Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

CRAVINGS

9/21/12

CRAVINGS

cravings
Parin viimepäivän aikana mä oon löytäny yhden tosi tehokkaan ja mieleisen kouluhommienvälttelykeinon; nimittäin nettikauppojen selailun! Tällä kertaa siivoukset, kynsienlakkailut sun muut välttelyhommat on jääny taka-alalle ja ajatukset (sekä silmät) on pyöriny pelkästään kaikissa ihanissa syksyvaatteissa. Jos oisin miljonääri, niin haluisin uudistaa mun koko vaatearsenaalin täysin erilaiseks ja hommata sinne kasoittain lämpimiä neuleita, maanläheisiä sävyjä,  peplum-mallisia paitoja, kullansävyisiä koruja ja uusia kenkiä! Nää kollaasissa näkyvät ihanuudet on poimittu Romwe.comista.

Nyt kun tässä on noi Romwen jutut ollu muutenkin esillä, niin aattelin vinkata teille nopeesti yhdestä jutusta kyseisen nettikaupan Facebook-sivuilla, jossa teillä on mahdollisuus voittaa mekkoja joka päivä ensikuun alkuun asti!

image001-2

Ylläolevassa kuvassa ja tuolla Facebook-sivuilla näkyykin ohjeet, mutta laitetaan ne nyt selvennyksenä vielä tähän: rekisteröidy Romwen sivuille (muista täyttää varmasti oikea postitusosoite, nimittäin mulla oli joskus tän kanssa ongelmia kun en tiennyt mitä state/province-kohtaan tulee, mutta siihen sekä country-kohtaan kuuluu laittaa Finland!), tykkää Romwen Facebook-sivusta, paina enter-nappia oikeesta yläreunasta ja syötä sen jälkeen nimesi ja rekisteröity sähköpostiosoitteesi seuraavalle sivulle. 
Toivottavasti onnistui jopa näiden huonojen ohjeiden puitteissa, arpaonnea kaikille! :-)

Ps: kiroon myös Fashiolistan keksijän alimpaan maanrakoon.. miksi noin koukuttavia appseja täytyy tehdä? Jos jotain kiinnostaa niin tästä klikkaamalla pääsee mun profiiliin!

Labels:

56 Comments:

Anonymous Anonymous said...

siis mitä siihen state/province-kohtaan laitetaan :D?

15:10  
Blogger Annika said...

Niinkuin tossa lukee: "siihen sekä country-kohtaan kuuluu laittaa Finland".

15:12  
Anonymous Anonymous said...

aa, sori en lukenu tarpeeks tarkkaa! my bad.

15:17  
Blogger Annika said...

No problem! :-D mä aloin jo selaamaan tota uudestaan et kirjotinkohan tohon jotenkin väärin yms.

15:18  
Anonymous Anonymous said...

Tällänen btw kysymys, mitä suunnitelmia viikonlopuks?=)

16:16  
Anonymous Anonymous said...

MOikka. Ootko tehny mtn kysymyspostausta joskus ( en jaksa ettiä) tai mitään sen tyyppistä? selailin ja vaikuttaa sika kivalta ja kivoja vaatteita, mutta sellasta blogia jonka pitäjästä ei tiedä _mitään_ niin on vähän tylsää! :D Esim. mitä opiskelet, vai töitä vai mitä, jotain unelmia/intohimoja, jotain konkreettista!? :D

16:37  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

During the few past days I've found a very effective and pleasant way to avoid school work; browsing web stores! This time cleaning, nail polishing and other avoiding stuff have remained in the background and my thoughts (and eyes) have been revolving around lovely autumn clothes. If I was a millionaire, I'd like to renew my whole wardrobe into something totally different and have piles of warm knitwear, earthy colours, peplum style shirts, golden jewels and new shoes! These goodies in the collage have been picked up from Romwe.com.

And now when Romwe has been in the topic, I thought to hint you about one thing on the Facebook page of their webstore, where you have a chance to win dresses every day till the beginning of the next month!

