Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

LAHJAVINKIT POIKAYSTÄVÄLLE

12/6/12

LAHJAVINKIT POIKAYSTÄVÄLLE

Niinkuin mä eilen jo lupailinkin, niin nyt ois vuorostaan luvassa lahjavinkkejä noille meidän miespuolisille kanssaeläjille, kuten esimerkiksi poikaystävälle tai vaikkapa veljelle! Poikien lahjominen on musta paljon hankalampaa tyttöihin verrattuna - tytöille ostaessa voi nimittäin aina miettiä, että mitä sitä itse haluais, mut pojille lahjaa keksiessä asia ei meekkään ihan niin.. En nimittäin usko, et toi munkaan poikaystävä osais kovasti arvostaa jotain Sinkkis-tuottaribokseja tai silkkisiä aamutakkeja.

lahjavinkkejä

Tällaisia poimintoja mä sain tälläkertaa aikaiseksi ja ideointi lähti liikkeelle pääpiirteittäin ton paremman puoliskon joululahjatoiveiden perusteella! Jollain tän tyylisellä mä tuunkin sitä varmasti lahjomaan - en ehkä kuitenkaan ihan noilla Niken Free Runeilla tällä kertaa, vaikka ne siellä listan kärkipäässä keikkuukin.. Esimerkiksi lämmin neule tai kivat bokserit on aina lähes varma valinta! Järkevintä on kuitenkin hommata jotain käytännöllistä, pojat kun ei välttämättä innostu ihan samalla lailla  kaikenlaisesta tarpeettomasta tilpehööristä, niinkuin me tytöt. Yksi juttu mulla on kyllä ehdottomasti no no-listalla; nimittäin toi pahamaineinen videopeli alarivin keskellä, jota myös parisuhteen pilaajaksi kutsutaan. Sitä ei kyllä tähän huusholliin tuoda, jos mulla on vähääkään sanavaltaa! :-D 

Labels:

43 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mistä toi neule on? Entä pöllölakanat? :D

10:05  
Blogger jenna said...

Täällä kanssa yksi, jonka poikaystävä tilas sekä NHL13 että Fifa 13:n kuukauden sisään... tästä se leskeys tieten alkaa :(

10:28  
Anonymous Anonymous said...

mikä olikaan sen sivuston nimi mistä noita ihania pussilakanoita saa?:) oon käyny siellä ennenkin mut en millään muista sen sivun nimeä:D

10:45  
Blogger ♕ Riikka said...

mistä noita karhulakanoita saa?! ois nii mun murun tyyliset :D

11:10  
Anonymous Anonymous said...

Tää sun blogi on oikeesti tosi ihana:) musta on tosi ihanaa että jaksat päivittää tätä blogia melkein joka päivä! Aina kun tulen sun blogiin niin mun ei tarvitse ikinä pettyä:) vaikka tääkin postaus oli pieni, eikä kauheaun suuri, se oli silti tosi ihana. Tää on kyllä nykyään mun ehottomasti luetuin blogi:)

11:18  
Blogger MouMou said...

Quincy on tuo lakanoita myyvä kauppa netissä. :)

11:28  
Anonymous Anonymous said...

eihän tossa oo paljo mitää.. leffalippuja, iphone, xbox;), villasukat(saattaa tuntua turhalta mut usein pidetty lahja), hajuvettä, pipo, suklaata(perus),

11:49  
Blogger Annika said...

Niin. Mä en koonnutkaan tähän kaikkia mahdollisia lahjaideoita, vaan pelkästään pienen osan :-) Ja ihan tarkoituksella en laittanu tohon mitään iPhoneja tai Xboxeja, sillä en usko, et kovin monella mun ikäisellä on varaa ostaa monien satojen eurojen lahjoja poikaystäville.

11:54  
Blogger Annika said...

Quincylta saa! :-) http://www.quincy.fi/store/

11:55  
Blogger Annika said...

Neule H&M:stä, lakanat Quincy.fistä :-)

11:55  
Blogger Annika said...

http://www.quincy.fi/store/

11:55  
Anonymous Anonymous said...

Selvä :)

12:09  
Anonymous Anonymous said...

Hahhh, meillä toi menee toisinpäin :D mä ostin viimevkolla pleikkarin ja codin ja sit kuuluu nillinnillin kun päästää kaikki päivän agressiot valloilleen siinä pelatessa :D mutta ehkä mulla on ihan oikeus kun toi toinen puolisko viettää viikot parinsadan kilsan päässä opiskellessa..

Maria

12:30  
Anonymous Anonymous said...

sähän käytät pixelmatoria (?) miten onnistut leikkaamaan kuvia? kuten tässä kollaasissa oot tehnyt? :-)

12:31  
Anonymous Anonymous said...

minä pöljä menin ja ostin poikaystävälleni NHL 13........

12:41  
Blogger Pilvi said...

Hei mistä noi vansin iphonekuoret? Ois aika nappilahja :)

13:37  
Blogger Annika said...

Ihan vaan rajaamalla kuvan ja sit edit -> copy :-)

13:38  
Blogger Annika said...

Calirootsin sivuilta! :-)

13:39  
Anonymous Anonymous said...

Mä taian olla vähän outo tyttöystävä kun mä taas ITE ostin poikaystävälle änärin (tosin annan sen joululahjaks) :D..

13:48  
Anonymous Anonymous said...

hahhah toi änäri :-D sama black ops 2 kans

14:58  
Anonymous Anonymous said...

Jos tykkäät tehä näitä lahjakollaaseja nii tee ihmeessä joku päivä sellanenki postaus että mitä äidille ja isälle vois, jos sulla vaan on aikaa ja intoa tehä :) tää on nimittäi sika vaikeeta ku ei tiiä mitä ostais, ei tiedä vaikka sais jotain kivoja vinkkejä ja ideoita!

