Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ANSWERS PART 1

6/28/12

ANSWERS PART 1


Tässä tulee eka osa! Näitä ei oo luokiteltu mitenkään loogisesti, nää ei oo missään järjestyksessä ja tää on vasta eka osa kun näitä tulikin vähän enemmän ku mitä mä kuvittelin! Tästä lähtee..


Onko jokin asia jota oikeasti pelkäät? Hmm, pelkään ehkä eniten itseni/jonkun läheisen sairastumista vakavasti.
Mikä on sun suurin unelma? Mulla ei oikeestaan oo mitään "suuria unelmia", kliseisesti varmaan joku, että saan hyvän työn josta itse pidän, ihanan perheen, kauniin kodin ja elän elämäni onnellisena loppuun saakka :-D
Mikä on sun lemppari vaatekauppa? Varmaan ihan perus H&M:t ja Gina Tricotit! Niissä tulee ainakin käytyä useimmiten, mut sit näin laajemmin ajateltuna Zara, Topshop, Bikbok yms.
Käytkö usein viihteellä? En oikeestaan! Tietty riippuu ihan vuodenajasta ja siitä, että välillä joka viikonloppu on ties mitä synttäreitä ja kissanristiäisiä, välillä taas ei yhtään mitään. Kesällä enemmän, mutta yleisesti ottaen kuitenkin aika harvoin!
Mitä lävistyksiä sulla on? Mulla on vaan tongue web mitä en oo saanut aikaseks ottaa pois :-D voisin kuitenkin elää ilman sitä.
Ootko laihtunut viimesen vuoden sisällä? Oon laihtunut lähes huomaamattani. Huomasin sen vasta viikko sitten, kun sovitin yksiä viime kesänä ostettuja shortseja jotka roikku nyt mun päällä, mut oonki kyllä viime aikoina ollut tyytyväisempi kroppaani kuin ennen!
Kuinka paljon painat? Jos et haluu sanoo ni alle vai yli 50? Tällä hetkellä alle.
Näytät lihoneen ku kattoo noita vanhoja kuvia ja uusia, niin onko alkoholilla osuutta asiaan....? jotenki kaljamaha alkaa muodostua XDXDXDXD paljon painat ja paljon painoit ennen? Ylemmässä vastauksessa kerroin osviittaa nykyisestä painostani ja esim. vuosi sitten painoin n. 55kg. Vaikka olisinkin lihonut niin se ei kyllä olis mitenkään riippuvainen mun alkoholinkäytöstä, keskimäärin pari siideriä/kuukausi kun ei ihan hirveesti ainakaan mua lihota :-D
Otat suurimman osan kuvista sun iphonella, mutta omistatko kameraa? En omista kameraa tällä hetkellä.
Mikä on instagram? Voiko sitä käyttää vaan iphone puhelimilla? Se on iPhonen app, johon lisätään kuvia ja jossa voi tykkäillä ja kommentoida muiden kuvia. Sen voi mun tietääkseni ladata nykyään myös Android-puhelimille! :-)
Ootko omasta mielestäs kaunis? En ole.
Mikä luonteenpiirre ihmisissä ärsyttää eniten? Kiittämättömyys! Se on oikeesti ominaisuus, joka saa savun nousemaan mun korvista haha.
Onko sulla hyvät välit sun perheen kanssa? Joo, meillä kaikilla on tosi hyvät välit.
Missä haluaisit asua tällä hetkellä? Ihan missä vaan Suomen ulkopuolella, ainoo kriteeri on että siellä olis kunnon kesä :-D

