Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

CHILLING AND SHOPPING

5/10/12

CHILLING AND SHOPPING

kollaasi1

Mun viimeset kaks päivää on kulunu lähes neljän seinän sisällä silmät ja nenä vuorotellen vuotaen, nimittäin siitepölyallergian takia.. Edellisien keväiden allergiaoireet ei oo ollu mitään verrattuna tähän! Onneks tänään on kuitenkin satanut niin tää silmien kutina on helpottanu ees pikkusen. Kirottu siitepöly! Aamulla otin siis suunnaksi lääkärin ja sieltä sitten shoppailemaan..

Untitled1 copy

..nimittäin lääkkeitä. Noilla jos jollain tän olon olis syytä vähän parantua! Onneks mukaan tarttu myös jotain muuta vähän kivempaa, nimittäin uudet Converset! Noi vanhat olikin kyllä kirjaimellisesti loppuun kulutettu, ni kai se oli jo ihan aikakin ostaa uudet, en ees ennen tota kuvaa oo ikinä tajunnu kuinka järkyttäviltä ne on oikeesti näyttänyt haha. Ostin myös Gina Tricotista muutaman paidan kivoilla yksityiskohdilla. Valkosessa on tollaset nätit kuvioinnit helmassa ja hihojen suussa, musta taas näyttää edestä ihan normaalilta taskulliselta t-paidalta, mut takapuolelta toi kaula-aukko paljastaa lähes puolet selästä.
Loppupäivä menee varmaan vaan täällä poikaystävän kotona parannellessa ja koulujuttuja tehdessä, saa nähdä raaskiiko tästä edes jumppaankaan lähteä.. Toivottavasti teillä muilla on ollut kivempi torstai. Onko muuten teidänkin mielestä tää siitepölyallergia tullut tänä keväänä voimakkaampana kuin edellisvuosina?!

53 Comments:

Anonymous sofia said...

http://www.iltasanomat.fi/terveys/koivuallergikoilla-pahin-kevat-vuosiin/art-1288467617872.html?fb_ref=artikkeli_likea&fb_source=profile_oneline

mulla ei oo tota allergiaa, mut lueppas toi uutinen! ja ihanalta näyttää noi farkut sun jalassa :)

14:31  
Anonymous Anonymous said...

miten tollasilla kengillä mitä noi vanhat vonverser on ni pystyy kävelemää?:D

14:39  
Blogger mira said...

joo mullaki on ihan järkyt nää siitepölyallergiat tänä vuonna... viime vuonna tuskin ollu yhtään! ärsyttävää ku joutuu niiskutella koko aika ja silmät kutiaa perkeleesti. sekä muutenki tuntuu et joka paikka on ihan tukossa :-( arghs

14:46  
Blogger Annika said...

sofia: joo oon lukenut ton.. kiitos! :-)

anonymous: hahhah niillä on vaan kävelty ja kävelty varmaan 3 vuotta... :-D välillä on kyl ollu pakko käyttää niitä varrellisiakin ku toi pohjan irtoominen on aika ikävä homma

mira: joo sama mulla, viimevuonna ei ollut mitään ongelmia ja nyt sitten edellisten vuosienkin edestä :-(

14:49  
Anonymous Anonymous said...

haluisin itekki niin noi converset mut ainaku meen kattomaa ni ikinä ei oo oikeeta kokoa... :-( ärsyttävää

15:00  
Blogger emma said...

toi musta paita on just sellanen mitä oon ettinyt!

15:02  
Anonymous Anonymous said...

Ihania ostoksia! :) Ja joo on todellakin pahempi siitepölyallergia kuin edellisvuosina!

15:05  
Anonymous miira said...

mun poikaystävä sano kans et siitepölyt kaikist pahimmat tänä vuonna sen elämän aikana! ite en oo kyl onneks niistä kärsiny mut toisella silmät iha punasina :/

15:06  
Blogger julia said...

Paidat näyttää ihan täydellisiltä, mulle tuli yhtäkkiä tarve päästä ginaan... ja mulla kanssa on pahimmat siitepölyoireet kuuteen vuoteen, inhoon yöllä hengitysvaikeuksiin heräämistä!

