Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

VASTAUKSIA OSA 2

12/1/12

VASTAUKSIA OSA 2

RANDOM

Lempiherkku? Tää on vaikee, koska oon niin hirvee herkkuhiiri.. Ehkä nachot salsan ja punasipulin kanssa :-D tai minttusuklaa. Tai jätski. 
Haluaisitko muuttaa ulkomaille? Jos haluaisit, niin minne? Tottakai jossain vaiheessa elämää, mut en tällä hetkellä. En osaa nimetä tarkkaa sijaintia, mut esimerkiks Tukholmassa tai Lontoossa ois ihanaa asua! Tai sitten jossain tosi lämpimässä maassa.
Onko sulla suunnitelmissa ulkomaanmatkoi? Ei oo mitään tarkkoja suunnitelmia, mut jos jossain vaiheessa tulee tilaisuus lähteä yhtään minnekkään, niin lähden kyllä. Ehkä sitten ensi kesänä...
Mis eri maissa oot käyny? Ruotsissa, Virossa, Norjassa, Saksassa, Itävallassa, Englannissa, Espanjassa ja Egyptissä.
Mistä asioista tykkäät talvessa ja joulussa? Joulunaikana on vaan aina sellanen ihana joulun tunnelma, se on kaikkein parasta. Sillon ei oo kiire mihinkään ja ollaan vaan yhdessä perheen kanssa. Talvessa ehkä.. ensi lumesta, ihanista toppatakeista ja mun synttäreistä. Pitäisin siitä ehkä enemmän, jos se ei ois niin hemmetin pitkä ja kylmä...
Jos saisit 1000 000€ niin mihin asioihin rahat käyttäisit? Laittaisitko säästöön, antaisitko hyväntekeväisyyteen esim. lahjottaisitko rahaa lasten osastolle tai afrikan lapsille yms? Muutettaisiin varmaan poikaystävän kanssa samantien ihanaan uuteen kotiin ja lähdettäis pariks viikoks ulkomaille. Ostaisin myös meidän perheelle uuden kodin, sekä mulle ja meidän perheelle jotkut kivat autot. Shoppailisin hieman, laittaisin rahaa säästöön ja lahjoittaisin varmaan myös jonkin verran hyväntekeväisyyteen!
Mitä autokoululle kuuluu? Ootko käynyt jo paljonkin ajelemassa? En oo käynyt vielä kertaakaan ajamassa, se on vähän jäänyt.. :-D onneks tässä on vielä aikaa.
Bileilta vai rauhallinen koti-ilta? Tällä hetkellä mielummin bileilta!
Mikä on heikkoutesi? Nachot ja salsa. Viimeaikoina oon kyllä vähentänyt niiden napostelua, mut jokin aika sitten mun teki niitä mieli monta kertaa viikossa :-D
Mitä teet yleensä viikonloppuisin? Viimeaikoina on tullut tehtyä aika paljon kouluhommia, rentouduttu uuvuttavan viikon jäljiltä, käyty kattelemassa poikaystävän pelejä ja käyty vierailemassa kotikotona.
Mitkä asiat ovat tärkeimpiä sun elämässä? Mun perhe sekä poikaystävä ja meidän terveys.
Mikä saa sut vihaseksi? Joidenkin ihmisten käsittämätön idioottimainen käytös. Ja koulukiusaaminen. Ja se, että vaikka meidän ovessa on "ei mainoksia"-lappunen, niin silti niitä tyrkytetään joka ikinen päivä tosta postiluukusta.

