Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ARVONTAA ARVONNAN PERÄÄN

11/19/12

ARVONTAA ARVONNAN PERÄÄN

Niinkuin tänään aikasemmin jo vinkkailin, niin mulla ois tässä toinenkin arvonta takataskussa ja aattelinkin laittaa kisan heti käyntiin näin masentavan maanantaipäivän kunniaksi! Tiedän, ettei jotkut ainakaan valitusten mukaan pidä näistä ollenkaan, mut mä oon yksinkertaisesti sitä mieltä, ettei arvontoja voi koskaan olla liikaa (ainakaan näin joulun kynnyksellä!) ja järjestän näitä ihan vaan sen takia, että tiedän suurimman osan tykkäävän niistä.

korumaa

Tällä kertaa kyseessä ois vähän erilaista arvontaa kuin viimeviikolla. Sain pari päivää sitten sähköpostia Korumaa.fi:stä, josko oisin kiinnostunut järjestämään mun lukijoille arvontaa. No tottakai mä oon, koitan järjestää teille aina jotain kivaa kun vaan mahdollista! Palkintona on siis 40 euron arvoinen lahjakortti Korumaa.fi-nettikauppaan ja osallistuaksesi kommentoi tän postauksen kommenttiboksiin miksi juuri sinä haluaisit voittaa kyseisen lahjakortin! Osallistumisaikaa on perjantaihin kello 20:00 saakka, anonyymikommentteja ei tuttuun tapaan hyväksytä ja muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommentin perään. Onnea kaikille tasapuolisesti!

Oisin muuten jemmannut tätä kisaa hieman pidempään, mut koska voittaja saattaa haluta hommata lahjakortilla vaikkapa joululahjoja ja joululahjatilaukset täytyy hoitaa viimeistään joulukuun tokalla viikolla, niin tää oli kaikkein kätevintä laittaa äkkiä käyntiin. Sivuja selatessa mäkin itseasiassa löysin muutaman kivan lahjaidean ja taidankin joutua laittamaan pientä tilausta menemään. Mun lahjaideat jääköön kuitenkin salaisuudeksi, sillä lahjojen saajat saattavat lukea tätä tekstiä.. ;-)

Labels:

393 Comments:

1 – 200 of 393 Newer› Newest»
Anonymous leppis said...

Mun pitäis niiiiin voittaa toi lahjakortti, koska saisin sillä ostettua lahjakortin parhaalle ystävälleni :)

janikaa93(at)suomi24.fi

18:09  
Blogger -juli said...

Jee nää arvonnat on ihan huippuja. Mä haluaisin voittaa ton lahjakortin, koska mulla on todella pieni rahabudjetti joululahjoihin tänä vuonna, niin ostaisin tuolta mun tädille joka on pitäny musta aina huolta, niin jonkun ihanan korun joululahjaks :-)

jul1et@windowslive.com

18:10  
Anonymous Anonymous said...

ihania nää arvonnat :-)

18:11  
Blogger Sini said...

Mä haluaisin voittaa, koska tuolla nyt yksinkertaisesti on aivan tajuttoman kivoja juttuja ja eipä tollanen ihana koru nyt pahitteeksi olisi voittaa kaiken koulukiireen keskellä :)

Sizzi95@gmail.com

18:11  
Blogger Saara said...

Tuolta sais kivoja joululahjoja tilattua: ei tarttis miettiä päätä puhki että mitä ostan äitille ja iskälle :-D Jokavuotinen ongelma ois ratkastu, siks haluaisin voittaa! Ois kiva antaa joku tällänen "erikoisempi" lahja eikä aina mitään perusmukeja tai yöpaitaa.. eli nyt pistän peukut pystyyn itelleni hah :-D

saara1306@hotmail.com

18:12  
Blogger heidi said...

Arvontoja ei voi koskaan olla liikaa! :-) Mä haluaisin voittaa lahjakortin siks, että saisin ostettua mun äidille joululahjan! Se tykkää koruista ihan hirveesti, enkä oo koskaan sille korua vielä hankkinut.. Ja äiti on aina ostanut mulle joululahjoja, joten nyt on korkee aika hankkia sillekkin jotain muuta kuin suklaakonvehteja! ♥

heiskasi@hotmail.com

18:12  
Blogger mari said...

Mun pitäis voittaa lahjakortti, koska menin toissapäivänä kihloihin ja mun sormus kaipaa muita koruja ympärilleen! :)

18:14  
Blogger Reetta said...

Haluisin voittaa ton lahjakortin, koska sillä sais ostettua mummolle hyvän lahjan. Oon niin kauan ku muistan saanu ihania lahjoja mummolta eikä se oo kertaakaan unohtanu ees lähettää nimpparikorttii. Haluisin ostaa sille jonkun ihanan korun, johon saisin laitettua mun ja mun pikkusiskon kuvan. En nimittäin tiiä kuinka monta lahjan anto mahdollisuutta mulla viellä on.
reetta.s.tuominen@gmail.com

18:14  
Blogger Julia said...

ihan vaan sen takia, että mulla ei oo mitään muita koruja ku mun rippiristi ja uudet ois ihan tervetulleita :)

juliaksi@hotmail.com

18:15  
Blogger Katri said...

Oon ihan hirveen huono keksimään lahjoja ostettavaksi perheelleni, ystävilleni tai poikaystävälle... Löysinkin tuolta jo monta "joululahja-ehdokasta" ja tää lahjakortti ois niin kiva!

katkau94@gmail.com

18:15  
Blogger sesilia said...

sesilia1996@gmail.com
lahjakortti ois kiva voittaa koska en koskaan raaskii koruihin muuten käyttää rahaa, joten tää ois oiva tilaisuus niitä hankkia (:

18:15  
Blogger Paula said...

Oon tosi huono ostaan koruja ja olis kyllä tosi kiva saada lahjakortti, sillä voisin samalla ostaa vaikka kaverille joululahjan! (-:

ilovemylifestyle@Suomi24.fi

18:16  
Blogger Ansku. said...

Olen tänään itsekkäällä tuulella. ;) Minä haluaisin nimittäin voittaa kyseisen lahjakortin siksi, että voisin ostaa sillä itselleni jonkin kivan valmistujaislahjan sen kunniaksi, että 3,5 vuoden aherrus päättyy kuukauden päästä. (:

anskuliinih@hotmail.com

18:17  
Blogger eve said...

oi edellisestä unohtu sähkäri joten uusiksi. haluisin siis voittaa ton lahjakortin koska korut on kivoja ja tuolla kyseisellä sivustolla oli kivan näkösiä koruja :)

eeeve-@suomi24.fi

18:17  
Anonymous paula said...

mun pitäis voittaa koska sit voisin ostaa jonkun huipun joululahjan tuolta :)
watchoutheresghosts@hotmail.com

18:17  
Anonymous monde said...

Mun pitäs voittaa tää lahjakortti, koska ihania koruja ei voi koskaan olla liikaa. Ostaisin lahjakortilla itelle jonkun ihanan sormuksen tai käsikorun! :)

moona.taskila@gmail.com

18:18  
Blogger Saana said...

Korujahan ei koskaan voi olla liikaa, ja jos vaikka löytyis jotain kivoja joululahjaks sopivia! :)

ruusunuppu@windowslive.com

18:20  
Blogger Silja said...

ostaisin äitille jonkun ihanan korun synttärilahjaksi! :)

siljuska_96@hotmail.com

18:20  
Blogger Annika said...

Mustakin on ihanaa järjestää näitä, kun tietää jonkun ilostuvan voitosta! :-) vielä kun kaikille sais annettua voiton..

