Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ARVONTAA ARVONNAN PERÄÄN

11/19/12

ARVONTAA ARVONNAN PERÄÄN

Niinkuin tänään aikasemmin jo vinkkailin, niin mulla ois tässä toinenkin arvonta takataskussa ja aattelinkin laittaa kisan heti käyntiin näin masentavan maanantaipäivän kunniaksi! Tiedän, ettei jotkut ainakaan valitusten mukaan pidä näistä ollenkaan, mut mä oon yksinkertaisesti sitä mieltä, ettei arvontoja voi koskaan olla liikaa (ainakaan näin joulun kynnyksellä!) ja järjestän näitä ihan vaan sen takia, että tiedän suurimman osan tykkäävän niistä.

korumaa

Tällä kertaa kyseessä ois vähän erilaista arvontaa kuin viimeviikolla. Sain pari päivää sitten sähköpostia Korumaa.fi:stä, josko oisin kiinnostunut järjestämään mun lukijoille arvontaa. No tottakai mä oon, koitan järjestää teille aina jotain kivaa kun vaan mahdollista! Palkintona on siis 40 euron arvoinen lahjakortti Korumaa.fi-nettikauppaan ja osallistuaksesi kommentoi tän postauksen kommenttiboksiin miksi juuri sinä haluaisit voittaa kyseisen lahjakortin! Osallistumisaikaa on perjantaihin kello 20:00 saakka, anonyymikommentteja ei tuttuun tapaan hyväksytä ja muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommentin perään. Onnea kaikille tasapuolisesti!

Oisin muuten jemmannut tätä kisaa hieman pidempään, mut koska voittaja saattaa haluta hommata lahjakortilla vaikkapa joululahjoja ja joululahjatilaukset täytyy hoitaa viimeistään joulukuun tokalla viikolla, niin tää oli kaikkein kätevintä laittaa äkkiä käyntiin. Sivuja selatessa mäkin itseasiassa löysin muutaman kivan lahjaidean ja taidankin joutua laittamaan pientä tilausta menemään. Mun lahjaideat jääköön kuitenkin salaisuudeksi, sillä lahjojen saajat saattavat lukea tätä tekstiä.. ;-)

Labels:

391 Comments:

«Oldest ‹Older 201 – 391 of 391
Blogger nelli said...

Voih, ihana arvonta! Heti kun luin mistä arvonnasta on kyse, mieleeni tuli poikaystäväni äiti. Hän on minulle kuin varaäiti, tulemme hyvin toimeen ja hän on muutenkin kaikinpuolin ihana ihminen. Hän jaksaa aina muistaa minua erilaisilla lahjoilla, vaikka en mitään ole pyytänytkään, ja siitä koenkin hieman huonoa omaa tuntoa, etten ole hänelle mitään suurempaa koskaan hankkinut. Tuskin esineet ovat hänelle tärkeitä, mutta jotenkin tahtoisin osoittaa tälle mahtavalle ihmiselle, että minäkin välitän hänestä. Haluaisin myös, että hän muistaisi minut aina jollain tapaa vaikka korun kautta! Minusta parhainta tässä elämässä on ilahduttaa muita, oli se sitten pieni tai iso asia :-)

nellikoskinen@gmail.com

21:07  
Blogger Sonja said...

Ostaisin äitille jonkun korun varmaankin joululahjaks ja kun ei mulla muutenkaan ihan hirveesti ole rahaa noihin joululahjoihin nii olis tosi kiva voittaa!:)

sonja.aaltonen98@gmail.com

21:07  
Blogger Annika said...

olisi ihana saada joku hieno napakoru kun olen sellaista nytten hankkimassa! :-)

annika@suvimaa.net

21:08  
Anonymous NooraK said...

Haluaisin voittaa lahjakortin, koska omistan vain muutaman korun joista käytän yhtä ainoaa kaulakorua ja ostoslistallani on ollut jo kauan hopeinen rannekoru! noora.katajisto@hotmail.fi

21:12  
Anonymous Anonymous said...

tuolta löytyis varmasti lahja pikkusiskolle, kelle on aina yhtä vaikeeta keksiä jotain kivaa!

sumppa12@luukku.com

21:17  
Blogger Katja said...

Tuollanen kuvallinen avaimenperä ois niin ihana joululahja poikaystävälle. Sille on niin vaikeeta keksiä lahjaa, niin tuo ois ainaki sellane osuva. Sitten vielä siihen musta ja poikaystävästä yhteiskuva, niin ois täydellinen lahja. :)

katja_k94@hotmail.com

21:18  
Blogger Katariina said...

Mun pitäis voittaa, koska haluaisin tuolta hirmusesti sen Carrie-korun omalla nimellä, mutta se ei sovi oikeen tän hetkiselle budjetille :-)

katariin96@gmail.com

21:20  
Anonymous Anonymous said...

jeeeeee olis niin hauskaa ostaa joululahjoja tolla, ihan vaan koska opiskelijabudjetti..... :)

saralehtinen@hotmail.com

21:20  
Blogger maija said...

Ollaan äidin kanssa erkaannuttu toisistamme vuosien varrella syystä jos toisesta. Riitoja on ollu vaikka minkälaista ja kyyneliä senki enemmän. Nyt ollaan kuitenki kuluneen syksyn aikana saatu äiti-tytär suhde takaisin, ja haluaisin muistuttaa äitiä jollain kivalla korulla siitä, että kaikista riidoista huolimatta tuun aina olemaan sen tytär.

maija@live.fi

21:22  
Blogger Jenna said...

Oi vitsi kun voittais kerranki! Ostaisin itselleni joululahjaksi korvikset!
Hukkasin mun rippilahjaksi saamista korviksista toisen kesällä ja ostin sitten uudet tilalle.. No ne toiset uudet korvikset jäi sitten kaverin luo ja se hukkas ne :D joten oon tässä nyt sitten kärvistelly ilman kunnon korviksii kun en oo enää raskinu ostaa kunnollisii :/

jenna.pellikka@gmail.com

21:23  
Blogger Milla said...

Koru ois mainio joululahja kaverille tai äidille!
milllapa@luukku.com

21:24  
Blogger Kata said...

Nää arvonnat on niin kivoja! Ite oon ihan pulassa joululahjojen kanssa ja ainakin nopeella vilkasulla tuolta vois löytyä apua mun ongelmaan! (:

katariina.ruhanen@gmail.com

21:25  
Blogger Unknown said...

olis kiva voittaa toi lahjakortti, koska saisin kivan lahjan tosta vaikka mun kaverille :-)! ja muutenkaa en oo koskaan missää arvonnoissa voittanu.

sohviyyy@hotmail.com

21:27  
Blogger Lotta said...

Tuo olisi tosi mukava voittaa, koska mulle selvis tänään et mun pitää ostaa mun sedälle joululahja ( meidän suvussa on sellanen juttu et arvotaan kelle kukakin tekee lahjan) ja en yhtään tiiä mitä hankkisin! Oon jo kerran joutunut hänelle keksimään lahjan ja oli ihan kauheen hankalaa. Jos voittaisin tilaisin tuommoisen avaimenperän johon laittaisin kuvan hänen lapsista :) Siksi ois kiva voittaa :)

lotta.tolpo@hotmail.fi

21:27  
Blogger ilona said...

