Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ANSWERS PART 2

6/30/12

ANSWERS PART 2


Ja lisää sekalaisia vastauksia väsyneen lauantai-illan kunniaksi, enjoy! 

Lemppari tv-sarjat? Mä en katso telkkaria, en ees muista millon olisin viimeks katsonut sieltä jotain muuta ku tyyliin futiksen EM-kisoja sivusilmällä :-D joten en osaa sanoa.
Mitä meikkejä käytät? Tällähetkellä yleensä sävyttävää päivävoidetta, ripsaria ja kulmakynää!
Meikkaatko joka päivä? En läheskään joka päivä, ehkä 3-4 kertaa viikossa.
Minkä leffan näit viimeksi? Project X:n! Oon nähnyt sen ennenkin, mut katottiin se eilen mun kaverin kanssa kun pidettiin leffailta :-)
Millä/miten olet muokannut tän postauksen kuvia (http://annika-o.blogspot.fi/2012/04/summer-of-11.html)? Ihan Photoshopilla vaan, vääntelemällä curveseja ja color balanceja, en mitenkään kummemmin.
Mikä on sun lemppari alkoholijuoma? Tittididii, omena Somersby.. kukaan tätä blogia lukenut ei varmaan arvannut vastausta? :-D Sen lisäks Karlensin vadelmasiideri, kelkka ja mojito.
Ootko värjännyt hiukset kotona vai kampaajalla, mikä väri? Ihan kotona vaan, en muista enää väriä mutta siitä on kyllä ollut kuvaa täällä blogissa.
Onko sulla kummilasta tai haluisitko jos ei nyt oo? Ei ole ja mikäpä siinä, voisin kyllä ottaa!
Ootko muuttunut paljon viimeisten viiden vuoden aikana? No kyllä varmaankin oon kun viisi vuotta sitten olin kuitenkin 12 vuotias :-D
Kuinka pitkä oot? Oon n. 165cm!
Ketä on susta kaunein naisjulkkis? Apua en osaa vastata, niitä on varmaan miljoona, mut esim. Adriana Lima!
Onko sulla tyyli-ikonia? Ei ole, en "seuraa" kenenkään tyyliä.
Pidätkö paljon koruja? En oikeestaan, haluisin osata pitää mut en vaan jotenkin ikinä saa niitä mukaan päälle! Voi kyllä johtuu siitäkin, että mä en ees omista hirveesti kivoja koruja..
Haluaisitko jonkun lävistyksen? En haluais yhtään mitään.
Luotatko helposti ihmisiin? En luota. Ennen luotin niin helposti, et nykyään vaatii paljon enemmän oppia luottamaan johonkin :-)
Ootko sä romanttinen ihminen? Noo, kai mä oon! :-D en kuitenkaan mitenkään liiaks, musta suhde on kaikkein paras sillon kun kaikki on ihanaa ilman ällösöpöilyromanttisiakin juttuja.
Mikä on ollu paras kesä sun elämän aikana? Viime kesä ehdottomasti!
Haluatko lapsia? Haluan. Joskus pari vuotta sit oisin vastannut tähän ehdottomasti kieltävästi, mut ajan kanssa se mieli muuttuu.
Uskotko avioliittoon? En oikein ymmärrä tätä kysymystä :-D
11
Voisitko elää miehen kanssa niin että ette koskaan menisi naimisiin vaikka rakastaisitte toisianne paljon ja tietäisitte viettävänne koko elämän yhdessä? Voisin kyllä.
Minkä eksoottisemman eläimen (leijona, pantteri jne.) ottaisit lemmikiksi jos tietäisit että kyseinen eläin ei tekis sulle ikinä mitään? Varmaan jonkun ison ja pörrösen leijonan!
Jos saisit ottaa kaksi asiaa mukaan autiolle saarelle mitkä ottaisit? Ottaisin mun poikaystävän ja mun puhelimen, koska oon koukussa Instagrammiin :-D tai ehkä aurinkorasvan!
Minkä takia oot menny lukioon vuotta aikasemmin? Koska menin kouluun 6-vuotiaana, eli vuotta aikaisemmin, en pelkästään lukioon.
Jos saat kameran aijotko tehdä postauksia myös ilman iphonen kollaaseja? No, en jaksa ees ajatella tällasta kun ei sitä kameraa "noin vaan saada" :-D kyllä, luultavasti tekisin.
Haluatko pitää hiukses tummina vai ootko harkinnu jotai vaalennuksia tai raitoja tai jotain uutta? Kyllä, haluun pitää tummina. Oon harkinnut raitoja sekä vaalennusta, mut ne ei sopis mun hiuslaatuun niin ne on jäänyt sitten sikseen.