1
Mitä mieltä oot mautoista? En oikein mitään mieltä. Onhan ne varmaan ihan käteviä ja kivoja vaikka sadesäällä, mut mun mielestä aika turhia. Ite en haluais, ihan vaan sen takia, että en nää järkeä maksaa sellasesta kotterosta niin paljon kun sillä ajetaan yleensä maksimissaan pari vuotta ja sitten aletaan jo ostamaan ihan kunnon autoa, johon nekin rahat vois sijottaa.
Suosikkiblogi? Mä en tällä hetkellä seuraa yhtäkään blogia, mut joskus tylsyyksissäni käyn selailemassa jotain ja sillon lemppari on ehdottomasti Papupata!
Ootko usein riidoissa jonkun kanssa? En ole. En ees muista millon oisin viimeks ollut varsinaisesti riidoissa jonkun kanssa :-D
Miten tutustuit sun poikaystävään? Ihan ekan kerran me tutustuttiin, kun se tuli kavereidensa kanssa kuokkimaan mun synttäreille. Siitä parin viikon päästä kunnolla mun kaverin tupareissa ja siitä lähtien ollaankin oltu ku paita ja peppu, haha!
Onko Vilu sun poikaystävän OIKEA nimi? Ei, se on lempinimi.
Kauvan ootte seurustellu? Ollaan seurusteltu kohta puolitoistavuotta :-)
Poikaystäväsi hyvät ja huonot puolet? Huono puoli on ehdottomasti se, kuinka kärsimätön se on! Sille ei ikimaailmassa saa kerrottua juttua ilman, että tulee keskeytetyks ainakin 20 kertaa, koska se on niin kärsimätön kuulemaan niitä juttuja, että keskeyttää aina huomaamattaan :-D ja se on maailman hitain lähtemään. Mä laittaudun valmiiks viidessä minuutissa ja istun sohvalla odottamassa, että se tulee suihkusta ja peilailee peilin edessä ja laittaa hiuksia ja valitsee vaatteita. So annoying.. Hyvä puoli on se, että se on ehdottomasti hauskin ihminen ketä mä tunnen, eikä sen kanssa oo ikinä tylsää.
Voitko tehä sellase postauksen jossa kerrot kuinka aloitte seurustelemaan sun poikaystävän kanssa? En valitettavasti voi, en haluu tehdä tosta mitään "suurempaa numeroa" tänne.
Mikä on romanttisinta mitä sun poikaystävä on sulle tehnyt? Se on tehnyt vaikka mitä, mut päällimmäisenä mielessä on, kun se mun synttäriaamuna heräs ennen kuutta tekemään mulle aamupalaa ja toi sen sänkyyn! :-D Toi on ehkä jollekkin ihan normaalia, mut en ois ikinä uskonut sen jaksavan ees nousta noin aikasin ylös, se nukkuu aina viimeseen maholliseen minuuttiin asti.
Voitko tehä my day videon? En valitettavasti haluu tehdä videopostauksia.
Mitä opiskelet? Muutaman viikon päästä kolmatta vuotta lukiossa!
Mikä sun toine nimi on? Katariina.
Missä oot töissä? Kesätöissä, siellä ja täällä. Jos olisin halunnut kertoa sen täällä blogin puolella, niin olisin varmasti jo tehnyt niin.
Onko sulla Applen kone? On.
Asutko poikaystäväsi kanssa? Asun virallisesti kotona, mut tällähetkellä oikeastaan mun poikaystävän kanssa. Oon vaan jotenkin jumiutunut sinne ja siitä mä pääsen tuhat kertaa helpommin kulkemaan esim. töihin.
Jos saisit viettää yhden päivän niinkuin haluaisit, missä viettäisit, mitä tekisit ja ennen kaikkea, kenen kanssa olisit? Eka kysymys missä tarttee ihan miettiä! Hmm, viettäisin ainakin luultavasti jossain lämpimässä ja aurinkoisessa maassa (ihan Suomikin kyllä riittäis, jos täällä olis ne normaalit kesäsäät!). Aamulla haluaisin herätä poikaystävän vierestä, syödä jotain ihanaa aamupalaa parvekkeella aurinkoa ottaen. Päivän olisin mun parhaimpien tyttökavereiden kanssa, tehtäis kaikkea kivaa ja pidettäis vaan hauskaa! Illalla lähdettäis johonkin viihteelle tai vaihtoehtoisesti vaikka hyvällä porukalla mökkeilemään, valvottais myöhään ja aamuyöllä kömpisin taas poikaystävän kainaloon nukkumaan.
Millainen olit mielestäsi ylä-asteella? Millainen oli tyylisi silloin, omin sanoin? Apua, oon tosi huono muistelemaan tällasia. Nyt tuntuu että olin sillon aika ujo, toisten mielipiteitä myötäilevä ja enemmän massan mukana menevä, en jotenkin uskaltanut olla niin oma itseni kun mitä nykyään! Mun tyyli oli tylsä ja mitäänsanomaton (siitä se ei kyllä oo muuttunut vieläkään mihinkään haha..) ja käytin ruutupaitoja, pipoja, kangaskasseja ja farkkulegginssejä. Converset ja nahkatakki oli mun päällä ympäri vuoden ja niin edespäin.. :-D voitte kyllä kuvitella!
Mitä teet yleensä vapaa-aikana? Talvella vapaa-ajalla me mentiin yleensä päivittäin koulun jälkeen tyttöjen kanssa jumppaan ja loppuilta menikin koulujuttuja tehdessä. Kesällä töiden ulkopuolella tykkään kans olla kavereiden kanssa tai sit vaan rentoutua, tehdä ruokaa, kattoa leffoja jne. Hyvällä säällä saa niin paljon enemmän tehtyä!
Jos saisit muuttaa jonnekin, mikä paikka se olis? Suomen kaupungeista Helsinki, Oulu tai Tampere.
Monta sisarusta sulla on? Mulla on 3 pikkusiskoa.
Mitä harrastat? En harrasta yhtään mitään.
Onko sulla suunnitelmia lukion jälkeiselle ajalle jo, jos niin mitä? Ei ole, näillänäkymin välivuosi ja töiden teko on mun ainoo suunnitelma.
