Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IF I WAS A RICH GIRL...

12/2/12

IF I WAS A RICH GIRL...

Multa pyydeltiin sillon postausehdotuksia annettaessa toiveasupostauksia; mitä haluaisin pukea päälleni, jos menisin illalliselle tai vaikkapa salille. Eilen illalla mä eksyin tutkailemaan Polyvorea ekaa kertaa ikinä ja oivoi, siinä on kyllä niin koukuttava sivusto kuin olla ja voi. Siinä sitten vierähti tunti jos toinenkin niitä kollaaseja väsätessä, sillä aina oli ihan pakko keksiä asulle joku uus teema, kun löys jonkin ihanan jutun, jonka halus aivan välttämättä mahduttaa kollaaseihin. Mitä mä sitten sainkaan aikaiseksi? No vaikka mitä!

KOULUUN

kouluun

Mä oon tosi mukavuudenhaluinen tyyppi ja kouluun (tai no, ihan joka paikkaan) haluan vetää päälleni mahdollisimman hyvältä tuntuvat, mut silti nätin näköiset vaatteet. Ylläolevan asun voisinkin pukea päälleni ihan millä hetkellä hyvänsä; kauniit farkut, lämpöinen neule, nätit saappaat, tarpeeksi tilava laukku ja kunnon takki pakkasilta lämmittämään. Rakastuin tähän asukokonaisuuteen sen verran, et oisin jo klikannut kaikki tuotteet kotiini, jos noiden yhteishinnasta olis edes yksi nolla vähemmän...

PIKKUJOULUIHIN


pikkujouluihin

Jos mulla ois kalenteriin merkittynä jotkut ihanat pikkujoulut, niin yllänäkyvää iskisin ehdottomasti päälleni, vaikkakin ehkä hieman sovellettuna. En pistäis pahakseni, jos tollasen peplum-mekon saisin kaappiini, tosin ehkä ilman tota mesh-osaa, mut onhan toi nyt kerrassaan aivan upea ilmestys! Kaveriksi nätit korkkarit, upea laukku ja kultaisia koruja. Toivon, että tuun vielä pukeutumaan tismalleen tällaseen asuun vaikka kymmenen vuoden päästä (jos oikein kovasti säästän..).

SHOPPAILEMAAN

shoppailemaan

Tän tyylisen asun voisin helposti kuvitella olevan mun luottoasu; sellainen varma valinta, joka eksyy päälle, kun mikään muu ei tunnu hyvältä. Kivat farkut (noi on ne mun H&M:n lempihousut!), hyvin istuva palmikkoneule, musta nahkalaukku, kauniin sävyinen huivi ja täydelliset saappaat. Joskus mä vielä haalin nää kaikki mun kaappiini, tota Mulberryä ja noita saappaita myöten. Piste.

SALILLE


jumppaan

Näissä vaatteissa mä jaksaisin varmasti vetää vaikka minkälaista hikilenkkiä ja body attackia! Tykkään urheiluvaatteissa erityisen paljon kaikista ihanista kirkkaista väreistä; kyllähän tollaset ehdottomasti piristää lähtemään sinne salille vaikka kuinka harmaana päivänä. Erityisen suuria lemppareita tästä kollaasista on noi Victoria's Secretin juomapullot, treenikassi ja Niken juoksukengät! 

ILLALLISELLE


illalliselle


Ja tässä asussa mä voisin lähteä vaikka romanttiselle illalliselle poikaystävän kanssa. Oon tosi tykästynyt niihin mun burgundyn värisiin housuihin ja tänkin asun lähdin kokoamaan noiden pöksyjen pohjalle! Yläosaan hieman erikoisempi peplumtoppi, jalkoihin mokkaiset nilkkurit, kynsiin housujen kanssa mätsäävä sävy ja koruiksi vaikkapa tollaset ruusukullan väriset ihanuudet. Michael Kors, voisinko pliis saada noi ihanat korut joululahjaksi? Tai ees ton kellon? 

