Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

UUSI LEMPPARIKAULAKORU

8/15/12

UUSI LEMPPARIKAULAKORU

Mä en oo ikinä ollu kovin hyvä kaulakorujen käyttäjä, enkä oo rippiristin lisäks varmaan omistanutkaan muuta kunnon kaulakorua koko elämäni aikana. Ne kuitenkin on musta tosi nätin näkösiä ja viimeaikoina mä oon tykästynyt erityisesti nimikaulakoruihin! En oo kuitenkaan nähny niitä oikeestaan missään kaupoissa Nimesi.fi-nettikauppaa lukuunottamatta ja vähän aikaa pohdittuani mä uskaltauduin kysymään heiltä, että miltä pikku yhteistyö mun kanssa kuulostaisi. Jo seuraavana päivänä mä sain myöntävän vastauksen sähköpostilaatikkooni ja siitä alkoi mun ikioman korun teettämisprosessi! Kukaan sivuja vähänkään vilkuillut ei varmaan osaa arvata millanen koru postiluukusta sitten viime viikolla tipahti..

IMG_1969
IMG_1962

Nimittäin hopea Carrie-nimikoru lyhyellä 40cm ketjulla! Tää on keikkunut siitä päivästä asti kaulassa, eikä varmaan ihan heti lähde pois. Korun tilauksessa eniten mietitytti, että pitäiskö valita hopeinen vai kullattu versio, mut oon kyllä tosi tyytyväinen et valitsin ensimmäisen! Poikaystävän ensimmäinen kommentti oli että "eiks oo vähän tyhmää kantaa omaa nimee kaulassa, oisit mielummin laittanu mun!" :-D

Ja koska ei yhtä ilman toista, niin mä sain hommattua myös teille arvottavaks samanlaisen hopeisen nimikorun! Arvontaan voi osallistua jättämällä tän postauksen kommenttiboksiin kommentin siitä miksi sä luet mun blogia, iskemällä sähköpostiosoitteen perään ja tällä kertaa vaan rekisteröityneet käyttäjät voi osallistua. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.8. kello 22:00 asti!

381 Comments:

«Oldest ‹Older 201 – 381 of 381
Blogger Anniina said...

Luen sun blogia koska kirjotat hyvin, otat kivoja kuvia ja sun postaukset ei oo tylsiä :) Sul on myös tosi kiva tyyli!

annniina-@windowslive.com

19:11  
Blogger veerasofia said...

Jäin koukkuun sun blogiin koska postauksissa oli paljon hienoja kuvia ja muutenkin sun jutut on mielenkiintosia :) Ja tietty sun upea ulkonäkökin pisti silmään!

veeragee@hotmail.com

19:12  
Anonymous Anonymous said...

Luen paljon blogeja - niitä tulee ja menee, toisiin kyllästyy ja toiset taas jäävät.
Sinun blogi jäi blogilistani kärkeen silloin vuosia sitten ja siellä se on ja pysyy!
Inspiroivat kuvat pullollaan värejä, muotia, nuoruutta ja iloa sekä hyvällä tyylillä kirjotetut tekstit ovat osoittautuneet niin hyväksi komboksi, että aina tekee mieli palata tähän blogiin uudelleen. :-)
happyendingblog@hotmail.com

19:14  
Blogger Martta said...

Luen sun blogia koska oot nätti tyttö ja sulla on kivoja vaatteita. Lisäks tykkään ulkoasun selkeydestä ja kuvista. :)
martta.lehtonen@dnainternet.net

19:20  
Blogger alisa said...

luen sun blogii koska tää on tosi inspiroiva! tykkään myös sun tavasta kirjottaa ja kuvat on aina niiin kivoja :)

19:21  
Anonymous iidsu said...

sulla on niin kiva ja omaperäinen tyyli ja ihanat hiukset :)
tykkään kanssa siitä et blogisi käsittelee myös lifestylea muodin lisäksi.

idz-@hotmail.com

19:21  
Blogger alisa said...

ja hupsis se sähköposti
alisaeva@live.com

19:21  
Anonymous Anonymous said...

Blogiasi on mieluisaa lukea, koska se on ulkoasultaa yksinkertainen ja siisti, kuvat ovat kauniita ja mielenkiintoisia, olet myös itse kaunis ja kirjoitat yleensä positiivisellä asenteella! Kun alkuvuodesta vahingossa huomasin sinun aloittaneen taas kirjoittamisen, blogisi pääsi samantien "Top Sites" listalleni!
Yksinkertaisuudessaan hieno blogi!
pauliinae-@hotmail.com

19:23  
Blogger jennika said...

luin myös sitä sun aikasempaa blogiis ja se oli mun lemppari sillon aikoinaan koska sulla on aina ollu tosi kivoja postauksia ja kirjotat kivasti, et liikaa etkä liian vähän, nii tottakai aloin lukemaan tätä uuttaki ku olin kauan ootellu et palaisit taas blogimaailmaan kirjottelemaan!! vaikka tää onki aika erilainen ku sun edellinen blogi nii tykkään silti hirmusesti ja on aina kiva ku oot postannu :-)

19:23  
Blogger Allu said...

Luen blogiasi koska sulla on nii ihana tyyli ja oot tosi kaunis, ja juttujas on kiva lukee :) katon joka päivä ootko kirjottanu ja innolla pakko lukee heti uus postaukses! :)
alina.ka@hotmail.com

19:23  
Blogger Ronja said...

Luen blogiasi, koska postauksesi ovat tosi kivoja ja vaikutat muutenkin tosi ihanalta ihmiseltä! :)

rronjaa97@gmail.com

19:32  
Blogger Maria said...

Sun blogi oli yks ensimmäisistä blogeista joita aloin lukemaan muutama vuosi sitten, ja sun pitkän tauonkin jälkeen sun tekstit on vaan aina pakko lukea! Tykkään sun kirjotustyylistä tosi paljon ja kuvat on tosi kivoja :-) Yleensä ärsyttää kännykkäkuvat blogeissa mut sä saat nekin näyttää hyvältä!

mariia@live.fi

19:33  
Blogger Essi said...

Oot ihan uskomattoman kaunis ja saan sun blogista tosi paljon inspiraatiota mun omaan pukeutumiseen mm!

esmojau@hotmail.com

19:38  
Blogger nnea said...

Lisäilet aina paljon kuvia, sun juttuja on mukava lueskella ja oot niin hirmu kaunis tyttö! :)
nea.nevala@luukku.com

19:41  
Blogger netta said...

luen sun blogia koska sun kuvat on tosi kivoja ja tykkään sun tyylistä, joten asukuvat on tosi kivoja! :) luen sun blogia myös koska kaveri joskus linkkas tän ja jäin niin koukkuun! liityin sulle lukijaks ja oli tosi kiva kuulla et oot palannut taas tauon jälkeen, plussana se että postailet usein!
-netta5889@gmail.com

19:41  
Blogger siiri said...

Luen sun blogia koska sulla on kiva kirjotus tyyli ja sulta saa kivoja vinkkejä pukeutumiseen. Sulla on myös aina kuvia ja sopivan pituinen teksti ja vaikutat tosi mukavalta ja aidolta :)
siiri.l@hotmail.com

19:55  
Blogger Minna said...

Luen sun blogia koska sulla on ihan mahtava tyyli ja sun blogissa on ihania kuvia sekä hyvää luettavaa! :)

minna1995@gmail.com

20:02  
Blogger larre said...

Koska tää vaa on nii huippu!

larre@hotmail.fi

20:04  
Blogger ida said...

Tykkään lukea sun blogia koska postaukset on kivan arkisia, on mielenkiintosta nähä tollasia päivänmittaan otettuja kuvia koska monien blogien kuvat on nykyään niin lavastettuja tai teennäisiä. :-)

ida.raty@gmail.com

20:06  
Blogger elina said...

Oon lukenu sun blogia jo sillon kauan sitten ennenkun jatkoit tätä uudelleen!Oot aina ollu mun lempparibloggaaja ja oot vaan niin tajuttoman kaunis!Postaukset on selkeitä ja niissä on ihania kuvia ja tykkään kun tekstiä ei oo niin kamalasti..klikkaan aina ekana tän blogin kun tuun koneelle :)

minttu_kaakao@hotmail.com

20:07  
Blogger Miia said...

Tykkäilen lukea sun blogia 'aidon ja rehellisen' tekstin takia ja sun kuvat on myös kivoja! Blogin sisältö on tavallista arkea eikä mitään ainaisia mainospostauksia tai tyyliin 'ostin sitä ja tätä ja tota'. :-)
miiaijj@gmail.com

20:09  
Blogger Elisa said...

Tykkään sun asenteesta ja jalat maassa -olemuksesta, joka välittyy postauksista. Paljon arkisia, mutta hyviä postauksia ilman turhia pröystäilyjä :) Yleensä kivoja kuvia, jotka on mun mielestä tärkee osa hyvää blogia.

ellle@windowslive.com

20:14  
Blogger Sini said...

