Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

HAIPAKKAA

12/17/12

HAIPAKKAA

IMG_7364
Nyt se on ensimmäistä kertaa todistettu: tolla uudella kameranvempeleellä saa otettua jopa hämärälläkin ihan näppärästi kuvia! Iso helpotus, varisinkin näin vuoden pimeimpään aikaan.

Mulle putkahti postissa viimeviikolla kaksi takkia Sheinside-nimisestä nettikaupasta ja olin siitä vähän ihmeissäni. Mä aloitin yhteistyön kyseisen nettikaupan kanssa joskus syksyllä ja tilasin sieltä yhdet kengät sekä kuvassa näkyvän ja erään toisen takin. Lähetysilmoitukset ja kaikki tuli ihan normaalisti, mutta kuukauden päästä lähetyksestä aloin ihmettelemään, että missäköhän se paketti oikein viipyy. No, siitä muutaman päivän päästä sain nettikaupasta sähköpostia, että mun tilaamat kengät on loppu. Siis mitä, nehän lähetettiin jo kuukausi sitten? :-D Siinä vaiheessa mä olin niin tyytymätön koko toimintaan, että kun multa kysyttiin josko haluan vielä loput tilauksesta, niin päätin pistää pillit pussiin ja vastasin kieltävästi. Viimeviikolla ne kuitenkin jostain syystä tuli mulle kotiin ja koska palautus maapallon toiselle puolelle ois maksanu omaisuuden ja takit oli kuitenkin ihan mukavia, niin en sitten lähtenyt siihen palautusrumbaan mukaan. Halusin vaan ilmaista täällä mun mielipiteeni Sheinsidesta ja näyttää, että jos mulla ei oo jostain kovin ruusuisia kokemuksia, niin kerron ne kyllä täällä suoraan. Se siitä puuduttavasta takkitarinasta, pääpointtina kuitenkin, että mulla ei oo hirveen hyviä kokemuksia kyseisestä nettikaupasta.

Ja kuten otsikkokin kertoo, niin pari seuraavaa päivää on täällä ruudun toisella puolella hyvin kiireisiä ja seuraavan kerran kerkeen hengähtää kunnolla vasta torstaina. On uusintakoetta, joululahjahommia, joulusiivousta, äikän esseitä, pakkausta... Älkää siis ihmetelkö, jos täälläkin mahdollisesti hiljenee muutaman päivän ajaksi! Nyt matikan kirja kainaloon ja lukemaan, kivaa maanantaita kaikille!

Labels: ,

70 Comments:

Blogger Emilia said...

ihana asu! en malta oottaa että näkee lisää kuvia jotka on otettu tolla kameralla :-)

15:55  
Blogger Annika said...

Mäkään en malta oottaa, et pääsen ottamaan tolla enemmän kuvia :-) vielä pari päivää ja sitten helpottaa kiire!

16:00  
Anonymous Anonymous said...

meetkö jouluks ihan kotiinkotiin sun perheen luo?:)

16:01  
Blogger Annika said...

Meen, poikaystäväkin lähtee omaan kotiinsa, niin en mä täällä yksinäni mitään tee :-)

16:02  
Anonymous Anonymous said...

kerranki kuva, jossa oot oikeesti ruma!

16:19  
Blogger Annika said...

Kiitos tästä mielipiteestä :-)

16:22  
Anonymous Anonymous said...

Mulla on ihan vastaavia kokemuksia kyseisestä nettikaupasta ! Kaikki oli myöhässä kun ne lopulta saapui niin oli jotain muuta kun kuvissa ja takki oli esim ihan väärää väriä..

16:26  
Blogger Sofia said...

Ihana asu :) jeps täälläkin aikamoista kiirettä pitää, varsinkin joululahjojen ostossa! Oon jättänyt taas kaiken ihan viimeiselle viikolle... ups! :D Ehkä ensvuonna sitten!

16:26  
Blogger Eppa said...

