Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

INSTAGRAMMITUKSIA

12/11/12

INSTAGRAMMITUKSIA

Untitled

1 Tyttöjen kanssa muutama viikko sitten istumassa iltaa koeviikon päättymisen kunniaksi! 2 Camohousujenmetsästysreissu! Ootan kevättä, jotta niitä pääsee taas käyttämään kunnolla, untuvatakit ja lämpimät saappaat ei nimittäin tee niille oikein oikeutta... 3 Tällasina päivinä mä rakastan talvea. Sellasina, kun kirpeä ilma puhaltaa naamaan ulos astuessa, lumi narskuu kenkien alla ja aurinko laskee pilvettömältä taivaalta. 4 Toi uusi pipo on juurtunut mun päähän näinä pakkaspäivinä. Sen nätti tupsu on karvaa ja se sopii siksi tosi kivasti mun toppatakkien karvahuppuihin. H&M:n lastenpuoli ei sitten koskaan petä! 5 Ihanat uudet nilkkurit Oasapilta! Haluisin jo jonkun syyn käyttää noita, vaikka liukkaan pohjan takia oon varmaan aika äkkiä nenälläni jossain lumikinoksessa. Silti, ne on täydelliset. Kevät, tule jo! 6 Tän viimesen jakson aikana mä oon taas päässy nauttimaan rauhassa aamupalan syömisestä, sillä mulla on useimmiten koulua vaan iltapäivästä ja oonkin nykyään entistä enemmän sitä mieltä, et jokaisen aamun pitäis alkaa kunnon aamupalalla. 7 Tän (ja oikeestaan vähän useemmankin) päivän fiilikset yhteen kuvaan tiivistettynä. Mä oon ollu ihan hirveen väsynyt ja päivittäin koulusta tullessa tekis mieli vaan käpertyä peiton alle nukkumaan, vaikka joululahjoja pitäis ostaa, ylppäreihin lukeminen aloittaa, asioita hoitaa, ruokaa tehdä... Millon tää väsymys oikein menee ohi? 8 Oon varmaan menettänyt järkeni, mut mä haluisin ihan hirveesti tollaset platform-tennarit. Pari kuukautta sitten noi oli musta ihan järkyttävät, mut nyt ne on mun mielestä huikeen siistit. I want!

Labels:

63 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ostatko joululahjat kaikille sun siskoille + poikaystävälle ja vanhemmille :)? entäs kavereille? meinaa itellä vähän tiukkaa meinaa tehä ton rahatilanteen kanssa jos meinaan vielä ostaa kavereillekkin jotain :/

20:49  
Blogger Olivia said...

millä oot tehny tuon kollaasin? :>

20:49  
Anonymous Anonymous said...

Millon sun pitää palauttaa se kamera, ku aattelin vaa että näkyykö nyt vähää aikaa järkkärikuvia täällä :)?

20:52  
Anonymous Anonymous said...

Voi ompa ihanat noi nilkkurit! Talvella vaan varmaan vähän hankalat,mutta paljon noilla oli hintaa ja tuliko nopeesti perille :)?

20:52  
Blogger Annika said...

Ostan mun siskoille, poikaystävälle ja vanhemmille! Kavereille en osta :-)

20:55  
Blogger Annika said...

Pixelmatorilla, teen sillä kaikki mun kollaasit! :-)

20:55  
Blogger Annika said...

Näkyy kyllä, huomenna jo luultavasti tulloo postausta ihan normaaleilla kuvilla! :-)

20:56  
Blogger Annika said...

I agree, ne on täydelliset! :-) Mietin, että pitäisköhän käydä suutarilla laitattamassa noihin pohjiin jotkut liukkautta estävät jutut... Tästä linkistä pääset noihin kenkiin; http://www.oasap.com/heels/8419-vintage-zipped-block-heel-ankle-boots.html ja toimituksessa meni joku 6-9 arkipäivää, en muista tarkalleen :-)

20:59  
Blogger iida said...

laitoin just pari päivää sitten tilaukseen noi converset! ihan huikeet, vaikka jakaa varmasti mielipiteitä :-D

21:00  
Blogger Annika said...

