Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

LONG TIME NO SEE

6/7/12

LONG TIME NO SEE

111111

Hengissä ollaan! Oli pakko tulla päivittelemään pitkästä aikaa ees jotain, tää blogi on jääny nyt ihan taka-alalle töiden takia. Oon oikeestaan joka päivä toivonut et "ehkä huomenna mulla on enemmän kesäfiilistä", jotta saisin tännekkin kivempaa materiaalia aikaseks, mut eipä oo näkynyt enkä mä viittiny enää pitkittää tätä taukoa haha. Kesäloman eka viikko lähes takana ja mitä mä oon saanut aikaseks? En mitään. Töitä on tehty euronkuvat silmillä ja myöhemmin oonkin vaan maannu loppuillan sängyssä jaksamatta raajaakaan liikauttaa. Onneks tätä urakkaa on jäljellä enää 6 työpäivää, jos sit sen jälkeen sais siitä lomailustakin vähän kiinni.
Kolmannessa kuvassa näkyy muuten mun aivan ihanat uudet bikinit! Ruotsalaisesta Madlady.se-nettikaupasta lähetettiin mulle tollaset jenkkilippusöpöläiset, vielä kun vaan tulis taas ne bikinikelit... On noi kyllä ihanat, tulee varmasti mun eniten käytetyiks biksuiks tänä kesänä!

Ja loppuun vielä muistutus: Nelly.com-lahjakortin arvonta on käynnissä huomis-iltaan asti! Pikku vinkkinä tähän perään, mihin vaan näiden neljän linkin (click!) ilmaiseen kampanjaan osallistumalla on myös mukana arvonnassa ja saa vielä lisäks vähän bonusta omalle Ostohyvitys-tililleen. Edellämainittujen lisäksi myös koodilla LVCUGAPF saa 2€ alkubonusta omalle tililleen. Siispä nyt kaikki mukaan, jos vaan 50€:n lahjakortti haluttaa!

23 Comments:

Blogger julia said...

ihanat bikinit!!
julia-maaria.blogspot.com

20:13  
Anonymous Anonymous said...

iihanat biksut! mullakin vaa raha vilisee silmissä töitä tehdessä et koita säki jaksaa hah :-D

20:21  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Still alive! I had to come and update even something after a long time, this blog has been totally left behind because of my job. Actually every day I've hoped that "maybe tomorrow I'll have more summer feeling" so I'd get some nicer stuff to put here, but there hasn't been anything like that around and now I didn't want to make this break any longer haha. Now the first week of the summer holiday has passed and what have I got done? Nothing. I've been working euro symbols in my eyes and after that just laid on the bed, unable to move a limb. Luckily I have only 6 work days left, maybe then I'd be able to get into this holiday spirit a bit better. On the third picture you can by the way see my really lovely new bikinis! Those american flag cuties were sent to me from Swedish Madlady.se online shop, now if there only was a bikini weather... They're just lovely!

And lastly one notification: Nelly.com's present card lottery is up till tomorrow evening! Just a little hint, you can participate in a free campaign via any of these four links (click!) and you'll be involved in the lottery, besides you'll get some bonus to your rebate account. In addition to that, you can also get 2€ starting bonus to your account by using the code LVCUGAPF. So now, everybody in, if you want to have a present card worth 50€!

20:37  
Anonymous Anonymous said...

voi ihanaa ku postasit taas! (: söpöt bikinit

20:48  
Anonymous Anonymous said...

Mua jotenkin ärsyttää toi Madlady.n toiminta, kun jokaselle bloggaajalle on ilmestyny noi biksut... Eikö kauppa oikein kulje vai mikä on kun joka suuntaan niitä pitää laitella. No, tunnistavatpa bloggaajat toisensa rannalla. Tää ei siis oo mitään kritiikkiä sua kohtaan Annika, vaan tota madladya. Nätit biksuthan noi on, mut ärsyttää vaan että jokaisessa blogissa on saanut katsella samanlaisia biksuja.
Toivottavasti sun kesäfiilis pian löytyy, oot niin kesäihminen kun ihminen vain voi olla, näytätkin aina jotenkin "kesäiseltä". Okei, nyt kuullostan jo oudolta, joka tapauksessa voimia töihin ja hyvää kesää!!