18:20  
Anonymous Anonymous said...

äitini panostaa mun menemisiin ja tulemisiin ympäri vuotta enemmän kuin kukaan, koska hän on yksinhuoltaja. haluaisin kerrankin antaa jotain takaisin ja panostaa hänelle tulevaan joululahjaan kunnolla, enkä vain aina olla pyytämässä. tää sivu näyttää täydelliseltä siihen tarkoitukseen :-)

saijjamoi@hotmail.com

18:20  
Blogger Jemina said...

Ihan vaa siks että en omista kauheesti koruja :-) mut löysin kyllä tuolta yhen ihanan korun minkä vois antaa lahjakski!!!

jemsku@wippies.com

18:21  
Blogger anette said...

haluaisin antaa poikaystävälle/parhaalle kaverille jonkun uniikimman joululahjan!

ps. millä muokkaat sun kuvia / millä oot tehny tän postauksen "kollaasin" ? kivan näkönen. :)

ansailo@hotmail.com

18:21  
Blogger Annika said...

Pixelmatorilla muokkailen! :-)

18:23  
Blogger marjukka said...

äitille ja tädille ostasin korun lahjaks, ne on ihania <3

marjukka.silvennoinen@gmail.com

18:23  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin tuon lahjakortin, koska sillä voisin ostaa jonku kivan korun äitille C:

lescelebrategorgeous@gmail.com

18:24  
Blogger annika said...

ois ihana saada toi lahjakortti, ostasin sillä mun äitille jonku kivan korun joululahjaks uu on tän vuoden aikana jaksanu tukee mua vaikeis asioissa:) <3annikaa@live.fi

18:27  
Blogger noora said...

Haluaisin voittaa ton että saisin äidille ostettua jonkun hienon ja merkityksellisen joululahjan:)

noora.suni@hotmail.com

18:27  
Anonymous Kaisa said...

Tuollahan oli vaikka mitä ihania koruja, minä haluan sen piste! Kelpaisi kyllä loistavasti, kun en ikinä voita missään mitään. :-)

diamond93@hotmail.com

18:28  
Blogger anniemilia said...

Oon aivan liian pihi ostamaan mitään mikä ei ole alennuksessa tai kirpparilta ja tosi harvoin ostan mitään kallista varsinkaan koruja ja siksi tykkään myös saada lahjakortteja lahjaksi! Korukauppaan en kyllä ole muistaakseni ikinä saanut lahjakorttia ja mulla on tosi vähän tuollasia oikeita korukaupankoruja!

anni.nie@hotmail.com

18:28  
Blogger Kerttuli said...

olisi ihanaa antaa tänä joulunä äitille ja muutamalle hyvälle ystävälle ihanat ja nätit joululahjat!! :>
kerttuli.karels@hotmail.com

18:28  
Blogger Satu said...

Haluaisin ostaa äidilleni jonkun ihanan korun joululahjaksi, sillä hän todella ansaitsee sellaisen!

satu.malinen@hotmail.com

18:29  
Blogger Jenna said...

Jos voittaisin ton lahjakortin, ostaisin äitille jonku kaulakorun koska meiän rahatilanne on vähän huono nii äiti ei oo oikei voinu ostaa itellee mitää uutta ku meiän lasten tarpeet menee kuitenki eelle. Nyt seki sais jotai :)

jesku98@hotmail.com

18:30  
Blogger caro said...

Mun äidillä on joulukuun puoles välis synttärit ja haluaisin kerrankin yllättää äidin vähän kalliimmalla lahjalla(tiedätki mitä tää opiskelijoitten budjetti on) ja tää lahjakortti mahdollistais sen :-) eli tällä saisin ostettua äidille korun kerranki! Mun äiti on kuitenki nii tärkee ja voisin ostaa sille tolla lahjakortilla jotain sellasta,jota se vois kaulassa kuljettaa mukanaan pitkään :-)

K.a.roo@hotmail.com

18:30  
Blogger marii_ said...

Ostaisin Äidilleni jonkun ihanan korun joululahjaksi:)

maitsi94@hotmail.com

18:31  
Blogger kerttu said...

Tää ois pelastus mun joululahjoille! ostaisin poikaystävälleni jonkun tuolta koska mulla ei ole hajuakaan mitä voisin ostaa. ja jos en löydä kivaa lahjaa poikaystävälleni niin löydän varmasti äidilleni tuolta jonkun kivan korun. mä tykkään ja äitikin tykkäisi!
kurttuu_@hotmail.com

18:31  
Blogger Sanni said...

Ostaisin ystäville kivat lahjat :)

purhu@hotmail.com

18:32  
Blogger Eerika said...

Olis kiva ostaa kavereille joululahjoja tolla & ehkä sitä vois itteensäkki vähä hemmotella...

eerika.haikonen@hotmail.fi

http://soundofmyheart-eerika.blogspot.com

18:32  
Blogger lanttu said...

tää arvonta olis ihan mahtava voittaa, koska saisin tilattua äidille joululahjan ja se olis samalla korvaus siitä et vahingossa rikoin äidille tärkeän korun :-( harmittaa iha hitosti.

laurapa--@hotmail.com

18:32  
Blogger Rosa Penttinen said...

Olisi niin ihanaa ostaa itselleni synttärilahja :)

rosa_penttinen@fastmail.fm

18:32  
Blogger essi said...

Olis kiva ostaa tuolta parhaille kavereille pienet lahjat jouluksi, ehkä itellenikin :--)

esss-i@hotmail.com

18:33  
Anonymous eltsi said...

olisi kiva antaa äitille jokin lahja kiitokseksi ja muistamiseksi jouluna! opiskelijabudjetilla kun ei kauheen kalliita lahjoja osteta niin tää tulis kyllä tarpeeseen! :-)

bellace@suomi24.fi

18:33  
Anonymous Anonymous said...

Poikaystävälle ois kiva antaa tollanen kaiveruuskaulakoru joululahjaks jos siihen laittais jonkun söpösen kuvan. (: Tai kaverille.
- anni_mikkola@hotmail.com

18:34  
Blogger Marjut said...

Haluaisin voittaa ton lahjakortin, koska ois kerrankin ihanaa antaa äitille arvokkaampi lahja ja lahja jonka olen itse hankkinut omilla varoilla enkä äidin antamilla joululahja rahoilla! :)

marjut.botttas@luukku.com

18:36  
Blogger marlinn said...

ois ihan mahtavaa saada antaa mun siskolle joka on ihan paras ja ihan liian tärkee ni kerranki sellanen lahja josta se oikeesti tykkäis ja joka tulis käyttöön !!

ssaramarlinn@gmail.com

18:39  
Blogger Noora said...

Itse olenkin jo kaikki lahjat hankkinut, niin nyt voisin hemmotella itseäni kun muuten pitää säästöbudjetilla elellä eikä ole varaa hankkia mitään turhaa :)

18:39  
Blogger Meri said...

Haluisin voittaa koska mulla on joululahjabudjetti suhteellisen pieni ja tuolta ois kiva tilata jollekkin hieno lahja!:)


meri.haapa@luukku.com

18:40  
Anonymous Hanna said...

Jos voitan niin tilaisin mummolleni tuolta tollasen kaiverruskorun minusta ja veljestäni, koska hän ei nää meitä kuin ehkä kerran vuodessa ja se harmittaa tosi paljon..

hanvou@hotmail.com

18:40  
Blogger Noora said...

ups s-posti unohtu eli : nieminen.noora@hotmail.com

18:40  
Blogger Miia said...