Luen koska osaat kirjoittaa persoonallisesti ja mielenkiintoisesti kaikista jutuistasi. Blogia lukiessa tulee aina positiivinen olo! Kuvat ovat hyviä ja mukavia katsella. Jatka samaan malliin!! :))

sini.paananen@windowslive.com

20:17  
Blogger Heli said...

Luen sun blogia koska pukeudut kivasti tykkään vaa lukee tätä:)

heli.luoma@kotiportti.fi

20:18  
Blogger Minna said...

luen sun blogia koska se on kiinnostava ja sulla on tosi kiinnostavat postausaiheet! ps. sun zaran laukku on aivan ihana ja tykkään sun ulkonäöstä :)

minna.janika@hotmail.com

20:19  
Blogger Katja said...

Luen sun blogia siksi että sun elämään on niin helppo samaistua, kun itelläkin on abivuosi käynnissä. Lisäks tykkään hirmu paljon sun tyylistä! :)

katja.kirjavainen@hotmail.com

20:21  
Blogger Sini said...

Luen tätä koska sä kirjotat tosi hyvin! Ja sulla on myös tosi kivoja kuvia vaikka puhelimella kuvaatkin :-)

sinimillionmiles@hotmail.com

20:21  
Anonymous Anonymous said...

luen sun blogia siskon innoittamana!

nipsunen@wippies.fi

20:22  
Blogger vee said...

Seikkailin kaikkien ihmmisten blogeissa ja törmäsin sun blogiin. Blogi on mielenkiintoinen, koska olet kaunis, sinun elämsi vaikuttaa todella kivalta ja kirjoitat mielenkiintoisesti. Sinulla on hirveän kauniita vaatteita ja vaikutat muuenkin kaikinpuolin mukavalta ja iloiselta ihmiseltä:) +ruokakuvat on kivoja. Niitä on mukava kuolata + sekään ei haittaa vaikka sinulla on puhelinkuvia paljon, koska tekstisi on mielenkiintoinen

veera.vahasoyrinki@gmail.com

20:24  
Blogger Jenni said...

Oon lukenu sun blogias jo sillon ku ekan kerran bloggasit ja jäin si koukkuun, harmitti vaan sillo ku yhessä vaiheessa lopetit mut onneks nyt jatkat viä :D Jäin koukkuun tähän sen takia ku sulla on tosi kiva tyyli ja jutut ja muutenki oot tosi nätti :) Ja tää oli varmaan ensimmäisiä blogeja mitä aloin seuraan joskus.

jenni.pohja@hotmail.com

20:34  
Blogger Jatta said...

Heippa ! :) Luen sun blogia, koska tää antaa mulle inspiraatioita omani kirjoittamiseen. Lisäksi ihailen sua, koska jaksat olla aina ilonen kun kirjotat, olet täysin oma itsesi ja vaikutat vakaalta ihmiseltä, jolla on suunnitelmia ja haaveita elämässä. Olet vain sellainen ihminen jota minä arvostan. Osaat pitää hauskaa ja keskittymään elämän pieniin iloihin niinkuin pitääkin :) piristät päivää !

jatta.kolari@hotmail.com

20:36  
Blogger Taika said...

Koska tykkään kovin tykkään sun simppeleistä (insta)kuvapostauksista :-)

cutesyxoxo@gmail.com
http://cutesyxoxo.blogspot.com

20:40  
Blogger Siiri said...

Joskus aikoja sitten ku olit jonkun aikaa kirjottanu sitä sun vanhaa blogia, rakastuin ensisilmäyksellä siihen ja päätinki kesän aikana lukee kaikki sun postaukset alusta loppuun.. Muistan vieläki ku ensimmäisessä postauksessa tai ainaki yhdessä ensimmäistä oli kuvia ku sul oli semmoset reikäleggingsit jalassa ja ne kuvat oli otettu joltain nurmikolta.. :D Haha mut anyway, sulla on aina ihan sairaan mielenkiintoset jutut ja vaikka nykyään ärsyttää et joka blogissa on vaan jotain iphone kollaaseja, sun blogissa ne on jotenki ihan sairaan kivoja! Ja siis tän blogin monipuolisuus on kans niin paljon plussaa! Yks lemppariblogeista ihan alusta alkaen!

siirinblogi@gmail.com

20:40  
Blogger Emilia said...

Alunperin aloin lukeen sun blogia sun "entisen" tyylin inspiroimana. Tykkäsin siitä tosi paljon! :) Sun uus tyylikin on kiva vaikkei ihan ehkä mun oma juttuni ;) Nykyisin luen vaatejuttujen lisäksi myös siksi, että pidän luonnollisuudestasi ja kirjoitat mukavasti ja kiinnostavasti arkisistakin asioista :)Olit mun lempibloggari sillon muutama vuosi sitten ja olin tosi ilonen kun pistit taas blogin pystyyn! :)

emppunen93@hotmail.com

20:41  
Blogger ainoiida said...

Luen sun blogia koska se on vaan niin hyvä! En ihan oikeesti keksi mitään negatiivista:-D oot kaunis ja sulla on ihana tyyli! Seuraan sua myös instagrammissa ja sun kuvat osaa aina piristää!:-) toivottavasti bloggailet vielä pitkään!

Iidaleino@hotmail.com

20:42  
Anonymous Anonymous said...

Sun blogi oli aina mun lemppari ja sitten ku lopetit sen ekan niin olin pitkään surullinen. Jonki ajan kuluttua lopetin päivittäisen checkauksen että josko oisit palannu ja pari kuukautta sitte mun kaveri kerto että kirjotat taas!
Syy, miks sun blogia luen ja miksi se on aina ollu mun Top 3 -blogeissa on se, että ensinnäkin oot yks kauneimmista ihmisistä mitä oon nähny, ehkä toivon alitajuntaisest iettä sun kuvien tuijottelu tääl blogissa siirtää sun vartalon, naaman ja täydelliset hiukset mulle... No toivo pysyy. Sulla on kans tosi kiva tyyli: aivan ihanii vaatteita ja asusteita! Lisäks mulla aina blogejen lukuun vaikuttaa eniten ulkoasu ja kuvat. En jaksa lukee sellasii sekasii blogei missä kuvat on erikokosia ja eri paikoissa jne. Sulla ulkoasu on tosi siisti ja tyylikäs ja kuvat on kivoja ja pirteitä! Tekstiiki on aina kiva määrä ja se on sujuvaa ja selkeetä eikä asiasta toiseen pomppivaa. Niin ja sitte yks suuri syy on kans se että annat piut paut anonyymien niskaan heittämälle paskalle, sussa on asennetta!


leenasd@hotmail.com

20:42  
Blogger Eveliina said...

Ekan kerran luin hetken aikaa blogiasi ennen taukoasi. Muistan vaan päässäni pari kuvaa siltä ajalta, ja sitten se olikin jo suljettu. En koskaan poistunut lukijoistasi, sillä a)sun kuvat, blogin ilmapiiri ja sun kauneus jäi heti mieleen b)tiesin että palaat joskus :)
Oli niin iloinen hetki itsellä ja kavereilla kun aloitit bloggaan taas, nyt tämä on ehdottomasti parhaimpia mitä luen! Eli siis: ilmapiirin, ihanien kuvien, ja muutenkin kokonaisuuden takia :)

eveliinannas@hotmail.fi

20:43  
Blogger Jasmina said...

Muistan joskus kauan sitten kun löysin uskomattoman kauniin tytön ja sitä mukaa ihan munlaisen blogin mitä luin aina innolla. Vaikka poistitkin yhdessä vaiheessa niin silti aina välillä tulin tarkistamaan, että olisitkos jo palaillut takaisin. Yhtenä päivänä innostuin hirveästi kun huomasin blogisi nousseen kuolleista :) Rakastan tyyliäs (varsinkin nykyään!) ja kirjoitustapaasi, usein mulla on se ongelma etten jaksa lukea blogeja jos tekstit ovat liian pitkiä/tylsiä, tämän blogin kanssa mulla ei ole koskaan ollut sitä ongelmaa!

sideoftown@gmail.com

20:43  
Blogger tiiia said...

Luen sun blogias koska oot ensinäki tosi kaunis, sul on upee tyyli ja kiva tapa kirjottaa, jollon näit postauksii on kiva lukea!

tiiapoks@hotmail.com

20:44  
Blogger emma said...

Oon lukenu sun blogia jo aika kauan aikaa ja silloin kun se ei ollut mahollista, hoksasin aina blogeja lukiessani, että jotain puuttuu! Kai se on sun aitous ja oman tyylin säilyttäminen pitkänkin ajan jälkeen, miksi tätä on vaan niin pakko lukea :D Toivottavasti jatkat samaan malliin. Sun juttuja on tosi mukava lukea! :)

emmamtt@gmail.com

20:44  
Blogger tiiia said...

Luen sun blogias koska oot ensinäki tosi kaunis, sul on upee tyyli ja kiva tapa kirjoittaa, jollon näit postauksii on kiva lukea!

tiiapoks@hotmail.com

20:45  
Blogger Anna said...

