Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

VASTAUKSIA OSA 1

11/29/12

VASTAUKSIA OSA 1

INFO
Minä vuonna oot syntynyt? 1995.
Kuinka pitkä oot? En osaa ihan millilleen sanoa, mutta hieman vajaa 165cm varmaankin!
Mistä paikkakunnalta olet kotoisin? Oon syntynyt Hämeenlinnassa :-)
Missä päin lahtea asut? Tällä hetkellä keskustassa!
Lempiruoka? Ei mulla oo mitään yhtä lempiruokaa :-D Pihvit, salaatit, pastat yms..
Ootko kokonaan suomalainen? Joo, ihan suomalainen oon!
Osaatko soittaa jotain soitinta tai laulaa? Jos et niin haluisitko osata soittaa jotain? Kyllä kyllä, oon pimputellut pianoa reilut 7 vuotta ja vaikka mä oonkin lopettanut, niin ei se taito mihinkään häviä, korkeintaan ruostuu :-)
Missä kaikkialla oot ollu töissä? Hmm.. Luistelukoulujen valkkuna, jätskikioskilla, ABC:llä, ruokakaupassa + tetissä valokuvausliikkeessä ja urheilukaupassa!
Tupakoitko? En.
Jos juot, niin kuinka usein? Nykyään tosi harvoin, ehkä kerran kuukaudessa jos sitäkään.

4


SUHTEET
Miten tapasit poikaystäväs kanssa? Ihan ekan kerran tavattiin, kun hän tuli kuokkimaan mun synttäribileisiin, mut koska sitä tapaamista ei muistella kovin lämpimissä merkeissä, niin kunnolla tavattiin muutaman viikon päästä mun kaverin tupareissa :-D
Milloin aloitit seurustelemaan? Kohta kaksi vuotta sitten! Hui, aika menee niin hirveen nopeesti.
Minkä ikäinen sun poikaystävä on? Mua kaksi vuotta vanhempi!
Onks sulla ollu monta suhdetta ennen tätä? Oon seurustellut kerran aikaisemmin.
Jos sun poikaystävä pääsisi vaikka Oulun Kärppiin pelaamaan SM-liigaan, niin silloinha hän joutuis muuttamaan takasin Ouluun, lähtisitkö sinä mukaan vai jäisitkö Lahteen? Vaikee sanoo tässä vaiheessa, sillä jos mulla ois sillon vaikka tärkee opiskelupaikka jossain toisessa kaupungissa, niin en kyl varmaan jättäis sitä ja muuttais mukana. Muuten kyllä, ehdottomasti! :-)
Miten uskoisit, onnistuisko teiltä kaukosuhde? En usko, että onnistuis ainakaan pidemmän päälle kovin mallikkaasti :-) Lyhyempiä aikoja tietenkin joo.
Entä jos Vilu nousisi niinkin paljon, että pääsisi NHL:ään pelailemaan, muuttaisitko hänen kanssa ulkomaille asumaan? Ehdottomasti! En varmaan ikinä kieltäytyis ulkomaille muuttamisesta, jos sellanen tilaisuus tulis vastaan.
Haluatko joskus tulevaisuudessa lapsia? Haluun kyllä, mut en vielä pitkään aikaan :-)
Monta lasta haluisit? En ihan hirveen suurta katrasta, kaks ois ehkä sellanen unelmamäärä ;-)
Voisiks kuvitella meneväs kihloihin ja naimisiin ja perustavas perheen poikaystäväs kans? Voisin!
Miks muutit noin nuorena pois kotoo? Oliko sulla jonkunlainen itsenäistymisen tarve? Ei ollut, oon aina ollut aika itsenäinen, vaikka oonkin asunut kotona. Ei se mennyt niin, et keräsin kimpsuni ja kampsuni ja lähdin pois, vaan pikkuhiljaa aloin vaan olemaan enemmän ja enemmän poikaystävän luona ja loppujenlopuks siitä tuli se koti.
Käytkö usein kotona? Yritän käydä mahdollisimman usein!
Onko sulla hyvät välit sun kaikkiin perheenjäseniin? On kyllä!
Paras ystäväsi? Mun poikaystävä on samalla mun paras ystävä.
Kuka on sinun tärkein miespuolinen ystävä? No, se poikaystävä tietenkin :-D
Kuka on sinulle tärkein ihminen koko maailmassa? Mun perhe. Jos niistä ois joku valittava, niin varmaankin sitten äiti :-)
Onko sinulla koskaan ikävä eksääsi? Ei ole.
Vihaatko ketään tällähetkellä? En varsinaisesti vihaa, mut joidenkin ihmisten käsittämätön käytös pistää vaan välillä pään kiehumaan :-D
Onko sulla ja sun poikaystävällä ikinä semmosia kunnon riitoja? Ei oikeestaan, ollaan ehkä kerran riidelty kunnolla ja sekin sovittiin heti jälkeenpäin.
Mitä luulet, jos et olisi ikinä tavannutkaan poikaystävääs, mikä sun elämässä ois toisin? Varmaankin aikalailla kaikki. Asuisin vielä muutaman kuukauden kotona, mulla ois varmaan ihan eri kaveripiiri yms...
Aiotteko ottaa jonku lemmikin poikaystäväs kanssa sitten, kun ootte saanu uuden kämpän hommattua ja ootte asettunu kunnolla sinne asumaan? Hmm, en usko, että ihan lähitulevaisuudessa, mut toivottavasti vielä jossain vaiheessa! 
Ootko miettiny vielä mitä meinaat ostaa poikaystävälles joululahjaks? Oon kyllä, mut en ymmärrettävästikään voi kertoa sitä täällä, sillä se rontti lukee mun blogia :-D
Ootteko suunnitellu lähtevänne sun poikaystävän kanssa johonkin reissaamaan? Ollaan kyllä monesti suunniteltu, mut toteutus on meijän tilanteessa vähän hankalaa. Poikaystävän harrastuksen takia vuodessa on nimittäin mahdollista reissailuaikaa kolmisen viikkoa viikkoa yli viidestäkymmenestä ja senkin poikaystävä käyttää ymmärrettävästi mieluiten siihen, että pääsee pitkästä aikaa kotiinsa käymään. Harmittaa hirveesti katella, kun muut reissailee kumppaniensa kanssa ympäri maailmaa, mut tähän on vaan totuttava :-(
Mistä asioista kinastelette Vilun kanssa? Kaikista maailman tyhmimmistä pikkujutuista, ei koskaan mistään suuremmasta.
Millaset suuttumistyylit teillä on, esim. mökötys, ovien paiskominen...? Mökötys oikeestaan.. Ei täällä yksiössä oo ihan hirveesti paiskottavia ovia, eikä se oo jotenkin muutenkaan meidän tyylistä :-D