Onko sinulla salaisuutta jotai ketään muu ei tiedä paitsi sinä? Ei ole :-)
Ootko tehnyt jotain niin pahaa että vieläkin kadut/siitä on seurannu kauheesti jotai vaivaa? En oikeestaan.
Ootko tehny jotain niin SIISTIÄ että vieläkin on jotenki seurauksia siitä? En oikein ymmärrä tätä kysymystä, en varmaan sitten :-D
Ootko katunu bloggaamisen jatkamista? En.
Mikä tekee tästä kaiken vaivan arvoista? Kaikki ihanat lukijat ja kommentit, ykskin kiva kommentti saattaa oikeesti pelastaa huonon päivän! :-)
Jos sun pitäis valita et saat loppuelämäkses poikaystävän jota rakastat mut menetät kaikki kaverisi vai että saat pitää kaverisi mutta et koskaan saa poikaystävää/miestä ni kumman valitsisit ja miksi? En yksinkertasesti osaa vastata, koska poikaystävä ei voi korvata kavereita eikä kaverit sitä poikaystävän jättämää aukkoa. Molemmat on mulle niin tärkeitä! :-D
Mitä odotat tulevaisuudelta eniten? Sitä ettei tarvitse opiskella! En mä tiedä, tällä hetkellä mulla ei oo hirveesti odotuksia tulevaisuudelle, ku en tiedä pätkän vertaa mitä mä ees haluaisin tulevaisuudelta.
Ootko miettiny millasen perheen haluut ku oot aikuinen? Ihanan pikku perheen, miehen ja 1-2 lasta ja jonkun koiran!
Kuinka usein näät sun poikaystävän kanssa? Ihan päivittäin kun käytännössä asutaan saman katon alla :-D paitsi välillä on tällasia poikkeustapauksia, niinku nyt, että ollaan pitempiä aikoja erossa.
Mikset avannut tätä varten fosmpringiä huomattavasti helpompi kirjoittaa vastaus No ihan vaan siksi, että murto-osa mun lukijoista jaksaa lukea jotain formspringiä. Ja myös, koska en meinaa avata sitä enää uudestaan.
Mitä haluisit tehdä lukion jälkeen? Pitää välivuoden, jotta saan aikaa miettiä mitä mä haluan tehdä. Epäilen kyllä etten ikinä tuu keksimään vastausta tohon kysymykseen :-D
Mikä oot horoskoopiltas? Kalat!
Mikä on lempiruokasi? Hmm, ehkä kaikki pihvit ja semmoset.
Olisitko halunnut veljen siskojen lisäks? Joo, oon aina halunnut isoveljen!
Millaisia juoruja olet kuullut itsestäs? Pahastuitko niistä vai pystyitkö nauramaan niille? En ees muista millon olisin kuullut itsestäni jotain juoruja, joten en osaa sanoa :-D
Haittaisko sua jos oisit 180 cm pitkä? Ei todellakaan!
22
Voisitko asuu ulkomailla? Voisin ehdottomasti, en ehkä lopullisesti, mutta kyllä.
Onko lukio aika menny nopeesti? On, ihan sika nopeesti! Muistan kun lukio vasta alko ja sitä mietti, että kyllä tässä on aikaa miettiä mitä kirjottaa ja mihin haluaa lukion jälkeen.. No ekat kirjotukset onkin jo parin kuukauden päästä ja nyt pitäis jo tuli perseen alla keksiä, että mitä sitä tulevaisuudelta oikein haluaa :-D stressaavaa!
Onko sulla ollu juttua aten ja vilun välillä joittenkin poikien kaa? Joo :-D
Ootko enää niiden sun yläasteen kaverien kanssa tekemisissä? En oikeestaan, ollaan vaan erkaannuttu kun jatkettiin eri kouluihin ja kaikilla on nykyään eri kaverit.
Tykkäätkö viettää välillä iltoja ihan itekses? Joo tykkään kyllä välillä, mut en ees haluu kuvitella kuinka monta iltaa vietän "ihan itekseni" nyt kun Vilu tulee kotiin vasta kuukauden päästä :-D liika on liikaa!
Kuunteletko vielä MGMT:tä ja niitä muita bändejä mitä muutama vuosi sitten kuuntelit? En oikeestaan.
Vuodenajat järjestykseen, kivoin ekaksi! Kesä, kevät, talvi, syksy.
Moneenko ihmiseen voit luottaa 100%? Muutamaan.
Ootko läheisempi isäs vai äitis kanssa? En osaa valita, molempien!
