Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

VIHDOINKIN MÄ SAAN PALJASTAA...

12/21/12

VIHDOINKIN MÄ SAAN PALJASTAA...

Nimittäin salaisuuden, mitä mä oon pitänyt jo jonkin aikaa sisälläni.

Untitled

Ensi vuodesta on tulossa aivan ihana. Koulu on nimittäin loppumaisillaan ja mä aion ottaa pienen irtioton tästä kaikesta vuosien opiskelusta. Mä meinaan matkustella, muuttaa uuteen kotiin, tehdä töitä, säästää rahaa ja ennenkaikkea, olla hetken täysin vapaa tosta tylsästä opiskeluarjesta. Tän kaiken lisäksi myös täällä blogin puolella tapahtuu isoja ja jännittäviä juttuja. Mun blogi nimittäin muuttaa Indiedaysin katon alle tämän vuoden vikoina päivinä! Mä oon tästä ihan super innoissani ja ja musta on ihanaa, että mulle on tarjoutunut tällainen upea mahdollisuus. Tää blogi tulee pysymään muuton jälkeen ihan tismalleen samanlaisena osoiterivin muutosta ja pieniä ulkoasua koskevia juttuja lukuunottamatta, eikä se tuu muuttamaan tätä sisältöä mitenkään, mutta Indiedaysin kanssa mulla on suurempi mahdollisuus tarjota teille esimerkiksi enemmän kivoja juttuja ja ylläreitä. Toivon siis, että tekin osaatte nähdä tän siirtymisen positiivisena asiana, ettekä heti ensimmäisenä tyrmää kirjaa kannen perusteella :-) Mä en henkilökohtaisesti malta odottaa tän tapahtuvan ja on ihanaa, kun uuden vuoden voi alottaa myös kivoilla jutuilla näin bloginkin puolella.

Muutto tapahtuu tasan viikon päästä perjantaina 28.12. ja tuleva osoite tulee olemaan http://annika-o.indiedays.com/. Mun blogia pystyy seuraamaan edelleen ihan samalla tavalla Bloggerin kautta, tälle sivulle tulevat lukijat ohjataan automaattisesti uuteen osoitteeseen, uusi osoite lisätään heti ensi vuoden alussa Blogilistalle sekä Blogloviniin ja vanhat postaukset muuttavat tietysti mun mukana uuteen osoitteeseen. Lisää juttua aiheesta löytää varmasti vielä hieman lähempänä Indiedaysin sivuilta!

Tää oli tällanen aamujunassa väsätty informaatiopläjäys tähän aurinkoiseen perjantaiaamuun! Kohta ollaan peppu puutuneina perillä Oulusssa ja lähdetään kipittämään tonne jäätävään arktiseen ilmastoon (miksi mä en katsonut säätiedotusta, kun pakkasin tavaroitani?), eikä luultavasti poistuta koko päivänä  neljän seinän sisältä. Laters!

Labels:

109 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kauniita kuvia susta ja onnea muutoksesta. Tykkään sun blogista mutta en tykkää tavasta jolla vastailet kommentteihin. Tähänkin oletan saavani vastauksen tyylillä "hei haloo no miten mun pitäs tähän vastata kun lähetit niin urpon kommentin??". Anyway, onnea vielä ja hyvää joulua!

11:31  
Anonymous Anonymous said...

Luulin, että paljastat menneesi poikaystäväs kanssa kihloihin, kun piilottelet oikeanpuoleisessa kuvassa sitä sormea:DD Huh.

11:32  
Blogger Annika said...

Kiitos ja hyvää joulua sinnekkin suuntaan! :-)

Harmi että oot tosta kommentteihin vastailusta tuota mieltä ja kummaa, että mä oon juuri viimeaikoina saanut erityisen paljon kommentteja liittyen mun hyvään kommentteihinvastailutapaan. No, kai niitä mielipiteitä on siinäkin asiassa monia!

11:37  
Anonymous Anonymous said...

Tosi mahtavaa että pääset pitämään blogia indiedaysilla! :) sen olet kyllä ansainnutkin! oot tosi kaunis ja asiallinen nuori nainen, jatka samaan malliin :) hyvää joulua sulle ja poikaystävällesikin :)

11:38  
Blogger Annika said...

Hahhah, no en nyt kuitenkaan! :-D

11:39  
Anonymous Anonymous said...

jee mahtavaa :)) odotinkin et koska siirryt sinne! taidat sitten olla indiedayssin nuorin bloggaaja?:)

11:47  
Anonymous Anonymous said...

aijotko siis pitää sen välivuoen?:)

11:47  
Blogger Annika said...

Aion! Mä haluun pitää nyt vähän taukoa opiskelusta ja miettiä rauhassa, että mitä mä haluan tehdä :-)

11:49  
Blogger Annika said...

En tiedä vielä ketä sinne on siirtymässä mun kanssa samaan aikaan, mut ainakin tällä hetkellä mun tietääkseni kyllä! :-D

11:50  
Anonymous Anonymous said...

On tullut paljon myös kommentteja sun ''ilkeästä'' kommenttitavasta, ainakin mulla on pistänyt silmään!

11:52  
Anonymous Anonymous said...

