Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MYYNNISSÄ

10/7/12

MYYNNISSÄ

Mä aattelin alkaa tekemään mun vaatevarastolle talvisiivousta ja myydä pois kaikki tarpeettomat ja käyttämättömäksi jääneet vaatteet! En kuitenkaan jaksa tällä kertaa tehdä sitä huutokauppaperiaatteella, joten laitan tänne aina postauksittain muutaman vaatekappaleen myyntiin ja tuotteet menevät nopeimmille halukkaille ostajille. Jos siis kiinnostuitte jostain, niin laittakaa sähköpostia osoitteeseen annika.ollila@luukku.com, kommenttiboksiin tulevia "huutoja" ei hyväksytä!

1. Romwen cropattu t-paita New York City-tekstillä ja kaupunkisiluetilla. Koko S, käyttämätön, hinta 12€ + postikulut MYYTY
paita

2. H&M:n tunika kuvioidulla rinnuksella ja solmittava nauha vyötäröllä. Koko S, kerran käytetty, hinta 7€ + postikulut MYYTY
toppi2

3. Vilan ohut toppi, kuviointia helmassa ja yläreunassa. Koko XS, käyttämätön, hinta 9€ + postikulut MYYTY
toppi

4. Ulkomailta ostetut Spicy-merkkiset "nahkaiset" espadrillot. Koko pieni 38, käyttämättömät, hinta 14€ + postikulut
IMG_3890

5. Romwen ohut sifonkitoppi, takana ristikkokuviointia. Koko S, käyttämätön, hinta 12€ + postikulut  MYYTY
toppi1

Labels:

99 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hyvä myydä vaatteita mitä oot saanu ilmaseks blogin kautta :DDd

17:47  
Anonymous Anonymous said...

Tota tunikaa myytiin H&M:ssä joskus kesän jälkeen 7,- :-D

17:51  
Blogger Siiri said...

pyydät mun mielestä aika paljon liikaa, käytetyistä vaatteista...

17:51  
Blogger Juulia said...

miten selvität paljon postimaksu on eripuolelle suomea?:--)

17:52  
Blogger Annika said...

Käytetyistä vaatteista? :-D näistä yksi oli yhden kerran käytetty ja loput käyttämättömiä. Mun mielestä ois eriasia jos pyytäisin jostain oikeesti käytetyistä ja huonokuntosista räteistä saman verran kuin nyt.

18:04  
Blogger Annika said...

Mä oon saanut niiltä firmoilta lahjakortteja palkkana ja vaatteet oon ostanut niillä, joten en oo käytännössä saanut niitä "noin vaan" ilmaseks :-) En ymmärrä että pitäiskö mun sitten antaa noi ilmaseks eteenpäin vai heittää vaan suoraan roskiin, jos mulla itellä ei oo niille käyttöä? :-D

18:05  
Anonymous Anonymous said...

En saanu laitettua sulle sähkäriä, niin laita mulle, liittyen tohon valkoseen H&M paitaan. Cammpsu@mymail.fi !

18:06  
Anonymous Anonymous said...

pyydät näist ihan liikaa tommoset rätit saa kirpparilt kolmella eurolla! Jos myisit nä kirpparilla ni et voi laittaa sinne samoja hintoja ku kaupassa:D

18:07  
Blogger Annika said...

No mene sitten hakemaan samanlaisia rättejä sieltä kirpparilta, jos niitä kerran saa kolmella eurolla :-D Näistä on kuitenkin maksettu ostamistilanteessa paljon enemmän ja kun suurin osa on käyttämättömiä, en nää syytä miks antaisin ne pois parilla eurolla.

18:11  
Blogger tiia said...

voisin olla kiinnostunu tosta ekasta paidasta mutta saisko siitä ihan sellasta kokokuvaa? tai no kai se kommenttiki riittää et onko toi pitkähihainen vai millanen?:)

18:16  
Blogger Annika said...

Se on t-paita! Jos laitat mulle s-postia ni voin laittaa kokokuvaa tulemaan :-)

18:18  
Blogger Annika said...

Sillä ei oo mitään väliä et minnepäin Suomea paketti on menossa, hinta on aina saman verran! Ja oon pitäny blogikirppiksiä jo sen verran monta kertaa et tiiän, että esim topit menee helposti normaalin postimerkin hinnalla, neuleiden postarit on yleensä 2-4€ jne ja jos on jotain epäselvyyttä ni postista voi aina käydä kysymässä :-)

18:20  
Anonymous Anonymous said...

teetkö jollain ohjelmalla aina nämä sun `kollaasit´? sul on ihana blogi!

