Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

27/7/2012

7/27/12

27/7/2012

Untitled

Hei, mä oon hengissä! Tänään mä oon nähny aurinkoo ekaa kertaa varmaan viikkoon ja sain vähän energiaa tulla näyttäytymään täällä bloginkin puolella. Tän viikon aikana ei oo tullu tehtyy oikeestaan mitään muuta ku masisteltuu sitä, et koulu oikeesti alkaa kahen viikon päästä ja kesä on ohi (ennenku se on musta kunnolla alkanukkaan). Tää on niin epäreiluu, et tätä perkeleen kesälomaa oikeesti ootettiin 10 kuukautta ja sit ku se vihdoin ja viimein tuli, niin on satanu 2/3 koko lomasta ja mun kesän kohokohta on varmaan ollu työt. Tietty niitä erinaisiä kivojakin juttuja on ollu, mut kokonaisuutena tää kesä on kyl rehellisesti sanottuna ollu varmaan mun elämän paskin kesä :-D No, seuraavalta kesältä ei ainakaan oota ihan liikoja tän jälkeen! Jos ei muuta hyvää sanottavaa löydy, niin tänä kesänä mä oon ainaki kattonu ennätysmäärän eri sarjojen tuottareita englanninkielisillä subeilla, saa nähdä josko niistä ois jotain apua enkun ylppäreissä syksyllä!

Loppuun piristykseks vielä tän kesän ehdoton teemabiisi jonka tarkkasilmäset voiki bongata jo noista kuvista!

27 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hei vähä siisti toi juttu toi uima-allas tos mäkihyppyreiden alla :-D

15:40  
Blogger Sini said...

Voi vitsi kuin nättejä kuvia :)

15:47  
Anonymous Anonymous said...

kuinka paljon tienasit kesätöissä ja laitatko säästöön ne?

15:50  
Blogger Annika said...

anonymous: se on kyl tosi kiva, hirveen harvoin vaan tulee käytyä siellä! varsinkaan tänä kesänä kun ei oo ollu hirveesti aurinkoisia päiviä.. mut tänään viimeinki päätettiin raahautua sinne! :-D

sini: kiitos! :-)

anonymous: en haluu kertoo tarkkaa summaa mutta tarpeeksi ja en laita säästöön vaan käytän elämiseen kun en käytännössä enää asu kotona.

16:01  
Blogger Jeana said...

tuolta hyppyreistä tuskin kuitenkaa lasketaan toho altaaseen ? :D

16:24  
Anonymous Anonymous said...

ihanaihana toi kuva susta! onko siinä muuten taas uudet biksut vai mitkä noi on? :D

16:31  
Blogger etta said...

ahaha hyvä biisi :D ja oooot nätti tossa allaskuvassa! :)

16:53  
Blogger emma&viivi said...

mist toi on otettu toi liuku kuva tai toi :D ?

17:00  
Blogger Leena said...

Ihania kuvia!! Vihdoinki ihanat ilmat ♥

17:06  
Blogger Annika said...

jeana: ei ei

anonymous: ei oo uudet biksut, ostin noi joskus ihan alkukesästä mut oli ekaa kertaa päällä tänään.. :-D

etta: haha jep. kiitos! :-)

emma&viivi: maauimalasta!

leena: joo ei nää vissii taas kauheen kauaa kestä.. :-D

18:53  
Anonymous Anonymous said...

onko noi ginatricotin pinkit hapsubiksut kuten saralla???

19:10  
Blogger Anastasia said...

Millä muokkaat sun kuvas, koska jos otat puhelimmella kuvat nii mikä se appsi on mitä käytät muokkaamiseen ja noi sun kuvas on ihan äly nättejä ja kivan värisii !? -Kiitos jos vastaat olis ihan kiva itekki sit ladata se tai jotain :)

www.instylealone.blogspot.com

20:08  
Anonymous Anonymous said...

Siis häh, luulin että oot -95?:D

20:31  
Blogger Natalia said...

pakko sanoa et mullakin alkukesä oli tylsin_ikinä mutta sit kaikki yhtäkkii muuttu ja tää loppukesä (kuulostaa kamalalta sanalta haha..) on ollu paras ikinä!! kyl se voi sullakin vielä muuttua :))

www.missindependent-n.blogspot.fi

22:19  
Anonymous Anonymous said...