Miten ihmeessä sulla on rahaa ostaa/tilailla koko ajan jotain tavaraa? Alemuuskopleksi iskee täällä:D

16:28  
Anonymous Anonymous said...

tärkee kommentti ano. kohta annika ei enää haluu laittaa muita ku "täydellisiä kuvia" tänne ja sit valitetaan et miks postauksia ei tuu niin usein. no, just siks kun jokaisessa kuvassa täytyy näyttää täydelliseltä.

ei tässä postauksessa ollut pointtina mun mielestä annikan naama vaan asu ja siksi katson mielummin kuvaa, jossa asu näyttää hyvältä kuin sellasta, jossa naama on viimesen päälle, mutta muu kuva on päin persettä.

menkää itteenne, idioottianonyymit, kaikkea ei aina tarvitse sanoa ääneen.

16:29  
Blogger Annika said...

Sama homma, mä oon kuullut että monella muullakin on ollut samantyylisiä ongelmia kyseisen nettikaupan kanssa. Ärsyttävää!

16:32  
Anonymous Anonymous said...

just olin sanomassa samaa, et sä nyt ruma oo mutta kerranki kuva jossa et näytä kadehdittavan kauniilta vaan vähä pullukalta ja oudolta. mut kerranki näin päi!:)

16:32  
Blogger Annika said...

Esimerkiksi tuon takin sain yhteistyön kautta ilmaiseksi :-)

16:32  
Anonymous Anonymous said...

Mä en yksinkertaisesti ymmärrä tällasta käytöstä. En usko että omalla naamallasi kehtaisit mennä haukkumaan toista rumaksi päin naamaa, joten miten netissä se on jotenkin "sallittua"? Vaikka toimitkin nimettömänä, niin ei niitä aivoja silti kannata heittää narikkaan.

16:34  
Blogger Annika said...

Hmm, okei :-D

16:35  
Anonymous Anonymous said...

"Mä aloitin yhteistyön kyseisen nettikaupan kanssa ..." .............

16:37  
Anonymous Pinja said...

Siis saatko noita vaatteita ilmaiseksi joka kuukaus tuolta Sheinsideltä vai saatko niistä jotain alennusta or what? :D Ja tosi kivalta vaikuttaa toi sun uus kamera! Ostitko sen itse, vai saitko joululahjaksi? :) Käytkö muuten jossain töissä? :)

16:41  
Anonymous Karo said...

annika on hirmu nätti tyttö ja julmat kateelliset huutelijat voivat
sulkea ruman anonyymi nassunsa :(

16:51  
Blogger Annika said...

Kyllä, mutta kuten postauksesta selviää, niin en jatkanut yhteistyötä kyseisen nettikaupan kanssa tätä yhtä kertaa pidemmälle.

Ostin kameran itselleni joululahjaksi ja en käy missään töissä :-)

16:52  
Blogger Veera SP said...

hei ihan oikeesti, miten näillä ihmisillä on pokkaa sanoa jotain tollasta toisesta... jotain käytöstapoja please

16:54  
Blogger Annika said...

Kyllä anonyyminä ilman naamaa aina kehtaa, mut sit kun pitäis omalla naamalla kommentoida, niin kummasti tällaset kommentit jää aina kokonaan pois :-D

16:57  
Anonymous Anonymous said...

musta sä näytät tässä kuvassa semmoselle sulosen just heränneelle : D

17:02  
Blogger LINDA said...

Ihan samanlaisia kokemuksia mulla ton Sheinsiden kanssa!! tilasin sieltä kengät, venasin niitä yli kuukauden ja menin kattomaan tilauksen statusta ni kengät loppuunmyyty...laitoin sinne aika vihasen viestin että miten on, saanko kenkiä tai saanko rahoja takas? vastas (ihme kyllä!) että on tosi pahoillaan saan valita 10dollarii kalliimal siel jotai muuta tilalle, saa nähä nyt milloin uus tilaus tulee vai tuleeko ikinä. se on ainaki varmaa että tuolta puljusta en tilaa enää yhtää mitää.