Oot kaunis, blogin kuvat on hyvälaatuisia ja inspiroivia sekä pidän sun tyylistä hirmusesti! :)

annakatariina8@gmail.com

20:49  
Blogger Vilma said...

luen sun blogia koska olet niin kaunis ja sulta saa paljon ispiraatiota:) ja osaat hyvin kirjottaa tekstiä :)

vilma---_@hotmail.com

20:53  
Blogger Keerttu said...

Löysin sun blogin vasta pari viikkoa sitten, mutta silmään pisti heti kiva ulkoasu, kiinnostavat postaukset ja hienot kuvat. No heti ekana päivänä sitten luin kaikki vanhat postaukset ja kommentit läpi, olin taivaassa! Oot innostava ja hyväntuulinen ja nyt odotankin postauksia kovasti! Postauksista saa inspiraatiota sekä halun nähdä ja saada lisää luettavaa.
kerttu.aho@hotmail.com

20:54  
Blogger Roosa said...

Sun blogi on aina ollu yks mun lemppareista. En tiiä johtuuko siitä että tää oli eka blogi jota joskus aloin seuraamaan. Kirjotustyylis ja blogin sisältö muutenki on aina mielyttäny mua:)

rooza_94_@hotmail.com

20:56  
Blogger henna said...

löysin sun blogin joskus keväällä ja tykästyin heti!:) Täällä on kivoja kuvia,oot nätti ja jotenki näihin tekstihin&suhun on helppo samaistuu(=

hennaa568@hotmail.com

20:58  
Blogger Rosa said...

Oon lukenu sun blogii jo niin kauan. Sillon ku pidit taukoo olin eka iha ihmeissäni ku ei tullu sulta postauksii. Oot superkaunis ja kivoja kuvii aina, vaikka iphonella oiski kuvattu. (: Hei ja sul on ihana tyyli!

roxupox@hotmail. com

20:58  
Anonymous jennam said...

aloin lukemaan sun blogia alunperin, koska oot aivan hurjan nätti ja sulla oli kiva tyyli! sittemmin oon jääny vaan lukemaan mukavien ja rentojen postausten vuoksi :)

jme.ahola@luukku.com

21:04  
Blogger Jennica said...

oon lukenu sun blogia jo 2009 vuodesta asti ja jäin varmaan heti sillon koukkuun :D on ollu kiva seurata sun 'kehittymistä' tässä touhussa :) sulla on aina hyvälaatusia kuvia ja tää ulkoasu on selkee. nii ja oot oikeesti tosi kaunis!! :) vaikka tääl onkin aika tällästä perusjuttuu nii silti tää on jotenkin koukuttava hahah :)
jennicaaw@gmail.com

21:06  
Anonymous Anonymous said...

Luin sun blogin alusta asti läpi ja totesin et tää on tosi hyvä
ja jäin sit seurailee :)

lintsu-vintsu@hotmail.com

21:08  
Blogger Aino said...

Luen sun blogia, koska se on todella inspiroiva ja pirteä ! Sulla on tosu kivoja kuvia, vaikka otat ne ilmeisesti iPhonella? Oot myös sikänätti ja jotenki sun kirjotustyyli on tosi ihana ja mielenkiintoinen ! (:

aino.neuvonen@luukku.com

21:09  
Blogger Kirsi said...

luen sun blogia koska sulla on tosi kiva tyyli ja kivoja kuvia ja osaat kirjottaa hyvin! :)

kiikispl@gmail.com

21:09  
Blogger kikka said...

Tykkään sun blogistas tosi paljon ! Tätä on tosi mieluisaa lukea kun teksti on helppolukuista, kuvat (kuten kollaasit!) hyvin sommiteltuja ja ulkoasukin yksinkertaisen simppeli, mutta silti siisti :) Sun tyylis on mahtava ja ihailen aina vaatteitasi ja hiuksias ! Emmätiiä.. tykkään vain seurailla blogias :>

raitajellona@hotmail.com

21:15  
Anonymous Anonymous said...

kumpi on parempi; intersport vai sportia?:-) tai siis kummasta tykkäät ite enemmän

21:16  
Anonymous Anonymous said...

Luen sun blogia koska saan paljon inspistä sun tyylistä, ja vaikutat todella sympaattiselta ja hauskalta ihmiseltä! ja sun blogis ansioista oon alottanu monen monen muun blogin lukemisen, eli olit ensimmäinen bloggari jonka blogia aloitin lukemaan ihan silloin kun itse teit ekan blogisi, ja nyt oon jääny koukkuun :) keep going!!
dreamm_er@hotmail.com

21:22  
Blogger Unknown said...

Luen sun blogia, koska sun postaukset on kivoja ja monipuolisia :) Ulkoasu on selkeä ja kuvat hyvälaatuisia ja selkeitä myös! Löysin tän blogin yhen toisen blogin kautta ja jäin heti seuraamaan, ku jo silloin tää vaikutti niin kivalta! Et välitä mitä muut sanoo, vaa oot omanlaises :) Sulla on myös ihana vaatetyyli ja oot tosi nätti!

sohvili97@hotmail.com

21:30  
Blogger Ida said...

seurailen sun blogia, koska tykkään sun tyylistä ja kuvista :)

ida_seppanen@hotmail.com

21:31  
Anonymous Anonymous said...

Kuvat on selkeitä ja niitä on kiva katella, vaikka kerralla vähän isompiki satsi! Tekstiä ei ole liikaa. Blogisi on piristävä!

21:33  
Blogger iida said...

Luen sun blogia koska sä oot aito ihminen. En nyt sano tätä sen takii et saisin ton korun vaan ihan tosi! :D sä et esitä yhtään mitä et oo ja pystyt yllättävän hyvin suodattamaan negatiiviset kommentit ja jättää ne omaan arvoon.
Kuvat on kans yks suurin asia miks mä tätä luen :) mielekiinto ei oo laskenu kertaakaan ja se varmaan johtuu just siitä, et sulta ei tuu joka postauksessa mitää romaaneja vaan hillittyy ja asiallista tekstii mikä oikeesti kiinnostaa.
Olin paljon nuorempi sillon sun ekan blogin aikaan ja muistan sillon jo ku olin ihan koukussa ja et tiiäkkää sitä ilon määrää ku näin et sulla on taas blogi :D

iidahakala@hotmail.com

21:33  
Anonymous Anonymous said...

Sillon ku kirjotit joskus tossa aikasemmin blogia ni luin sillon jo sitä ! sitte ku lopetit hetkeks ni mul tuli kauheen paha mieli koska tykkäsin lukee sun kaikkii postauksia nii paljon :-) nyt kun alotit bloggaamaa uudelleen ni olin iha innoissaa et jeejee ja oon iha jääny sun blogiin koukkuun jos niin voi sanoo! sun postaukset on tosi kivoja ja ne piristää päivää jos on ollu tylsää tai muuta. oon myös joskus saanu sun pukeutumisest jotai inspiksiä myös omaan pukeutumisee ! aina ku tuun koneelle ni tuun heti ekana kattomaan et oiskos tullu uutta postaust :-D haha.

jasminmyllyperkio@hotmail.com

21:33  
Blogger Maria said...

Luen sun blogia koska tää on tosi positiivinen! Oot tosi kaunis, kirjotat kivasti, ja sul on upeita kuvia. Aina ku luen sun postauksia mulle tulee hyvä fiilis :-D

Mariasieni@hotmail.com

21:33  
Blogger Melina said...

Luen sun blogia koska sulla on kiva tyyli kirjoittaa.
Tykkään kans tosi paljo sun tyylistä ja näistä kuvista mitä
täällä blogissa on! :)

melina.niemi@gmail.com

21:34  
Blogger Silja said...

Luen sun blogia koska sillon kun aijemmin sitä kirjoitit olin jo ihan koukussa. Sitten se jäi mun bloggerin lukulistaan ja yhtenä päivänä siellä taas oli postaus! jee:-) Sulla on kivoja kuvia ja kaunis tyyli.

silja-s@live.fi

21:35  
Anonymous Jonna said...

Luin sillon pari vuotta sitten jo sun vanhaa blogia, sillon se syy miks palasin aina uudestaan ja uudestaan tänne oli se fiilis mikä sun kuvissa oli. Sillon ku lopetit, niin yritin kokoajan ettiä jotain "korvaavaa" blogia, mut eipä semmosta mistään löytyny. :-D Oon ihan super ilonen siitä, että sä aloit taas uudelleen pitämään blogia ja kirjottelemaan! Ja tiiätkö, sun kuvista saa vieläki sen saman tunteen ku niitä kattoo, minkä sai sillon sun vanhassa blogissa ennen taukoa! Vaikutat kans ihan älyttömän mukavalta tytöltä ja teet tätä juttua sun omalla tyylilläs etkä kuuntele minkään anojen valituksia ja tee niinku ne käskee! Tää on ihan ehdottomasti mun lemppariblogi ja nyt täl hetkel en edes lue mitään muita blogeja :-)
tapojonna@gmail.com

21:39  
Blogger Rita said...

