Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WE'LL HIT UP EUROPE AND SPEND SOME EUROS

7/1/12

WE'LL HIT UP EUROPE AND SPEND SOME EUROS

IMG_3375
IMG_3349
IMG_3376
IMG_3381
IMG_3383
IMG_3386

Moi! Tänään on ollu aivan ihana aurinkoinen päivä, treffattiin tyttöjen kanssa kun toi yks hyvin ruskettunut tyyppi (täällä ei voi nähtävästi käyttää edes vitsillä hyvässä merkityksessä sanaa n*ekeri, kun jotkut on ottaneet elämäntehtäväkseen nipottaa jokaisesta mahdollisesta asiasta) palas eilen takas Espanjasta ja vaihdettiin kuulumisia monta tuntia. Sen jälkeen lähdettiin shoppailemaan ajatuksena tuhlata hyvällä omatunnolla palkkarahoja, no mitä mä löysin? Yhden perustopin alesta ja käsikoruja. Miks aina rahattomana löytää kaikkea kivaa ja sitten kun ois mahollisuus ostaa, niin ei mitään?! No, säästyypähän nekin rahat pidempään. Illemmalla tulin sitten pitkästä aikaa kotiin ja täällä meinaan asustella nyt jonkin aikaa, kun töitäkään ei oo pariin päivään tiedossa. Toivottavasti ois hyvät säät, jos sais otettua vihdoin ja viimein tän kesän ekat auringonotot kun alkaa olla jo korkea aika :-D Nyt me lähdetään Saran kanssa ottamaan parit kuvat, palaillaan ehkä huomenna!

56 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ihanko todella kutsut tolla nimellä sun ystäviä?

21:03  
Blogger mira said...

ihanat noi käsikorut ja noi tähtiniitit!! :-)

21:14  
Blogger Annika said...

anonymous: ihanko todella tosissasi laitoit tämän kommentin? :-D en tiedä mitä tiukkapipoja sun ystävät on, mutta meillä tota nimitystä ei todellakaan oteta pahalla. hohhoijaa, taidankin tästä lähtien pitää blogia pelkillä kuvilla, kun täällä täytyy miettiä joka sana niin tarkkaan joidenkin tosikkojen takia.

mira: kiitos! :-)

21:19  
Anonymous Mirraa said...

kivoja noi sun ostokset! :) mitä ajattelisit muuten jos joku sun lukija tulis juttelemaan sulle kadulla? näin sut yks päivä ja mietin pitkään että tulisinko moikkaamaan mut en sit viittiny ku en tienny et mitä mieltä oisit :)

21:20  
Anonymous Anonymous said...

ei pahalla, mutten käyttäisi tota neekeri kutsumanimeä näinkin isossa blogissa, joku saattaa loukkaantua, vaikka tiedän mitä tarkoitat:-D anteeks huomautuksesta, toivottavasti et pahastu

21:20  
Blogger Maija said...

must on niin siistii että kaikki sun postauksien kuvat on otettu vaan sun iphonella, näissä on enemmän tunnelmaa kun monen kuvissa jotka on otettu järkkäreillä! oot huippu!

ja ihania noi käsikorut, niin kivanvärisiä ♥

21:20  
Anonymous Anonymous said...

heii :) mistä ostit sen mustan nahkabieberin?

21:21  
Anonymous Anonymous said...

tosi kivoja noi käsikorut :)

21:23  
Anonymous SOokks said...

eih hajosin tolle neekerijutulle varsinki ku sensuroit sen :DD just hauska! en ymmärrä miten jotkut voi ottaa tollasta tosissaan.... ehkä joku luuli et sun kaveri on _oikeesti_ tummaihoinen eikä vaa ruskettunu :DDdd

21:25  
Blogger Annika said...