17:04  
Anonymous Anonymous said...

tää ei nyt liity kyllä tähän postaukseen millään tavalla, mut voitko sanoo joku kiva lautailutakki ja -housuyhdistelmä, et minkä väriset housut ja minkä värinen takki, ku mulla on niin monta vaihtoehtoo enkä enää tiiä et millaset haluisin? :) ja tiiätkö jotain hyviä nettikauppoja, josta sais kivoja? :)

17:07  
Blogger asdf said...

Minusta on mukava lukea välillä tällaisia ei--niin-onnistuneita blogiyhteistyöstä, vaikka se on aina harmittaavaa, jos jokin nettikauppa ei toimi kunnolla.
Ja tuo laukku kyllä sopii niin asuun kuin asuun :)

17:08  
Anonymous Anonymous said...

Miten joku voi ees sanoo et näytät pullukalle, huhhuh... mitäköhän ihme anorektikoita täällä liikkuu, kun kehtaa laihaa tyttöä tulla pullukaksi leimaamaan...

17:13  
Blogger maisa said...

en ymmärrä miten joku näkee tossa kuvassa mitään pullukkaa.. oot just täydellinen ja niin myös toi asu! t. ikuisuusfani :-D

17:17  
Anonymous Anonymous said...

mitä sun kaverit/tutut sanoo kun sulla on aina uusia vaatteita? :-D tiiän kyllä että saat suurimman osan yhteistöiden kautta, mut kerrotko aina kaikille sen?

17:17  
Blogger Annika said...

Ei ne mitään siitä sano (eikä mulla edes oo aina uusia vaatteita :-D). Jos joku kysyy jostain vaatteesta ja se on saatu blogin kautta, niin tottakai mä kerron sen niille :-D

17:19  
Blogger Annika said...

Oon kuullut useemmaltakin vähän tällästä huonommanpuoleista palautetta just tosta Sheinsidesta. Jännää, koska mulla ei oo koskaan ollu minkään muun nettikaupan kanssa minkäänlaista ongelmaa! :-D

17:20  
Blogger Annika said...

Nää vaihtuu mulla vuosittain ja viimeks mulle onkin hommattu sähkönsininen takki ja punaset housut, mut jos saisin nyt valita uudelleen, niin ottaisin vaikka valkoisen takin ja beiget housut :-)

17:21  
Anonymous Anonymous said...

näpytätkö aina puhelinta ennen nukkumaanmenoa? :D mulla ärsyttää, aina nukkumaanmeno venyy varmaan tunnilla tai kahdella ku ei voi päästää tota uutta iphonea sormistaan....

17:29  
Anonymous Anonymous said...

sä oot ihan täydellinen! :)

17:36  
Blogger lol said...

You look as cute as always :) I want your bag! :D

17:39  
Anonymous Anonymous said...

huoh, taitaa noi anot olla vaan katellisia.. susta ei saa rumaa tekemälläkään, etkä todellakaan oo pullukka :-) kivat noi housut!

18:01  
Anonymous Anonymous said...

:DDD voi luoja meinasin pärskäyttää kahvit näppikselle ku luin ton anon kommentin, hieman käytöstapoja kiitos ! annikasta ei saa rumaa tekemälläkää

18:02  
Anonymous Anonymous said...

oi kun on kivasti sanottu. kommentoija onkin sitten vissiin viime vuoden miss universum kun kerta on varaa tommosta sanoa kenellekkään! tuli ihan paha mieli annikan puolesta... itse kun avasin tän blogisivun, huokasin ihan ääneen kuinka kauniina oot annika taas ollut <3 älä välitä tommossista omaan elämäänsä kyllästyneistä idiooteista!

18:21  
Anonymous Anonymous said...

näytätpä tossa kuvassa suloselta, jotenki tosi raikkaalta! ja ihana asu. :)

18:42  
Anonymous Tiia said...