Noooooo, mäkin haluun! Tilasitko kans eBaysta vai jostain muualta? Mua nimittäin on estäny vaan toi eBay, sillä en oo perehtynyt siihen Paypalilla maksamiseen kunnolla... :-D Jakaa kyllä aivan varmasti mielipiteitä, mäkin nimittäin pidin niitä ihan naurettavina pari kuukautta sitten, mut nyt oon menettäny sydämeni niille...

21:05  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia! Saat aina tällasist "tylsistäki kuvista" kiinnostavia :)

21:18  
Anonymous Anonymous said...

http://data.whicdn.com/images/11901762/4517913352_218c10ebf7_o_large_large.jpg

onko sulla vielä tätä pipoa kaapin perillä tallessa, tai oisitko muutenkaan luopumassa tosta? en mistään löyä enää noita, niin ajattelin vielä sulta kysästä!

21:19  
Blogger iida said...

kyllä jokainen tyttö tarvitsee tennarit kaappiinsa, joten myinkin kaikki vanssit ja converset pois, että olis syy vihdoin ostaa nää kehkeh! kyllä tuli koluttua nettiä, mutta en nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin toi ebay. mun käsittääkseni homma toimii paypallilla niin, että myyjä saa rahat vasta sitten, kun tuote on postissa. mutta tälläisenä ebay-neitsyeenä sitä vielä epäilee kaikkea, mutta let's hope for the best :-D

21:21  
Blogger Tuuli said...

upeet nilkkurit! ja noi converset oli kyllä järkytys kun ekaa kertaa niihin törmäsin mutta alan itekki jo lämmetä niille :D

21:22  
Blogger Annika said...

On mulla vielä toi, mut en valitettavasti haluu luopuu siitä (eikä poikaystäväkään varmaan antais, sillä se käyttää sitä mua enemmän) :-(

21:26  
Anonymous Anonymous said...

Mä taidan olla just sitten se toinen puolisko, joka ei todellakaan pistäis noita kenkiä jalkaansa.. Mutta saa nähä lämpeenkö mäkin vielä noille, ei sitä ikinä tiiä :D!

21:35  
Anonymous Ano said...

http://www.dropinmarket.com/fi/osta/vaatteet-men-women-boys-wht-moment-hobo-pipo-lilac/6438223524821/tuote

tuolta löytyy! itekin tilasin vähä aikaa sit just valkosen :-)

21:35  
Blogger Annika said...

Heh, niin mäkin sillon ajattelin... :-D

21:38  
Anonymous Anonymous said...

löysin kyllä muissa väreissä muttakun etin just valkosena :/ no mut ehkä käyn vielä jostain saalistamassa jos sattuis osuu silmää!

21:47  
Anonymous Anonymous said...

tarviiko se ladata tietokoneella vai voiko sitä käyttää myös netissä?

21:48  
Blogger Annika said...

Kyllä tarvitsee!

21:49  
Blogger Jonina said...

Mitä kokoa noi sun korot on? Eli kannattaako ottaa isompi vai pienempi koko ku normaalisti vai ihan vaan se oma koko? :)

21:50  
Blogger Herminica said...

Mulla kävi sama homma, aluks katoin et mitä hittoo miks tollasia tehdään, nykysin oon kans lämmenny noille. Viime kesä teki ihmeitä... :D Ja toi sun tove, mulla on sama ja samassa värissä, ja aina kun sen pukee päälle niin tuntuu sille kun talvi ois maailman paras vuodenaika! :DD mulla se takki on ihmeen kova fiilisboosteri, harmi etten vielä voi käyttää sitä kun mulle -10 ei viel oo tarpeeks iso syy käyttää tota 6 kilsan koulumatkoilla ku tahti on sitä luokkaa et syke on rasvanpolttotasolla.... :D tulee hullun kova hiki vaan!

http://lolimte.blogspot.com

21:51  
Blogger Annika said...