mirraa: kiitos! mä oon sanonu täällä ennenki, että tottakai se on kivaa jos joku niin tekee, mut musta se on rehellisesti sanottuna vaan aina tosi outo tilanne :-D

anonymous: ymmärrän kyllä ja mua ärsyttää pitää nykyään blogia johon joutuu miettimään miljoona kertaa ennen tekstin julkaisua, että voiko näin ja näin nyt sanoa, ettei kukaan tuu valittamaan. tietysti monet varmaan ajattelee tosta jutusta erilailla ku mä, mut en henkilökohtasesti vaan ymmärrä että miksi joku tosta loukkaantuisi, en mä tossa ketään (tai kaikkia) yleisesti "haukkunut" vaan sanoin ihan vitsillä niin mun ruskettuneesta hyvästä ystävästä. ihan kunnon tummaihoisia en ikinä kutsuis tolla nimellä.

maija: no kiva kuulla! :-)

anonymous: tarkoitit varmaan bikeriä? :-D se on h&m:n lastenpuolelta joskus keväällä ostettu.

21:27  
Anonymous Anonymous said...

Your site is really good and the posts are just wonderful. Thank you and keep doing your great work.

21:27  
Blogger Annika said...

saana: kiitos, niin mustakin! :-D

sookks: jep jep.. :-D

21:28  
Blogger Alina said...

toi on kyllä niin totta ja superärsyttävää et pitää miettii teksiä julkaistaessa mitä voi sanoo. Yleensä niitä tiukkapipoja ilmaantuu kuitenkin jokapaikasta ja jokaisen asian suhteen nii kannattaa pitää se oma linja kirjoittelussa eikä välittää noista huutelijoista :)

Jatka samaan malliin!

21:34  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia, jälleen kerran! Ja voin sanoa tähän että itsekin käytän nimitystä neekeri ja se on todellakin vain hyvällä tarkoitettu asia ja olisin itsekin otettu jos joku sitä sanaa käyttäisi omallakin kohdallani! :D btw, kuinka kauan oulusta lahteen kestää lentomatka? :) Tsemppiä sulle näiden ''muiden anojen kanssa'' ja toivotaan että laskeutus taas rauha maahan :D ps. ajattelitko laittaa formspringiä takaisin? :)

21:37  
Blogger Repsu said...

en yleensä kommentoi blogeihin mut, itse oon mulatti enkä pidä sanasta neekeri, käytettiin sitä sitten hyvällä tai pahalla.. Voiko neekeri sanaa käyttää edes hyvällä tavalla :P? kuhan vain mietin... i mean eihän me ketään kaveria kutsuta läskiksikään:), but thats just me.. onhan toi kesäsin "normia" et kaikki kutsuu toisiaan neekeriksi heti kun on ruskettuneet ja ymmärrän ettei se oo pahalla.. but still..

21:38  
Blogger katri said...

jotenki ihan älyttömän kiva postaus, en tiiä miks mutta jotenkii piristävä tämmöne :-D

21:42  
Blogger ♥ Marja ★彡 said...

Ihania kuvia! <3 noi käsikorut on upeita :)

21:45  
Blogger Pihla said...

nahkabieberi :-D

21:46  
Blogger Repsu said...

^lisäys vielä aikasempaan kommenttiini..etten mäkään siitä nyt hernettä nenään ota jos mua neekeriksi kutsutaan läpällä :) (but still!)

21:50  
Anonymous Anonymous said...

neekeri sana on semmonen että sitä ennen käytettiii pahaa ni jotku ottaa sen pahalla jotkut hyvällä:) varsinki jos ite on kokenu sitä et haukutaa neekeriksi ni sitte sitä ei osaa ottaa enää missää tilantees hyvällä

22:00  
Blogger jenna said...

hei mistä sä oot ostanut noi sun cheap monday farkut? ja entä onks ne hyvät jalassa? :-) mä oon monesti pohdiskellu et mistä noita saa ostettua/tilattua..

22:01  
Anonymous Anonymous said...

sun blogis on tooosi kiva! elä välitä noista nipottavista kommenteista :-) Joo toki ei kukaa haluu loukata toista tarkotuksella mut et sä oo tehny täällä mitää väärää, ja jos jotai kerta niiin kauheesti vaivaa mitä sanot, ni eihän sen tarvi lukee sun blogia? elä sensuroi tekstiä muutaman nipottajan takia, olis mun advice!

