Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SE AIKA KUUKAUDESTA

8/1/12

SE AIKA KUUKAUDESTA

..nimittäin se kun on taas Romwe-pläjäyksen aika! Eilen eteisen lattialla odotti paketti, jossa oli tällanen nelikko:

romweelokuu

1 Farkkunen bandeautoppi! Suunnittelin tätä yhdisteltäväks noiden samassa kuvassa olevien 2 beigejen korkeevyötäröisten shortsien kanssa ja ne oiskin yhdessä ollu lähes täydellinen kaksikko, mut kumpikaan kyseisistä vaatekappaleista ei vaan jotenkin istu mun päälle hirveen hyvin. Harmi! 3 Mä en oo löytäny vielä yksiäkään täydellisiä farkkushortseja ja aattelin ihan riskillä kokeilla noita, jos ne oiskin ne oikeet.. No, eipä ollut. Ehkä mun on vaan aika luovuttaa tää shortsienmetsästys tältä kesältä :-D 4 Cropattu NY-siluettipaita ois kans ollut kiva noiden shortsien kanssa, mut kun ei shortsitkaan oikein istu niin.. saa nähdä jääkö käyttämättä, toivottavasti ei!

Tällasta tällä kertaa, täytyy sanoa että ei kyllä ollu ehkä ihan paras mun tekemistä tilauksista, mut jos enskerralla nappais vaikka vähän paremmin!

56 Comments:

Anonymous Anonymous said...

saatko valita tuolta vaatteita joka kuukausi sitä vastaan et mainostat sitä blogissas? O:

17:04  
Blogger jenna said...

noi beiget shortsit on kyllä tosi kivan näköiset :-)

17:12  
Blogger JennyMerica said...

aaivan ihania vaatteita kaikki! :)

17:21  
Blogger Emilia Alexandra said...

Ihana toi new York paita!:)

17:26  
Anonymous Anonymous said...

Saatko ilmaseksi noita vaatteita?

17:29  
Anonymous Anonymous said...

Nyt mua häiritsee :D luen sun blogia, sekä saralovesyou blogia, näytätte ihan saman näkösiltä!! oottteko sisaruksii? :D

17:34  
Anonymous Anonymous said...

kiva kun noin vaan saat, kelpais :)

17:38  
Blogger Emma said...

Voisin heti olla valmis ostamaan noi kaikki samat vaatteet, jos ne vaan ois sopivat mun kropalle, mutta ei.. :-D Se on inhottavaa huomata miten joku ihan tosi siisti vaate ei yksinkertasesti istu omaan kroppaan..:( Mutta en käsitä miten noi ei sun kropalle istuis, oot niin pieni ja hoikka!

17:42  
Blogger Annika said...

anonymous: kyllä.

jenna: niin mustakin, harmi vaan et ne on jotenkin vähän hassun malliset päällä :-(

jenny merica: niin mustakin! :-)

emilié: kiitos, I agree! :-)

anonymous: kyllä kyllä

anonymous: kyllä.

anonymous: :-)

emma: niimpä, ootin noitakin saapuvaks ihan sikana ja petyin kun sovitin, ne ei vaan jotenki istunu ollenkaan :-( harmi!

17:43  
Anonymous Anonymous said...

ANNIKA!!!!!!!! ANNA MULLE NOI VAATTEET JOS ET ITSE KELPUUTA!!!! t. Klaudia

17:54  
Blogger iidumarie said...

eikös sulla ole macbook? mitä kuvanmuokkausohjelmaa sä käytät :)? itse hankin kanssa juuri macin ja on ollut säätöä tuon iphoton kanssa, mutta oisi silti kiva kuulla vähän sunkin mielipidettä, koska sulta näkee aina kivasti muokattuja kuvia :)! harmittaa, kun PC:n lemppari ei näköjään omaakaan macversiota...

ps noi beiget shortsit on huikeeeet!

17:57  
Anonymous Anonymous said...

miks et hyväksynyt kommenttiani ? ei siinä ollut mitään haukkua vaan oma ajatukseni, jolle en voi mitään

18:07  
Blogger Annika said...

klaudia: like you seriously needed those.. :-D sul on kaapit täynnä uusia vaatteita!!

iidumarie: on joo ja mulla on Pixelmator-muokkausohjelma! :-) mullakin kesti aika kauan löytää joku hyvä ohjelma Macille mut tähän oon kyllä tosi tyytyväinen!

anonymous: oon hyväksynyt kaikki kommentit tähän postaukseen mitä oon saanut joten en osaa sanoa :-)

18:19  
Anonymous Anonymous said...