20:51  
Blogger Maria said...

Aaah, noi bikinit on ihanat! Oon himoinnut just tuollaisia, mutta koska en oo löytäny sopivia niin päädyin toisenmallisiin amerikanlippu-kuvioisiin biksuihin, nuo on kyllä vielä ihanemmat kun ne mun :3

http://maria-stayawake.blogspot.fi/

21:38  
Blogger milla said...

ihanat noi biksut!!

21:42  
Anonymous Anonymous said...

Kivoja kuvia, mutta alkaa pikkuhiljaa kyllästyttään tuon kaksilahkeisen pärstän näkyminen lähes jokaisessa kollaasissa. On varmasti ihana ja olette söpö pari, mutta toivottavasti löytyy muutakin kuvattavaa.

Kyllä se kesä vielä tulee - tsemppiä kesätyön kanssa.

22:44  
Anonymous Anonymous said...

Uuu juma noi biksut! Ihanat :-)

22:58  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista! :-)

ja viimeinen anonyymi: sitten kannattaa varmaan vaihtaa blogia, mä kuvaan tänne mun elämää ja se nyt vaan sattuu kuulumaan mun elämään huomattavan suurelta osin. monet onkin vielä kaikenlisäks pyydelly, josko voisin laittaa siitä kuvia tänne niin mikäpä siinä, ei se kuitenkaan mun mielestä "lähes jokaisessa kollaasissa" ole näkynyt niinkun sä sanoit :-)

23:05  
Anonymous Anonymous said...

laita vaan vilun kuvia sillon ku haluat koska onhan se nyt päivän selvää että se kuuluu sun jokapäiväseen elämään ja tuskimpa se kovin montaa ihmistä häirittee :)

00:40  
Blogger Leena said...

Aivan tositosi kivat noi biksut!! (:

00:43  
Anonymous Mira said...

kiva vaan ku vilustaki näkee kuvia täällä!! :) oot ihana

01:57  
Anonymous Anonymous said...

Noi bikinit on ihan unelmat!:D

11:14  
Blogger Mikaela said...

Wiii, mul on samat bikinit! Noi on tosi hyvät :)

11:15  
Anonymous Anonymous said...

hei voisitko kertoa nyt että mistä se sun kultanen kello on? näky yhes vanhemmassa postauksessa

11:54  
Blogger karoliina said...

Ihana toi sateenkaari kuva! =) Ymmärrän täysin ton sun töitten jälkeisen väsymyksen, nukahin ite eilen seittemältä ja nukuin kakstoista tuntia ja tänään taas töihin. Onneks tänään alkaa viikonloppu =)!!

12:10  
Anonymous Anonymous said...

vilu on niiin komee! kateeks käy:)

13:57  
Anonymous Anonymous said...

Aivan ihanat bikinit! 8-)

19:18  
Anonymous Anonymous said...

where are u working :D?

21:25  
Anonymous Anonymous said...

minkä kokoiset noi sun biksut on ? =)

14:06  
Anonymous Anonymous said...

Voi vittu ihmiset! miks pitää lukee sitte tätä blogia jos ärsyttää nuo vilun kuvat ja muutenkin miks pitää tulla tänne jotaki paskaa laittaa. nii siks koska ootte vaa kateellisia. jos oisit järkevä ihminen ja sua tässä blogissa ärsyttäis joku niin sitte ehkä lopettaisit lukemisen mutta ku oot tollane tyhmä perus suomalainen ja tuut vaan jotain vikisee!
Annika fanitan sua ja blogias mutta kateellisena joudun aina täältä lähteä.. :(

00:43  
Blogger annsku said...

kivat noi biksut! :) katoin itekki noita madlaydyst mut sit löysin samanlaiset upbrand-sivustolta ja ne makso siellä vaan 19€ eikä ollu mitään toimituskuluja :)

09:42  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home