Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

LAST WEDNESDAY NIGHT

10/4/12

LAST WEDNESDAY NIGHT

IMG_3603
IMG_3625
IMG_3631
IMG_3632
IMG_3649
IMG_3655
IMG_3663

Meidän tyttöporukalla on jo pidemmän aikaa ollu tapana käydä ulkona syömässä aina jonkun täyttäessä vuosia. Eilen oli sitten Annan vuoro täysi-ikäistyä ja päädyttiin birthday dinnerille tuttuun ja turvalliseen Amarilloon. Syötiin ja juotiin hyvin ja oli ihanaa viettää laatuaikaa pitkästä aikaa parhaiden kavereiden kanssa! Pakko tähän perään vielä mainita, että damn, I love that camera..

Ainiin! Joku kävi toissapäivänä huikkaamassa mun kommenttiboksiin, että Cosmon sivuilla on menossa jonkinlainen Tähtibloggaaja-kisa ja kehotti mua osallistumaan. Eilen kävin katsomassa, että mistäs siinä nyt oikein onkaan kyse ja kun pääpalkintona on Cubuksen 500 euron lahjakortti, kosmetiikkapalkintoja, pääsy Cosmopolitanin kuvauksiin malliksi ja kuukauden pesti Cosmon Tähtibloggaajana, niin eihän sitä nyt millään voinut jättää väliin. Voiko parempaa palkintoa ollakkaan, oikein unelmien täyttymys! Tuolla mukana on kyllä monia huippublogeja ja monta lisää on varmasti vielä tulossa, mutta päätinpä nyt kuitenkin osallistua kun ei siinä kuitenkaan mitään menetä! :-)
Jos jotkut teistä siis haluaa auttaa mua äänestämällä, niin tota allaolevaa vaaleenpunaista kuvaa klikkaamalla pääsee mun äänestyssivulle. Iso kiitos jo nyt jokaiselle ihanalle, joka vaivautuu klikkaamaan sitä sydäntä mun kuvan alapuolelta 


Nyt mä lähen kipittämään kohti salia ja aamupumppia, sen jälkeen kuuraan tän kodin lattiasta kattoon ja loppupäivän nautin vikasta vapaapäivästä ennen tokavikan lukiojakson alkamista. Ihanaa torstaita kaikille!

Labels: ,

57 Comments:

Anonymous Anonymous said...

àww! oon aina miettiny mikä ton amarillon aterian nimi on missä on hampurilainen ja ranskalaisi?:D ihana blogi!!

10:15  
Blogger Lilja said...

Uu fancy! Näyttää niin makosalta! :p

10:43  
Blogger Karppa said...

Äänestin:) ja vautsi miten hienoja kuvia !
keep on bloggin'

10:59  
Blogger Annika said...

Amarillo big burger, tosin niitä on kyl monta muutakin vaihtoehtoo mut toi on mun lemppari niistä! :-) kiitos!

11:05  
Anonymous Anonymous said...

Tosi kivoja kuvia! :)

11:19  
Blogger Elli said...

Ihanan tunnelmallisia kuvia :) Äänestin sua!

11:36  
Blogger Annika said...

Mustakin näistä tuli jotenki erityisen kivoja! :-) tai sit se on vaan se ku en oo ottanu pitkään aikaan kameralla mitään hyviä kuvia, haha.. Kiitos paljon! :-)

11:37  
Blogger Emilia said...

aivan upeita noi kuvat!

11:57  
Anonymous Anonymous said...

toivottavasti voitat tuon tähtibloggaaja-jutun :) oot niin paras <3

12:28  
Blogger juuli said...

ihania kuvia!..ja tulipa ihan hirvee nälkäki :D ja äänestin sua tuossa kisassa :)

12:29  
Anonymous Anonymous said...

http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288504601905.html

12:46  
Blogger Annika said...

