Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MY WEDNESDAY

5/16/12

MY WEDNESDAY

Nyt seuraa vihdoin ja viimein se päivä mun kanssa-postaus! Ylläri et pari juttua jäi taas kuvaamatta, mut kerrankin sain lähes koko päivän tallennettua kuvina. Päätin nyt oikee repästä ja laittaa nää kuvat kerrankin isompina, vaik en niistä näin tykkääkkään. Here we go!

IMG_2251

Mun perusmeikki! Eli siis naamarasva (joka tänään oli kyllä käsirasva..), BB-cream, aurinkopuuteri ja ripsari. Tohon mukaan sattu vielä poskipunakin mut se on niin murusina, että käytän sitä tosi harvoin.

IMG_2219

Ja sitten loput aamurutiinit.

IMG_2244

Mun "tän päivän asu", josta osa kyllä myöhemmin vaihtu juoksutrikoisiin ja lenkkareihin.

IMG_2220

Tänään on ollu ihana sää ihan aamusta asti, auringonpaistetta ja tosi lämmintä. Summer is here!

IMG_2221

Sitten kävelemään kouluun! Onpa mielenkiintosia kuvia hahah..

IMG_2223

Mun koko päivän lemppariosuus eli matikantunti.. naaaat! Oon tosta kurssista niin pihalla että tekis mieli itkeä, ku koe on jo viikon päästä.

IMG_2227

Näin yks päivä weheartit:issä ihan sika kivan kampauksen ja kokeilin sitä yhelle kaverille tänään! Onnistu heti ensikokeilulla noinkin hyvin, vielä kun oppis itelle tekemään tollasen.

IMG_2224

Ja sitten kouluruokaa, yummm... Miks keskiviikkosin on aina ne kaikkein pahimmat ruoat, kun koulupäivätkin on silloin kaikkein pisimpiä?!

IMG_2228

Meil oli tänään liikka(ilta)päivä ja mentiin pelaamaan korista, futista, lenttistä ja ultimatea. Olispa joka koulupäivä tällanen!

IMG_2239

Perus urheilulukion liikuntapäivä, jätskiä nassuun....

IMG_2242

Neonväri-tehotiimi jalkapalloa pelaamassa!

IMG_2243

Pakollinen jätskitauon liikkapäivä-ryhmäkuva :-D

IMG_2250

Tässä välissä otin vähän aikaa arskaa, mut siitä ei nyt jostain syystä ollut kuvaa. Illemmalla menin käymään kaupassa ja tän kuvan oton jälkeen tajusin, etten muista mun pankkikortin tunnuslukua... No sitten vaan takasin kotiin ilman ruokia. Kellekkään muulle ei voi käydä noin!

IMG_2252

Mun toinen päivän ruoka, joka ei kyllä vedä vertoja tolle tänpäiväselle kouluruualle... eipä. En oo vähään aikaan syönyt mitään salaatteja, ku pari viikkoa sit vedin niistä sellasen yliannostuksen ja ne alko tulee jo korvista ulos. No nyt pitkästä aikaa tein ja oli onneks kuitenkin ihan hyvää!

IMG_2253

Ja mun päivän paras kohta, sain nimittäin yhden karvakaverin hoitoon loppuviikoksi! Mun kaveri lähtee ulkomaille ja mä hoidan sen aikaa tota pikku hauvelia täällä poikaystävän kotona. Hih oon ihan innoissani, meille ei oo ikinä voitu ottaa koiraa äitin allergian takia, mut nyt pääsen leikkimään koiranomistajaa muutamaks päiväks ton kanssa ja viemään sitä lenkille jee!

46 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oiku ihana postaus (: lisää tällasia!

http://jannnika.blogspot.com/

21:48  
Blogger Sara said...

Ihana postaus taas, mäki haluisin osata tehä tollasen letin<3

21:51  
Blogger Sini said...

Ihana postaus! :)

21:54  
Blogger mira said...

oli kyl kiva postaus :-) hieno toi letti!

21:57  
Anonymous Anonymous said...

äääää tajusin just et näytät aika paljon siltä valehtelevien viettelijöiden arialta !

21:57  
Blogger satuu said...

onks toi koira vili !??!?! naapurin koiruli (:

21:59  
Anonymous Anonymous said...

ihana postaus annika!

22:06  
Anonymous Anonymous said...

voi vitsit ku ihana postaus, piristi meikäläisen päivää paljon! todellaki lisää tämmösiä :) ps. aika creepyä ku mun tänpäivänen ostoskori täytti suurimmaks osaks täysin samoista tuotteista varmaan banskuu lukuunottamatta ja daimin tilalla oli maraboulevy! :D

22:10  
Anonymous Anonymous said...

voi kuuule et oo ainoo joka on unohtanu visan koodin.... mut kiva postaus!:)

22:21  
Blogger Rosa said...