Mistä vilu osti noi puna-valkoset jalkineet? hitsi haluaisin mun poikaystävällekki Hah hah, ne on mun. Tilattiin ne Nellyltä vaan sen takia, että saatais loppusumma yli viidenkympin eikä jouduttais maksamaan postikuluja :-D etittiin Nellyn halvin aletuote ja se oli sitten noi tohvelit, makso huiman euron..
Onko siulla luonnonkiharat hiukset? Joo on. Enemmän kyllä luonnonpörrösotkuhiukset :-D 
Mikä sen pojan nimi on josta oli kuva sun vanhassa blogissa 'köyhän miehen kalansilmässä' tms? :D tai oli siitä aika moniakin kuvia vissiin mutta toi on jääny mieleen :) Joonas!
Minkä väriset silmät haluaisit? Ruskeet, aah!
Onko sulla silmälaseja? Ei oo mutta haluisin sellaset, joita vois pitää satunnaisesti.
Voitko joskust tehdä taas blogikirppiksen? En tiedä meinaanko tehdä, se menee aina sellaseks ärsyttäväks säädöks kun ihmiset vaan huutaa, vaikka ei oo mitään aikeita lunastaa huutojaan. Musta toi on tosi ärsyttävää, kun ne pelleilijät vie tavallaan sit mahdollisuuden niiltäkin, jotka oikeesti haluis niitä juttuja.
Mitä FYI tarkottaa? For your information
Miss mix vai Demi? En lue kumpaakaan, mutta vaikka nyt sitten Demi :-D
Tykkäätkö One Directionista? Kuka on sun lemppari vai onko sulla? En tykkää ja ei ole, oon kuullut niiltä tasan yhden biisin ja tiedän niistä yhden nimeltä.
Voisitko tehä postauksen sun luisteluajoista? En usko että teen, niissä ei vaan oikeestaan oo mitään "syytä" tehdä postausta :-D
Onks sulla Tumblr tai ooks aatellu tehä? Ei oo ja en ole, en oo oikee ikinä tajunnut sen ideaa!
Onko sun poikaystävä ja saran poikaystävä tyyliin veljeksiä tai jotain? Ei.
33
Elätkö vanhempies rahoilla (jos kesätyörahoja ei lasketa)? Kyllä niinkuin varmaan suurin osa normaaleista mun ikäsistä. Roskiksestako mun sitten pitäis syödä, kun mulla ei ole mitään tuloja? :-D
Miks lopetit vähäks aikaa bloggailun? Siksi koska se ei ollut kivaa. Ja "vähäks aikaa", no vaan vuodeks.. 
Jos saisit poistaa aten kanssa seurustelun sun menneisyydestä (sitä ei ois ikinä tapahtunu), poistaisitko? En nää syytä miksi mun pitäis alkaa poistamaan sitä mun menneisyydestä, en mä siinä varsinaisesti mitään menettänyt. Se oli kokemus sekin :-)
Mitä sairauksia teijän suvussa on (esim. verenpainetauti, kolesteroli, syöpä, diabetes, masennus ym.)? Miksi mä kertoisin jotain meidän suvun sairauksia julkisesti netissä tuhansille ihmisille? Mietinpähän vaan..
Tietääkö sun vanhemmat, että oot ollut baarissa? Kyllä, ou mai gaad :-D
Haluaisitko olla lätkävaimo (asuisit amerikassa vilun NHL:ssä tienaamilla rahoilla mitään tekemättä)? Hahah, en pistäis pahakseni.. Eipähän ainakaan tarviis keksiä mitä haluan tehdä tulevaisuudessa! :-D
Nolostutko usein? En.
Onko sun isä urheiluhullu? Joo on oikeestaan :-D
Mitä valokuvia sulla on sun huoneessa? Kaikkia valokuvia toissakesältä plus mun ja tyttöjen lukion 2. vuosikurssin kaverikuva!
Montako serkkua sulla on? 4.
Lemppari asia vilun kotona? Sen sänky ehdottomasti, en oo nukkunut siinä yhtäkään yötä huonosti! Tai sitten iso parveke parvekekalusteineen, siinä on ihana syödä vaikka aamupalaa auringonpaisteessa.
Victorias secret vai gina tricot? En tiedä kun en oo ikinä shoppaillut VS:llä.
Onko susta ruotsalaiset yleisesti kauniimpia kuin suomalaiset? On varmaan :-D ei tietenkään sais yleistää, mut mulla on vaan sellanen kuva ruotsalaisista. Kyllä molemmista varmaan löytyy niitä kaunottaria ja sitten ihan normaalin näköisiä ihmisiä, Ruotsissa vaan asuu vähän enemmän porukkaa.