Onko sun ikinä ollu vaikee painotella kavereitten, perheen ja poikaystävän välillä? Ei oikeestaan, sillä lähes kaikki mun parhaimmista kavereista seurustelee myöskin ja ollaan kaikki tosi paljon poikaystäviemme kanssa. 
Oletko onnellinen? Oon!

3

OPISKELU
Mikä oli sun keskiarvo päättötodistuksessa? Hmm, oiskohan ollu joku 8,4 tai jotain sinnepäin!
Miks halusit mennä just Salppurin lukiooon, vaikka sun silloiset hyvät kaverit meni eri kouluun? Siksi, koska mun silloset hyvät kaverit meni kaikki amikseen ja mä halusin lukioon. Salppuri tuntu lukioista omimmalta ja sinne mä onneks pääsinkin.
Mikä on sun unelma-ammatti? Ei mikään, mulla ei oo mitään unelma-ammattia.
Mikä susta tulee todennäköisesti isona? Aikuinen. Minkään muun en vielä tässä vaiheessa tiedä olevan todennäköistä.
Missä kouluaineissa olet erityisen hyvä? En mä missään mikään erityisen hyvä oo, mut kielet sujuu multa kaikkein parhaiten :-)
Mitä sä kirjoitit syksyllä ja mitä meinaat keväällä? Syksyllä enkku, keväällä äikkä, ruotsi, matikka, terveysiteto ja enkku uudelleen.
Minkä sait enkun kirjotuksista? En oo kertonut sitä ihan tarkotuksella täällä, sillä en oo tyytyväinen mun tulokseen :-) toivottavasti sitten keväällä!
Mitä teet jos et välivuodenkaan jälkeen tiedä yhtään että mihin ammattiin haluat? En tiedä, pidän varmaankin toisen välivuoden ja koitan alkaa keksimään, että mikä kiinnostaa.
Ootko miettinyt että lähtisit aupairiksi? Oon kyllä miettinyt :-)

Mitä kieliä osaat? Suomi, ruotsi, englanti, saksa!
Koska ajattelit aloittaa kevään luku-urakan vai oletko aloittanut jo? Huh, tasan kahden viikon päästä ois suunnitelmissa alottaa! Ootan sitä kauhulla jo nyt...
Kaipaatko koskaan takasin peruskouluun? Tavallaan joo ja tavallaan en. Siellä oli niin rentoa, et mielummin istuisin siellä, kuin lukiossa, mut toisaalta on ihanaa, kun on enää niin pikkuriikkisen koulua jäljellä.
Tiedätkö mitä teet lukion jälkeen? Pidän välivuoden töitä tehden!
Ootko koskaan haaveillut vaihtari vuodesta? Oon kyllä ja mun olikin suunnitelmissa lähteä lukion tokalla, mut pupu meni pöksyyn, enkä sit hoitanutkaan sitä hommaa loppuun asti. Nyt kaduttaa!

Jos saisit päättää minkä kielen oppisit tuosta vain, mikä se olisi? Ranska tai espanja. Myöskin sujuva saksa kelpaisi...  
    