22:05  
Anonymous Anonymous said...

Tuli vaan mieleen kun mainitsit kysynyspostauksessa sun isäs olevan jonkilainen urheiluhullu niin tuleeko se ja vilu sitten hyvin juttuu ku vilu pelaa sitä sm liigaa :D

22:33  
Anonymous Anonymous said...

ihania noi rannekorut! ostitko kaikki nyt samalla kerralla?:)

22:33  
Anonymous Anonymous said...

Kuinka paljon sulla meni rahaa noihin käsikoruihin yhteensä? Niitä on aika paljon ;)

22:33  
Blogger Mette said...

muutama viikko sitten löysin sun blogin ja mun on nyt ihan pakko kommentoida ! :) sun blogi on nimittäin älyttömän ihana ja vaikutat tosi mukavalta persoonalta. niiku monet muutki on sanonu, nii oot myös tosi kaunis :) mua vaa ihmetyttää suuresti noi anonyymit joita esiintyy jokasessa kommenttiboksissa :o niiku itekki sanoit, kaikki tulee nipottamaan kaikesta vaikka täähän on sun blogi ja sä kirjotat tätä niiku ite haluut ! tottakai saa olla erimieltä vaikka kaikesta, mutta eikö niitä vois miettiä ihan oman pään sisällä sitte ? tää bloggailu on nii ihmeellistä touhua nykyää .. mutta nii älä välitä noista nipotuksista :) jatka vaan samaan malliin ja ihanaa kesää sulle ! <3

22:45  
Blogger nataliaa said...

ehkä ihanimmat käsikorut ikinä!♥

22:48  
Blogger inari said...

ihan totta tuo että ei löydy mitään tähdellistä ostettavaa ku ois rahaa :-D tykkään sun blogista tosi paljon, tää että kuvat on otettu iphonella nii luo tähän vaan enemmän tunnelmaa eikä haittaa yhtään!!

22:52  
Anonymous Anonymous said...

Munki kaveri tuli just eilen Espanjasta! Ja kyl mekin muitten kans vitsailtii et joo se on tullu neekerinä takas jne..miten jotkut ihmiset voi olla niin tiukkapipoja???:D

22:56  
Anonymous Anonymous said...

hei kamoooon mun äitin aapisessaki opetettii n-kirjaimen kohal neekeri eikä se oo todellakaa sillon ollu mikää haukkumasana..... ja siis mun äiti ei oo viel mikää mummo vaan 45 v joten ei siit nyt loppujen lopuks niin kauaa oo :D siitäki on vaa väännetty haukkumasana. ennemmin mun mielest joku ryssä on haukkumasana ku se on alunperin "loukkaavaa" merkityksee keksitty... peace nigggaas

23:13  
Anonymous Anonymous said...

hei minkä kokonen toi sun macbook on ja jos se on semmoin pienempi ni onks se ihan sopivan kokonen ? :-)

23:14  
Anonymous Anonymous said...

Arvon anonyymit voisi muistaa sen seikan että blogin kirjoittaja kirjoittaa ystävistään ja se on vanha läppä sanoa kaveria neekeriksi kun se tulee hyvin ruskettuneena etelän lämmöstä, voitte pitää sitä rasistisena jos haluatte mut se kertoo vain siitä että huumorintajussa on todella paljon parannettavaa, oli sitte mulatti tai ei.
Voitte lopettaa blogin lukemisen jos neekeri sana ottaa niin päähän ettekä sen asian kanssa voi elää. Annika saa luvan kirjoittaa jatkossakin niinkuin haluaa, oli se sitte teistä loukkaavaa tai ei mut niin kauan kun ei teistä puhuta loukkaavasti niin se asia ei teitä koske millään lailla.

23:32  
Blogger Sini said...