päättärit

Mitkä asiat tekee susta onnellisen? Se, että saan elää mulle rakkaiden ihmisten kanssa päivittäin. Se, että mun koulu on ihan kohta loppumaisillaan. Se, että oon löytänyt selvästi oman juttuni, eli tän blogin kirjoittamisen. Ja se, että kohta on joulu ja mä voin tehdä vaikka päivittäin joulutorttuja, jos mieli tekee :-D
Minkä rotusista koirista tykkäät? Mä en tiedä oikeestaan mitään koirarotuja, niin en osaa vastata tähän oikein juuta tai jaata, mut pääpiirteittäin kaikenlaisista!
Montako sun facebookin profiilikuvasta tykkää tällähetkellä enimmillään? Entä vähimmillään? Mä en oikein ymmärtänyt tätä kysymystä.. siis tällä hetkellä? Vai enimmillään? Vai sittenkin vähimmillään? Whaaattt..
Käytkö usein ulkona syömässä? Kävisin kyllä varmaankin, jos vaan ois varaa, mut tällä hetkellä ehkä suurinpiirtein kerran kuukaudessa :-) Toisaalta kivaa, että käy niin harvoin niin se tuntuu rentouttavammalta, kun ei tarvitse kokata pitkästä aikaa itse.
Luetko paljon kirjoja? En oikeestaan, mä oon aika huono lukija. Tuntuu, ettei mulla oo ikinä aikaa, vaikka tän blogin parissa on aikaa roikkua vaikka millä mitalla.. :-D 
Käytkö usein baareissa? En käy, mä oon vielä alaikäinen.
Ärsyttääkö kun sun kaverit pääsee baariin, etkä voi mennä mukaan? Hieman välillä joo, sillä kaikki kaverit on jo täyttäneet 18, mut ei mullakaan onneks enää ihan hirveen kauaa oo jäljellä :-)
Mikä on hassuin kommellus mitä sulle on käynyt? Miksi ikinä tällasia kysyttäessä ei tuu mieleen yhtäkään tilannetta, vaikka mullekin aina sattuu ja tapahtuu?! Ärsyttävää.
Kuinka monta kertaa joku lukija on tullut puhumaan sulle? En oo pitänyt mitään laskua, mutta tosi moni :-)
Mitä odotat tällähetkellä eniten? Sitä päivää, kun mun viimenenkin ylppärikoe on keväällä ohi. Voin jo nyt kuvitella sen tunteen, kun kävelee sieltä salista ulos viimestä kertaa..
Käytkö lenkillä? En yleensä. Mun polvet on nimittäin aika huonossa kunnossa, eikä ne kestä säännöllistä lenkkeilyä.
Gossip Girl vai Pretty Little Liars? Ensimmäinen. Ehdottomasti.
Sun lempiruoka? Pasta bolognese, fiestasalaatti, kanacaesarsalaatti, pihvit... 
Miks sun Instagram on private? (Jos vastaat et sen takii ku et haluu et joku seuraa sua, nii vinksvinks, voi tehdä random accountin ja seurata sua niinku mäki tein) Ei oo ollut enää pitkään aikaan :-)
Puhutko/käveletkö ikinä unissas? En kävele, mut puhun kyllä sitäkin enemmän. Mun poikaystävä herää siihen joka kerta ja alkaa kiusaamaan mua jatkamalla sitä keskustelua, vaikka mä oon ihan täydessä unessa ja aina aamulla saan kuulla edellisen yön keskusteluista :-D

012

Mitä kaikkea oot elämäs aikana harrastanut? Pianon soittoa, muodostelmaluistelua, tennistä, golfia, telinevoimistelua.. Mitäköhän vielä?
Kuka on sun voittajasuosikki BB:stä? En oo katsonut sitä moneen kuukauteen, joten en edes tiedä, ketä siellä on vielä jäljellä.
Oisitko mielummin 150cm vai 180cm pitkä? 180cm. Musta ois ihanaa olla pitkä!
Mikä on sun lempi maa, jossa oot käynyt? Varmaan Englanti, Lontoo oli nimittäin niin ihana paikka. Tai Mallorcan saari, sinne lähtisin milloin vaan uudelleen.
Mitä oot mieltä Nokia Lumia 920:sta? En tiiä siitä yhtään mitään, niin ei mulla kummempia mielipiteitäkään ole.
Monennessako kerroksessa asutte? Viidennessä. Ihanaa asua näin ylhäällä!
Missä kaupungeissa oot asunut? Ja sano niistä kaupungeista yks mihin voisit muuttaa takas, Lahtea ei lasketa Oon asunut Hämeenlinnassa, Porissa ja Lahdessa, enkä kyllä välttämättä haluis muuttaa kumpaakaan kaupunkiin takaisin.
Ootko temperamenttinen? Välillä, mut yleisesti onneks aika rauhallinen.
Pystytkö itkee helposti muiden nähden? Pystyn kyllä. Oon välillä sellanen pillittäjä, saatan alkaa itkemään ihan jostain pikkujutuista, jos sille päälle satun :-D
Syötkö mitään vitamiineja? Mitä? En syö, mut pitäis kyllä! En vaan ikinä muista ottaa niitä. Mulla on kaapissa C-vitamiinia, D-vitamiinia ja Biotiinia.
Lempipaikat Oulussa? Hmm, en mä osaa sanoa! Rakastan istuskella Coffee Housessa, koska Lahdessa ei oo mitään sellasta kunnon hyvää kahvilaa. Nallikarin ranta on aivan ihana, tykkään myös poikaystävän entisestä asuinalueesta kaikkien ihanien muistojen takia ja tottakai niiden nykyinenkin koti on mun lempipaikka siellä!
Paljon sulla on iPhone kuoria ja millasia? Mulla on vaan neljät; ne muutamat Mirablingiltä saadut ja kahdet Clas Ohlsonin lörpsähtäneet silikoniset. Mä haluun uusia!
Ootko miettinyt että voisin tehdä Formspringin uudelleen? En ole, en meinaa tehdä sitä ainakaan näillänäkymin enää uudestaan.
Miten aiot viettää joulun? Perheen ja isovanhempien kanssa, niinkuin joka joulu! :-)
Entä uuen vuoden? Sitä mä en tiedä vielä.

