Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

RANDOMS

10/31/12

RANDOMS

IMG_6294
IMG_6353
IMG_6742
_MG_1874

Syksy on yleensä ollu yks mun lempivuodenajoista, mut nyt täytyy kyllä sanoo että hermo menee: aurinko laskee jo ennen neljää?! Hyvä että kerkee just ja just köpötellä koulusta kotiin ennen ku alkaa jo hämärtää. Missäs välissä niitä asukuvia sitten oikein kuuluis ottaa, hä? Kai se on etsittävä joku tarpeeks valoisa sisätila tai vaihtoehtoisesti pyhitettävä viikonloput kuvien varastoon ottamiselle. Kesä ja pitenevä päivä, tulkaa jo!
Ja kuten kuvituksesta huomata saattaa, mekin ollaan jo päästy ton hoitokameran kanssa pienen itkun ja hampaidenkiristyksen jälkeen yhteisymmärrykseen! Uskohan siinä meinas jo loppua siihen totutellessa, mut loppu hyvin, kaikki hyvin.

Ja hei ihanat lukijat, nyt kun kerrankin muistan niin mulla on jo muutaman päivän ollu yks kisa takataskussa! Löytyiskö teiltä kiinnostusta pienoiselle lahjakortille, jos laittaisin lähipäivinä arvonnan pystyyn? 

Labels:

60 Comments:

Blogger Emilia said...

ainahan lahjakortit kiinnostaa haha. ei oo kiva olla köyhä opiskelija

16:49  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia! =)

16:49  
Anonymous Anonymous said...

ekan kuvan paita näyttää tosi kivalta :)

16:50  
Blogger Annika said...

Totta! :-D itteäkin vähän kaihertaa kun lompakossa ois kerrankin pari seteliä ja himottais lähteä shoppailemaan, mut jos sitä haluaa syödäkkin, ni on parasta olla ees lähtemättä kaupoille haha.

16:52  
Blogger Janni said...

Tottakai lahjakortit kiinnostaa! (:

16:56  
Blogger jenna julia said...

joo lahjakortti kelpais tännekkin suuntaan opiskelijalle ! :-D hyvännäkösiä kuvia tulee tolla kameralla :)

16:58  
Anonymous Anonymous said...

ei arvontaa, vaan kisa!!!! joku jossa voi oikeesti vaikuttaa voittomahiksiin! :D

17:04  
Blogger Annika said...

Mä oon tosi huono järjestämään mitään kisoja, joten uskaltaisin veikata että arvonta it is.. :-D

17:12  
Blogger Lilja said...

Tottakai aina lahjakortit kiinnostaa! :D

17:16  
Anonymous Anonymous said...

tosi kivannäkönen toi ekan kuvan paita! :-) ja arvontaa pystyy vaa haha!

17:20  
Anonymous Anonymous said...

Hei tuli ihan yhtäkkiä mieleen, ei siis liity tähän postaukseen mitenkään, mut ois yks postausehdotus. Meinaan ku säki kuitenki vaikutat urheilulliselta tytöltä ja käyt salilla jne, nii must ois kiva jos nappaisisit joskus ns. asukuvan millaisissa vaatteissa lähdet salille/lenkille :) Olis vähän erilaisempi ku se et on niitä perus arkipäivän asukuvia.. Tosin useesti salille lähties on kiire, ettei sellasii muista ottaa, mut mitä oot mieltä! :) Mut muuten tykkään blogistas tosi paljon, jatka samaan malliin!

17:50  
Blogger Annika said...

En valitettavasti usko tekeväni tollasta, mun salivaatteita on kyllä jo näkyny täällä ihan tarpeeksi vaikka ne ei ookkaan mun päällä ollut! :-)

17:56  
Anonymous sofia said...

tietysti lahjakortti kelpaa! :-D mullekkin tuli mieleen et ehkä viikonloppusin päivän asun kuvausta? :) tuolla tulee niin pimee kauheen aikasin :(

18:00  
Anonymous Anonymous said...

ootko sä tos kuvassa? ootko värjänny hiuksia?:o näyttää punertavan oransseilta , mitä?! vai näänkö harhoja

19:01  
Blogger Annika said...

Kyllä olen, mutta en oo värjännyt. Valo ja kuvan kirkastus tekee niistä tollaset.

19:29  
Anonymous Anonymous said...

käytätkö urheilurintsikoiden alla vielä normaaleja rintsikoita?