Tällaista tällä kertaa! Mitä piditte vaihteeksi tällasesta vähän erilaisemmasta postauksesta? Mä ainakin tykästyin noiden kollaasien vääntämiseen, mut samalla toi miljoonien vaatteiden ja asusteiden selailu on tosi petollista; sitä huomaa kovasti tarvitsevansa kovasti aina ihan uusia juttuja...

Labels:

61 Comments:

Blogger Pauliina said...

Aivan ihana postaus! Voisin ottaa ittelleni noi kaikki vaatteet samantien :-D ♥

Heh, hassua kun nää jokainen oli just mun tyylinen asukokonaisuus. Lempparini oli kuitenkin toi illallisasu, se vaan on ihan törkeen ihana! ♥

kisstherain-p.blogspot.com

09:26  
Blogger Unknown said...

Aivan täydellinen toi vika asukokonaisuus! <3


http://chocorosa.blogspot.fi

09:31  
Blogger karolinapinja said...

Tää oli ihan huippu postaus! Noi kaikki asut oli munki mieleen :)

09:37  
Blogger Iida said...

tosi kiva postaus ja ihanaa ku postailet näin usein! :)

10:02  
Blogger Elina said...

tosi kiva postaus :) varsinkin toi vika asu on täydellinen, voisin ottaa noi kaikki itelleni hetinyt! ainakin ton laukun... ja korut... ja housut...ja kaikki ;)

10:16  
Blogger Olivia said...

tosi kiva postaus :)!

www.olkkku.blogspot.fi

10:30  
Anonymous Anonymous said...

tää oli tosi kiva postaus! ü ja toi viininpunanen kyllä iskee itse kehenkin tänä syksynä/talvena, oon huomannu.. :)

10:36  
Blogger fashion eXplosion said...

osaat kyl tehä täydellisiä asukokonaisuuksia, ihania!!:)

10:38  
Anonymous Anonymous said...

tosikiva postaus!:) tee toki joskus lisääkin tän tyyppisiä!

10:41  
Anonymous Anonymous said...

Saitko tästä postauksesta jotain rahaa vai teitkö tän ihan meitä varten :)

10:48  
Blogger Nanna said...

vika asukokonaisuus on täydellinen ! <3

10:53  
Blogger Annika said...

En saanut pennin pyörylää, ihan huvikseni tein! :-)

10:53  
Blogger Jenni said...

Ihania vaatteita ja tosi kiva tää postaus!! ::)

10:55  
Anonymous Anonymous said...

Sulla on kyllä silmää, aineksia vaikka stylistiksi! ;)
Ah, mielettömän kiva postaus :)

11:06  
Anonymous Anonymous said...

kiva kuulla että tälläsiäkin bloggareita vielä on! hah! :)

11:22  
Anonymous Anonymous said...

tosi ihana postaus!!:) ja noi asukokonaisuudet, pakko saada :D

11:27  
Blogger Annika said...

Hah.. Mä en vihaa varmaan mitään enempää kun blogeja, joissa on joka toisessa postauksessa joku Nelly-kollaasi, jonka perässä kissankokoisilla kirjaimilla TÄSTÄ PÄÄSET TÄHÄN TUOTTEESEEN tai vastaavaa.. :-D Jos musta joskus tulee sellanen, niin käsken teitä lopettamaan tän blogin lukemisen pikimmiten ja läimäyttäkää mua lähtiessänne!

11:35  
Anonymous Anonymous said...

tälläne vähä erillainen postaus on aina nii virkistävä ja noi asukokonaisuudet aivan ihania! sulla on hieno tyyli:-)

11:40  
Anonymous Anonymous said...

Ihana postaus! Millä ohjelmalla teit noi kollaasit? Ja lisää samanlaisia postauksia, kiitos! :D

11:57  
Blogger emi said...