Mihin kouluun haet ja mille alalle haluaisit valmistua ammattiin? En tiedä yhtään. Mua ei tällä hetkellä kiinnosta mikään ammatti ylitse muiden, enkä yhtään tiiä että mitä tässä pitäis tehdä ellei kohta toi kiinnostus ala kohoamaan :-D Koko lukion ajan on ajatellu, että ei tässä vielä mikään kiire oo, mut totuus on, että nyt alkaa jo tulemaan kiire.
Voitko tehä sellasen postauksen jossa näytät että miten sä teet sun kulmat? Haha, mä itseasiassa teinkin sellasen mun vanhaan blogiin, mut tänne en meinaa tehdä, ihan vaan siks että mä en tee näitä mitenkään :-D nää vaan on kasvanut tähän malliin vuosien varrella.
Onko sulla ollu ikinä "vihamiestä"? On varmaan :-D
2
Tiiätkö mikä oli sun ensimmäinen järkevä sana jonka sanoit? En tiedä.
Osaatko hypätä pää edelle veteen? En osaa! Sillonhan täytyy pitää molempia käsiä "pään päällä" ja mä en osaa sukeltaa pitämättä nenästä kiinni haha.
Kuuluuko kesämökin olla hieno (sisävessa,kunnon keittiö,suihku,telkkari) vai semmonen mökkimökki (ulkohuussi,ei suihkua jne)? Mun mielestä mökin ei kuulu olla mikään luksushuvila ja jälkimmäinen on musta enemmän oikee mökki. 
Ootko ikinä käynnyt kesäteatterissa tai oopperassa? En oo käynyt kummassakaan!
Onko sun vanhemmat ikinä huomauttanu negatiivisessa mielessä sun pukeutumisesta tai ulkonäöstä muuten? Ei oikeestaan! Ainoo mihin ne on joskus kommentoinut negatiivisesti, oli mun meikkaustyyli joskus seiskaluokalla :-D sellanen perus pikkupissis-meikkityyli, ymmärrän kyllä miks ne ei oo tykännyt siitä ihan hirveesti.
Minkä ikäsenä opit lukemaan ja kirjoittamaan? Opin lukemaan ennen kouluunmenoa, eli varmaan joskus 5-vuoden iässä. Kirjottamaan opin ekalla luokalla 6-vuotiaana.
Mitä lastenohjelmia katsoit pienenä? Varmaan kaikkia, mitä telkkarista vaan tuli. Päällimmäisenä muistan varmaan Richard Scarryn Touhukkaan maailman :-D
Kuunteletko ikinä radiota? En kuuntele radiota, jos joskus harvoin kuuntelen niin autossa matkalla jonnekkin.
Tykkäätkö gossip girl-sarjasta? Joo tykkään kyllä! Ekat kaudet siitä oli kaikkein parhaita.
Pelkäätkö hämähäkkejä? En mä niitä varsinaisesti pelkää, mut en voi sanoo tykkäävänikään niistä :-D
Kylmä vai kuuma kaakao? Kuuma ehdottomasti! Hyi en tykkää kylmästä.
Pelkäätkö ukkosta? En oikeestaan, enemmän niitä salamoita.
Mitä tavaroita/asioita haluaisit omistaa? Loputtoman pankkikortin jotta voisin lopettaa kesätyöt tällä sekunnilla, oman söpön kodin, ruskeat silmät, ajokortin ja auton, ympärivuotisen rusketuksen, ylioppilaslakin ja lukion päättötodistuksen (eli siis että lukio olis ohi) ja ikuisen salikortin näin ekana. Aika vaatimattomia toiveita!
Tykkäätkö uggeista? En kummemmin, eihän ne kovin kauniita oo mut en voi myöntää, etteikö ne olis ihanan lämpöset talvipakkasella. Kyllä niitä siksi jossain välissä tulee aina käytettyä niin olis kivaa omistaa aidot sellaset!
Ootko ikinä nähnyt minkään eläimen synnyttävän? En onneks oo :-D
Ootko teettäny instagram-kuvia ikin tai onko ollu aikeissa teettää? (mietityttää ku mä haluisin kauheesti mut pelkään et ne on tosi huonolaatusia esim!!) En oo teettänyt, en oikee tiiä miten se käytännössä toimis kun nehän on neliön muotosia ja teetetyt kuvat taas suorakaiteen muotosia.
Oletko ajatellut hankkia ajokorttia kun täytät 18? Joo oon kyllä, meen syksyllä autokouluun.
Oletko ajatellut hankkia kameraa, kun sulla ei ilmeisesti sellaista ole? En ole. En pistäis pahakseni, vaikka sellanen taivaasta tipahtais mun syliin, mut en meinaa laittaa kaikkia mun kesätyörahoja yhteen kameraan kun pärjään varsin hyvin ilmankin.
Joko haaveilet yo-juhlistasi? En oikeestaan, enemmän haaveilen siitä hetkestä kun ens keväänä astun viimeisistä kirjotuksista kokeen jälkeen ulos ja oon vapaa :-D
Mitä aineita oot meinannu kirjoittaa? Enkun, ruotsin, äikän, matikan ja terveystiedon. Jos saisin nyt alottaa lukion alusta, niin panostaisin erilailla ja kirjoittaisin luultavasti ihan eri aineet, mut eipä tässä vaiheessa oo enää paljon tehtävissä.
Mikä on kipurajasi kenkien ja laukkujen ostossa? Riippuu ihan kengistä, mistään släbäreistä en esimerkiks maksais montaa kymppiä, mut jostain laadukkaista nahkasaappaista taas saattaa helposti maksaa reilun satasen. Laukusta en osaa sanoa, satanen ois ehkä maksimi tässä elämäntilanteessa kun mitään tulojakaan ei ole!
Missä haluaisit asua jos raha ei olisi este? Ulkomailla jossain ihanassa beach housessa tai Helsingin/Tampereen keskustassa vanhassa, isossa kerrostalokolmiossa.
Mikä on lempijäätelömakusi? Niitä on monta! Opin tuntemaan kaikki jätskimaut tosi hyvin viime kesänä, kun olin jätskikioskilla töissä (ja siellä tuli myös kyllästyttyä moniin jätskeihin). Lemppareita yli kaiken on kuitenkin minttu (ei minttusuklaa!!), mangomeloni ja lakritsi!