2


  BLOGGAUS

Kauanko oot kirjottanu blogia? Hmm, mitäköhän mä oon.. Varmaankin yhteensä jonkun 3 vuotta!
Miks poistit sun blogin jossai vaihees ja alotit kokonaan alusta? Siksi, koska halusin pitää taukoa, sillä bloggaaminen ei tuntunut enää omalta jutulta. En tiennyt että tuunko jatkamaan vai en, loppujenlopuksi tulin ja halusin tehdä sen puhtaalta pöydältä, joten poistin sitten kaikki vanhat tekstit.
Miten sait blogisi alulle? Tai no niin mistä tuli ajatus alkaa kirjottaa blogia? Halusin vaan kokeilla, että millastakohan se homma olis ja sille tielle oonkin sittemmin jäänyt :-) Ei siinä mitään kummempia ajatuksia ollut, pelkkä kokeilunhalu vaan!
Tunnistetaanks sut usein kadulla jne bloggariksi? Huomaatko ihmisten tuijottavan ja puhuvan susta? Tunnistetaan kyllä ja huomaan, onhan mulla silmät päässä. Monet luulee nimittäin tuijottavansa ja kuiskivansa ja osottelevansa ihan huomaamattomasti, mut ei se oikeesti kovin huomaamatonta koskaan ole :-D
Miltä tuntuu jakaa omaa elämää melkein 6000 ihmisen kanssa? Ei oikeestaan mitenkään erikoiselta, johtuen siitä, että täällä mä kerron ja näytän vaan murto-osan mun elämästä :-) Jos kirjottelisin henkilökohtasempiakin juttuja, ni sit alkais luultavasti vähän päässä kolkuttelemaan, että "onkohan sulla nyt kaikki varmasti ihan kunnossa, kun vapaaehtosesti jaat koko elämäs kymmenien tuhansien tuntemattomien tyyppien kanssa".
Onko kommentteihin vastaaminen ärsyttävää? Ei tietenkään ole, kivat kommentithan on parasta blogin kirjoittamisessa! Jos se olisi ärsyttävää, niin mä jättäisin varmaan vastailematta niihin :-)
Kuinka paljon sulla menee aikaa blogin tekemiseen ja yhteen postaukseen? Riippuu tietenkin aivan postauksesta. Kuitenkin, kun mukaan laskee kuvien ottamiset, muokkaamiset, siirtämiset, kirjoittamiset, kommenttien julkaisut ja niihin vastaamiset, sähköposteihin vastailut sun muut hommelit, niin kyllä siihen ihan kiitettävästi aikaa saa uppoamaan.
Jos saisit nyt valita niin alkaisitko bloggaamaan, jos sulla ei ois blogia nyt? En itseasiassa tiedä! Jos mulla ei ois tähänkään mennessä tuntunut siltä, että "alanpa nyt kirjottamaan blogia", niin en usko, että tässäkään vaiheessa alkaisin :-)
Kuka ottaa yleensä sun asukuvat? Poikaystävä tai pikkusisko! Useimmiten ensimmäinen.
Mitkä on sun mielestä top3 kivointa blogia? Hmm, vaikee! Andrea Badendyck, Kenza ja Martine Egeland.
Voisitko kirjottaa enemmän ystävistäs, vanhassa blogissa niistä oli esim. kuvia? En valitettavasti voi :-) Blogi kuvastaa aina omaa elämää ja sillon mun blogissa oli pelkkiä kuvia musta sekä mun kavereista, sillä mä en tehnyt muuta kuin olin niiden kanssa. Nykyään mulla ei oo hirveesti aikaa olla mun ystävien kanssa, joten sillon harvoin kun on, en yleensä kaiva ensimmäisenä kameraa esiin ja ala räpsimään kuvia.

1


ULKONÄKÖ
Minkä väriset hiukset sulla on luonnostaan? Oikeestaan aikalailla tän väriset, mitä mun tukka nytkin on! :-) Mulla on nimittäin jo jonkin verran juurikasvua, eikä sitä edes hirveesti huomaa.
Onko sulle koskaan sanottu että näytät vähän Pretty Little Liarsin-sarjan Arialta? Haha, täällä blogissa kyllä on! Mä en nää meissä yhtään mitään samaa :-D
Mistä vaatekaupoista yleensä ostat vaattees? Mä ostan vaatteita nykyään tosi harvoin, mut sillon kun ostan, niin varmaan ihan jostain perus kaupoista. H&M, Gina Tricot, Zara, Cubus...
Pidätkö meikittömiä päiviä? Yleensä 1-3 kertaa viikossa :-) Mulle ei oo mikään ongelma mennä meikittä vaikka kouluun, jos laiskottaa. Ennen mietin myöskin, et en ikinä lähtis kaupungille meikittä, mut nyt kun asuu keskustassa, niin siihen on tottunut ja kyllä tuolla asioita hoitaessa tulee useinkin juoksenneltua ilman meikin hiventäkään.
Laitatko usein sun kynsiä? Haluisitko esim rakennekynnet vai onks sun omat kynnet pitkät? En laita, oon tosi laiska laittamaan niitä, mut pitäis kyllä panostaa vähän!:-D En pistäis pahakseni vaikka saisinkin rakennekynnet, sillä mun omat kynnet on niin lyhyet, mut mulla ei vaan ois varaa ylläpitää niitä.
Onko sulla liikaa vaatteita itsesi mielestä? Ei todellakaan ole, mulla ei nimittäin ole mitään kovin massiivisia vaatevarastoja.
Mitä teet vaatteille, joita et yleensä käytä? Myyn eteenpäin tai lahjoitan vaikka pikkusiskolle :-)
Millä peset meikkisi pois iltaisin? Ihan vaan vedellä! En käytä tällä hetkellä muita naamanpesujuttuja.
Haittaako sun poikaystävää, jos oot laittanu illalla ennen nukkumaanmenoa itseruskettavaa (se ku haisee iholla aika voimakkaasti)? En laita ir:ää yleensä ennen nukkumaanmenoa, vaan päivällä ja käyn illalla suihkussa. En kyllä tiedä, onko mun nenässä jotain vikaa, sillä mä en oo ikinä haistanut mitään itseruskettavaa, joka haisisi kovin voimakkaalle :-D
Kuinka paljon käytät aikaa aamulla laittautumiseen? (meikkaamiseen, vaatteiden valintaan yms) Meikkaamiseen mulla menee n. 5 minuuttia ja vaatteiden valintaan ehkä kaksi minuuttia, en nimittäin jää pohdiskelemaan niitä yleensä sen kummemmin. Nukun mielummin aamulla pidempään, kun tuhlaan aikaa tollaseen :-)
Jos ois pakko, ottaisitko rakennekynnet, tekoripset vai hiustenpidennykset? Ripsienpidennykset tai rakennekynnet! Ne saa tuntemaan itsensä niin ihanan huolitelluksi ja ottaisinkin sellaiset, jos mulla ois vaan varaa ylläpitää niitä.
Sano kaks ruumiinosaa mitä vihaat itessäs? Mä en varsinaisesti vihaa mitään itsessäni, mut jaloista ja käsivarsista tykkään kaikkein vähiten :-)
Kuinka kauniina pidät ittees asteikolla 1-10? En pidä itteäni mitenkään kauniina, hyvinä päivinä ihan perus nättinä, joten en osaa vastata tohon.
Missä laitoit sun meikin ja hiukset vanhojentansseihi? Mihin hintaan? Hiukset laitoin Rautatienkadulla bm Day Spa:ssa ja hintaa tais olla 80-90€, ellen ihan väärin muista! Meikin tein itse, eikä se ollut kovin kummonen :-)
Minkä väriset silmät on sinusta kauneimman väriset, vai kiinnostaako se ollenkaan? Tummanruskeat! Ah, sellaset kun sais..
Ovatko venytykset hot or not? Pienet siis. Not.. Ei vaan näytä mun silmään nykyään kovin nätiltä.
Ottaisitko mielummin itelles vihreet vai siniset silmät? Siniset!
Kuinka monet farkut omistat? Ehkä 12-13, mut noin ehkä yhdeksät on mulla käytössä :-)
Suhtaudutko tyylikkäisiin ihmisiin ystävällisemmin? En todellakaan. Pukeutumistyylin ei pitäis vaikuttaa tollaseen kenenkään kohdalla.
Minkä makusta huulirasvaa sä käytät? Ihan vaan jotain Blistexin hoitavaa (ja pahanmakuista), en käytä hirveesti tollasia makuhuulirasvoja.
Tiedätkö mistä voisi löytyä kivat talvibuutsit? :) Hmm, kannattaa varmaan kiertää jotkut Dinskot ja Biancot sun muut kenkäkaupat läpi!
Tykkäätkö liukuvärjätyistä hiuksista? Tykkään kyllä, mut itelle en jotenkin osais kuvitella sellasia.
Kuka on kaunein julkkis ketä ihailet, tai keneltä saat paljon inspistä omaan tyyliis? Mä en varsinaisesti ihaile ketään julkkista tai seuraa kenenkään tyyliä niin, että saisin siitä inspiraatiota omaan pukeutumiseen.
Mimmonen ihminen on sun mielestä kaunis? Hymyilevä ja onnellinen! Kliseistä tai ei, niin sisäinen kauneus oikeesti vaikuttaa aika paljon siihen ulkoiseenkin kauneuteen.
Ootko valkassu sun hampaat? En ole :-D voi kun olisinkin..
Haluaisitko tatuoinnin? :) millasen? En oikeestaan, ainakaan tällä hetkellä. Ehkä vielä joskus...
Jos olis sellanen tilanne että sulla ois kaks vaihtoehtoa, joko olisit koko loppuelämäs ajan kalju etkä sais käyttää minkäänlaisia peruukkeja tai että et enää ikinä saisi leikata hiuksia, niin kumman vaihtoehdon valitsisit? Varmaankin ton hiustenleikkaamattomuuden.. :-D En usko, että kalju pukis mua hirveen hyvin.
Mitä ihonhoito/ hius tuotteita käytät? Ihonhoitoon en käytä mitään vettä ja Nivean Soft-kasvorasvaa lukuunottamatta ja tukkani pesen ihan vaan markettituotteilla. En siis ihan hirveesti mitään...
Kumman lävistyksen ottaisit mielummin, kielikorun vai napakorun? Varmaankin napakorun, sillä se ei ois niin "näkyvä" kuin kielikoru! En kyllä mieluusti ottais sitäkään..
Miten sää laitat noi sun ihanat hiukset tollee nätisti nutturalle? Tai siis miten teet sen nutturan? Vedän vaan hiukset ylös ja solmin ponnarilla kiinni. Noi mun nutturat on nimittäin aina sellasia "vedän kiireessä tukan kiinni"-räpellyksiä, en kuluta niihin sen kummemmin aikaa :-)

