Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

UUTTA NAHKAA

12/10/12

UUTTA NAHKAA

housuuttt

..matkalla mun vaatekaappiin, mä nimittäin tilasin muutama päivä sitten Hennesiltä itelleni ihkaensimmäiset (teko)nahkahousuni! Mä oon viimeaikoina hurahtanut entistä enemmän kaikkeen nahkaiseen ja tähän mennessä mun vaatevarastoa koristaa vaan nahkainen peplum-toppi sekä nahkapalalegginsit, joten siellä on vielä ehdottomasti tilaa yksille nahkapöksyille. Pyörittelin noiden tilausta pari päivää mielessäni, sillä housujen tilaaminen netistä on kuin sikaa säkissä ostais, mut koska en oo törmännyt noihin liikkeessä ja noi on näyttänyt monen ihmisen päällä hyvältä, niin oli pakko antaa niille mahdollisuus. Noiden arvioitu toimitus on vasta tammikuun tokalla viikolla, joten täytyy siihen asti ootella uusia housujani sormet ristissä. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Entäs te, iskeekö nahkahousut tai muut nahkaiset vaattekappaleet vai riittääkö teille nahka vähän pienemmissä määrin, kuten vaikka laukuissa ja kengissä?

Labels:

45 Comments:

Anonymous Anonymous said...

tosi kivannäköset, näyttää sun päällä varmaan hyvältä! :) niinku kaikki vaatteet..

12:53  
Anonymous Anonymous said...

ootko inspiroitunu Kim kardashianin tyylist? sil on noita tosi paljon :D hyi

13:00  
Blogger Annika said...

Ei huolta, en ole :-D en seuraa kenenkään julkkiksien tyylejä.

13:01  
Anonymous Anonymous said...

sulle noi varmasti sopii tosi hyvin, mutta jos ite vetäisin jalkaan nii hyhyii ... :D itelläni tyydyn siis nahkaan vain kengissä ja laukuissa :) mutta upee hankinta, noi on nimittäin tosi coolit! paljos tommosilla on muuten hintaa? :)

13:32  
Anonymous Anonymous said...

Mä näin noita pari viikkoa sitten Lahden H&M:ssä, ketuttaa kyllä etten silloin ostanut kun itsekin noita kovasti himoitsen. Netistä en uskalla tilata, jos eivät sitten sovikkaan. Nahkahousut on mun mielestä vähän niin että jollekkin ne sopii ja jollekkin taas ei :-D sulle varmasti sopii!

13:37  
Anonymous Anonymous said...

Ei todellakaan iske, aito nahka kylläkin! Mutta vain kengissä ja laukuissa, jotenkin halvan näköset

13:38  
Blogger Iina said...

Itse oon toisin H&Mn yksilöitä sovittanut ne ei olleet niin kivat mut noi kyllä iskee kanssa, varmasti sopii sulle ja maustaa vähän tavallistakin asua :) Ite omistan ginasta tekonahkahousut ja ne on kyl olleet suuressa kulutuksessa!:) et tule katumaan!

13:50  
Anonymous Anonymous said...

joo pikkuhiljaa mullekki on keräytyny pieni kokoelma erilaisia ¨nahkahousuja¨ ja muitaki nahkasia vaatteita ja asusteita.tuntuu et kaikki paidatki näyttää paremmalta tollasten housujen kans.niitit on kans yks mitä himoitsen :)
shoippaileksää vilulle paljon vai tekeekö se sen ihan itse?:D

13:54  
Anonymous Anonymous said...

Mulla on (teko)nahkatakki, ja se riittää hyvin mulle :)

14:48  
Blogger neldi said...

Ite omistanu kyseiset nahkapökät nyt reilun kuukauden verran ja on ne vähän jalkaan liimautuneet. :) Mukavat päällä ei tosiaan ole, mutta näyttävät vaan niin hyvältä kaiken kanssa.

Sul on ihana blogi! :)

14:50  
Blogger Niina said...

voih et oo ainut jota toi nahka innnostaa, nimittäin ostin just ginasta itelleni vähän ton tyyppiset! ne on aivan ihanat :-))

15:37  
Anonymous Anonymous said...

hyyyyyi..

