Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

NELLY.COM ARVONTA

5/19/12

NELLY.COM ARVONTA

Moi! Mä sain viime viikolla sähköpostiini viestiä Ostohyvitys.fi-sivustolta josko olisin halukas tekemään pienen yhteistyön heidän kanssaan. En ollu koskaan kuullukkaan tollasesta sivusta, joten epäröin muutaman päivän ja otin kunnolla selvää millanen juttu tässä onkaan edes kyseessä.

Kuvankaappaus 2012-5-15 kello 18.14.15

Ostohyvitys.fi on Suomen ensimmäinen ns. cashback-sivusto, jossa sivuston kautta nettiostoksensa tehnyt henkilö saa rahaa takaisin ostoksistaan, mutta rahaa tulee tosiaan vaan silloin kun nettikaupan sivuille on menty kyseisen sivuston kautta. Ymmärrettävin esimerkki on plussakortti, jota käyttäessä tilille ropisee aina plussapisteitä ja kun niitä on kertynyt tarpeeksi, ne maksetaan tilillesi. Sivuston alla on satoja nettikauppoja, mm. Nelly.com, Bubbleroom, Asos, Bianco, Brandos, Sokos, feelunique.com ja Topman, joiden joukosta jokainen varmasti löytää itselle tutun ja mieluisan nettikaupan. Ainiin ja sivustolle rekisteröityminen on tietysti ilmaista. Jos jäi vielä jotain mietityttämään ni kommenttiboksiin voi laittaa kysymyksiä! Ja sitten itse asiaan, eihän tässä olis mitään ideaa jos teille ei olis jotain kivaa juttua! Sain siis neuvoteltua teille arvottavaks yhden pikku lahjakortin ja varmasti monelle mieleiseen kauppaan..

Arvottavana olis tällä kertaa 50€:n lahjakortti Nelly.comiin niiden kesken, jotka tästä klikkaamalla rekisteröityvät nyt Ostohyvitys.fi sivustolle, ja tekevät sitä kautta tilauksen johonkin sen alla olevaan nettikauppaan 8.6.2012 mennessä! Eli jos ylppäri- tai kevätjuhlamekot, kesäkengät tai vaikka kauneudenhoitotuotteet on nyt hakusessa, niin äkkiä pistämään vaan tilausta eteenpäin, saatte mahdollisuuden voittaa vielä ylimääräiset 50€ shoppailurahaa! Eli vielä pähkinänkuoressa: rekisteröidy tätä linkkiä klikkaamalla ja tee tilaus sivuston kautta johonkin sen nettikaupoista 8.6. mennessä. Onnea kaikille tasapuolisesti!

16 Comments:

Anonymous Anonymous said...

annika, sua on kusetettu :DD

15:36  
Blogger Annika said...

anonymous: saanko kysyä että miten mua on kusetettu, mut on saatu arpomaan teille lahjakortti? sekö oli se kusetus :-D:-D no tästä edespäin pitää varmaan sitten ottaa nää arvonnatkin täältä pois.

15:38  
Anonymous Anonymous said...

Ei kyllä ole kusetusta. http://eerinin.blogspot.com/ blogin erikakin tekee yhteistyötä kyseisen sivuston kanssa.

15:43  
Anonymous Anonymous said...

ööö eli pitäis tilata jotain itselle, että saa luvan osallistua arvontaan? okei.. ja siinä arvonnan voittamisessakin on niin pieni prosentti vaan ? selvä homma:D

17:21  
Anonymous Anonymous said...

Mitä sä ite sait tästä diilistä, ku sun lukijat saa yhden lahjakortin arvottavaks?

17:31  
Blogger Annika said...

anonymous: jep jep!

anonymous: en valitettavasti tehnyt näitä arvonnan sääntöjä itse eikä tässä ketään pakoteta tilaamaan yhtään mitään, jollain on katsos saattanut olla jo mielessä tilaus johonkin nettikauppaan ja nyt hän saa myös lisäks mahdollisuuden voittaa ton lahjakortin, johon se voittomahdollisuusprosentti on itseasiassa tällä kertaa suurempi ku hirveen monessa muussa arvonnassa. on se jännä juttu kun jotkut ei taas osaa olla mistään kiitollisia, alunperin kun "diilissä" ei ollu edes puhetta mistään lahjakorttien arvonnasta vaan mä vartavasten kysyin sitä ja sain järjestettyä sen teille. no tietääpä että vastasuudessa ei tarvitse hoitaa tollasia juttuja :-)

anonymous: saan myöskin lahjakortin.