Pidätkö hiuksiasi enemmän auki vai kiinni? Auki, koska en osaa/jaksa tehdä mitään kivoja kampauksia ja perusponnari on niin tylsä.
Kynnet lakalla vai ilman? Lakalla! 
Lontoo vai Mallorca? Ei noita kahta kohdetta voi ees verrata, toinen on suurkaupunki shoppailumahdollisuuksineen ja nähtävyyksineen, toinen taas aivan ihana rantalomasaari. Jos nyt kuitenkin täytyis matkustaa toiseen, niin valitsisin Mallorcan!
Meettekö vilun kanssa ulkomaille nyt kesällä? En tiedä. Ollaan kyllä suunniteltu, mut mun työt rajottaa aika paljon aikaa, jollon voitais lähteä mihinkään. Ehkä sitten ens kesänä..
Millon sun kesätyöt loppuu? Heinäkuun lopussa!
Onko sul poikaystävälläs oma kämppä? Asuuko se yksi siellä? Kyllä ja kyllä, se asuu Lahdessa ja sen vanhemmat Oulussa.
Vietätkö enemmän aikaa kotonasi vai poikaystävällä? Käytännössä asun poikaystävällä ja käyn vaan kotona, joten täällä Vilulla (haha sanon välillä vahingossa että "meillä") :-D
Pelaako vilu lätkää? Jos pelaa niin missä joukkueessa? Kyllä, A-nuorten SM-liigaa.
Asutteko vilun kaa yhessä? Ei virallisesti. 
44
Meikkaatko mielestäsi paljon? En todellakaan :-D
Missä sarjassa ja joukkueessa oot harrastanu muodostelmaluisteluu? Miks lopetit? Suurimman osan ajasta noviiseissa eli Team Soleilissa. Lopetin koska se ei vaan ollut enää niin kivaa, ku ennen ja tuli kaikenlaisia muitakin juttuja :-)
Ootko valmentanu luisteluu? Oon valmentanut pikkusia 2-6 vuotiaita luistelukoululaisia!
Piditkö vanhojentansseista? Joo pidin kyllä, oli ehdottomasti odottamisen arvoset vaikka menikin ihan hujauksessa ohi.
Katotko Gleeta? En katso :-)
Seurasitko Täydellisiä naisia? Kuka oli sun suosikki? Joo seurasin, se oli ainoo sarja mitä oon pitkään aikaan katsonut telkkarista! Gaby oli mun suosikki.
Eikö sua koskaan pelota et jätät Saran ns. varjoos? kun luin tuota saralovesyou blogia, ja sieltä Saralta oli kyselty että ärsyttääkö sitä että sä olet ns. "kauniimpi, vanhempi" ja mitäköhän muutakin siellä oli, niin siitä tämä kysymys :)) What?!? :-D niin kun mä voinkin ihan sikana sille että oon sitä vanhempi. Ei pelota, en oo todellakaan ikinä ees ajatellut tollasta asiaa.
Käytkö koskaan kirppareilla? En kun täällä Lahdessa ei mun mielestä oo mitään kovin hyviä kirppareita.
Oletko lukenut Harry Pottereita? (Tai tykkäätkö ylipäätänsä fantasiasta?) En oo ikinä lukenut yhtäkään Harry Potteria, mun suurin fantasialukukokemus on Twilight-sarja :-D
Mikä sulla on päällä tossa tän postauksen toisiks viimesessä kuvassa? Siis toi punanen juttu ja mistä se on? Se on H&M:n punainen bleiseri ja ostettu varmaan reilu vuosi sitten.
What countries would you like to visit? Every country in the world! USA, Australia, Maldives, Dominican Republic, New Zealand, Greece, Italy, Portugal and the list goes on and on..
Where do you work? I have a summer job but I'm not telling here what it is.
Where did you get money for clothes, cosmetics, etc.? From work and from my parents.
Do you often go shopping? Nope, not really!
Do you like going shopping? Yeah, of course! I think every girl likes that.
Do you like reading books? No, I don't usually read any books.
What is your favorite school subject? Uhmm, gymnastic :-D
Do you have good grades? No.
Do you like taking photos? Yep, if I didn't I wouldn't probably write this blog.
What do you do in your free time? Just be with my boyfriend, hang with my best friends and relax.
When the last time you were at the hairdresser? Hmm maybe 3-4 years ago? :-D
Are you doing makeup every day? No I'm not.