Hei oon itsekin kiinnostunut Romwesta erään laukun takia, mutta haluisin tietää, että tuleeko sieltä esim. tullimaksuja :o? Oon ymmärtänyt, että nuo tuotteet tulee Amerikasta.

18:23  
Anonymous Anonymous said...

perfectamente ♥

18:38  
Blogger jannnni said...

Suosittelisin et kävisit kirppareilla ostaa farkkuja ja leikkaisit niistä shortsit. Ja eikä ne maksa ku pari euroo, ja jos ei istu nii sitte ei ainakaa tarvii voivotella sitä kakskymppistä minkä ois käyttäny nettikaupasta tilattuihin shortseihin. Ja siinhä tosiaa säästää sellaset 20-30€.

18:40  
Anonymous Anonymous said...

tosi kivoja noi kaikki, harmi ettei sopinu:(

18:49  
Blogger Annika said...

anonymous: ne tulee Singaporesta. ja jos valitsee sen free deliveryn niin ei musta jää tulliinkaan :-)

anonymous :-)

jjjjjanita: eipä tässäkään tarvinnut mitään voivotella kun mä en maksanut noista mitään. noi on ihan kivat mut ei kuitenkaan ne täydelliset mitä mä oon etsinyt.

amanda: niimpä :-(

18:55  
Anonymous Anonymous said...

tosta otsikosta tulee mieleen menkat

19:03  
Blogger iidumarie said...

voi kiitti vinkistä!! et tiedä miten sä pelastit mut :-D

19:09  
Blogger Annika said...

anonymous: no mutta kiitos tiedosta! :-)

iidumarie: haha, no hyvä :-)

19:26  
Anonymous Anonymous said...

eikö sulle tullu mieleen menkat? :)

19:43  
Blogger Annika said...

anonymous: ei valitettavasti tullut mutta kiitos tästäkin tärkeästä kysymyksestä :-)

19:47  
Anonymous Anonymous said...

tiiän et sanot tähän jotain että no kukaa ei pakota sua lukee mun blogia. Mutta tuntuu että sä bloggaat vaan siks et saisit noita kaikkia ilmaistuotteita... niinku kaikki sun lukijat on varmaan 3/4 sun vanhan blogin takaa ja sit vaan suurin osa ollu sillein omfg annika-o is back!!!! ja alkanu lukee tätä. Sä olit vanhas blogiskaa jotain niin parasta ja varmaan suomen paras blogi monen mielestä. Mutta nykyään sä vaan napsit ohimennen jotain kuvia kännykäl jostai ruuista ja poikaystävästäs ja peilinkautta ittestäs kuvia... siis onpa vaikeeta laittaa pieni kollaasi jtn puhelinkuvia jossa oot kuvannu alapäätäs.. ja koska et osaa vastaa kypsästi vaan sanot niin tylysti ni ihan sama halusin nyt vaan sanoo kuin paljon mua vituttaa et sulle jaelllaa jotai ilmaistuotteita vaikka sä et millään määri tällä uudella blogillas niitä ansaitsis okooo ja puolet varmaan seuraa sun sen takia että oot nätti mut ei sussa muuta ole ainakaan jos kattoo tätä uutta blogia joka postaus ihan samalaine kiitos

20:58  
Anonymous Anonymous said...

EI HELVETTI KUIN SAATANAN TYLYSTI SÄ VASTAAT! VOI KU OOT NIIIN TÄYNNÄ ITTEES ETTÄ LUULET VOIVAS VASTAA NOIN????? SUA VOIS LUULLA VASTAUKSIES PERUSTEELLA 14VEEKS

21:00  
Blogger Annika said...