3
Monta kertaa oot ollu hautajaisissa ja ristiäisissä? Mun muistaakseni oon ollut kaksissa hautajaisissa ja ainakin kolmissa-neljissä ristiäisissä.
Pelkäätkö kuolemaa? En mä jaksa elää peläten kuolemaa, jossain vaiheessa se kuitenkin tulee eikä sitä mitenkään voi välttää ja on turhaa elää miettien, että millon se sattuu omalle kohdalle.
Onko sulla ollu aikoinaan tunnusta irc-galleriassa tai ii2:sessa? Joo on, IRC-galleriassa :-D
Käytätkö meseä? En oo käyttänyt varmaan viiteen vuoteen.
Mitä biisiä oot kuunnellu kesän aikana eniten? Apua, en tiiä! Tuntuu et oon kyllästynyt kaikkiin biiseihin, enkä jaksa kuunnella mitään. Varmaan Maroon5:n Payphone!
Tykkäätkö piltistä? En tykkää, mut kyllä niitä tuli vedettyä sillon luisteluaikoina kisoissa ja leireillä.
Poseeraisitko cosmon kannessa alusvaatteissa jos saisit 100 000€? Voisin harkita asiaa, jos saisin treenata vaikka puol vuotta ennen sitä :-D
Ootko kipeä juuri nyt? En oo, ihan terve!
Tykkäätkö syödä? Haha joo, rakastan syömistä ja hyvää ruokaa.
Ketä löit viimeksi? Eipä tuu nyt ihan heti ketään mieleen.
Pelkäätkö, että Suomeen tulee sota? En pelkää.
Haluaisitko mennä shoppailemaan? Haluaisin haluaisin haluaisin! Kaupoissa on niin paljon ihania vaatteita ja tili näyttää nollaa..
Katsoitko pienenä Sinisen talon nallea? Oon varmaan joskus kattonut :-D
Huijaatko peleissä? Oon ihan sika huono huijaamaan, aina jos yritän huijata niin mulla ei pidä pokka, joten enpä oikeestaan :-D
Oletko ollut yötä sairaalassa? Ei ainakaan nyt tuu mieleen, en varmaan!
Ketä sulla on ikävä? Mun tyttökavereita, joiden kanssa ei oo keretty treffailemaan kesän aikana töiden takia ihan hirveesti liikaa. Ja poikaystävää, se jäi nyt kotiinsa Ouluun ja mä elän näillänäkymin seuraavan kuukauden yksineloa Lahdessa!
Milloin sinua viimeksi kutsuttiin salaperäiseksi? Enpäs tiiä :-D ei varmaan ikinä.
Onko jotain ihmistä, joka tietäisi kaiken sinusta? Ei varmaan. Meinasin sanoo että Vilu, mut ei sekään loppujenlopuks varmaan ihan kaikkea musta tiedä!
Pidätkö salaisuuden, jos niin on sovittu? Kyllä pidän.
Oletko luotettava, yleensäkin? Mun mielestä oon :-D
Pidätkö matkailemisesta, mihin haluaisit mennä? Tykkään, rakastan matkustelua! Tällä hetkellä haluaisin maailman eniten mennä johonkin lämpöseen rantalomalle, taitaa jäädä kyllä taas vaan haaveeksi.
Otatko elämän joskus liiankin rennosti? En ota. Mä mietin, pähkäilen ja stressaan kuulemma aina ihan liikaa kaikkea :-D
Mitkä ovat suhteessa tärkeimmät asiat? Luottamus on ehdottomasti tärkein ja se, että voi toisen seurassa olla ihan täysin oma itsensä. Se, että osapuolet vaan sopii toisilleen täydellisesti ja että suhteessa on sellanen fiilis, että siinä haluais elää lopun elämää.
Pitkä suudelma vai pitkä hali? Toka!
Oletko koskaan käyttänyt toisen henkkareita päästäksesi johonkin? Olen. En tunne varmaan yhtäkään ihmistä, joka ei olis tehnyt niin :-D
Oletko koskaan valehdellut ikääsi? Haha, oon. 
Mitä meikkivoidetta käytät? En mitään, käytän sävyttävää päivävoidetta. Tällähetkellä Garnierin BB-voidetta!
Tietääkös sun porukat että pidät blogia/lukeeko ne tätä? Kyllä ja kyllä. Terkkuja vaan sinne :-D
Missä kaikissa maissa oot käyny reissussa? Viro, Ruotsi, Norja, Saksa, Englanti, Itävalta, Espanja (Kanarian saaret+Mallorca) ja Egypti. Ei tuu nyt muita mieleen!
Paras kirja? Mä en lue kirjoja niin en osaa vastata tähän. Parhaat mitä oon joskus lukenut, on ehkä Twilight-kirjat! Ne oli niin hyviä et ostin ne itellenikin haha.
Paras leffa? Tätä kysyttäessä näitä ei tuu ikinä mieleen! Parhaimpia mitä oon nähnyt on Lords of Dogtown, Law Abiding Citizen, Next Three Days, Trust, My Sisters Keeper, Dear John..
Mihin sellasiin maihin haluut matkustaa missä et vielä ole ollut? Kreikkaan, Italiaan, Manner-espanjaan, Jenkkeihin, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Ranskaan.. ihan joka paikkaan :-D
Millasta elämää toivot eläväs 10vuoden päästä? 10 vuoden päästä oon 27, hmm! Haluaisin olla saanut mun opiskelut päätökseen ja olla vakituisessa työssä, josta pidän. Eläisin mun miehen kanssa jossain ihanassa kodissa (en osaa sanoa että millasessa tai missä), olisin mennyt ehkä naimisiin ja matkustellut paljon. Siihen aikaan aikasintaan voisin alkaa harkita lapsia!
Onko teillä saran kanssa millaset välit? Meillä on hyvät välit :-) tietysti tapellaankin usein niinkuin siskot yleensäkkin. 
Matkusteletko paljon? Matkustelen varmaan enemmän tulevaisuudessa, kun mulla on omat tulot ja voin helpommin vaan lähteä ilman sen suurempia suunnitelmia, miten 6-henkinen perhe saadaan mukaan ja millon kaikille sopii. 