IMG_4407

Haluaisitko hypätä benjihyppyä? Haluun kyllä, tuun vielä joskus ihan varmasti hyppäämään!
Mistä ostat noita sun ihaniii muhkeita kaulahuiveja? Haha, ihan mistä sattuu. Joku on H&M:stä, toinen Cubuksesta, jotkut Zarasta.. Ihan joka paikasta!
Ootko aamuvirkku vai onko aamulla vaikee herätä? Torkutan aina mahdollisimman pitkään, mut sit kun nousen ja pesen kasvot kylmällä vedellä, niin herään kyllä aika äkkiä siihen aamuun!
Onks sulla jotain tiettyy ruoka-ainetta jota vältät? Ja millä tavalla ylipäätään pyrit syömään? Just esim. et koitatko olla syömättä esim. perunaa, leipää yms. ja korvaat sen salaatilla ja hedelmillä jne.? Ei ole ja ei, mulla ei oo mitään erikoisia syömismetodeja. Syön sitä, mistä tykkään :-) Tykkään kuitenkin syödä tosi paljon salaatteja ja hedelmiä.
Ootko joutunut olee koskaan sairaalassa yötä? Miks? En oo onneks, enkä toivottavasti ihan heti joudukkaan! Hyi, mua jotenki pelottaa sellanen ajatus ihan hirveesti.
Missä kylpylöissä oot Suomessa käynyt? Ainakin Nokian Edenissä ja Kuopiossa jossain kylpylässä.
Sano joku harrastus minkä oot joskus halunnu aloittaa, mutta et oo koskaan saanu aikaseks? Mulla ei oo oikeestaan mitään tollasta, kaiken oon saanut alottaa mitä oon halunnutkin ja oon myöskin saanut aikaiseksi.
Onko sun elämässä tapahtunut ikinä mitään traagista/tragediaa, mikä on vaikuttanut sun elämään tosi paljon? On.
Mikä puhelin sulla oli ennen iPhonea? Huawein U8800, sellanen Android-luuri. En kyllä tykännyt siitä hirveesti, se alko melkein alkuvaiheessa temppuilemaan tosi paljon ja oli huollossakin monia kertoja lyhyen ajan sisällä.
Mikä on paras muisto viime kesältä? Weekend Festival-viikonloppu ehdottomasti. Se oli varmaan kaikenkaikkiaan mun elämän paras viikonloppu ihan alusta loppuun saakka, enkä tuu unohtamaan sitä ikinä.
Tykkäätkö joulusta, eli ootko ns. jouluihminen? Tykkään kyllä! :-) Musta on nytkin aivan ihanaa, ku joulukuu vaihtu just ja jouluun on enää 24 yötä. Saispa jo joulukinkkua!
Kuinka usein juot teetä ja mikä on sun lempi tee? En juo mitään teetä, en oo ainakaan vielä löytänyt sellasta mistä tykkäisin.
Laita kuukaudet järjestykseen kivoimmasta tyhmimpään Ompas jännä kysymys :-D vaikka sitten heinäkuu, elokuu, kesäkuu, helmikuu, toukokuu, joulukuu, tammikuu, huhtikuu, maaliskuu, syyskuu, marraskuu ja lokakuu.
Lempikotityö? Ei kai mikään niistä nyt mikään ihan lemppari voi olla, mut jos mun jotain täytyy tehdä, niin siivous ehdottomasti. Teen oikeestaan kaiken muun ihan sutjakasti ja mielelläni, mut tiskauksesta tykkään kaikkein vähiten.