Itse tahtoisin tuon siksi, että aina haaveilen ostavani uusia koruja mutta sitten olen kuitenkin hirveän nirso ostamaan niitä. Opiskelijabudjetilla en vaan millään malttaisi maksaa esim pariakymppiä korva-/kaulakoruista ja niin oravanpyörä on valmis! :--D
miiaijj@gmail.com

18:40  
Blogger Sirkku said...

Haluaisin ton lahjakortin siks, koska olis kiva näin opiskelijana (ja köyhänä sellaisena) saada ees joku joululahja hankittua tärkeimmille ihmisille kun muuten taitaa mun joululahjojen hankinnat jäädä vähän vähäseks :-(:-( ja kun en ikinä voita näissä arvonnoissa mitään :-D:-D

18:40  
Blogger Oona Tähkänen said...

Ois ihanaa antaa siskolle joku lahja josta se oikeesti pitäisi!
oona.tahkanen@kolumbus.fi

18:42  
Blogger Minä said...

Kelle nyt ei joululahjaksi uus koru kelpais??? :)

kiannaneely@hotmail.com

18:43  
Blogger ainooo said...

ginatricon romu korujen tilalle jotain laadukasta kaipaan!
aino-s96@hotmail.com

18:43  
Blogger Ida said...

Lahjakortilla hankkisin parhaalle ystävälleni joululajahjan:) Hänelle on niin hankala ostaa lahjoja,joten tää ois ihana pelastus!

idale-97@windowslive.com

18:43  
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

18:44  
Blogger Sirkku said...

(mä en oo ihan varma julkasko tää äsken ku kirjottelin kommenttia nii sen tai lähetti sulle jos täs on sellanen juttu mut laitetaa varmuuden vuoks uudestaa)

Eli olis ihanaa saada toi lahjakortti, koska
a) oon köyhä opiskelija eikä mun budjetti oikein taida muuten riittää ostelemaan joululahjoja, joten toi ois älyttömän kiva nii sit sais edes parille läheisimmälle ihmisille ostettua jotain kivaa pientä :-):-) muuten jää aika vähäseks mun osalta tänä vuonna :-(:-(
b) ois älyttömän hyvä idea hankkia jotain koruja tms. tuolta kun mä oon muuten niin älyttömän huono keksimään mitään, helpottais kummasti!
c) mä en ikinä voita tälläsistä jutuista mitään :-D:-D hahaah

18:45  
Anonymous JANITAA said...

siksi koska en omista paljoo koruja ja olen tooosi huono niitä ostamaan kun yleensä rahat menee muuhun :D

jjanskubansku@hotmail.com

18:45  
Blogger Ida said...

Ois ihana hankkia parhaalle ystävälle tommone just joululahjaksi!:)

idale-97@windowslive.com

18:45  
Blogger Janina said...

Voisin ostaa jonkun kivan korun poikaystävälle joululahjaks tai puolvuotislahjaks kun tulee viikko ennen joulua täyteen(:

janina.ahlgren97@hotmail.com

18:46  
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

18:46  
Blogger Emma said...

Toivosin onneni suovan tän lahjakortin suhteen ihan vaan siksi, että saisin edes vähän rahallista helpotusta joululahjojen laidalla :)

emmaeliina@luukku.com

18:46  
Blogger Suvi said...

Haluaisin ostaa mun poikaystävälle jotain erikoisempaa, ja tuolla olevat kaiverruskorut houkuttais aika paljon!:)

mmonkeyboi@hotmail.com

18:47  
Blogger eltsi said...

Olis superkiva voittaa tuo lahjakortti, koska köyhänä opiskelijana ei oo hirmusti varaa koruja ostella, kun tuppaavat olee niin kalliita. Korukaappi kaipaisi todellakin vähän päivitystä :D

elina@vaikutelma.net

18:47  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin voittaa, koska minulla ja poikaystävälläni on kohta vuosipäivä, joten voisin antaa hänelle lahjakortin lahjaksi tai ostaa itse hänelle jotain mukavaa lahjaksi. Ja eihän tytöllä ole koskaan liikaa koruja..? ;)

nannamaisa@gmail.com

(viesti uudestaan, koska edelliseen unohdin lisätä sähköposti osoitteen)

18:47  
Blogger Cherry said...

Haluisin antaa mun äidille kerranki jonku upeen joululahjan ! Yleensä mulla ei oo hirveen paljoo ylimäärästä rahaa kunnon lahjojen ostoon, nii tää ois ihan täydellinen :)

anniinasuvikirsikka@gmail.com

18:48  
Blogger Noora said...

oon kehittelemässä iskälle yhtä "korua" tai koruntyyppistä joululahjaks ja tolla sivulla on yks just sen näkönen koru joten mun jos jonkun pitäis voittaa! Tää menis niin oikeeseen osotteeseen!
noonatak@hotmail.com

18:48  
Blogger jutta said...

Haluaisin lahjakortin koska sillä voisin ostaa jonkun kivan joululahjan äidille, poikaystävälle tai siskolle ja lahjakortille löytyisi käyttöä myös itsenäisyyspäivänä, koska poikaystävälläni ja minulla on silloin vuosipäivä (:

jutta.kivela@hotmail.fi

18:48  
Blogger jaana said...

samoilla linjoilla mennään, eli joululahjoihin menis lahjakortti:)

jupppie@gmail.com

18:48  
Blogger saarayy said...

Haluisin voittaa koska löysin tuolta sivulta pari niin ihanaa joululahjaa kavereille :)
chakkiranskis@hotmail.com

18:48  
Blogger emmi- said...

Päätin about kuukausi sitten että ostan kyseiseltä sivulta poikaystävälleni pikku lahjan, aikoisin ostaa sellaisen avaimenperän tai mihin muuhunkaan sitä voi käyttää, niin että siihen painautetaan meidän kuva, näin yhdellä ihmisellä sellaisen ja oli aivan uskomattoman ihana! Joten keksin siitä sitten idean itsellenikin.. ;) Joten lahjakortti tulisi tarpeeseen koska olen jo jonkun aikaa suunitellut :)

18:50  
Blogger ainooo said...

Saisin ostettua siskolleni synttärilahjan! hänen synttärit on 26. joulukuuta ja valitettavan usein joulu- ja synttärilahja tulee annettua samaan syssyyn ni kerrankin hän saisi molemmat :)

aino_gustafsson@hotmail.com

18:50  
Blogger emmi- said...

o ou, unohtui sähköposti : emmiip@hotmail.com

18:50  
Anonymous Anonymous said...

rahan puutteen takia tulee liian harvoin muistettua niitä rakkaimpia läheisiä :(

ihana1994@hotmail.com

18:50  
Blogger Josefia said...

Ois tosi kiva voittaa tää arvonta, koska voisin ostaa poikaystävälleni jonkun korun vaikka joululahjaksi! :)

josefia@jusslin.com

18:53  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin ton lahjakortin, koska pidän koruista ja haluaisin uusia koruja tai vaikka joululahjaksi jollekin vois ostaa, jonkun kivan korun. :)

emilia-o-@hotmail.com

18:54  
Blogger janna said...

Olis tosi kiva voittaa, koska olin suunnitellut parhaalle kaverille lahjaksi jonkunlaista korua ja tuolta löytyy vaikka mitä kivaa! :)

jjanna@hotmail.fi

18:55  
Blogger emi said...

Jes nää arvonnat on kivoja! Haluaisin voittaa, koska mulla on aika paljon vaatteita mutta kauniit korut tekis niistä vielä hienomman näköisiä :)

emiletti@hotmail.com

18:56  
Blogger Eeva said...