In the picture (and also on the Facebook page) you can find the instructions, but I can still put them here in order to clarify: sign up to Romwe's website (remember to enter a proper mail address, because I had sometimes difficulties with that when I didn't know what to put for state/province, but that should be Finland as well as the country!), like Romwe's Facebook page, click on enter button on the upper right corner and after that, fill your name and registered email address on the next page.
I hope you managed to do it even with these poor instructions, good lottery luck to everyone! :-)

Ps. I also curse the person who invented Fashiolista to the depth of the earth.. why do they have to make so addicting apps?

16:37  
Anonymous Anonymous said...

etpä ois sanonu tuosta appsista mittää, nytte itekki aiva koukussa kyseiseen ja pakko selailla jatkuvasti mitä kaikkee ihanaa sieltä oikei löytyy :-D haha.

16:43  
Blogger Annika said...

Kyllä ja etsimiseen menee noin puoli minuuttia :-D

http://annika-o.blogspot.fi/2012/06/answers-part-1.html
http://annika-o.blogspot.fi/2012/06/answers-part-2_30.html
http://annika-o.blogspot.fi/2012/07/answers-part-3.html

17:03  
Blogger Noora said...

Ihania juttuja romwelta löytyy! :)

17:24  
Anonymous Anonymous said...

Tykkäätkö sä ite romwesta facebookissa?

19:43  
Anonymous Anonymous said...

saatko rahaa jos sun blogin kautta menee esim. romwen sivuille ja ostaa sieltä samalla jotain? vai hyödytkö millään muulla lailla siitä yhteistyöstä ku että saat vaa vaatteita kerran kuukaudessa?

00:12  
Blogger Annika said...

En saa rahaa klikkauksista tai mun kautta sivuille menemisestä, mä saan tästä yhteistyöstä tosiaan vaan niitä vaatteita kerran kuussa :-) linkit on tossa kuitenkin sen takia et sillon jos niitä ei oo niin pyydellään, et voisko ne laittaa tohon et ois helpompi päästä sivulle.

10:59  
Blogger inka said...

Ihania juttuja löytyny!:)

http://inka-allornothing.blogspot.com

12:52  
Anonymous Anonymous said...

Et ilmeisesti kun et vastaa tohon. Aika läpinäkyvää etten sanois.

14:50  
Blogger Annika said...

Kyllä, tykkään. Toivottavasti oot nyt superhypertyytyväinen ja helpottunut kun sait vastauksen tähän välttämättömään ja ylitsepääsemättömän tärkeään päätäsi askarruttaneeseen kysymykseen :-D

15:01  
Anonymous Anonymous said...

En vaan kertakaikkiaan ymmärrä et miks sulle oli tohon ylläolevaankin kysymykseen näin helvetin vaikea vastata?!?!

16:13  
Blogger ylenia said...

I like the peplum top with studs!
Hey what about following each other? Visit my blog and let me know, it would be great to keep in touch!
XOXO
Ylenia

16:23  
Blogger Annika said...

Niinkuin oon ennenkin sanonut, mulla on valitettavasti muutakin elämää kuin tää blogi ja kommenttien kyttäys. Jos mulla on kiire, vastaan mieluiten ensin "tärkeempiin" ja välttämättömämpiin kysymyksiin ja tällaset "tykkäätkö siitä ja siitä facebookissa", ei musta kuulu niihin. En oikein ymmärrä tätä sun rageusta yhdestä kommentista kun tässä ei kuitenkaan puhuta mistään monista päivistä vaan oikeesti 12 tunnista, jonka sisällä en kerennyt vastaamaan johonkin kommettiin! :-D inhimillisyyttä kiitos.

16:41  
Anonymous Anonymous said...

Tuli vaan mieleen että kun asut vilun kanssa yhdessä niin maksatteko esim vuokran puoliks vai asutko siellä ns. ilmaiseksi ja ostat esim ruuat ja yleisen elämisen?

16:54  
Blogger Annika said...

Mä en maksa vuokraa mutta maksan yleensä kaiken muun elämisen :-) eli aika tasoissa ollaan kun ei toi eläminenkään mitään kovin halpaa ole ellei haluu elää kaurapuuro ja nuudeli-linjalla.