Kuvat weit

Labels:

90 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oot paljon vanhemman ja "viisaamman2 tuntunen :o luulin et oot joku 19, jos en olis tienny et oot 95 =) oot varmaan niin täydellinen ihminen ja toivottavasti poikaystäväskin tietää sen ja arvostaa sitä! oot ihana <3

10:17  
Anonymous Anonymous said...

"Minkä väriset silmät on sinusta kauneimman väriset, vai kiinnostaako se ollenkaan? Tummanruskeat! Ah, sellaset kun sais.."

Mulla taas on tummanruskeat ja tekisin mitä vaan (lähes) jotta saisin siniset! Kai tää vaan osoittaa ettei koskaan voi olla tyytyväinen siihen mitä on... :D

11:53  
Anonymous Anonymous said...

ah voin niin tuntee sun tuskan tosta 3 viikon lomasta vuodessa ! kuinka kiva ois joskus lähtee vaikka talvella pikku piristyslämpölomalle mut ei...........

12:14  
Anonymous Anonymous said...

miten kirjotat jo tänä vuonna lukiosta?!

12:18  
Blogger Annika said...

Niinpä.. Ja kaikkein hirveintä on katto kun kaverit matkustelee poikaystäviensä kanssa ympäriinsä ja meillä ei vaan yksinkertasesti oo mahdollisuutta lähteä :-( välillä mä kiroon kyllä ton jääkiekon alimpaan maanrakoon.

12:23  
Blogger Annika said...

Mä menin 6-vuotiaana kouluun ja siks kirjotankin "vuotta vanhempien" kanssa :-)

12:24  
Anonymous Anonymous said...

vau sä näytät ja vaikutat paljo kypsemmältä ku 95 :o

12:32  
Blogger Alina said...

Aika harvoin vaivaudun kommentoimaan, mutta tää sun blogis on ihan täydellinen! Sulla on ihana tyyli, oot ihan supernätti ja mikä sun blogin erottaa näistä joistain muista suosituista blogeista, kuten jostai uinosta, mungolifestä yms, on se että sulla on myös silmää valokuvien suhteen. Vaikka kuvaisitkin ihan pieniä yksityiskohtia, niin niitä kuvia on ihana silti katsella. Valitettavan monissa huippublogeissa kuvat on vaan yksinkertaisesi ihan järkyttäviä kuten muutamassa mainitsemassani.. :D mut oot ihana, jatka samaan malliin!