18:24  
Anonymous jenni said...

Nyt kyllä huijaat:-D Oon nähny ton valkosen tunikan sulla asukuvassa, samoin kun tuon romwen turkoosin topin, eli ainakin kaksi on kerran käytetty!!!!!! Ja kyllä valitettavasti pyydät noista aika paljon, vaikka ne on sun mielestä uusia, ne on käytettyjä koska ne ei ole enään kaupassa. Ikävä tosiasia on että kun sä viet jonkun tuotteen kaupan ovesta ulos niin sen hinta laskee ihan mielettömästi. Sama pätee nettikauppojen tuotteisiin.

18:29  
Anonymous Anonymous said...

miksi pyydät näistä enemmän kuin mitä itse olet maksanut? ainakin hooämmän tunika maksoi kesällä 9.95.. :-)

18:30  
Blogger Julia said...

Toi H&M tunika on maksanut kaupassa ton saman hinnan mitä täällä pyydät:)

18:32  
Anonymous Anonymous said...

Haluun ton valkosen paidan, mut on liian hintava. Harmittaa kun sellasen sai OIKEESTI kirpparilla parilla eurolla mut sillon ei ollu mun tyylinen :(

18:37  
Blogger Annika said...

Aijaa, mä muistin sen maksaneen 14.95! Laskin sen hintaa :-)

18:43  
Blogger Annika said...

Pixelmatorilla, mut onnistuu muillakin ohjelmilla! :-)

18:43  
Blogger Annika said...

Muistin väärin ja korjasin asian jo.

18:43  
Anonymous Anonymous said...

Mua naurattaa miten kehtaat pyytää noin paljon vaatteista :D kukaan ei maksais esim. kirpparilla jostain valkoisesta tunikasta 10euroo vaikka ois kuinka käyttämätön tahansa
.. ja muutenkin, esim. ton turkoosin paidan oon nähnyt asukuvissa ja kerran livenäkin kun sua näin sattumalta

18:44  
Blogger Annika said...

Romwen toppi on laitettu päälle 5 minuutiksi kuvan oton ajaksi, kun esittelin ne mun ostokset täällä blogissa, en valitettavasti laske tota käyttämiseksi.

Ahaa, en oo koskaan kuullutkaan tollasta, että vaate on käytetty kun se ei ole enää kaupassa :-D

18:45  
Blogger Annika said...

No sitten homma on yllättävän helppo: ei tarvitse yksinkertaisesti ostaa jos ei kiinnosta! :-D Kuten sanoin, turkoosia paitaa on käytetty tasan sen verran että otettiin kuva se yllä. En sitten tiedä, että kenet sä olet nähnyt, mut mä en oo käyttänyt tota sen pituutensa vuoksi.

18:48  
Anonymous Anonymous said...

kyllähän niitä vaatteita kaupassakin kokeillaan ja vaikka kuinka moni on voinu kokeilla just sitä vaatetta minkä ostat :D

18:50  
Anonymous Anonymous said...

mitä hittoo te anonyymit valitatte? jos ei vaatteet kiinnosta ni ei sitä tarvii tulla ilmottamaan! ettehän te vaatekaupassakaan myyjille mene sanomaan että vaate on liian kallis tms? :)))

18:53  
Anonymous Anonymous said...

Niin tekisit varmaan säkin jos sulla ei olis saaduille vaatteille käyttöä :-D valoja päälle anonyymi..

18:55  
Anonymous Anonymous said...

Hei ymmärtäkää ihmiset. Jos kyseessä olisi "huutokauppa", nousisi hinta avrmasti tuolla taslle. Kun tuotteet myydään suoraan, on ihan ok pyytää tuollaista hintaa ja todellakin uskon, etä nämä tulevat menemään. ja niinkuin jo mainittiin, jso hinta tuntuu liian suurelta, ei kukaan pakota sinua ostamaan näitä :-D

18:56  
Anonymous Anonymous said...

Tollasella kermaperseellä tuntuis olevan varaa laskea hintoja realistisiin lukemiin..

18:58  
Blogger Catarina said...