Voi vitsi että inspiroiduin nyt kyllä tosta viimeisestä, enpä oo tullut ajatelleeksikaan miten hyvin ruusukulta sopii valkoisen, mustan ja viininpunaisen kanssa:-) Ja ihanaa myös, että vähän suositummissakin blogeissa näkyy vielä tällaisia postauksia, joissa ei ole käytetty mitään linkkejä joiden kautta klikkailemisesta bloggaaja hyötyisi... Just näin!

11:58  
Blogger Annika said...

Tein nää tolla Polyvorella, minkä linkkasinkin tonne tekstin alkupätkään :-) sillä saa nimittäin samassa paikassa etittyä kaikki ihanat vaatteet ja tehtyä niistä kollaasin!

12:00  
Anonymous Mira said...

Oi miten upeita asukokonaisuuksia! Sulla on silmää nainen :) Ihanaa kun postailet niin usein, melkein aina kun tulen katsomaan niin täällä on joku 1-2 uutta postausta, todella harvassa blogissa niin usein!

12:13  
Blogger Säde said...

Tää menee nyt iha aiheen vierestä, mutta miten poistit formspringis? Eli muistatko, miten fs-tilin saa poistettua? :-D
Haha mä aina kyselen sulta kaikkee tällasta... :'D mutta kiitos jo etukäteen!

http://guabk.blogspot.fi/

12:20  
Blogger Roosa said...

ihan älyttömän ihania asuja! :-) ennen en oo oikeestaan ikinä käyttäny kelloja eikä oo tullu mieleenkään että mun asuun kuuluis jonkunlainen kello, mut nyt rakastuin, toi vikan kollaasin kello on aivan ihana ♥

12:20  
Anonymous Anonymous said...

tää oli tosi hyvä postaus!:)

12:22  
Anonymous Anonymous said...

Tosi kiva postaus!! Tästä just huomaa kuinka oikeesti perehdyt noihin kollaaseihin ajatuksella, eikä just noita pakolla väsättyjä mainospostauksia.. Ihania kaikki asukokonaisuudet!! <3

12:29  
Blogger Annika said...

Heh, ehkä vähän liiankin ajatuksella... Tein näitä nimittäin eilen myöhään yöhön kun en malttanut käydä nukkumaan :-D

Mutta kiitos, ihanaa kuulla että tällanen on ollu kaikkien mieleen! :-)

12:33  
Anonymous Anonymous said...

todella kiva postaus!:)

12:39  
Anonymous Anonymous said...

hei millä sä aina teet nää sun ihanat kollaasit?=)

12:44  
Blogger Annika said...

Tein Polyvorella, se on linkattuna tohon postauksen alkuun.

13:07  
Anonymous Anonymous said...

Tosi kiva postaus, tykkäsin tästä niin paljon enemmän kun yleensä tälläsistä postauksista, en yleensä jaksa edes välttämättä lukee tämmösiä, mutta tän luin sanasta sanaan ! Onnistunut postaus siis :)

13:30  
Anonymous emmmi said...

Aivan ihana postaus, lisää tämmösiä! :-)

13:34  
Anonymous Anonymous said...

saaksä jtn rahaa tästä ku postaat joka pääivä aik turhia nää osa sun postauksista meinaa..

13:37  
Anonymous Anonymous said...

ihanaa vaihtelua oli tää postaus, kiitos! sun blogi piristää aina päivää tosi kivasti, joka aamupäivä tsekkaan ekan kerran että joko oot postaillu jotaki ja tännää oli kyllä niin ihana lukea sängynpohjalla tätä puhelimesta ja siinä samalla heräillä päivään :-) oot kyllä aivan loistava bloggailija ja pidät kyllä vahvasti ykkössijaa, niistä monista blogeista mitä luen!
-Nina

13:41  
Blogger Annika said...

Olipas selvästi kirjoitettu kommentti.