12:48  
Anonymous Anonymous said...

miten sulla on lempi blogit ovat norjasta ?

13:24  
Anonymous Anonymous said...

Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä ja ikäisisi kypsemmältä :)!

13:32  
Anonymous Anonymous said...

kenza ei ole norjalainen

13:49  
Anonymous Anonymous said...

Haittaako sun poikaystävää, jos oot laittanu illalla ennen nukkumaanmenoa itseruskettavaa (se ku haisee iholla aika voimakkaasti)? En laita ir:ää yleensä ennen nukkumaanmenoa, vaan päivällä ja käyn illalla suihkussa. En kyllä tiedä, onko mun nenässä jotain vikaa, sillä mä en oo ikinä haistanut mitään itseruskettavaa, joka haisisi kovin voimakkaalle :-D
millasia vaatteita käytät sitten päivisin kun oot laittanu ir:ää, jottei se hinkaannu jossain kireissä vaatteissa pois :D

14:04  
Blogger Annika said...

Ihan normaaleja kotivaatteita. Laitan ir:ää vaan sillon, jos tiiän, etten oo loppupäivänä tekemässä muuta ku menossa tyyliin kauppaan jonne ei tarvitse mennä parhaimmat päällä :-)

14:09  
Anonymous Anonymous said...

ku kirjotin googleen ton Pretty Little Liarsin-sarjan Aria nii sielt tuli sun kuvia myös, teissä on oikeasti samaa näköä! molemmat erittäinerittäin kauniita :)

14:12  
Anonymous Anonymous said...

SIIS MITÄ! ootko sä 95! ei oikeesti :DDD oon AINA ajatellu et sara on joku 95 ja sä 93 :D minkä ikänen sara sit on oikeasti ku sä oot 95?

tosi kiva ku teit tän kysymyspostauksen:)

14:22  
Anonymous Anonymous said...

VOitko laittaa sun poikaystävästäs jonkun kuvan? :D niin ja tosi kiva tää kysymyspostaus :D

14:36  
Anonymous Anonymous said...

sara on 97

14:41  
Anonymous Anonymous said...

Ootko oikeesti -95? luulin et oot menny pikemminki et oot vasta 8vuotiaana menny kouluun?? herranjumala! mut just niinkun monet sanos ni näytät niiin paljon vanhemmalta!

14:43  
Anonymous Anonymous said...

hassuu, mäki asun lahdessa ja mun nimi on annika ja sukunimi alkaa O:lla :D

14:45  
Anonymous Anonymous said...

Mua jotenkin ärsyttää että vaikka oon lukenu sun blogia alusta asti, mulla ei vieläkään oo pientäkään käsitystä millanen ihminen sä oot. Tuntuu etten saa sun persoonasta mitään otetta, oot vaan kaunis ulkokuori, mut entäs se sisältö? Et fanita ketään/mitään, vastaat todella ympäripyöreästi moniin kysymyksiin, sul ei juurikaan oo mitään haaveita/intohimoja (tai sit et vaan halua jakaa niitä täällä blogissa, ehkä ne on turhan henkilökohtasia asioita jaettavaks?) Mitä mieltä ite oot? Jotenkin ärsyttää vaan ku oot kuitenkin super kaunis (äläkä väitä ettet muka ois ite samaa mieltä, aivan varmasti tiedät olevas tavallista tallaajaa paremman näkönen) ja sulla ois potentiaalia vaikka mihin, mut jotenki ei sua tunnu kiinnostavan mikään? Oot vaan todella persoonaton tai sit et vaan osaa/halua(?) tarkotuksella tuoda sitä tänne blogiin?

Still love your blog though eli älä ota pahalla. :-)

15:15  
Anonymous Anonymous said...

HUI! järkytyin lukiessani että peset vaan vedellä meikit pois.
ne pitää ehdottomasti ottaa ainakin kasvovedellä, koska ne bakteerit ja meikki ei lähe vaan sillä vedellä.
kannattais alkaa käyttämään ennenku alkaa kasvoissa näkymää jotai erikoista

15:26  
Anonymous Anonymous said...

kuka se sara on tai siis annikan sisko joo mut onks sillä blogia ku kaikki tääl blogissa kommentoi siitä jotai ja häh en tajuu :D jos on blogi nii joku linkkaa tähän!

15:27  
Anonymous Anonymous said...

miks sä kuusvuotiaan?:D

15:28  
Blogger Ninni said...

onneks luin jokasen tää oli ihan sika kiva postaus :) sai tietää susta tosi paljo uutta, esim sen että soitat pienoo enkä ees tienny että asut sun poikaystävän kanssa yhdessä :D Meillä on aika samanlaiset elämäntilanteet niin suhun pystyy tosi hyvin samaistumaan. Oot mielestäni aidoin bloggaaja jolla on noin paljo lukijoitakin vielä! jatka samaan malliin :)

15:41  
Anonymous Anonymous said...

Annikalla on instagrammissa :)

15:48  
Anonymous Anonymous said...

sara on 97

15:55  
Anonymous Anonymous said...

missä joukkueessa vilu pelaa ?:O

15:59  
Anonymous Anonymous said...

no ei sara kyllä mun mielestä miltää 95 vaikuta..se on 97.. :D

16:03  
Anonymous Anonymous said...

''Mimmonen ihminen on sun mielestä kaunis? Hymyilevä ja onnellinen! Kliseistä tai ei, niin sisäinen kauneus oikeesti vaikuttaa aika paljon siihen ulkoiseenkin kauneuteen.'' sait mut hymyilemään ja jopa tuntemaan itteni kauniiks!:) kiitos :)

16:04  
Anonymous Anonymous said...

minkä ikäsii sun siskot on :)? ja mikä vilun oikee nimi on ?