Ne on ihan mun omaa kokoa, mut jos saisin nyt päättää, niin ottaisin koon pienemmän! Mun jalka on jotain 37 ja 38 väliltä ja nyt se pienempi ois ilmeisesti ollut parempi vaihtoehto! :-)

21:51  
Blogger sofia said...

Platform tennarit tulee vissiin muotiin keväällä päin :) Musta noi on ihan himo siistit! Ps. Ihania kuvia jälleen kerran ♥

21:54  
Blogger Julia said...

I love your instagram photos very much! :) And you always look cute ^^

21:55  
Anonymous Anonymous said...

Joo en ymmärrä mutta mustakin noi platform tenskut on ihan sika siistit!! Ja turha arastella tota Ebayta, sieltä tilaaminen ja paypalilla maksaminen on tehty tosi helpoksi!

21:55  
Blogger Annika said...

Kiitos tiedosta! :-) Täytyis vaan joku päivä ottaa tehtäväksi perehtyä siihen Paypaliin, sillä mä oon löytäny eBaysta ihan sikana kivoja juttuja, mut toi on ollu aina esteenä kun en oo sit jaksanu alkaa niitä Paypal-ongelmia sen kummemmin selvittelemään ja tilaus on jäänyt siihen.

21:57  
Anonymous Anonymous said...

http://annika-o.blogspot.fi/2012/11/todays.html#comment-form < tossa postauksessa ku sulla on noi kengät, ni minkä kokoset ne on? mä tilasin noi 38 ja ne oli tosi huonot jalassa ja sellaset oudot tosta nilkan kohdalta..... olisin niin halunnu noi.. i'm sad

23:07  
Blogger Elina said...

Ite oon ainakin miljoona kertaa tilaillu ebaystä kaikennäköstä ihan ongelmitta! :-) ainut mikä kannattaa tarkistaa että se kyseinen myyjä on luotettava, eli ne palauteprosentit mahdollisimman korkeella niinku useimmilla onkin 90-100%. Paypal tunnuksiakaan en oo aluksi edes tehnyt kun siinä ainakin mulla on tullu aina vaihtoehto joko tehdä ne tunnukset ja maksaa sitä kautta, tai sitten maksaa Paypal-vieraana, niin oon sit vaan menny vieraana siihen ja täyttäny korttitiedot niin se jokatapauksessa suojaa sen maksun!

23:14  
Blogger Annika said...

Noi on varmaan kokoa 37 tai 38 ja tosiaan joskus 3 vuotta sitten ostettu, niin sulla on varmaan eri saappaat :-) ei mulla oo noi mitenkään oudot.

23:27  
Anonymous Anonymous said...

Nii voi olla joo, näytti vaa niin samoilta mitkä tuolla hm:llä on nyt alessa :-) no mut ei voi mitää.

23:35  
Anonymous Anonymous said...

http://annika-o.blogspot.fi/2012/11/mustakissa.html tossa postauksessa olevat mustat farkut nii onko ne dr. denimit vai mistä ne on? :)

23:53  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

1 Spending an evening with the girls a few weeks ago in honor of our exam week ending! 2 Camopantshuntingtrip! I wait for the spring when I'll be able to use them properly again cause down coats or warm boots don't do justice to them... 3 On days like this I love winter. On such days when fresh air blows into your face when you step out of the door, snow crunches under your shoes and the sun sets down from the cloudless sky. 4 This new beanie has grown roots to my head on these frosty days. The pretty bobble on the top of it is furry so it fits well with the fur hoods of my winter coats. H&M's children's department never lets you down! 5 My lovely new ankle boots from Oasap! I'd like to have a reason to use them again even though I'd probably fall on my nose into some snowbank, thanks to the slippery bottoms. Still they're perfect. Spring, please come already! 6 During this last school period I've again had time to enjoy eating my breakfast when my lessons are mostly in the afternoon so nowadays I'm more and more convinced that every morning should start with a proper breakfast. 7 The feeling of this day (and actually some other's, too) summarized in one picture. I've been really tired and every day when I come home from school I wouldn't like to do anything but curl under the covers and sleep, even though I should buy christmas presents, start to read for matriculation exams, do things, make food... When will this exhaustion pass? 8 I'm probably out of my mind but I'd like to have these kinds of platform canvas shoes so badly. A couple of months ago I thought they're horrible but now I think they're super cool. I want!