Mä voisin ottaa ton lahjakortin, jotta saisin ostaa lahjan mun parhaalle ystävälle, jonka kanssa ollaan tunnettu 16 vuotta. Välillä ollaan etäännytty, mut aina kuitenki tekemisissä oltu. Meit on onni suosinu niin, että oon kaikki kouluvuotenikin ollu senkanssa samalla luokalla. Liian harvoin tulee kerrottua tälle, kuinka tärkee se mulle on.
Vaihtoehtosesti mä voisin ottaa ton, ja antaa siitä osuuden mun toiselle hyvälle ystävälle, jonka poikaystävä makaa teholla auto-onnettomuuden seurauksena. Mahdollisesti voisin tehdä molemmat nämä! :)
iilona-@hotmail.com

21:29  
Blogger Mirjam said...

Olisi kiva voittaa lahjakortti, sillä saisin ostaa jotain erikoisempaa äidille joululahjaksi :)

http://mirkkue-fs.blogspot.fi/

21:29  
Anonymous Nina said...

Mummolle ois kiva antaa joku hieno koru joululahjaksi! (:

nina.kumpulainen@hotmail.com

21:29  
Blogger jenra said...

Tarvitsen tuon lahjakortin, koska olen yleensä todella nirso korujen suhteen, mutta kyseisen sivuston valikoima miellytti minua erityisen paljon! Jospa vihdoin saisin korun, jota haluaisin jopa käyttää.

jennna.savolainen@gmail.com

21:30  
Blogger ILONA ☮ said...

Lahjakortille on aina käyttöä!

ilona.ojamaa@hotmail.com

21:30  
Blogger Anniina said...

Tosi kiva lahjaidea!

Ja ois niin kiva antaa mun isälle tollanen avaimenperä synttärilahja joulukuun puolessa välissä. Toi on omaperänen ja varmasti tykkäis siitä!

kiva kun aina järjestelet näitä arvontoja ja tykkään sun blogista tosi paljon!

anzu_liini@hotmail.com

21:33  
Anonymous Anonymous said...

kaukiainena@hotmail.com

Voisin antaa rakkaalle mummolle muistoksi korun missä on meitin kuva, kun tuo rahatilanne näyttää pahalta joululahjojen kannalta!(:

21:33  
Anonymous Elli said...

Tarviin ton lahajakortin että voisin antaa mun poikaystävälle meidän kuvan kaiverrettuna avaimenperään! :)

ell1-s@hotmail.com

21:33  
Blogger emsu said...

Haluaisin kerranki ostaa mun rakkaalle äidille kunnon joululahjan, jota mulla ei muuten oikeasti ole varaa ostaa. Tää olis justiinsa se täydellinen lahja, koska kukakohan ei koruja rakastaaisi!? ;-)

emmateravainen@hotmail.com

21:34  
Blogger Jatta said...

Haluaisin voittaa tämän lahjakortin, jotta voisin antaa mun mummolle jonkun ihanan lahjan jouluna, koska hän on auttanut mua mun elämän vaikeimpina aikoina ja mummo on mulle tärkein ihminen maailmassa. Mummolla ei koskaan ole sen pienillä eläkesäästöillä rahaa ostaa itselleen minkäänlaista korua juhliin vaikka tiedän että hän pitää koruista, joten haluaisin antaa mummolle jonkun ihanan riipuksen, koska tiedän että hän arvostaisi sitä.

jatta.kolari@hotmail.com

21:36  
Blogger henna said...

Oon tosi huono kertoo mun läheisille miten tärkeitä ne mulle on ja tää ois tosi ihana tapa muistuttaa niitä siitä. Eikä mun opiskelijarahoilla varmaan pahemmin tollasia lahjoja osteltaiskaan joten.. :)

hennaa568@hotmail.com

21:38  
Blogger tsini said...

Haluaisin lahjakortin, koska haluan kerrankin ostaa jotain ihanaa ja ainutlaatuista joululahjaksi rakkaalle ihmiselle :-)

sinivainio@hotmail.com

21:42  
Blogger tiitu said...

olis kivaa saada toi lahjakortti ja ostaa läheisille jotain kivaa joululahjaks tai sitten täyttää omaa säälittävää koruvalikoimaa ! :)

tiiaholttinen@gmail.com

21:44  
Blogger Unknown said...

olisi kiva voittaa lahjakortti jotta saisi ostettua joulu lahjan :)
anetttee@hotmail.com

21:44  
Anonymous elisaS said...

tää ois ihan täydellinen lahja mun poikaystävälle joka joulukuussa muuttaa helsinkiin 4kuukaudeks, ja täältä on sinne noin 1,5h ajomatka, mutta tosiaan esim. tuollanen avaimenperä ois ihana idea koska se aina kulkis mukana :)

elisa--@windowslive.com

21:48  
Blogger Mira said...

haluaisin voittaa sen takia, ku rakastan koruja ja haluaisin omistaa niitä enemmän, mutten vain ikinä saa aikaseks ostettua niitä ku päätän laittaa rahat johonki muuhun.

mira.marjomaki@netikka.fi

21:51  
Anonymous Laurspa said...

Tää lahjakortti ois kiva voittaa, koska opiskelijabudjetilla ei hirveen kalliita lahjoja ostella. Haluisin ostaa poikakaverille tai äidille jotai spessua ja tuolta semmone varmasti löyty:)

llayra-@hotmail.com

21:51  
Blogger Heidi said...

Olis tosi kiva voittaa täma lahjakortti, koska unohdin tossa syyskuussa äitini syntymäpäivät... Tarkotuksena oli ostaa jotain kalliimpaa mutta juna meni enkä muistanut jälkeempäinkään mitään hankkia. Mun ihana äippä kumminkin mulle joululahjaks jotain kivaa ostaa niin ite en tätä lahjakorttia käyttäisi vaan se menisi sille joka sen ansaitsee ! :)

haiddis@gmail.com

21:53  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin voittaa koska rahatilanne on tällä hetkellä niin heikko että olisi mukava antaa edes jolleki jouluksi muutakin kuin lämmintä kättä. Tai vaihtoehtoisesti sais kokea sen tunteen että on kerranki "varaa" tilata itelleni jotain piristykseksi:)
lumn@suomi24.fi

21:56  
Anonymous Anonymous said...

Olisi kiva antaa joululahjaksi jollekin tuolta jotain kivaa =)

tiia.holappa@hotmail.com

21:58  
Anonymous kaijas said...

kun koruja ei osaa lahjaksi hankkia, olis kiva edes voittaa lahjakortti, jolla sais jotain erilaista lahjaa, pörrösukkien ja yövaatteiden sijasta..
kaimaen1 at luukku piste com

22:00  
Blogger sonja said...

mun pitäis voittaa toi lahjakortti sillä voisin hieman hemmotella itseäni ja ostaa itselleni 18 vuotis synttärilahjan, ne kun on neljä päivää ennen joulua:)
sonjalumiaho@hotmail.com

22:00  
Blogger krista said...

Haluisin voittaa ton lahjakortin, koska Korumaan korut nyt vaan on niin ihania ja kauniita, ei mitään rihkamakoruja, ja niistä sais varmasti rakkaimmille aivan ihania joululahjoja! (:

krista.paakinaho@hotmail.com

22:02  
Blogger Kiia said...

Haluisin antaa mummilleni korun jossa olisi minun ja hänen kuva, koska mummini on jo niin vanha hän muistaisi minua joka päivä ja muistaisi kuinka paljon hänestä välitän, mummi on mulle ollut aina tosi tärkee siitä asti ku oon ollut pieni, jotenka mummini olisi ikionnellinen tälläisestä lahjasta.:)

kiia@netti.fi

22:04  
Blogger jonnnna said...

löysin ihanan lahjan mun äidille :)

jjjjonnaaaa@gmail.com

22:07  
Blogger Tia said...