Kuvat weit
PS: Miks tää postaus on ihan vinksallaan, vasemmassa reunassa on hirveen iso marginaali tekstikentän vieressä ja toisesta päästä ei näy koko tekstiä? Outoa..

24 Comments:

Anonymous Anonymous said...

miks sul on mainoksia tuolla?? tienailetko rahaa niillä??

00:10  
Anonymous Anonymous said...

ois kiva nähä siitä punasesta bleiseristä kuvaa! :-)

00:16  
Anonymous Anonymous said...

YKS KYSYMYS MITÄ OON MIETTINY PITKÄÄ!!

jos sulle sopis blondit ja tummat hiukset, ni kummat haluisit?

tykkäätkö enemmän ihmisillä blondeista vai tummista hiuksista?

00:27  
Anonymous Anonymous said...

miks toi postauksen teksti on iha erilaista ja eri kokosta? vai näkyyks sullaki se sillai?

01:18  
Anonymous Anonymous said...

oliko tää vika vastaus postaus tältä erää vai onko vielä tulossa part 3?

01:31  
Anonymous jol said...

Pakko kysyä että nyt ku vilu on siellä oulussa niin majailetko sä siellä sen kämpillä vai ihan omassa kotikodissas? :-D

04:04  
Anonymous Anonymous said...

barcelona ei oo maa...
sori nyt pilkun viilaus mut silti

07:06  
Anonymous Anonymous said...

Lemppari tv-sarjalla tarkotetaan sarjaa, joka on tullut tv.stä, sitä ei ole pakko kattoa tv.stä kuitenkaan:) ELi esim. katsomasi pretty little liar, täykkärit jne :)

En tarkoita, ettetkö tajunnut tätä, mutta mietin vaan, kun et vastannut tuohon kysymykseen :)

09:58  
Anonymous Anonymous said...

Sori, sara-kysymys, mut meikkaako sara susta liikaa? vai eikö se oikeestaan sua kauheesti liikutamiten sara meikaa? ;D

10:58  
Blogger Annika said...

anonymous: siksi koska haluan ja ei, en tienaa niillä rahaa vaan ne on mun yhteistyökumppaneita.

anonymous: en valitettavasti usko, että alan kuvaamaan sitä tänne erikseen kun se on kuitenkin tosi vanha :-D ihan perus punainen bleiseri.

anonymous: en haluis täysin blondeja mut jos mun hiuslaatu ois eri, niin ottaisin vaaleenruskeet raidotetut hiukset, tummat hiukset vetää ihon helposti niin kalpeeks. ja mul ei oo mitään vastausta tohon vikaan kysymykseen, jollain tykkään tummista ja jollain blondeista :-)

anonymous: en tiedä, mulla se näkyy ihan normaalina ja kaikki samankokoisena.

anonymous: tulee vielä part 3 mut koitan tehdä tohon jonkun postauksen väliin, ettei ne kaikki tuu aivan putkeen :-D

jol: oon ollu nyt pari päivää Vilulla ku mul on ollu töitä mut tänään illalla meen luultavasti kotiin jokskin aikaa :-)

anonymous: ajatusvirhe, tarkoitin Portugalia.

anonymous: jeppistä juu, ei vaan tullut mieleen kun telkkarista en jotain Pretty Little Liarseja sun muita seuraa.

anonymous: ennen meikkas mun mielestä liikaa mut nykyään se on onneks vähentänyt! en oo kyllä nähnyt sitä vähään aikaan niin en muista :-) mut en usko et nytkään meikkaa mitenkään ihan sikana!

