Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SUNNUNTAI

11/4/12

SUNNUNTAI

_MG_1937
Mistä tietää, että talvi tulee? No siitä, kun koko kaupunki on täynnä jouluvaloja! Ah, vaikka mä en tästä vuodenajasta pidäkkään, niin on noi kyllä tosi nättejä.

_MG_1985 2
Mun poikaystävä on jo pitemmän aikaa ettinyt kivaa baseball-takkia ja kun mä kuukaus takaperin löysin sellasen Oasapilta, niin olihan mun pakko tilata se sille! Mun suunnitelmissa oli antaa toi sille vasta joululahjaks, mut postimiehen kolkuttaessa ovelle poikaystävä oli yksin kotona ja meni uteliaisuuttaan avaamaan ton paketin.. Se meni sitten siinä. No, pääasia että oli tyytyväinen ja kokokin oli just oikea, vaikka tilasinkin aikalailla sian säkissä!

_MG_2037
Mun uusi Nivean BB-voide! Oon testaillu tota vasta muutaman kerran, mutta päihittää ehdottomasti sen Garnierin vastaavan mömmön.

_MG_1887
Laiskan päivän illallinen: itse tehty pitsa! Monesti sitä varmaan aattelee, et tollasen vääntämisessä menee pieni ikuisuus ja päätyy mielummin ostamaan valmispakastepitsan, mut ei ne kyllä ite tehtyä voita. Tosin yks päivä mä tein mozzarella-pesto-pitsaa, josta tuli pahinta pitsaa mitä mä oon ikinä syönyt. Tiedä sitten että mikä meni vikaan..

_MG_2006
Mun tän sunnuntain ohjelma tiivistettynä: rentoilua, lempparisarjoja ja ruokaa! Eilen oli mun onnenpäivä, kun huomasin kahden mun lempparisarjan; sekä 90210:n sekä Gossip Girlin, uusien kausien alkaneen! Niiden parissa onkin vierähtänyt muutama tovi ja ihan näillä näppäimillä mä laitan taas GG:n uusimman jakson pyörimään. Ei sitä sunnuntaita voi kyllä paremmin viettää.

Wanted: yksi (tai vaikka useampi) vakaan käden ja pitkän pinnan omaava valokuvauksesta kiinnostunut tytteli asukuvien vakkarikuvaajaksi. Mielellään Lahden alueelta, visuaalinen silmäkään olis yhtään pahitteeksi! Ottakee ihmeessä yhteyttä, täällä ois tarvettä sellaiselle. Nimittäin kerrankin kun ulkona ois sopivat puitteet kuvailuun, eli suht nätti sää, valoa ja kuivaa, niin mun kuvaaja makaa sängynpohjalla potemassa darraa, eikä sitä saa kirveelläkään ylös. Mä oon niin kyllästynyt tähän! Tiedän just mitä mä tänne haluisin kirjottaa ja kuvauttaa, mut yksin on vaan niin vaikee saada niitä kuvia aikaseks. Voispa tän pimeimmän vuodenajan vaan onnellisesti skipata yli.

Labels:

144 Comments:

Blogger emma said...

pitäis varmaan kokeilla tota nivean bb:tä, mulla on ennen ollut just se garnierin käytössä mut se alkaa olla loppu:p kiva postaus!(:

14:55  
Blogger Anni said...

Tosi kiva postaus! Ite taas tykkään tästä vuodenajasta, kun pääsee rinteeseen. Kannattaa nauttia talven eduista (;

anninam.blogspot.com

14:58  
Anonymous Anonymous said...

poikaystäväs avaa pakettis? no huhhuh...

15:00  
Anonymous Anonymous said...

Ku tykkäät ilmeisesti käyttää noita BB-voiteita, ni suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Lumenen kyseistä voidetta! Sopii mun mielestä hyvin talvellakin, sillä kosteuttaa ihoa mutta ei kuitenkaan jätä sitä kiiltäväksi :) ihan paras noista BB-voiteista, mitä oon kokeillu!

15:02  
Anonymous Anonymous said...

mistä oot ostanu noi iphonen kuoret tossa vikassa kuvassa? :)

15:02  
Anonymous Anonymous said...

Aiotko ostaa iphone 5:sen ?:)

15:04  
Anonymous Anonymous said...

voihan! kaverit on kehunut mun ottamia asukuvia ja kuvia yleensäkin ja olisin todella kiinnostunut tähän tehtävään mut valitettavasti asun Turun alueella ja matka tuntuu niin pitkältä ja ikääkin on vasta 15 vuotta... :-(

15:11  
Blogger Krista said...

Mistä sä katot noita sarjoja?

15:14  
Blogger Annika said...

Lataan netistä.

15:20  
Blogger Annika said...

