Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

RIHANNAA KATSOMAAN? YES PLEASE

11/2/12

RIHANNAA KATSOMAAN? YES PLEASE

Rihanna_Unapologetic

Mä sain tänään aivan uskomattoman sähköpostin! Luin sen uudelleen ja uudelleen läpi ilman että siltikään pystyin ymmärtämään sen asiaa kunnolla: mut on valittu mukaan Universal Suomen järjestämään kisaan, jossa eniten ääniä saanut bloggaaja lennätetään Tukholmaan Rihannan 777-kiertueen keikkaa katsomaan. Ensinnäkin, kuka hullu ei haluais katsomaan Rihannan keikkaa! Ja toiseksi, mitä ihmettä mä teen tollasessa bloggaajaporukassa, jossa kaikilla osanottajilla on monta kertaa tunnetummat ja suositummat blogit, kuin mulla?! Mulle on siis jo suuri kunnia ylipäätään päästä tollaseen juttuun mukaan. En usko, että mulla on pienintäkään voittomahdollisuutta noin monen upean blogittaren kanssa kisatessa, mut ainahan saa haaveilla, eikö?

Jos joku teistä siis haluais viedä mut, tai kenet vaan muun osanottajan, Rihannan keikalle, niin kuvaa klikkaamalla pääsette äänestämään meitä! Kannattaa muuten käydä äänestämässä, kaikkien äänestäjien kesken arvotaan nimittäin monta pakettia, johon sisältyy Unapologetic-levy ja liput Rihannan uuden levyn julkkaribileisiin, jotka järjestetään 15.11. Helsingissä Tigerin VIP-tiloissa.

Äänestysaika päättyy viikon päästä perjantaina 9.11.!

Labels:

92 Comments:

Anonymous Anonymous said...

itse en oo mikään hullu rihannafani, mut ääni meni sulle (:

19:51  
Blogger Butterfly said...

Rihanna <3

19:55  
Blogger juuli said...

äänestin sua :))

20:21  
Blogger Katri said...

ääni lähti ehdottomasti sulle! :) pidetään peukkuja!

20:24  
Anonymous Anonymous said...

äänestin sua! :-)

20:26  
Blogger laura said...

äänestin :)!

20:26  
Anonymous Anonymous said...

sinua äänestin! :)

20:27  
Anonymous Anonymous said...

miten sun hiukset on noin tuuheen näköset? ei yhtään lättänät, mäki haluun tollaset:((( Mitä teet niille?

20:48  
Blogger Annika said...

En tee niille mitään, ne vaan on luonnostaan tuuheat! :-)

20:50  
Anonymous Anonymous said...

tottakai ääni meni sulle ! :) rukoilen et tärppää, koska et oo perus indiedays kamaa ;)

21:28  
Anonymous Anonymous said...

en äänestä sua..oot nii törkee aina täällä..ihanku oisit kaikkia muita parempi

21:58  
Blogger Annika said...

Harmi, että sulla on musta tällainen kuva :-)

21:59  
Anonymous Anonymous said...

Äänestin sua!=)

22:26  
Anonymous Anonymous said...

sait mun äänen!

22:27  
Anonymous Anonymous said...

Tietysti äänestin sua! Oot noista eniten semmonen kenen haluaisin päästä moiselle reissulle, ehdottomasti ansaitset sen :) Ja oot mulle eniten se "tavallisin" tyttö jonka elämään on helpoin samaistua, siksi on jännää jos voittaisit. Lisäksi mun mielestä aika moni noista vaihtoehdoista on jo voittanut ties mitä ja ollu ties missä, joten ois vähän niinku sun vuoros ;D

23:07  
Anonymous Anonymous said...

Ääni sulle. Aika moni noista vaihtoehdoista oli semmosia blogeja, joita myös luen.. Mutta musta aina noitten samojen naamojen ei tarvi olla voittamassa kaikennäkösiä hienoja tapahtumia yms. Joten ehdottomasti toivon oikein paljon, että just sä pääsisit!

01:06  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

I got an incredible email today! I read it through again and again but still couldn't completely understand: I've been selected for Universal Finland's competition in which the blogger who gets the most votes will be flown to Stockholm to see one of Rihanna's 777 Tour gigs. First, who crazy wouldn't like to see Rihanna's gig! And second, what am I doing in this kind of a group of bloggers where everyone has a lot more famous and popular blog than I do?! So it's a great honor for me to be even involved in this kind of a thing. I don't believe I have the littlest chance when competing against so many wonderful blogtresses, but you can always dream, right?