anonymous: mä bloggaan sen takia että tää on musta kivaa. ihan samanlailla tolla iPhonellakin saa niitä kuvia otettua (ja kun nyt ei puhuta mistään Nokian 3310-kapulasta vaan oikeesti puhelimesta missä on parempi kamera kuin mun vanhassa digikamerassa), mutta jos teitä niin hirveesti häiritsee ne puhelinkuvat niin hommatkaa sitten mulle se kamera. mulla ei itselläni oo sellaseen varaa eikä sitä noin vaan mistään tuulesta temmata kun kaikki ei yksinkertaisesti elä sellaista elämää, et vanhemmilta saa kaiken sormia napsauttamalla. on varmaan totta, et mä ja mun elämä on varmaan muuttunut tylsemmäksi tässä kahden vuoden aikana, mut sitä kutsutaan aikuistumiseksi (tai sitten siksi, että mun lukijakunta on iältään samaa luokkaa kuin mitä mä olin kaksi vuotta sitten). ala itse kirjottamaan blogia ja katso sitten kuinka helppoa on oikeesti kirjottaa tosi omaperästä ja mielenkiintosta blogia, kun arki ei oo päivittäistä shoppailua ja ympäri maailman matkustelua, vaan oman kodin siivousta ja ylioppilaskirjotuksiin lukua. ja tosta kypsyydestä, mä en ees ala sanomaan siitä yhtään mitään kun et säkään mitään ylenpalttista kypsyyttä ja ystävällisyyttä kommentillas osoittanut.

anonymous: laskeutukaa nyt oikeesti alas sieltä pilvilinnoistanne jos tällanen ihan normaali puhe on "saatanan tylysti vastaamista". tuutte jossain vaiheessa elämää oikeesti huomaamaan mikä on tylyä ja ilkeetä :-D ja joo, enpä tästäkään kommentista lähtis sun ikää hirveesti korkeemmaks veikkailemaan.

21:23  
Blogger meirami said...

THE TIME OF THE MONTH
..namely the time for a new Romwe batch again! Yesterday there was a package waiting for me on the hallway floor, and it had this kind of a quartet inside it:

1 Denim bandeau top! I planned to pair it up with those 2 beige high-waist shorts in the same picture, and they had made almost a perfect couple together but still somehow either of those clothes doesn't fit on me very well. That's a pity! 3 I haven't found any perfect denim shorts yet and decided to take a risk and try if these had been the right ones.. Well, they weren't. Maybe it's just time to give up hunting shorts for this summer :-D 4 Cropped NY silhouette shirt would have also been nice one with the shorts, but when the shorts doesn't quite fit.. well, let's see if it remains unused, hopefully not!

That kind of stuff this time, I must say this wasn't maybe the best order I've made, but maybe better luck next time!

21:35  
Anonymous Anonymous said...

Hienosti vastattu tuohon yhden anon pidempään kommenttiin! Se on niin totta että kun arki on tosiaan sitä tavallista arkea, eikä näiden huippubloggaajien kaltaista lomamatkaa lomamatkan perään ym elämää, niin täytyy suhtautua vähän eri tavalla :) Ja musta sun blogista tekee niin ihanan just se että kuvaat sun arkea niin kivasti!

21:36  
Anonymous Anonymous said...

onpa vaikeeta laittaa pieni kollaasi jtn puhelinkuvia jossa oot kuvannu alapäätäs<< mitä vittua ?? XD voiko tähän muuta sanoa!

21:41  
Blogger Säde said...

Ai että repesin oikein maukkaasti tuolle otsikolle! Go Annika! :D Ihania juttuja valitsit, kelpais tännekin suuntaan hih ;) <3

xx Cecilia,
http://guabk.blogspot.fi/

21:42  
Anonymous Anonymous said...

ei 17 vuotiaan elämä kuulukaan musta olla enää mitään sellasta pelkkää kavereiden kaa hengailua ja kuvien räpsimistä. ite oon "jo" 22 vuotta ja tuntuu että osa kavereista elää vieläkin sitä 15-vuotiaiden elämää, valvomista ja hillumista yöt läpeensä, ei mitään kesätöitä tms ja sit saa kuunnella valitusta siitä kuinka mulla ei oo mahollisuutta aina spontaaanisti lähtee mihin vaan ja kuinka oon muuttunu tylsäks :(( huoh. oli pakko avautua sorgee :D

ja arvostan siis sitä että oot tehny töitä ja ajattelet fiksusti että käytät osan rahoista ihan peruselämiseen:) en ite ollu ollenkaan noin "aikuinen" ton ikäisenä!