Niin? :-D ei musta mikään maailmaa kaatava asia, en tiedä sitten muista suhteista muttei meillä ainakaan.
Musta se on just kivaa, et jos mä en oo vaikka kotona niin se voi avata ja kertoo mulle että mitäs sieltä onkaan tällä kertaa tullut. Tosin ton paketin kohdalla mä unohdin, et olin tilannu sille ton takin... :-D

15:22  
Anonymous Anonymous said...

ja nyt maailma varmasti loppu tähän, eikö? :)
ja joo pitääpi kokeilla tota BB voidet! ite tykkään sillee garnierin mut se vaa jättää nassun niiin kiiltäväks et ärsyttää :d

15:23  
Blogger Annika said...

Clas Ohlsonilta! Tosi kivat värinsä puolesta mut muuten en suosittele, venyy tosi ikävästi niinku kaikki silikooniset puhelimen kuoret.. :-(

15:23  
Blogger Annika said...

En aio :-) tässä mun 4S:ssä ei oo kuitenkaan mitään vikaa, eikä tää oo vielä ees vuotta vanha niin en nää mitään syytä päivittää siihen uudempaan. En tietenkään pistäis pahakseni vaik sellasen joutuisin ottamaan, onhan se musta tosi nätti, mut jotenkin tykkään tästä vaan tosi paljon!

15:24  
Anonymous Anonymous said...

onko toi baseball takki tyttöjen vai poikien ja mitä kokoo?

15:25  
Blogger sofia said...

Taas niin ihania kuvia :) ja muutenkin tosi kiva postaus! Ja toi asukuva juttu on kyllä niin totta, ite asun Kouvolassa ja sama ongelma, että kukaan ei oikeen tahdo lähteä ikinä kuvailemaan! Varsinkaan sitten talvella.

15:27  
Blogger Annika said...

Tyttöjen, mut ainakin musta tosi levee malli tyttöjen vaatteeks :-D ja toi on koko L.

15:31  
Anonymous Anonymous said...

Saako tiedustella, et mist lataat niitä sarjoja? :)

15:35  
Blogger Annika said...

En valitettavasti ala informoimaan noista täällä sen kummemmin mut ihan googlettamalla asiasta löydät varmasti vastauksia :-)

15:36  
Anonymous Anonymous said...

mistä sivuilta lataat noita sarjoja ja maksaako jotain?:)

15:37  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia,näyttää niin kivalta tollanen sunnuntaifiilistely!(-:

15:42  
Anonymous Anonymous said...

aiettä ihana postaus ! (: oot niin nätti !

16:00  
Anonymous Anonymous said...

Teitkö itse ton pizza pohjan tohon :)? vai onko valmispohja? missäs vilu on eilen sit ollu kerta darra on? ;)

Mikset pyydä vaikka jotain sun kaveria ja meette ulos kuvaileen? vai eikö niitä kiinnosta semmonen?:)

16:12  
Anonymous Anonymous said...

näytät nykyään nuoremmalta mitä ennen :-)

16:20  
Blogger Annika said...

En jaksanut tehdä pitsapohjaa tälläkertaa itse, niin nyt oli valmispohja. Vilun elämä ei sen tarkemmin kuulu mun mielestä tänne ja kukaan mun kavereista ei oo hirveenä mitään valokuvausporukkaa :-)

16:23  
Blogger Annika said...

Sepäs kummallista :-)

16:23  
Blogger Anna Annabell said...

Good post ;]

16:24  
Anonymous Anonymous said...

Hei Anonyymi 15:23, niin tota Garnierin BB-voidetta on myös öljyttömänä versiona, rasvoittuvalle iholle. :) Ja se ei jätä naamaa kiiltäväks!:))

16:38  
Anonymous Anonymous said...

Itsetehty pitsa, jossa on valmispohja?

16:40  
Blogger heidi said...

sun sunnuntai näyttää liian houkuttelevalta.. :-)

16:41  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

How do you know that winter's coming? Well, when the whole town is full of christmas lights! Oh, even though I don't like this season, they do look very pretty.

My boyfriend has been looking for a nice baseball jacket for a long time so when I found one from Oasap about a month ago, of course I had to order it for him! I planned to give it as a christmas present though, but when the postman knocked the door, my boyfriend was at home alone and opened the package out of curiosity... So that's about it. But the main thing is that he likes it and even the size was just right though I ordered it quite much like a pig in a poke!

My new Nivea BB cream! I've tested it only a few times but it definitely beats Garnier's equivalent stuff.

Lazy day's evening meal: self-made pizza! You might think it takes a small eternity to make one so you rather buy a frozen ready-to-bake pizza, but they're never as good as home made. Even though one day I cooked mozzarella-pesto-pizza which turned out to be the worst pizza I've ever had. Have no idea what went wrong..

This Sunday's program summarized: relaxing, favourite series and food! Yesterday was my lucky day when I noticed that two of my favourite series; both 90210 and Gossip Girl, started with new seasons! I've spent a good while with them and just in the very next moment I'll put the newest GG episode to play. There couldn't be better way to spend Sunday.