So if you want to take me, or any of the competitors, to Rihanna's gig, you can access the voting by clicking the picture! You should really go and vote because there are lots of prizes drawn among the voters, including the album Unapologetic and tickets to the release party of Rihanna's new album, which will be on the 15th of November in Helsinki, in Tiger's VIP area.

Voting time is one week, until Friday the 9th!

01:35  
Blogger sara said...

äänestin sua, onnea kisaan!:)

03:09  
Anonymous Anonymous said...

En viittinyt vielä sua äänestää koska olisin halunnut nähdä ketä muita olis ollu mukana :-) En kuitenkaan syystä tai toisesta löytänyt mistään sitä valikkoa missä ne kaikki mukana olevat blogit oisvat olleet..Joten äänestämättä jäi :-(

09:35  
Anonymous Anonymous said...

sait myös mun ääneni,toivotaan että viet voiton kotiin =)

10:49  
Anonymous Anonymous said...

no jee et ole ton arvonen :) mieti nyt itsekkin :)

11:00  
Blogger Annika said...

Saanko kysyä että miten sä määrität kuka on ton voiton arvoinen ja kuka taas ei..? :-)

11:06  
Blogger Annika said...

Niinkuin tossa lukee, niin kuvaa klikkaamalla pääsee äänestämään ja siinä sivulla on valikko josta voi valita mieleisimmän ehdokkaan :-)

11:07  
Anonymous Anonymous said...

Kitisevä pikkuteini ikää 17 v ei todellakaan ansaitse pääsyä tonne :-D

11:13  
Blogger Laurakrisse!! said...

Menin äänestään sua :) onnea voittoon !

11:23  
Blogger Annika said...

No kiitos tästä mielipiteen jakamisesta kuitenkin :-)

11:23  
Anonymous Anonymous said...

Äänestin sua! :)

ja ylempi anonyymi, jos sä olet noin kateellinen Annikalle, niin miksi helvetissä sä edes luet tätä blogia? Kitisevä pikkuteini? Hahhah.

11:25  
Anonymous Anonymous said...

Äänestin sua :) Onnee kisaan :)

11:30  
Anonymous Anonymous said...

Et näköjään edes sen verran viitti vaivautua että kiittäisit näitä sua äänestäneitä ni miks jonkun pitäis silti vaivautua äänestämään sua? Ja ite oot sanonu täällä että "miks tekisin asioita joista itse en hyödy millään lailla", niin kerroppa mulle miten me lukijat hyödytään yhtään mitenkään tästä.

12:14  
Blogger Annika said...

Tästä postauksen julkaisusta on alle 24 tuntia aikaa, niin miten sä ees kehtaat väittää että mä en viitsi vaivautua vastaamaan kommentteihin ja kiittää mun äänestäjiä? Tottakai mä meinaan, mut en yksinkertaisesti oo vaan kerennyt tekemään sitä vielä, sillä en valvonut koko yötä kyttäämässä mun kommentteja. Ois eri asia jos tää postaus ois julkaistu aikoja sitten, enkä ois noteerannu näihin kommentteihin yhtään mitenkään, mut herranjumala, antakaa mulle nyt vähän aikaa.

Oon tehnyt täällä esimerkiksi arvontoja, joista en hyödy itse yhtään mitenkään ja meinasin tänään tehdä uuden sellaisen, mut tällaiset kiittämättömät kommentit pistää miettimään, että miks mun pitäis hyödyttää teitä yhtään mitenkään, kun saan kasoittain näinkin kauniita kommentteja kiitokseksi (ja ennenkuin joku kärttyinen anonyymi takertuu tähänkin, niin julkaisen niistä vain murto-osan päivittäin).

Ja jos yhtään osaat lukea ja oot vilkaissut sekunninkaan vertaa tota postausta, niin siinä lukee selvällä suomenkielellä, kuinka äänestäjät voivat voittaa levy+lippupaketteja Rihannan levyjulkkaribileisiin Tigeriin.

12:28  
Anonymous Anonymous said...

Hei kuule, entäs cosmo kisassa sua äänestäneet ja kertoivat silloinkin vielä erikseen äänestäneensä sua, ja vastasitko niihin kiitos, etpä tainnut.

12:48  
Blogger Annika said...