IMG_1626

Minkä iPhonen omistat? Valkosen 4S:n.
Käytkö kirppareilla? En oikeestaan, sillä täällä Lahdessa ei oo hirveesti kummosia kirppareita.
Tyyny vai peitto? Peitto! En pysty nukkumaan ilman, että mulla ois joku peitto mun päällä :-D
Missä päin Lahtea hengailet iltaisin? Ihan varmaan kotona vaan, en mä hengaile yleensä missään. Tollaset hengailupaikat kuulostaa enemmänkin joltain yläasteikäisten jutuilta, kun on vaan pakko mennä roikkumaan johonkin yömyöhään asti... :-D
Tän hetken lempparibiisi? Vaikkapa Coldplayn Fix You. Tai Christmas Lights, ihan vaan koska joulukuu vaihtui juuri!
Tarkkailetko kaloreita tai syömistäs? Kuinka monta kaloria syöt päivään noin? En tarkkaile :-D ja siispä en osaa vastatakkaan tohon jälkimmäiseen ollenkaan.
Nukutko oikealla vai vasemmalla kyljellä ja seinän vai sängyn reunan puolella? En osaa nukkua kyljelläni, yleensä puoliks mahallani... :-D ja meidän sänky on alkovissa, joten molemmilla puolilla on seinät, mut mun puoli on oikee puoli sängystä.
Sähän oot joskus luistellut? Kaipaatko koskaan takaisin jäälle? Seuraatko enää yhtään lajia? En mitenkään usein, mut tietysti välillä esim. jotain kisoja tai muiden luistelukuvia kattellessa tulee sellanen pieni kaipuu. En myöskään seuraa enää hirveesti!
Kumpaan maahan menisit mielummin, Kiinaan vai Japaniin? Vaikkapa Japaniin.
Miten treenaat nykyään? Miten järkkäät päiviis aikaa kuntoilla? Itellä tuntuu olevan välillä ihan mahdotonta repii aikaa liikunnalle...:/ Mä en oo pariin viikkoon treenannut nyt mitenkään, mut ensiviikolla ois taas tarkoitus hommata salikortti ja jatkaa jumpissa ravaamista. Kyllä mulla ihan helposti on aikaa urheilla, ei se kestä yleensä ku noin 1-2 tuntia ja päivässä niitä on kuitenkin 24, josta vapaa-aikaa jää suurinpiirtein sen 7-8 :-) Kyllä sille aina saa järkättyä aikaa, jos vaan haluu liikkua.
Käytkö salilla? Jos käyt, niin millainen treeniohjelma sulla on? Mulla ei oo mitään treeniohjelmaa, käyn vaan ryhmäliikuntatunneilla 4-6 kertaa viikossa.

IMG_6772

Kun käyt salilla jumpissa, niin meetkö ikinä eturiviin vai aina takariviin jos ehdit? En ikinä yritä juosta sinne takariviin, vaan oon aina siinä suht keskellä.
Jos Sara soittais sulle klo 3:00 yöllä ja olisit nukkumassa mutta heräisit siihen, niin vastaisitko? Tottakai vastaisin! Harvemmin mä vaan herään, jos mun puhelin soi yöllä. Nukun yleensä tosi sikeesti :-D
Mikä ois sun ensi reaktio jos kuulisit, että saat vielä neljännen sisaruksen? En oikein osaa sanoa.. Ei ainakaan varmaan aluks kovin innostunut. Onneks meitä on kuitenkin jo nyt ihan tarpeeksi :-)
Lempipaikka omassa kodissa? Sänky! Ja kesäisin parveke, kun siihen paistaa aurinko ihanasti aamusta iltaan.
Mitä teet tylsinä iltoina? Selailen blogeja, katson leffoja/sarjoja koneelta, luen lehtiä, teen jotain hyvää ruokaa, lähden ulos kävelylle... Vähän millon mitäkin!
Mitä oot viimeks tilannu netistä? Yhdet bootsit!
Käytätkö facebookissa ja tekstiviesteissäkin tälläsiä (:-D) nenähymiöitä? En, sillä käytän Emoji-hymiöitä.
Gossip Girl vs. Salkkarit? Gossip Girl ehdottomasti, Salkkarit on huonoin sarja mihin mä oon ikinä törmännyt.
Stressaatko paljon? Jos stressaat, mikä asia on suurin mikä stressaa? Aina joskus mun yli pyyhkäsee sellanen ärsyttävä stressiaalto, mut se onneks häipyy yhtä nopeesti, ku tuleekin. Stressaan useimmiten jostain kouluhommista, mut loppujenlopuks aattelen vaan että hyvin ne kuitenkin menee :-)
Kysykö sun vanhojentanssipari sinua pariksi vai sinä häntä? :-) Me sovittiin se vähän niinku vitsillä jokus alkoholin vaikutuksen alaisena.. Ja siitä se sitten lähti.
Miten päädyit valitsemaan sellaisen mekon, olisitko halunnut jonku toisenlaisen mallin ja värin jälkikäteen? Joo, ottaisin aivan erilaisen mekon, jos tanssisin nyt uudelleen.
Kebab, pizza vs. mäkkimättö? Mäkki! Meidän alakerrassa on yks pizzeria ja tähän muuttaessa aateltiin, et siellä tulee varmaan käytyä tosi usein, mut nyt lähes vuoden tässä asumisen jälkeen ollaan haettu sieltä ruokaa ehkä kaksi kertaa.
Mistä hedelmistä, marjoista ja kasviksista tykkäät? Meneekö juurekset myöskin vai onko ne inhokkeja? Oikeestaan ihan kaikista, ei tuu nyt yhtäkään mieleen mistä en tykkäis. Jos joku marja täytyis sanoa, niin varmaankin puolukasta en tykkää niin paljon.
Syötkö herkkusieniä? En syö.