Wanted: one (or why not more) patient and steady handed girl(s) interested in photographing to take outfit photos for me as a regular photographer. Preferably from the Lahti area, an eye for visuals wouldn't be bad either! Contact me, by all means, I'm in need of such a person.
For once when there would be good conditions for photographing outdoors, which means a good light and nice dry weather, my photographer is lying deep in bed having a hangout and there's no way to get him up. I've got enough of this! I know exactly what I'd like to write and photograph here but it's just so difficult to take those photos alone. Wish I could just happily skip over this darkest time of the year.

16:46  
Blogger Annika said...

Niin. Tein sen pohjaa lukuunottamatta muuten itse, joten en usko että sitä ihan valmispitsaksikaan voi kutsua?

16:58  
Anonymous Anonymous said...

http://annika-o.blogspot.fi/2012/08/random-photos.html#comment-form
Sulla on tossa postauksessa toi neule, moni on kyselly sen kokoo ja itekki kiinnostais tietää nii aattelin laittaa tänne ku tuskin vanhojen postausten kommentteja selaat koko aikaa :) niin minkä kokonen sulla on se?:)

17:03  
Blogger Annika said...

En valitettavasti muista tarkalleen, luultavasti XS tai S :-)

17:07  
Anonymous Anonymous said...

Asutteko te kahdestaan? :)

17:45  
Anonymous Anonymous said...

Syöttö noi kaikki karkit itse? :-)

17:47  
Blogger Annika said...

Joo asutaan kyllä!

17:59  
Blogger Annika said...

En.

18:00  
Anonymous Anonymous said...

osta kameraan kaukolaukasin! ihan sika kätsy eikä maksa paljonkaan! : )

18:06  
Blogger Annika said...

Ei sillä kaukolaukaisimella täällä yksiössä yhtään mitään tee joten en osta :-D

18:12  
Anonymous Anonymous said...

Käykö Vilu vielä paljon juhlimassa?:)

18:14  
Blogger Annika said...

Ei käy, harrastuksen takia ei oo oikein mahdollista :-)

18:18  
Anonymous Anonymous said...

mitä ?:DDDD eihän tässä postauksessa edes ole susta kuvaa?

18:44  
Anonymous Anonymous said...

"oot niin nätti" jääkö kaikilla vähä levy päälle... tässäkää postauksessa annikan naama ees näy? mut aina toi lause pitää tunkee joka kommenttiin, mitä perseennuolemista.

18:45  
Blogger Mizi said...

Upeita kuvia jälleen kerran. :)
Myydänkö tuota nivean BB-voidetta missä kaupoissa? Jos sitä itsekin kokeilisi.

18:47  
Blogger Annika said...

Myydään myydään, se on tullut kauppoihin vasta ihan vähän aikaa sitten! :-) suosittelen.

18:53  
Anonymous Anonymous said...

Haha, mä vasta muutin Lahteen ja voisin ihan hyvin tulla kuvailemaan sua mut se ehkä olis vähän outoa..:D

18:53  
Anonymous Anonymous said...

mizi tarkotti siis varmaan että missä kaupoissa sitä myydään:DD hupsu

19:03  
Anonymous Anonymous said...

Samaa mieltä..pitääks sitä aina hokee...

19:16  
Anonymous Anonymous said...

onks tosta niveankin bb voiteesta vaan kaks sävyä? vai sopiiks se myös tosi vaalee ihosille?

19:27  
Blogger Annika said...

No varmaankin ihan kaikissa kaupoissa missä ylipäätään myydään Nivean kosmetiikkaa :-D

19:30  
Blogger amandda said...

mä voisin tulla kuvailee sua (-: asun lahessa ja tykkään kuvailla, mulla vaan on puuttunu inspis ja kuvaamisen kohteet, voisit samal ehkä herättää mun kuvailuinnon taas henkii :-D ainoo vaan että mul ei oo tällä hetkellä kameraa käytössä, joten jos sul on kamera nii voisin kyl kuvata(-: mut ilmota jos kiinnostaa :-)

19:31  
Blogger Annika said...

Kyllä, light ja medium. En usko että sopii sen enempää vaaleeihosille kuin esimerkiks se Garnierinkaan BB-voide :-(

19:32  
Anonymous Anonymous said...

ootko miettiny vielä mikskä aiot pukeutua penkkareissa?:)

19:46  
Blogger Annika said...

Meillä on ns. "yhteinen teema" eli kaikki pukeutuu yhtenäisesti saman teeman mukaisesti :p

19:48  
Anonymous Anonymous said...

näytät ihan teijän äitiltä, ainaki siinä saran linkkaamassa niitten hääkuvassa, etkä näytä yhtään teijän iskältä! :-D

20:01  
Blogger Jenna said...