Luen sun blogia ihan vaan sen takia, kun kuvat kivoja ja postaukset myös vaikka kertoisitkin vaan ihan peruskuulumiset. Vaikutat tosi aidolta etkä sensuroi mm. noita alkoholijuomia kuvista kun pistää ärsyttää kun jotkut bloggaajat yrittää antaa sellasen täydellisen vaikutelman itsestään.

rita.nguyen@luukku.com

21:41  
Blogger Valma said...

Luen koska ihailen sun tyyliä ja asennetta, sekä vaikutat ihmisenä mielenkiintoiselta :)

giumpsodk@windowslive.com

21:46  
Blogger Valma said...

Luen koska ihailen sun tyyliäsi, ja asennettasi, sekä vaikutat mielenkiintoselta persoonalta :)

vlmazaa@gmail.com

21:47  
Blogger Katri said...

Sun blogi on yks niistä jota oon ihan ekana alkanu seurailemaan muutama vuos sitten ja edelleen oottelen aina innolla sulta uusia postauksia. Sun kuvat on hyviä ja laadukkaita, tekstiä on kiva lukea ja sitä ei oo liikaa sekä sun tyyli ja vaatteet on upeita! Huippublogi siis;)

katrikurvinen@msn.com

21:50  
Blogger Unknown said...

Sulla on ihana blogi, jota seuraan varmaan sen takia, että rakastan lähes sun jokasta vaatettas ja nää kuvat on tosi kivoja. :) Lisäks oot tosi mukavan oloinen ja sun tekstiäskin jaksaa lukea, toisin kuin monien bloggaajien !

henssi@hotmail.com

21:53  
Blogger Jenna said...

Koska sun blogissa on paljon kuvia! En jaksa sellasta mis on 2 sivuu tekstii ja ei ollenkaan kuvia tai joku yks pieni weheartit:sta kopioitu kuva :D jenna.nissinen@gmail.com

21:59  
Blogger Jasmine said...

Mä en itse pyytänyt kyseiseltä firmalta korua, vaan ne tarjos mulle yhteistyötä, ei saa yleistää ;)

22:02  
Anonymous Anonymous said...

mä luen sun blogia, koska se on ihan ekoja blogeja jota oon lukenu ja tykästyin niin kovasti alusta alkaen. alotin siis lukee jo sun ekaa blogia ja niihin samoihin aikoihin luin miljoona muuta blogia, mut nyt ku mietin ni täs parin vuoden aikana oon lopettanu kaikkien lukemisen paitsi käyn ainoastaan sun ja yhen mun hyvän kaverin blogissa. must sul on ihania vaatteita, sun postauksii on kiva lukee ja vaikutat niin symppikseltä!
Julia_Vikstrom94@hotmail.com

22:03  
Blogger Jeana said...

Luen sun blogia, koska kirjoittelet lyhyesti ja ytimmekkäästi plus kuvien kera (osaisinpa minäkin sen, aina hirveen pitkiä tekstejä kun en vaa osaa lyhennellä) ja tykkään sun tyylistä ja luen aika paljon muitaki tän tyyppisiä blogeja.
ja ja oon himonnu tota carrie korua jo pitkäään ja osallistu ties kuinka moneen arvontaa et jos nyt ei tärppää nii se on varmaa kohta ruvettava miettimää et josko ihan ostais sen...

jeana.92@hotmail.com

nii ja oli jotenki tosi outoo ku olit kirjoittelematta jonkin aikaa, nii aina mietti et voikun Annika taas rupeis kirjoittelemaan, ja niinhä sä teit! kiitos siintä.

22:04  
Blogger all my feelings said...

luen sun blogia, koska oon ihan koukuttunut tähän! Tykkään sisällöstä tosi paljon ja kuvat on aina tosi hyviä. Tekstiä ja kuvia on sopivassa suhteessa toisiinsa. I like it ! :)

22:08  
Blogger Janina said...

Luen sun blogia sen takia, koska tykkään tyylistäsi ja jotenkin vaa sun kirjotustyyli ja koko blogi kolahtaa täysillä :)

22:12  
Blogger Annika said...

Jasmine maria - sitten mä oon saanut väärää tietoa mille en valitettavasti voi mitään. Mulle kerrottiin että vaikka bloggaajat ovat itse kysyneet heiltä yhteistyöstä, niin postauksissa on silti kerrottu heidän ottaneen yhteyttä ja siksi kyseisestä firmasta on saatu kuva että he tyrkyttävät tuotteitaan kaikille.

22:13  
Blogger kata said...

oh nouu, unohin pistää sitte sen sähköposti osotteen eli tässä tää kokonaisuudessaan

oon lukenu tätä sun blogia iät ja ajat hehe ja oon aina tykänny sun tyylistä ja kuvista :-) aina niin kiva nähä että sulta on tullu postaus ja pääsee lukee sun juttuja ja kattelee hienoi kuvii :-)

kataw-@hotmail.com

22:13  
Blogger aino said...

siun blogi on ollu iha alusta asti se ykkönen, mikä on pakko aina lukee! muistaakseni siun blogi oli eka jota ees koskaan aloin lukee, joskus sillon muutama vuosi sitten. siulla on nii kiva tyyli ja oot tuommonen kaunokainen nii on aina kiva kahella kuvia ja lukee siun juttuja!

ainou-@windowslive.com

22:14  
Blogger Noora said...

Luin sun blogia jo joskus silloin muinoin kun kirjottelit ja olin oikeesti ihan rikki kun yhtäkkiä lopetit! Vähän aikaa sitten huomasin, että postailet taas ja olin niiiin onnellinen ettet uskokaan! :D Sä olet yks kauneimmista ihmisistä joita tunnen ja sun blogia vaan on yksinkertaisesti mielenkiintoista seurata. Jatka samaan malliin!!

nnopu@hotmail.com

22:15  
Blogger Hanna said...

Luen sun blogia, koska sulla on kiva tyyli ja kirjotat hyvin!

h.sahanen@hotmail.com

22:19  
Blogger saag. said...

Luen sun blogias, koska sun tyylis on tosi kiva ja samanlainen kuin omakin ja sitä kautta annat inspiraatiota omaan pukeutumiseen! oot hurjan nätti ja kuvien laatu on tosi hyvä! Susta on tullutkin yks mun lempi bloggaajista :)

22:25  
Blogger saag. said...

Luen sun blogias, koska sun tyylis on tosi kiva ja samanlainen kuin omakin ja sitä kautta annat inspiraatiota omaan pukeutumiseen! oot hurjan nätti ja kuvien laatu on tosi hyvä! Susta on tullutkin mun yks lempi bloggaajista :)

22:25  
Anonymous Anonymous said...

Luen sun blogia, koska pidän sun ulkonäöstä, tyylistä, kuvista, kirjoitustyylistä, postauksista yleensä. Blogi on sellanen sopivan hillitty mun makuun ja postaukset on kuitenkin mielenkiintoisia eikä tylsiä. Mun mielestä tässä blogissa on kaikki kohdallaan. En kai tätä muuten lukisi :-)

Oot jotenkin tosi mielenkiintoinen tyyppi jostain syystä, sun juttuja on vaan niin mukava lueskella :-D Oot yksi niistä bloggaajista joiden kirjoitukset peräti luen enkä selaa vain kuvia. Mun lemppariblogi ollut jo aika kauan.

sartsuliii@gmail.com

22:26  
Blogger natalia said...

oot hirmusen nätti tyttö ja annat mulle inspiraatiota,tykkään blogin monipuolisuudesta ja hyvälaatuset kuvat on just jees ! :-)

multsipuge@yahoo.com

22:28  
Blogger ella said...

luen sun blogia koska sulla on ihania kuvia ja iphonella otetuissa kuvissa on ihan erilainen tunnelma kun kameralla otetuissa :-) kirjotat myös tosi hyvin ja oot kaunis, ja sun postaukset on mielenkiintosia!

ella.soukka@gmail.com

22:30  
Blogger juulikaroliina said...

Sulla on lähes poikkeuksetta kivoja kuvia, eikä yhtään haittaa vaikka ne on ollut melko usein iPhonella otettuja! Sulla on myös kiva kirjoitustyyli ja oot yksi näteimmistä bloggaajista kenen blogia luen :-)

juuli.ylisaari@hotmail.com

22:31  
Blogger Ida said...

oot mun mielestä yks kauneimmista suomalaista mitä tiedän! Sul on ihana tyyli ja rakastan sun hiuksia. Persoonana vaikutat tosi viisaalta ja aikuiselta ja kaikin puolin mukavalta! Oon jotenkin tosi onnellinen sun puolesta ku sulla vaikuttaa olevan kaikki hyvin ja elät elämääs täydellä sydämellä. Sulla on tosi hyviä kuvia, ei ehkä laadultaan mut muuten. :) Aloin itseasiassa lukemaan sun blogia vasta kun alotit uudestaan mut olin sitä ennen kuullu susta ja että sulla on tosi hyvä blogi ja oot kaunis :D Oon itekki muuten ajatellu tollasen korun hankintaa ja tä olis mahtava tilaisuus saada se! :)

sähköposti on asiamida@gmail.com

22:35  
Blogger Jenni said...