17:12  
Anonymous Anonymous said...

laita kauneusjärjestykseen nää ihmiset näist sarjoist jookosta? tahdon tietää sun mielipiteen :)

gossip girlistä serena, blair, jenny, vanessa, georgina
pretty little liarsista aria, hanna, alison, emily, spencer, jenna

:)

18:37  
Anonymous Anonymous said...

Missä oot töissä?

18:48  
Blogger Annika said...

En jaksa laittaa noita mihinkään järjestykseen :-D parhaat kuitenkin ehkä Blair ja Emily/Jenna

18:59  
Blogger Annika said...

En missään.

19:01  
Anonymous Anonymous said...

Saat multa just noi jeffreyn käyttämättömät kokoa 38 kengät vaikka 100 eurolla,jos oot kiinostunu :)

22:58  
Anonymous Anonymous said...

annikallahan on aika pieni kengän koko jos oikein muistan, oisko ollu 36? :-)

12:01  
Anonymous Anonymous said...

Joo okeii vittuile vaan? :D sanoin etten jaksa ettiä kun en tiedä mistä esimerkiksi kuukaudesta se löytyis vai mitä... Sori kun jouduit nyt vaivalla linkittää :D kiitos kuitenkin.

14:56  
Blogger Annika said...

En vittuillut, mutta kyllä teidänkin täytyy ymmärtää että kun näitä kyselyitä tulee päivittäin niin pistää vaan pikkuhiljaa mietityttämään ihmisten uusavuttomuus :-D tässä blogissa on jopa kaksi kertaa hakupalkki (ylhäällä ja sivupalkissa, "search" nimeltään), johon kirjoittamalla sanan "kysymys" tai "vastaus" pääset suoraan postauksiin. Ei se oo mitään rakettitiedettä.

15:10  
Anonymous Anonymous said...

tää on varmaa taas tällänen tyly anonyymi kommentti mut ei pahalla mut vastaat tosi tylysti ku näitä kysymyksiä lukee.....

16:24  
Blogger Annika said...

Kiitos tästä mielipiteestä, mä en ole samaa mieltä niin asia ei tuu valitettavasti muuttumaan mihinkään suuntaan :-( harmi jos oot tota mieltä!

17:15  
Anonymous Anonymous said...

Millä maksat sit ruokakulut ja muut?

19:54  
Blogger Annika said...

Raha-asiat ei musta valitettavasti kuulu tänne blogiin.

20:19  
Anonymous Anonymous said...

VITTU SÄ VASTAAT ILKEESTI NÄIHIN KOMMENTTEIHIN??:D ja tästä asiasta on huomautettu monta monta monta kertaa joten eiköhän sussaki ole pikkasen vikaa kuin vain meissä ''uusavuttomissa'' lukijoissa.. oon seurannu sua jo monta vuotta mutta pikkuhiljaa alkaa tympimään toi sun tyyli vastailla. En tiedä onko sulla pissa noussu päähän tän touhun kanssa vai onko sulla vaa aina huonoja päiviä ku pitää tolla tavalla vastata. Kiitos ja hei.

21:37  
Blogger Fiorella De Lübbe said...

woww, great blog! follow you now :-) hope you can follow me back!!

kisses
www.fashionrella.com

21:45  
Blogger Annika said...

No mutta onneks te kuitenkin osaatte laittaa nää kommenttinne aina näin kauniiseen sävyyn :-)

21:46  
Anonymous Anonymous said...

No sulle on aivan sama huomauttaako kauniisti vai rumasti tosta kommentteihin vastaamisesta. Koska kauniisti on kyllä yritetty huomauttaa :))))))))))

22:12  
Blogger Annika said...

Miksi sitten täytyy enää huomauttaa jos oot huomannut että asialle ei tapahdu mitään, en ymmärrä? :-D mä en mielestäni vastaa kommentteihin mitenkään ylimaallisen töykeesti tai ärsyttävästi ja jos sä oot kerran sitä mieltä, niin helpoiten saat estettyä verisuonten katkeamisen päästä klikkaamalla itsesi jollekkin toiselle sivulle. Klisee mutta totta: kukaan ei oo pakottanut sua lukemaan tätä blogia tai näitä kommentteja.