18:07  
Blogger Jenni said...

Näyttää olevan aina jotain vikisemistä anonyymeillä.. :)

22:04  
Anonymous Anonymous said...

Voi huoh en tiiä millä sanoilla noita anonyymejä oikein kuvais kun ne on noin lapsellisia että joka asiasta pitää tulla valittamaan :-) Mun mielestä tuo sivun idea vaikuttaa ainakin ihan järkevältä, ja jos jonkun mielestä arvonta on typerä, eikö sen voi vaan jättää huomioimatta? Ei oo paljon sun lukijoitas järjellä siunattu, sori vaan :-D

23:25  
Anonymous Anonymous said...

annika ei sun tarvii jättää tälläsii jatkossa järjestämättä, muaki rupee nii ärsyttää ku tänne tullaa valittaa ihan turhasta :-( just tosi kiva juttu toi arvonta ja eiköhän siihe ne osallistu ketkä haluaa! Ja hah, tietty mitä vähemmän osallistuu nii paremmat mahollisuudet voittaa osallistujilla ;-)

09:58  
Anonymous Anonymous said...

"no tietääpä että vastasuudessa ei tarvitse hoitaa tollasia juttuja :-)" no niin fakstahan on, että harva blogaaja tekee mitään lukijoille, ellei saa siitä itsekkin jotain! Ei tollasessa arvonnassa oo kyllä mitään ideaa.

11:35  
Blogger Annika said...

viimeinen anonyymi: jos tosta faktasta puhutaan, niin lähdetäänpä kysymään että kuinka moni yritys tulee ehdottamaan bloggaajalle yhteistyötä niin, että vaan lukijat hyötyy siitä mutta bloggaaja ei yhtään mitenkään? en oo törmännyt vielä yhteenkään, koska hirveen moni ei edes kehtaa ehdottaa sellaista "yhteistyötä". niinkuin jo sanoin, mä en keksinyt itse noita arvonnan sääntöjä ja musta on yksinkertasesti tyhmää alkaa puhumaan noin jostain jutusta, johon sulla itsellä ei vaan oo välttämättä mahdollisuutta osallistua. ketään ei oo pakotettu tilaamaan yhtään mitään, tää olikin tarkotettu lähinnä niille joilla nyt vaikka sattui olemaan se ylppärimekon tilaus suunnitelmissa ja plussana sen päälle voi voittaa ton lahjakortin jonka voittoon itseasiassa on vielä aika suuri mahdollisuus.

11:49  
Anonymous Anonymous said...

Eli miten arvonta tapahtuu, pitääkö tänne tulla ilmoittamaan että olen tilannut tuota kautta..? :D miten saat tietää arvontaan osallistuvat?

13:52  
Blogger Annika said...

Anonymous: ei tarvi ilmottaa mitään, nään ne tuolta sivulta! :-)

15:03  
Anonymous Anonymous said...

susta on tullu hirveen tommone aikuismaine ja hirveen tylsä, sussa ei oo enää sitä omaperäsyyttä mitä pari vuot sit oli iha booring nähä kuvia jstn salaatista ja poikaystävästä ja sun salikengistä ja jojo eihän mun tätä tarviikaan lukea mutta harmittelinpahan vaan

16:43  
Anonymous Anonymous said...

Anonymous said...
susta on tullu hirveen tommone aikuismaine ja hirveen tylsä, sussa ei oo enää sitä omaperäsyyttä mitä pari vuot sit oli iha booring nähä kuvia jstn salaatista ja poikaystävästä ja sun salikengistä ja jojo eihän mun tätä tarviikaan lukea mutta harmittelinpahan vaan

16:43

^^ oon valitettavasti iha samaa mieltä, en nyt iha kaikesta mut pääpontti, anyways

19:13  
Blogger Annika said...

anonyymit: harmi kuulla mutta sellanen mä varmaan nyt sit oon, tylsä ja "aikuismainen" :-D:-D ja jos multa täytyy kysyä niin just 2 vuotta sitten mulla oli se omaperäisyys ihan minimissä, vaik en väitäkkään et nyt jotenki olisin tosi omaperäinen. ihme kuitenkin että tosi moni on sanonu just vastakohtaa :-)

19:30  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home