Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

LAHJAVINKKAILUA

12/4/12

LAHJAVINKKAILUA


Multa toivottiin tällaisia pieniä lahjavinkkikoosteita - mitä voisi mahdollisesti antaa esimerkiksi äidille, siskolle tai poikaystävälle joululahjaksi. Kävin sitten heti tuumasta toimeen ja aloin kasaamaan kollaaseja, sillä aika rientää ja joulu on jo ihan lähellä! Ensimmäisenä vinkkauksia siskolle tai esimerkiksi parhaalle ystävälle sopivista lahjoista: uskon, ettei kovin moni tyttö kieltäytyisi tällasista ihanista jutuista!

Untitled
Ihania vartalojuttuja, nätti aamutakki ja -tossut, kauniita kynttilöitä, lempparisarjan tuottariboksi, suojajuttuja puhelimelle ja läppärille, ihania koruja, hiustenkiharrinpuikko, söpöjä kynsilakkoja, leffalippuja.. Kelpais varmaan kelle vaan tytölle, ainakin tälle täällä ruudun toisella puolella kököttävälle! Jos taas ei oo niinkään ostajatyyppiä tai joululahjabudjetti on pieni ja haluaa keksiä jotain kivaa itse, voi askarrella siskolle esimerkiksi lahjakortin, jolla saaja pääsee antajan kanssa vaikka johonkin kivaan raflaan syömään, elokuviin, shoppailemaan... You name it, erilaisia vaihtoehtoja on niin paljon kun vaan mielikuvitus kantaa!
Mulla itellä ei oo vielä minkäänlaista aavistusta mitä mä hommaan kellekkin lahjaksi, mut tätä kollaasia askarrellessa ajatukset onneks selkeytyi vähäsen. Kohta ois kyllä jo korkea aika alkaa hoitamaan niitä, mulla on nimittäin paha tapa jättää ne aina ihan viimetippaan roikkumaan..

Labels:

40 Comments:

Blogger Katja said...

mistä noi kynttilät on :)

09:08  
Blogger Pauliina said...

Ihaniaa, mulle ainakin kelpais! Millä muuten teit tän kollaasin? Onko se ilmainen ohjelma? Voitko linkittää? :) ♥

kisstherain-p.blogspot.com

09:36  
Anonymous Anonymous said...

2/3 on pyytäny sulta naked beauty postausta ja miksköhän et toteuta sitä vaan näitä? Älä vaan sano ettet uskalla laittaa tänne susta meikitöntä kuvaa...:Dd

10:12  
Blogger karoliina said...

vastaan nyt annikan puolesta, mutta ne on h&m:ltä :)

10:19  
Anonymous Anonymous said...

Mistä se sun läppärisuoja/laukku on?:)

11:48  
Anonymous sofia said...

tosi kivoja, kyl mullekkin kelpais! :D

12:07  
Blogger sofia said...

Oo sain tästä paljon uusia ideoita, kiitos! :-)

12:59  
Blogger Niina said...

millä sää teet nää kollaasit :)?

13:18  
Anonymous Anonymous said...

Se on naked truth, ja eiköhän Annikasta ole aika monta meikitöntä kuvaa täällä nähty.

14:26  
Anonymous Anonymous said...

en tajua miksei uskaltaisi laittaa, Annikahan on itse sanonut ettei näytä kovin eriltä ilman meikkiä + tässä on sen vanhasta blogista kuva siitä ilman meikkiä; http://weheartit.com/entry/2305866/via/LifeIsBeauTiful

14:35  
Blogger Olivia said...

tää toi hirveesti apua mullekin!!! ja haluun kans tietää millä sä oot
tehny ton kollaasin :p

14:44  
Anonymous Anonymous said...

mistä noi iphone kuoret on, ja mistä saa muutenkin tilattua kivoja iphone kuoria?=)=)

14:46  
Anonymous Anonymous said...

Mun piti kanssa kysyys et mistä noit kuorii löysit? :)

15:48  
Blogger Annika said...

En oo toteuttanut sitä sen takia, että musta on kyllä ennenkin nähty meikittömiä kuvia ja koska kaikki sanottava asiasta on jo muiden postauksissa sanottu, niin musta tuntuis yksinkertaisesti tyhmältä vaan läntätä pelkkä meikitön kuva, koska "piti nyt vaan tehä se neiked tryyth". Jos haluat nähdä niitä meikittömiä kuvia, niin täältä blogista sekä Instagrammistakin kyllä löytyy.

16:08  
Blogger Annika said...

Tein Pixelmatorilla ja se on aluksi ilmainen :-) Googlettamalla löydät. Muillakin muokkausohjelmilla voi kyllä tehdä kollaaseja, ihan Paintista Photoshoppiin saakka.

16:09  
Blogger Annika said...

Se mun pinkki on Tiimarista, mut valehtelisin jos väittäisin, et ottaisin sen mielummin ku ton Marc by Marc Jacobsin läppärilaukun... :-D

16:10  
Blogger Annika said...