Kauheesti kun opiskelijalla ei rahaa ole, ja varsinkin nyt kun joulu tulossa ja lahjoja pitäisi ostaa, niin paniikkihan siinä iskee! Lahjakortti olis iso apu joululahjojen hankintaan. Ja luulenpa että tuolta tilattu lahja menisi mulle tosi tärkeälle ihmiselle, poikaystävälle. Meillä tulee uutenavuotena 1vuosi täyteen joten lahjakorttia voisi siinäkin vaiheessa hyödyntää. Kauheesti oli kivoja juttuja netissä :)

tia.mustonen@gmail.com

22:08  
Blogger saara said...

huippu joululahja idea!
ssaara95@gmail.com

22:12  
Blogger elina said...

minä haluaisin voittaa lahjakortin, koska oon muuttanut syksyllä uuteen kaupunkiin, eikä aikaa ystäville ole millään meinannut löytyä. nyt näin jouluna haluaisin kuitenkin muistaa ja kiittää mun parhainta ystävää jollakin kivalla korulla tms ja tämä olis aika täydellinen juttu sitä varten! ....ja ehkä vähän siksi kun oon tosiaan köyhä opiskelija :D

elina_iida93@hotmail.com

22:17  
Blogger Roosa said...

No tää lahja olis varmasti semmonen mikä on ikuisesti sen saajalla ja sillä olis jotain tunnearvoa nyt ja tulevaisuudessa:) vitsi ois mahtavaa muutenki saada tää lahjakortti:) piristäis mukavasti!

roosanblogi@raisiolainen.com

22:22  
Blogger Minta-Matleena said...

Kyllähän mä mielelläni ihanilla koruilla palkitsisin jouluna äitiä tai siskoa, for being niin ihania! :-)

minta@hotmail.fi

22:22  
Anonymous oonaroo said...

Haluaisin lahjakortin, jotta voisin hemmotella itseäni sen johdosta että täytän viikonloppuna vihdoin ja viimein 18v :)

22:22  
Blogger inka said...

Haluaisin tolla lahjakortilla ostaa mun maailman parhaimmalle poikaystävälle lahjan, tulee tossa pikkuhiljaa 1½ vuotta täyteen ja joulukin on jo kohta ovella ! :)

inkuriina97@hotmail.com

22:25  
Blogger Suvi said...

Ostaisin poikaystävälle korun mis ois joku meijän yhteiskuva, koska ois kiva kun se tammikuussa lähtee inttiin, niin se vois aina jossain mettän keskel kattoo sitä kuvaa ja miettii koska se pääsee taas lomille ja kotiin:-)

22:27  
Blogger Suvi said...

Unohtu sposti eli suvi-vesanto@hotmail.fi :-)

22:27  
Blogger Ellivera said...

haluisin ton lahakortin, että voisin antaa sen jouluna jollekkin ihanalle :)

ellvera@hotmail.com

22:30  
Blogger Anni said...

Hyvällä ystävällä tulossa piakkoin synttärit ja koru on aina oiva lahja! Ei voi ikinä mennä pahasti pieleen valinta.. :)

anninamm@hotmail.com

22:34  
Anonymous Anonymous said...

mä haluisin voittaa, koska voisin ostaa tolla itelleni napakorun kun on jo pitkään pitäny se käydä ottamassa :-)

souffi96@hotmail.com

22:43  
Anonymous Henna said...

Tulisi tarpeen toi lahjakortti! Ideana on ostaa poikaystävälle joku ranneketju, johon sais kaiverrettua sille tärkeen tekstin :) Oon nyt niin onnettomassa rahatilanteessa että tää ois aivan loistava tilaisuus!

pomppu@hotmail.com

22:43  
Blogger Henna said...

oi, tykkään näitä arvonnoista vaikken mitään koskaan voita! :D
Mut siis mää haluaisin ton lahjakortin, koska mulla ei tällä hetkellä oo oikeen joululahjarahaa, koska oon (ylläriylläri) menny vahingossa humpuuttaan rahat kaikkeen turhaan.. :D nii ois huippuu saada tolla siskolle joku ihana sisaruskoru, koska meidän välit on viilentyny hulluna sen jälkeen ku se muutti pois kotoo monen sadan kilometrin päähän ja ei oikeen olla yhteyksissäkään niin kovin aktiivisesti. :( musta tuntuu et tolla saatais taas vähä välit lämpeen meiän välille. hih :)

henna.luttinen4@gmail.com

22:45  
Blogger sirja said...

Haluaisin ostaa jotai ikuista rakkaalle ystävälleni :) Eikä mitään tiimarin ystävä korua vaan joku oikea tyylikäs koru.

sirja@live.fi

22:48  
Blogger juulikaroliina said...

Tosi hyvä joululahjaidea ja säästäis työttömänä opiskelijana pitkän pennin :-) juuli.ylisaari@hotmail.com

23:02  
Blogger Viivi said...

Mä oon ihan hirveen huono näissä "miks just mun pitäis voittaa", mutta perustelen tätä sillä, että oon pa-opiskelija niinkun moni muukin täällä, eikä mun jostain ilmestyvät eurot mee ekana heti koruihin, joita oikeesti tarvisin! Okei, mun vastaus ei eroa mitenkään muista, mutta ihan oikeesti, TARVIN TON :-D

viivi.parviainen@gmail.com

23:05  
Blogger Lotta Lehvilä said...

Lahjakortille olis todellakin käyttöä kun lemppari kaulakoru hajos eilen, joten nyt ois tarvetta uudelle :-)

l0tta@live.fi

23:12  
Blogger Elina said...

haluaisin voittaa koska ensinnäkään en oo koko elämäni aikana voittanut mistään mitään ja toiseksi, saisin tuolla ostettua elämäni tärkeimmälle henkilölle joululahjan tuolta :) ps mun mielestä nää arvonnat on kyllä kivoja eikä näitä voi olla liikaaa!

elppaa@hotmail.fi

23:13  
Blogger Katja said...

Oi vitsi kui kiva, tulis tällä hankittua ainakin äitille vähän laadukkaampi joululahja kuin muina vuosina. katja.kyytsonen97@gmail.com

23:24  
Anonymous Nnnmari said...

Oioi mikä arvonta! Lahjakortilla lahjoisin ihan vaan itteäni :-) koska oisin sen kyllä ansainnu! Ja ois huippua panostaa johonki vähän arvokkaampaan koruun.

nnnmari@gmail.com

23:33  
Anonymous SAARA said...

Olen kaukosuhteessa, välimatkaa noin 7000 kilometriä.. Tahtoisin antaa mun rakkaalleni jonkun kivan lahjan mistä se muistais mut sillon kun ollaan erossa. Meillä tulee vuosi seurustelua täyteen tammikuun alussa, ja siksi haluaisin antaa jotain kaunista ja tärkeetä.

23:39  
Anonymous SAARA said...

saaraluv@windowslive.com

23:40  
Blogger Julia said...

Haluisin ton lahjakortin, että saisin tilattua kauan haluamani nimilaatan persoonallisen nimilaatan koiranpennulleni! Se karkailee välillä ja jos oikeesti joskus käy niin huonosti, että pääsee livahtamaan jonnekkin kauemmas olisi ihanaa jos sen löytäjä voisi soittaa mulle, että on löytänyt pienen vauvelini :)
julia.jarvenpaa@hotmail.com

00:11  
Blogger Ville Niskanen said...

