Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

PUNAHILKKA

12/9/12

PUNAHILKKA

_MG_3896
_MG_3934
Takki Jeane Blush laukku Zara farkut ja pipo H&M kengät kirppis

Näin talvisin mä tykkään harvemmin laittaa asukuvia takki päällä, sillä kukaan täysjärkinen ei jaksa katsoa talven kuluessa monia kymmeniä kuvia sama takki päällä, eikä mulla oo kymmeniä eri takkeja, jotta kaikki asut näyttäis erilaisilta. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön ja mä päätin esitellä teille mun toisenkin lempparitoppiksen, Tove-parkan, tällasen mahdollisimman mukavan ja lämpimän sunnuntai-asun muodossa!
Noita takkeja oli muistaakseni joskus viime syksynä myynnissä Nellyn sivuilla, mut en koskaan raaskinut tilata sitä, sillä mulla oli juuri ostettu uusi untsikka kaapissa. Vähän myöhemmin kävin kuitenkin selailemassa Members.comin alennuksia ja siellä sattu olemaan just noi parkat tarjouksessa! Kun hintaa oli muutama euro päälle kaksikymppiä, niin siinä ei kauaa nokka tuhissut ennen ku takki klikattiin jo kotiin päin. Toi päätyy mun päälle värinsä takia paljon harvemmin kuin se pari postausta sitten nähty Racemarinen untuvatakki, mut toi on kuitenkin malliltaan ehkä jopa vielä kivempi kuin se toinen. Vähän kaduttaa, ettei tullu tilattua tota samaa muissakin eri väreissä, harvoin nimittäin törmää noin hirveen hyviin tarjouksiin! Täytyykin alkaa kyttäämään taas Membersiä, oon unohtanut sen sivun olemassaolon ihan kokonaan...

Nyt tää nimpparisankari kiskoo äkkiä jotain ruokaa naamariin ja lähtee kipittämään kohti jäähallia poikaystävän pelin merkeissä, rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Labels:

78 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ihanat vaatteet murunen :-)

14:40  
Blogger jnnfr-f said...

Youre so perfect

14:40  
Anonymous Anonymous said...

hyvää nimipäivää toivoo toinen annika! :)

14:46  
Blogger Annika said...

Kiitos ja samoin sullekkin! ;-)

14:46  
Blogger rooosa. said...

hyvää nimipäivää!:) ja oikeesti en ymmärrä miten kaikki vaatteet voi näyttää noin hyvältä sun päällä! *kateus* :)

15:00  
Anonymous Anonymous said...

hyvvää nimipäivää Oulusta asti! :)

15:02  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-) ja hah, ei ne näytä...

15:04  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-)

15:04  
Anonymous Anonymous said...

nimpparionnittelut, täälläkin on yks sun kaima! :)

15:06  
Blogger Annika said...

Heh kiitos, onnea vaan sinnekkin! :-)

15:06  
Anonymous Ida said...

Kun sulla on näköjään kokemusta memberssistä niin voitko suositella vai minkälaisia kokemuksia sulla on ollut? Ja kuinka kauan toimitus kestää?

15:08  
Anonymous Anonymous said...

Hyvää nimipäivää! t. toinen nimpparisankari Anna :)

15:10  
Blogger iikku said...

Aiva ihana takki! Itekki oon kattellu tollasta takkia pitkään olis ihana kotiuttaa joskus ;)

15:20  
Blogger sofia said...

Hyvää nimipäivää Annika :) oot ollut taas niin nättinä liikkeellä ♥

15:28  
Blogger jenna said...

Mahtava tuo laukku, sopii kyllä oikeasti joka asukokonaisuuden kans! Ja paljon onnea nimipäivänä! :)

15:30  
Anonymous Anonymous said...

Hyvää nimpparia! :) kauniina oot taas ♥

15:47  
Anonymous Anonymous said...

Minkä ikäsenä aloit meikkaa? Mitä meikkei käytit alussa??

15:47  
Blogger Maisa said...

Ihana takki! Ja hyvää nimpparipäivää!

15:54  
Anonymous Anonymous said...

Hyvää nimipäivää! :)

16:12  
Blogger ♕ Riikka said...

tätä kateuden määrää... oot nii kaunis! ja hyvää nimipäivää :)

16:21  
Blogger Maija said...