16:07  
Anonymous Anonymous said...

onko sara sun sisko? jos on voisikko joskus tehä teistä jonku postauksen? kuinka vanha sara sitte on?

16:13  
Anonymous Anonymous said...

Haha apua. Koska 95 (eli parhaimmillaan n. kuukauden päästä 18) on niin kaukana 19 vuotiaasta ja sen järkyttävän kuilun näiden kahden ikävuoden välillä "vanhemmuutta ja viisautta" ajatellen kyllä siis niin selkeästi huomaa... :-D haha joo anteeks oon ärsyttävä ja pilkunviilaajakin varmaan jonku mielestä. En vaan oo koskaan oikeen ymmärtäny näitä "luulin sua 2 vuotta vanhemmaks koska se kaks vuotta tekee ihmisestä huomattavasti kypsemmän ja vanhemman olosen"

16:23  
Anonymous Anonymous said...

oon sua 4 vuotta vanhempi ja silti näytän nuoremmalta kuin sinä :-D hassua.
pakko vielä mainita että onpa aivan ihana tyyli sulla! vaikka käytätkin aika "simppeleita" vaatteita niin saat ne näyttämää tosi hyvältä sun päällä ja moni varmasti ajattelee tyylinki perusteella sinun olevan vanhempi!
-Julia

16:41  
Anonymous Anonymous said...

Miten niin "vuotta vanhempien"? Onhan ne sua sen verran vanhempia

16:49  
Blogger Emma-Julia said...

Pakko nyt kyl kommentoida pitkästä aikaa! Muistan ku luin vanhaa blogias ja tykkäsin siit tosi paljo, nii nyt on kyl ihan pakko sanoo et tykkään täst nykysest viel enempi. Huomaa et tyyli on muuttunu ihan hirveest täs vuosien varrella (no tietenkii) mut mun mielet ainanki pelkästää positiivisempaa suuntaa:-),btw isot kunnioitukset etenki siitä et päätit alottaa oikeesti kaiken tän ihan puhtaalt pöydält. Oot aikuistunu, ja ei kyl oikeesti uskois välillä ku postauksiiki lukee et oisit -95 syntyny hah. Olit sillon aikoi sitte yks mun omista lempparibloggareista ja voin kyl sanoo et se ei oo kyl muuttunu mihinkää - oot nimittäin vieläki:-). Isot respektit siitä kyl kun osaat oikeesti pitää oman elämäs yksityisenä, koska tosi monet tän hetkisist "suurist bloggareista" ei osaa sitä tehä, ja sitte parin vuoden bloggailun jälkee ne katuu sitä paljo et on paljastanu jotain mikä ei ois ollu ihan kannattavaa.

Mut joo keep up the good work, plus superhyperisot onnet kirjotuksii:-) Itelläki ois keväällä ne eessä ja a-pu-a!

16:54  
Anonymous Anonymous said...

no ei sara kyllä mun mielestä miltää 95 vaikuta..se on 97.. :D

^^ jep ei ehkä susta mutta toi olikin mun mielipide.

t. eka ano

http://saralovesy.blogspot.fi/

17:00  
Anonymous Anonymous said...

Vaikutatte kyllä vilun kanssa niin ihanalta parilta:) ps. I feel you, jääkiekkoilijan tyttöystävä täälläkin..

17:02  
Anonymous Anonymous said...

kyllä tää kaikki tuska sit palkitaan jos pääsis vaikka sinne ulkomaille asumaan ;)

17:21  
Blogger Pauliina said...

Oi oot kyllä ihana persoona, tää blogi on ihan mahtava :) ♥

kisstherain-p.blogspot.com

17:44  
Anonymous Anonymous said...

mutta kun ei kaikilla ole vielä älypuhelinta niin ei oo instagrammiakaan :( t. vanhan luurin omistaja jossa ei ole edes kameraa.. :D

18:08  
Anonymous Anonymous said...

MITÄ IHMETTÄ OOTKO -95? D: mun maailman kuva on muuttunu, oon aina ollu ihan varma et sä oot vähintää 19, apua en voi elää tän kanssa :-D ei mutta, tuollahan se alhaallaki lukee, huoh minä :-D

18:11  
Anonymous Anonymous said...

Moi! Muistaakseni sä sait viime kesänä ne usabiksut sieltä ruotsalaisesta nettikaupasta (madlady) ja oon nyt tilaamassa samanlaisia, niin minkäkokoset ne sun on? Ku siellähän ne koot menee silleen 34/36, 36/38, 38/40... ja on kauheen vaikee hahmottaa et mikä ois itelle se oikee koko. Tai että onko ne normaalia pienempiä tai isompia!
Kiitos jos vastaat!:)

18:12  
Anonymous Anonymous said...

vikalle anolle et en mäkään tajunnu ekaks että ysivitoset on jo noi isoja :D ei sitä oikeesti huomaa kui nopeesti aika kulkee mut sitku sanotaan et 95 on n. 18 ni kyl mä sit tajuun et joo annika näyttää sen ikäseltä. mä ymmärrän teitä molempia koska eka ajattelin tolleen miten ens. ano mut sit vasta tajusin että kuin isoja ysivitoset jo on! :)

18:15  
Anonymous Anonymous said...

No jos vaikka oletetaan että Annika on syntynyt tammikuusta ja joku häntä 'vuotta vanhempi' joulukuussa niin sopiihan nuo " -merkit varsin mainiosti tuohon.

18:41  
Blogger Annika said...

Joo kyllä sain ja mä pohdin sillon samaa asiaa! Otin kuitenkin noi 36/38 ja ne oli mulle just sopivat :-) ja jos ois ollu pikkusen isot, ni niitä voi onneks pienentää vähän kun kiristää niitä solmuja.

19:03  
Blogger Annika said...

