kerralla tuli n. 10 päivässä ja joo kotiovelle saakka!

jenna: no kiitos vaan!

anonymous: en mä tiiä! :-D se on jotain vodkaa espanjasta.

10:06  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home