Heippa!

Mun siskon lapsella on pian ristiäiset ja haluaisin niin ostaa jotain kivaa sille, mutta ei ole tällä hetkellä varaa. Olisi upeeta voittaa :)

villeniskanen@me.com

00:49  
Blogger Emma said...

Ostaisin mun siskolle tommosen teetettävän avaimenperän, ja teettäisin siihen mun ja mun toisen siskon kuvan ja lähettäisin sen hänelle costa ricaan :-) ois varmasti kiva piristys sinne kun ei olla nyt vuoteen kohta nähty.

emerkendo@hotmail.com

02:13  
Blogger Emma said...

En tiiä tuliko mun kommentti jo, mutta teetättäisin mun siskolle (joka on nyt vuoden ajan Costa Ricassa vapaaehtois työntekijänä) tommosen avaimenperän johon laittaisin mun ja meijän toisen siskon kuvat, ja lähettäisin sinne lämpimään. Tulis varmaan kovaan käyttöön ku onhan täs jo ikävä ku ei olla vuoteen kohta nähty :-( !!

02:14  
Blogger Hetta said...

Miksi minä? Koska rakastan koruja, mutta oon vaa liian pihi ostamaan niitä. Haha, ehkä maailman huonoin perustelu, mutta todellisuus on niin kliseinen... Koska en ikinä voita arvonnoissa nii joko nyt ois mun aika?

03:01  
Blogger venla said...

Olis huippua voittaa tuo lahjakortti, sillä nimittäin saisin ostettua kaverille ja äidille jonkun tosi kivan joululahjan! :-)

vveennla@hotmail.com

07:19  
Blogger Essi said...

Haluaisin kerranki ostaa jonkun oikein superhienon ja henkilökohtasen lahjan ja toi lahjakortti auttais siinä enemmän ku paljon. <3

essi19_94@hotmail.com

08:30  
Anonymous maria said...

ois ihanaa antaa joululahjaksi jotain tuolta kaupasta jollekin tärkeelle ihmiselle.. :) mmarruu6@gmail.com

08:31  
Blogger ida said...

oon koittanu pähkäillä poikaystävälle jotain söpöö pientä joululahjaa, ja toi kuvallinen avaimenperä olis just täydellinen :-)

ida.raudaskoski@gmail.com

08:44  
Blogger ella said...

haluun voittaa ton koska mä en oo ikinä voittanu yhtään mistään mitään ja sitte toi tulis kyllä tarpeeseen koska pitäis ostaa joku uus koru itelleni tai sitten käyttäsin ton jonkun joululahjaan :)
ella.markkanen@hotmail.com

08:47  
Blogger Unknown said...

Jos voittaisin ostaisin äidille jonkun tosi kauniin korun lahjaksi, koska äidistä on tullut mulle lähiaikoina todella tärkeä ja meidän äiti-tytär suhde on huomattavasti parantunut. siksi äiti ansaitsisi pienen palkinnon äitinä olemisesta (:

emilia.pulkkinen@gmail.com

08:55  
Blogger Petra said...

Mä haluaisin tuon lahjakortin siksi, että saisin ostettua mun parhaalle kaverille sieltä jonkun todella ihanan korun. Ollaan oltu parhaita kavereita 15 vuotta ja kohta alkaa opiskelut ja joudutaan asua eri paikkakunnilla. Tunnearvoa olisi paljon!

petra.rintamarttunen@gmail.com

09:00  
Anonymous Johanna said...

Ois ihan huippua voittaa tuollanen lahjakortti, en suinkaan käyttäisi sitä itseäni varten vaan ostaisin sillä äidille jotakin, saan olla kiitollinen kaikesta mitä äiti on eteeni tehnyt ja tulee vielä tekemäänkin ja saisin ostettua hänelle jotakin kiitokseksi jos voittaisin :)

johhhhh@windowslive.com

09:02  
Anonymous jennie said...

tilaisin tuolla lahjakortilla jotain ihanaa pikkusiskolleni:) jeww_@hotmail.com

09:27  
Blogger Tea said...

Jos saisin lahjakortin, niin tilaisin kummitytölle jonkun söpön korun joululahjaks :-)

tea.ruippo@gmail.com

09:38  
Blogger Noora said...

Olis kyllä kiva voittaa, joululahjoihin menisi tuo lahjakortti! :)
nnoora.p@hotmail.com

09:45  
Blogger Laura said...

olis ihana voittaa tää lahjakortti, koska rakastan koruja ja niitä ei koskaaan oo liikaa =)! tuolla on kyl kaikki korut aivan yli ihaniii :)

laura_p_94@hotmail.com

10:53  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin hankkia lahjakortilla siskolleni tollasen avaimenperän kaiverruksella!

tiina.l@hotmail.com

11:11  
Anonymous kahleesi said...

Ostaisin siskolleni 17-vuotis lahjaksi jotain hienonpaa tällä kertaa. Ja tietenkin, jos valitsisin semmoisen mikä kävisi omaankin tyyliin, siskolta voi aina lainata! :)

kahleesi@hotmail.fi

11:26  
Blogger aliisa said...

joululahjoja on aina yhtä vaikea ostaa nii tosta sais jo yhen valmiina! ja oishan tuo superkiva:)

alkku_96@hotmail.com

11:26  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin antaa mun elämäni tärkeimällä ihmiselle ihanan ja tunteita herättävän joululahjan, just tollasen kuva avaimenperän! Olin täällä samaisessa verkkokaupassa käyny niitä jo kattelemassa mutta totesin että mulla ei ole rahaa ostaa sitä, joten haluaisin lahjakortin kovasti, jotta voisin tätä ihmistä ihanasti muistaa!

ansu-06@hotmail.com

11:50  
Blogger Julia said...

Ois kiva voittaa ni saisin äitille tilattuu tuolt jonku kivan joululahjan:) ihanaa ku järjestät näitä arvontoja!

julia_vikstrom94@hotmail.com

12:15  
Anonymous Tiia said...

Aion antaa äidille ja isille meiän perhekuvalla koristetut avaimenperät. ♥ Musta on niin ihana toi idea, et kuva kaikista tärkeimmistä kulkee aina mukana. Poikaystävälle annoin tollaisen meidän vuosipäivänä, oon vissiin vähän fiiliksissä noista. :D tiijjaa--@hotmail.com

12:55  
Blogger milja said...

Mun pitäis voittaa lahjakortti, koska rahatilanne on nyt vähän tiukka ja olis ihana ostaa parhaalle ystävälle joku hyvä joululahja :-)

12:58  
Anonymous irma said...

Koska äitimamilla on hard times sen aivovaltimon pullistumien kanssa :( Sille haluaisin antaa tollasen kuvakorun sitten, johon laittaisin yhden meidän yhteisen kuvan, jota me aina katsellaan ja joka muistuttaa mua äidistä ja äitiä musta. Kunhan se ensin selviää leikkauksesta sitten parin kuukauden päästä! Ostaisin kyllä tollasen kuvakorun anyways, mutta kannattaahan se yrittää kun mahdollisuus kerran on. :)

parsaparsa3@hotmail.com

13:36  
Blogger Caroliiina said...

ostaisin tolla lahjakortilla mun kaverille jonku superkivan joululahjan!:)

carolinahannolainen@hotmail.com

13:55  
Blogger Sara said...