Missä olit riparilla? Heinäsaaressa.
4
Kumpana piät kauniimpana, sua vai saraa? En pidä itseäni kauniina, joten varmaan sitten Saraa :-)
Mistä ostat yleisimmin sun vaatteet? Ihan perus H&M:stä ja Gina Tricotista.
Kadehditko ketään? En varsinaisesti, mut kyllä esim jotain Kenzan blogia selatessa tekee mieli vaan vajota maan alle :-D
Entä vihaatko? En. 
Mikä on ns. villeintä ja spontaaneinta mitä oot tehny? Varmaan se kun pari vuotta sitten eräänä iltapäivänä päätettiin, että mehän lähdetään huomenna etelään ja niinhän me lähdettiinkin.
Onks sulla jotain tyyli-ikoneita tai jotain julkkiksia tai bloggaajia joiden tyyliä ihailet? Ei ole. En seuraa vakituisesti kenenkään blogeja tai kenenkään julkkisten tyylejä, enkä ees tiedä sivustoja missä vois tehdä niin.
Minne haluisit matkustaa jos voisit nyt lähtee? Kreikkaan/Kyprokselle/Etelä-eurooppaan, johonkin lämpöseen ihanalle rantalomalle.
Kerro jotain asioita ittestäs mitä sun lukijat ei tiiä susta! Haha apua, oon ite huono keksimään näitä. Mua ällöttää sukat yli kaiken, pidän niitä aina mahdollisimman vähän jalassa. Mulla on useimmiten tosi ruma olo, kun oon kalpee kun kalkkuna! Rakastan syömistä, välillä syön ihan vaan siks että tekee mieli syödä, vaikka en ees olis nälkänen haha. 
Jos saisit ihan mitä vain nyt, ei väliä paljonko maksaa yms, mitä se olisi? Haluaisin pankkikortin, jossa olis tonni, jotta voisin lopettaa kesätyöni tähän enkä olis koko kesää niiden takia jumissa Lahdessa. Lähtisin kans ulkomaille, jos vaan työt antais periks.
Lempi alkoholiton juoma? Persikka jäätee ja ananasmandariinimehu!
Mitä ostit viimeksi? Eväitä junaan :-D sitä ennen varmaan ruokaa ja sen uuden neuleen.
2 + kesässä? Se kun ei oo kiire mihinkään ja on vapaa tekemään mitä ikinä haluaakaan. Se kun on lämmin ja aurinko paistaa, se saa aina paremmalle tuulelle. Kumpikaan ei kyllä oo hirveesti ollut kohdallaan tänä kesänä ja se harmittaa.
2 - kesässä? Sanotaan nyt vaikka että kesätyöt ja se, että kaikki kaveritkin on duunissa. Se kun jotkut ei oo töissä ja saa katsella Instagrammista niiden kuvia ottamassa aurinkoa ja pitämässä hauskaa kun ite istuu töissä :-D
Mikä on susta kauneinta kesässä? Kesäillat ehdottomasti!
Millo sul on synttärit? Helmikuussa.
Uskotko jumalaan? En usko. Uskonnolliset jutut ei oo mulle hirveen tärkeitä.
Kun meet kampaajalle miten pyydät heidän leikkaavan hiuksesi? En ees muista millon olisin viimeks käynyt kampaajalla, leikkaan hiukseni aina itse :-D mut oon kyl miettiny et ois kiva käydä leikkauttamassa tähän ihan joku malli pitkästä aikaa!
Treenaatko vielä, jos niin kuinka usein ja mitä? Nyt kesällä en oo kerennyt käydä jumpissa kun mun työt on niin tyhmään aikaan ja tuntuu, et kesällä on muutenkin kaikkea muutakin tekemistä.
Mistä ootte saanu noita punasia mukeja? En tiedä mistä se mun kaveri niitä on saanut :-)
Mite oot saanu noin paljon lukioita? En tiedä, ne on vaan kertynyt tässä vuosien varrella.
Onko sun hiukset värjätyt? Kyllä on, mähän oon postannutkin mun hiustenvärjäyksestä/väristä.
Voisitko lähtä ilman meikkiä kaunpungille? Joo voisin helposti, varsinkin kun meikkaan nykyään muutenkin tosi vähän! Ennen en millään voinut, mut jotenki nyt kun tulee asuttua ihan keskellä keskustaa ja lähikauppakin on keskustassa niin on vaan tottunut siihen, ettei aina jaksa laittautua kun lähtee kauppaan tai hoitamaan asioita.
Mikä on se ohjelman nimi jolla saat monta kuvaa samaan kuvaan? Kollaasit saa tehtyä varmasti millä vaan kuvanmuokkausohjelmalla, ihan Paintista lähtien!
Muistan joskus kauan aikaa sitten kun kerroit että et edes oikeastaan käytä hiusharjaa, miten on nykyään? Miten hoidat hiuksiasi, hoitis+shampoo jne. Harjaan hiukset yleensä suoristettuna, mut suoristan niitä nykyään ehkä kerran kuukaudessa, eli harjaankin tosi harvoin. Mun hiukset ei vaan ikinä takkuunnu ja koska tää on luonnonkiharaa, niin siitä tulee tosi ruman näköstä harjattuna. En hoida näitä muutenkaan mitenkään, pesen vaan jollain halpis markettishampoilla ja hoitoaineilla!
Minkä kokoisia farkkuja käytät? Parhaiten mulle sopii 25/30, kaupasta riippuen tietysti.
Can you sum up your posts in English please? Sorry but no, cause someone always translates my posts in the comment box. You should always check there! :-)
Why don't you take photos with the canon camera anymore? Cause I don't have it anymore. It's broken.