21:55  
Anonymous Anonymous said...

voit lahjottaa mulle kaikki vaatekappaleet jotka ei sovi sulle :)))))))))))) terveisin rakas ystäväsi anna <3 hehee

22:08  
Anonymous Anonymous said...

ai.. klaudia kerkes jo ennen mua... t.anna taas

22:10  
Anonymous Anonymous said...

ooon kyl iha samaa mieltä ton pitkä ano viestin kaa kaikki jotka ihkuttaa sua tulee ny nii kkovana puolustelee

22:17  
Blogger Annika said...

anonymous: mä en vaan oikeesti tajuu et mitä jotkut olettaa, sitä et joka ikisen blogia kirjottavan ihmisen elämä on ulkomaanreissuja ja uusia merkkilaukkuja ja showroomeilla ravaamista ja viinin maistelua ja nelly.comin kollaaseja? mun elämä on tällasta enkä mä sitä mitenkään äkkiseltään saa muutettua, niin sellasta blogiakin mä kirjoitan. jos ei kiinnosta niin en ymmärrä miksi täytyy lukea ja itkeä! :-D

anonymous: niimpä niin..

cecilia: haha! :-D

anonymous: en mäkään suunnitellu olevani mut siinä vaiheessa kun ei asu kotona, ni niitä kesätöitä ei enää noin vaan skipatakkaan hauskanpidon vuoksi ja ne palkat menee ihan perus elämiseen shoppailun ja matkustelun sijaan, koska en mä todellakaan mitenkään oleta et mun vanhemmat maksais mun elämän kokonaan ainakaan nyt kun mulla on vähän "omiakin tuloja" :-) kyllähän se harmittaa et esim. shoppailuun ja matkusteluun ei jää välttämättä ihan hirveesti rahaa, mut sellasta elämä on.

anna: hahah I will ♥

anonymous: kiitos tiedosta :-) mutta mitä sitten jos joku tulee puolustelemaan mua, jos et huomannut niin ihan samalla lailla säkin aloit tässä puolustelemaan "niin kovana" tota toista kommenttia? :-D

22:28  
Anonymous Anonymous said...

Etkö koskan aattele ku "kritisoit" noita romwen tilaamias vaatteita et jos ne suuttuukin tai haluu lopettaa yhteistyön sun kanssa? :D

22:50  
Anonymous Anonymous said...

mikset anna vaikka saralle noita joitaki vaatteita jos ne vaikka sille istuis paremmi nii ei ihan turhaan ole? :)) lainaatko yleensä mielellää vaatteita saralle?

22:52  
Blogger Iidaelina said...

Mä näin sut eilen tiistaina siinä Lahden omenahotellin alakerrassa olevassa kaupassa mut en sit uskaltanu sanoa mitään :D Oot hirmu nätti ja tykkään sun blogista! :)

22:52  
Blogger Annika said...

anonymous: kukaan järkevä ihminen saati firma ei luultavasti suutu, jos sanon ettei joku vaate ollut mun kropalle tismalleen sopiva enkä mä oo muuten niitä mitenkään kritisoinutkaan :-D mutta jos suuttuu niin lopettakoon koska en nää syytä alkaa valehtelemaankaan jos noi ei vaan oikeesti oo mulle sopivat.

anonymous: koska sillä on ihan tarpeeksi omiakin vaatteita kaapit täynnä ja en usko että turhaan noi kuitenkaan tulee olemaan. en lainaa sille nykyään hirveesti vaatteita koska joskus vuos sit kun asuin vielä kotona niin se vei ihan päivittäin mun vaatteita ilman lupaa ja se oli tosi ärsyttävää :-D mut jos se haluaa lainata jotain ja pyytää niin sit mä tottakai annan!

iitu: joo huomattiin kaverin kanssa, haha! :-D kiitos paljon!

23:02  
Anonymous Anonymous said...

Mahtaakohan noina klaudiana ja annana esiintyneet henkilöt olla oikeesti kyseisiä ihmisä.. :D

23:04  
Blogger Annika said...

anonymous: no Anna nyt ainakin oli päivänselvästi oikea Anna, kun tuntee toisen tosi hyvin ni kirjotustyylistäkin jo tunnistaa :-D

23:06  
Anonymous Anonymous said...

mitä mieltä oot siitä et sara kerto uudessa formspringissään että mitä teijän mummi tekee työkseen? :DD

23:07  
Blogger Annika said...

anonymous: musta tietyt asiat voi ja kannattaakin pitää ihan vaan omana tietona.