Sul on niiin ihana blogi! :)

16:34  
Blogger Julia said...

I really like your look, especially bag and shoes. :) I added your blog to my blogger list. I just started my blog yesterday, so visit me if you have time. Kisses from Poland.

16:53  
Anonymous Anonymous said...

ite tykkään kovasti! toimitusaikaa pystyy kattoo helposti siitä tuotteen ulosmyynti-ajasta, et itelläni on menny aina se joku max.5pv niiku siit saaki selvää:)

16:57  
Anonymous Anonymous said...

Osaatko yhtään sanoa onko tuolla kyseisellä sivustolla enää tätä mallia myytävänä :-)? Todella upea sun päälläja muutenkin oot niin kaunis ja tykkään sikana sun tyylistä :)! Hyvät nimipäivät täältäkin !

17:22  
Blogger Annika said...

Siis tuolla Members.comissa on ideana, että sinne tulee aina päivittäin eri merkkien vaatteita tietty erä alennukseen muutaman viikon ajaksi :-) mä ostin mun takkini yli vuosi sitten, eli niitä ei oo enää siellä myynnissä (eikä mun näkemän mukaan Nellynkään sivuilla), mut tiedä vaikka niitä tulis joskus myöhemmin lisää.

Kiitos!

17:26  
Anonymous sofia said...

Onnittelut nimppareina!:) Toi takki on kyl tosi kiva :). Ite tilasin tollasen mustana vuosi sitten 50 euron hintaan nellyltä, mutta se tuli M-kokoisena XS:n sijaan :/. Ei sitten ruvettu enää vaihtamaan oikean kokoiseen vaan palautettiin vaan, kun äiti ei jaksanut..:D

18:09  
Blogger heidi said...

miten sä onnistut löytämään kirppikseltä aina noin kivoja juttuja, noi kengät on tosi kivan näköset! itellä on vähän samantyyliset :-) piti kysyy tosta piposta, et onkse sellast materiaalii et se "löystyis", kun mun jokainen pipo löystyy ja sit roikkuu silmillä! :-D

18:19  
Blogger Annika said...

Oon tilannu sieltä vaan ton takin, niin ei mulla ihan hirveesti mitään kokemuksia ole, mut sillon ei ainakaan ollu mitään ongelmia :-) ja toimituksessa meni mun muistaakseni parisen viikkoa.

18:25  
Blogger Annika said...

Kiitos ja samoin! :-)

18:25  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

18:26  
Blogger Annika said...

Jep jep, toi ei kyllä ikinä petä! Ja kiitos :-)

18:26  
Blogger Annika said...

Kiitos :-)

18:26  
Blogger Annika said...

Varmaankin joskus seiskaluokalla ja käytin sillon puuteria/meikkivoidetta ja ripsaria.

18:26  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-)

18:27  
Blogger Annika said...

Pyh, ei kannata olla kateellinen! :-D ja kiitos paljon!

18:27  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

18:27  
Blogger Annika said...

Noi kengät onkin ostettu yheltä tutulta sellasen web-kirppiksen kautta :p

Ja en oikein tiiä, mulla kun ei oo oikeestaan löystynyt mitkään pipot enkä tiedä, et millasesta materiaalista olevat löystyy, mut toi ei ainakaan tunnu siltä että löystyis! :-D

18:28  
Anonymous Anonymous said...

kenen kanssa sä käyt yleensä kattomassa vilun pelejä:-)?

18:41  
Blogger Annika said...

Yksin tai sen joukkuekavereiden kanssa. Vihaan katsoo niitä pelejä, jos kaveri ei jaksa keskittyy siihen ollenkaan tai ei ymmärrä yhtään sen menosta ja siks tykkäänkin useimmiten katella niitä ihan vaan rauhassa yksin tai poikien kanssa :-D

18:43  
Anonymous Anonymous said...

Hyvää nimpparii upeus :)!

18:59  
Anonymous Anonymous said...

Jos käyt kattoo vilun pelii vilun joukkuekavereiden kans ni eiks ne sen joukkuekaverit pelaa? :-) Hyvää nimpparii, Annika! :-)

19:14  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

19:15  
Blogger Annika said...