Kommentoin nyt ekaa kertaa sun blogia, olen lukenut sitä jo jonkin aikaa.

Sulla on paljon kommentteja luettavana (ja ehkä myös vastattavana) joten näin lyhyesti ajatukset blogista:
~ lemppariblogi, hyviä kuvia, asiallista tekstiä (ja muutenkin kivoja juttuja, ja on hyvä että me ollaan aikalailla samanikäisiäkin)
~ sä oot tosi nätti, sulla on kivat hiukset ja oon monta kertaa inspiroitunut!
~ porukka on vähän haukkunut näissä kommenteissa esim. sun vastauksia joihinkin kommenteihin, mutta mun mielestä ne on asiallisia!

Oot kiva tyttö ja hyvää joulun odotusta sulle! =)

19:09  
Blogger  Maisa said...

höh törkeetä käytöstä :(

19:56  
Anonymous Anonymous said...

kadehdin sun jalkoja, kun ne on tommoset ihanan pienet :) millä kameran asetuksella otit muuten tän kuvan? :)

20:38  
Anonymous Anonymous said...

tätä kateuden määrää... :-)

20:58  
Blogger Johanna said...

aikamoinen käsitys anolla "pullukasta"...

hei haloo miettikää vähän ennenkun sanotte :DD

21:07  
Blogger fashion eXplosion said...

niin mageet vihreet pökät!!!

21:12  
Blogger Rebecka said...

hyvä ku joku uskaltaa välillä moittia noita nettiputiikkeja!! kiitos tästä :-) haha:D

21:32  
Anonymous Anonymous said...

Mistä noi sun nahkakäsineet on? :)

21:52  
Anonymous Anonymous said...

ja vielä väität ettet oo laihtunu..voi kyllä olet :O :D! oikeesti oot! Ihanat vaatteet btw

22:17  
Anonymous Anonymous said...

oot niin kauniin söpö!

22:19  
Anonymous Anonymous said...

no voi härreguud! ANNIKA ON RUMASTA KAUKANA! maailman kaunein<3

22:19  
Blogger Annika said...

Kyllä, uskaltaisin sanoa tietäväni itse vähän paremmin kuin tuntemattomat ihmiset muutaman blogissa näkyneen kuvan perusteella. :-)

22:21  
Blogger Annika said...

Äitin kaapista :-) sen tarkemmin en osaa sanoa.

22:22  
Blogger Annika said...

Mun poikaystävä otti tän kuvan ja veikkaisin että P:llä, kun ei se muuta osaa käyttää :-D

22:24  
Blogger Annika said...

Heh, ihme ois jos en raikkaalta näyttäis kun ennen kuvan ottoa on taaperrettu tuolla tuiskussa ja tuiverruksessa melkein puoli tuntia! :-D

22:25  
Blogger Annika said...

Iso kiitos ja samoin sulle! :-)

22:25  
Blogger Annika said...

Useimmiten, aina ennen nukahtamista ja aamulla ekana... Tosin enää en niin paljon, kun jonkun aikaa sitten! :-D mulla on nimittäin usein niin kiire iltaan asti, et sit kun viimeinkin käyn väsyneenä sänkyyn niin haluun vaan nukahtaa mahd. äkkiä.

22:27  
Anonymous Anonymous said...

Oletko jo ruvennut käyttämään sitä uutta rajaus systeemiä? Joko rajaaminen sujuu? :) olen harkinnut myös tuollaisen sivellin jutskan ostamista! onko se kätevä ja onko sillä helppo tehdä ohut rajaus? :)

22:39  
Blogger Annika said...

En ole, sillä mä en käytä rajauksia arkena enkä alakkaan käyttämään :-) on kyllä tosi kätevä ja sillä on helppo rajata.

22:54  
Blogger Taru said...

hmh, harmi jos sheindiden nettikauppa ei oikein toimikkaan, olin nimittäin silmäillyt sieltä yhtä laukkua..:/
oot muuten niin maailman suloisimman näköinen tossa kuvassa!:-)

23:37  
Anonymous Anonymous said...