Kuvituksena vanhoja kuvia

Labels:

80 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ihania kuvia!

12:12  
Anonymous Anonymous said...

Oot ihan hullun ruskee tossa viimesessä kuvassa :D

12:12  
Anonymous Anonymous said...

aww, söpöjä noi vanhat kuvat susta :-)

12:14  
Anonymous Anonymous said...

ihana ku laitoit noita vanhoja kuvia! ois joskus kiva nähdä niitä enemmänkin täällä blogin puolella:)

12:16  
Blogger Annika said...

Mulla ei oo enää ihan hirveesti vanhoja kuvia tallessa, niin siks en oo voinut laitellakkaan niitä :-(

12:17  
Anonymous Anonymous said...

Miksköhän meidän kaupungin cubuksen myymälässä ei oo niitä harmaita ihania huiveja :( tiiätkö yhtään että miten kauan ne on ollut siellä etelä-suomessa myynnissä, kun ite asun vähä pohjoisemmassa niin tuleekohan ne tänne sitten vähä myöhemmin vai... koska en oo nähny niitä ollenkaan vaikka oon käyny viikottain siellä!

12:22  
Blogger Annika said...

Kyllä niitä on ollu täällä aika kauan, varmaan muutaman kuukauden ajan!

12:26  
Anonymous Pinja said...

oii ihana et laitoit vanhoja kuvia!!! hihi tota vanhaa annikaa mä ihailin suunnattomasti x) ei sillä et sussa mitään vikaa nykyään olis haha! :-D Oot ihana tyttö ja tä kysymyspostaus oli tosi kiva! puspus oot paras bloggaaja!

12:43  
Anonymous Anonymous said...

Onko sun poikaystävä syntynyt vuonna 93? oot muute tosi kaunis ja tää sun blogi on ehdottomasti mun lempi blogi!

12:44  
Blogger Annika said...

On :-) kiitos!

12:45  
Anonymous Anonymous said...

heeei sulla näkyy näissä kommenteissa vaan toi kellon aika, niin miten oot saanu ne silleen ku mulla näkyy kaikki päiväykset ja kellonaikaki on ihan miten sattuu! voisitko kertoo mistä ne saa muutettua ku oon yrittäny ettii vaikka mistä mutten löyä! :D ps. kirjotin siks anonyyminä koska en jaksanu kirjautua sissään :D

12:49  
Blogger Annika said...

Siis täh...? Ihan varmaankin sieltä asetuksista, jos sulla on oikea aikavyöhyke niin luulis kommenttiaikojenkin olevan aivan oikein :-)

12:53  
Anonymous Anonymous said...

http://instagram.com/p/SX-BsNR-xg/ ostitko kans ton viininpunasen paidan? :)

12:55  
Blogger Annika said...

En ostanut.

12:56  
Anonymous Anonymous said...

ota we♥itistä vanhoja kuvia :D

13:00  
Blogger Annika said...

Miksi ottaisin? Jos joku haluaa niitä nähdä, niin voi kyllä varmaankin mennä katsomaan niitä suoraa sieltä :-)

13:03  
Anonymous Anonymous said...