Voi miten ihania kuvia, jotenkin tosi sööttejä ja tunnelmallisia! Toi kuvausjuttu on niin ärsyttävää, täällä usein sama fiilis:D

http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

20:04  
Anonymous Anonymous said...

oi, miten hyvän mielen sunnuntai <3

20:06  
Anonymous Anonymous said...

sano joku kiva nimi minkä niminen haluisit olla!

20:10  
Anonymous Anonymous said...

selaileeko tai lukeeko vilu sun blogia?:D jos et tiedä, kysy häneltä!

20:20  
Blogger Annika said...

Selailee sillontällön ja itseasiassa "lukeekin", niiden piti nimittäin koulussa tehdä blogit ja se rekisteröityi mun lukijaksi haha :-D

20:50  
Blogger Annika said...

Ei, kyllä mä näytän enemmänkin isiltä kuin äitiltä.

20:50  
Anonymous Anonymous said...

annika voitko linkata sen hääkuvan, mäkin haluan nähdä! tai mistä sen löytää?

21:19  
Anonymous Anonymous said...

no mitä väliä vaikkei näykkään ku annika on nätti, ei toi oo mitää perseennuolemista vaa iha pelkkä mielipide. toinen laittaa nätin ja ystävällisen kommentin nii sitäki pitää heti arvostella/haukkua? hankkikaa oikeesti elämä.

23:39  
Anonymous Anonymous said...

Oot sanonut että vastaat täällä samoihin kommentteihin mihin vastaisit formissakin, ja oletan että tohon ylläolevaan vastaisit formissakin, joten voitko vastata siihen?

00:28  
Blogger kaizukainen said...

todella kivoja kuvia <3

http://kaizukainen.blogspot.fi/

06:33  
Blogger ANNA-WILMA said...

This comment has been removed by the author.

09:22  
Anonymous Anonymous said...

no eihän kukaan ole edes väittänyt et tässä postauksessa olis kuvia Annikasta :DD?ja joo, kyllä Annika silleen vähän nuoremmalta näyttää jos vertaa esim. siihen miltä se näytti pari vuotta sitte, mut ei nyt mitenkää hirveesti nuoremmalta :D!

10:25  
Anonymous Anonymous said...

tajuutteko että ootte ihan VITUN ärsyttäviä ku teidän täytyy jankata tollasta asiaa? lopettakaa pliis ni kaikilla on kivempaa

10:40  
Anonymous Anonymous said...

No mikset sä voi kertoo?? Tekiks sara sit sun mielestä väärin ku laitto kuvan siitä formspringiinsä? :s

15:06  
Blogger Annika said...

Kertoo mitä? Mulla ei oo mitään tollasta kuvaa, enkä valitettavasti voi sitä tyhjästäkään nyhjästä. Mun mielestä tollaset asiat ei kuulu ollenkaan blogeihin eikä formspringiin ja ne vois pitää kokonaan netin ulkopuolella.

15:16  
Anonymous Anonymous said...

Etit valokuvaajaa ittelles? voi kulta pieni, vaikka sulla onkin noita lukijoita niin vähän epäilen ettei hirveen moni hyvä kuvaaja tuu ilmaseks sua kuvailemaan... :D

15:44  
Blogger Annika said...

Toi olikin ihan pilke silmäkulmassa kirjoitettu :-D kaikkea ei tarvitse aina ottaa niin tosissaan.

16:07  
Anonymous Anonymous said...

No ei olis ihan heti arvannut että vitsillä tuon kirjotit, osa näistä kommenttien kirjoittajista on ihan tosissaan vastannut siihen :D

16:08  
Blogger Annika said...

Ja saanko kysyä että minkä mä sille voin? :-D Pitääkö mun kirjoittaa jokaisen ei-niin-tosissaan otettavan lauseen perään (vitsi), että kaikki varmasti ymmärtää?

En pistäis pahitteeksi vaikka mulla oiskin joku bloggaava/valokuvauksesta kiinnostunut kaveri tai tuttu, jonka kanssa vois otella niitä kuvia, mut kyllä se ois ihan vähän outoa mennä täysin tuntemattoman tyypin kameran eteen tönöttämään.

16:11  
Anonymous Anonymous said...

totta...mut tarviiko aina olla just ite valokeilassa et miks vaikka ite menis kuvaamaan jotaki sellasia tuttuja/tuntemattomia/bloggaajia joilla on joku mielenkiintonen tyyli tai niinpoispäin :)semmonen postaus olis kiva mis olis eri ihmisiä.

16:21  
Blogger Annika said...

Täh? :-D mun ymmärtääkseni tässä puhuttiin nyt kuitenkin nimenomaan mun asukuvista. Streetstyleblogeja voit sitten etsiä jostain muualta, en oo nimittäin tekemässä tästä valitettavasti sellaista.

16:29  
Anonymous Anonymous said...

nimenomaa, jos meitä lukijoita kiinnostais streetstyle-blogit ni niitä löytää kyllä kasapäin netistä ku vaa ettii. tällasista normaaleista blogeista tykkään ihan niin että bloggaaja todellaki on just siinä valokeilassa, niidenhän takia näitä luetaa.