Ei se oo tyhmä joka pyytää ;)

19:00  
Blogger Annika said...

Niin mä olenkin tehnyt :-) mun mielestä ois eri asia jos myisin esim noita Romwen juttuja jollain 30-35 dollarilla millä oon ne ostanutkin t: kermaperse, jolla on tilillä 11 senttiä, eikä rahaa ostaa ruokaa.

19:00  
Blogger Annika said...

Aamen! :-)

19:01  
Anonymous Anonymous said...

onhan toi valkonen näkyny blogissas ja instragramissas?!

19:02  
Blogger Annika said...

Niin, en nääkkään että siinä lukis käyttämätön? :-D Tosin en kyllä tiedä että mistä sä oot vetässyt sen johonkin mun instagram-kuviin.

19:07  
Anonymous Anonymous said...

ei liity aiheeseen, mut sähän vissiin joskus teetätit ifolorilta kuvia?:-) muistatko oliko ne matta- vai kiiltäväpintasia? entä kärsikö laatu?

19:17  
Blogger Annika said...

Sieltä saa valita kumpia haluaa ja mä valitsin kiiltäviä! Eikä laatu kärsiny ollenkaan :-)

19:20  
Anonymous Anonymous said...

niinpä.... ja tosta ekasta t-paidasta toi 12 euroa on kyllä aika kova hinta.

19:29  
Anonymous Anonymous said...

aika kallista on.
no,mutta ei se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

19:30  
Anonymous Anonymous said...

Ihan oikeesti ihmiset, jättäkää Annika jo rauhaan. Jos ei oo mitään järkevää sanottavaa, niin onko pakko avata sitä suuta? Menee itelläkin maku tällasen lukemiesta, ku koko kommenttiboksi on täynnä paskanjauhantaa.

19:36  
Blogger Elina said...

Ostin ton saman H&M paidan _käytettynä_ tänään kai 50snt kirpparilta. Mutta kyllä siellä kirpparillaki jotku pyytää oikeesti käytetyistä paidoista aika paljon. Ei se oo tyhmä joka pyytää + aina voi koittaa tinkiä :)

19:45  
Anonymous Anonymous said...

Mitä helvettiä, nääkö muka ylihintasia? Mä itse katoin et herranjumala ku myy halvalla!

19:48  
Anonymous Anonymous said...

Mun mielestä toi kymppi, vähän yli tai alle on oikeen sopiva hinta, kun se kuitenkin lähtee siis tolla hinnalla eikä ole mikään lähtöhinta. :-) Kyllähän niitä varmasti saattaa kirpparilta löytyä halvemmalla, mutta eihän se ole keltään pois jos joku haluaa täältä sen ostaa hyväkuntoisena!

19:59  
Anonymous Anonymous said...

Ite oon myyny kyllä kirpparilla ihan tolla hinnalla vaatteita ja hyvin on käyny kaupaksi.. :) Ei esim 39,95 euron yhden kerran paitaa viitsi myydä 2 eurolla.. Kyllä ihmisten nyt pitäis tietää, että esim Zarassa vaatteet on hintavia ja pystyy maksaan kirpparillaki enemmän :) Ainaki itse ajattelen näin

20:20  
Anonymous Anonymous said...

mitenniin ylihintasia? toi vilanki toppi makso uutena kaupassa muistaakseni 26.95 € ja 9 e + postikulut ei musta todellakaan oo paljoo pyydetty käyttämättömästä, haloo ihmiset....

20:31  
Anonymous Anonymous said...

Mistä lähtien H&M:n ja vilan trikoopaidat on ollu hintavia?

20:34  
Blogger Annika said...

Mun mielestä Vilan vaatteet on ylipäätään hintatasoltaan kalliimpia ku vaikka H&M:n vaatteet, oli kyse sitten topeista tai vaikka takeista.

20:42  
Anonymous Anonymous said...

Voi härrekyyt mun mielestä on aivan naurettavaa että tänne tulee joku inisemään noista hinnoista! Jos ihmiset kaupassakin katsoo että " tuo paita on aika kallis maksaa 25 e " nii se paita jää siihen eikä kukaan mee sanoo myyjälle että " pyydätte aika liikaa näistä vaatteita " Ottakaa nyt järki käteen, ja menkää sinne kirppareille sitten ostelemaan niitä vaatteita kerran sieltä halvalla löytyy! Kiitti ja kuitti sanon minä! Mun mielestä hinnoissa ei tosiaan ole mitään vikaa ! Ja se että joku sanoo että " miks myyt vaatteita joita oot ite saanut blogin kautta " niin joo perustais ite ensin blogin joka menestyy senverran hyvin että sitäkautta lahjoituksia saa, on siinäki oma iso työnsä!! :)

20:42  
Blogger Annika said...