Kuvat weit

56 Comments:

Anonymous Anonymous said...

olipa tylsiä kysymyksiä terkkuja vaan kysymysten lähettäneille

18:19  
Anonymous Anonymous said...

miten noin kaunis ihminen ei voi tuntea itseään kauniiksi !

18:58  
Anonymous Anonymous said...

Jotenki yllätyin ku luin et et pidä ittees kauniina D: hassua ku oot niin hirmu nätti!:D

19:29  
Blogger elina said...

Kiva että joku tekee tän postauksen tälläsenä eikä videopostauksena et voi lukea sitten eikä kaikki mee ohi niinku videoil tuppaa menemää ja voi lukee rauhassa no voiha videotaki kattoo mont kertaa mut must tää on kivempi näin! :)

http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

19:31  
Anonymous Anonymous said...

hei! minä vuonna sää oot syntyny? :)

19:34  
Blogger kaisis said...

olitko muokkari vai yksäri luisteluaikoinas?:) mikä seura ja joukkue jos olit muokkari?

19:40  
Anonymous Anonymous said...

monesko päivä sulla on synttärit! :)

20:19  
Anonymous Anonymous said...

vaikutatpa symppikseltä näiden vastausten perusteella! :) ja oon ikuisesti kade tosta, ettei sun tarvi harjata hiuksia :( nimim. joka_aamu_hiusharjoja_katkoen_91

20:32  
Anonymous Anonymous said...

Jos kehittää kuvia niin ne ei tuu sellasina suorakulmioina, vaan sen muotosina, mitä ne on lähetetty sinne palveluun! :D Ainakin Ifolorilla on näin. Ihan näin vinkkinä, kysyjällekin!

20:32  
Anonymous Anonymous said...

hah mullekkin tulee aina sellanen olo ku sulla ku luen kenzan blogii.. Tai siis katon kuvia ku se on nii kaunis arggg!

20:33  
Anonymous Anonymous said...

sanoit ettet lue blogeja miksi nettisi suosikissa/pikavalinnassa on mm. kristan blogi?

20:43  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista hih! :-)

-oon syntynyt 1995
-harrastin muodostelmaluistelua ja Lahden Taitoluistelijat oli seura!
-mun synttärit on 21.2.
-ei olla kuulemma ainoita jolla on toi sama ongelma Kenzan blogin kaa.. :-D
-missä ihmeen pikavalinnassa? :-D ja sanoin etten seuraa kenenkään blogeja vakituisesti, mutta kuten noissakin vastauksissa sanoin niin tylsyyksissäni käyn kuitenkin välillä selailemassa jotain blogeja jos mieleen tulee. lopettakaa se mun sanomisten vääntely ja kääntely.

21:07  
Anonymous Anonymous said...

ettekö oikeesti nää vilun kanssa nyt kuukauteen? :-( vai käytkö sä siellä jossain vaiheessa?:-D eikö tuu kauhee ikävä tai no, miksei tulis

21:08  
Anonymous Anonymous said...

Mitä opiskelet? Muutaman viikon päästä kolmatta vuotta lukiossa!

^ what muutaman? Monesko päivä sulla oikee alkaa koulu?

21:24  
Anonymous Anonymous said...

Sun fbssä näkyy missä oot töissä, jos siis sua häiritsee että muut tietää,, tai ainaki ku meillä on yhteinen kaveri en tiiä sitten näkyykö niille joilla ei oo yhteisiä kavereita! :)

21:30  
Anonymous Anonymous said...

Mun mielestä oot söpömpi joissain kuvissa kuin Kenza. Ihan oikeesti. Vaikka Kenza onkin 1 kauneimmista ihmisistä mitä tiedän mutta sie oot mun mielestä kans varmasti 1 näteimmistä tytöistä suomesta joita tiedän! tekisin mitä vaan että näyttäisin sulta.. Enkä voi uskoa ettet pidä itteesi kauniina D:

PS. Ja muistan kun luin sun blogia silloin pari vuotta sitten. Niin huomaan että oot kasvanu ihan hirveesti! niinku henkisesti:-D susta saa ihan tosi kivan kuvan noiden vastausten perusteella! :) peukut sulle!<3

21:48  
Anonymous Anonymous said...

eikä, mulla on toi sama että joskus mä vaan syön syömisen ilosta enkä sen takia että ois nälkä :-D luulin että olisin ainoo mutta mikäs tässä syödessä kun en liho, haha

22:07  
Anonymous Anonymous said...

Saako sara mopoauton? Ja saatko sä oman auton kun täytät 18? :)

22:14  
Anonymous Anonymous said...

Ootko sittenkin koko kesän töissä? Etkö nää vilua kuukauteen? :(

22:15  
Anonymous Anonymous said...

haluatko kirkko- vai maistraattihäät?

22:17  
Anonymous Anonymous said...

Puutun tuohon minkälainen tyyliltäs olit yläasteella, muistanki annika-o:n alunperin siitä et sun tyylis oli iha täydellinen! =) sä _teit_ ruutupaidoista massaa!