Luen sun blogis koska sulla on mielenkiintoisia postauksia ja sun elämäntyyli on just semmonen millasseen ite haluisin, oot fiksu ja esimerkillinen nuori nainen! Sun tekstis on hyvää luettavaa ja kuvat kivoja :)

jenni.autero@hotmail.com

22:39  
Blogger Kaisa said...

Sulla on todella kivoja kuvia ja kirjotat kivasti ja sujuvasti. Oot suunilleen saman ikänen ja meillä on samoja kiinnostuksen kohteita.

kvisv@hotmail.com

22:39  
Blogger Noora said...

oon lukenu sun blogia ihan alusta alkaen niin tottakai luen myös loppuun asti!
noonatak@hotmail.com

22:42  
Blogger Janita said...

Mä oon lukenu sun blogia vasta lyhyen aikaa mutta oon alkanu tykkään iha sikana! Sulla on aivan ihanii vaatteita ja sun tyylis on just semmonen mistä itekki tykkään! Oot tosi kaunis ja semmosen rennon olonen :) Must on myös kiva siks lukee sun blogii koska sun elämäntilanne on kadehdittavan mahtava jotenki! Haluisin kans asuu poikaystäväni kaa ja viettää lepposta arkee! :) Mut meillä se ei viel oikee onnistuis! Tulen tosi hyvälle tuulelle sun blogias lukiessa! :)

jalopeeno_94@hotmail.com

22:46  
Blogger Johanna said...

Tykkään sun blogin kuvista ja sun elämää on mun mielestä kiva seurata. Oot myös tosi nätti ja tykkään sun vaatteista, joista voi poimia hyviä ideoita omaan tyyliin. :)

jjohannna@hotmail.com

22:52  
Blogger fupla said...

Aloin lukemaan sun blogia ihan niinä alkuaikoina, kun ensimmäisen kerran löysin blogimaailman. Siitä lähin oon päivittäin seuraillut sun postailuja (miinus sun tauko!), koska sun blogi on yksinkertaisella tavalla mielettömän hyvä.

veera-@windowslive.com

23:03  
Blogger Ariana Vataja said...

luen sun blogii koska sul on tosi kivoi kuvii aina ja hyvälaatusii ! ja kirjotat sun blogii sillee mielenkiintosesti et sitä jaksaa lukee eikä vaikuta yhtää pakkokauralta :) ja ooot iha tositosi kaunis ja sul on iha tyyli :)

erskuu-@hotmail.fi

23:05  
Blogger tiia said...

Alotin sun blogin lukemisen jo silloin kun tää ekalla kerralla oli pystyssä, tää tais itseasiassa olla ensimmäisiä blogeja joita luin. Tykkäsin sillon tosipaljon sun pipoista, ruutupaidoista, chinoista, kangaskasseista yms mitä sun silloseen tyyliin kuulu! nykyäänki pukeudut aivan ihanasti! :)

tiipa@suomi24.fi

23:16  
Blogger Laura said...

Luen sun blogia, koska oot saman ikänen ku mä niin on jotenki tosi kiinnostava seurata kaikkea mitä kirjottelet ja mitä oot tehny ja sun jotkut kuvat on jotenki tosi inspiroivia + oot nätti ja sulla on kiva tyyli niin saa vinkkejä omaan pukeutumiseen. Oonki seurannu sun blogia pari vuotta ja onneks teit taas blogin sen sun pitkän tauon jälkeen! :-)
Laura12395@hotmail.com

23:22  
Blogger meirami said...

I've never been particularly good at using necklaces and excluding my confirmation cross necklace, I haven't even had any proper ones in my whole life. Still I think they're very pretty and recently I've started to like especially name necklaces! I've never seen them in any shops though, except on Nimesi.fi web store, and after a little consideration I dared to ask what they would think about a little co-operation with me. Already on the following day I got a positive answer to my email and that's where the making process of my very own necklace started! So anyone who's ever taken a glance at their website surely can't guess what kind of a necklace dropped into my mailbox last week..


So, it was Carrie's silver name necklace with a short 40 cm chain! It's been hanging around my neck since that day and I probably won't take it off very soon. A thing I wondered the most about ordering a necklace was if I should choose a silver or golden version, but I'm very happy I chose the first one! My boyfriend's first comment was "isn't it a bit silly to have your own name around your neck, you should've rather taken mine!" :-D

And because there isn't one thing without another, I also got a similar silver name necklace to be drawn among you! You can participate in the lottery by leaving a comment about why you are reading my blog in the comment box of this post, insert there your email address, and this time only registered users can take part. You'll have time until Sunday 19.8. at 22 o'clock!

23:39  
Blogger Emmi said...

luen blogias koska siul on ihana tyyli, oot tooosi kaunis ja tykkään paljon kirjotustyylistäs ja kuvistas! ja oon lukenu jo alusta asti, myös edellistä blogia :)
emmi-@windowslive.com

23:50  
Blogger eveliina said...

Luen sun blogia koska tykkään sun tyylistä, ja kuvat on tosi kivoja! oon lukenu tätä jo pari vuotta ja oot vaan niin symppis ettei voi lukemista lopettaakkaan:) hyvä että jatkoit taas kirjottamista!

eveliina--@hotmail.com

23:54  
Blogger EssiKa said...

täydellinen tyyli ja piristävät postaukset! :)
effi92@hotmail.com

09:21  
Blogger noraa said...

Luen sun blogia, sillä tykkään tästä blogin rennosta ilmapiiristä. :-)

norah1991@hotmail.com

09:52  
Blogger Scarlet-Lipstick said...

Do you have an instagram?? :)

13:32  
Blogger Laura said...

Luen sun blogia koska sulla on kiva kirjotustyyli ja hyviä kuvia. :)
lauraa.eskola@gmail.com

13:54  
Anonymous Anonymous said...

Oot tosi mukavan tuntunen nuori nainen, jolla on tosi ihana tyyli ja kauniit kasvonpiirteet! Ja kirjotat suht. usein ja sopivan määrän tekstiä että jaksaa lukeakki ne, ettei tarvi katsoa vaa hyvin kuvattuja kuvia!
Ja haha on mukava lukea tätä, kun luen siskosikin blogia :-D

niiiinaa_@hotmail.com

15:18  
Blogger Anniina said...

Luen sun blogia koska oot mun mielestä tommonen normi tyttö jolla on hemmetin hyvä tyylitaju, ja ihana blogi!
Sain kuulla blogista mun kaverilta ja ihastuin tähän heti!
Blogias on todella kiva lukea! Myös sun pikkusiskos!
On mukava nähä sun uusia hiustyylejä, ja miten hengailet kaveriporukoissa, ja miten suhtaudut eriin asioihin.

anskuliini-_-@hotmail.com

15:49  
Blogger Unknown said...

Luen sun blogia koska kirjotat tosi hyvin ja selkeesti :) Oot myös tosi nätti ja sun postaukset on mielenkiintosia ja monipuolisia ! Lisäks sulla on tosi kiva tyyli ja upeet hiukset ! (:

annasofia@luukku.com

16:01  
Anonymous Anonymous said...

luen sun blogia koska sun tyyli on tosi kiva ja siitä saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja sulla on tosi kivoja kuvia :)

annimariza@gmail.com

17:28  
Blogger Ella said...

Luen sun blogia koska sul on kivoja ja sellasia "tavallisia" kuvia joita ei oo mitenkää suunniteltu etukäteen että lähdempäs nyt kuvailemaan :-D ja oot myös tosi kaunis!

eell-a@hotmail.com

17:50  
Anonymous Roosa said...

Sun blogi on täynnä ispiraatioo ja kaikkee kivaa kuvien kera! :-) Tätä on aina kiva lukee ja jotenki tulee hyvä fiilis! Kirjotat myös tosi selkeesti ja silleen et jaksaa lukee pitempiäki tekstejä!

roosa.kurkinen@hotmail.com

17:55  
Blogger laura said...

Alotin lukemaan sun blogia noin 2v sitten. Sinä, kuvasi ja sun vaatteet. ♥

lare-93@hotmail.com

18:14  
Blogger Unknown said...

Luen blogiasi koska rakastuin sun tyyliisi heti kun kerran sattumalta tän blogin löysin! Sun postaukset on aina mielenkiintoisia ja vaikutat mukavalta ihmiseltä ja olet myös todella kaunis!

juliaiidaalexandra@gmail.com

18:17  
Blogger Julia said...

