Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

JOULUKUUN ENSIMMÄINEN

12/1/12

JOULUKUUN ENSIMMÄINEN

Untitled
idkuva
_MG_3313
_MG_3422
Untitled11
_MG_3380

Joulukuu sitten otti ja meni vaihtuakseen ja koko vuosi alkaa kohta olla takanapäin. Muistan edelleen sen hetken, kun maaliskuussa päätin pistää tän blogin pystyyn pitkästä aikaa ja siitäkin on kulunut jo kohta yksi pitkä vuosi. Aika menee niin hirveen äkkiä! Enää 23 yötä jouluun ja siitä muutaman päivän päästä vaihtuukin jo vuosi. En malta odottaa, mä oon niin innoissani ensi vuodesta, sillä sillon tulee tapahtumaan tosi paljon kivoja juttuja! Ihana vuosi tulossa.

Tänään tuli jopa leivottua joulukuun (mut ei kuitenkaan tän vuoden) ensimmäiset joulutortut, oli nimittäin pakko keksiä jotain lohdutusta, sillä mulla ei oo tänä vuonna joulukalenteria, kun poikaystävä päätti makeanhimoissaan pari viikkoa sitten sitten popsia mun suklaat suuhunsa. Hirveen kiva. No, ehkä mä pärjään ilman. Sainpahan ainakin hyvän syyn tehdä mun lempparijouluherkkuja!
Nyt mä käperryn sohvan nurkkaan joulutorttujeni kanssa katsomaan Criminal Mindsin uusinta tuottaria! Mun ei ikinä yksin ollessani pitäis katsoa sitä, sillä en uskalla koko loppuyönä liikahtaakkaan täällä yksiössä, mut aina teen tän saman virheen uudelleen ja uudelleen. Se on vaan niin hyvä!
Onks siellä ruudun toisella puolella muita Criminal Mindsiin koukuttuneita, jotka mahdollisesti kärsii samasta hommasta? Ilmoittautukaa!

Labels:

56 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oon unohtanu täysin mistä noita lakanoita saa... mikä se osote olikaan? :)niin ja jouluun on 23 yötä! :D

20:37  
Blogger Nanna said...

hei annika etkös sä käyttäny pixelmatorii? :)
oon harkinnu sen ostamista mut olis kiva kuulla mielipiteit

20:40  
Blogger Annika said...

Hups, muutin sen tonne tekstiin! :-D kiitos korjauksesta!

Ja noi on täältä; http://www.quincy.fi/store/

20:41  
Blogger Annika said...

Joo käytän kyllä! Se on musta ihan peruspätevä tällaseen pieneen muokkailuun (tai olis varmaan isompaankin, mut en oo perehtynyt sen käyttöön sen kummemmin) ja aika helppokäyttöinenkin vielä :-) Musta se on tosi kiva muokkausohjelma. Mulla tosin sen värisäädöt on alkaneet niskoitella viimeaikoina, mut oon luultavasti vaan painanu jotain väärää nappia jostain kohtaa, et ne muuttu oudoiksi...

20:44  
Anonymous Tiia said...

Oon ihan vasta löytäny tän sun blogin ja tää on ihan superi :) oot niin ihana ja sulla on aina jotenkin niin älyttömän kivoja kuvia ja juttuja täällä, että huonokin päivä pelastuu kun lukee sun postauksia :) noita kysymyspostauksia on ollut tosi kiva lukea, koska oon tosiaan lukenut tätä vasta vähän aikaa :) älyttömän hyvän näkösii muuten noi joulutortut... :D

20:48  
Anonymous Anonymous said...

anteeks että kysyn mutta mistä noi sun kengät olikaan ? :)

20:55  
Anonymous tinttii said...

uh, mä nään aina criminal mindsia katottua painajaisia, huh! Ei vaan voi jättää kattomattakaa, paras rikossarja mitä oon kattonu! :D

20:57  
Blogger Sini said...