Kiitos ja aamen! :-)

20:43  
Anonymous Anonymous said...

Kalliimpia kuin H&Mn joo, en missään vaiheessa sanonu ettei olisi...? Musta ne vaan ei ole hintavia :)

20:49  
Blogger meirami said...

I thought to start doing a winter cleaning to my wardrobe and sell off all the unnecessary clothes I don't use anymore! However, this time I don't bother to set up an auction, so I'll put a couple of clothes on sale in separate posts every now and then, and they're sold to the fastest willing buyers. So if you became interested, send an email to annika.ollila@luukku.com, "bids" left in the comment box are not accepted!

20:52  
Anonymous Anonymous said...

Miks myyt noi espadrillot? :) Mietin siis vaan, että onko noi kivat, hyvät jalassa ja niin edelleen?

20:58  
Blogger Annika said...

Ne on musta tosi kivat mut mulle liian pienet :-( sanoisin että lähempänä kokoa 37 ku 38!

20:59  
Blogger Anniku said...

Miten joku jaksaa jauhaa noista hinnoista, eikai oo pakko ostaa... :D Haluisin tosiaa nähä sen kirpparin mistä saa käyttämättömiä vaatteita kahella eurolla :) ite en oo törmänny vaikka kirpparishoppaan semi usein :-)

21:04  
Blogger nella said...

hiton ärstttävät anonyymit

21:04  
Anonymous Anonymous said...

Aivan totta tuo Cattin kommentti ^!

21:18  
Anonymous Anonymous said...

Lisää vaatteita! :)

21:52  
Anonymous Anonymous said...

voi äääh miks oon aina niin myöhään liikkellä olisin niiiin halunnu ton super ihanan turkoosin sifonkitopin :-( no ei maha mitään!

21:54  
Blogger Annika said...

Ei kyllä ainakaan ihan heti kiinnosta laittaa lisää vaatteita tän kommenttimylläkän takia... :-D

21:57  
Blogger Elisa said...

Niinvaan on mennyt nuo kaikki vaatteet mistä nää anonyymit inisee :D

21:58  
Anonymous Anonymous said...

kyllä niitä aina jotkut tyhmät ostelee :D

22:02  
Blogger Annika said...

Mä en edelleenkään ymmärrä et mikä ongelma jollain on tän kanssa: esimerkiks noita Romwen vaatteita ei ois saanut tilattua lähellekkään tolla hinnalla sieltä nettikaupasta? :-D mä en nää siinä mitään tyhmää. Tyhmempää on musta tulla jatkuvasti aukomaan tänne päätä turhista asioista.

22:08  
Blogger Olivia Myllylä said...

tuleeko enemmä vaatteita myyntiin? :)))

22:11  
Blogger karoliina said...

voi että anonyymit mille tasolle olette ajatuneet kun valitatte hinnoista. Niinkuin moni on hokenut ei kukaan kaupassakaan mene myyjille valittelemaan että "hei tämä paita on aivan liian kallis, saisin kirpparilta 2e tän paidan" :_________D ja kun yksi anonyymi sanoi että kun paita on poissa kaupasta sen arvo laskee? musta ei ainakaan. Arvo laskee käyttämisestä. Mutta musta nää on just sopivan hintaisia käyttämättömille / vähän käytetyille paidoille. niin ja jos tätä huutokauppasysteemillä pyöritettäisi hinnat luultavasti nousisivat noihin samoihin lukemiin ellei isommiksikin.

22:22  
Blogger Annika said...

Ei ainakaan nyt kiinnosta laittaa uutta kasaa myyntiin tän hässäkän jälkeen.. Ehkä jossain vaiheessa! :-)

22:25  
Anonymous Anonymous said...

no näköjään noi vaatteet menee hyvin kaupaks vaikka onki noin "korkea" hinta, että miks teidän joidenki pitää siitä tehdä kauhee numero?:)

22:46  
Anonymous Anonymous said...