15:07  
Anonymous Anonymous said...

Hei miten formspringin saa tonne blogin sivu reunaan? VASTAISITKO TÄHÄN:D

15:11  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

My last two days have been spent quite completely inside the four walls, the eyes and the nose running one after another, that's because of the pollen allergy.. In the previous springs, allergy symptoms have been nothing compared to this! Fortunately it's been raining today so this itching of the eyes has calmed down a bit. Damned pollen! So, in the morning I headed to the doctor and from there to shopping..

..I mean shopping medicines. Those, if anything, should help me getting better soon! Luckily I also picked up something nicer, that is new Converse shoes! The old shoes were literally worn out so maybe it was the time to buy new ones, I hadn't even realised before I took the photo how awful they actually looked haha. I also bought a couple of shirts with nice details from Gina Tricot. The white one has that kind of pretty patterns in the hem and the sleeves, and the black one looks like an ordinary t-shirt with a pocket in front, but on the backside that neckline reveals almost half of the back.
The rest of this day goes probably here at my boyfriend's home, trying to get better and doing school stuff, let's see if I even dare to go to the gym today... Hopefully you've had a better Thursday. By the way have you noticed that in this spring the pollen allergy would be stronger than in the previous years?!

15:16  
Anonymous Anonymous said...

jotain rajaa noiden kollaasien kanssa, alkaa käydä aika yks toikkoseks tää sun blogi

15:19  
Blogger Annika said...

anonymous: höh :-(

emma: :-)

anonymous: joo oon kuullut samaa!

miira: no hyvä ettei sentään sulla ole :-)

julia: joo mäkään en ollut käyny siellä varmaan 100vuoteen ja olisin voinu ostaa koko kaupan tyhjäksi! :-D

anonymous: tottakai vastaan. lisäämällä vaan sen formspringis linkin tohon gadgeteihin :-)

anonymous: kukaan ei ole pakottanut sua lukemaan tätä koska on myös blogeja joissa on hienoja kuvia :-) valitettavasti kollaasit nyt vaan näyttää mun mielestä paremmilta kun kuvat on paskalaatusia.

15:24  
Anonymous Anonymous said...

ihanii vaatteita!! järkyt noi vanhat conssit :D

mulla ei oo ollu ainakaan vielä siitepölyoireita, mutta syönkin ympärivuoden lääkkeitä :) toivottavasti ei tulekkaan noita oireita :/

15:38  
Blogger sofia said...

nää kollaasit on just kivoja. :-) vaihtelua niihin blogeihin missä on iso pläjä kuvia allekkain!

15:42  
Anonymous Anonymous said...

Jep mullakin ihan hirveet siitepölyoireet muihin vuosiin verrattuna! Ihan tukkonen nenä ja silmät turvoksissa :( voisin kans harkita lääkärillä käyntiä kun ei heinix moneen kertaa otettunakaan auta!

16:06  
Anonymous Anonymous said...

outoo kun mulla just ei oo tullut tota siitepölyallergiaa nii pahana kun edellisinä vuosina :D

16:10  
Blogger Veera said...

mulla on paha siitepölyallergia, mutta alotin lääkitykse jo paljon aikasemmi siitepölyjen tuloa,nii ekaa kertaa elämäni aikana ei oo ollu olleskaa oireita (: kannattaa kokeilla zyrtec, lääkettä, auttaa ainaski mulla (:

16:11  
Blogger Minea said...

hesarissa oli just tänään juttua et siitepölyä on tavallista enemmän tänä vuonna:( täällä kärsii toinen allergikko, ihan kamala olo!