Täällä missä asun, niin ei oo mitää hyviä korukauppoja, joten toi lahjakortti ois enemmän ku tarpeen! En oo varmaan koskaa osallistunu arvontoihin, mut nyt oli kyl pakko :D

eeva.klemetti@hotmail.com

18:56  
Blogger neldi said...

Miten joku ei voi pitää arvonnoista? Herranjestas.

Ja haluisin lahjakortin, koska voisin ostaa parhaalle ystävälleni joululahjan! Ystävä on parhaillaan Australiassa vaihdossa, joten koru olisi just täydellisen kokoinen mahtumaan kirjekuoreen. nella.hukk@hotmail.com

18:56  
Blogger Roosa said...

Ois ihan sika hienoo saada jotain koruja mun säälittävän tyhjään korurasiaan, ja samalla voisin tosiaan ostaa kaverille yhen korusen joululahjaksi mitä se on tuolta mulle näytelly! :)

roosa.n-@hotmail.com

18:58  
Blogger 'leena said...

haluaisin voittaa lahjakortin, koska itselläni ei ole varaa opiskelijana ostella paljoa koruja ja rakastan koruja todella paljon ja olisi myös kiva antaa tuo jollekkin toiselle lahjaksi. myös siksi olisi kiva voittaa koska en ole ikinä voittanut mitään! :)
leeeeena@luukku.com

18:58  
Blogger Eeva said...

ups, unohtu sähköposti:

eeva.klemetti@hotmail.com

18:59  
Blogger vilmuuu said...

haluisin jonku spesiaalin joululahjan mun parhaalle ystävälle jolla on ollu nyt tosi vaikeeta jo melkein vuoden ja haluaisin piristää sitä tälläsellä jutulla:) ♥
vilmuska.n@gmail.com

18:59  
Anonymous Anonymous said...

Mun pitäis voittaa, koska olen köyhä opiskelija ja joululahjoja pitäis ostaa eikä oo rahaa ni tuossa ois yhden joululahja sitten valmiina.. Saisi piristää hyvää ystävää kauniilla korulla! :)

hemu_ma@hotmail.com

18:59  
Blogger maiju said...

Haluaisin voittaa, koska ostaisin tolla lahjakortilla tuolta joululahjoja. :) Tuolta ois ihana ostaa jotain erilaista ja omaperästä. (:

maiju-jokinen@hotmail.com

18:59  
Blogger maria † said...

Kiva kun nyt tulee vähä useemmi näitä arvontoja:) haluisin voittaa tän, koska oon tosi huono keksii lahjoja esim. kavereille niin tuolta sais tilattuu jonkun tosi hienon korun:) varsinkin nyt toi olis tosi tarpeellinen kun joulu on tulossa..

19:00  
Blogger maria † said...

ja sähköposti unohtu edel.

mariajokinen-@hotmail.com

19:01  
Blogger eemskuu said...

voi tuolla korumaassa on nii söpöi korui ja kaikkee, haluaisin ostaa mun kavereille tuolta joululahjat, koska oon suunnitellu kaikille korua, mutta oon melko köyhä...

eemskuu@gmail.com

19:02  
Anonymous jonnaemilie said...

Haluaisin voittaa ton lahjakortin siks, että voisin tänä jouluna ostaa jotain kivaa mun veljelle lahjaks!:-) Tällä opiskelija budjetilla kun ei kovin kummosia lahjoja muuten ostella, ni toi helpottais tosi paljon mun joululahjojen hankintaa!:-)

tapojonna@gmail.com

19:03  
Blogger julle said...

oon joka joulu halunnut antaa mun äidille jonkun kivan ja mieleisen lahjan, mutta aina on pitänyt tyytyä johonkin cd-levyyn ym kun ei tää mun budjetti mikään iso ole sillä rahat tulee oikeestaan vaan ja ainoastaan viikkorahamuodossa. nyt kuitenki selasin noit sivuja siel olis pariki sulosta lahjaa mitkä vois ilahduttaa mun äitiä ja toivoisin et arpaonni onnistais kerranki :)

jjulia.larkomaa@luukku.com

19:03  
Blogger Mette said...

Kauniit ja ihanat korut piristävät päivää ja ne olisivat upeita yksityiskohtia mun tylsiin asuihin :) En oo pitkään aikaan ostellu uusia koruja eikä mulla niitä edes hirveesti ole, joten olis mahtavaa katsoa mitä kaikkea ihanaa tuolta sivulta löytyykään!

vuoristorata@hotmail.com

19:03  
Blogger MANNA said...

Itsekäs olen valitettavasti tälläkertaa, sillä haluaisin itselleni ostaa hienon korun. Opiskelijabudjetilla kun ei oikein shoppaile, joululahjoja en enää oikeastaan saa ja en ole pitkään aikaan ostanut itselleni mitään:D Kuulostan hirveältä... :(

marianna.kalli@gmail.com

19:04  
Blogger Janina said...

Paras ystäväni on Texasissa vaihto-oppilaana ja haluaisin yllättää hänet ihanalla avaimenperällä, jossa olisi meistä kuva! :)
oivoi, kumpa arpaonni suosisi!

janina.tukiainen@hotmail.com

19:04  
Blogger Roosa said...

mulle on henkilökohtaisesti ihan älyttömän tärkeetä lahjojen ostaminen läheisille. rahaa kuluu kyllä kieltämättä paljon joulun alla. olisi siis mukava lisä lahjarahastoon! ja eihän sitä itselläkään koskaan voi liikaa koruja, kai.

roosa.ylonen@windowslive.com

19:07  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin voittaa, koska kiikarissa on ollut jo pidemmän aikaa täydellinen rannekoru ja löysinpä tuolta aivan mahtavan kauniin yksilönkin johon olisi varaa, mutta tietty tää lahjakortti auttaisi paljon!! :) tässäpä vielä linkki tuotteeseen http://www.korumaa.fi/rannekoru-rn46-p-1130.html

aekoskinen@luukku.com

19:08  
Blogger Miia said...

Haluisin lahjakortin, koska mun mielestä ois tosi kiva antaa jollekkin mun ystävälle tai sukulaiselle joku noista ihanista koruista joululahjaks! Toisaalta, en laittais yhtään vastaan jos itellenikin kolahtais joku noista koruista mun postilaatikkoon tai saada lahjakortti! :)

miitu97@gmail.com

19:08  
Blogger kaizukainen said...

Äitille ja siskolle saisin täydelliset joululahjat hankittua <3 olisi aivan mahtavaa!
katri.leena.lehtonen@gmail.com :)

19:08  
Blogger katiee said...

Olisi kiva voittaa, koska joululahjabudjettini on hyvin pieni. Haluaisin tilata poikaystävälle jonkun kivan lahjan tuolta :) krriu@hotmail.com

19:09  
Anonymous paula said...

Tää lahjakortti olis ihan mahtava saada just tähän aikaan vuodesta, koska sillä voisi ostaa esimerkiksi joululahjan äidille/siskolle/ystävälle! :)

19:10  
Blogger Iina K said...

Ostaisin kaverille jonku ihanan korun jjaja ehkä itellekki ku on nii vähissä nuo mun omat:)

19:10  
Blogger Iina K said...

ainii ja sähköposti

Iina_1997@hotmail.com

19:11  
Blogger Emilia. said...

Mä haluisin voittaa ton, kosks haluisin antaa ton tai ostaa tolla mummolle lahjan. Hän on aina muistanut ja auttanut minua ja haluaisin jollain kiittää häntä.

summeriiiiiiiiii@gmail.como

19:11  
Blogger katiee said...