Ihanan tunnelmallisia kuvia taasen :)

21:01  
Blogger asdf said...

Itsellänikin on juuri käytössä tuo samanlainen The body shopin vartalorasva :) Ihanan tuoksuisia, mutta aika kalliita :/

21:01  
Anonymous Anonymous said...

moikka, ajattelin kysyä sulta kun oot käyny kaikissa erilaisissa jumpissa niin missä käyt niissä? käytkö motivuksessa tai jossai samankaltaisessa? :)
hyvää joulunodotusta sulle! :)
R

21:02  
Blogger Annika said...

Ne on Romwelta saatu, Aukoala Australian "uggit" :-)

21:02  
Blogger Annika said...

Kiitos, ihanaa kuulla! :-)

21:02  
Anonymous sofia said...

voi ihania tunnelmallisia kuvia :)♥

jos satut haluumaan itelles viel joulukalenterin, niin mun äiti sano että ne on jo nyt alennuksessa kaupoissa :D vielä ehtii jos haluu ;D. mä taas päätin että saan syödä 2 luukkua päivässä, koska lähen matkalle 12 päivä hehe :D

21:03  
Blogger Annika said...

Sama homma! Istun aina loppuillan pissat housussa jossain sohvannurkassa, kun en uskalla liikahtaakkaan noiden kattomisen jälkeen.. Mutku ne on vaan niin hyviä! :-D

21:03  
Blogger Annika said...

Mutta onneks ne on aika riittoisiakin! :-)

21:03  
Blogger Annika said...

Heh, tekis mieli käydä hakemassa sellanen ihana Kinder-joulukalenteri! Toisaalta en kyllä viiti ostaa, ettei se sit taas mee (muka) parempiin suihin... :-D

21:05  
Blogger Annika said...

Oikeestaan kaikissa Les Millsin jumpissa! Mun lemppareita on attack, cx, pumppi, spinning ja combat :-)

Kiitos ja samoin! :-)

21:06  
Blogger Sofia said...

Ihania kuvia taas kerran :) noi joulutortut näyttää superhyviltä, ne on myös mun suurinta herkkua näin joulun alla :D

21:23  
Blogger Ira said...

Täällä yksi täysin Criminal Mindsiin koukuttunut! Ostin viime keväänä kaksi ekaa tuottaria, sen jälkeen kolme lisää ja nyt pitäis vielä ostaa 6. ja 7. tuottarit :-D Kattelin telkusta pari uutta jaksoa, ja olin ihan kikseissä, tosin kans yöaikaan ja sitten pelästyin joka ikistä rasahdustakin, vaikka asun itsekin yksiössä :-D Paras sarja! Ja ah, Derek Morgan ♥ Hyvää joulunodotusta sinne :)

21:35  
Blogger Annika said...

Jep, Derek Morgan... ♥ :-D

Kiitos ja samoin!

21:39  
Blogger Ada said...

Täällä on yksi Criminal Mindsiin koukuttunut! Se on ehdottomasti mun lempi sarja <3

22:02  
Anonymous Anonymous said...

miten otat noi kolmanneksi ylimmän tyyliset kuvat :-) tulee aina hirveen positiivinen fiilis ku avaa tän sun blogin :-)

22:06  
Anonymous Anonymous said...

Hei ku tilasit ne aukoalan kengät niin otitko niist sun normikoon vai koon isomman et sinne mahtuu pakkasil vaik villasukka?:-)

22:14  
Blogger Annika said...

Ihan normaalin koon, ei tollasten lampaannahkatohveleiden sisään tartte mitään villasukkia, vaikka kuinka ois pakkasta :-D

22:15  
Blogger Annika said...

Säätämällä tarkennuksen vaan automaatilta manuaalille (eli otan noista valoista ns. epätarkan kuvan) :-)

22:15  
Blogger Pauliina said...