Siksi mä en käykkään solariumissa :-)

12:49  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Already for a long time our group of girls has had a habit to go out to have dinner every time when one of us has a birthday. Yesterday it was Anna's turn to reach of age, so we ended up to a birthday dinner to the safe and familiar Amarillo. We ate and drank well and it was lovely to have some quality time with my best friends after a long time! And in addition to that, I must still mention that damn, I love that camera..

Oh and yes! The day before yesterday someone gave me a hint in my comment box about some kind of a Star blogger competition at Cosmo's website and prompted me to take part. Yesterday I went to find out what it's about after all, and when the prize will be a Cubus 500 euros gift card, cosmetic products, an access to a Cosmopolitan photo shoot as a model and one month's position as a Star blogger in the Cosmopolitan magazine, I just couldn't skip it. Could there even be a better prize, that would be a real dream come true! There are many top blogs involved though, and lots of blogs will still join in but I decided to take part anyway cause you can lose nothing by trying! :-)
So if some of you would like to help me by voting, you can access to my voting page by clicking on that pink icon below. Already great thanks to every lovely person who bothers to click that heart underneath my picture.

Now I'll head to the gym and a morning pump, after that I'll clean this house from floor to ceiling and the rest of the day I'll just enjoy my last day off before the second last period of high school will begin. Have a lovely Thursday you all!

13:17  
Anonymous Anonymous said...

Tuliks sulle joku ilmotus spostiin tai siihen sivulle ku olit ilmottautunu? Ku mä kans heitin blogin sinne mut nyt se ei näy siellä eikä sähköpostissakaa oo mitään ni mietin meniks se jotenkin nyt ihan väärin..

13:18  
Anonymous Anonymous said...

Moikka! Millä tunneilla oot nyt käynyt ja mistä oot tykänny eniten? Kuinka usein käyt? Oon vasta aloittanu ryhmäliikunnan ja olis kiva kuulla suosituksia :) Mä itse oon käyny vasta cxworxissa ja siitä tykkäsin kyllä :)

13:36  
Anonymous Anonymous said...

sä ja sun kaverit ootte kaikki niin kauniita.. :-(

13:41  
Anonymous Anonymous said...

Ootko omasta mielestäs ansainnu ton tähtibloggaaja pestin? Et todellakaan. Hyvä bloggaaja ottaa huomioon myös lukijansa, sä et.

13:51  
Blogger anette said...

Millä kameralla oot kuvannu nää? :)

14:10  
Anonymous Anonymous said...

Millä asetuksilla nää kuvat on otettu?:)

14:20  
Anonymous sofia said...

mäkin äänestin sua!♥ ja uskon et sul on tosi hyvät mahollisuudet voittaa, oikeesti! :D kuitenki niin paljon lukijoita jotka menee äänestään sua, ja monet muut jotka löytää sut tuolta sivustolta :)!

ja niin kivoja kuvia mis on tunnelmaa :-)

14:46  
Anonymous Anonymous said...

joitko alkoholia tuolla?

15:39  
Blogger Annika said...

Ei tullu mut siinä kestää jonkin aikaa kun ne hyväksyy sut sinne mukaan! Mulla kesti aika monta tuntia :-D

15:43  
Blogger Annika said...

En oo kerenny testaamaan nyt vielä kaikkia uusia sarjoja, mut sillon keväällä lempparit oli cx, pumppi ja combat! Nyt uutena lempparina on Body attack, spinningistä taas en tykkää ihan hirveesti... Mut yritän oppia tykkäämään ku se on niin tehokasta kumminkin! :-D Ja yritän käydä ihan päivittäin, eli 5-6 kertaa viikossa.

15:45  
Blogger Annika said...

En nyt tähän hätään muista kun ite tein ne säädöt valon sunmuun mukaan :-(

15:46  
Blogger Annika said...

Kiitos paljon! :-) ja mäkin tykkäsin näistä kuvista!

15:46  
Blogger Annika said...