16:31  
Anonymous Anonymous said...

pilke silmäkulmassa kirjoitettu..? :D muistaakseni se oli vitsi, ku viimeks luin.

16:37  
Anonymous Anonymous said...

ihan hyvä neuvo sulle; tuskin sua kuvataan ilman minkään näkösiä suhteita

16:40  
Anonymous Anonymous said...

Miksei sun kaverit kuvaa sua? Joku vois varmasti olla kiinnostunu mut eihän ne nyt tiedä ootko tosissas tän kanssa

16:47  
Blogger Annika said...

Rauhoittukaa nyt herranjestas.

En mä tässä missään vaiheessa mitään palkallista ammattistudiokuvaajaa ookkaan kuvaajakseni etsinyt. Toi pätkä oli ihan täysin vitsillä kirjoitettu turhautumisena siitä, kun ainoilla mahdollisilla kuvauskavereilla (eli siskolla tai poikaystävällä) ei oo ikinä valoisalla aikaa mulle, eikä mun muut kaverit oo niinkään kiinnostuneita mistään valokuvauksesta saati kameran käytöstä.
Jos mulla ois miljoonia ja halusiin ehdottomasti palkata mulle jonkun kuvaajan (hahhah), tekisin sen luultavasti jotain muuta kautta, mutta tässä mä lähinnä pohdiskelin kuinka kivaa ois jos mulla ois joku myöskin valokuvauksesta kiinnostunut kaveri, jonka kanssa vois sillon tällön käydä ottamassa kuvia.

Aamen.

Taidankin jatkossa muuttaa blogini pelkästään kuvablogiksi. Ilman kuvia. Tai estää tänne pääsyn tosikoilta.

16:49  
Anonymous Anonymous said...

älä pliis julkase tähän postauksee enää yhtäkää kommenttia XD hakkaan jo nyt päätä näppäimistöö yksinkertaisesti sun anonyymien idioottimaisuuden vuoksi.

16:51  
Blogger Annika said...

Koska kommunikoin heidän kanssaan muutenkin kuin vain tämän blogin välityksellä ja tiedän, kuinka paljon heitä kiinnostaa kuvaus ja kameran käyttö ylipäätäänkin.

Ja psst, mun ystävät kyllä tietää millon oon tosissani ja millon en, sun ei kannata vaivata päätäsi siitä :-D

16:54  
Blogger Annika said...

Joo, iliman muuta! :-D eiköhän tää ollut jo aikalailla tässä.

16:56  
Anonymous Anonymous said...

Jos Vilusta joskus tulee sm-liiga tason pelaaja, niin miltä susta tuntuu se ajatus et kaikki naiset pörrää ja kiehnää kokoajan ympärillä, tunkee pukuhuoneeseen ja tyrkyttää itteänsä? :P

17:29  
Blogger Annika said...

Hahhah, naurattaa vaan :-D ainakin vielä..

17:44  
Anonymous Anonymous said...

vähän ristiriitasta kun sä yrität suojata yksityisyyttäs mahollisimman hyvin mut sin on olemassa se sara, joka tekee täysin päinvastasesti. kuka oikeesti laittaa omista vanhemmista kuvan formspringiin jota lukee monet tuhannet ihmiset? niin mikset annika puhu sille tosta asiasta?

18:32  
Anonymous Anonymous said...

no jos ton ikäsenä pelaa a:ssa, tuskin siitä on tulossa mitään sm-tason huippupelaajaa, jonka perässä naiset juoksis..

18:32  
Blogger Annika said...

Kysyttiinkö tässä nyt sitä? :-) ei.

Ja vielä tähän väliin voisin sanoa, että ei ne kaikki SM-liigapelaajat oo sinne yhtäkkiä 16-vuotiaina lapsitähtinä pompannut.

18:38  
Blogger Annika said...

Kyllä sitä on yritetty takoa sen päähän muidenkin kuin pelkästään mun toimesta, mut ku ei ni ei. Harmittaa vaan mun puolesta, sillä samalla kun mä yritän pitää jonkun rajan oikeen elämän ja netissä kerrottavien juttujen välillä, niin se menee ja kertoo mitä sattuu.

18:40  
Anonymous Anonymous said...

voi ku tiiät nyt noista kuvioista nii paljo ;) mut vilu nyt ei taida enään 16v olla :D

18:40  
Blogger Annika said...

Kyllä mä itseasiassa nykyään tiedänkin :-)

Kappas vaan, ei ookkaan. Toi olikin vaan kärjistetty esimerkki.

18:41  
Anonymous Anonymous said...

Sori ku taas häiritten, mut mis kohtaa tuol Romwes ne tarjouskoodit syötetää et se vähentää esim. 20% tilauksen hinnasta? :o

20:30  
Anonymous Anonymous said...