Voi että mun alkoi tehdä mieli noita joulutorttuja :-D ♥

kisstherain-p.blogspot.com

22:22  
Anonymous Anonymous said...

Mikset laita joulutorttuihin ollenkaan tomusokeria? Tosi köyhän näkösiä tollasenaan!

22:37  
Blogger Johanna said...

Ahh ihana kamala criminal minds.... <3

Pakko katsoa, vaikka joskus seuraavana yönä vähän toivoiski että ois jättäny välii (:

+ kivat kuvat kuten aina sun postauksissa (:

22:38  
Blogger Annika said...

Ei nyt sattunut olemaan kaapissa, enkä viittinyt lähteä kauppaankaan juoksemaan. Musta noi näyttää ihan hyvältä noin :-)

22:38  
Anonymous Anonymous said...

aaa criminal minds ♥
pitäny mut valppaana jo ainakin 5 vuotta! Siinä on sitte maailman paras sarja heti greyn anatomian jälkeen :)

22:50  
Anonymous emmaaa said...

jooo miäki kauhee criminal minds addikti=D!

22:59  
Anonymous Anonymous said...

kivoja kuvia! ja kysymyksissä oli että käyt ryhmäliikuntatunneilla, mitkä on sun lempparit? :)

23:11  
Blogger Annika said...

Vastasinkin tähän juuri tossa vähän ylempänä, mut mun lemppareita on attack, cx, pumppi ja spinning! :-)

23:12  
Anonymous Anonymous said...

en mäkään pistä tomusokeria, ihan turhaa hommaa. ja maistuu pahalta.

23:13  
Anonymous Anonymous said...

Siis mua pelottaa kaikki rikos yms ohjelmat,joku csi on kans aiva kamala ku kattoo yksi ! :D sen takii pakko kattoo ne aina päivällä nauhoituksesta haha :D ja joulutortut nam!!

23:49  
Blogger meirami said...

So, December came and rolled in and the whole year will be left behind soon. I can still remember the moment in March when I decided to set up this blog after a long time, and it's been almost one long year since that day, too. Time goes by so incredibly fast! It's only 23 nights until Christmas now and a couple of days from that it will be New Year. Can't wait, I'm so exited about next year because lots of lovely things will happen then! It'll be a great year.

Today I even baked the first mince pies of the month (but still not the first in this year) because I had to think up something comforting since I don't have a christmas calendar this year because my boyfriend decided to eat up the chocolate for his craving of sweets a couple of weeks ago. Very nice. Well, maybe I can do without. At least I got a good reason for making my favourite christmas delicacy!
Now I'll curl up in the corner of the couch with my mince pies watching the newest season of Criminal Minds! I should never watch it when I'm home alone cause I'll get too afraid to move anywhere in this apartment for the rest of the night, but every time I make the same mistake over and over again. It's just so good!
Are there any other guys there on the other side of the screen, addicted to Criminal Minds and probably suffering from the same thing? Declare yourselves!

23:51  
Blogger Reetta // Rae -blogi said...

Ihania tunnelmakuvia ja tuoreet joulutortut on vaan niin hyviä!! :)

00:32  
Anonymous Anonymous said...

Hei, haluaisin kysyy sulta ku oot ollut egyptissä ja mä lennän sinne reilu viikon päästä.. millasta siel oli? Missä päin oli? saitko mitään mahatautia? ja haluisin et kerrot jotain yleistä mitä on hyvä mun tietää:) kiitos jo etukäteen!

10:13  
Blogger Nanna said...

ouraidiii ! kiitos paljon :-)

10:54  
Anonymous Anonymous said...

sun poikaystäväs näyttää ihan pikkupojalta!!

12:01  
Blogger Annika said...