15:49  
Anonymous Anonymous said...

mä niin rakastan nahkahousuja, mutta itelleni ei varmaan sopisi.. pitääpi kokeilla! (:

16:02  
Anonymous Anonymous said...

ite omistan parit wetlookit ja kaikki liian isoja nykysi, mut ajattelin investoida sitte ku löytyy piecesiltä liikkeestä tms:)
kivaa vaihtelua ainasille farkuille

16:05  
Blogger Sofia said...

Kyllä iskee! :) Ginatricotista oon halunnut pitkän aikaa yhtiä nahkahousuja, mutta se 50-60e hinta kirpaisee pelkistä housuista.. Pitäisi käydä kattomassa noi H&M nahkahousut :) mutta haluun ainakin sovittaa ensin, koska mulla on niin pitkät ja kapeet jalat :D

16:08  
Blogger essi said...

Nahkahousut on just jees! Kunhan ei sitte esim. sitä nahkasta peplum-toppia sen kaa kuitenkaa vedä päälle, sit on vähä too much:p

http://www.essi-blog.blogspot.fi/

16:33  
Blogger Annika said...

No ei kyllä ihan ekana kävis mielessä pukea mitään kokonahkaista asua päälle :-D

16:47  
Blogger Annika said...

29,90! :-)

16:47  
Blogger Annika said...

Välillä erikseen, välillä yhdessä :-)

16:48  
Anonymous Anonymous said...

Mulle ei kyllä nappaa tommoset housut.Itellä nahka riittää vaan takissa,kengissä ja laukussa!:)

16:59  
Anonymous Anonymous said...

on kyl kivat :) pakko sanoo kyl et ihmettelen tota H&M tilausjuttuaa kun aina kestää jopa monta kuukautta se tilauksen lähettäminen, vaikka esim. nellystä tai mistä vaan saa tilauksen alle viikossa?! :-D mikäköhän niitä siellä riivaa

16:59  
Blogger Annika said...

Mä tilasin viikonloppuna muutakin, sain lähetyssähköpostin jo tänään ja paketin pitäis olla perillä 4-6 päivän kuluessa, joten ei se toimitus sieltä Hennesiltäkään aina niin hidasta ole :-) noi on varmaan vaan loppunut jostain varastolta tai vastaavaa ja siksi kestää kauemmin.

17:03  
Blogger inka nitta said...

Toisaalta olis tosi makeet tollaset housut, mutta toisaalta sitten kyllä se nahka taitaa riittää vaan laukuissa ja kengissä!:)

http://inka-allornothing.blogspot.fi/

17:10  
Anonymous Anonymous said...

hhaha olisiko sillä väliä, vaikka olisikin? :) eiköhän kaikki saa jostain inspistä pukeutumiseen !

17:40  
Blogger Juulia said...

Ite oon myös ihan hurahtanut kaikkeen nahkaseen :D tosin housut tuskin mun päällä näyttäs kovinkaan imartelevalle mutta kaikki liivit, laukut, kengät yms.. kultaset niitit kun lyö vielä kiinni niin ei ole parempaa :)

17:43  
Blogger meirami said...

FAUX LEATHER PANTS @ H&M

..on their way to my wardrobe, namely I ordered my very first (faux) leather pants from Hennes a couple of days ago! Lately I've been more and more into everything made of leather and this far I only have a leathery peplum top and leather panel leggings in my collection of clothes so there's definitely room for a pair of leather pants. I pondered ordering them for a couple of days because buying trousers online is like buying a pig in a poke but because I haven't run into them in the shop and they've looked good on many people I had to give them a chance. Their estimated delivery time won't be until the second week of January so I have to wait for my new pants fingers crossed until then. Well, better late than never!

How about you, does leather pants or other leather clothes appeal to you or are you fine with just small amounts of leather, for example on bags and shoes?

19:11  
Blogger MIRA KRISTIINA said...

Tosi kivat, ittellä on aikas samanlaiset ginasta :) Toivottavasti sulla käy vaan vähän parempi tuuri noitten H&M:n nahkahousujen laadun kanssa, mulla on ollut jo kahdet kyseisestä liikkeestä ostetut pöksyt ja molemmat meni täysin rikki vain n. 10 käyttökerran jälkeen :/

19:20  
Blogger noora maria said...