19:39  
Anonymous Anonymous said...

joo arvonta ois jeees!

19:43  
Blogger Olivia said...

jooojoo arvontaa :b

19:59  
Anonymous Anonymous said...

harmittaa ku et koskaan voi toteuttaa mitään postausehdotuksia:( tai siis oon ainaki monesti bongannu ku on kysytty niin sanot vaan että et voi tehdä. eihän sun pakko olekkaan mutta miksi, eihän toikaa oo niin iso homma ottaa kuvaa ku oot treenivaatteet päällä:D tämä ei oo sit mitenkää vittuiluna tai muutenkaa "pahalla" tarkotettu =))

20:17  
Blogger Camilla said...

jep muaki ärsyttää ku tulee nii aikasi pimee!!!

20:19  
Anonymous #51 said...

nyt täytyy kyllä kiitellä neitisen postaustahdista! jee!! kivaa kun on useimmiten joka päivälle uutta luettavaa :))

20:23  
Blogger annika said...

voi vitsi! siis mulla on tollanen ekan kuvan paita mutta veromodalta! niitit on identtiset ainakin, en paidan muusta muodosta tiedä mutta näyttää tosi paljon samalta kun toi sun romwen paita!

20:24  
Anonymous Anonymous said...

Aiaiai :x ! It's so nice your shirt from Romwe ! How much it costs? :D

20:58  
Blogger Annika said...

Eikös tää oo mun blogi ja mä päätän mitä mä tänne laitan? :-) sanoin vaan että oon kuvannut niitä tänne jo aika monta kertaa ja ei ne sen erilaisemmalta näytä mun päällä, ku viikattunakaan. Ei tietenkään ole iso homma, mut en ihan periaatteesta haluu tunkea jotain jumppavaatteita joka toiseen postaukseen kun suurinta osaa ei kuitenkaan kiinnosta ja ne on nähty ennenkin.

20:58  
Blogger Annika said...

En todellakaan käytä, ei siellä kuulu käyttää mitään alla :-D ethän sä käytä kaksia rintsikoita muutenkaan päällekkäin vai?

20:59  
Blogger Annika said...

http://www.romwe.com/rivets-collar-black-shirt-p-42793.html

21:01  
Blogger Eve said...

mäkin tykkään syksystä ja oon ollu ihan shokissa jos pääsee koulusta neljältä ni on jo ihan pimee! pitäs kai sit vaan sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä tota vikan kuvan maisemaa :)

21:03  
Blogger Reetta said...

Ihana tuo vika kuva! Mutta tosi tylsää, kun pimeä tulee ihan liian aikaisin. Onneks kuitenkin joulun jälkeen alkaa helpottaa :)

21:16  
Blogger sofia said...

Oooo toi Romwen paita näyttää hirmu ihanalta ♥ ja pimeys on ihan typerää.. Oon huomannu saman et kuvailut vaan vähenee, kun pimee tulee niin äkkiä :|

21:31  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Autumn has usually been one of my favourite seasons but now I must say I'm really getting annoyed: the sun sets down already before 16 p.m?! You barely make it home from school before it's getting dark already. So at what time are you supposed to take the outfit photos, huh? I think I need to find some place indoors which is bright enough or alternatively dedicate my weekends to taking photos to store. Summer and lengthening days, come here already!
And as you can see from the pictures, me and my loan camera have reached an agreement after some wailing and gnashing of teeth! I almost lost my faith in getting familiar with it, but all's well that ends well.

And hey my dear readers, now as I finally remember, I've had one competition in my back pocket for a few days already! Would you be interested in a small gift card if I set up a lottery some day soon?

21:34  
Anonymous Anonymous said...

Onko kukaa koskaa sanonu, et näytät aika paljonki Laura Närheltä! :D
Mut se on vaa hyvä juttu :)

22:42  
Anonymous Anonymous said...

Ei Anskulle kannata heittää mitään postausehdotuksia kun se tyrmää aina ne kaikki. On kyllä ihme homma kun niitä tunnut aina pyytelevän mutta mikään ei kelpaa :-D Mitä ihmeen postauksia sä sitten toivoisit meidän ehdottelevan? :-D Eiks toi oo aika perus esitellä jotain vaikka salivaatteita.. ei blogeissa noin yleensäkkään sen kummosempia postauksia kyllä oo :-D

12:51  
Blogger Mari said...