16:22  
Anonymous Anonymous said...

mulla ei ikinä oo minään keväänä ollu mitään viitteitä mihinkää allergiaa ja oon ollu jo vähän yli 16 vuotta tietonen siitä, etten oo millekkään allerginen. no mites sitte tänä vuonna, oon kärsiny jo yli viikon aiovan järkyttävästä yskästä mihin yskänläkkeet ei tehonnu, vedinpä sitte ihan turhaa paketillisen yskänlääkkeitä parissa päivässä.. lääkäri sitten ku soitettii ni ne sano heti jos ei ilmene mitää nukaa ym. kysees ei voi olla flunssa ja sano tän liittyvän allergiaa ja neuvo ottaa allergialääkettä mikä tehos kirjaimellisesti HETI :-D en sitte tiiä mille mä oo allerginen, mutta vahvasti epäilen kyllä siitepölyä!
mut toi sun kuullostaa kyllä toosi pahalta mitä sun fs:stäkin oon lukenu, pikaisia paranemisia!!:-)

16:31  
Blogger Elina said...

mulle lääkäri sano et tänä vuonna on pahempaa ku monee vuotee :D niiice. itekkin aloin oireilee monien vuosien jälkee.

16:55  
Blogger Leena said...

Siitepölyallergia tuntuu tulevan tänä keväänä jotenki tosi voimakkaana!! :S

17:05  
Anonymous Anonymous said...

oiii mistä noi housut?!

17:06  
Blogger jonna said...

noi shortsit on tosikivat!:)

17:42  
Anonymous Anonymous said...

vähänkö sulla on täydelliset jalat! ja noi shortsit näyttää tosi kivoille, jos kokeilit niitä nii oliko ne minkälaiset jalassa? :-)

18:10  
Blogger Sini said...

siitepölyy tuntuu joo olevan aikalailla nimittäin tässä pari päivää oltu ihan tukossa ja silmät vuotaa ku niagaran puotoukset eikä mitkää lääkkeet tunnu auttavan ;o toivottavasti koko kesä ei oo tällästä

18:34  
Anonymous sewa mobil jakarta said...

Very nice, thanks for sharing.

18:34  
Blogger EESI said...

Mulla on ainakin pahempi allergia tänä vuonna! :(

18:40  
Anonymous Anonymous said...

mitä pidät ton mustan paidan alla? tai siis eihä tuol oikee voi rintsikoita käyttää ku ne tulee rumasti sit tuolt selästä näkyvii :o haluisin kans tollasen mis avoin selkä mut mitä siel alla sit käyttää ! :D

18:41  
Blogger Reetta said...

On ehottomast! Ennen mul ei oo ollu yhtää mitäää, nyt vuotaa nenä ja silmii kirvelee koko ajan! Ja mun atopia tekee osittain sen et mun taipeet on punaset koko ajan mut siitepöly ärsyttää viel enemmän!

18:45  
Blogger Katja said...

Musta just tuntuu että tänä keväänä ei oo ollu yhtään paha! Paitsi eipä täällä Oulussa musta vielä kovin kevät vieläkään ole.. Huiput nuo kuluneet conssut! :D

18:52  
Anonymous Anonymous said...

oot nii kaunis♥ vieläksä soitat pianoa? ja videopostaus ois kiva:::)

19:10  
Blogger Oona said...

Ihan törkeen siistit noi toisen kuvan farkut, mistä ne on!?

19:17  
Blogger Oona said...

Oho, ois taas pitäny lukea edellinen postaus ennen kuin kysyin :)

19:18  
Blogger S1NTTI said...

Ihania kuvia!
http://sinttti.blogspot.com/

19:54  
Anonymous Anonymous said...

mulla on kans ihan kauheet oireet vaikka ei oo moneen vuoteen ollu melkein mitään! luin jostain että tää onkin poikkeuksellisen paha vuos siitepölyallergisille.. tais olla niin, että melkein 15 vuoteen ei oo ollu näin pahaa siitepölyvuotta :(

20:21  
Anonymous Anonymous said...

lievät lääkekasat :D mut noita ei tosiaan turhaan kannata syyä ja itellänihän kurkku ja silmät turpoo kiinni jos meen ulos..

20:26  
Blogger Emma said...

Plääh, mulla ei yleensä oo keväisin mitään mutta nyt oon ihan tukossa :/ outoa :--D
Vähän kiva toi valkonen paita/toppi :-)

21:16  
Blogger Lauriina said...

Ihanaa että kesä tulee mut tää jokakeväinen allergia on niin hanurista! Nenä vuotaa ja silmät kutisee ja mulla ei oikein tunnu edes noin allergia lääkkeet auttavan :---S Toivottavasti pian helpottaa!