En osaa antaa oikeestaan mitään tarkempaa analyysiä, sillä mä oon ollu siellä ihan tosi kauan sitten, varmaan joskus 10 vuotiaana :-( Oltiin kuitenkin Hurghadassa, oli tosi kiva reissu ja en saanut mahatautia, sillä syötiin niitä tabletteja (villi veikkaus; maitohappobakteereja?) ennen reissua ja sen jälkeen. Mä en oo paras ihminen kertomaan tästä mitään lisää, koita vaikka googlettaa, niin löytyy varmasti! :-)

12:04  
Anonymous Anonymous said...

Minä ilmoittaudun ! Osaatko muuten kertoa mikä niistä kaikista tuokkareista on se uusin... Itse katson jotain vanhaa mikä tulee FOXilta:D

12:25  
Anonymous Anonymous said...

Okei kiitos kuitenkin :) lähen kanssa hurghadaan! ps. sun blogi on paras!

13:47  
Anonymous Anonymous said...

Itse kans seuraan Criminal Mindsia Amerikan tahtiin, se on niin paras sarja!!

14:59  
Blogger Elina said...

Criminal Minds on paras! ei varmaan pitäis iltasin katella sitä ku asun yksin ja sit en uskalla liikkua enää mihinkää :D

16:21  
Blogger Iida said...

Kiitos tästä postauksesta ! :) oon hirveen jouluihminen ja nyt on jotenkin tuntunut ei- joulumaiselta ja paljon tekemistä ja kirjoitukset stressaavat, mutta tämä postaus jotenkin herätti mut, hitto vie ei mun tarvitse stressata, ensi vuodesta on todellakin tulossa ihana, etenkin kirjoitusten jälkeen ! Kiitos, että oikein kirjoitit sen ylös ! :) Tsemppiä paljon sulle ja onko tiedossa jo mitä kirjoitusten jälkeen ? :)

17:48  
Blogger elina said...

criminal minds on yks parhaista mullekkin :) jotenkaa siitä ei osaa arvata mitä tapahtuu seuraavaks mikä on vaa hyvä juttu!

18:28  
Anonymous Iina said...

Hei oliko Vilu mukana pari viikkoa sitten Lahden Tivolin Kimble cupissa? Rökittivät meidät stna :---D

19:20  
Blogger Annika said...

Heh, ei tainnu olla! :-D

22:02  
Blogger Annika said...

Ihana kuulla, kiitos! :-)

Ja mä pidän ensvuonna välivuoden hyvällä omatunnolla, mä oon tällähetkellä niin kyllästynyt opiskeluun, enkä tiedä mitä haluaisin tehdä, niin toi on mun mielestä juuri sopiva vaihtoehto tähän tilanteeseen.

22:03  
Blogger Annika said...

Uusin on kai kasituottari! Mä oon nyt kattomassa seiskaa ja jaksot vaan alkaa hupenemaan yks kerrallaan.. :-D

22:03  
Blogger Annika said...

Jep! Tosin mä katoin viime viikonloppuna ihan keskellä päivää, enkä uskaltanu sen jälkeen lähtee yksin kellariin pesemään pyykkiä... :-D

22:04  
Anonymous anni said...

Jos vertaat UGGeja ja noita Aukoalan ugg-kenkiä, niin miten ne eroaa? Onko yhtä "laadukas"? Mitä oot tykänny niistä, suositteletko? :)

22:47  
Blogger Annika said...

Enpä osaa sanoa, kun en oo ikinä Uggeja omistanut :-) tuntuu kuitenkin ihan niin laadukkaalta kuin miltä voisin kuvitella Uggienkin tuntuvan ja oon kyllä tykännyt, suosittelen!

22:53  
Blogger Jenni said...

Kasi on joo uusin, just itse katsoin viimeisimmän eli yhdeksännen jakson! Ihan paras sarja, Reed <3

23:11  
Anonymous Anonymous said...

haha mä niin tunnistin itteni tosta criminal minds - jutusta :--D pyörii nytki taustalla ja tuli nii jännä kohta ettei uskaltanu kattoo :(

17:02  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home