Tyhmät ihmiset näitä ostelee... Sinuna en pistelis uudelleen myyntiin mitään

22:47  
Blogger Annika said...

Okei, no onneksi et ookkaan minä :-)

Tyhmempää on musta jauhaa täällä tällasesta turhasta asiasta kokoajan lisää ja lisää.

22:50  
Anonymous Anonymous said...

Mäkin vähä ihmettelin tota että oot perjaateessa ilmaseks saanu noi romwelta ja sit laitat myyntiin...sanoit että oot tehny sen eteen että oot saanu lahjakortteja mutta jos saan kysyä että minkä näköistä työtä?:-D koska ainakaan blogisi puolella en oo huomannut mitään josta romwe hyötyisi. Olet vaan esitelly mitä oot saanu sieltä, ilmaiseksi:) kommetin ei ole tarkoitus olla vittuilu, tms.

23:26  
Blogger heidi said...

ei herrajumala näitä kommentteja. must on oikein pyytää käyttämättömistä, hyväkuntosista ja upeista vaatteista enemmän kun 2 euroo! mitä sä saat sillä fakin kahella eurolla? hyvällä tuurilla pinnejä jos ei muuta, oikeesti ihanaiset anonyymit, VALOJA! -.-

23:35  
Anonymous Anonymous said...

Saako kysyä, että ootko äänestänyt itteäs tossa cosmokisassa?

23:57  
Anonymous ansku said...

Annika sä oot ihana :) joskus mua pelottaa sun puolesta lukee näitä kommenteja. oot ihmeen rohkee tyttö ku jaksat pitää blogias pystyssä näinkin vittumaisen lukia-kunnan takia, meinaan vaan että itellä ois loppunu järki :DDD

06:34  
Anonymous Anonymous said...

pikkuset ihkuteinit täällä vaa itkee jostai hinnoista koska ei keksi muutakaa mistä tällä kertaa valittaa. anna vaan mennä toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos! :)

08:17  
Blogger Annika said...

Sellaista jota kutsutaan YHTEISTYÖKSI. Se on juuri sitä että mä esittelen juttujani täällä ja he saavat liikennettä mun blogin kautta, joten kyllä, mä teen siinä työtä heidän hyväkseen sitä vastaan että saan lahjakortteja.

08:26  
Blogger Annika said...

En ole :-) äänestin Say this to you-blogia eikä tossa varmaan ees voi äänestää enempää kuin yhtä blogia.

08:28  
Anonymous Anonymous said...

Jos on rahapula, ota pikavippi äläkä kerjää lukijoiltas rahaa :-D

09:36  
Blogger Annika said...

Multa on vartavasten pyydelty että myisin mun vaatteita täällä, mut enskerralla hommaan sit vaan kirpparipöydän ja vien kamani sinne. En kuitenkaan nää mitään järkeä heittää isoa kasaa käyttämättömiä vaatteita roskiin. En ymmärrä miks jotkut tekee tästä elämää suuremman ongelman, ketä kiinnostaa alkaa läyhäämään tällasista turhista asioista? Get a life :-D

09:43  
Anonymous Anonymous said...

hiton paljon työtä teetkin ...:D

12:41  
Anonymous Anonymous said...

1) Mun mielestä tää on aivan mahtava idea kerätä itelle rahaa, koska ensinnäkin täällä on eripuolilta suomee eri ikäsiä ihmisiä jotka niitä kattoo, kirpparilla joutuu maksamaan ensinnäki pyödistä ym ja yleensä sieltä osa tulee pois. Kukaan ei oo käskeny teitä ihmisiä ostaan näitä vaatteita jos ei kiinnosta, muihin vedoten ette te kaupassakaa hinnoista mene valittamaan.