Tottakai siellä on aina niitä joukkuelaisia, jotka eivät oo syystä tai toisesta mukana kokoonpanossa, jokaisessa joukkueessa kun on aina enemmän pelaajia kuin ne tasan neljä kentällistä.

Kiitos! :-)

19:17  
Blogger Erika said...

Hyvää nimipäivää! Halusin kysyy, et mitä mallia noi h&m:n farkut on, kun noi näyttää niin kivoilta?:))

http://theprettywittygirl.blogspot.fi

19:20  
Blogger ELLA said...

voi ootpas söpö! :-)

19:24  
Blogger Annika said...

Ne on nää farkut: http://www.hm.com/fi/product/00984?article=00984-A (heh, uskalsin tällä kertaa linkatakkin noi tänne, kun tilasin itelleni jo eilen uudet :-D) ja nyt niistä on pitkästä aikaa kunnolla kokojakin jäljellä!

19:25  
Blogger veera said...

ootpas taas nättinä (-:

19:26  
Blogger Anni said...

hyvät nimpparit!!(: Mulla on kans tänään :D

19:28  
Anonymous Anonymous said...

Heei sullekin vissiin on tullu tuolta sheinsideltä jotain juttuja ni tiiäkkö miten siel on, et jääkö tulliin vai tuleeko hyvin perille asti jos tilaa? :-)

20:10  
Blogger Annika said...

Ei oo tullut, joten en valitettavasti osaa sanoa. Mä kyllä aloitin yhteistyön kyseisen nettikaupan kanssa, mut kun mulle kuukauden jälkeen tilauksesta ilmotettiin, että yks mun tilauksen tuotteista on loppu (vaikka siitä oltiin jo sillon kuukaus sitten lähetetty lähetysilmoitus mun sähköpostiin), niin sanoin sille nettikaupalle että kiitos ja näkemiin, en tarvitse sitä mun lopputilaustakaan :-D en oo saanut mistään nettikaupasta ikinä noin huonoa asiakaspalvelua.

20:15  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Coat Jeane Blush bag Zara jeans and beanie H&M shoes second hand

In the winter I rarely like to take outfit photos a coat on because no one in their right mind wants to see dozens of pictures of the same coat during the winter, and I don't have dozens of different coats to make all the outfits look different. But the exception proves the rule and I decided to introduce you my another favourite quilted jacket, Tove's parka, in a form of this kind of Sunday outfit as comfortable as possible!
If I remember correctly, these coats were sold on Nelly's website last autumn but I never ordered them because I had a just-bought down coat in my wardrobe. But a little later I went to browse Members.com's sale and they had just those same parkas on sale at that moment! When the price was only a few euros over twenty, it took no time for me to click and send one on its way to my home. Due to the colour, it doesn't end up on me as often as Racamarine's down coat you saw a couple of posts ago, but this model is maybe a bit nicer. I somewhat regret not ordering it also in other colours because it's rare to run into such great offers! I need to start stalking Members again, I had completely forgot the existence of that website...

Now this nameday hero will hurry to shove some food into her mouth and then takes her way to the icehall to watch her boyfriend's game, have a relaxing Sunday, you all!

20:31  
Anonymous Anonymous said...

Mä löysin vihdoinkin tolle laukulle korvikkeen Zarasta! Siellä on ihania laukku-uutuuksia, kantsii käydä tsiikaamassa jos sinnepäin olet matkalla :-) Hyvää nimipäivää ja joulunodotusta <3

20:35  
Anonymous Anonymous said...

noita samoja takkeja on nellyllä nytkin myynnissä :)

20:35  
Blogger Annika said...

Aijaa, mä kävin just tänään kattomassa enkä löytänyt :-D

20:37  
Blogger Annika said...

Täytyy pistää korvantaakse, toivottavasti ois sinnepäin asiaa lähiaikoina! ;-) Kiitos ja samoin sulle! :-)

20:38  
Blogger Sanna said...

Ihana toi takki! Punanen sopii sulle hyvin! :)

21:02  
Blogger Lilja said...

Ihan älyttömän hyvä kuva susta toi alempi! Ja ihana myös tuo takki! Mäkin oon kokonaan unhtanut Membersin, kiitos kun muistuit kyseisen sivuston olemassaolosta samalla muakin! :D

http://idiontit.blogspot.fi/

22:01  
Anonymous Anonymous said...