Lahjakortin arvonta kuulostaa hyvältä ;)

13:04  
Anonymous Anonymous said...

Moi! Mun on pakko sanoo, ettei kiinnosta lukea tätä sun blogia ihan vaan sen takia miten vastaat täällä sun lukiojoiden kommenteihin. Tosi kiva blogi muuten.

17:02  
Blogger Annika said...

Harmi että asia on näin :-)

17:32  
Blogger Annika said...

En oo itseasiassa koskaan kuullu tota, kesällä töissä tuli kyllä kuultua esim. että näytän Irina Björklundin tyttäreltä ja monta muuta :-D

17:33  
Blogger Annika said...

Siis joo, tietysti on perus esitellä salivaatteita mutta eikö ne oo täällä jo aika moneen kertaan näkyneet? :-D sain jo sillon kommenttia että "ne on kyllä jo nähty" ja oon ihan samaa mieltä, ei ne yhtään erilaiselta näytä vaikka ne oliskin mun päällä.

17:34  
Blogger Annika said...

Kiitos kivoista kommenteista suurimmalle osalle teistä! :-)

17:35  
Anonymous Anonymous said...

Hei tota ku sul on sielt mirablingilt ne semmoset harmaat blingbling kuoret niin onks ne ollu hyvät ja onks niis lähteny niit hilejuttui irti?tai suosittelisitko ees et kannattais ostaa semmoset kuoret?:-D

21:14  
Anonymous Anonymous said...

sul on tosi kiva blogi ja paljon aivan tosihienoja vaatteita! mut mistä sä saat rahat noihin kaikkeen? tuntuu vaa et sul on joka päivä jotain uutta. olishan se kiva jos itsekkin vois vaan laittaa rahaa palamaa

21:25  
Anonymous Anonymous said...

Haha täs on nyt ainkin yli viikon tullu postauksia joka päivä mutta kas kummaa kuinka postaustahti katkesi kun et päässyt cosmon bloggaajaksi

21:32  
Blogger Annika said...

Rahaa, siis mihin kaikkeen? Se että ostan muutaman vaatteen ehkä kerran-pari kuussa ei oo musta hirveän usein shoppailemista, useemmin mä oikeestaan saan vaatteita täältä blogin kautta yhteistyökumppaneilta.

Ois mustakin tosi mukavaa, jos ois vaan rahaa mitä tuhlata, mut täytyy sitä kuitenkin jollain elääkkin ja siks mun onkin täytynyt jättää shoppailu aika vähälle :-)

21:45  
Blogger Annika said...

En suosittele, aluks ne oli kyllä tosi kivan väriset mut yleisessä käytössä likaantuessaan niistä tulee sellaset.. noh, likaisen harmaan näköset :-D siks mä en käytäkkään niitä enää, ei vaan näytä enää kivalta. Hilejuttuja ei oo kyllä lähtenyt!

21:46  
Blogger Annika said...

En ookkaan parempaa kommenttia lukenut vähään aikaan! :-D onneksi mun kaikki kiireet (mm. äidinkielen esseen tekeminen, yhden tilan siivoaminen, parin päivän läksyjen tekeminen, pyykkien peseminen, ruuan tekeminen ja vielä pitkä koulupäivä) sattuikin juuri tälle päivälle, niin pääsette spekuloimaan tätä asiaa pienissä päissänne. Taidanpa pitää vielä muutaman lisäpäivän taukoa, ihan vaan sen takia kun mua nyt niin kamalasti ärsyttää, kun en päässyt Cosmon bloggaajaksi, enkä suinkaan sen takia että (tättärärää, tää tulee varmasti suurena yllätyksenä jollekkin): mulla on elämä.

Oon mielestäni tehnyt mielipiteeni kyseisestä kisasta täällä kommenttiboksien puolella harvinaisen selväksi, joten harmi jos joku ei oo asiaa vielä ymmärtänyt. Olinkin jo kerennyt unohtaa koko kisan, mut ihanaa että te aina jaksatte muistuttaa mua ja pitää mua ajan tasalla kaikesta tapahtuvasta. Toivottavasti Ikisinkku pääs Cosmon bloggaajaksi, se oli musta eniten Cosmopolitan-tyyllinen kaikista kisailijoista :-)

22:19  
Anonymous Anonymous said...

Ei, se ei ollu ikisinkku. Olit väärässä "varmojen" arvailujes suhteen.