Olisi kiva voittaa, koska haluaisin ostaa ihanalle äidilleni tuolta joululahjan! Krriu@hotmail.com

19:12  
Blogger Jenna said...

tuolta sais tosi mahtavia joululahjoja koska on muuten niin hirveen vaikea keksiä ja noi korut on tosi ihania (:

jenna.hirvi@gmail.com

19:12  
Blogger Sara said...

Haluaisin tilata äidilleni korun joululahjaksi, jos arpaonni suosisi! :)

sa-ra2@luukku.com

19:12  
Blogger Sara said...

Poikaystävälle lahja pitäis hommata, ja joku koruasia ei ois ollenkaa huono vaihtoehto! sara.wasenius@gmail.com

19:13  
Blogger Sofia said...

Haluisin voittaa arvonnan, koska opiskelijabudjektini on naurettavan pieni ja haluaisin muistaa jouluna mummia ihanalla korulla jota on haaveillut jo kauan :)

sofia.koskinen@hotmail.fi

19:15  
Anonymous Anonymous said...

Mä haluaisin voittaa, koska mulla ja poikaystävällä tulee vuosi täyteen joulukuun puolessa välissä ja olis ihan mahtavaa ostaa jonkunlainen meistä muistuttava koru tuolta !

sinisavilampi@hotmail.com

19:16  
Blogger pinja said...

Haluaisin voittaa tän lahjakortin, sillä tässä nimenomaan ois mahatava tilaisuus varsinkin ku joulun alla ollaan :p Miettisin et 40euron lahjakortilla sais aika kivan lahjan parhaallekaverille.. (heh toivottavasti ei vaan käy et hän lukee tätä nyt :D) Tosiaan, mikä ois parempi lahja kun vaikka jokin teksti kaiverrettuna johonkin nättiin koruun! pieni teksti, suuri merkitys! Tänä vuonna joululahja budjetti ei tuskin tuu olemaan kovin suuri, joten tää helpottais paljon, ja korujahan naisella ei voi olla koskaan liikaa! ;)

pinja.e.y@gmail.com

19:18  
Anonymous hensii said...

Musta tuntuu että mulla ei oo koskaan rahaa joulun aikaan ostaa kellekään mitään erikoisia lahjoja, niin ois mahollisuus antaa jotain erikoista vaikka parhaalle kaverille tai vanhemmille :-)

19:19  
Blogger Suvi said...

Oon jo jonkun aikaa kattonu parhaalle kaverille jonka oon tuntenu yli 10vuotta, jonkun näköstä korua joululahjaks, nii tuolta varmasti löytyis sopiva!

surppa97@gmail.com

19:19  
Anonymous Meri said...

Äidille olisi kiva antaa synttärilahjaks joku kiva koru tuolta sivustolta! :)

merimoee@gmail.com

19:22  
Blogger Riina Tapio said...

Haluaisin voittaa tuon lahjakortin, koska sillä voisin ostaa läheisilleni edes pienet lahjat joulun kunniaksi!:)

riina96@hotmail.com

19:25  
Blogger Tuulia IidaM said...

Arvonnat on ihania! Ja etenkin joulun alla olisi tällainen arvontapalkinto mahtava voittaa, löytäisin läheisille vaikka mitä ihanaa :-)
iidamblogi@hotmail.com

19:25  
Blogger Riikka said...

Täydellinen joululahja parhaalle kaverille!

riikkaj94@hotmail.com

19:25  
Blogger jenni said...

Joululahjoja varten toi lahjakortti olisi ihan huippu! :) poikaystävälle aika ikimuistoinen lahja olisi tuollainen valokuvalla varustettu avaimenperä♥

jenni.terhimaria@gmail.com

19:26  
Blogger Anna-Kaisa said...

Haluaisin voittaa tuon lahjakortin koska poikaystäväni on lähdössä joulun jälkeen kuudeksi viikoksi ulkomaille harjoitteluun, ja rahatilanteeni ei tällä hetkellä mahdollista kovin kummoisia lahjoja... Olisi ihanaa antaa hänelle mukaan jotain joka kulkee aina mukana (kuten avaimenperä, tai rannekoru) ja joka muistuttaisi minusta! :)

annakaisa.ahlgren@gmail.com

19:28  
Blogger Jasmin said...

Oon jo pitkään ettiny tollasta sydän kaulakorua johon saisin mun ja poikaystävän kuvan! Se olis aivan mahtava :) Nyt ku huomasin, niin toi avaimenperäki olis ihan tosi makee.

jasmin.luhtala@hotmail.com

19:29  
Blogger Laura said...

ostaisin äidille ja siskolle jotkut ihanat korut joululahjaks :)
lauraa_95@hotmail.fi

19:29  
Blogger emmbu said...

ois kiva saaha tuo lahjakortti koska köyhänä opiskelijana ois aina kiva saaha vähä avustusta äitin joululahjaan=)

e.koivuaho@luukku.com

19:30  
Blogger Jasmin said...

Oon jo pitkään ettiny tollasta sydän kaulakorua johon saisin mun ja poikaystävän kuvan! Se olis aivan mahtava :) Nyt ku katoin, niin toi avaimen peräkin on ihan tosi makee.

jasmin.luhtala@hotmail.com

19:31  
Anonymous Sonja said...

Mun mielestä arvonnat on aina kivoja! Jos arpaonni suosisi mua, niin tilaisin varmasti mun kummipojalle jotain kivaa joululahjaksi. :-)

19:33  
Anonymous Sonja said...

Ja sähköposti: sonjaannaemilia@hotmail.com!

19:34  
Blogger -aino said...

oi toi lahjakortti tulis enemmän kun tarpeeseen! Tarvisin niin uusia koruja, ettei tarvisi käyttää noita kuluneita rihkamakoruja, ja koska anoreksia vaivaa mun lompakkoa, niin toi ois just hyvä!:)
aino_salminen@hotmail.com

19:34  
Anonymous Anonymous said...

Ois kiva voittaa kerrankin joku arvonta, ja varsinkin tällanen mistä ois oikeesti iloa, nimittäin tuolta kyllä löytäis itselleen tai jollekkin muulle joululahjaksi ihan varmasti jotain :-)! jasna.l@hotmail.com

19:35  
Blogger iina said...

Jos voittaisin ostaisin rakkaalle mummilleni joululahjaksi jonkin ihanan korun, koska tämä on minulle rittäin rakas ja hän on aina jaksanut muistaa minua. Olen vasta nyt tajunnut miten huonosti itse olen häntä muistanut. Elämän katoavuuden vuoksi haluisin ilahduttaa hänen jouluaan.

iina.hanninen@hotmail.fi

19:36  
Anonymous Jenna said...

Tuolta löytyy kyllä vaikka mitä ihania joululahjaideoita, ja vähän oon miettiny myös vuosipäivälahjaks poikaystävälle avaimenperää tms. meiän kuvalla! Itelle voisin kyl ottaa kans vaikka mitä..

jennaa603@hotmail.com

19:38  
Blogger Saijis said...

Jos minä voittaisin niin piristäisin poikaystävääni, kun meille tulee 1,5 vuotta joulukuulla täyteen niin olis kiva tehdä tuollainen koru missä on meistä söpö yhteiskuva<3

saija.ritamaki@hotmail.fi

19:41  
Anonymous veerav said...

voi miten kiva arvonta! jos voittaisin tuon lahjakortin niin tilaisin ehdottomasti tuolta jonkun kivan korun äidilleni lahjaksi :)

vekkeeesmi@hotmail.com

19:41  
Blogger Jasmin said...