Voi kuinka kivoja koruja! :-)

23:34  
Anonymous Anonymous said...

aattelitko jättää kokonaan vastaamatta answers part 1 postaukseen tulleisiin loppuihin kommentteihin/kysymyksiin?

00:10  
Anonymous Anonymous said...

Anteeksi nyt ja ei millään pahalla, mutta jos olisit tummaihoinen pitäisit varmastikin sitä n-sanaa halventavana ilmauksena missä tahansa yhteydessä. Sen käyttö yleiskielessä lisää sanan yleistymistä, joka taas lisää rasismia. Vaikka heittäsit vitsillä että: "kiva N****** säkin olet!!" kun kaverisi tulee ulkomailta, toi soljahtaa kohdeyleisöön kuin sana 'läski' liikalihaviin. Jos et pidä kiroilusta, ymmärrät miksi tiettyjä sanoja ei ole vain hyvä käyttää. Vähän niinkuin lihavien kaverien kesken on kiva puhua toinen toistaan läskeinä/pullukoina/minä vaan, on hyväksyttävää vain toisen tummaihoisen sanoa toiselle tummalle neekeri, jos siltä tuntuu. Historian aikaansaamaa. Opi! pidät kuitenkin julkista blogia.

00:10  
Anonymous Anonymous said...

mutta monet kirjoittajat ottaa lukijan huomioon joten jos siitä lähdetään...

00:11  
Anonymous Anonymous said...

Ja edelliseen kommenttiin vielä toinen tiukkapipoinen lisäys: Puhutko venäiläisen näköistä ystävääsi "ryssän"-näköiseksi?

Internetin ihmeellisessä maailmassa kannattaa miettiä minkälaisen kuvan itsestään haluaa antaa, just saying älä nyt vedä hernettä nokkaan! :D

00:14  
Blogger Leena said...

Ihana postaus, again!! (: Ja noi käsikorut on nii ihanan värikkäitä!

00:40  
Anonymous Anonymous said...

mistä noi käsikorut on?! :)

00:41  
Anonymous Anonymous said...

Haha varmaa omaisuuden makso jo noi korut jos kerralla ostit :D että säästy ;D

00:49  
Anonymous Anonymous said...

ööö etkös formspringissä sanonut että teillä ei todellakaan ole tapana kutsua kaverijengissä toisia lehmiksi yms. nii eiks toi mee vähän sen piikkiin?

01:07  
Anonymous Anonymous said...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD alan vahvasti suositella että laittasit asetukset vaikka niin että anonyymit ei voi kommentoida näitten juttujen perusteella. vaikka oon itekki ilman oikeita tunnuksia täällä kirjottelemassa ja onhan se mukava aina kysyä jotain juttua tai muuta mutta ihan oikeasti uskoisin että sulla ois ihan yhtä paljon lukioita ja niin pois päin vaikka anot ei voiskaan kommentoida. ku oon seuraillu saran ja sun blogeja niin nuo anonyymien (enkä tarkota vaan tätä tämän postauksen tummaiho-juttua, ei tää oikeastaan ollu edes pahimmasta päästä) kommentit vaan lähinnä pilaa ja tekee 'halvemman' maineen koko blogille. tsemii sulle oot huippu :-)

01:11  
Blogger maria said...

noi subin keksit on parhait nam :-D

- http://mariaiaia.tumblr.com/

02:02  
Anonymous Anonymous said...

Kyllä mä ainakin kutsun mun frendejä läskeiks jos ne hakee kaupasta ruokaa? Ja se on niille fine koska ne ei sit kai oo tollasia tiukkapipoja vaan ottaa sen läpällä niinku se on tarkotuski. Mut en oo vielkään ymmärtäny tätä neekerinigga juttua..... Tummaihoiset sanoo meit valkosiks ja toisiaan niggoiks/neekereiks. Me kutsutaan itsejämme kai valkosiks niin mitäs vittua?! Miksei me saada kutsua niitä neekereiksi, kun ne itsekin sitä nimitystä käyttävät itsestään:-D typerää. Mun mielestä se on voivoi jos on mustaneekeri, mutta ihan yhtä paskaa on varmaan olla valkonenki.. Valoja, miten tollanen voi oikeesti satuttaa ketään kovin pahasti...?