TAJUSIN ET OOT MELKEE KU AVOVAIMO VILILLE ::D woah scaary ha ?

20:46  
Anonymous Anonymous said...

Ootko linkannu ton Rihanna kisan facebookiin? Sieltä voisit saada kaverilistallas olevilta paljon ääniä.

20:51  
Blogger Annika said...

En oo linkannut :-)

20:53  
Blogger Annika said...

Jep.. kuulostaapa pelottavalta! :-D mäkin mietin yks päivä tota.

20:53  
Anonymous Anonymous said...

Mitämitä? Jätitkö mut tahallaa välistä? :c

20:54  
Blogger Annika said...

Muistelisin että ensin meet ostoskoriin, klikkaat "go to checkout", sitten valitset postitustavan ja seuraavassa kohdassa on mun muistaakseni sellanen Discount coupon-kohta, missä syötät sen alekoodin siinä olevaan kenttään! :-)

20:57  
Anonymous Anonymous said...

Jos ei sulla riitä pokkaa vastata noihin ja julkasta sitä yhtä jota et julkassu ni mitenköhä oot mahtanu pärjätä elämässäs ku et edelleenkää omista omia mielipiteitä. Oot nolo<3

21:18  
Anonymous Anonymous said...

Okeoke, suuret kiitokset! :33

21:36  
Anonymous Anonymous said...

Moikka! Mistä kattelet noit GG uusia jaksoja? Kun en itse niitä ole mistää löytänyt :) Kiitos!

21:41  
Blogger Annika said...

1. Pokkaa vastata mihin? Tähän nimikyselyyn? :-D oon ihan tyytyväinen omaan nimeeni, kiitos kysymästä.
2. En oo missään vaiheessa sanonut, et vastaisin täällä samoihin kysymyksiin kuin joskus vastasin Formspringissä, sillä jotkut asiat ei vaan musta kuulu tänne ja jätän ne ihan suosiolla pois. Tähän kuitenkin valitettavasti unohdin vastata.
3. Oon julkaissut kaikki tähän nimijuttuun liittyneet kommentit, tiedä sitten että ootko laittanut johonkin muuhun liittyvää kommenttia ja jos olet, niin se on varmaan ihan syystä jäänyt julkaisematta.

Kiitos ja samoin, mutta en usko että sä oot ainakaan tän kommentin perusteella tippaakaan mua "epänolompi" ihminen :-)

21:45  
Blogger Annika said...

Lataan netistä. Googlettamalla löytää mut mä en valitettavasti haluu alkaa neuvomaan sitä täällä :-(

21:46  
Anonymous Anonymous said...

Hello Annika,
where did you buy the bedclothes in the last photo of your post?
Is it from suenos?

22:11  
Blogger Annika said...

Yes! :-)

22:15  
Anonymous Anonymous said...

Eiks susta oo yhtään epäreilua et Sara pääsee ehkä hiihtolomalla Pariisiin tai New Yorkiin? Vai ootko sä menossa mukaan?

22:41  
Anonymous Anonymous said...

ootko vielä sen bloggaaja anna-liisan kaveri? :D ja ootko nähny sitä monta kertaa kasvotusten?

22:59  
Anonymous Anonymous said...

tää ei liity mitenkää tähän postaukseen mutta tuli vaan mieleen että haluatko itelles jotai tatuointeja? ootko suunnitellu jo mielessä joitai kivoja ja semmosia joilla on jokin merkitys :-)

01:29  
Anonymous Anonymous said...

Miten pitkä vilu on? Näytätte ihan samanpitusilta, joten aika lyhyt poikaystävä sulla xd

02:32  
Anonymous Anonymous said...

siis apuaaa

10:28  
Blogger Annika said...

Mua melkein 20 senttiä pidempi, että ei me nyt kuitenkaan ihan hirveen samanpituisia olla. Vaikka oltaiskin niin mitä sitten, kaikki meistä ei valitse poikaystävää ainoastaan ulkonäön perusteella. :-)

10:54  
Blogger Annika said...

En oo suunnitellut mitään enkä tällä hetkellä ihan pakonomaisesti haluaiskaan! :-)

10:57  
Blogger Annika said...

Joo oon kyllä, ollaan lähes päivittäin yhteyksissä ja nähdäänkin ensviikolla! :-)

10:59  
Anonymous Anonymous said...

Ärsyttääkö sua jos vilu tykkää muiden kauniiden tyttöjen kuvista fb tai ig?=)

11:12  
Blogger Annika said...

Haha, mua naurattaa että Sara on kerran sanonut Formspringissään että "ollaan suunniteltu jos lähdettäis ehkä mahollisesti hiihtolomalla jonnekkin, vaikka Pariisiin ja New Yorkiin" ja sit mulle tulee kommentteja "eiks sust oo epäreiluu et sara pääsee New Yorkkii?!?!!11" :-D

Mä pyydän edelleen et kaikki Saraan liittyvät ("Sara sano sitä ja tätä", "mitä oot mieltä siitä että Sara...") kommentit jätettäis täältä pois, sillä mä en yksinkertaisesti jaksa vastata niihin.