Mikset kato pelejä niiden toisten pelaajien tyttöystävien kaa?

22:04  
Blogger anna said...

miten eksyinkään tänne. sulla on ihan mahtava blogi!!

22:11  
Blogger Annika said...

En vaan katso. En tunne niistä tyttöystävistä montaa, eikä moni ees käy niitä pelejä katsomassa.

22:52  
Anonymous ssansku said...

sun blogi on aivan ihana!! Annika sä oot ite ihan älyttömän kaunis ! (:

00:00  
Anonymous Anonymous said...

Minkä kokoset noi sun farkut on?(:
Mietin vaa kun itse oon suunnilleen samankokonen ku sä, ehkä vähän pulleempi mut kuitenkin.

08:12  
Blogger Annika said...

24/30 :-)

08:16  
Blogger Erika Karhu said...

Tykkkäään sun blogista niiiiiin paljon! Ihanaa et postailet useesti ! :---) ja mä ainakin jaksaisin kattoa sun asukuvia vaikka sulla ois joka päivä noi samat vaatteet pääl :") oot vaa niin nätskä :)

12:58  
Blogger Annika said...

Kiitos, kiva kuulla! :-) Ja mäkin haluisin laittaa niitä vaikka joka päivä jos vaan ois mahdollista, täytyy vakavasti alkaa harkistemaan kamerajalustan ostamista, jotta voisin ottaa niitä kuvia aina yksinäänkin (heti kun oon keränny rohkeutta siihen, et meen keskellä keskustaa keikistelemään yksin kameran eteen...:-D)!

13:00  
Anonymous Anonymous said...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/takit/jeane-blush-396/leah-parkas-396397-1/ ?

22:04  
Anonymous Anonymous said...

Moikka!
Onks toi sun takki minkä kokonen? :)

09:52  
Anonymous Anonymous said...

onko toi members ihan luotettava sivusto? ja miten se oikein toimii? sinne tulee siis vaatteita jotka kaikki ovat alenettuja vai?:o
onko se toiminut hyvin mielestäsi ja millä tavalla he käyttävät sun yhteystietojas?:)

18:34  
Blogger Annika said...

Googlesta löydät varmasti vastaukset kysymyksiisi, mä en oo mikään Members.com-tietopankki ja varsinkaan, kun en oo tilannut sieltä muuta ton takin lisäksi :-)

18:51  
Blogger Annika said...

Mun muistaakseni XS!

18:51  
Anonymous Anonymous said...

lol et sit yhtään voi auttaa tota kysyjää... ihan varmasti jotain tiiät...

20:49  
Blogger Annika said...

Niin tiedänkin, mut helpommalla vastaukset saa Googlettamalla :-) En voi sanoa toimivuudesta yleisesti mitään, sillä oon tilannut sieltä vaan yhden kerran ja vaikka sillä mun yhdellä kerralla ois toiminut ihan mainiosti, niin kaikilla muilla kerroilla niin ei välttämättä käy. En myöskään tiedä, miten mun yhteystietoja käytetään, varmaan niinkuin muissakin nettikaupoissa. En oo siis oikee ihminen vastaamaan tollasiin juttuihin.

21:02  
Blogger Angelina said...

Cute coat! You have so much snow! We don't have any in NY!

01:13  
Anonymous Anonymous said...

O ou, olisimpa itsekkin muistanut tsekata membersin! Takille olisikin ollut käyttöä juuri nyt;) Ihana olet, samoin takki!:)

17:40  
Anonymous Anonymous said...

siis todella ihana blogi...olet aina todella kaunis kuvissa ja muutenki tosi muoti tyyppi.enkä ymmärrä miten joku voi olla noin noin kaunis
ja siis mä oikeesti tarkotan tät :)
miks ihmeessä en oo huomannu blogiasi aijemmisn sulla on täydellinen elämä

21:38  
Anonymous Anonymous said...

minkä kokonen toi sun pipo on? :)

21:58  
Anonymous Anonymous said...

miks et vastaa tolle anolle? ^

15:39  
Blogger Annika said...

Koska kaikkiin kommentteihin ei yksinkertaisesti muista vastata. Taidat olla itse "toi ano".

Ja en tiedä, en mä huomannut että tossa ois ollut mitään kokoja :-D eihän yleensä pipoissa ole.

15:59  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home