Luen sun blogia koska oot tosi nätti ja sulla on kivoja vaatteita ja kiva tyyli. Sun blogi oli ensimmäinen mitä aloin lukeen, jotain pari kolme vuotta sitten. Tosi kiva että aloit taas postaan sun tauon jälkeen :)

18:33  
Blogger Julia said...

Luen sun blogii koska oot tosi nätti ja sulla on kivoja vaatteita ja kiva tyyli. Sun blogi oli ensimmäinen mitä aloin lukeen, jotain pari kolme vuotta sitten. Tosi kiva että aloit taas postaan sun tauon jälkeen :)

julia.ylitalo1@hotmail.com

18:34  
Blogger Jasmin Luhtala said...

luen sun blogia koska mun mielestä se on tosi hyvä ja inspiroiva!! :-) yks parhaimmista blogeista mitä oon koskaan lukenu.

jasmin.luhtala@hotmail.com

19:12  
Blogger Maria said...

Luen sun blogia, koska oot niin kaunis ja sulla on tosi ihana tyyli, josta ite saan jotai vinkkejä omaan pukeutumiseen:) lisäks sun blogi on vähänku weheartit - täynnä kivoja kuvia XD lisäks sun positiivinen asenne elämään huokuu tänne ruudun toiselle puolelle:D rakastan positiivisuutta!

maria.ojanen@hotmail.com

19:18  
Blogger Maria said...

Luen sun blogia, koska oot niin kaunis ja sulla on tosi kiva tyyli, josta itse saan vinkkejä omaan pukeutumiseen. Sun blogi on mulle vähänniinku weheartit - täynnä ihania kuvia XD Lisäksi sun positiivinen elämänasenne huokuu myös tänne puolelle ruutua, itse siis rakastan positiivisuutta:D!

maria.ojanen@hotmail.com

19:26  
Blogger pinja karoliina said...

Luen sun blogia koska tyttö oot täydellinen ja joka postaukses on jotain erilaista. Saan esim. sun tyylistä inspiraatiota ja tykkään tosi paljon näistä kuvakollaaseista :>

pinjaw@hotmail.com

19:36  
Blogger Sonja said...

Luen sun blogia koska oon ihan rakastunu sun kuviin ja sulta tulee fiksua tekstiä mitä jaksaa jopa lukeakki :) ja sun elämään pystyy jollakin tasolla samastuun ja se on ehdoton plussa sun blogille! Luin myös hetken aikaa sun edellistä blogia, ja olin tositosi happyhappy kun löysin tän uuden! oot ihana jatka samaan malliin :)
sonjakakko@gmail.com

20:20  
Blogger Eveliina said...

Tykkään sun kuvista :)

ellemoi_@hotmail.com

20:22  
Blogger Jasmin said...

Mä luen sun blogia koska sä oot sellanen normaali naisen alun omaava tyttö, et mitään esittävä, etkä vaadi elämältä liikoja. Luin sun blogia yli vuoden jo ennen taukoa ja inspiroiduin jo silloin sun blogista hirmusti ja nyt ku oot jälleen alottanu nii sitä inspistä on tullu vaan lisää! :-) Sä kirjotat mun mielestä mielenkiintosesti, tekstii on siis mukava lukea ja se on jees että sitä tulee suhteellisen paljon yleensä. Sulta tulee silloin tällöin niitä vähän erilaisempia piritys-ruiske-postauksia jotka nostaa fiilistä ja emmä tiiä, sun blogista ja susta vaan tulee hymy huulille! :-) Plus noi iphonekuvat tuo lisää 'omaperäisyyttä' tähän, ne sopii tähän blogiin just täydellisesti eikä häiritse tippaakaan :-)

jassuinassuin@hotmail.com

20:24  
Blogger linnea said...

tykkään sun blogista koska sulla on ihan huippuihana tyyli ja tykkään sun kuvista ja kuva kollaaseista ! sä kirjotat hyvää tekstiä ja oot tosi kaunis :)

linneaxd@windowslive.com

20:39  
Blogger Emmi said...

Taisin ihastua sun kuviin silloin alkuaikoina ja edelleen tykkään niistä kovasti! + Sulla on kiva tyyli :-)

emmip.94@hotmail.com

20:50  
Blogger Julia said...

Ou mai gaaaaaaad noi nimikorut on ihania ! Joten todellakin pakko osallistua arvontaan :-D Seuraan sun blogia, koska sulla on aina tosi inspiroivia kuvia, vaikka ne olis vaan kännykällä otettuja. Sulla on myös tosi kiva tyyli, ja totta puhuakseni käyn täällä aina kateellisena kattelemassa sun hiuksia.. Vaikka sulla on periaatteessa aika massa blogi, tämmönen omasta elämästä kertova, erotut joukosta positiivisesti. Tykkään myös sun tavasta kirjottaa, vaikka melko arkisista asioista yleensä puhutkin. Kuvat on varmaan se pääsyy, miks aina uudelleen ja uudelleen tän sivun avaan :-D Kuitenkin kaikin puolin hyvä blogi !

julia.k@luukku.com

21:06  
Blogger Inka said...

Luen sun blogia koska kirjoitat normaaleista asioista. Sun kuvat on ihan parhaita. Ja tyyliki iha loistava. Oon jo jonku aikaa sun blogias lukenu ja toivon et jatkat pitemmänki aikaa bloggailua! (:

inka00@luukku.com

21:31  
Blogger Essi said...

Oon seuraillu sun blogia siitä asti kun sulla oli sellasia tiellä otettuja ihania kuvia aina ja kun sulla oli beiget chinot ja sellanen kukkahame haha! :-D Ja aluks luin tätä niiden kuvien takia, ku niissä oli aina sellanen ihana tunnelma:-) Nyt musta on vielä kivempi lukee tätä koska (haha ku maailma on niin pieni! :-DDD) kuulin Satulta sillon että oot alkanu taas bloggaamaan ja sit tajusin että sähän seurustelet mun isoveljen avovaimon pikkuveljen kans!! Ihan hassua :D

-Essi, essi.anttila95@gmail.com

21:37  
Blogger Taru said...

Seuraan sun blogia, koska tykkään tosi paljon sun tavasta kuvata! :D Sun kuvat, oli niissä sitte sun naama tai jätksi, on jotenki tosi inspaavii ja usein tuijotan niitä hetken ennen ku rullaan alas päin lukemaan. Ja tykkään ettet kirjota hirveetä maratonii :)

ttin-@hotmail.com

22:00  
Blogger Mari said...

Musta sulla on ihan huippu blogi ja odotan aina et koska postaat seuraavaks! Oot ihanan aito ja olin niin ilone ku kuulin et jatkoit bloggailua! Tulee aina hyvä mieli lukiessa sun postauksia :) Tsemppiä!!
ps. Olis ihanaa saada tollane koru, oon kuolannu sitä jo kauan mutta rahapussi kolisee tyhjyyttään :(

mariheips@hotmail.com

22:05  
Blogger E said...

Luen sun blogias koska oon utelias ihminen :D Mua kiinnostaa siis kun postaat päivän asuja tai päivän tekemisiä yms kun oot tommonen nätti tyttö joka vaikuttaa semmoselta henkilöltä josta pitäisin jos tapaisin ! Tykkään myös kun laitat paljon kuvia ja kirjoitat selkeesti, ja sun tekstistä saa sellaisen kuvan että oot fiksu :) Sulla on kiva tyyli ja vaikka päivän asuu ei tuu niin usein niin oon saanut inspistä sun asuistas.

essiainikki@gmail.com

22:26  
Blogger rroosay said...

Luen sun blogias, koska sun tyyli on niin ihana ja kirjoitat tosi hyvin. Sun blogis kuvat on aina kivoja ja ulkoasu muutenki on kivan yksinkertainen :) Blogistas saa tosi paljon hyvii tyyli-ideoita!!
wii.roosa@hotmail.com

22:41  
Blogger Emma said...

luen blogiasi koska sulla on ihana tyyli vaatteissa sekä kirjoittamisessa :) jatka samaa mallii !

emma_linnimaa@hotmail.com

23:16  
Blogger Lottaaaa said...

Sun tyyli on aivan ihana ja rakastan sun hiuksia! :) sun kuvat on tosi hyviä ja teksti mielenkiintosta:) lotta.salomaki@hotmail.com

23:30  
Blogger Oona said...

Hahah vähänkö hajosin tolle sun poikaystävän kommentille :')

Luen tätä blogia siks että täällä on niin ihania ja kauniita kuvia, jotka antaa mulle intoa ettiä elämästä kaikkia ihania yksityiskohtia ja pieniä asioita, jotka tekee elämästä elämisen arvosta :> Oon aina tykänny sun blogin ilosesta ja inspaavasta tunnelmasta! :) <3

02:55  
Blogger Oona said...

Ainii apua anteeks tietenki unohin sen sähköpostin! noopin@suomi24.fi :D

02:55  
Blogger Tiia said...