Haluaisin voittaa ton lahjakortin, koska yleensä aina annan äitille tylsästi joululahjaks vaan kirjekuoressa lahjakortin jalkahoitoon tai kauneushoitoon. )-: Tää olis jotain kivaa ja erinlaista, tällä kertaa se ei saiskaan sitä pakettia kirjekuoressa ku tilaisin sen korun tuolta nii se olis sille täys yllätys ja oon 110% varma että se pirityis siitä. :-) Se on viime aikoina ollu niin väsyny ja tulee varmaan olemaan vielä joulunaki, tällä ihanalla yllätyksellä olis täysin parhautta yllättää se ♥

19:41  
Blogger Jasmin said...

sähköposti tosiaan unohtu.. :-D jassuinassuin@hotmail.com

19:41  
Anonymous charbo said...

Mummille olis aivan ihanaa antaa joku nätti koru joululahjaks senkin takia, että jaksaa hoitaa ja järjestää kaikkea! :)

charbokarbo@hotmail.com

19:41  
Blogger Rita said...

Äidille haluaisin tuolta ostaa jonkun ihanan korun joululahjaksi. Oon muutenkin vähän huono ostamaan lahjoja niin olisi kiva yllättää se jollakin ihanalla korulla. :)

19:41  
Blogger C said...

En ole saanut joululahjoja sitten vuosiin vaikean rahatilanteen vuoksi, ja olisi todella mukavaa saada jotain kaunista ja kestävää :)

cloudcosmic@gmail.com

19:41  
Anonymous Sari said...

Haluaisin voittaa tuon lahjakortin koska mun paras ja ainoa tosi ystävä asuu Amerikassa niin hänelle voisin tuolla lahjakortilla ostaa jotain (kuten jonkun kivan korun) joka hänellä olisi koko ajan mukana muistuttamassa minusta. Niinpä meidän ystävysten välimatka ei tuntuisi niin pitkältä kun minä olisin hänen mukanaan korun myötä joka päivä. kvistsari@gmail.com

19:42  
Blogger Roosa said...

Näin joulun alla toi tulis kyllä tarpeeseen!

rroosa--@windowslive.com

19:43  
Anonymous Mila said...

Jos voittaisin lahjakortin, saisin ostettua siskolleni lahjan :) siskon synttärit ja joulu kun ovat lähestymässä!

mimiuu@luukku.com

19:43  
Blogger Iina said...

Mun pitäis saada toi lahjakortti, koska mulla on jouluaattona synttärit ja ois ihan mahtavaa saada hankittui itelleni joku ihana synttäri lahja! En saa kauheesti mitään lahjoja jouluna, kun vanhemmatkin ostaa vaan synttärilahjan.


iina.saarinen@gmail.com

19:44  
Blogger sanna said...

Jos voittaisin lahjakortin, lähtisi ehdottomasti äitille joululahja tilaukseen! Joku erikoinen, joka säilyy pitkään :)

19:44  
Blogger emma tiainen said...

korujaha ei koskaa voi olla liikaa itelläkää, mutta haluasin kyllä antaa mun rakkaalle ystävälle jonkun paremman joululahjan kun jonkun tylsän shampoo pullon vaikkapa. Niin siksi vois olla kiva voittaa !! :)

emmat98@hotmail.com

19:48  
Blogger milla said...

Olis ihanaa voittaa tää, että saisin kerrankin ostettua äidille jonkun kivan lahjan :-)

milla.koo@hotmail.com

19:48  
Blogger emma tiainen said...

vaikka koruja ei voi koskaan olla liikaa itelläkää, ni haluisin ostaa tällä kertaa mun rakkaalle ystävälle jonkun paremman lahjan kun vaikkapa tylsän glitter massa korun... nii siks ois kiva voittaa ! :)

en tiiä tuliks nää kommentit kahesti ku jotai säädän...

emmat98@hotmail.com

19:49  
Blogger HerminiCa said...

Haluaisin itseasiassa lahjakortin hieman erilaiseen käyttöön, haluaisin nimittäin ostaa jonkun lisän omatekemään kirjaani kummilapselleni. Se sisältää kaikki elämänohjeita, kirjeitä minulta hänelle, tyttöjen vinkkejä liittyen kaikkeen tyttöilyyn/kasvuun ja terveyteen. (Hänellä synttärit uutenavuonna ja esim kirjanmerkki olisi ihan mahtava)Siihen saisi jonkun hyvän kaiverruksen- omalla motollani jonka avulla olen tähänkin päivään säilynyt iloisena :)

herkku_07@hotmail.com

19:49  
Anonymous Anonymous said...

Ite haluaisin kovasti ostaa tuolta yhden kaulakorun parhaalleystävälleni joululahjaksi:)Joten aika osuvasti sattu tää kilpailu! En usein oo ostellu ystäville mitään erikoisia lahjoja, mutta nyt ollaan oltu tasan 15 vutta parhaitaystäviä, eli siis ihan pikkulikoista lähtien ja oon aatellu jotai spesiaalia vielä ton korunkin lisäksi:)

fiinu.linnea@hotmail.com

19:50  
Blogger Tea said...

Ois kiva saada toi lahjakortti, koska rakastan kaikkea kimaltelevaa ja näin joulun alla ois kiva saada jotain uutta koristamaan kuontaloa :-) Ja jos en itselleni sieltä mitään löytäis, niin tottakai mä lahjoittaisin tuolta jotain äidille joululahjaksi!

tetyy@hotmail.fi

19:52  
Blogger vanilla said...

Haluaisin itselleni ton korulahjakortin, koska mulla ei oo paljoa koruja niin ois välillä kiva käyttää muitaki koruja kun aina sitä samaa... ja tytöillähän ei koskaan oo liikaa koruja! (:

sofiajau-@hotmail.fi

19:53  
Anonymous suvi said...

Mun pitäis voittaa toi siks, koska tolla lahjakortilla hommaisin mun isälle joululahjan. Sellaisen avaimenperän, mihin kaiverruttaisin kuvan kahesta varpaasta, ja teksti RIP 1965-2012. Mun isälle nimittäin kävi kesällä pienoinen haaveri, ja kaks sen varvasta jouduttiin amputoimaan. Se symbolois sitä sen menetystä, et vaikka se ne varpaat menettiki, se vois kantaa niitä ikuisesti mukanansa avaimissaan (kuten myös sydämessään). Ja sitä, kuinka se selvis kaikesta vaan varpaiden menetyksellä.

nassufisu@hotmail.com

19:54  
Blogger iikku said...

Olisi ihana yllättää rakas poikaystäväni jollain ihanalla ja erilaisella lahjalla jolle olis joku kiva merkitys! (:

iris.hattara@netikka.fi

19:54  
Blogger Ansa said...

Rakastan koruja, kimallusta, hopeaa, kultaa..! Korut olisivat aivan ihana joululahja äidille ja siskoille :-) ja jos sieltä jotain kivaa vaikka löytyisi itselleenkin.

ansa.kilpelainen@gmail.com

19:54  
Blogger Iina-Katariina said...

yksinkertaisesti täytyisi saada ostettua lahja maailman ihanimmalta naiselle, äidille. viimeksi annoin äidille joululahjan pari vuotta sitten ja sekin taisi olla jokin kortti ja konvehtirasia. olisi sopiva korutkin jo valittuna:-)

iinapieni-@hotmail.com

19:55  
Blogger annnni said...

Haluaisin ostaa mun parhaalle ystävälle jonkun ainutlaatuisen kaulakorun vaikkapa kaiverruksella. Se olisi ikimuistoinen joululahja! :)

19:55  
Blogger Pinski said...