Mun mielestä tää oli kyllä odotettavissa, sillä edelliskesä ja etenkin viime kesä oli sellasta superhellettä että huhuhu! Se ei ees oo tyypillistä Suomen kesälle, että on koko ajan vähintään +25 ja pari viikkoa putkeen +30 ja parhaimpana yli +35, joten edelliskesinä ollaan vaan totuttu epätyypillisen aurinkoisiin ja lämpimiin säihin :D
Ei sillä, että kauheesti noita superhelteitä kaipailisin. Mun mielestä +30 on jo liikaa. Tuntuu, että koko ajan on hiki ja ettei untakaa oikeen saa. Toki siihenkin kerkes jo tottumaan, kun oli niin kauan tosi lämmintä.

22:40  
Blogger Annika said...

Anonymous: ei ole, noi on H&M:n bikinit. Ja jos se nyt noin kiinnostaa niin kyllä, mulla on samat bikinit kuin Saralla ja ostin ne ennen sitä.

Nastia: muokkaan ihan vaan instagrammilla kun sillä otan kuvatkin :-)

Anonymous: kyllä, niin edelleenkin olen.

N: en usko että tässä kerkee enää mitään huimia muutoksia tapahtua mut ainahan voi toivoa :-D

22:42  
Blogger Annika said...

Anonymous: no mä en kyllä osannut odottaa tällasta vaikka viime kesät onkin ollut niin helteisiä, mut en mäkään mitään super +35'c helteitä kaipaa, mulle riittäis vaan se auringonpaiste tai että toi helvetin sade ees loppuis :-D

22:45  
Blogger Ansku said...

Tiiätkö, ihan sama juttu. Siis sen suhteen että ei oo kyllä ollu mikään super ihana kesä mullakaan :D Tai siis kesässä on ollu tosi ihaniakin juttuja, ja päiviä ja hetkiä, jotka muistan aina, mut säiden ja etenkin töiden takia koko loma on vaan lipunu ohi, enkä oo ehtinyt oikeestaan tehä muuta ku olla vaan töissä.. :/ toivotaan että elokuussa säät vielä suosis!

22:52  
Anonymous Anonymous said...

haluutko suositella jotai sarjoja? tekis mieli alkaa katella joitain pitkästä aikaa :-D

23:12  
Anonymous Anonymous said...

ootko käyttäny yhtään niit oranssei biksui? :D myydäänköhän niitä vielä?

01:11  
Anonymous E said...

eka kuva ♥ tuloo Salpausselän kisat mielehen! :)♥

10:45  
Anonymous Anonymous said...

mulla on ihan samat fiilikset tästä kesästä....
sikasiisti toi uimatsydeemi tossa hyppyrimäen alla :-D kokeilitko??

11:42  
Anonymous Anonymous said...

hei nyt ku sulla ei oo enää formia, nii laitan tänne että arvostan sua tosi paljon vaikkei tunnetakkaa! oot ihanan luonnollisen kaunis ja hyvää loppukesää, toivottavasti aurinko paistaa!

17:15  
Anonymous Anonymous said...

et oo tosiaa ainoo, jonka mielestä tää kesä on ollu paskin ikinä... :-D

03:18  
Blogger meirami said...

Hi, I'm alive! Today I saw the sun first time for maybe a week and it gave me a bit energy to come and show up here in the blog, too. During this week I've done actually nothing but felt depressed about the fact that school's really starting in two weeks and the summer will be over (before it even properly started, I think). It's so unfair that I really waited 10 months for this damned summer holiday, and when it finally came it's been raining 2/3 of the holiday and the highlight of my summer has probably been working. Of course there have been some particular nice things, but on the whole, this may have been the crappiest summer in my life :-D Well, after this I won't expect too much of the next one at least! If there's nothing else good to say, I've still watched a record number of seasons of different series with English subs, let's see if it could help me in my matriculation exam of English in the autumn!

Lastly to brighten this all up, here's the absolute theme song of this summer, which the most observant of you could see in those pictures already!

20:58  
Anonymous Anonymous said...

mua jotenkin lohduttaa se että melkein kaikilla muillakin tuntuu olleen ihan paska kesä :-D jotenkin helpottunu olo että en oo ainut kenen kesä ei oo kunnolla edes alkanu ku se jo loppuu

16:30  
Anonymous Anonymous said...

Onks Vilu muuten jossain töissä? =)

14:30  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home