Luen sun blogiasi ihan puhtaasti siksi, että tykkään kuvista, postaukset ovat kiinnostavia, ja jotenkin miten sen sanoisi, normaaliin elämään verrattavissa! Ihan parasta blogissasi on se, ettet koita mielistellä ketään, vaan olet tehnyt blogin itsesi näköiseksi, ja kuuloiseksi. Et yritä tehdä väkinäisiä postauksia, joissa ei olisi mitään sisältöä. Kirjoitat arkisista, ja välillä vähemmän arkisista jutuista, mitä sun ikäisen tytön kuuluukin :) Postaukset on myös selkeitä ja tekstit aika näppärän pituisia.

Sun hyvä itsetunto myös näkyy ja kuuluu tässä blogissa, ja myöskin kommenttiboksin puolella, et anna kenenkään "kävellä ylitsesi". Musta se on myös hienoa, että tunnut tekevän tätä juttua lukijoiden lisäksi itsellesi, eli koska se on kivaa. (Esim. vaikka moni valittaisi useista kollaasipostauksista, teet niitä silti, koska se on sun juttu)
Kaiken tän lisäksi tietenkin sulla on älyttömän kivoja vaatteita ja olet hurjan kaunis :) Jatka samalla tavalla niin minä ja moni muu jää varmasti seuraamaan sua vielä pitkäksi aikaa!

tiia.horppu@hotmail.com

09:28  
Blogger Tea said...

Luen sun blogias mm. koska: omistat ihanan tyylin, postaukset on monipuolisia ja täynnä ihania kuvia ja sun kirjotustyyli on iha loistava. Luin jo ennen blogitaukoasi sun blogia ja sama linja jatkuu kun huomasin sun jatkaneen bloggailua.. :)

10:06  
Blogger Unknown said...

Sun kuvat on tosi kivoja! Ja ihailen sun tyyliä, ja saan täältä aina jotain vinkkejä tyyliin ja sillon yhessä postauksessa kyselit sarjoja nii nyt on niitäki tullu bongailtua! :)

katjja@windowslive.com

13:47  
Blogger Liisa said...

Kaveri vinkkas tästä blogista jokusen aika sitten ja päätin tulla kurkkaamaan. Täs on selkee ulkoasu ja kirjotat hyvin. Oon saanu inspiraatiota sun pukeutumusesta. :)

liisa_96@windowslive.com

15:25  
Blogger Katri said...

Luen sun blogii koska sul in kivoi asuja ja kuviA :)

16:17  
Blogger Katri said...

Luen sun blogii koska sul on kivoja asuja ja kuvia :)

16:17  
Blogger jyenny said...

Blogiisi kiinnyin heti! Kaunis ulkonäkö ja pukeutumistyyli on sun blogissa parasta! Sulla on myös mukava tapa kirjoittaa ja kertoa kuulumisia :)

jentsku95@hotmail.com

16:52  
Blogger Kia said...

oon lukenu sun blogia jo monta vuotta ja se tauko harmitti mua :( sulla on kiva tyyli ja oot tosi nätti! sun kirjotuksia jaksaa lukea (yleensä muilla selaan vaan kuvat) ja kuvat on kiinnostavia :)

kiamoi@hotmail.com

17:01  
Blogger wilma said...

oh my! unohin laittaa s.postin.. :D tsori.. tosiaan se s.posti on wilma.malmen@gmail.com :) hups..

17:05  
Blogger johanna said...

Luen sun blogias, koska sillon 2009 sun blogi oli eka, jota aloin seurata ja sitä kautta sit kiinnostuin kaikista blogeista. :D Ja sun blogi on aina ollu se lemppari!

tanskanen.johanna@yahoo.com

17:19  
Blogger Mette said...

Löysin sun blogin tän vuoden puolella ja luin heti kaikki tekstit läpi ja liityin lukijaksi. Syy tähän oli se, että vaikutat niin ihanalta persoonalta ja sulla on kiva tyyli kirjottaa blogia :) Sun kuvat on tosi kivoja ja nää postaukset on jotenki mielenkiintosia ja kirjotat sopivan paljon, jatka siis samaan malliin ! :)

vuoristorata@hotmail.com

17:37  
Blogger Karoliina said...

luen sun blogia koska sulla on kiva tyyli, kivoja kuvia ja uusia postauksia on aina kiva lukee:-)

karoliina_issukka@hotmail.com

17:45  
Blogger Jetta said...

Luen sun blogia koska se on monipuolinen ja tykkään ihan hirveesti sun kuvista! :-)
jettapeipi@hotmail.com

18:34  
Blogger linda said...

Löysin sun blogisi tuossa viime viikolla ihan sattumalta, kun tylsistyneenä selailin kavereideni seuraamia blogeja. Oon monesti valitellut kavereilleni siitä, kuinka tiedän vain ihan muutaman hyvän blogin jota jaksan seurailla, mutta tälle sivulle päätyessäni tajusin heti ensimmäisen postauksen luettua, että nyt on hyvä blogi löytynyt! En oikein osaa sanoa pari asiaa,miksi blogi sytytti, ehkä juuri tyyli, kivat kuvat ja mielenkiintoinen elämä saivat minut jäämään lukijaksi. Kaiken huippu oli, että olen jo tovin kuolannut nimikaulakorua, mutta en ole löytänyt mistään sellaista ennen postaustasi luettua..

lindanniina@gmail.com

20:21  
Blogger linda said...

Selailin tuossa viime viikolla tylsistyneenä kavereideni seuraamia blogeja ja vahingossa eksyin tälle sivulle. Olen monesti valitellut kavereilleni, kuinka hyvää blogia on niin vaikea löytää, sillä suurimmassa osassa vain jaaritellaan arkipäiväisistä asioista päivästä toiseen ja lisätään pari hassua kuvaa mukaan. Ihastuin kuitenkin blogiisi jo ensimmäisen postauksen luettua, sillä kuvat ovat aivan mahtavia, ja elämäsi vaikuttaa oikeasti mielenkiintoiselle! Kun selailin vanhempia tekstejäsi mieleni teki kiljua, kun törmäsin nimesi-koru postaukseen, sillä olen jo pitkään haaveillut juuri tuollaisesta korusta,mutta en ole mistään löytänyt sellaista! Suureksi harmikseni tarjousaika oli kuitenkin jo päättynyt :(
Kaikenkaikkiaan täytyy sanoa, että blogisi on kaikinpuolin mukava, ja aion todella jäädä lukijaksi ! =)

lindanniina@gmail.com

20:37  
Blogger hennakristiina said...

Luen sun blogia, koska tykkään sun tyylistä niin vaatteissa kuin kirjoittamisessakin. Sun kuvia on kiva kattoa ja susta saa paljon inspiraatiota! Tykkään kun oot kumminki ihan tavallinen nuori nainen mutta silti niin erilainen :)

hhen_na@windowslive.com

20:38  
Blogger Aino said...

Oon lukenu sun blogia siitä asti kun sen melkeimpä sen aloitit sillon muutamia vuosia sitten mutta niin, luen sun blogia koska oot hurjan kaunis, sulla on ihania asuja ja muutenkin susta välittyy positiivinen fiilis :-)

beww@windowslive.com

20:49  
Blogger Sasico said...

Kun ensimmäisen kerran eksyin blogiisi, en voinut olla ajattelematta kuinka kaunis tyttö tuo Annika on. Tykkäsin kuvistasi hirveästi, niistä välittyi ihana ja vahva fiilis. Rakastin myös tyyliäsi, ja koko elämäsi vaikutti oikeastaan niin täydelliseltä kuin mahdollista. Kun lopetit blogisi, se oli aika sokki. Kävin aina välillä katsomassa, olisitko avannut blogisi uudelleen, mutta turhaan. Olin jo unohtanut tämän blogin, kunnes löysin sen uudelleen. Lukiessani taas tuon blogisi "kuvauksen" 5 vuotiaasta pikkulapsesta, aloin melkein itkemään, oikeasti. Huomasin, että olet muuttunut paljon, aikuistunut. Elämäsi vaikuttaa silti vieläkin juuri sellaiselta kuin omanikin haluaisin olevan. Blogisi muistutti minua siitä, millainen olin ennen: epävarma ja huonoitsetuntoinen, ja miten itsekin olen muuttunut. Kuulostaa varmaan tyhmältä, mutta jotenkin blogisi antaa minulle toivoa siitä, että elämä muuttuu parempaan suuntaan jos sitä itse haluaa. Ja mainittakoon että kyky vangita kuviin tunteet oli silti vahvasti tallessa, ja rakastan katsoa näitä kuvia, vieläkin.

sasico-@hotmail.com

00:02  
Blogger Petra said...

luen sun blogia koska oot söpö ja inspiroiva! :)

komulainen.petra@gmail.com

10:34  
Blogger Katri said...

luen blogias koska siun elämänasenne vaikuttaa hyvältä ja saat arjen näyttämään kivalle ! :-) lisäks siun kuvat on kaikki tosi kivoja ja teksti mielenkiitosta lukemista.

katttiih@windowslive.com

13:03  
Blogger eeve said...