Kiitos kaikille näistä ihanista kommenteista! :-) ❤

19:04  
Blogger Annika said...

Oi, ihanaa kuulla! :-) Kiitos hirmuisesti, tällasia kommentteja on aina kaikkein mukavinta saada. Onnea sullekkin kevään koitokseen! ;-)

19:05  
Blogger Annika said...

Joo, se on mun sisko, mut en usko, et alkaisin tekemään meistä kuitenkaan mitään sisaruspostausta... :-D ja se on 15!

19:06  
Blogger Annika said...

Hah, eiköhän se useimmiten mee noin! :-D

19:07  
Blogger Annika said...

Haha, toivottavasti! :-D

19:07  
Blogger Annika said...

Mulla tuli ilmeisesti joku ajatuskatkos noiden heittomerkkien kanssa.. :-D vaikka viimesen anon kommentissakin on kyllä hyvä pointti!

19:08  
Blogger Annika said...

Ihanaa kuulla, kiitos paljon! :-)

19:09  
Blogger Annika said...

Siitä oli kuva esimerkiks pari postausta sitten kun sai esittää näitä kysymyksiä :-)
http://farm9.staticflickr.com/8069/8215579149_7821b3f6ed_b.jpg

19:13  
Anonymous Anonymous said...

Mitä itseruskettavaa käytät, onko helppokäyttöinen ja jääkö ''läikkiä'' iholle? :-)

19:16  
Blogger Annika said...

I know.. Mä oon vaan jo parin vuoden ajan pessy naamani pelkällä vedellä (ja käyttänyt satunnaisesti jotain puhdistustuotteita) ja oon huomannut, et mun iho pysyy kaikkein parhaassa kunnossa, kun en läträä minkään puhdistustuotteiden kanssa :-)

19:26  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-)

19:29  
Blogger Annika said...

A-nuorten SM-liigaa, Pelicansissa!

19:30  
Blogger Annika said...

Ihanaa, ole hyvä! ;-)

19:30  
Blogger Annika said...

Mä käytän St. Morizin sellasta sprayta. On ihan helppokäyttöinen ja tosi hyvän värinen, mut jos sitä laittaa monta kerrosta päällekkäin niin siitä tulee rumannäkönen, jos alemmat kerrokset on lähteyt vähän pois :-) kannattaa siis säännöllisesti kuoria ihoa!

Ja sitä ei kannata laittaa paljaalla kädellä, se pinttyy nimittäin aika äkkiä kämmeneen, eli kannattaa käyttää sen levitykseen jonkinnäköstä käsinettä!

19:35  
Anonymous Anonymous said...

MITÄÄ! Oon aina luullu että oot joku 18-19!!!! :o

19:45  
Blogger Annika said...

Niin no, täytän parin kuukauden päästä 18, ettei sun veikkaus kyllä ihan hirveen metsään mennyt :-D

19:47  
Anonymous Anonymous said...

Musta on kivaa ku sun blogi ei oo liittynyt mihinkään blogiyhteisöön vaan on ihan bloggerissa vielä! Tosi kiva muutekin että näinkin suosittu blogi ei oo liittynyt vielä mihinkään suurempaan yhteisöön mistä sais kunnolla rahaa. Kiva että tykkäät tehdä tätä hommaa ihan omaksi/meidän iloksi ilman mitään muhkeeta kuukausipalkkaa :-) Oot kiva!

19:50  
Blogger jenna said...

Saako ihan normaali kaupoista, vai mistä ostit? :) Ja kiitos, oon tosi pitkään ettiny jotain itseruskettavaa, aina vaan jääny ostamatta, pelottaa ettei tuu kivan näköstä rusketusta.. Laitatko ruskettavaa kaikkialle, myös kasvoille?

Hah

19:55  
Anonymous Anonymous said...

isot plussat sulle, vastaat nykyään kivasti kommentteihin :-) aiemmin kattelin että joko et vastannu ollenkaan tai aika nyrpeesti, ja tuli itelleenkin sellanen fiilis ettei haluu kommentoida. mutta tänk juu nyt voin kommentoida sulle hyvissä mielin ja kehua sun upeutta!! :-)

20:10  
Anonymous Anonymous said...

Sulla on ihana blogi! :)) Ootko muuten autokoulussa? :)

20:30  
Anonymous Anonymous said...

olis kiva nähä vanhempia kuvia esim. sun vanhasta blogista, millanen olit sillon ja miten sun tyyli on muuttunu! :-D

20:40  
Anonymous Anonymous said...

''I found the person I want to spend my life with'' IHANA :-) Voi vitsit, kumpa mäkin joskus voisin sanoa noin! Huonolta näyttää tällä hetkellä vaan.. Kai se rakkaus löytyy silloin kun sitä vähiten odottaa..? :-)

20:44  
Anonymous Anonymous said...

Mulla on tummanruskeat silmät enkä tykkää yhtä näistä :(( haluaisin siniset silmät! :333

20:52  
Anonymous Mira said...

Soitat pianoo?! Siistii nyt kyllä yllätyin, en tienny vaikka oon blogias lukenu ihan alusta asti :D

21:12  
Blogger Annika said...

En tiedä, oliko toi teksti jotenkin harhaanjohtava, mut en soita enää :-) lopetin tunneilla käymisen pari vuotta sitten.

21:15  
Blogger Annika said...

Mun isi opettaa mua, joten en siis oo varsinaisesti autokoulussa :-)

21:16  
Blogger Annika said...

Mul ei valitettavasti oo ihan hirveesti sellasia tallella, mut koitan etsiä jotain ;-)

21:16  
Blogger Annika said...

Joo, mä ostin seppälästä! :-) Laitan myös kasvoille, mut jos laittaa hirveesti liiaksi, niin se näyttää tosi suttuiselta.