03:04  
Anonymous Anonymous said...

Mitä noi infinity-korut on? Mikä sen ''tarkotus'' on? :-) Olit vaa toho edellisee postauksee laittanu kuvan siitä ni jäi häiritsee.

08:46  
Anonymous Anonymous said...

Ei herranjumala näitä kommentteja!! :DD

09:33  
Anonymous Anonymous said...

En tajua miks tota pitää noin kovasti ihmetellä, ku itekki tosiaan oon puoleks tumma ja en todellakaan haluis et mua sanotaan nerkeriksi!! Mun pahimmat lapsuus traumat liittyy tohon sanaan. Ei se varmaan vaalee ihosia loukkaa, mut tummia joo!!

14:21  
Anonymous jossu said...

Anonymous said...
En tajua miks tota pitää noin kovasti ihmetellä, ku itekki tosiaan oon puoleks tumma ja en todellakaan haluis et mua sanotaan nerkeriksi!! Mun pahimmat lapsuus traumat liittyy tohon sanaan. Ei se varmaan vaalee ihosia loukkaa, mut tummia joo!!

^ ja tää koko asia liittyi suhun miten? siis c'moon tyyppien pitäis tajuta ettei tässä ole haukuttu ketään tummaihoista vaan läpällä kutsuttu ruskettunutta ystävää neekeriksi. miks kaikki vetää herneet nenään tosta? kyllä mää mielummin haluaisin et mua verrataan neekeriin ku albiinoon. et peace vaan kaikille ei tarvi heti ajatella kaikkee nii negatiivisesti...

14:55  
Anonymous Anonymous said...

ootko ite tossa matkalaukku kuvassa:)

14:57  
Anonymous Anonymous said...

Taitaa nämä mulatit, tummahipiäiset ja muut tiukkapipoiset viherpiipertäjät luulla itsestään vähän liikoja, olisko se jo aika sisäistää se tosiasia että neekeri tarkoittaa joko täysin mustaa henkilöä(asuu esim Keniassa tai sitte on Suomessa hyvin yleisessä käytössä oleva läppäsana hyvin ruskettuneille auringon palvojille.

Kuten on jo aiemmin sanottu niin kannattaa ehkä tutustua enemmän Suomen kieleen ja siihen mitkä sanat on läpän heittoa ja mitkä ei ennenkuin alkaa sen enempää vaahtomaan asiasta et se sana loukkaa. Miten se voi loukata jos ei asian teitä edes millään tavalla kosketa ettekä ole mustia. Parempi sisäistää kunnolla lukemansa ja jättää sana huomioimatta, ihmiset on erilaisia ja puhuu eri lailla.

Ja jos joku muu sanoo tummempi ihoista lukijaa sanoo neekeriksi niin siihen voi huutaa takas et rasisti!.
Mut blogi on väärä paikka neekeri sanan avautumiselle jos bloggaaja kertoo omasta elämästään omin sanoin, miksi ihmeessä sen pitäisi muuttaa itseään ja sanontoja teidän takia kun siihen ei ole mitään tarvetta.

On se jännä juttu kun ruskettunutta Suomalaista sanotaan neekeriksi niin se on ylpeä siitä hetken aikaa kunnes väri vaalenee mut syntymästään asti yhtä ruskea kokee sanan haukkumasanana vaikka on tosi kaukana neekeristä jos termiä oikein tulkitaan, nykyään kaikki ulkomaalaiset vissii pitää itseään neekereinä niin voi vetää rasistikortin esille.

16:14  
Anonymous Anonymous said...