Oon jo tilannut ihanille vanhemmilleni tollaset kaiverruskorut, joten käyttäsin tän lahjakortin itseäni varten ! :) Haluisin niin kovasti tollasen sydämen muotoisen kaiverruskorun joko pelkällä poikaystävän kuvalla tai sit meidän yhteiskuvalla. Se vois olla mun joululahja itelleni :)

14:00  
Blogger emma said...

haluisin ton lahjakortin, koska tilaisin sil aikas muksan joululahjan ystävälle:3
emma.lautala@gmail.com

14:15  
Anonymous Riikka said...

Haluaisin antaa äidille kauniin korun josta hän muistaa minut aina sitä katsoessa :-)

pikkumekko@luuukku.com

14:31  
Blogger Unknown said...

Huh kuinka paljon on tullut jo arvontaan osallistumisia, mutta kokeilen onneani; lahjakortti menisi hyvään tarkoitukseen joulu-/ synttärilahjaksi rakkaalle äitilleni <3 Tiedän että hän olisi siitä superhappy!

jaanah92@gmail.com

14:57  
Anonymous Anonymous said...

haluaisin voittaa ton lahjakortin, koska haluisin antaa äitille ja isille maailman parhaimmat joululahjat ikinä, koska ne on mulle tositosi tosi tärkeitä♥!

jjuliahh_@hotmail.com

15:12  
Blogger Ramona said...

Oi tuolta löytyis ihan mielettömän kivoja lahjaideoita! Persoonallisia ja henkilökohtasia :)

ramona_jee@hotmail.com

15:17  
Blogger Jemina said...

ostaisin parhaalle kaverille tolla joululahjan (:

jemina.haaranen@netti.fi

15:34  
Anonymous Anonymous said...

En omista oikeestaan koruja yhtään, joten siinä yksi syy. Tietenkin tää olis samalla hyvä joululahja :-) Joku sormus olis itselle niin kiva hankinta!

Heidivain@mymail.fi

15:42  
Anonymous melissa said...

koska tarviin koruja :--D !

marika.uusisimola@gmail.com

15:43  
Blogger Tiia said...

Meillä kotona ei tänävuonna oo oikein rahaa ostella joululahjoja, ja haluaisin kiittää mun suht uutta äitipuolta olemalla läsnä ja niin iso osa mun elämää, sekä auttamasta mua selviytymään vaikeista ajoista. Viimevuonna olikin meidän ensimmäinen yhteinen joulu, annoin korvakorut ja niistä piti kovasti, joten tuolta löytyisi varmasti mieleinen lahja !:-)

tiianblogi@hotmail.com

15:51  
Blogger Rebekka said...

Ois ihanaa voittaa toi, koska saisin jollekin ystävälleni kunnon joululahjan! :-)

rebekkalinda@hotmail.com

15:53  
Blogger elisa said...

haluisin ton siks ku en koskaan voita mistään arvonnoista mitään ja oishan se kiva ostaa itelle tai kaverille joku joululahja :--D ja myös se kun koruja on sen verran vähän niin tää ois kiva.

elisa_t@windowslive.com

16:01  
Anonymous Anonymous said...

Olis kiva voittaa tämä arvonta, koska löysin tuolta korumaan nettisivuilta aivan ihanan rannekorun jonka haluaisin antaa joululahjaksi äidilleni :-) Oli siellä muutenkin kaikkea kivaa ja lahjakorttia voisi hyödyntää joululahjojen ostamisessa, voi olla että tuolta tosin tarttuis jotain kivaa itellekkin ;)

mariannan-@hotmail.com

16:29  
Blogger Unknown said...

haluaisin lahjakortin, koska mun poikaystävä on löytäny kaikkee hienoo mulle jouluks jo nytten, ja mulla ei edelleenkää oo mitään hajua mitä voisin ostaa sille! ja rahanpuutekkin on ku nii paljon lahjoja ostettavana, ja se kerran ite mainihtikin että haluais jonkun korun ku ei sellasta hyvää vielä omista! ois tän joulun pelastuksena tää lahjakortti kyllä!

16:56  
Anonymous Niiina said...

Mulla on 5-vuotias pikkusisko joka tykkää mun ollessa koulussa käydä mun huoneessa tutkimassa, hän on keksinyt että mun koruja voi laittaa nukeille ja tästä syystä monet mun koruista on menneet rikki. Ostin nyt lukollisen korurasian joka huutaa tyhjyyttään, joten pliis, se tarttee täytettä! :D
ninni--windowslive.com

16:58  
Blogger tiia said...

Haluaisin ton lahjakortin, koska sillä voisin hommata itelleni jonkun kivan korun wanhoihin :-)

tiialempinenn@gmail.com

17:01  
Blogger M said...

Oon keksinyt jo minkä lahjan hankin mun parhaalle kaverille, ja tuolta simmosen vois vaikka löytää! Siksi mä oisin ton lahjakortin tapeessa :)

tanja.merikanto@hotmail.com

17:05  
Blogger ainoiida said...

Apua ihana arvonta! No jos voittaisin lahjakortin käyttäisin sen nimikoruun jonka haluaisin tilata! Kuulostaa itsekäältä muiden kommentien joukossa joissa sanotaan että "jos voittaisin ostain lahjan läheiselleni" mutta varmaan jokainen haluaisi jotain itselleen :D Joten jep itseeni kortin käyttäisin!

17:12  
Blogger tilda said...

haluisin tilata tuolta joululahjan äidille :)

17:19  
Blogger tilda said...

ja sähkoposti... tilda-la@hotmail.com

17:20  
Blogger Ilona said...

Haluisin ton lahjakortin, koska haluisin ostaa just sairaalasta tulleelle äitilleni jonkun kivan korun joululahjaksi, synkkien iltojen piristeeksi :)

ilona.lehti@gmail.com

17:20  
Anonymous Anonymous said...

Ostaisin lahjakortilla isille joululahjaks ton kaiverretun avaimenperän mun ja mun siskon kuvalla, sillä jokavuosi sen lahjatoive on 'sukkia ja suklaata' ja musta tuntuu että ainakun isän luona pestään pyykkiä niin ainut asia mikä valtaa pyykkitelineet on ne miljoonat sukat.. Tiiän että iskä liikuttuis lahjasta ihan hirveesti kun on viimeaikoina ollu vähä vaikeuksia :)

inksuuu@hotmail.com

17:23  
Anonymous Emilia said...

voi että ihana! mä haluaisin voittaa, sillä minulla on erittäin huono rahatilanne tällä hetkellä. Jos voittaisin ostaisin saamallani lahjakortilla joululahjoja isosiskolle sekä pikkusiskolle!:)

17:57  
Blogger Laura said...

joululahjoja ostaisin! :)

laura.niska@hotmail.com

18:00  
Anonymous Anonymous said...

tästä sais oivan lahjan mun yhdelle parhaimmista ystävistä, se täyttää kohta vuosia ja muiden kavereiden kanssa ei olla vielä mitään keksitty :-( tää olis loistokas!!
sini_salonen_95@hotmail.com

18:34  
Blogger Emmi said...

mulla ja mun poikaystävällä on vuosipäivä pari päivää joulun jälkee ja en millää keksi mitää lahjaa enkä haluis ostaa mitää perus hajuvettä yms ja nytku näin tuolla ton sydän riipuksen, nii siitä tulis aika kiva lahjaidea!:) ja tolla lahjakortilla sais vielä molemmille omat(:

emmi.vornanen@koulumbus.fi

18:37  
Blogger Unknown said...