11:13  
Anonymous Anonymous said...

Niin siis sua kymmenen senttiä pidempi.. Se ei todellakaan ole 180cm

12:52  
Blogger Annika said...

Jos sä kerran luulet tietäväs mua paremmin niin miksi ihmeessä sitten kysyit? :-D en vaan yksinkertaisesti ymmärrä tätä teidän loppumatonta pätemisen tarvetta ihan joka asiasta.

13:29  
Anonymous Anonymous said...

Anteeks nyt vaan mutta mä kysyin vaan ton ekan kysymyksen, joten älä pliis oleta että oisin kysyny noi lisäkysymyksetkin.

13:44  
Anonymous Anonymous said...

Annikaa milloin uutta postausta? :) Ootan jo innolla sillä tää on ihan paras blogi! :)

15:06  
Blogger Annika said...

Jos ei tänään niin luultavasti viimeistään huomenna, kun mulla on vapaapäivä!

15:45  
Anonymous Anonymous said...

etköhän sen iha täältä sitten näe kun tulee uus postaus? miks jengin täytyy koko aja kysellä koska postaat yms,idiootit huoh :-D

15:46  
Anonymous Anonymous said...

No jos liiotellaan aina vähän kaikessa ni mäki voisin sanoo että mun jalka on melkeen 39 vaikka mun jalka on 37. Jos vilu on 175 ni se on 175. Miks pitää vääntää ja kääntää niitä lukuja ylöspäin? Kukaan ei tuomitse ton pitusta ihmistä... Ois eri asia jos se olis 165cm

16:33  
Blogger Annika said...

Siis musta on yksinkertaisesti naurettavaa, et jotkut tuntemattomat anonyymit alkaa jankkaamaan mun poikaystävän pituudesta täällä.

Enskerralla ilmoitan sen pituuden sitten vaikka millimetreinä, jotta ootte tyytyväisiä. Tai jätän kokonaan julkaisematta/vastaamatta mihinkään muuhun kuin postauksiin liittyviin kysymyksiin. Oisko se sitten hyvä linja? Musta on nimittäin tosi ärsyttävää jankata joka ikisessä kommenttiboksissa monesta eri asiasta kaikkitietävien anonyymien kanssa.

16:39  
Blogger Annika said...

No ei todellakaan, se on mun mielestä ihan normaalia :-D

16:40  
Anonymous Anonymous said...

Ei siinä muute mitään mutta olet itse sanonut että hän on 175 senttimetriä pitkä :)

16:49  
Anonymous Anonymous said...

mun mielestä sara on tosi lapsellinen ku laittaa kuvan esim. teijän vanhempien hääkuvasta ja muutenki kertoo liikaa teijän perheen asioita formssisa :/

17:39  
Blogger Annika said...

Ei oo totta, jatkatko oikeesti tosissas tätä jankkausta vielä ton mun edellisenkin kommentin jälkeen?

Kyllä, on ollut. Ihmisillä kun onkin useimmiten tapana pysyä samanpituisina koko elämänsä alusta loppuun saakka, eikö?

17:45  
Blogger Annika said...

Niinpä niin. Ehkä se sitten jossain vaiheessa huomaa että "ei olis ehkä kannattanut kertoa ihan kaikkea koko maailmalle netissä".

17:47  
Anonymous Anonymous said...

huui oon iha pelästyneen hämmästyny näistä anonyymeista :-D hahha oot anski ihana onneks sun kirjottelusta ei huomaa sitä, mitä täällä kommenttipuolella pauhaa.. hih jatka samaa mallii:)

18:50  
Anonymous Anonymous said...

kun mä hetken tässä lueskelin näitä sun kommentteja niin päädyin siihen tulokseen, että sulla näyttää olevan kusi noussu aika pahastikkin päähän.. Vastaat melkein jokaisen anonyymin kommenttiin ilkeästi, ellei se ylistä sua maasta taivaisiin. Niin ja miks edes julkaiset läheisiisi liittyvät kommentit jos et halua vastata niihin? suosittelisin laittamaan tuohon alapuolelle jonkun listan asioista mistä et halua puhua :)

tää kommentti ei oo sit mikään ilkeä, en vaan tiedä miten oisin saanu tän kauniimmin sanottua. arvostan kuitenkin sitä kuinka sä jaksat noita kaikkia typerämpiäkin anonyymejä! tsempit sinne :)

t: anonyymi

20:43  
Anonymous Anonymous said...

miten oot ottanu ton kuvan missä on noita valoja ? ootko tarkentanu sen niinku johonki lähemmäs että ne valot näkyy sumeena taustalla ? : D eh, jos tajusit mitä tarkotin tolla..