Niin. Lupasin kiittää kaikkia ja suunnittelin kiittäväni ääänestäjiäni erillisessä postauksessa, jossa on kuva siitä mun palkinnoksi saamasta käsikorustani, mutta se ei koskaan tullut perille, siispä sen postauksenkin teko valitettavasti jäi. Ehkä se vielä tulee ja pääsen tekemään sen postauksen.

13:02  
Anonymous sofia said...

mä äänestin sua!:) tuntuu että joku marianna voittaa ton kuitenkin :D, itekkin luen sen blogia mut sillä on niiin paljon lukijoita äänestämässä :)..

peukut pystyyn kuitenkin kaikille (y)!

13:39  
Blogger Annika said...

Niin mustakin vähän tuntuu haha! :-D tai no oikeestaan lähes kuka vaan noista, tuolla on nimittäin niin monta blogia jolla on aivan hirvee määrä lukijoita äänestämässä!

13:40  
Anonymous Anonymous said...

Kävin antamassa ääneni sulle! Pietään peukkuja että lykästää :) - Ansku

14:34  
Anonymous Anonymous said...

et julkassu mun kommenttia mis puhuin siittä että oot blogannu puolivuotta, mainoksista, sun iästä ja tosta yhdestä
kommentista. miksi?:)

15:14  
Blogger Annika said...

En ole saanut sellaista, muuten olisin kyllä julkaissut :-)

Ja mä oon blogannut kolmisen vuotta, mutta poistin kaikki vanhat tekstit puoli vuotta sitten.

15:18  
Anonymous Anonymous said...

eihän sulla oo mitä mahkuja,sori vaan. tuollahan on mungolifen-anna, ja pupulandia-jenni jne..
vähän on eri luokkaa niiden blogit kun sun.
äänestin kuitenkin sua silti:-d

16:25  
Blogger Annika said...

Niinhän mä tossa juurikin kirjoitin :-) ja sanoinkin että musta on hienoa et mut on ees laitettu tonne kilpailemaan ton tasoisten blogien kanssa!

16:36  
Anonymous Anonymous said...

Vauuu pikkasen kiva! Ihan hyvin sulla vois olla mahollisuuksia, onnea vaan kisaan! :-)

http://vilmajajutta.blogspot.fi/

17:37  
Anonymous Anonymous said...

Mä äänestin sua. Mun mielestä sä ehdottomasti ansaisitsit päästä sinne. Mukana on niin suosittuja blogeja ja he varmasti ovat saaneet kaikennäköistä blogin ansiosta. Välillä ei niin suosittujen(vaikka sunkin blogilla tosiaan monenmonta lukijaa) vuoro! :-)

17:43  
Anonymous Anonymous said...

Huomasin vast nyt että tossa bannerissa lukee nykyään 'Annika O.' eikä Annika-O xd onks se tahallaan niin? vanha oli kivempi, miks vaihoit sen?

20:17  
Anonymous Anonymous said...

oon kirjottanut useasti blogiis paskakommentteja, ja silti mä äänestin sua tossa kisassa. eli kyllä täältä näytön toiselta puolelta löytyy paljon hyväsydämisiä ihmisiä vaikket aina sitä uskoiskaan.

20:36  
Blogger Annika said...

Miksi? Tai siis, oon tosi kiitollinen siitä että oot äänestänyt mua, mut jos oot senkään vertaa hyväsydämminen että suot sun äänen mulle tällasessa hommassa, niin miks niitä paskakommentteja täytyy latoa tänne kommenttiboksiin ja vielä useasti? Saatko sä niistä jotenkin hyvän mielen vai mitä?
Kritiikkiä tietysti saa ja pitääkin antaa, mut mä uskon sun tarkoittavan tässä tilanteessa ihan oikeesti paskakommentteja ja mä saan nykyään tosi harvoin edes mitään asiallista kritiikkiä.

20:51  
Blogger Annika said...

Kyllä, vaihdoin sen tahallani ja siksi koska huomasin, että monessa paikassa mun blogin nimi lukee "Annika O." ja huomasin sen näyttävän fiksummalta niin :-D

20:52  
Blogger Annika said...

Kiitos tuhannesti! :-)

20:52  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

20:53  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-) saakin pitää peukkuja, tuolla on nimittäin sellasia blogeja vastassa että huhhuh, mutta oon onnellinen että mut on ees laitettu tollasten blogien joukkoon kisaamaan!

20:54  
Blogger Annika said...