22:28  
Blogger Annika said...

Niin minkä "varmojen arvailujen" suhteen? :-D se oli vaan mun oma mielipide, ei mitään sen suurempaa.

22:30  
Anonymous Anonymous said...

Joo, sanoit kyllä täällä tyyliin että "eiköhän se oo ihan selvää kuka sen kilpailun voittaa", että ei toi enää kuulosta vaan sun omalta mielipiteeltä, vaan siltä että kaikkien pitäis olla sitä mieltä että ikisinkku voittaa!

22:38  
Blogger Annika said...

MUTTA SE OLI EDELLEENKIN VAIN JA AINOASTAAN MUN MIELIPIDE, mä olin sitä mieltä että musta se oli varmaa. Miks ihmeessä kaikkien pitäisi siis olla sitä mieltä? :-D hohhoijaa, lopettakaa taas tää sanoihin takertuminen ja keksikää jotain parempaa tekemistä.

22:41  
Anonymous Anonymous said...

etkö muka ite ole _ikinä_ kirjottanut yhtä ainuttakaan negatiivista kommenttia kenenkään blogin kommenttiboxiin?!

22:51  
Blogger Annika said...

En ole. En kommentoi muutenkaan ikinä blogeihin, enkä nää syytä miks mun pitäis alkaa latelemaan jotain turhia paskakommentteja, mitä mä siitä oikein hyödyn? En oo ikinä ymmärtänyt sen ideaa.

22:55  
Anonymous Anonymous said...

ootko kuullu et näytät sara siepiltä :D ?

00:58  
Blogger Annika said...

Sitä en oo koskaan kuullut! :-D

09:25  
Anonymous Anonymous said...

Löysin tän sun blogin tänää ja vaikuttaa tosi kivalta. Sulla on kivoja vaateita ja oot TOSI kaunis !:)

10:23  
Anonymous Anonymous said...

Mitä mieltä oot tupakoimisesta? Entä tupakoimisesta raskaana? Pyydän et vastaisit tähän vähän laajemmin kuin että 'se on jokaisen oma asia'

11:51  
Blogger Annika said...

Tupakoiminen on musta tyhmää, mutta kuten itsekin sanoit, jokaisen oma asia ja jossain vaiheessa siitä tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. En jaksa ottaa kantaa tohon nyt sen kummemmin.
Tupakoiminen raskaana taas on musta yksinkertaisesti tosi väärin. Ei niinkään sitä tupakoijaa kohtaan, vaan masussa olevaa lasta kohtaan, joka ei voi vaikuttaa asiaan mitenkään, mutta joka saa myöhemmin luultavasti kärsiä sen seurauksista. Jos siis on valmis lapsen ottamaan ja hankkiutuu raskaaksi, ni musta ois oikein, että lopettais polttamisen kokonaan ees siksi raskausajaksi - näin äiti säästäis viattoman lapsensa tupakoinnin haittavaikutuksilta. Se on niin väärin, että joku toinen (tässä tilanteessa äiti) voi tietoisesti pilata sen lapsen elämän ilman, että masussa kasvava vauva voi vaikuttaa siihen mitenkään! Argh, pistää vihaksi.

13:06  
Blogger Jenna said...

arvonta pystyyn vaan !

17:22  
Anonymous Anonymous said...

eiku aattelin et ostat kaiken ko on nii paljo hienoja ja uuden näkösii vaattteita. mut ei ollu vittuiluna tarkotrttu kommentti:)

21:25  
Anonymous Anonymous said...

En tiedä tunnetko yhtä australialaista teinijulkkista Alli Simpsonia? No ihan sama, seuraan tytön tumblria ja löysin sun kuvan sieltä :-) Halusin vaan tulla ilmoittamaan, kun pisti silmään. Huomaa miten noi kuvat pyorii netissä :') http://allisimpson.tumblr.com/ Kun selaat vähän alemmas niin löytyy!

20:47  
Blogger Annika said...

En tunne, mutta kiva kuulla! :-D haha, se on aina tosi outoa jos vaikka Weheartitiä selatessa törmää siellä omaan kuvaan.

21:05  
Anonymous Anonymous said...

halutko olla kiltti ja linkata ton romwen paidan tähän kun en millään löydä sitä tuolta nettikaupan sivuilta? toi on JUST sellanen mitä oon etsiny mutten oo vaan millään löytänyt :(

18:28  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home