22:04  
Blogger etta said...

noi housut on ihanat varsinkin kun sulla on noin täydelliset jalat<3

http://rright-round.blogspot.com/

23:15  
Anonymous huolestunut said...

ventolinesta tulee sydämen tykytyksiä ja mun kaks vakio lääkärii on sanonu et se ei oo hyvä astmalääke :s ihan vaan btw jos tuntuu silt et siit tulee sivuoireit ni kandee käydä vaihtaa merkkii toisee!

00:42  
Anonymous Anonymous said...

Kyllä on tullut pahempana allergiat, kuin koskaan! Mulla oli eilinen päivä yhtä helvettiä, mutta onneksi tänään sataa vettä, joten vähän helpottaa :D
Voisin käydä itsekin lääkärissä, että saisin kunnon lääkkeet.

07:04  
Blogger Tytti said...

Äh älä julkase tota äskeistä,lähetin vahingossa liian aikaseen

Mutta siis niin. Miul oli pienenä toi sama vaiva ja jouduin aina laittamaan vedellä kastetut vanulaput silmille ku muuten ois silmät muurautunu kiinni. Tapahtu muutaman kerran,ihan kauheeta! En muutenkaan voinu koskaan olla ulkona sen takia. Mut sit miuta alettiin siedättämään,eli tasasin väliajoin piikitettiin siitepölyllä. Se kesti 3 vuotta mut ei kyllä oo melkeen mitään oireita ja hyvin pärjään koko päivän yhellä heinixillä!

Et jos on oikeesti tosi hankala siitepöly allergia niin suosittelen :)

09:22  
Blogger Eveliina said...

noi dippivärjätyt sortsit on ihanat tai miten ikinä se suomeks sanotaankaa ;D

11:34  
Anonymous Anonymous said...

mut jos on liian vahva allergia ni siedätyshoitoa ei voi tehdä :)

11:50  
Blogger Iina&Irene said...

just ihanat ostokset ! ja noi ginan shortsitki näyttää kivoilt :D

12:18  
Anonymous Anonymous said...

todellakin on, tänävuonna tää on ollu ihan kamalaa :( -tea

14:07  
Anonymous Anonymous said...

Mul on aina ollu paha siitepölyallergia ja huhu tää vuos on ollut kauhee! Kurkku on ollu yli 10 päivää turvoksissa, silmät kutiaa perkeleesti ja aivastelen koko ajan... :D
Anyway, ihana blogi ja oot tosi kaunis!

16:40  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista ihanat, toivotaan kaikki allergikot et tää siitepölykausi menee nopeesti ohi! :-)

-noi farkut on primarkista lontoosta ostettu!
-shortsit ei ollu yhtään kivat jalassa mut saatto kyllä johtua mun jaloistakin :-D
-en tiedä vielä mitä käytän ton mustan paidan alla, eiköhän siihen joku ratkaisu löydy!
-en soita enää pianoa
-en meinaa tehdä videopostausta :-(
-oon käyttänyt ventolinea ihan pienestä asti eikä oo ikinä tullut mitään sivuoireita niin ei tarvi olla huolestunut :-)
-

18:47  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista ihanat, toivotaan kaikki allergikot et tää siitepölykausi menee nopeesti ohi! :-)

-noi farkut on primarkista lontoosta ostettu!
-shortsit ei ollu yhtään kivat jalassa mut saatto kyllä johtua mun jaloistakin :-D
-en tiedä vielä mitä käytän ton mustan paidan alla, eiköhän siihen joku ratkaisu löydy!
-en soita enää pianoa
-en meinaa tehdä videopostausta :-(
-oon käyttänyt ventolinea ihan pienestä asti eikä oo ikinä tullut mitään sivuoireita niin ei tarvi olla huolestunut :-)
-

18:47  
Anonymous Anonymous said...

Ihanat ostokset : ) paljonko shortsit maksoivat?

19:49  
Blogger Jill said...

repesin noille sun vanhoille converseille :DD sulla on aivan ihanan oloinen blogi!

http://withlove-jill.blogspot.com/

11:50  
Anonymous E said...

hei, mistä noi sun farkut on (tos toises kuvas)? =)

21:49  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home