22:20  
Anonymous Anonymous said...

Raha-asiathan ei kuulu tänne?

09:33  
Anonymous Paula said...

hei mistähän se sun semmonen punanen takki on? :-) meinaan aika perfecto!

10:27  
Anonymous Anonymous said...

Välillä sä vaan oot niin hiton ärsyttävä. Ja vielä kaiken lisäks, ihan tahallaan

10:37  
Blogger Annika said...

Niin, ei kuulukkaan. Mielestäni en kertonutkaan miten ansaitsen rahaa tai millä maksan elämiseni? :-) ne on musta raha-asioista puhumista.

10:48  
Blogger Annika said...

Hmm, mun muistaakseni mul ei oo mitään punasta takkia! :-D paitsi joo talvitakki, se on Nelly.comista!

10:49  
Blogger Ronja said...

Kiva blogi :)

http://livelovelaugh-ronja.blogspot.com/

15:29  
Anonymous Anonymous said...

ootko jo kuullu enkun tuloksia :)?

18:21  
Anonymous Anonymous said...

Hei haloo, kävelet kaupungillakin niin nokka pystyssä ilmeellä "täältä tulee annika-o, väistykää!". On tainnu blogin suosio nousta pahemman kerran päähäs, vaikka muuta väitätkin.

18:26  
Blogger Annika said...

Joo, oon kuullut.. :-D keväällä uusimaan!

19:10  
Blogger Annika said...

Niin no, mä en oo kyllä ees käynyt kaupungilla vaikka kuinka pitkään aikaan muualla kuin lähikaupassa tossa 50 metrin päässä pieruverkkarit päällä, niin uskaltaisin veikata että niissä tamineissa oon kävellyt enemmänkin nokka maassa ja katsekontaktia vältellen :-D harmi kuitenkin jos oot saanut tällasen kuvan. Oon kyllä kuullut monesti ennenkin et näytän naama peruslukemilla ylimieliseltä, mut sellanen lähes kaikkien perusilme vaan on (myös luultavasti jopa sun vaikka et sitä itse välttämättä huomaa), enkä oo vielä oppinut kävelemään yksinäni kadulla hymyssä suin. Ehkä sitten joskus!

19:15  
Anonymous Anonymous said...

miksei sun instagramia löydy o: ?

21:09  
Blogger Annika said...

Pitäis kyllä löytyä! :-) siinä on varmaan vaan jotain häiriöitä.

21:37  
Anonymous Anonymous said...

Mikä tuli? :-)

22:07  
Blogger Annika said...

En haluu sanoo ainakaan vielä, kerron ehkä sitten ku ne lopulliset pisteet tulee ytl:ltä! :-D

22:15  
Anonymous Anonymous said...

Kumpi olikaan susta parempaa, omena vai päärynä somersby? Ja sano joku muukin hyvä alkoholijuoma jota saa normi kaupoista ku en aina viittis pelkkiä somersbyjä ostaa :D

11:46  
Blogger Annika said...

Omena on mun mielestä parempaa ja ei nyt tähän hätään tuu mitään tosi hyvää muuta mieleen mut kokeilemalla löydät hyviä, eihän meidän maut välttämättä oo ees yhtään samanlaiset :-D

13:38  
Anonymous Anonymous said...

Hei! typerä kysymys, mut mite teet noi kollaasit? Oon tosi urpo käyttää kaikkee tollasta nii jos voisit neuvoo vähä ;D haha

14:11  
Blogger veera said...

oho taas mä bongaan ton korun jostai! :-D ostin tollasen täsmälleen samanlaisen eka Cubuksesta ja sit löysin saman hopeisena Citymarketista ja nyt vielä Romwestaki, joo tärkee kommentti mut oon vaa hämmästelly tota ennenki et miten Cubuksesta ja Cittarista löytyy samaa kamaa :-D

20:00  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home