Katos tää: http://www.demi.fi/keskustelut/1496828/uusi-vai-vanha-annika-o-kollaasi :)

09:41  
Blogger Annika said...

En usko, että tuolla on mitään kovin tähdellistä luettavaa niin en jaksa mennä katsomaankaan :-D

10:16  
Anonymous Anonymous said...

Toi et ostaa housunsa kokoa pienempänä kuulostaa tosi hyvält, mut mul on sellai ongelma et ku mun jalat on niin pitkät nii kokoo pienemmät housut ois varmaa liian lyhyet mulle. Nii että toimiiko toi housujenvenytyskikka myös pituuden puolesta? :)

13:34  
Anonymous Anonymous said...

mä aina kun pesen pyykkiä, niin märkinä venytän vaatteita ennen kun laitan kuivumaan, ettei vaatteet kutistu. niin kyllä varmaan voisi toimia, mutta tuskimpa housut nyt huimasti kuitenkaan venyy (: kannattaa kokeilla !

14:36  
Anonymous Anonymous said...

Vaikket olis painolta menny alaspäin niin kyllä sen ainakin ulkokuoresta huomaa että rasvaa on lähtenyt :)

17:50  
Blogger Annika said...

En mä painoa ole mitannukkaan kun en vaakaa omista, mutta mulla on silmät päässäni ja nään kyllä itse muutokset kropassani kaikkein parhaiten :-)

Kummaa, kun ihmiset tulee kertomaan mulle tällaisia asioita pelkästään muutaman blogikuvan perusteella. Niistä näkeekin hyvin, kuinka sitä rasvaa on lähtenyt, vaikka takit ja housut ja muut vermeet on päällä :-D

17:56  
Anonymous Anonymous said...

maksaako jotain, jos on membersillä jäsenenä vai onko se KOKONAAN ilmaista? sori, kun sulta kyselen, mut mä yritin kyllä ettiä tuolta muttei oikein menny mun päähän noi tiedot..:/

20:08  
Blogger Annika said...

Ei maksa :-)

20:34  
Anonymous Anonymous said...

toi sun laukku on superkiva, oon itekin miettinyt ton hankkimista. (:

en oo hirveen kauaa sun blogia seuraillut, mut täytyy sanoo semmonen juttu, että mun mielestä on ihanaa, kun sä jaksat vastailla asiallisesti ja kärsivällisesti näihin kaikkiin kommentteihin. :D jotkut vain tiuskii takaisin, vaikka kysymys/kommentti olisikin ihan asiallinen.

20:59  
Blogger Diana Marks said...

lovely outfit!
If you want, let's follow each other on Bloglovin.
LA By Diana Live Magazine

22:00  
Blogger Ninni said...

luin tässä just näitä anonyymien lähettämiä kommentteja ja pakko sanoo että ite en jaksais kattella tommosta yhtään. oot kyllä tosi vahva nainen annika! miks jotkut anot jokka haukkuu sua ja sun blogia joka postauksessa sitten lukee tätä blogia? eikö niillä oikeesti oo omaa elämää... Mutta joo pointtina mulla oli se, että oot aivan super ihana! :)

12:58  
Blogger vanille said...

Mul on kans samanlaisia kokemuksia Sheinsideltä, jäi kyllä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi ku tilaan sieltä yhtään mitään. :/ Kyllähän mä tiedostin sen et se kauppa myy kiinatavaraa kalliimmalla, mut ihan oikeesti, mun neule ei ollu yhtään samanvärinen kuin tuotteessa ja materiaalikin oli ihan muuta! Mä päätin, et jos jatkossa haluun jotain Sheinsiden tuotteita, ni tilaan ne kyllä Ebaysta kympillä, eipä sitten harmita niin paljon jos ei tuote vastaa täysin kuvausta.

13:17  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home