Ite sanotaan kavereitten kanssa joskus vitsillä toisiamme esim. läskiksi jos ostetaan ruokaa tai muuta sellasta u know eikä kukaan ota sitä meistä pahalla koska tiedetään että se on vaan läppää. jos kavereitten keskuudessa käyttää vaikkapa sanaa neekeri ei sen pitäis loukata muita koska he eivät siihen asiaan liity mitenkään VAIKKA olisivatkin tummaihoisia koska sitä ei ole heille osoitettu? ja vaikkei ehkä ookkaan fiksua netissä laittaa neekerijuttuja tai muuta niin ei siitä silti muiden kannata loukkaantua jos asia koskee vaan nimenomaan sua ja sun kavereitas eikä sitä ole laitettu loukkaavasti!! tajuan kyllä että joillain on traumoja haukkumisesta yms mutta netti on muutenkin täynnä kaikkea halveksuvaa yms joten jos kerran yks bloggaaja mainitsee oman ja kavereittensa yhteisen vitsin niin ei siitä todellakaan kannata suuttua..:D mut joo, tsemppiä annika sulle sun blogis on huippu!:)

16:40  
Anonymous Anonymous said...

Kyllähän sä voit käyttää tota neekeri sanaa kavereittes kanssa mutta kyllähän sun hyvä ihminen pitää ymmärtää että tätä blogia voi lukea joku tummaihonen.monet mun tummaihoset ystävät loukkaantuu oikeesti siitä sanasta enkä usko että haluat tahallaan jotain ihmis ryhmää näin julkisesti loukata

22:20  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Hi! Today it's been a really lovely sunny day, I met the girls when that one well tanned person (obviously you can't use the word n*gger even jokingly in a good meaning cause some people have taken nitpicking about every single thing as their life work) came back from Spain and we exchanged news for hours. After that we went shopping intending to spend some salary money with a clear conscience, but what I found? One basic top in the sale and some bracelets. Why do you always find everything nice when you don't have any money and then when you'd have a chance to buy, you find nothing?! Well, at least the money is saved for further. Later in the evening I came home after a long time, and this is where I'm going to stay for some time now when I don't even have any work for a couple of days. Hopefully the weather will be good so I'd be able to sunbathe properly for the first time in this summer, it would be the time already :-D Now Sara and I are going to take some photos, I'll be back probably tomorrow!i

23:19  
Anonymous Anonymous said...

Toi itranslatedit sensuroi ton neekeri sanan myös ni miks sitä pitää täällä julkisesti käyttää jos se jotain loukkaa vaikka se tuntuu monille olevan pelkkää läppää...

12:18  
Anonymous Anonymous said...

you go girl! <3 toi neekerijuttu, voi moro :D toi on just tota, kun jotkut kateelliset ihmiset yrittää ihan väkisin etsimällä etsiä jotain pahaa sanottavaa. mulla on monta tummaihoista ystävää, eli en ole rasisti millään tavalla, mutta jos näen hyvinruskettuneen ystäväni voin ihan helposti häntä tokaista neekeriksi, ilman minkäänlaisia omantunnontuskia :D

kysyin mitä tummaihoiset ystäväni ovat mieltä tästä, ja he vastasivat, että asia on ihan ok. asia on ok niin kauan, kun OIKEAA tummaihoista ei haukuta neekeriksi. en tiedä muista ulkomaalaisista, mutta ainakin nämä mun ystäväni ovat tottuneet siihen, että kuuluvat vähemmistöön. he ovat todella ylpeitä synnyinperästään, joten tälläinen "hyvin ruskettunut ihminen" täällä annikan blogissa ei heidän maailmaansa kaada :)

11:16  
Anonymous Anonymous said...

Huhhuh mikä juttu taas yhestä sanasta tuli, en voi ku nauraa. Ite vihaan rasismia mut en kyllä pysty näkemää tota sanaa tossa tarkotuksessa mitenkää pahana tai vääränä koska sitä ei käytetty halventavasti ketää oikeesti tummaihosta kohtaa :-D
Tää on loppujenlopuks annikan blogi ja se saa kirjottaa tänne ihan mitä se haluu vaikka ois 10 000 lukijaa. Valoja kiitos (:

02:25  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home