01:44  
Anonymous Anonymous said...

What is your instagram name?:)

04:10  
Blogger Annika said...

On :-D

09:33  
Blogger Annika said...

annikaollila :-)

09:33  
Blogger Melissa said...

Mistä toi pipo on? :)

12:44  
Anonymous Anonymous said...

Hei mulla sama! Aluks en voinu sietää noita paksupohjaconverseja, mut nyt alkaa tulla hinku saaha noi! :-D

13:19  
Blogger Nansku said...

Mäkin oon ihastunut noihin platform-consseihin Kenzan kautta :--D

13:56  
Anonymous Anonymous said...

Muaki kiinnostais tietää että mistä? :)

14:25  
Anonymous Anonymous said...

Onko ne korkee vai matala vyötäröiset? :D

14:40  
Anonymous Anonymous said...

hei millon oot ostanu ton pipon ja luuletko et niitä ois viel? itekki tarvisin jonkun ja toi näyttää tosi kivalta :)

15:22  
Blogger emma said...

apuaaaa noi nilkkuriy on tosi kivat:)

15:57  
Blogger .Elska. said...

Kiva blogi sull:) käy tsekkaan munki blogi ja liity tietty lukiaks jos kiinnostaa:)http://sekasinoncom.blogspot.fi/

16:08  
Anonymous Anonymous said...

Miten oot saanu tohon (6. kuva) kaakaoon tommosta vaahtoa? :D sitä on aina kaikissa kahviloiden kaakaoissa mutta kotona ei tunnu onnistuvan millään semmosen luominen..

16:16  
Blogger Annika said...

Se ei ole kaakaota vaan mehua :-)

16:22  
Blogger Annika said...

Se on H&M:stä, niinkuin tossa postauksessa lukee :-)

16:23  
Blogger Annika said...

Ihan vähän aikaa sitten, varmasti on vielä.

16:23  
Blogger Annika said...

Matalat. Mitä sillä on väliä onko mulla korkee- vai matalavyötäröiset housut? :-D

16:24  
Anonymous Anonymous said...

Ajattelin että ne näyttää erilaiselle :)

16:30  
Blogger Annika said...

Niin näyttääkin, nimittäin vyötäröstä ja sitä ei tossa kuvassa edes näy :-D

16:33  
Blogger Aino said...

toi takki näyttää ihanan lämpimältä! :)

17:48  
Anonymous Anonymous said...

Haha mä innostuin noista tennareista heti ku näin ne kissien blogissa :D

18:10  
Blogger Butterfly said...

You soo fck beautyfull ! :)

22:04  
Anonymous Anonymous said...

oho kappas! jossakin mielenhäriössä ajattelin että takki on sieltä. Oh well kiitos kuitenkin! :)

18:33  
Anonymous Anonymous said...

porissa ainakin top-sportista löytyy! :-)

19:16  
Anonymous Anonymous said...

paljonko noissa oli postimaksu? :)

-Juulia

21:41  
Blogger Jonina said...

Nonni! Tilasin noi nilkkurit ;) Oli ihan pakko ku alennuksen jälkee ei jääny hintaa ku vähän alle kolme kymppiä. Nyt toivotaan että kerkee kotiin ennen uuttavuotta :))

15:39  
Anonymous Anonymous said...

minkä kokonen toi pipo on? :)

16:21  
Blogger Annika said...

En mä tiedä, ei kai pipoissa mitään kokoja ole? :-D

16:32  
Anonymous Anonymous said...

No noissa näytti ainaki olevan mut okei :D

19:40  
Blogger Annika said...

Aijaa, en mä vaan huomannut kun sitä ostin :-D laput on jo roskissa niin en osaa sanoa.

20:34  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home