Mutta en saa, teen tätä ihan omaksi ilokseni (ja näköjään myös muiden, sillä monet nähtävästi tykkää siitä, että postaan useasti ja erilaisia postauksia). Miksi kaikkein postausten sitten pitäis olla jotenkin super tärkeitä? :-) Musta on kivaa, et välissä on vähän tällasta hömppääkin. Niitä asiablogeja löytää sitten jostain muualta, ei täältä.

13:42  
Anonymous Anonymous said...

Kiva postaus! :) Ihanaa muuten, kun kaikki nää asut näyttää jotenkin SULTA tai miten sen nyt ilmasis. Siis tollasia vaatteita, mitkä just vois kuvitella sun päälle.

13:51  
Blogger Marika said...

Ihanat juomapullot! ♥

http://mariikanblogg.blogspot.fi/

13:55  
Anonymous Anonymous said...

Tää oli kiva postaus ! Ja ihanaa kun postailet näin usein, täällä ootti oikeen kaks uutta postausta ! :)
Voisitko tehä semmosen postauksen missä ois sun joululahja ideoita mitä ostais esim. Äidille, siskolle, kaverille ja poikaystävälle ?

14:29  
Blogger Sofia said...

Oi miten kiva postaus :) sain itekin tästä inspistä :) varsinkin tuo viimeisen kollaasin peplumtoppi on upea!

14:33  
Blogger emma said...

tosi kiva postaus, lisää näitä!:)

15:17  
Anonymous rosa said...

sulla on kyllä silmää! Kaikki asut kolahti, ja kovaa!:) Tulin niin hyvälle mielelle tästä postauksesta!

15:28  
Anonymous Anonymous said...

ihan sika kiva postaus! jos tykästyit tekee näitä ni tee useemmin nää on ihan mun lemppareita vaikka itkuhan tässä tulee ku ei noihin oo varaa :D

15:53  
Anonymous Anonymous said...

Aivan ihania asukokonaisuuksia Annika! Voisit olla joku stylisti, tai muu muotitietoinen expertti:D Kuinka usein yleensä ostat vaatteita, ja paljon sulla kuluu rahaa vaatteisiin noin yleensä? Oot aina niin muotitietoisen, ja hyvin puetun näköinen että tuntuu kuin itellä olisi kaappi täynnä jotain ryysyjä vain, hhahha no vitsi vain!:)

16:03  
Blogger Emmi Repo said...

Pitäsköhän ite ostaa tollasia ihania värikkäitä salikamoja ni vois tulla inspis lähtee sinne..?:D tää oli tosi kiva!

16:33  
Blogger Annika said...

Mä en osta hirveesti uusia vaatteita, sillä sitä rahaa on pakko riittää ruokaankin... Ehkä kerran-kaksi kuukaudessa! :-D Mut saan mun yhteistyökumppaneiden kautta lähes viikottain jotain vaatetta, niin se on aina ihan kiva piristys.

16:39  
Blogger Annika said...

Heh, itku tuli melkein myös noita tehdessä kun lopussa näki kaikkien yhteishinnat... :-D Miks ne kalleimmat jutut on lähes poikkeuksetta ne, jotka myös näyttää parhaimmalta?!

16:40  
Blogger Annika said...

Voisin koittaa tehdä sellaisen jos vaan kiinnostusta löytyy! ;-)

16:40  
Blogger Annika said...

Kiitos kaikista ihanista kommenteista, kiva kuulla, että tällainen postauskin on teidän mieleenne! :p

16:41  
Anonymous lauraxx said...

^ Jos tosta kommentista vois tykätä..... oot ihana<3

16:59  
Anonymous sofia said...

nää oli kyllä tosi kivoja kaikki! :) varsinkin viimenen♥ aah

17:11  
Anonymous Anonymous said...

tiiätkö mistä sais halvalla hienoa peplum toppia ?

17:50  
Blogger Elisa said...