Iso kiitos! :-)

20:54  
Blogger Annika said...

Kiitos kiitos kiiiiitooos! :-)

20:54  
Blogger Annika said...

Iso kiitos, oottepas ihania! :-)

20:55  
Anonymous Anonymous said...

Mikä sun salaisuus on tähän suosioon? (;

20:55  
Blogger Annika said...

Haha, veikkaan kyllä että sinne lähtee joku Marianna joka voittaa aina kaikki mahdolliset äänestysjutut! :-D
Iso kiitos kuitenkin!

20:55  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon!

20:55  
Blogger Annika said...

Kiitos :-)!

20:56  
Blogger Annika said...

Hih, kiva kuulla! Kiitos :-)

20:56  
Blogger Annika said...

Ne samat naamat voittaa vaan aina siksi kun niillä on huipputunnettujen blogien takia niin suuret äänestäjäkunnat :-) Niinkuin esim Marianna, mut onhan sillä upee blogikin niin ymmärrän kyllä ihan täysin!

20:58  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon :-)!

20:58  
Blogger Annika said...

Kiitos! :p

20:58  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-)

20:59  
Blogger Annika said...

Kiitos :-)

20:59  
Blogger Annika said...

Kiitos kiitos! :-))

20:59  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

21:00  
Blogger Annika said...

Kiitos kiitos! :-)

21:00  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-)

21:01  
Blogger Annika said...

Hahhah, nyt en kyllä osaa sanoa! :-D se, että oon vaan ihan tavallinen 17-vuotias, johon aika moni voi varmaan sen takia samaistua? En matkustele ympäri maailmaa, käyn lukiota, mulla ei oo rahaa tuhlattavana kalliisiin merkkituotteisiin yms..

Oon kyllä aika varma suurimman syyn olevan se, että tein alunperin blogini just siihen oikeeseen aikaan kun niitä ei ollut vielä joka toisella ja kun ne alko tulemaan tunnetummiksi :p

21:04  
Anonymous Anonymous said...

Annika mikset voi vaan suoraan sanoa että siks oot noin suosittu koska oot suurimman osan nuorista mielestä tosi kaunis ja hyvännäkönen? Oot tyhmä jos et sitä itse tajua vai etkö vaan kehtaa myöntää sitä täällä?

21:54  
Anonymous Anonymous said...

Mä en ymmärrä miten sulla ei nouse savua korvista näiden idioottikommenttien takia.

Tiedoks vaan anonyymi: vaikka Annika nätti onkin, niin ei hyvää blogia ja näin suurta suosiota saavuteta pelkästään ulkonäön perusteella ja uskon, että syyt tän blogin suosioon onkin just tossa mitä Annikakin kommentissaan sano.

21:59  
Anonymous Anonymous said...

Anonyymi etkö sä osaa lukea vai onko sulla ymmärryksessä pahasti vikaa, kysyin annikalta, en sulta! Mut annika ei näköjään kykene vastaamaan tai halua myöntää mun olleen oikeessa.

22:17  
Blogger Annika said...

Oon samaa mieltä kuin kommenttiin vastannut anonyymi, joten en siksi nähnyt tarpeelliseksi vastata ja täyttää mun kommenttiboksia tällaisella ärsyttävällä väittelyllä: suosittua blogia ei voi saavuttaa ainoastaan ulkonäön perusteella ja kerroinkin jo ylempänä mun arvelemat syyt tämän blogin suosioon niinkuin varmaan osaat lukea. En siis pidä mun blogin suosion syynä mun ulkonäköä, sillä en oo todellakaan mitenkään erikoisen näköinen.

Toi saa ihan vapaasti olla sun mielipiteesi, mutta kerroin jo omani, joten miksi jankata tällaisesta asiasta?

22:25  
Blogger veera said...

äänestin ! toivotaan että voitat :)x

23:23  
Anonymous Anonymous said...

Täältä lähtee yks ääni sulle. Ihanaa talvea ja joulunodotusta! :)

23:25  
Anonymous Anonymous said...

... miksi ihmiset ei osaa käyttäytyä? en ymmärrä miksi sä ollenkaan julkaiset tälläisiä hävyttömiä kommentteja :-(

00:03  
Anonymous Anonymous said...

Tää on nyt iha btw mut jos sulle ja vilulle tulis jostain syystä ero tällähetkellä niin muuttaisitko johkin yksin vai takaisin vanhempien kanssa? :) ja äänestän sua, aattelin eka et en äänestä mut en halua just että kaikki samat ihmiset saa aina kaikki tollaset jutut blogin kautta!