21:18  
Anonymous Anonymous said...

Tiesin että oot syntyny -95, mut silti ku luin sen tosta lauseesta ni reaktio oli että hehheh hauskaa sanoo olevansa pari vuotta nuorempi mitä on ! sit tajusin et herrajestas sä oot 95 , vaikutat niin paljo aikusemmalt et menin iha sekaisin :D ihana sinä ja blogisi :)!

21:19  
Anonymous Anonymous said...

Miten on menny ajot? Kun teillähän on se megaiso auto ni eikö sitä oo vaikee hallita ja parkkeerata? :D

22:17  
Anonymous Anonymous said...

Kun tilasit aukoalalta niin paljon oli postikulut tai tullimaksut?

22:17  
Blogger Annika said...

En tilannut Aukoalalta, vaan Romwelta niinkuin siinä postauksessa lukee :-) ja ei tullut postimaksuja kun valitsin Free shippingin, eikä myöskään tulleja!

22:30  
Blogger Annika said...

Ei olla vielä käyty ajamassa kertaakaan, sillä meidän luvat on vasta poliisilaitoksella, mut kohtapuoliin alotetaan :-) ja en harjoittele ajamaan sillä, koska se on automaatti, vaan yhdellä toisella autolla.

22:31  
Blogger nnea said...

Olipas rasittava lukea ku suurimmassa osassa vastauksista oli huutomerkkiä. Ei tartte huutaa : DD Ihana blogi sulla:)

00:21  
Anonymous Anonymous said...

ei instagramin selaamiseen tarvita älypuhelinta tai mitään, esim annikan profiili löytyy osoitteesta http://instagram.com/annikaollila :D

02:29  
Blogger Annika said...

Ja sitten kun niitä ei laita niin valitetaan, että olipas tylsää tekstiä :-) Noh, kaikkia ei voi miellyttää.

07:44  
Blogger Annika said...

En oikein tiedä mitä vastata, sillä kukaan muu ei oo ennen laittanut mulle tällasta kommenttia, ettei tän blogin perusteella ois pienintäkään aavistusta millanen ihminen mä olen :-D Musta tuntuu, et jos asia on oikeesti noin, niin on pakostikkin täytynyt lukea tätä blogia jonkinlaiset silmälaput silmillä, koska aina blogia lukiessa saa ihmisestä edes jonkinlaisen otteen tai kuvan, joka kerta.

Mä en käsitä sitä, että miksi esimerkiksi jonkun ihmisen fanitus määrittäis millanen ihminen mä olen? Että jos mä en satukkaan fanaattisesti ihailemaan ketään, niin oon sitten täysin persoonaton tyyppi? Musta sille on nimittäin tosi monia muitakin määritteitä. Mä en henkilökohtaisesti voi sille yhtään mitään, jos mua ei nyt tällä hetkellä satu kiehtomaan esimerkiksi mikään ammatti ylitse muiden tai jos mulla ei oo kummempia haaveita esimerkiksi kliseisen ihanan perheenperustamisen ja ulkomaille muuttamisen lisäksi. Uskon että niitä tulee vielä jossain vaiheessa jos (ja kun) on tullakseen, mut naurettavampaa se on alkaa väkisin puristamaan sellasia itsestään irti vaikuttaakseen kiinnostavammalta persoonalta, jos niitä ei vaan yksinkertaisesti ole.

Mä oon omasta mielestäni näyttänyt persoonaani aika hyvin täällä blogin puolella ja musta esimerkiksi jo pelkästään tänkin perusteella voi päätellä, että tän kirjoittaminen on yksi niitä mun intohimoja, vaik en ookkaan sitä varsinaisesti mustalla valkoiselle rustannut. En mä muuten jaksais täällä näin aktiivisesti painaa :-) Jokaisella tietenkin on oma mielipide, enkä mä voi luultavasti vaikuttaa sun mielipiteeseen mun persoonattomuudesta (tai vaikka sitten avautumattomuudesta), mut toivon, että alat ehkä jossain vaiheessa näkemään mua tän blogin kautta jotenkin "uudessa, erilaisessa valossa" :-)

15:31  
Blogger Marika said...

Pakko kommentoida kun eksyin nyt ekaa kertaa lukemaan blogiasi, ja huomasin että oot samasta kaupungista ja samassa lukiossa jonka itse kävin (tosin, aika kauan aikaa sitten):) Hauskaa luettavaa!

15:36  
Anonymous Anonymous said...

oon samoilla linjoilla.... :-)

15:44  
Anonymous Anonymous said...

NO translation into english :(

16:44  
Blogger Annika said...

Yeah well, it would take a really long time to translate a post like this into english.. :-(

16:46  
Anonymous Anonymous said...

tää on hirveen vaikee selittää mutta luulen että tää ano saa susta sen takia niin persoonattoman kuvan, koska oot erilainen kun niin monet muut bloggarit siinä suhteessa, että et jaa niin paljon elämäs suruja yms täällä (eikä sun piä kokea tarvetta tehä niin). näin susta saa ns. "täydellisen kuvan", ja täydelliset ihmiset on tylsiä. todellisuudessahan kukaan ei oo täydellinen, tässä pitää vaan oivaltaa se, että et kirjota tänne koko elämääs! :-)

19:32  
Anonymous Anonymous said...

voitko tehä videon, missä laitat tollasen nutturan? ihan vaan mielenkiinnosta, koska itellä tollaseen menis ikuisuus:-D

21:17  
Blogger julia said...

herranjestas :o luulin et oot syntyny -90 tai -91...mut oot -95... olen HIEMAN järkyttynyt :D Koska oon aina luullu et oot vähintäänkin 20v.

20:47  
Blogger Elina said...

Mun isä on opettanut sulle saksaa :P kovin pieni paikka tää lahti :D

09:47  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home