15:17  
Blogger Annika said...

Aattelinki tehdä vielä sellasen tässä joku päivä! Heti kun vaan jaksan alkaa miettimään, että mitä siihen laittaiskaan... :-)

15:18  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

As I already promised yesterday, now it would be the turn of gift tips for our male fellows, for example boyfriends and brothers! I think giving presents to guys is much more difficult than to girls - when you buy a present for a girl you can always think about what you would like to get yourself but when thinking up presents for boys it doesn't go just like that.. At least I don't think my boyfriend would appreciate any Sex and the city season boxes or silky morning gowns.

This time I got these kinds of things picked up and I started developing the ideas from the basis of my better half's christmas present wish list! I think I'll give him something like this - but maybe not those Nike's Free Runs this time, even though they're pretty much on the top of his list.. For example a warm sweater or nice boxers are always such a safe choice! Anyway, it's the most reasonable to give something practical cause boys don't necessarily get excited about all useless accessories like we girls do. One thing I have on my definite no no list; it's that notorious video came in the middle of the bottom row, also called as a relationship ruiner. It won't be coming into this household if I have any say in it! :-D

18:09  
Anonymous Anonymous said...

Jos tilaa tuolta www.quincy.fi :stä noita lakanoita, niin tiiätkö yhtään kauanko siinä toimituksessa menee? :)

20:30  
Blogger Annika said...

En tiedä sillä oon tilannut sieltä viimeks joskus 3 vuotta sitten, mut uskoisin sieltä sivuilta löytävän ton tiedon :-)

20:37  
Anonymous Anonymous said...

Etkö ollukki -95 mutta oot lukion kolmosell? :) Oonko ymmärtänny iha väärin : D

20:42  
Blogger Annika said...

Kyllä, oikein oot ymmärtänyt.

20:46  
Anonymous Anonymous said...

miks kaikki tossa kuvassa on oltava jotain merkkituotteita ? Et oo ottanu ihmisiä huomioon joilla ei oo varaa ostella poikaystävilleen jotain hemmetin neuleita jotka maksaa jotain 100e tai jotain hollisterin college housuja jotka maksaa kans aika paljon... Muutenkin mua ärsyttää kun mukamas kaiken pitää olla jotain merkkiä eli mikään tavallinen esim h&m tuote ei kelpaa =Dd

22:14  
Blogger Hanna said...

mistä toi sun kollaasin laatta-kaulakoru on? :)
ite oon aatellu hommaa sellasen mun poikaystävälle, mut en tiiä mistä kannattais hommata :s

22:31  
Blogger Annika said...

Korumaa.fi:stä! :-) veikkaisin, et noita kyllä saa muualtakin.

22:53  
Blogger Annika said...

Esimerkiksi juurikin tuo "hemmetin neule" on niinkin tunnetulta ja kallilta merkiltä kuin H&M ja hintaa sillä on jopa 29 euroa, ei lähellekään mitään satoja euroja.

Tähän olikin vaan koottu ideoita - missään ei käsketty hommaamaan poikaystävillenne juuri näitä kuvassa näkyviä merkkituotteita. Puhelimenkuoria saa kaupasta muutamalla eurolla, collegehousuja taas vaikka sieltä Henkkamaukasta kympillä.

22:57  
Anonymous Anonymous said...

hahaha fail anonyymi...

23:01  
Blogger elp said...

Jee, mahtavaa! Sain juurikin tästä kollaasista lahjaidean poikaystävälle. Ei varmaan olis tullu mieleenkään muuten, mutta tilasin poikkikselle pari lakanapakettia :) (tässä on myös oma lehmä ojassa, kivempi katsoa poikaystävänkin kodissa UUSIA hienoja lakanoita, kuin vuodelta -95 olevia kuluneita, kuosilla jääkiekko/maailman vahvin nalle -lakanoita :D)

12:45  
Blogger Annika said...

Kiva kuulla, että tästä oli apua! :-D ja oma lehmä ojassa-lahjat on aina kaikista parhaita, niistä kun on iloa itellekin...

15:57  
Blogger moonas said...

Oon sun kans niin samaa mieltä tosta pelistä :D

16:36  
Blogger jenna julia said...

Jes just sopivantyylinen postaus!! Oon miettiny isälle jotain pientä mutta käytännöllistä lahjaa jo pitkään.. Iskä tykkää käyttää villasukat aina ihan puhki, mietin että oisko reinot tai jotku tossun tyyliset ihan hauskat? :) Ja jos sinne sisään laittais vaikka jonkun "paremman" suihkugeelin tai jotain muuta ehkäpä. Oisko ideoita! :)

13:00  
Blogger Annika said...

Kuulostaa hyvältä noin! ;-)

13:02  
Anonymous Anonymous said...

Miks et oo vastannu noihin kaikkiin kommetteihin?

14:55  
Blogger Annika said...

Koska mä vastaan yleensä yksitellen vaan niihin, missä kysytään jotain. Yleensä sitten loppuun laitan jonkun kommentin, jossa kiitän kaikista ihanista kommenteista, jos mulla ei oo ollut aikaa vastata niihin erikseen.

15:02  
Blogger Annika said...

Kiitos, ihana kommentti! :-)

15:02  
Anonymous Anonymous said...

täälläpäin halutttiin sodastreamia! :D

16:22  
Blogger Hanna said...

Vittu näitä anonyymejä :D

15:42  
Anonymous Anonymous said...

mistä toi lompakko on?:)

18:18  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home