22:17  
Anonymous Anonymous said...

miten luulet että oot laihtunu noin paljon lyhyen ajan sisällä? tai et mitä oot tehnyt, ruokavalion muutos tms? :)

22:17  
Anonymous Anonymous said...

pitäiskö kannabis laillistaa vai ei? (vastaa jompikumpi) tai mitä mieltä ylipäätään oot kannabiksesta

22:18  
Anonymous Anonymous said...

165cm ja alle 50kg... miksen mäki voi olla alipainonen buhuu

22:44  
Anonymous Anonymous said...

22:57  
Blogger Annika said...

kiitos taas kerran ihanista kommenteista! :-)

-en tiedä varmaksi näänkö Vilua nyt kuukauteen, luultavasti kyllä mutta mä en ainakaan missään vaiheessa kerkee lähtemään takas Ouluun töiden takia. kyllähän tässä nyt tietysti ikävä tulee kun on tottunut asumaan toisen kanssa yhdessä :-)
-mulla alkaa koulu ihan samaan aikaan kun muillakin, liiottelin ehkä vähän.. tuntuu vaan että kesä ois jo ihan ohi!
-tiedän että mulla näkyy Facebookissa mun työpaikka ja se ei näy kun mun kavereille :-)
-en usko että Sara saa mopoautoa tai että mä omaa autoa kun täytän 18 mutta aina saa toivoa! ;-)
-en oo ihan koko kesää töissä, mulla jää näillänäkymin lopusta kolme viikkoa lomaa!
-en oo miettinyt mitään hääjuttuja, mutta luultavasti kirkkohäät!
-en tiedä miten oon laihtunut tässä vuoden sisällä kun se on tapahtunut ihan mun huomaamattani. äiti sano että lapsenpyöreys on alkanut kadota, jumpissa käyminenkin on tietty saattanut vaikuttaa, mutta ruokavaliossa ei oo ainakaan ollu hirveetä muutosta! korkeintaan se, etten nykyään syö hirveesti karkkia tai suklaata kun en vaan tykkää niistä kamalasti :-)
-mä en osaa sanoo tohon kannabiksen laillistamiseen juuta enkä jaata, koska en tiiä siitä oikeestaan yhtään mitään enkä oo kuullut siitä hirveesti (ties missä tynnyrissä mä oon elänyt..) :-D

23:30  
Anonymous Anonymous said...

ai mitääääää oot '95!? miks oon aina luullu että oot '94, haha :D ja kuis oot nyt menossa lukioon kolmanneks vuodeks, jos oot kerran '95?

00:58  
Anonymous Anonymous said...

Anteeks nyt vaan mutta mä en ymmärrä miks sua sanotaan täällä laihaks (paitsi jos sellasten kommenttien kirjottajat on ite reilusti ylipainosia) koska sitä sä et todellakaan ole ja tuskin tulet koskaan olemaankaan.

01:12  
Anonymous Anonymous said...

Heips annika :)

Kuinka pitkä oot? minkä kokonen jalka sul on?

03:01  
Anonymous Anonymous said...

hmm... olen vissiin ainoa ihminen, joka ei pidä kenzaa mitenkään erityisen kauniina.. mun mielestä SINÄ oot satatuhattamiljoonaaa kertaa kauniimpi :D mutta noh, mulla onki ihan erit kauneusihanteet, hah :D

07:57  
Anonymous Anonymous said...

''Anonymous said...
Anteeks nyt vaan mutta mä en ymmärrä miks sua sanotaan täällä laihaks (paitsi jos sellasten kommenttien kirjottajat on ite reilusti ylipainosia) koska sitä sä et todellakaan ole ja tuskin tulet koskaan olemaankaan.''

mitäs vittua?XD ootko sokea tai jotain?

09:43  
Anonymous Anonymous said...

Anteeks nyt vaan mutta mä en ymmärrä miks sua sanotaan täällä laihaks (paitsi jos sellasten kommenttien kirjottajat on ite reilusti ylipainosia) koska sitä sä et todellakaan ole ja tuskin tulet koskaan olemaankaan.

Yleensä en puolustele mutta nyt vaan tuli mieli kopioida toi teksti tosta ja sanoa nyt ihan näin suoraan vaan että haistappa vittu. Kuka sä olet siellä sanomaan mitään. Annika on täysin normaalipainoin, siis täysin. Sä et ole täysjärkinen, et ollenkaan. Haista jo. Mieti ennenkun sanot.

11:45  
Anonymous Anonymous said...

Anonymous: "mitäs vittua?XD ootko sokea tai jotain?"

Ei, en ole sokea. Se nyt vaan on täys fakta ettei annika ole laiha vaan ihan normaalipainonen, koita hyväksyy se.

12:51  
Anonymous Anonymous said...

Anonymous said...
Anonymous: "mitäs vittua?XD ootko sokea tai jotain?"

Ei, en ole sokea. Se nyt vaan on täys fakta ettei annika ole laiha vaan ihan normaalipainonen, koita hyväksyy se.

<< eli siis jos on normaalipainoinen niin ei voi sanoa jollekin että vähänkö oot laiha? :--D vai tarkoitatko, että pitäisi sitten sanoa hoikaksi eikä laihaksi?

18:36  
Anonymous Anonymous said...

Miten saat ton blogitekstin otsikon ja päiväyksen keskitettyä? Muokkaatko html koodia ja miten?

19:06  
Anonymous Anonymous said...