Olisi hienoa voittaa arvonta koska haluaisin antaa poikaystävälleni lahjan joka olisi ikimuistoinen ja tuollahan sen tekeminen käy helposti :)


riina.kihlamo@hotmail.com

18:53  
Anonymous Anonymous said...

Ois ihan uskomattoman hyvä just mietinki mitä ihmettä hommaan tyttöystävälle joululahjaks/synttärilahjaks ku palkatki meni melkei kokonaan. tosiaan tytölläni synttärit 19.12 just ennen joulua nii ois niin täydellistä ostaa sille joku huippu koru tuolta = )! ihan uskomattoman hyvä fiilis tuli ku näin tän =)!

viliniemela@hotmail.com

19:10  
Blogger Elisa said...

Vau, kyllä tuo lahjakortti taitaisi mennä joululahjaan jollekin todella tärkeälle ihmiselle! :)

elisa.flink@luukku.com

19:19  
Blogger Katariina said...

Mun pitäis saada tuo lahjakortti, koska ostaisin sillä joululahjan äidille tai ystävälleni. Panostaisin johonkin persoonallisempaan lahjaan, kuten tuo kaiverrettu avaimenperä! :)
katariina.alatalo@gmail.com

19:22  
Blogger Sanni said...

lahjakortille ois kyl mulla käyttöä, koska haluisin ostaa mun hyvälle kaverille vähän kalliimman ja käytännöllisemmän joululahjan kun yleensä tulee ostettua kaikkea turhaa !:)

sanni_1997@windowslive.com

19:23  
Blogger nelli said...

Hitsi, en löytänyt omaa kommenttiani, ehkä unohdin painaa lähetä-nappia. Mutta, tahtoisin voittaa kovasti tämän arvonnan, sillä siitä olisi hyötyä joululahjana erityiselle ihmiselle. Nimittäin poikaystäväni äidille. Hän on aivan ihana ihminen ja on minulle kuin toinen äiti. Hän jaksaa aina pitää minusta huolta ja on ikäänkuin ottanut minut omaksi lapsekseen. Olen kuullut poikaystävältäni kuinka tämän äiti kehuu minua ihanaksi ja sydämelliseksi ihmiseksi, ja nyt haluaisin osoittaa hänelle vaikkapa jollain korulla, että minäkin välitän todella paljon hänestä. Olen huono pukemaan tunteita sanoiksi, ehkä tälläkin tavalla sen voisi osoittaa!

nellikoskinen@gmail.com

20:04  
Anonymous Anonymous said...

Syitähän uusille koruille löytyis aina! Selaillessani oli kiva huomata että tuolla sivuilla on myös napakoruja - vaikka en näpälävistystä omistakkaan. Mutta siinäpä syy miksi minulta löytyisi tarvetta tuolle lahjakortille! ;) Nimittäin meillä on kaverin kaa nyt ollut semmonen kunnon treeniprojekti käynnissä pari kuukautta ja ollaan luvattu että talvilomalla ollaan elämämme parhaassa rantakunnossa ja mennään yhdessä ottaan ne korut! Thih, tolla lahjakortilla voisin sitten palkita itseni ja kaverini kovasta ahkeroinnista. :) Tai toisaalta, olisi myös hyvä lisämotivaatio kun olisi jo valmiiksi nätit korut odottamassa käyttöön pääsyä!
emppunen93@hotmail.com

20:09  
Blogger Sofia said...

haluisin voittaa ton lahjakortin, koska mulla olis sieltä jo pari lahjaideaa kavereille/siskolle :)

sohhvii@hotmail.com

20:18  
Anonymous Julia said...

Ostaisin parhaalle ystävälleni tuolta jonkun ihanan lahjan! (:

juliaiidaalexandra@gmail.com

20:19  
Blogger Senni said...

Ei kai koruja voi olla liikaa! ja ois kyllä tosiaan hyvä lahjaideakin:-)

senni.sallinen@gmail.com

20:20  
Blogger Hetti said...

haluaisin antaa parhaalle kaverilleni kerrankin jonkun kunnollisen ja vähän hienomman lahjan jouluna kun ei tämä opiskeliabudjetti anna oikein hienoihin lahjoihin varaa (:

hettipeltomaki@hotmail.com

20:26  
Blogger Senni said...

Tollanen olisi tarpeellinen, voisi hankkia sillä lahjat ansaitseville vanhemmille kauniit korut (:

senni.alho@gmail.com

20:29  
Blogger krista said...


Haluaisin kerrankin ostaa äitille kunnon joululahjan, koska mulla ei nyt oikeen koskaan ole rahaa ostaa mitään kivaa, mitä porukatkin aina joka joulu jaksaa ostaa mulle :-) niin ois tosi kiva antaa lahjaa takasikkin päin !

krista.kuusisto@netti.fi

20:41  
Blogger annieveliina said...

Mulla on pitkään ollu yks tietynlainen ihana koru mielessä, jollasen haluaisin ostaa lahjaksi mun rakkaalle ystävälle! En vaan löydä mistään ihan sen tapaista, ja tuolla varmasti ois kaikkia aivan tosi ihania ja kauniita :)

annie.korhonen@mail.suomi.net

21:18  
Blogger viiviK said...

Ihastuin tuohon valokuva avaimenperään ja poikaystävlleni on superhyper vaikee ostaa lahjoja, mutta voisin kuvitella että tuosta olis iloa ja hyötyä pidemmäksikin aikaa :)

viivi.korpela@hotmail.com

21:18  
Blogger Nina said...

Haluaisin ostaa poikaystävälle jonkun korun joululahjaksi:)

nina_aaw@hotmail.com

21:50  
Blogger laura said...

Haluaisin ilahduttaa äitiäni jouluna jollain kivalla korulla, koska en yleensä pysty ostamaan hänelle mitään lahjaksi, mutta itse pyydän aina kaikkea. Ei ole reilua että vanhemmat eivät saisi koskaan mitään takaisin..

laura.riikonen@gmail.com

21:54  
Anonymous julia said...

Jos voittaisin tän lahjakortin, käyttäisin sen täysin itsekkäästi, en siis ostaisi sillä joululahjoja :-D Oon vasta ihan viime aikoina oppinu käyttämään koruja kunnolla ja hokannu miten niillä saa tylsiinkin asuihin kivaa piristystä. Joten täysin itseäni lahjoisin uusin koruin jos voittaisin!

julia.k@luukku.com

22:20  
Blogger Kanerva said...

Tilasin just tällä viikolla wanhojen mekon ja pohdiskelin just, että koska mekko on itsessään hyvin yksinkertainen ja koruton, kaula- tai korvakorut tekis sille tosiaan sen tarvitun loppusilauksen. Tää lahjakortti veis mut askeleen lähemmäs sitä "täydellisetä prinsessapäivää" :D

kanerva@xip.fi

22:57  
Blogger SenjaJosefiina said...

Ostaisin lahjakortilla äidille ja poikaystävälle jotain kivaa! :)

senja_st@hotmail.com

23:07  
Blogger Unknown said...

Tahtoisin voittaa ton lahjakortin, jotta saisin itelle jonkun asiallisen korun, sekä ihanan lahjan läheisille !

laura.hannonmaa@gmail.com

23:12  
Blogger Arina said...

tosta lahjakortista oisi tosi paljon mulle hyötyä, sillä antaisin mun tärkeimmälle ihmiselle mummille avaimenperän jossa olisi kaiverrettu meidän kuva joululahjaksi kun tänävuonna menemme sinne ekaa kertaa viettämään joulua ja mummille olisi varmasti tärkeää että olen sen lähellä aina, sillä nähääkin todella harvoin :-(
arkku_nogina@hotmail.com

00:05  
Blogger Miisa said...