11:10  
Anonymous Anonymous said...

Btw onks sulla yhtää täykkärikautta? Tai jotai muuta kautta? :))

11:30  
Blogger Koo said...

suosittelen sulle työkkäristä löytyvää ammatinvalintapsykologia! (ihan ilmanen apu) ite päädyin omalle alalle sieltä enkä hetkeekään oo epäilly!

13:04  
Anonymous Anonymous said...

Luuletko et Barcelona on Portugalissa?

14:52  
Anonymous Anonymous said...

ootko kuuluisa siellä missä opiskelet??

15:38  
Anonymous Anonymous said...

Kun teet kollaasit iphonella, onko sulla joku app jolla teet ne vai miten teet ne?:)

18:23  
Blogger Annika said...

anonymous: en omista mitään tuottareita! :-)

koo: joo oonkin kuullut siitä ja harkinnut sitä ihan läpällä mut kohta täytyy varmaan harkita sitä ihan tosissaan :-D!

anonymous: tiedän että Barcelona on Espanjassa. niinku jo sanoin, ajatusvirhe.

anonymous: ei meillä kukaan oo mitenkään "kuuluisa", miten koulussa edes voi olla kuuluisa? :-D

milka: en tee niitä iPhonella vaan koneella :-)

18:36  
Anonymous Anonymous said...

tilasin vilulta cosmon ja sen piti heinäkuussa alkaa se tilaus mut ei oo heinäkuun numeroo tullu... vai alkaaks se vasta elokuun numerosta viittiks kysyy :)

19:58  
Blogger Annika said...

anonymous: niin ja tänään on heinäkuun ensimmäinen päivä, c'mon?!? :-D se alkaa heinäkuussa niinkuin mäkin oon täällä jo sanonut, mut ei se sitä tarkoita että se olis sun postilaatikossa heinäkuun ekana kellonlyömänä.

20:28  
Anonymous Anonymous said...

oon aina miettiny et miks "mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?" kyssärii vastataa esim. aurinkorasva, biksut, tms. vaikka se autio saarihan voi olla joku jään ja lumen peitossakin oleva mesta :-D hehe

21:09  
Anonymous Anonymous said...

joo mut se heinäkuun numero on ollu kaupoissa jo pitkään?

21:13  
Anonymous Anonymous said...

MIKSI ihmiset ei osaa lukea noita ranskalaisia viivoja tän kommenttiboksin päällä x(((((( montakohan triljoonaa kertaa sult on kysytty esim sun pituutta ja sun kameratilanteesta

22:11  
Anonymous Anonymous said...

tätä on varmaan kysytty sulta joskus, mutta ite en oo tainnut kiinnittää huomiota, eli etkö sä olekin 95 syntynyt? (: kuinka oot sitten menossa lukion kolmannelle nyt? oot varmaan alottanu koulun sitten vuotta aikasemmin, mutta mietin että onko asiaan mitään erikoista syytä? :D

22:50  
Anonymous Anonymous said...

"Tykkäätkö One Directionista? Kuka on sun lemppari vai onko sulla? En tykkää ja ei ole, oon kuullut niiltä tasan yhden biisin ja tiedän niistä yhden nimeltä."

iha vaa tällee btw et vähä ihanaa ku vastasit tollee neutraalisti, ku yleensä tuntuu et ihmiset joko vihaa tai rakastaa one directionii (vähä niiku justin bieberii tai robinii) eikä osaa suhtautuu normaalisti ja aika moni ois varmaa vastannu toho kysymyksee jotai "JOO RAKASTAN NIITÄ<333333333" tai sit jotai "hyi saatana ne on homoja" mut ihanaa ku vastasit tollee neutraalisti! :--)

17:27  
Anonymous Anonymous said...

i looove your blog!:) can you tell me where you found the picture which shows the two arms with lots of bracelets in this post? that would be so nice!:)

00:09  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home