2) Haluisin tietää, kuinka moni noista elämäänsä kyllästyneistä teineistä löytää kirpparilta 2e nää samat vaatteet KERRAN käytettyinä tai KÄYTTÄMÄTTÖMINÄ. ( ihan vaan mielenkiinnosta, kyllähän siellä rättejä on vaikka ja kelle jakaa mutta kunto on erilainen, voihan sielläki lappuu kirjottaa että käyttämätön mutta todellisuudessaa vaate on monia vuosia vanha ja sitä on käytetty, pidetty vaa hyvässä kunnossa)

3) Kuka teitä käskee lukemaan tätä blogia? Jos teitä kyrsii ja vituttaa niin elämän paljon tää toiminta ja nää hinnat niin eiköhän kannattaisi tehdä sitten iltaisin jtn muuta kun pistää kone päälle ja näpyttää siihen hakujuttuu " annika-o.blogspot.fi " Ihan näin itsenne parhaaksi, te täällä "haukutte" Annikaa tästä logi jutusta mutta ku todellisuudessa ajattelee teette tasan vaan yhdestä ihmisestä pellen ja se on TE ITSE ! :)

4) Anna Annika mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos ! Jos ihmiset on lapsellisia niin antaa olla ! Sä oot viisas nuori nainen ja mä ainaki arvostan kovasti sitä miten sä kestät tämän ! Samaan mallii vaan! Ja niinku joku on jo sanonutkin, ei sitä ihan het blogia rakenneta jossa on 5340 lukiaa ! Että HEI HALOO VALOJA SINNE PÄÄHÄN IHMISET JA TEHKÄÄPÄ VAIKKA OMA BLOGI! Tulkaa inisee sitte ku teidän lukialuvut on samoja ja kertokaa että teitte sen ihan ilman minkäänlaista vaivannäköö niin vedän kaiken takasi:)

13:01  
Anonymous Anonymous said...

Heippa! Tosi kiva idea laittaa tänne vaatteita esim. meille köyhille opiskelijoille on kiva, että edullisia ja hyväkuntosia vaatteita tulee blogeihin myyntiin :) oon kyllä nyt vaan harmittavasti myöhässä! niin ja elä masennu nuitten kommenteista... Pidetään peukkuja, että vielä intoonnut kauppaamaan vaatteita, joille ei ole sulla käyttöä :)

13:30  
Anonymous Anonymous said...

mitä hittoa, kyllähän vilan vaatteet on aika kalliita...

13:47  
Anonymous Anonymous said...

mitä ihmettä....? tää touhu täälä kommenttiboksis on menny jo naurettavaks, i have no words!

14:00  
Anonymous Anonymous said...

Voi luoja mitä kommentteja tänne on taas noista hinnoista tullu..
Eiköhän jokanen joka vaatteitaan myy saa ite päättää millä hinnalla on valmis myymään :D Se on sitte eri asia että ostaako ihmiset, tässä tilanteessa näköjään ostavat. Miksi vaatteista pitäisi pyytää joku 50snt jos joku voisikin maksaa siitä vaikka kympin :D Ja vielä kun vaatteet on KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ ja siis muutenkin hyväkuntoisia, niin mikä ongelma tässä nyt on, ei kukaan ketään pakota ostamaan. ;)

14:49  
Anonymous Anonymous said...

ja jotkut tyhmät anonyymit kommentoi kaikkee paskaa :):) sopis hankkia vaikka elämä!

14:50  
Anonymous Anonymous said...

tsemppiä noitten joittenkin idioottien kanssa annika! :) en oo koskaan ymmärtäny sitä, että jos ei oo mitään hyvää sanottavaa niin miks ei voi pitää turpaansa kiinni..

Muthei sulla on mahtava blogi, joten keep on rockin' :-)

15:24  
Blogger Anniina said...

Eeeeei oikeesti mulle tulee Annika sun puolesta paha mieli ku noi jotku anot on nii idiootteja :(

Mut ihanaa ku oot postannu viime aikoina nii usein, piristää aina mun päivää ku sulta on tullu uus postaus :)

15:46  
Anonymous Anonymous said...




Anonymous20:49

Kalliimpia kuin H&Mn joo, en missään vaiheessa sanonu ettei olisi...? Musta ne vaan ei ole hintavia :)

^^ no jos nei sit oo susta hintavia nii äläpä valita että niitten hinta ois täsä blogi kirppiksessä liian suuri.

17:26  
Anonymous Anonymous said...

No mutta eihän kommenttiboksia tartte lukee? Mä keskityn ainaki vaa aina pelkkii postauksiin, tosin nyt luin ekan kommentin ja eksyin kattomaa kui paljo paskaa tääl jauhetaa :D

19:11  
Anonymous Anonymous said...