Olis ihana ostaa itelle joululahjaksi jokin koru:)

tasmiisa@hotmail.com

00:24  
Blogger anna said...

Musta ois ihanaa saada toi lahjakortti, asun tän vuoden jenkeissä ja haluisin lähettää mammalle tollasen suomeen joululahjaks!:)

anna.s.vikman@gmail.com

04:08  
Blogger Mirka said...

Oon ettiny tuomosta nimikaulakorua tosi pitkää ja ois mahtavaa voittaa lahjakortti korukauppaan :-)


mirka-1999-@hotmail.com

07:32  
Blogger Annika Eveliina said...

no joululahjaan tietty menis tää lahjakortti :-) pitäis ekaa kertaa ostaa poikaystävälle joululahja ja jos sille en tuolta mitään löytäis, niin siskolle aivan varmasti!

08:56  
Blogger Prisca said...

Toi lahjakortti ois tosi ihana, koska voisin sitten ostaa jonkun ihanan synttärilahjan parhaalle ystävälle :) priscc@live.com

08:59  
Blogger reets said...

Tolla lahjakortilla saisin ostettua ihanan lahjan mun parhaalle kaverille! :)

r_ee_tt_a@hotmail.com

10:25  
Blogger reets said...

Tolla lahjakortilla saisin ostettua ihanan lahjan mun parhaalle kaverille! :)

r_ee_tt_a@hotmail.com

10:26  
Blogger Essi said...

Kaverilla on synttärit 21.12. ja lahjaideat aika vähissä! Mutta koru olis aina kiva saada, joten tää olis iha paras voitto :)!
essi_9_5@hotmail.com

11:42  
Blogger Reea & Linda said...

Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti joululahjaan, joko poikaystävän tai sitten siskon :-D
linda.juulia.toivoniemi@gmail.com

12:13  
Anonymous iines said...

Kyllähän tuo kieltämättä vähän auttais joululahjaostoksilla.... :) saippuakupla5@hotmail.com

12:21  
Blogger Unknown said...

Olis kiva voittaa toi lahjakortti koska tykkään koruista ja niin tykkää kaveritkin, voisin ostaa sillä kavereille joululahjoja tai sitten äidille jotain , tai miks ei itellenikin :D

annasofia@luukku.com

12:39  
Blogger ALIISA said...

Haluisin voittaa tän palkinnon koska mulla ja poikaystävällä tuli tasan vuosi viimeviikon sunnuntaina, ja oon jo pitkään halunnut ostaa sille jonkun kaiverretun korun jossa lukis 11.11.11 koska sillon alettiin seurustelemaan ja tää ois toosi helpotus siihen lahjaan, ku sellanen ei oo mikään halpa lelu :)

aliisa.kaukoranta@hotmail.com

12:59  
Blogger Julia said...

Jee!! Katoin noita sivuja ja sain vaikka minkälaisia lahjaideoita mun läheisille :) toivottavasti arpaonni osuis kerrankin kohdalle!!
julia.golovkina@gmail.com

14:06  
Anonymous Anonymous said...

sähköposti ois varmaan annikalle aika kiva ;)

14:37  
Blogger Sini said...

Haluaisin tuon lahjakortin, koska tuolla on ihania koruja ja korujahan ei koskaan voi olla liikaa :)

sinibb_@hotmail.com

14:48  
Blogger Olivia Myllylä said...

Mä aina vaan ajattelen itteeni että oo jee jos voitan nii saan taas hemmoteltua itteeni, mutta
äiti ku yksinhuoltaja on ja iskä on pois maan päältä, äiti kuitenki maksaa aina mun menemiset ja kokoajan
oon kinumassa jotain. Haluisin kerranki ostaa äitille jonku oikeesti tarpeellisen, hyvän muiston ja sellasen lahjan,
mihin mä oisin oikeesti panostanu enkä vaan sillai, että otan ensimmäisen jutun kaupasta mikä tulee vastaa ja on vähänkää äitin näkönen. Mä oisin ainaki nääääääääin onnellinen jos saisin äitin ilahdutettua tollasella lahjalla:))

lollu_jeij@hotmail.com

14:48  
Blogger Oona said...

Haluaisin antaa äidille jotai vähä hienompaa lahjaa ku yleensä. Se yrittää aina pienistä tuloistaan huolimatta hommata mulle kaikki parhainpäin ja haluaisin nyt kerranki hommata sille jotain tositosi hienoo mistä se varmasti ilahtuis tosi paljon (-:

oonajauhh@gmail.com

15:07  
Blogger Julia said...

Mun blogissa on samanlainen arvonta menossa ;)

15:30  
Blogger heidineiti said...

Unohin jättää sähköpostin eli heidih_94@luukku.com

16:14  
Anonymous Noora said...

Joululahjaksi mummolle, jolle en ikinä osaa mitään tarpeellistakaan ostaa. Viime vuonna ostettu rihkamakoru ei tainnut nimittäin olla hyvä idea!

nooora.p@hotmail.com

16:14  
Blogger Annika said...

Ois kiva saada itelle joku ihana koru tai antaa joululahjaksi jollekkin! :)

annika_92_99@hotmail.com

16:59  
Blogger SN said...

Aattelin, että voisin tilata äidilleni tuolta joululahjaksi jonkun kivan korun!
Lisää näitä :-)

niina.itkonen@hotmail.com

17:02  
Blogger Jetta said...

Mä haluaisin voittaa lahjakortin, että saisin pientä avustusta ilahduttaakseni jotain läheistä ihmistä kivalla joululahjalla! :-)

jettapeipi@hotmail.com

17:24  
Anonymous pauliina said...

Poikaystävälle haluaisin tuollaisen avaimenperä antaa, missä olisi meistä kuva :)

pauliina.salmela@hotmail.com

18:02  
Anonymous Anonymous said...

mulle ja poikaystävälle jotku korut tilaisin, mitkä sitten yhdistävät meitä:)) muutekinki hankala ostaa lahoja.. rahaa riittäs sitte muuhunkin kivaan jos tämän voittaisi;D
jentsku95@hotmail.com

18:12  
Blogger Tanja said...

mun pitäis voittaa että voisin ostaa tollasen kuvallisen kaulakorun !

pallokalanen@gmail.com

18:26  
Anonymous Anonymous said...

Haluaisin ostaa ensimmäisen yhteisen joulun kunniaksi poikaystävälle sellaisen lahjan joka kulkisi mukana kaikkialle, pienenä mutta sitäkin tärkeämpänä. :) Sivuilla kävin jo tutkimassa mitä kaikkea sieltä löytyykään ja olishan se hienoa antaa omalle kullalle koru, jossa olisi tärkeä hetki ikuistettuna valokuvaan. :) Täytyy pitää peukkuja, jos sattuis tuuri kerrankin omalle kohdalle! :)

piia.riihuhta@netti.fi

18:45  
Blogger Susu said...

Opiskelijahan tunnesti tarttis vähä avustusta joululahjojen hankintaan, joten tää tulis tarpeeseen..:)

mmaaria@luukku.com

18:55  
Anonymous tinttu said...

Ostaisin mun äitille kauniin kaulakorun, koska sen äityli ansaitsee <3

ttin-@hotmail.com

19:22  
Blogger Janina said...