20:54  
Blogger Annika said...

Manuaalitarkennuksella enkä oo tarkentanut siihen mun kohteeseen! :-) eli ottanu siis "sumeen" kuvan läheltä.

21:05  
Blogger Annika said...

Harmi että sä oot saanut tollasen kuvan, mun päässä on sitten varmaankin jotain vikaa kun oon vilpittömästi luullut vastanneeni suurimpaan osaan näistäkin kommenteista aivan normaalisti, vaikka missään ei mun nähdäkseni mitään ylistystä ollutkaan.
Huomasit näköjään kuitenkin itsekkin, että esimerkiksi tän postauksen kommenttiboksissa on ollut huomattavan suuri määrä niitä vähän typerämpiäkin anonyymejä ja toivon ymmärrettävän, että mäkin oon vaan ihan normaali ihminen ja vaikka yleensä vaan ingnooraan ne typerimmät kommentit, niin mäkään en voi pysyä kuitenkaan loputtomiin rauhallisen tyynenä ja välillä multakin alkaa välttämättä nousta sitä savua korvista. Eniten mua harmittaa se, kun suurin osa mun anonyymeistä on kuitenkin ihan mukavia ja sit nekin joutuvat altistumaan tollasille täällänähdyille ärsyttäville kommenttisotajankkausmilleliejutuille, jotka täyttävät koko kommenttilootan.
Kivalla sävyllä laitettuihin kommentteihin vastaan aina kivasti, vähän erilaisella sävyllä laitettuihin taas sillä samaisella sävyllä :-)

Ja PS; ihan yleisesti kaikille, eikä yksinomaan sulle kommentin kirjoittajalle: koittakaa ymmärtää, että ilman hymiötä laitetut kommentit ei oo todellakaan aina tylyjä tai törkeeseen sävyyn laitettuja, vaikka yllättävän monet näyttävät niin luulevan.

21:18  
Anonymous Anonymous said...

No tota yleensä 19v pojat ei enää kasva pituutta.. ärsyttää ku vänkäät vastaan vaikka oot ite sanonu noita asioita ja viel tänä keväänä. Jollet olis ristiriitanen ni ei tulis tämmösiä.

21:25  
Blogger Annika said...

Hähä, kerkesin nähdä tän jo ennenkuin menit poistamaan! :-D

Mutta siis, en ole. Jos oisin superrikas niin palkkaisin sut pikimmiten mun kuvaajakseni, sul on meinaa sen verran kivannäkösiä kuvia blogissas! :-)

21:26  
Anonymous Anonymous said...

ootko huomannu, että olet mukana tässä kilpailussa http://universalsuomi.com/www/?page_id=415 , voit voittaa ainutlaatusen tilaisuuden hengaa rihannnan kanssa !!!!

21:31  
Blogger Annika said...

Pojille on ihan normaalia kasvaa 19-vuotiaana pituutta. En tiedä ootko koskaan kuullut, mut useimmat pojat kasvaakin kunnolla vasta armeijaikäisenä, eli juuri suurinpiirtein tossa iässä.

Oon sanonut noin todellakin lähes vuosi sitten keväällä kun se oli ton pituinen, mutta kyllä ne asiat kerkee vuodessa muuttua. En ymmärrä miksi jotkut ei vaan ymmärrä, että jos oon joskus sanonut jotain niin se ei välttämättä pysy samana faktana koko mun elämäni loppuun saakka. Jos osalla teistä olis jotain reaaliteetintajua, niin tällasta soppaa ei syntyisi.

21:36  
Blogger Annika said...

Kyllä, tein siitä juuri postauksen. Välillä pistää mietityttämään, et luetteko te lukijat tätä blogia oikeesti ollenkaan.. :-D

21:38  
Blogger Reetta said...

Musta sä annakia vastaat aina ihan asiallisesti ja nätisti. Vinkki kaikille: Kohtele ihmisiä siten kun haluaisit heidän kohtelevan sinua.


PS: Annika sulla on aivan ihana blogi jatka samaa mallia! :)

00:45  
Anonymous Anonymous said...

Älä ymmärrä tätä väärin, en halua olla mikään vittuileva anonyymi, MUTTA sun blogin yläreunassa on kuohuviinimainos ja oot alaikäinen?

10:09  
Anonymous Anonymous said...

Haa! Oonkin miettinyt että olis hauskaa jos tuntisitte toisenne, vaikutatte blogien kautta aika samankaltaisilta :-D

t. eri anonyymi

10:13  
Blogger Pauliina said...

Oi ihana tää sun blogi, ryhdyin heti lukijaksi :) ♥

kisstherain-p.blogspot.com

17:10  
Blogger jenika said...

hei tosta sun bb voiteesta, niin tiiätkö onko niitä muita värejä kuin light? :D ku oon ettiny tota ja en oo löytäny mistään :D ja onko se hyvää sun mielestä? :)

20:57  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home