Tosi kiva postaus, ihanan piristävä! (:

22:36  
Blogger E-S said...

Hyvä että ehdit ikuistaa eväät joita et sitten saanutkaan! :) Mulla on kans yks onneton tilanne pankkikortin kans Oulussa kun koitin ravintolan kesäkattauksen jälkeen maksaa syötyjä eväitä niin mun pää sekoitti ihan tyystin tunnusnumerot. Ja se on ainut kerta kun nöin on käynyt, vaikka koodi on ollut useita vuosia sama. Se oli hämmentävä kokemus (siis ihan selvinpäin ja terveenä, siksi sitä niin ihmettelinkin)...

22:42  
Blogger arttu said...

Teiän koulun perunoissa on kuoret?! Vähänkö hassua haha :-DD Mut kiva postaus siis!

22:51  
Anonymous Anonymous said...

älä välitä vaikka oisit pihalla tuolla matikan kurssilla, niin olin minäkin. Vitonenhan se sieltä rapsahti, mut kuitenkin E:n kirjotin tänä keväänä ylppäreissä. Eli ei kannata stressata, tsemppiä paljon :) ja vaikutat muuten tosi kypsältä ja tää blogi on yks parhaista!

22:54  
Anonymous Anonymous said...

Hei mulki on toi matikan vitoskurssi nyt ja oon NIIIN pihalla ku vaan voi! en tajua niitä todennäköisyysjuttuja ollenkaa, onneks en oo vissiin ainoo.:) oot ihana ♥

23:05  
Anonymous Anonymous said...

kivas kunnos tuo hammasharja tossa tokassa kuvassa..:--DD mut hei tosi kiva postaus!:-)

23:28  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Now you'll have that 'day with me' post at last! Surprisingly some things still remained unphotographed but I got almost the whole day captured in photos for a change. I decided to make a plunge and add the photos in a larger size for once, even though I don't like them this way. Here we go!

My everyday makeup! That means moisturizing cream (which was actually a hand cream today..), BB cream, bronzer and mascara. There was that blush too, but it's so crumbled I rarely use it.

And then the rest of my morning routines.

My "look of the day" which later partially changed into running tights and sneakers.

Today it's been lovely weather since the morning, sunshine and very warm. Summer is here!

Then walking to the school! So interesting photos hahah..

My favourite part of the day, math lesson.. noooot! I'm so lost with that course that I'd like to cry when there are only three weeks until the exam.

One day I saw a super nice hairdo on weheartit and tried to do it to a friend today! It succeeded this well at the first try, now if I could only do the same for myself.

And then the school lunch, yummm... Why there are always the worst foods on Wednesdays when also the school days are the longest?!

We had a sport day(afternoon) today and went to play basketball, football, volleyball and ultimate. I wish every school day would be like this!

A basic sport day in a sport high school, ice cream into the tummy....

Our neon coloured power team playing football!

A necessary group photo of the sport day, on the ice-cream break :-D

At this point I sunbathed for some time but somehow I don't happen to have any photos about it. Later in the evening I went to the shop and after taking this photo I realized I don't remember the code of my bank card... So then back to home without foods. I'm sure this can't happen to anyone else!

Another meal, can't beat the school lunch today... wrong! I haven't eaten any salads for some time now cause I got an overdose of them a couple of weeks ago and started to be sick of them. But now I made one after a long time and fortunately it was good!

And the best thing of this day, I got one fluffy guy to look after for the rest of this week! My friend goes abroad and I'll take care of this little doggy here at my boyfriend's home. Hehee I'm so excited, we've never been able to take a dog because of my Mom's allergy but now I can play dog owner for a few days with him and take him out to walk yay!

23:29  
Blogger elp said...

voi ei mikä nökönenä hauveli :p ja kiva postaus, totta kai :)

23:30  
Anonymous Anonymous said...

Paras ja ihanin postaus sinulta tähän mennessä, toivottavasti jatkossa nähtäisiin useemmin iphone kuvia isompana! :)

23:58  
Anonymous Anonymous said...

heii voisitko laittaa tänne että miten teet ton waterfall braidin? ku siis oon kattonu youtubestki ohjeita, mut ei siitä oo tullu noin hyvää ikinä.. :)

00:01  
Anonymous Anonymous said...

älä hyvä nainen käytä käsirasvaa naamarasvana!!

00:02  
Blogger irae said...