Canon 1100D + 50mm f1.8 :-)

15:50  
Anonymous Anonymous said...

Asuuko sun porukat omakotitalossa, rivitalossa vai kerrostalossa? :D

15:50  
Blogger Annika said...

Paritalossa!

15:51  
Blogger Annika said...

Voi, kiitos paljon meidän kaikkien puolesta! :-)

16:00  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

16:00  
Blogger Annika said...

Hah, no en mä nyt usko että tossa voittamaan mennään mutta miks ei kokeilla, ku en oo ikinä mihinkään tollaseen osallistunut! :-)

16:01  
Anonymous Anonymous said...

Eiks muka teiltä kaikilta kysytty henkkareita ku ostitte ton pullon? Vai kysyttiinkö vaan siltä ketä anto rahat?

16:37  
Anonymous Anonymous said...

Kiitos nopeasta vastauksesta! :) Pitää käydä kokeileen pumppia ja combatiakin. Attackiin ei varmaan mulla kunto vielä riitä :D

16:42  
Anonymous Anonymous said...

voin äänestää sua jos rupeet tästä lähin vastailee nätisti lukijoiden kommentteihin:-) myös niihin ei-niin tärkeisiin. :) kiitos :) tässä postauksessa on kivat ja lukioita arvostavat vastaukset

17:11  
Blogger annika said...

yleensäkään ruokapaikoissa jonne ei olla menossa ns. dokaamaan vaan juomaan ruuan lisäksi, niin ei kysytä papereita. Tosin vähän ahdistavaa koska tällä tavoin esim 15-vuotias siskoni saa amarillosta mansikkamargaritoja.. :( mutta ravintoloissa ei pahemmin kysellä jos otetaan ruokaa lisäksi! väärinhän se on mutta no can do.

17:18  
Anonymous Anonymous said...

Yritin käydä äänestää sua, mut ei tapahtunu mitään kun painoin sitä sydäntä...? En tiedä kuuluuko siin tapahtua, mut siis ei tapahtunut yhtikäs mitään. Eli en nyt usko että sain äänestettyä.. Jollain muulla samaa ongelmaa? Mutta lupaan käydä vielä myöhemmin yrittämässä ;)

17:26  
Anonymous Anonymous said...

Vau mitä kuvia!!:) oot aivan ihana ja teillä on ihana ystäväporukka!

18:05  
Anonymous Anonymous said...

^^mulla oli sama ongelma

18:26  
Blogger matildanna said...

Äänesti, ehdottomasti!
Oon lukenu sun blogia jo pitkään, mutta nyt oman blogin luotuani, pääsin tännekkin kommentoimaan. Oot kyllä niin kaunis! Ja sun postaukset on aina mukavia. Vaikka sulla ei vakituisesti "oikeella" kameralla otettuja kuvia ookkaan, niin ihanasti silti jaksat tänne aina postailla, ja laitella kuvia (: (ei se ole niin justiinsa vaikkei laatu ookkaan aina parhaasta järkkäristä...mutta ymmärrän vitutuksen, itelläki järkkäri vaan lainassa, voi sitä rakkautta kun saa vaihtaa iPhonen kameraan)

Jatka samaan malliin <:

http://matildannas.blogspot.fi/ tuossa vielä oma blogini, jos haluat stekata.

18:32  
Anonymous Anonymous said...

käytkö yksin jumpissa vai kavereittesi kanssa? :)

18:41  
Blogger Annika said...

Molemmin, yleensä varataan ne iteksemme ja katotaan sit et "ai, me ollaan samassa!" :-D

18:51  
Blogger Annika said...

Siis laitoitko hiiren kuvan päälle ja siihen ilmestyy "tykkää" ja joku toinen boksi, ja klikkaa siitä? Pitäis toimia, jos ei niin en tiedä mikä on vikana :-(

19:00  
Anonymous Anonymous said...