Oi ihan täydellisiä noi vanhat kuvat! Oot Annika niiin upea! Onks sulla jotain kivoja suunnitelmii illaks?:)

13:04  
Anonymous Anonymous said...

toi fb profiilikuva kysymys tarkotti siis varmaan sitä että montako tykkäystä kun kuvassa on :D

13:07  
Blogger Annika said...

Mutta en ymmärtänyt, että miten mulla vois olla samaan aikaan jotain enimmillään ja jotain vähimmillään? :-D

Ja siinä on tykkäyksiä varmaan nelisenkymmentä, en muista tarkaalleen kun käytän tosi harvakseltaan Facebookkia.

13:11  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

Eipä ole mitään kummempia suunnitelmia.

13:11  
Blogger Mizi said...

Ihania kuvia. ♥
On käsitys kyllä sinusta muuttunut paljon(parempaan suuntaan)näiden kysymyspostauksien myötä. :)

13:20  
Blogger Annika said...

Ihana kuulla! :-)

13:21  
Anonymous Anonymous said...

Sä kyllä todellaki oot laihtunu, tai lapsen pulleus kadonnu. Noissa kahessa ekassa kuvassa näytät todella paljon painavemmalta kun nyt :D vai miten tän nyt voisi sanoa.. et lihavalta mutta paljon isommalta ! ja siis ihan yhtä hyvälle näytät kun nytki en sanonut sillä :)

13:40  
Anonymous Anonymous said...

Aloin äsken katselemaan we heart it:sta sun vanhoja kuvia, niin hävettääks tai nolottaaks sua mitkään kuvat mitä sielä on? En siis tarkota, että ne olis mun mielestä noloja tai mitään, mutta omia vanhoja kuviani en pysty katselemaan. Tyylini oli nuorempana hieman erilainen........ :D

13:42  
Anonymous Anonymous said...

Millä nimellä löydän susta kuvia?

13:42  
Anonymous Anonymous said...

oot mun mielestä niiiiiiin tavallinen tyttö mutta en ymmärrä miks tää blogi silti kiinnostaa minua ja muitakin näin paljon? jotain sussa vaan on!

13:43  
Blogger Annika said...

Joo, en mäkään tykkää katsella mitään mun vanhoja kuvia... :-D

13:50  
Blogger Annika said...

Ihan mun blogin nimellä hakemalla.

13:50  
Anonymous Anonymous said...

luitko naapurintyttöä naidaan blogia tai kävitkö koskaan lukemassa sitä? :)

14:07  
Blogger Annika said...

En oo koskaan kuullutkaan ton nimisestä blogista :-D :-)

14:10  
Anonymous Anonymous said...

Jos saisit 1000 000€ niin mihin asioihin rahat käyttäisit? Laittaisitko säästöön, antaisitko hyväntekeväisyyteen esim. lahjottaisitko rahaa lasten osastolle tai afrikan lapsille yms? -Muutettaisiin varmaan poikaystävän kanssa samantien ihanaan uuteen kotiin ja lähdettäis pariks viikoks.

Tässä oli ainakin virhe,niin mihin lähtisitte?:D ja huomasin parissa muussa kohdassakin jos haluut korjata !

14:13  
Blogger Annika said...

Ulkomaille. En kyllä yhtään ihmettele, jos tuolta jotain virheitä löyty, sillä mun kursori pomppi jostain syystä tätä tehdessä ihan ympäriinsä ja tekstit meni sen takia aivan sekaisin :-(

14:16  
Anonymous Anonymous said...

ootko lähdössä abiristelilylle?

14:22  
Blogger Annika said...

Joo näillänäkymin kyllä! :-)

14:23  
Blogger Janni said...

Näitä vastauksia on kiva lueskella (:
Ootteko muuten sun poikaystävänkans jouluaaton yhdessä(samassa paikassa)?

14:31  
Blogger Annika said...

Ei olla, poikaystävä lähtee tonne pohjoiseen omaan kotiinsa ja mä meen mun kotikotiin :-)

14:32  
Anonymous Anonymous said...

et hyväksynyt mun kommenttia jossa kysyin sun vanhoista hiuksista ja linkkasin pari kuvaa , miksiköhän?

14:33  
Blogger Annika said...

En oo saanut mitään linkkejä sisältävää kommenttia perille mun kommenttienjulkaisulootaan, varmaankin siksi :-) täällä on kyllä muutkin valitellu, ettei linkilliset kommentit oo aina tullu perille, mut en osaa sanoa, että missä vika.