10:11  
Blogger Annika said...

Mä muuttaisin luultavasti väliaikasesti kotiin ja heti keväällä kirjotusten jälkeen ihan ikiomaan kotiin, kun alotan duunit siinä samalla :-)

Ja kiitos paljon!

10:34  
Blogger jennni said...

Äänestin sua :)

10:37  
Anonymous Anonymous said...

onko sulla jo duunipaikka tiedos?

11:24  
Blogger Annika said...

On mulla! :-) en tosin vielä tiiä että meenkö sinne vai yritänkö päästä yhteen toiseen paikkaan, mut hyvä et ainakin joku on jo varalla.

11:52  
Anonymous Anonymous said...

äänestin sua :-) !

12:40  
Anonymous Anonymous said...

Koska Vilu menee inttiin vai meneekö ollenkaan? Ja eiks sua yhtään kiinnostais mennä inttiin? Ja mitä mieltä yleensäkin oot saran menemisestä sinne, uskotko et se pärjää siellä ja onks susta ylipäätään sara sellanen ihminen jonka voisit kuvitella sinne?

13:48  
Blogger Annika said...

Se menee sitten kun on koulunsa saanut suoritettua loppuun ja mua ei kiinnosta mennä.

14:07  
Anonymous Anonymous said...

Oisin halunnu tietää vastauksen noihin loppuihinkin kysymyksiin? Vai pelköätkö et sara suuttuu jos vastaat niihin? Tuskin, ei se noin helposti suuttuis.

14:14  
Blogger Annika said...

En pelkää, mä en vaan yksinkertaisesti jaksa alkaa pohdiskelemaan mitään Saran tulevaisuudensuunnitelmia täällä.

14:40  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

14:41  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon ja kiitos samoin! :-)

14:41  
Blogger Annika said...

Oi, iso kiitos! :-)

14:41  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

14:42  
Blogger PelsinEylem said...

äänestin sua :) ja tosi ihana blogi muuten, ois kiva jos kävisit tsekkaamassa munki!

www.allma-pelsin.blogspot.com

14:42  
Blogger Mette said...

Vau! hieno juttu, saat olla ylpeä itsestäs! Kävin äänestämässä sua, ja pidän peukkuja :-)
Terkkuja Jyväskylästä ;)

16:05  
Blogger Annika said...

Oivoi, iso kiitos! :-)

Ja terkkuja täältä Lahesta Jyväskylään ;-) vitsi, olin heti menossa kattomaan sun profiilista josko oisin löytäny sun blogin mut eipä ollu.. höh, ois ollu kiva vilkasta!

16:26  
Blogger Mette said...

Joo mä poistin mun blogin muutama kuukaus sitten, ja keskityn nyt toistaseks vaan muiden blogien lueskelemiseen. Ehkä innostun vielä myöhemmin uudestaan postailemaan itsekkin. :-)
Pakko vielä sanoa että nostan hattua sille miten asialliseen sävyyn aina vastaat anojen törky kommentteihin. Muutenkin sun blogi on erittäin bueno.
Keep up the good work! :-)

21:28  
Anonymous Anonymous said...

Moikka Annika! Lueskelen paljon blogeja ja musta tuntuu, että saat jotenkin muita enemmän noita paskakommentteja? Voi olla, että olen väärässä mutta tuntuu että ite ainakin olisin jo repiny hiukset päästä ku osa noista on niin raivostuttavia, että itteäkin raivostuttaa vaikkei ne oo edes itselle tarkotettuja! Jatkuvaa ulkonäön kommentointia... "mikset voi vaan _myöntää_, että sun blogi on suosittu siks että oot nii kaunis ja hyvännäkönen?" siis mitä hemmettiä, myöntää??? 1) Ihanku se ois jotenki väärin että sun blogi on suosittu 2) entäs sitte vaikka syynä olisiki ulkonäkö vaikka tuskin on 3) kateus voi saada ihmisen tekemään ihan mitä vaan.

Niin kuin miljoona muuta lukijaa sanoo: kyllä, olet kaunis, söpö ja hyvännäköinen. Ja sekös saa kateelliset itseensätyytymättömät ihmiset hulluiksi! Respectiä kyllä siitä miten kylmän viileesti vaan vastaat noille :D Keep up the good work!

13:54  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home