Todellakin sellainen joululahjaidea -postaus! Oon koittanu miettiä pääni puhki mitä hankin kenellekin, uudet ideat ja vinkit olis tarpeen :)

20:07  
Blogger Anniina said...

Joo todellaki löytyy kiinnostusta ! :) Tääki kollaasi oli OIKEESTI tosi kiva ja inspiroiva, yleensä ku vaan skippaan ne kaikki iänikuiset Nellyn mainostuskollaasit :D

20:10  
Anonymous Anonymous said...

tai sellainen missä puolipitkät hihat

20:13  
Blogger Annika said...

Bikbokin nettisivuilla oon ainakin nähnyt jotain, mun oma taas on on Lindexistä. Hintaa niillä on yleensä joku kolmisenkymppiä :-)

20:17  
Anonymous Anonymous said...

oi vitsi kun ihania! voisitko kertoo minkä merkkiset noi kolmannen kuvan kengät on kun oon pitkään miettinyt? :)

20:19  
Blogger Annika said...

Ne on Tory Burchin Amanda Riding Bootsit ja niillä on hintaa n. 300 euroa :-)

20:21  
Anonymous Anonymous said...

Aaaivan ihana toi asuyhdistelmä illalliselle!

20:58  
Blogger meirami said...

In blogging suggestions I was asked to do a post about dream outfits; what I would like to wear if I go to dinner or for example to the gym. Yesterday in the evening I went to take a look at Polyvore for the first time ever, and oh my, it's just as addicting website as possible! A hour and another passed by when I built the collages because I always had to think up a new theme for the outfit when I found some adorable thing which was just necessary to fit into these collages. So, what did I get done? Quite a lot of everything!

I'm a very comfort-loving person, and for school (or actually for every place) I want to wear clothes as comfort as possible but still good-looking. So, I could wear this outfit above at any minute; beautiful jeans, a warm knit sweater, pretty boots, a bag spacious enough, and a proper winter coat giving warmth in frosty weather. I fell in love with this outfit so badly that I would have clicked all the products to be mine if there were at least one zero less in their total price...

If I had a nice pre-christmas party marked on my calendar, I would definitely put on these clothes seen above, maybe a bit adapthed though. I wouldn't object if I could get this kind of a peplum dress into my wardrobe, maybe without the mesh part, but overall it's just stunning! Paired up with beautiful high heels, a luxurious bad and golden jewellery. I hope I'm able to wear exactly this kind of an outfit, let's say after ten years (if I save money really hard..).

This kind of an outfit could easily be my trusted one; the safe choice to wear when nothing else feels good. Nice jeans (those ones are my favourite trousers from H&M!), a well-fitting cabled sweater, a black leather bag, a beautiful coloured scarf and perfect boots. One day I'll get all of them into my wardrobe, including the Mulberry and those boots. That's it.

With these clothes I could certainly do a workout or body attack however sweaty! When it comes to sport clothing, I like especially the lovely bright colours; they really cheer you up and get you going to the gym no matter how gloomy the weather is. My greatest favourites in this collage are Victoria's Secret's drinking bottles, the training bag and Nike's running shoes!

And this outfit I could wear for example for a romantic dinner with my boyfriend. I really like my burgundy trousers and started to build this collage on the basis of them! For the top, a bit different peplum top, for feet, a suede ankle boots, for nails a colour matching the trousers, and as jewellery, for example these rose gold coloured beauties. Michael Kors, could I have this lovely jewellery as a christmas present please? Or at least the watch?

This kind of stuff this time! What did you like about a bit different post like this? At least I liked to build up the collages, but at the same time browsing through billions of clothes and accessories is very deceptive; you'll always realize you're in need of new things so badly...

22:02  
Blogger julia said...

Ihana postaus! Näitä enemmän!<3

22:58  
Blogger MRSQ said...

aivan ihania asuja:)!

18:44  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home