Haluaisin voitta 40€ lahjakortin, sillä tykkään muiden yllättämisestä joten olisi ihana antaa vähän erilainen joululahja jollekkin läheiselle, joka olisi omalla tavallaan ainutlaatuinen ja ikuinen sekä tietysti uniikki! :) Lisäksi voisin tilata siinä samalla myös itselleni jonkin kivan pikku lahjan :)...

19:26  
Blogger Janina said...

Unohdin laittaa äskeiseen viestiin mun s-postin eli jjjanina93@hotmail.com :)

19:27  
Anonymous Ida said...

Tarviiko muuta sanoa kun, että "Diamonds are a girls best friend" ;)

ida-lehtinen@hotmail.com

20:41  
Blogger SOFIAAHVEN said...

Haluisin saada lahjakortin, koska mulla ei oo rahaa joululahjoihin !:( toi auttais ainaki kavereiden tai siskojen lahjojen hankinnassa !!:)

sofia.ahvenainen@hotmail.com

21:45  
Blogger blognoora said...

selailin tota sivua ja löysin pari korua, jotka on ihan pakko saada! ja bongasin muutaman joululahjaideanki :)

blognoora@hotmail.com

21:46  
Blogger Mirka said...

Tarviisin ton lahjakortin nii saisin ostetuu joululahjan mun siskolle, joka on aina toivonu tuollasta nimikorua !:)

mirka.kosonen1999@gmail.com

21:50  
Anonymous Anonymous said...

Oon maailman huonoin keksimään mitä antaisin kenellekkin joululahjaksi, tässä olis loistava mahdollisuus antaa jollekkin vähän hienompi ja ainutlaatuisempi lahja, eikä sitä perinteistä muutaman euron konvehtirasiaa.

anni.caselius@hotmail.com

22:05  
Anonymous Anonymous said...

Muutin syksyllä toiseen kaupunkiin opiskelemaan, ja tärkeä ihminen jäi kotikaupunkiin.. Olisi ihanaa antaa tälle ihmiselle avaimenperä, jossa olisi kuva meistä <3
oona_93@hotmail.com

23:07  
Blogger emmmma said...

Tollanen lahjakortti ois enemmän kun jees, koska tää opiskelijabudjetti on vähän tiukilla joululahjojen suhteen ja totta voisin ostaa jonkun kivan korun parhaalle kaverilleni lahjaks! :)
emma-nieminen@hotmail.com

07:36  
Blogger nora said...

En ole keksinyt rakkaalle äidilleni mitään lahjaa, mutta korumaan sivuilta löysin, siksi kaipailisin tuota lahjakorttia :)

leonbew@hotmail.com

13:25  
Blogger Anna said...

Lahjakortin varmaan käyttäisin niin, että ostaisin joululahjan sieltä parhaalle kaverilleni :)

anna_triantafillou@hotmail.com

13:54  
Blogger Anniina said...

löysin täydellisen korun 7-vuotiaalle kummitytölleni.Hän asuu valitettavan kaukana 500 km päässä. Löytämäni koru sopii täydellisesti osoittamaan kuinka paljon hänestä silti välitän.♥

anniina.a@windowslive.com

14:39  
Blogger Rosa said...

En oo koskaan antanu äiskälle tai siskolle kunnollista ja pysyvää lahjaa ja koruhan ois just sellanen! (:

roxupox@hotmail.com

15:38  
Blogger vilhelmiina said...

oii, mä ostaisin jotain ihanaa pikkusiskolle joululahjaksi! kiva arvonta :)

17:27  
Blogger Jessica said...

Mä en aio nyt huiputtaa, että ostaisin tolla maailman ihanimman lahjan jollekkin rakkaalle. Mä haluaisin ton lahjakortin tosi paljon, mutta ostaisin sillä todennäköisesti itselleni joululahjan, koska mun sukulaiset ei oo välkyimmästä päästä ja ei osaa ostaa koruja tai muitakaan lahjoja, vaikka kuvailisi kuinka tarkasti. Tolla saisin juuri sellaisen korun kuin haluaisin. :)
jessi1997@windowslive.com

18:13  
Blogger sara said...

Äidille joulu- ja synttärilahjan tuolla ostaisin. Mulla on niin harvoin rahaa ostaa mitään hienompia lahjoja, ja se harmittaa tosi paljon, koska äiti jaksaa joka vuosi yllättää mut mitä ihanimmilla lahjoilla. Lahjakortin voitto mahdollistaisi vihdoinkin ihanan lahjan antamisen!

siru98@windowslive.com

19:42  
Blogger Emilia said...

Aina joka vuosi tähän aikaan kohtaan tän todellisuuden kuinka huono oon keksimään lahjoja läheisilleni ja tästä sainkin ihanan idean kiitos siitä! Kummitytölleni oon joululahjaa miettinyt ja jotenkin tuntuu, että vajaa 3 vuotiaan lapsen melkein joka ikisestä paketista paljastuu joko vaatteita tai leluja, joten joku koru olis kyllä tosi kiva ja säilyis varmasti muistona ja muutenkin pidempään kuin joku lelu, joka luultavasti löytyy vuoden päästä nurkasta pölyttymästä!:)

emppuuuemppuuu@hotmail.com

21:39  
Blogger Jenni said...

Ostasin lahjakortilla uuden napakorun :) oon vasta ottanu napalävistyksen enkä oo vielä ostanut muita koruja kuin tuo hoitokoru niin joku ihana roikkuva napakoru olis kiva!

jenni-elisa@hotmail.com

22:06  
Anonymous Anonymous said...

En ole ikinä ostanut äitille kunnon joululahjaa, jos olen ostanut se on olut äipän rahoilla ja yleensä jotain mistä hyödyn itsekin....
Nyt mun kaikki palkkarahat menee ajokorttiin, josta äiti maksaa osan, olisi kiva saada avustus joululahjaan, jonka tänävuonna aion todella hankkia! :)

22:31  
Anonymous Anonymous said...

edelliseen kommenttiin jenni.mertanen@windowslive.com

22:31  
Anonymous Anonymous said...

Jaaa a varmaan siks koska musta tulee ensimmäistä kertaa elämässäni virallisesti työtön :( ja pienikin piristää tässä tilanteessa.

maya87(a)netti.fi

23:12  
Anonymous Milou said...

Poikaystävälle ois ollu kiva hommata joku koru tuolta mikä merkkais jotain mut mokoma rontti ei kuulemma haluu käyttää koruja...:D ehkä voisin sen sijaan tilata äidille joululahjaksi jonkun kivan kaiverretun avaimenperän missä ois koko perheen pärstät :)

Mmmilla-@hotmail.com

07:08  
Blogger Eveliina said...

Koska koruja ei voi koskaan olla liikaa :)

ellemoi_@hotmail.com

14:23  
Blogger Veera said...

Tarttisin hirmusesti kyseisestä nettikaupasta mm. uuden kielikorun, edellinen näyttää lievästi sanottuna jotenkin värinsä menettäneeltä..

veprus90@hotmail.com

15:41  
Blogger Suvi said...

Haluisin ostaa muutamalle läheiselle ihmiselle joululahjat tuolta!

suvi.lahdemaki@gmail.com

19:40  
Blogger Sonja said...

Oon jo kauan miettiny mitä ostan äitille joululahjaks ja tuolta mä saisin tosi hyvän lahjan (;

sonja.polvi@hotmail.com

21:14  
«Oldest ‹Older 201 – 391 of 391

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home