14:37  
Anonymous Anonymous said...

hei yks postausehdotus jos haluisit tehdä,niin jostain vanhoista kuvista niinkun noi jotkut tän postauksen kuvat :--) semmonen ois ainakin mun mielestä kiva.

16:07  
Blogger Annika said...

Kirjotinkin just tossa ylempänä, niin mulla ei valitettavasti oo sen vertaa vanhoja kuvia tallella, että saisin niistä edes pienen postauksen :-(

16:09  
Anonymous Anonymous said...

haha en tiiä onko tää vähän hassusti sanottu mut nuista vanhoista kuvista tuli jotenkin nostalginen olo! :---D

16:33  
Blogger lopez said...

En oo varmaan vielä ikinä kommentoinut sun blogiin, vaikka olenkin lukenut sun blogia/blogeja alusta lähien... Nyt on kuitenkin pakko... Sä oot ihan, sairaan, sairaan KAUNIS IHMINEN! Oikeasti. Jos saisin valita maailmasta yhden keneltä näyttäisin, niin valitsisin varmaan sut:O Oon ihan ällistynyt. Menin katsomaan sun vanhoja kuvia we♥itistä ja mä oikeesti olin vaan suu auki. Oot mielettömän kaunis, ja niin luonnollinen että huhuh. Ajattelin vain kertoa sen sulle :) Koska sun pitää arvostaa ittees oikeesti, koska kaikki haluis näyttää sulta, ihan oikeasti :)! Kivaa illanjatkoa.

16:43  
Anonymous Anonymous said...

Apua. Sulle sopii älyttömän hyvin etuhiukset! Kattelin jotain sun vanhoja kuvia we<3it sivulta niin siel sul oli täydelliset etuhiukset!

16:48  
Blogger Essi said...

tosi kiva tuo kuva missä istut asfaltilla! :-)

16:52  
Anonymous Anonymous said...

siis varmaan meinas että jos sulla on useempia profiilikuvia siel, niin että montako siin on mis on eniten ja sit montako siin mis vähiten :-D

17:16  
Anonymous Anonymous said...

mikä laiva teil on abiristeilyllä? meettekö helsingistä vai turusta? vai tiiätkö jo?
kerkeeks täyttää 18 enne abiristeilyy?:)

kui oot alottanu koulun aiemmi kun oot 95:o? vai saitko ite päättää meetkö 95 vai 94 kans samoille luokille? =o

mäkii oon abi nyt ja myö lähetää silja europal turuuuust:-)

17:19  
Blogger Annika said...

Totta! :-D Nojoo, en nyt kuitenkaan jaksa alkaa selailemaan, kun mulla on ollu varmaan 40 eri profiilikuvaa.

17:19  
Blogger Annika said...

En nyt tähän hätään muista kun en ite oo järjestämässä sitä, mut mun muistaakseni lähetään Helsingistä ja mennään Viikkarilla :-) Ja joo, oon jo 18 sillon.

Ja en tiedä, menin vaan. Ei sille mitään tarkempaa syytä ole, osasin lukea jo 5 vuotiaana, kävin jossain testeissä ja menin kouluun.

17:22  
Blogger Annika said...

Aijaa, mä taas en oo vihannu itelläni mitään hiuksia enempää ku niitä :-D

17:23  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon, ihana kommentti! :-)

17:23  
Anonymous Anonymous said...

oot ihana annika :)

17:44  
Anonymous Anonymous said...

I like these old photos so much :)

Too bad I don't understand anything :(

18:01  
Anonymous Anonymous said...

koska lähette abiristeilylle?:)

18:19  
Anonymous Anonymous said...

Ootko koskaan käynyt lahden aspendos pizzerias ? :D

18:30  
Blogger Annika said...

Maaliskuun alussa.

18:40  
Blogger Annika said...

En kai, ei ainakaan kuulosta tutulta :-D

18:41  
Anonymous Anonymous said...

satutko yhtää muistaa mistä tuo neljännen kuvan harmaa neuletakki on? :) ja millo oot ostanu sen?

19:16  
Blogger Annika said...

Se on mun kaverin, mutta Ginasta joskus kolme vuotta sitten ostettu :-D

19:37  
Anonymous Anonymous said...

Jos haluut vanhoi kuvii, niin googlessa on tosi paljon sun vanhoja kuvia! :D kopsaat itelles ne.

20:03  
Blogger Annika said...