Itekkin just kattelin noita hm:n sivuilta mut tyydyin sitten tilaamaan nahkaisen mustan bikerliivin :-) noi on upeet pökät ja nahkalle peukut pystyyn ;-) haha

19:58  
Blogger Annika said...

Heh, mä taisin tilata myöskin samaisen liivin... :-D

19:59  
Blogger Ninni said...

mulla on just samanlaiset ja voin kertoo että ne on hirveen huonot päällä :(

20:24  
Anonymous Anonymous said...

Oon kolunnu koko Hennesin nettipuljun läpi enkä onnistu löytää kyseistä nahkaista bikerliiviä, voisko jompikumpi teistä linkkaa sen, kun mielelläni sen tämäkin tyttö kotiuttas? ;-)

20:37  
Blogger Sanni said...

Täällä ilmoittautuu toinen hurahtanut!

20:38  
Blogger Annika said...

Mä kävin kans selaamassa läpi, enkä löytänyt sitä enää aleosiosta :-( viikonloppuna kyllä vielä oli. Jos en tykkääkkään siitä, niin voin vaikka myydä sen eteenpäin!

20:44  
Anonymous Anonymous said...

Olen tykästynyt nahkaan myös ja noi housut näyttää aivan ihanilta! Toivottavasti on hyvät päällä! :)
Oon vaa ihmetelly, et miten sulla on varaa tilailla niin paljon vaatteita.. Missä käyt töissä ? :) Ja miten sait töitä
ku olet vielä alaikäinen ? Anteeksi jos kyselen liikaa!

21:05  
Blogger Annika said...

Suuren osan netistä tilatuista vaatteista/muista jutuista saan tämän blogin kautta. En kuitenkaan ala kertomaan mun raha-asioista täällä blogissa, sillä varmaan ihan ymmärrettävää, ettei ne kuulu tänne nettiin.

Ja töitä saa esimerkiksi suhteilla tai työkokemuksella. Vaikka mä oonkin vielä alaikäinen, niin mulla on ollut 4 erillistä työpaikkaa elämäni aikana, josta mulla on kaikista työtodistukset.

21:17  
Anonymous Anonymous said...

en tarkoittanut sitä, että sun pitäisi sun palkka kirjoittaa! :)

21:18  
Blogger Annika said...

Mutta ylipäätään mun mitkään raha-asiat ei kuulu tänne blogiin setvittäväksi :-)

21:19  
Blogger Nora said...

Mä ostin ihan lähes identtisen näköset nahkahousut h&m:stä vuos sitten, ja ne oli mulle ainakin ihan täydellisen kokoset, vaikka en niitä sovittanutkaan! Nahkahousujen kanssa ei oo onneks yhtä tarkkaa kun farkkujen :)

21:31  
Blogger laura said...

noi on upeet! oon itekin ollut aikeissa ostaa tommoset! oon käyny sovittamassa ja ne on täydelliset!! sun blogi on muuten tosi kiva!:-)

http://laureve.blogspot.fi/

21:56  
Anonymous Anonymous said...

mitä kaikkea tilasit hm:ltä? :)

22:39  
Anonymous Mira said...

Coolit! Mulle tulee vaan nahkahousuista aina mieleen Frendien Ross jolla oli vähän... noh... ongelmia :D

22:41  
Blogger Annika said...

Uudet lempifarkut vanhojen kulahtaneiden tilalle, noi housut, biker-nahkaliivin ja yhden paidan. En mun muistaakseni muuta! :-)

22:50  
Anonymous Anonymous said...

millaisen paidan tilasit?

23:00  
Anonymous Anonymous said...

http://www.hm.com/fi/product/04237?article=04237-A#shopOrigin=SA tossa se on.

23:08  
Blogger Aino said...

mun on myös tehnyt pitkään mieli kokeilla nahkaa muuallakin kuin takissa! täytyy varmaan mennä sovittamaan noita housuja, näyttävät tosi kivoille :)

17:49  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home