Pakko kommentoida että muistelin itse alaikäisenä juurikin Amarillossa meidän pöytäporukalta kyseltiin aina henkkareita, ja silloin osa ei ollut 18v joten kukaan ei saanut juomaa. Tapahtunut monena kertana vieläpä! Typerää!?

19:32  
Blogger annika said...

perjaatteessa hyvä että siellä amarillossa missä kävit, niin ollaan oltu tiukkoja. Tarkastajan tullessa amarillo voisi mm. menetttää kokonaan lupansa tarjoilla alkoholia. Vantaan ja Helsingin Amarilloissa ei kyllä mitään kysellä...

20:26  
Anonymous Anonymous said...

Olisko mahdollista saada esittelyä sun urheiluvaatteista? Itseäni ainakin kiinnostaa kaikki sellaiset ja hienoista urheilukamoista saa aina vähän lisämotivaatiota liikkumiseen ;)

20:29  
Anonymous Anonymous said...

Tuskin Annika rupeaa vastailemaan kommentteihin eri tavalla,eikä tarvitsekkaan jos siltä ei tunnu.Siksi onneksi on niitä muitakin vaihtoehtoja mitä voi äänestää ja aijon minäkin juuri tuon takia valita jonkun muun blogin.

Onko missään muuten minkäänlaista listaa jossa olis kaikki nuo tuohon kisaan osallistuneet blogit :-)?

20:35  
Anonymous Anonymous said...

En kyllä jaksa uskoa että sun 15 vee siskolle tajroillaan Amarillossa alkoholia :----D Kyllä siinä on huomattava ikäero 15-vuotiaan ja 18-vuotiaan välillä ihan ulkonäöllisesti :)

21:33  
Anonymous Anonymous said...

mulla sama ongelma, :7 painoin tykkää ja mitään ei tapahtuun :S

21:35  
Blogger Ninni said...

ooh noi margaritat (?) näyttää herkullisilta! :)

21:55  
Anonymous Anonymous said...

Joo just niin tein et laitoin hiiren siihen kuvan päälle ja sit siin oli tykkää ja kommentoi ja vaikka painoi tykkää niin mitään ei tapahtunut... Toivottavasti monella ei oo tätä ongelmaa, vaikka pari jo ilmoittautuikin!
t. tuo eka ano

22:01  
Blogger Annika said...

Mä en usko (ainakaan näillänäkymin) et ne tulee näkymään täällä sen enempää, ku mitä tossa pari päivää sitten näkyi :-( mut eihän sitä ikinä tiedä jos tuun toisiin aatoksiin!

22:03  
Anonymous Anonymous said...

kyllä jotkut ihmiset näyttää 15 vuotiaina jo aivan tätsi-ikäisiltä.itse tunnen tällaisen henkilön,ja monet ihmiset toistuvasti luulee,että hän on jo täysi-ikäinen.eli kyllä tuo on aivan mahdollista :-)

22:04  
Anonymous Anonymous said...

siis MITEN mulla on mennyt ihan täysin ohi että bloggaat taas! oli pakko lukea kaikki merkinnät läpi :)

22:36  
Anonymous Anonymous said...

kerro muutama hyvä norjalainen blogi=)

00:02  
Blogger Annika said...

Esim Andrea Badendyck ja Martine Egeland! :-)

00:03  
Anonymous iituska said...

värjäätkö Yleensä itse HIUKSES :)) ??? ja jos värjäät nii voisiks joskus tehä pikku tutoriaalin siitä seolis tosi kivaa!! <3

mut helpottaa jo jos osaisit sanoo mitä sävyy käytät :-)

20:35  
Blogger Annika said...

Mulla ei oo mitään yhtä sävyä mitä käytän vaan valisen hyllystä aina hyvältä näyttävän värin, enkä usko tekeväni hiustenvärjäys tutoriaalia, sillä uskoisin että kuka vaan osaa tehdä sen ihan ilman ohjeitakin :-D väri päähän ja that's it.

12:59  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home