Haluaisin tuon lahjakortin siksi, jotta voisin ostaa joululahjan siskolleni, koska hän on tosi tärkeä mulle ja tukee mua kaikessa. Ja hän ostaa myös mulle kaikkea ihanaa, niin olisi kiva jos voisin nyt ostaa sille jotain mukavaa, joka ei olisi mitään krääsää :)

pinsku.p@hotmail.com

19:57  
Blogger Ennni said...

Haluaisin antaa tänä jouluna parhaalle ystävälleni jotain erityistä! Jos voittaisin tämän arvonnan, se olisi ihan mahtavaa (:


enni.tuomola@gmail.com

19:57  
Blogger Reetta said...

Jos olisin niin onnekas et ton voittaisin, tilaisin jonkun ihanan jutun lahjaksi (täyttää kohta 2v) jonka sais sit isompana käyttöön ja vois kertoa muille et sai sen serkulta 2-vuotiaana <3 tai tilaisin best friends korut mulle ja parhaalle kaverille!

reetta.luoranen98@gmail.com

19:57  
Blogger jellu said...

oon katellu tuolta paljon joululahjoja kavereille ja poikaystävälle, joten toi lahjakortti helpottais vähä mun budjettia niiden suhteen :-)
jellu.moi@hotmail.com

19:58  
Blogger ttii said...

Ois siistii voittaa koska löysin täydellisen korun joululahjaks tuolta mun kaverille !!

19:59  
Blogger mimmu said...

mä haluisin ostaa tuolta jotain kivaa mun poikaystävälle, kun joulun jälkeen ollaan oltu vuosi yhdessä:) lahjakortti tietty auttais sit siinä sen lahjan hommaamisessa suuresti !

minna.puustinen@hotmail.com

20:00  
Blogger annnni said...

ainiin! ja sähköposti oli anni.e.ryynanen@hotmail.com :D

20:00  
Blogger ttii said...

Mun pitäs voittaa koska löysin täydellisen lahjan mun kaverille !!
ttii-@hotmail.com

20:01  
Blogger alisa said...

haluisin voittaa ton lahjakortin, koska mun tartteis todella löytää joku koru mitä käyttäisin! mulla ei oo tällä hetkellä ku parit korvikset ja niitäkää en yhtää tykkää käyttää, haluisin jonku kivan kaulakorun mikä kävis kaiken kaa ja tuolta löysinki jo yhen semmosen :-)

alisa.nyyssonen@gmail.com

20:03  
Blogger anna said...

Olisi hauska voittaa lahjakortti, jotta voisin ostaa äiskälle ja parhaalle ystävälle vaikka jotai kivaa jouluna, ne kun on niin koruihmisiä molemmat :D

anna.makelaa@hotmail.com

20:04  
Blogger jannika said...

just eilen kattelin mitä kaikkea ostaisin tuolta joululahjaks mun ystävälle mut sinne jäi kun ei riitä rahat :( olis tosi mahtavaa jos voittaisin ton lahjakortin! :)

jannnika@hotmail.fi

20:04  
Anonymous Hertta said...

Ois jees voittaa niin sais ostettua siskolle kivan joululahjan!

jeesboxeli@luukku.com

20:05  
Blogger Julia said...

Mää haluaisin voittaa siks koska ei oikeen ikinä tuu mentyä koruliikkeeseen ekana jos on ylimäärästä rahaa vaikka tykkään tosi paljon pitää kaikkia eri koruja. Ja vois tuolta joululahjaksikki jotain ostaa..

luli94@suomi24.fi

20:06  
Blogger jennni said...

Tuolla sivulla on ihan kivoja koruja, ois kiva tilata jotakin jollekin joululahjaksi :)
jennniz@hotmail.fi

20:09  
Anonymous sebastianvuorela said...

Haluaisin muistaa mun omaa äitiä kerrankin jollain kunnon joululahjalla, kun yleensä antamani lahjat ovat olleet mielestäni tylsiä pikkujuttuja. Äiti on mulle todella rakas ja jaksaa aina rankkojen työpäivien jälkeen tehdä ruuan ja viedä minua treeneihin. Hän olisi todella ansainnut jonkun paremman lahjan, jota harvoin olen voinut heikon rahatilanteen takia antaa. I love my mom <3

salla95@suomi24.fi

20:09  
Blogger julia said...

Haluaiin ostaa äitilleni joululahjan, mutten keksi mitä eikä mulla ole nyt hirveästi rahaa ostaakkaan hänelle mitään kallista. Joten olisi ihana saada hänelle lahja josta hän tykkäisi! :-)

juliakerkela@gmail.com

20:11  
Blogger Reetta said...

Oi, nää arvonnat on kyllä niin kivoja varsinkin näin joulun alla. Joululahjojen suhteen olen kyllä täysin hukassa, ja äitille pitäisi löytää jokin ainutlaatuinen ja kiva lahja. Siinähän sitä olisi vaikka minkälaisia koruja ja voishan tuolla rahalla saada vielä itselleenkin jotain kivaa tai vaikka kaverillekin jotakin. Helpottais vähän tälläsen tyhjätaskun tuskailua, saisi tosiaan ilahduttaa muitakin samantasoisella lahjalla, eikä aina pahoitella suklaarasian kanssa, että muuhun ei ole varaa. (:

reettakovanen@hotmail.com

20:12  
Blogger tttarr said...

Haluaisin voittaa ton lahjakortin, koska mun hyvä ystävä on kuolannut jo kauan aikaa tuolta korumaalta yhen kaulakorun perään, mutta kaikki sen rahat mitkä on tullu niin on menny tonnikala purkkeihin asuntola-elämää elätessä, niin haluaisin yllättää hänet ja antaa sen tietyn korun hänelle joululahjaksi! Lahjakortille jäisi vierä pieni summa rahaa, millä voisi sitten ostaa itselleen jonkun pienen piristyksen tän lukio stressin keskelle ! :)

urattt@windowslive.com

20:14  
Blogger emmaaq said...

haluun itelle koruja ja myös jollekkin joululahjaksi ! :) koru kaulassa on tosi kiva jos on ite antanu sen esim ystävälle. Ja tosiaan ei oo oikeen varaaa .. niin tällänen lahjakorttikelpais (:

emska98@hotmail.com

20:18  
Blogger Janina said...

Nää arvonnat on just huippuja! Tosin mun kohdalle tämä arpa ei ikinä lankea :(! Mutta , joululahjaksi ois kiva saada mammalle jotain vähän speciaalimpaa kun mitä nyt viime vuosina oon sille antanu. Helpottais vähän jos tällä kertaa saisin äitille jotain kivaa.

janina.kettunen@elisanet.fi

20:18  
Blogger ronja said...

haluisin kerrankin ostaa äidille kunnon joululahjan!

rronja_27@hotmail.com

20:19  
Blogger Karoliina said...

haluaisin lahjakortin koska, en raaski käyttää omia rahoja koruihin ja ne tuppaa olemaan aina niin kalliita! muutenkin ois ihana ostaa äitille joku joululahja ku hän joutuu aina ostaa mulle lukiokirjat ym:-)
karoliina_issukka@hotmail.com

20:22  
Anonymous Jenni said...

Lahjakortti auttaisi niin paljon joululahjoissa. Oisi ihana ostaa vaikka äitille joku ihana koru, mitä ei muuten olisi vara ostaa :)! ja olisi kyllä tosi kiva kans saaha itsellekin jotakin piristämään arkivaatetusta kun muuten ei mulla tuu oikein ikinä koruja ostettua (en tiiä miksi??) vaikka niitä kyllä haluaisin ja tulisi käytettyä :)! Jotenki ne rahat menee aina vaan muuhun kuin niihin koruihin.. :/ jenni.junnikkala@hotmail.com

20:24  
Blogger heidineiti said...