Noihan on tosi halpoja. Mä en kestä noita anonyymejä. Miksei omalla nimellä tulla sanomaan:D! Tosi lapsellist ja säälittävää! Tykkään iha hirveesti sun blogista:). Oot ihan super nättikin:)

http://helavarldenomhornet.blogspot.fi/ :)

20:50  
Anonymous Anonymous said...

Siis mitä helvettiä nyt? Kirpparilta voi joo saada pienemmällä hinnalla vaatteita, mutta nää on kuitenkin melkeen kaikki KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ. Ihan ok pyytää ton verran noista vaatteista ja niinkun Annika on sanonutkin, niin jos Romwella vaatteet maksaa sen joku 30e niin eihän toi oo paha ollenkaan! En mäkään esimerkiks lähtis myymään jotain Zaran vaatetta parilla eurolla. Sitä paitsi jos tää ois ollu huutokauppa, hinta ois varmasti noussu suunnilleen näihin hintoihin.

23:16  
Anonymous Anonymous said...

öö kuin kehtaat myydä täällä romwesta saamiasi vaatteita joita et oo ite pitäny? kunnon bisnestä, tosta varmaan pitäis verottaa:DD

12:49  
Blogger Annika said...

Ensikerralla heitän sitten käyttämättömäksi jääneet suoraan roskiin jos se on parempi vaihtoehto.

13:27  
Blogger K said...

eikä!! Toi alin paita olis ollu niin kiva, miks oon aina niin myöhään liikenteessä joka asiassa??? :D

14:12  
Anonymous Jepa said...

what the fuck ano oikeesti? onko sulla kaikki ihan kotona verotuksesta ja bisneksestä hahahaha

14:14  
Blogger Juulia said...

aijaa:o eli siis vaihtelee painon mukaan,jos oikein ymmärsin?:) kiitos selvennyksest !

16:28  
Anonymous Anonymous said...

Tulee paha mieli ku lukee noita kommentteja, noi ei todellakaan oo mitää ylihinnoiteltuja, en tajuu miten jotkut tollee oikee hyökkää sun kimppuu tääl :D

16:34  
Anonymous Anonymous said...

pystytkö neuvoo ku mulla on toi pixelmator mut tässä opettelen vasta käyttämää että mistä sieltä saan tehtyä tollasia kollaaseja? ja mitä muokkauksia teet yleensä tänne sun blogikuviin? :)

17:46  
Anonymous Anonymous said...

Omg annika kuinka sulla edes on pokkaa sanoa että olet tehnyt työtä noiden vaatteiden eteen?! Ja sen jälkeen myydä ne kalliilla.huhhuh enpä ole aikaisemmin tämmöistä nähnyt!

23:38  
Anonymous Anonymous said...

köyhiä anonyymejä vaan vituttaa ku eivät saa ostettuu 5 senttisillä ja 2 eurosilla annikan ihania vaatteita joita ne hiljaa mielessään jumaloi :D menkää töihin tai kotiin hankkimaan rahaa ja kasvamaan, nii saatte ostettuu päällenne jotai kivempaa, ku vaan niitä kirpparin 2 euroo maksavia, 5 vuotta vanhoja, reikäsiä rättejä, tai olkaa sitten vaan yksinkertasesti hiljaa. kukaan ei vaatteita käske ostamaan, ne menee kaupaks näköjään vaikka hinnat teistä korkeita onki, pysykää te vaan siellä kirppiksillä kiertämässä, ompahan kaikilla ainakin parempi mieli, ku ette oo täällä itkemässä joka asiasta. ::)

21:06  
Blogger Linda said...

Mua ihan ärsytti kun eksyin lukemaan noita anojen kommentteja. Eiköhän jokainen saa itse päättää millä hinnalla vaatteensa pois myy. Se ostaa joka haluaa. Onhan se totta, että kirpparilla melkein kukaan ei ostaisi mitään tuolla hinnalla - ainakin omalla kohdallani raja menee 5€ mutta sekin riippuu vaatteesta ja sen kunnosta. Siksi oonkin aina kattonu (halvempaan päin) miten hinnoittelen vaatteet kirppiksille. Vaatteiden myynti netissä kuitenkin on musta eri juttu, kuin kirppiksellä. Täällä on vaan jotenkin helpompi pyytää niitä realistisempia hintoja, kuin kirppikselle pistäessä myyntiin. :)

21:09  
Anonymous Anonymous said...

etkö voi vastata ohjeita vai?

17:37  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home