Mikäpä sinä oot faktoja Annikan normaalipainoisuudesta sanomaan :-D

19:33  
Anonymous Anonymous said...

mitä sul oli viime kesänä summer upissa päällä? XD tai mitä niiku kannattaa laittaa just semmoseen juttuun päälle hahaa

19:35  
Anonymous Anonymous said...

hiiiiih mikä toi tokan kollaasin oikealla ylhäällä oleva pyllistyskuva on? D:

19:53  
Anonymous Anonymous said...

Jos painat alle 50kg niin kuinka pitkä oot!! :)

20:06  
Anonymous Anonymous said...

Haluisin nähä sun tongue webin, niin voisitko ottaa kuvan siitä tänne blogiin? : D

20:28  
Anonymous Anonymous said...

oot niin kaunis että!<3

21:49  
Anonymous Anonymous said...

Ihanaa kun on vielä normaalipainoisia bloggaajia. Tuntuu että kaikki on nykyään tosi laihoja ja ihannoi anorektisuutta. Olet ihana ja pysy tuollaisena kuin olet :)

22:14  
Anonymous Anonymous said...

miten et voi pitää ittees kauniina kun oot nii hirmu kaunis !? :OO kateellinen :)

23:21  
Anonymous Anonymous said...

Hei nyt mulla menee vähän yli ymmärryksen et kui kaikki on sitä mieltä et Annika on normaalikokonen eikä laihaa nähnykkää....? 165cm ja alle 50kg on todellaki laiha!

00:00  
Blogger Rare_Book said...

great foto! :)

00:12  
Anonymous Anonymous said...

Oisin halunnu vielä kysellä!! onks sul hyväitsetunto? ku se että kirjottelet että et mielestäs oo kaunis on tosi outoa, kuvien perusteella aattelis että oisit todella hyvä itsetuntoinen tyttö!

01:01  
Anonymous Anonymous said...

tällee random mut onks sol bisse hyväää?:-D

17:14  
Anonymous Anonymous said...

oisko vinkkejä miten ite pärjään ilman poikaystävää, mullaki nimittäin yksinäine kuukaus edessä ku poikaystävä töissä kaaaaukana .. :-(

21:59  
Anonymous Anonymous said...

oot tosi kaunis ja vaikutat tosi symppikselta:) ja ihan by the way ku kirjotat enkuks ni sillon pilkkuu ei tuu because/cause etee. vaihdos enkun tunneil just opin

22:47  
Anonymous Anonymous said...

Voisitko ajatella tekeväsi sellaisen postauksen,että pitäisit kuvaukset,sellaset "muotikuvaukset"? :-)

23:25  
Anonymous Anonymous said...

Ootko omasta mielestäs kaunis? - En ole.

Mikä luonteenpiirre ihmisissä ärsyttää eniten? - Kiittämättömyys! Se on oikeesti ominaisuus, joka saa savun nousemaan mun korvista haha.

-- älä ota tätä negatiivisena kommenttina, tarkotan tän tosiaan ihan positiivisissa merkeissä mutta josset oikeesti oo kiitollinen sun kasvonpiirteistä ni oon kyllä ällikällä lyöty :-D oot ihana!

11:06  
Anonymous Anonymous said...

ku sanoit et jos saisit käydä lukion uusiks ni kirjottaisit iha toiset aineet yms ni mul on iha sama fiilis! :-D iha hassuu ku koko lukion aikana mul oli iha selvää mitkä aineet kirjotan, mut nyt ku oon lukion käyny ni mua kaduttaa muutaman aineen valitseminen

21:01  
Anonymous Anonymous said...

Juu aivan varmasti vastaat näihinki kommentteihin. Annika oot säälittävä.

15:40  
Blogger Annika said...

-menin 6-vuotiaana kouluun.
-mä oon 165cm ja mun jalka on 37-38!
-tekstien otsikot saa keskitettyä html-koodia muokkaamalla mut en oo ikinä jakanut täällä neuvoja siihen hommaan, tekemällä ja kokeilemalla oppii :-) ihan googlettamallakin löytää vastaukset noihin kysymyksiin.
-en muista enää mitä mulla oli viime vuonna Summer Upissa päällä :-D
-en ole huomannut mitään "pyllistyskuvaa" vaan kengät jotka kuvassa esiintyy ja jotka on se kuvan "pointti".
-en ota mun tongue webistä kuvaa blogiin
-kyllä mulla on hyvä itsetunto, se ei vaadi aina sitä että pitäis itseä jotenkin tosi kauniina :-D
-en tiedä onko Sol hyvää kun en oo ikinä maistanut, vihaan jo pelkästään kaljan hajua niin en usko et sekään on mun mielestä ihan hirveen hyvää! :-D
-en ajatellut tekeväni mitään muotikuvapostausta :-D
-hah, säälittävämpää mun mielestä on kytätä näitä kommentteja päivä toisensa jälkeen ja haukkua mua säälittäväksi sen takia että mulla on muutakin tekemistä kuin selata päivittäin vanhoja postauksia jos niihin oliskin satuttu laittamaan jokunen kommentti :-D jos haluaa varman vastauksen johonkin tärkeeseen kysymykseen niin se kannattaa laittaa uusimpaan postaukseen tai vaikkapa sähköpostilla.

17:12  
Anonymous Anonymous said...

i looove your blog!:) can you tell me where you found the picture with the two arms with lots of bracelets in your answers part

00:15  
Blogger Papu said...

Voieii bloggaajakamuni kertoi tästä :-)

Olen hyvin otettu, kiitos Annika :-)

21:08  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home