Haluisin tuon lahjakortin, että saisin ostettuu äitille ees jonkun joululahjan :D Omillaan asuvana opiskelijan varmaan tiedät, ettei näillä tuilla paljoo juhlita :l

20:25  
Blogger ansku said...

Ostaisin mun parhaalle kaverille joulu- ja synttärilahjan, sillä kun sattuu olemaan kakskymppiset ihan joulun lähellä!

annikaa92@hotmail.com

20:27  
Blogger TIIA said...

Oon tässä lyhyen ajan sisällä onnistunu rikkomaan monta napakorua, joten pari uutta ei ois pahitteeks:-) tai ois kans kiva ostaa äitille jotain joululahjaks!

tiia.hakli@hotmail.com

20:27  
Blogger Sara said...

mulla on tosi vähän koruja ja haluisin niitä lisää!
sara-jokinen@hotmail.com

20:28  
Blogger jennika said...

oon tosi huono ostamaan joululahjoja eikä oo ees kauheesti varoja semmosiin ja tuolta löyty vaikka mitä kaikkee mitä voisin ostaa mun parhaalle kaverille!

jennika_t@msn.com

20:29  
Blogger anu said...

Rahat on loppu ja tarvetta ois kunnollisille joululahjoille joilla piristää läheisten joulua!

anu.kokkonen@hotmail.com

20:31  
Blogger Mizi said...

Olisi syntymäpäivälahja sitten mietittynä ystävälle, jolle on hirveän hankala keksiä lahjoja. :)

ruusa98@gmail.com

20:33  
Blogger Essi said...

Parhaalle kaverille voisin ostaa synttärilahjan, vähän myöhässä tosin. :D Se kun jaksaa aina muistuttaa siitä lahjan ostamisesta! :D

esssimoi@gmail.com

20:36  
Blogger Janni said...

Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti avaimenperään jossa olisi kuva minusta ja poikaystävästäni, jonka antaisin hänelle. Näin kuva minusta ja hänestä kulkis kokoajan sen mukana, minne ikinä meneekään♥

janni1995@hotmail.com

20:40  
Blogger Janni said...

Mikäli lahjakortin voittaisin, käyttäisin sen avaimenperään joka olis varustettuna kuvalla minusta ja poikaystävästäni (:
Avaimenperän antaisin siis lahjaksi hänelle, jotta hän voisi kuljettaa meistä jotakin mukanaan, minne ikinä meneekään♥

janni1995@luukku.com
(edellisessä samanlaisessa kommentissa oli mun väärä s-posti)

20:42  
Anonymous Anonymous said...

Oon kyllästynyt ostamaan esimerkiks GT:stä ja H&M:stä niitä sekundakoruja, esityisesti sormuksia koska joudun heittämään ne roskiin viimeistään vuoden päästä. Nyt haaveissa oliski ostaa ihan kunnon hopeasormus, jonka kanssa voi elää loppuelämänsä sitten onnellisena:)

iida.alasentie@gmail.com

20:44  
Blogger petraaa said...

Ois kiva yllättää poikaystävä jouluna :)

petra.eerika@gmail.com

20:45  
Anonymous Erikakontio said...

ostaisin parhaalle kaverilleni korun missä olisi meidän kuvat joululahjaksi :-)

erika.kontio@hotmail.com

20:47  
Blogger Oona said...

Ostaisin jonkun kivan lahjan läheiselleni joka sairastui vakavasti. :)
Kiva blogi:)<3
oonahannula@gmail.com

20:49  
Blogger Emilia said...

Olisin enemmän kuin onnellinen jos arpa onni suosisi mua, sillä oon jo pitkään halunnut tuolta jotain mun rakkaimmalle ihmisille, omalla kullalle :) Avaimenperä, jossa olisi meidän yhteiskuva rodoksen matkalta :)

emiliakorpela@suomi24.fi

20:49  
Blogger Krista said...

Ostaisin poikaystävälleni joululahjaksi tuollaisen kaiverretun avaimenperän johon länttäisin jonkun meidän yhteisen kuvan :)

kristaaa@live.com

20:51  
Blogger nosannimoi said...

Omistan lähinnä juuri niitä vähän vähemmän hienoja koruja..., joten olisin haltioissani jos onni olisi kerranki matkassa:))!
Ehkäpä avaimenperä/ kaulakoru jossa olisi kuva musta ja mun murusta, hihi♥

sanni__95@hotmail.com

20:52  
Blogger mellu said...

haluisin voittaa tän siks koska haluisin jotain kivaa mun ihanimmista ihanimmalle äidille lahjaks kun sillä on nyt joulukuun lopussa synttärit & tietenkin joulu kans :-)
mellunnn@yahoo.com

20:53  
Anonymous siiruska said...

Yks kaveri on kehunu noita monta kertaa, ja ois kiva ostaa sille tollain joululahjaks:--) Tiiän miten paljo se tykkäis siitä!

siiruska_@hotmail.fi

20:53  
Blogger lare said...

Jos voittaisin ton lahjakortin ni antaisin äitille maailman parhaimmain lahjan, sen kanssa välit on ollu niin huonot, eikä sille oikee oo helppoo valita lahjaa ni toi ois aivan mahtava lahja :) se ois kiitos siitä, kuinka ihana äiti se on ollu, näitten kaikkien riitojen keskellä.

laalaxd@gmail.com

20:55  
Anonymous Satu said...

Tarvitsisin ehdottomasti uuden rannekorun, edellisen hajottua juuri edellisenä v.loppuna:( Ja toki jos samaan sarjaan löytyisi kaulakoru niin olisipa kivaa;)

Satu.the.nieminen@gmail.com

20:55  
Blogger kati said...

joululahjoja luultavasti tuolla lahjakortilla tilaisin :) kuvallinen avaimenperä olisi ihana antaa poikaystävälle lahjaksi!
levainen.kati@gmail.com

20:58  
Blogger Johanna said...

Voi että tämä olisi ihana piristys!
Rahaa kun ei paljoa ylimääräistä löydy,niin olisi kiva saada pikkusiskoille edes jotkut kivat joululahjat ostettua... Ja tämä lahjakorttihan auttaisi mua enemmän kuin paljon!!:)
Tulipa hyvä mieli kun edes ajattelin siskojeni ilmeitä jos pukinkontissa odottaisikin nätit korvikset:)

johpuh@gmail.com

20:58  
Blogger jenna julia said...

Mun kummitytöllä olisi ristiäiset tulossa 2.12 ja vielä ehtis pientä ristiäislahjaa pikkutyttöselle tilailla :) Toinen vaihtoehto olisi tilailla joululahjaksi äidille pientä kivaa muistoksi :) Tälläsen lahjakortin voittaminen ois mitä parhain apu !

jennnaa@hotmail.fi

21:01  
Anonymous Tiia said...

olisi kiva antaa tänä jouluna jollekki läheiselle ihmiselle vähäsen hienompi lahja kuin yleensä! :)

tiia.wira@gmail.com

21:02  
Blogger tiiia said...

Tarviin ton lahjakortin, koska saisin ihanan lahjan mulle tärkeelle henkilölle, jolle on oikeesti maailman vaikeinta ostaa lahjaa ja luulempa että tuolta saisin aika mukavan joululahjan tilattua!

tiiapoks@hotmail.com

21:06  
1 – 200 of 393 Newer› Newest»

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home