Luen blogias koska kirjotat kivasti, & postaukset on aina mielenkiintosia :--) kuvat on kivoja & siula on mahtava tyyli !:--) ykkösblogi!

ellu.1@hotmail.com

14:48  
Blogger Marika said...

Luen, koska teksti on selkeää ja kuvat monipuolisia ja mielenkiintosia. :-) Ja kans se, että vaikka anot tulis tänne päätänsä aukomaan oman kateellisuutensa takia, niin oot silti jatkanu bloggailua. :-) Muutenkin oot ihan tajuttoman kaunis!

marika.jarvinen96@gmail.com

16:34  
Blogger Laura said...

Inspiroidun sun tyylistä paljon ja kaikki kuvat arkeen liittyen on tosi mukavaa katseltavaa :)

17:37  
Blogger Laura said...

Hups unohdin s-postin, eli lauravkarhu@gmail.com !

17:38  
Blogger Julia said...

Luen blogiasi koska se jotenkin "iski" muhun, en lue kauheesti vieraiden ihmisten blogeja, koska en vaan saa kiinni siitä jostain? Mutta tässä on jotain erilaista. Oot upea ja kaunis, sairaan kivalla tyylillä varustettu! Vaikka blogisi on suosittu tää ei oo niin kaupallisetettu juttu ja siksi ihan sairaan kiva, koska ei semmosia mainos tekstejä oo kiva lukea :-) Tsemppiä sulle viimiseen lukiovuoteen ja kirjotuksiin!

julia.jarvenpaa@hotmail.com

17:42  
Blogger ainoiida said...

Luen sun blogia koska se on vaan paras! Sulla on ihana tyyli ja tykkään sun kuvista! Sun blogissa on kaikki on vaan niin täydellistä ja silti et vaikuta yhtään ylimieliseltä :)

iidaleino@hotmail.com

17:56  
Blogger Jenni said...

Luen sun blogia koska oot alusta asti pyörittänyt blogia rennolla otteella ja sun postaukset on aina tosi luontevia, nykyään on niin paljon kaikkia muoti- ja lifestyleblogeja ja suurinosa on aika väkinnäistä luettavaa ja sulautuvat massaan. Sä oot uniikki ja on ihan mahtavaa kun pistit tauon jälkeen blogin taas pystyyn! :)

jepu_korhonen@hotmail.com

18:39  
Blogger Susanna said...

Luen sun blogia, koska oot mielettömän kaunis, eli sun kuvii on aina ilo katella! Jotenki sun kirjotustyyli ja kaikki kuvat on tosi insipiroivii, sun tyylistä puhumattakaa, toivon että jatkat vielä bloggailua, koska sulla ei oo kyllä ollu postausta, jonka ois voinu vaa skipata, ikinä :)

suski-96@hotmail.com

20:23  
Blogger Ida said...

Luen sun blogia koska tykkään sun tyylistä ja siitä että et kirjota mitään hirveen pitkiä postauksia vaan just tommosia sopivia jotka jaksaa lukea :)

ida.suominen@hotmail.com

23:47  
Blogger Reetta said...

Luen sun blogias, koska saan siitä ihan hirveesti inspiraatiota ja kuvias ja tekstejäs on aina vaan niin kiva lukee!:) Oot mukavan olonen ihminen ja rakastan sun tyyliäs:)

reettasd@hotmail.com

11:16  
Blogger Sanna said...

mullakin on tollanen :)

12:07  
Blogger Emmi said...

seuraan koska sulla on kivoja ja mielenkiintosia kuvia ja teksit on aina sopivan pitkiä! yksinkertasesti sulla on vaan tosi hyvä blogi :-)
taru.heikkinen@hotmail.com

14:15  
Blogger X said...

Luen blogiasi koska sulla on ihana tyyli ja kiva tapa kirjottaa ja olet kaunis :)

viola.leivo@luukku.com

14:25  
Blogger Krisse said...

luen koska tyylis ja postaukset on kivoja! =)

iscreamnow@gmail.com

14:38  
Blogger miia said...

sun blogi on yks niistä joita oon lukenu tosi pitkään, sulla on vaan yksinkertasesti ihana tyyli ja sun postauksia on kiva lukea! :-)

miiaa.r@hotmail.com

17:35  
Blogger essi said...

essi.wallius@hotmail.com

luen sun blogia koska sulla on ihania ja inspiroivia kuvia + oot nätti ja sulla on mahtava tyyli !

20:34  
Blogger emilia said...

Mä luen sun blogia, koska tää on vaan yksinkertasesti niin kiva! :) Sulla on ihania kuvia ja sopivasti kaikenlaisia postauksia.
emiliaa_92@hotmail.com

20:44  
Blogger m said...

luen sun blogia koska tykkään älyttömästi sun kuvista, oot ihan superkaunis ja kirjotat tollee kivasti ! sulla on kans nii ihana tyyli ja tykkään aina seurata sun ostoksia !

ssaramarlinn@gmail.com

20:57  
Blogger Laura said...

Siksi luen sun blogia, että tykkään sun kirjoitustavasta ja kuvista ihan hirmu paljon! Jotenkin suhun on helppo samastua, kun samaa ikäluokkaa ollaan ja elät normaalia lukiolaisen elämää:) jatka samaan malliin!

21:23  
Blogger Laura said...

laura.linna94@hotmai.com
vielä meili osotteeksi! unohtu:>

21:23  
Anonymous Anonymous said...

Hei! Lueskelen sun blogia, koska sun tekstit on mukavaa luettavaa, kuvat piristäviä, tyylisi on ihana, oot todella kaunis ja sun blogisi on yksinkertaisesti paras! Keep up the good work! :)

sar.hussain@yahoo.com

21:29  
Blogger Suvi said...

Luen sun blogia koska tykkään enemmän lifestyle painotteisista blogeista, tosin eipä noi sun asukuvatkaan postauksia huonommaks tee! (: sul on kiva tyyli, kirjotat hyvin tekstikokonaisuuksia ja ruokakuvat on parhaita! :D oon lukenu sun blogia niistä alkuajoista lähtien ja on tullu täs samalla huomattuu miten oot ihmisenäki muuttunu positiivisemmaks ja itsevarmemmaks, mikä tekee tästä blogista entistä paremman! (:

suvikka.s@hotmail.com

21:55  
Blogger Linda said...

Täällä on hienoja kuvia ja postausten aiheet on kivoja. Kirjotat hyvin :--)

linda.lauri@luukku.com

22:51  
Blogger Ansu said...

Oon lukenu ihan alusta asti sun blogia.. Harmitellut välissä kun sitä ei ole ollut ja taas ilahtunut kun olen päässyt lukemaan:-) osaat ottaa kuvia niin, että niistä tulee mielenkiintoisia!

anitkarj@gmail.com

Ps. Olen ostamassa järkkäriä? Minkä merkkistä suosittelisit?

12:14  
Blogger Melissa said...

Luen sun blogia, koska sä oot äärimmäisen sulonen. Sun blogi ei oo menny siihen et lisäät vaan kuvii sun uusista vaatteista sponsorien kera, vaan tämmöi lifestyle on just jees!
mel.pulkkinen@gmail.com

23:49  
Blogger Unknown said...

Tykkään ensinnäkin ihan järkyttävän paljon sun blogista. Tää saa mut aina hyvälle tuulelle, ku katon noita sun kuvia ja ku hymyilet varmaa joka kuvassa ! :--) Ja jännää kuinka pystyt ottaa kuvat pelkästään iPhonella, ja pisteet siitä, koska se kulkee aina mukana, mikä tarkottaa sitä että sulla on aina kuvia joka postauksessa ! :---) ja plussaa siitä ettet oo mua ku 7 senttiä pidempi >:)

riikka97@hotmail.com

09:30  
Anonymous Anonymous said...

koska voittaja julkaistaan ?

17:49  
Blogger Eveliina said...

Moi!

Oon jo pidemmän aikaa seurannut sun blogia (mitä nyt harvakseltaan täällä bloggerissa käyn) ja aina saan kerta toisensa jälkeen huomata miten kivoja kuvia sulla aina on, ja kuinka osaat pitää jokaisen postauksen mielenkiintoisena! Olin iha murheen murtama, ku jokin aika sitten lopetit blogin pitämisen, mutta ONNEKSI alotit taas ja voi kyllä sanoa, että entistä kivemmalla tatsilla! Voin ihan suoraan sanoa, että sun blogi on ehdoton ykkönen kaikista blogeista, ainakin mulle. Vaikka harvoin blogeihin kommentoin, oli nyt pakko kun kerta tuollaisen ihanan korunkin voi voittaa!

Mutta tosiaan, keep on going ja ehkä mäkin kunnostaudun tässä kommentoimisessa, nimittäin tämä blogi ansaitsee kyllä paljon hyviä kommentteja! Tsemppiä vielä loppuihin ylppäreihin (itelläkin vielä loppurutistus)! :)

eveliina.juuri@gmail.com

19:28  
«Oldest ‹Older 201 – 381 of 381

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home