Pixelmatorilla, millä muokkaan kaikki muutkin mun kuvat :-)

16:10  
Blogger Annika said...

http://www.miniinthebox.com/

16:10  
Anonymous Anonymous said...

muokkaatko instagramiin laitettavia kuvia muulla kun sillä instagramin omalla muokkauksella? esim siis jos otat puhelimella kuvia ja lisäät suoraan ig

16:16  
Blogger Annika said...

Tossa ylempänä on linkki ^ :-)

16:18  
Blogger Annika said...

En :-)

16:18  
Anonymous Anonymous said...

miten oot ottanu ne inhottavat valkoset "reunat" pois näistä sun kollaasi kuvista, siis kun esim jos mä lisään jonkin kuvan nii tohon kuvaan ns sisälle ei jää niitä reunoja, mutta tuon koko kuvan neliön mallinen reuna jää... osaatko neuvoa miten sen saisi pois=)?

16:29  
Blogger Annika said...

No leikkaamalla ne tietysti pois :-) eli leikkaat kuvasta sen mallisen osan, ku haluat ja liität sen sitten samalla tavalla siihen kollaasiin.

16:32  
Anonymous Anonymous said...

Näin sut tänää Studia messuilla, olit ihan älyttömän nätti! :)ois tehny mieli tulla sanoo jotain mut sul näytti olevan tosi kiire :D

16:34  
Blogger emma said...

toi pinkki kylpytakki on ihana!

16:36  
Blogger Annika said...

Hahah aijaa, no kiitos paljon! :-)

16:36  
Anonymous Anonymous said...

Mäki näin sut siel messuil tänää ja pakko sanoo et oot kyl tositosi kaunis!!!! :)

16:53  
Blogger Elina said...

Hyviä lahjavinkkejä, sainkin tästä pari ideaa kaverien lahjoihin, kiitän (:

17:07  
Anonymous Anonymous said...

ooksä ikinä tilannu tuolta kuorii et onks toi luotettava? (:

18:49  
Blogger Annika said...

En ole.

19:38  
Anonymous Anonymous said...

Voisitko harkita laittavas formin takasin? Harmitti sillon ku poistit sen, vaikka erittäin hyvästä syystä... Jospa ihmiset ois vaikka vähän kasvanu tänä aikana;)

21:01  
Blogger Annika said...

En vois, mä en mielestäni tarvitse sitä yhtään mihinkään enkä osais kuvitellakkaan, et roikkuisin siellä päivät pitkät vastaamassa johonkin kysymyksiin :-D ja usko mua, ei ne ole. Ihan samanlaista porukkaa sinne aina eksyy.

21:03  
Blogger Annika said...

Iso kiitos! :-) Musta mä näytin vaan hirveen ryytyneeltä tai sellanen olo mulla ainakin oli...

21:04  
Blogger Laura said...

Hih mäkin näin sut siellä studia-messuilla, oot kyllä ihan älyttömän kaunis! :-)

22:18  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

I got a request about these kinds of little collections of gift tips - what you could possibly give as a christmas present for example to your mom, sister or boyfriend. So I turned an idea into action immediately and started to build up collages because time flies and Christmas is almost here! First here are ideas about gifts that might be good for a sister or your best friend: I don't think there are many girls who could resist this kind of lovely stuff!

Lovely body treatments, a cute dressing gown and a pair of slippers, beautiful candles, a season box of some favourite serie, protection stuff for the phone and the laptop, sweet jewellery, a hair curling wand, cute nail polishes, movie tickets.. These things would do for any girl, at least for this one here on this side of the screen! But if you're not so much a shopping type of person or your christmas budget is limited and you'd like to think up something nice by yourself, you can for example make a gift card for your sister, which provides her a visit with you to eat at some nice restaurant, movies, shopping... You name it, there are as many alternatives as you can imagine!
I myself don't have any ideas of what to give people as presents yet, but luckily my thoughts became a bit more clear when making this collage. Anyway, soon it would be high time to do something for it, because I have a bad habit to leave it to the last minute..

23:26  
Anonymous Anonymous said...

onko sun hiustenväri pysynyt samanlaisena kuin tässä kuvassa? :) http://farm9.staticflickr.com/8184/8079829188_a28c3c5bc0_b.jpg

23:30  
Anonymous Anonymous said...

Koulun ruokalassa oli tänään epämääräsen näköstä salaattia mis oli valkosia kökköjä ja sanoin siihen että wtf mitä toi on, hyi. Jotkut toisetkin mun kavereista oli että mitä helvettiä. No sit yks muija ketä oli meidän kans samassa jonossa alko matkimaan meitä, väänteleen naamaansa ja sano kaverilleen et menis tekemään omat ruokansa jos ei kelpaa ja mulkkas tosi vihasesti ja puhu kovaan ääneen ruokalassa miten kyseinen salaatti oli mitä oli. Onks se sun mielestä ihan normaalia, et jotain ihmistö voi ärsyttää toisten mielipiteet noin paljon? :-D Ja se muija oli kyllä juuri täyttänyt 18, aika lapsellista.

12:09  
Blogger Annika said...

What? Siis miten tällänen liittyy yhtään mitenkään mun blogiin? :-D

13:17  
Blogger Annika said...

Ei, kun olen värjännyt hiukset ton jälkeen.

13:17  
Anonymous Anonymous said...

mistä toi aamutakki on ? :)

13:08  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home