Kiitos vaan, mutta en halua :-)

20:07  
Anonymous Anonymous said...

Komppaan niiiin lopezii, mäki oisin sun näkönen jos saisin päättää! oo ylpee kauneudestas! :) rakastan sun blogii!

21:14  
Anonymous Anonymous said...

ootko käyny zeppeliinissä? siis se on ostoskeskus kempeleessa, jos et tienny :-) entä onko vilu käyny siellä?

21:41  
Anonymous Anonymous said...

onko tossa viimesessä kuvassa oleva pinkkihupparinen tyttö sun kaveri? jos on niin tiiätkö/satutko muistamaan minkä merkkinen toi sen huppari on? :-)

22:03  
Anonymous Milla said...

Oi ihanaa nähdä noita vanhempiaki kuvia!

Oot muuten ihan helvetin kaunis tässä vanhassa kuvassa minkä löysin :) http://weheartit.com/entry/2503405/via/TYPICALpocky ei sillä ettet muutenkin olisi. Jännä nähä kyllä miten oot muuttunu :-D

22:53  
Anonymous Anonymous said...

aww näytät iha saralt nois kuvis:3!!

22:53  
Anonymous Anonymous said...

siis ku mietein että ois kai sulla kiva olla itelläkin vanhoja kuvii susta :) tai siis ihan koneella ittestään, että ei silleen et ''haluunki mennä kattoo vanhoja kuvia, no meempä googleen ni sieltä löytyy''

02:33  
Anonymous Anonymous said...

mitämitäää? meil lähetään helmikuussa penkkareiden jälkee :o

11:19  
Blogger Annika said...

Niin..? Me lähdetään kaksi viikkoa penkkareiden jälkeen.. So what :-D

11:26  
Anonymous Anonymous said...

mul ois kysymys.. niin että kun käyt noin monesti viikossa jumpassa, niin ootko sellasessa paikkaa missä maksetaan kuukausimaksu ja voit ravata jumpissa niin paljon ku haluut, vai onko sellanen että maksat jokaisen jumpan erikseen vai mitenkä? ja jos se on toi kuukausi homma nii haluutko kertoo paljonko se maksaa siellä missä ikinä jumppailetkaan =) ?

11:40  
Blogger Annika said...

Mä ostan aina kuukausikortin, eli kuukauden sisällä voi käydä niin useesti kuin haluaa :-) Ne 10 kerran kortit hujahtais nimittäin aika äkkiä. Ja molemmilla taitaa olla hintaa n. 60-70€!

11:42  
Blogger Annika said...

Oon käynyt ja Vilukin kyllä on, varmaan 100 kertaa.. :-D

11:43  
Anonymous Anonymous said...

onko sulla jossain postauksessa kuvia sun vanhojentansseista ? olis kiva nähä niitä kun itsellä on vielä tanssit edessä ! :)

12:25  
Blogger Annika said...

Joo, ihan vaan hakemalla "wanhat" löytyy :-) http://annika-o.blogspot.fi/2012/03/wanhat-2012.html

12:27  
Anonymous Anonymous said...

"Oisitko mielummin 150cm vai 180cm pitkä? 180cm. Musta ois ihanaa olla pitkä!"
hihii tuli hyvä mieli :-) t.180cm tyttö
ja tosi kivoja kuvia:)))))

17:39  
Anonymous Anonymous said...

voitko tehä sellasen postauksen missä on jotai vanhoja kuvia?:) ja si semmone et minkälaine oot ollu ylä-aste ikäsenä tai si semmone et niiku sää vuosie varrella?:D ku olis kiva nähä vähä jotai vanhoja aikoja

18:22  
Blogger Annika said...

Kuten oon näissäkin kommenteissa jo vastannut, niin mulla ei oo tallessa enää sen vertaa vanhoja kuvia, josta saisin postauksen kasattua :-(

18:26  
Anonymous Anonymous said...

mistä toi toisiks viimesen kuvan neule on ?:D koska oot asunu porissa ? kävitkö sillo kouluu? mitä?

15:22  
Blogger Annika said...

Se on Ginasta ja oon asunu Porissa 16 vuotta sitten, joten en käynyt sillon koulussa.

15:41  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia:) ois hauska tietää kuka kysy nuista herkkusienistä..:D

15:53  
Anonymous Anonymous said...

hassua miten et yhteen aikaan halunnu blogia takas ja nyt se on sun juttu! mut mahtavaa, oot huippu:)

22:25  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home