Ihana postaus ! :) Tosi kiva katsoa kun olen ollut pienestä asti Klaudian perhetuttu ja ystävä ja sen kuvia kun aina vilahtelee sun blogissa! <3

00:12  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista! :-)

-hih joo on vili!
-tein ton waterfall braidin ihan vaan kokeilemalla ilman mitään ohjeita niin en valitettavasti osaa neuvoa. netistä kyllä löytyy varmaan toinen toistaan parempia ohjeita!
-no eipä ole ilmennyt minkäännäkösiä ongelmia vaikka oonkin pari kertaa käsirasvaa käyttänyt naamassa paremman puutteessa :-D

00:29  
Anonymous Anonymous said...

oi vähän tää oli ihana postaus!! vaik ei tapahtuis mitää 'erikoista' nii näit on silti kiva lukee :-)

00:46  
Anonymous Anonymous said...

ai oootko urheilukiossa:DDD

02:46  
Anonymous sofia said...

voii tota koirulia♥, tää oli kiva postaus!!

09:37  
Anonymous Anonymous said...

aivan ihana postaus:)

10:15  
Anonymous muikku said...

oi voitko laittaa ohjeet tuon letin tekemiseen

13:15  
Anonymous Anonymous said...

salaatti näyttää tosi pahalta? pelkkää salaattii ja pari tomaattii:DD onpas kuivaa

13:30  
Anonymous Anonymous said...

ootko urheilulukiossa?

13:35  
Anonymous Anonymous said...

ihana postaus! Eikä yhtään huonolaatusia nää kuvat! Ei IKINÄ uskois,että nää on kuvattu iphonella.

14:10  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista! :-):-)

-en ole urheilulukiossa mut meidän koulu siis on se lahden urheilulukio, jossa on myös normaalipuoli.
-mulla ei itelläkään ollut mitään ohjetta ton letin tekemiseen niin en voi mutta youtubesta löytyy varmaan jotain hakusanalla "waterfall braid" :-)
-hyvä homma että näyttää susta pahalta mut hyvää se oli silti! ;-) ei vaan tuu oikee mieleen enää että mitä muuta änkeä tohon ku salaattii, tomaattii, kurkkuu, sipulii, viinirypäleitä, kanaa, parmesaania ja salaatinkastiketta?

15:33  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista! :-):-)

-en ole urheilulukiossa mut meidän koulu siis on se lahden urheilulukio, jossa on myös normaalipuoli.
-mulla ei itelläkään ollut mitään ohjetta ton letin tekemiseen niin en voi mutta youtubesta löytyy varmaan jotain hakusanalla "waterfall braid" :-)
-hyvä homma että näyttää susta pahalta mut hyvää se oli silti! ;-) ei vaan tuu oikee mieleen enää että mitä muuta änkeä tohon ku salaattii, tomaattii, kurkkuu, sipulii, viinirypäleitä, kanaa, parmesaania ja salaatinkastiketta?

15:33  
Anonymous Anonymous said...

Mistä sä katsot vietteleviä valehtelijoita?

19:56  
Anonymous Anonymous said...

ihana blogi sulla ja olet ylikaunis!! olisi kiva nähdä teidän kodista joku postaus :)

21:09  
Anonymous Miraaa said...

apua en ollu ees huomannu että oot palannu, en oo pitkään aikaan varmaan iloinnu mistään ku tästä :D (paitsi suomen voitosta usaa vastaan) mut ihana postaus ja hieno letti!

21:36  
Anonymous Anonymous said...

voi voi, oisit voinu vaa siellä kassalla sanoo ettet muista tunnuslukua ja näyttää henkkaris :D

21:37  
Anonymous E said...

tosi kiva postaus! (-:

13:09  
Anonymous :-)) said...

aa toi ananasmandariinimehu on NIIIIn hyvää! <3 ja oot sika nätti ja kiva postaus! :-)

15:08  
Blogger Anka said...

lovely:)

15:18  
Blogger Nelli said...

Tosi kiva postaus! :)

18:32  
Anonymous Anonymous said...

kuvat ei näy....

19:00  
Anonymous Anonymous said...

kysyisin samaa ku toi yks ano, että mistä katot PLL:ää ? oon ite kattonu jostai ihme sivulta mut nytte tuntuu ettei noit muit jaksoi taho löytyy mistään :o
ja kyllä, olen erittäin koukussa ja vierotusoikeet iskee vähitellen, niin olis kiva (:
vai ootko ladannu ne jostai.. :s

19:18  
Blogger Leena said...

Ihan sairaan hyvännäköstä toi salaatti! Ihania kuvia taas oh (:

19:30  
Anonymous Anonymous said...

Asuks yksin ?

14:15  
Anonymous Anonymous said...

lisää tälläsii postauksii! Mistä muuten toi sun kaverin kelannen kello ihana!!:)

20:40  
Anonymous Anonymous said...

Kuka toi söpö poika on tos neljänneks alimmassa kuvassa valkonen lippalakki päässä :) ?

17:47  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home