23:08  
Anonymous Anonymous said...

mitä sitte jos sara kerto mummunsa työn tualla, ketä loppupeleis se ees kiinnostaa?:D ja pitää aina tulla annikalle tänne inisee saran sanomisia? eioo eka kerta eikä varmasti vikakaa. ihankun mä 6vanhana menin kertoo äitille et sisko otti keksi ilmalupaa.... toi o just tollasta mollaamista et voivoi sara kun kerroit! jote lopettakaa ny vittu. kyllä saraki varmaa ymmärtää mitä kertoo täällä ja mitä ei. suurinosa sun ja saranki lukioista on varmaa jotain 12-16vuotiaita ja sen huomaa joka kerta näistä kommenteista. tää kommentti ei ollu periaattees annikalle vaa näille vitun hönteille jokka tänne laukoo näitä kommentteja

23:22  
Anonymous Anonymous said...

voi kuule itsekin kuulut niihin "höntteihin", jotka kommenteja laukoo! tää on hyvää ajanvietettä ettäs tiedät, eikä oo edes mennyt asiattomuuksiin :)

23:30  
Anonymous Anonymous said...

ku lukee noita kysymyksiäki mitä saralle tonne tulee nii ..:D

23:32  
Anonymous Anonymous said...

Tuntuu siltä et nää jotkut lukijat täällä oottavan muuttavan elämääs sen takia että niillä ois mielenkiintosempaa luettavaa? Sanon suoraan että muakin välillä kyllästyttää jotkut postaukset mutta kun tarkemmin ajattelee niin eipä omastakaan elämästä kummempia postauksia sais tehtyä :-) saat tehtyä kumminkin perus arjestasikin hienoja postauksia joten go annika! Onneksi netti on pullollaan vähän vanhempiakin blogaajia joiden elämä on sit enemmän sitä matkustelua ja shoppailua ja silloin kuin sellasta huvittaa lukea niin voi siirtyä sit toiselle sivustolle. Itseään varten se tätä blogia kirjottaa ei meitä lukijoita. Varmaan kaikki jotka annikalle tuotteita lähettää osaa itekkin arvioida onko blogi sen arvoinen vai ei. En mä ainakaan valittas ilmasista vaatteista!

23:44  
Anonymous Anonymous said...

Mun mielestä tä sun blogi on tosi kiva kun vaikutat ihanan tavalliseslta. Teet kaikkia tavallisia asioita niin suhun on helppo samaistua, etkä vaan tee esim postauksia missä matkustelet kokoajan tai esittelet jotain merkkilaukkuja. Mua pelottaa ajatella mimmosen kuvan esim jotkut nuoret tytöt saa elämästä sellasten blogejen kautta joissa matkustellaan kokoajan ja ostellaan kaikkia hienoja merkkituotteita eikä käydä ikinä töissä tai tehdä muitakaan arkisia asioita. :))) Tä on ehdottomasti mun suosikki niistä blogeista joita oon nähnyt.

23:45  
Anonymous jaana said...

Miksei täällä oo ikinä Inkasta kuvia? Luulin että inkakin kuului siihen teijän klikkiin..

00:25  
Anonymous Anonymous said...

miten voi käydä ettei mikään oikei istu päälle! kivoja vaatteita ois ollu nimittäi :-( etenki tuo farkkubandeau!! love it

14:22  
Blogger Annika said...

anonymous: vaikka ketään ei kiinnostaiskaan niin en nää mitään syytä miks tollasta täytyy vaan kertoa julkisesti netissä :-D ja mä oon ennenkin toivonut et mun ja saran blogit pidettäis erillään toisistaan niin toivottavasti taas voidaan jatkaa samaa linjaa.

anonymous: ..?

anonymous: siksi mä en niitä luekkaan :-D

anonymous: niimpä niin :-)!

anonymous: kiitos ihanasta kommentista! :-)

jaana: niin kuuluukin. ei vaan olla kesän aikana oltu hirveesti tekemisissä kun ollaan aina huideltu eri paikoissa :-)

anonymous: mäkin ootin tota bandeauta ihan sikana! harmittaa et se on tosta yläreunasta vähän jännän mallinen :-(

16:43  
Anonymous Anonymous said...

Voisikko myydä ton bandeaufarkkutopin ? :)

19:11  
Blogger Annika said...

Anonymous: en voi, jos haluatte tollasen ni sieltä Romwelta voi kyllä tilata :-D

19:13  
Anonymous Anonymous said...

kiinasta tulee

13:46  
Blogger Annika said...

Niinhän mä tossa pari kommenttia alempana toissapäivänä jo vastasinkin mutta kiitos silti :-D

14:30  
Anonymous Anonymous said...

Täällä ois yks innokas ostaja noille romwen vaatteille, jos jostain syystä et ite tuu käyttää niitä :-D

12:45  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home