Luulin tota alkua lukiessani että muuttaisit välivuodeks ulkomaille tms :D

11:52  
Anonymous Anonymous said...

voih sun elämä on niin täydellistä.. itelläni on välivuosi menny ihan persiilleen kun aluksi piti lähtee matkusteleen, mutta en lähtentykää koska töitä ei tunnu löytyvän mistään

11:53  
Blogger Annika said...

Viime postauksen kommenttiboksiin kyllä, mutta sitä ennen lähes kaikki on ollut pelkästään positiivista ja tän blogin ilmapiirikin muuttui monta kertaa paremmaksi niiden positiivisten kommenttien ansiosta :-)

11:57  
Blogger Nanna said...

eipä tää tullu ylätyksen :D onnittelut ! :-)

11:59  
Blogger Annika said...

Niin no, vähän epäilyttää että miten toi matkustelu täälläkään päässä luonnistuu kun poikaystävä on kiinni jääkiekossa suurimman osan vuodesta ja se on kuitenkin mun potentiaalisin matkustusseura... No, se nähdään sitten! :-D

12:00  
Blogger heidineiti said...

mä arvasin, että muutat indiedayssiin ! :D En tiiä miks, mutta se vaan tuli ekana mieleen kun puhuit blogimuutoksista :)

12:04  
Anonymous Anonymous said...

Harkitsitko kauan tota liittymistä tonne vai suostuitko heti?mitä sun vanhemmat on mieltä täst koko jutust?:-)

12:04  
Anonymous Anonymous said...

mäkin luulin:D

12:06  
Blogger Annika said...

Harkitsin aluksi, sillä en tiennyt miten koko "homma toimii" ja miten se tulisi muuttamaan mun blogia, mutta kun kävin tapaamassa Indiedaysin porukkaa ja mulle kerrottiin tosta jutusta kunnolla niin oli heti ihan selvää, että haluan kyllä liittyä mukaan :-) ja ne on ollut ihan positiivisella mielellä koko jutusta!

12:08  
Blogger Salla said...

Tervetuloo id-perheeseen! :)

12:11  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-)

12:13  
Anonymous Anonymous said...

oon aika uus lukija ja vasta aika vaiheessa noitten postauksienkaan mutta jos oikeinn oon ymmärtäny niin oot 95 ja eiks 94 vasta valmistu koulusta ens vuonna:o

12:13  
Anonymous Anonymous said...

Hei lähe sun kavereittenkaa matkustelee vai lähteeks pitääks ne ees välivuotta?:)

12:13  
Blogger Annika said...

Mä oon mennyt 6-vuotiaana kouluun ja siksi pääsen ylioppilaaksi samaan aikaan vuotta vanhempien kanssa :-)

12:15  
Blogger Maisa said...

oo kivaa (:

12:18  
Anonymous Anonymous said...

Toivon, että pysyt samana ja sisältö pysyy samana.. Monet ovat luvanneet juuri edellämainittua, mutta pikkuhiljaa blogi on muuttunut ja vuodessa on tapahtunut jo isompi muutos. Ehdottomasti jatkan lukijana ja katson, mitä uudet kujeet tuo tänne blogiisi :) Jospa se sun kohdalla pitäiskin paikkansa!

12:22  
Anonymous Anonymous said...

Hehe, kattelin äsken tässä Oulussa pihalle ja haaveilin kaikenlaista. Sitte mietin, että käveleepä tuolla tutun näkönen tyttö! Ja sinähän se siellä :D

12:45  
Anonymous Anonymous said...

siis ootsä 95? oon aina luullu et -91

12:50  
Anonymous Anonymous said...

Ihan siisti juttu tavallaa, mut enimmikseen ei koska indiedaysin blogit on muutamaa lukuunottamatta täyttä kuraa ja paskaa ja sun blogis on liia hyvätasoinen niiden muiden blogien seuraks! Just sayin'.. Valtaosa indiedaysin blogibitäjistä on vaan jotai mediaseksikkäitä tyttörukkia joilla ei oo mitään käsitystä mielenkiintoisesta teksistä unohtamatta hyvälaatuisia ja hienoja kuvia

12:57  
Blogger Annika said...

Kyllä, tuossa alempana, siinä mihin kirjoitit tän kommentin, lukee että mä olen 17 :-)

12:57  
Blogger Annika said...

Hahhah, olipa sulla sitten hyvä ajotus kun äkkiä viiletettiin menemään! :-D

12:58  
Anonymous Anonymous said...

mitkä on sun mielestä top 5 huonoimmat ja parhaimmat asiat yksin(tai siis ilman vanhempia) asumisessa? :-)

13:05  
Anonymous Anonymous said...

Outoa, että indiedays hyväksyy sun blogissa esiintyvät kuvat alkoholista, kun oot alaikäinen.

13:11  
Anonymous Anonymous said...

Hieno juttu, Annika! Itsekin toivon, ettei sitten tosiaan vaikuta sisältöön, vaan pysyt aitona etkä postausta tehdessä mieti, että mä olen nyt Indiedays -remmissä mukana, pitääpä kirjoittaa niinkuin tähän porukkaan kuuluvat. Sillä yleensä käy noin ja teksti on vaan pelkkää mainontaa/ilmaistuotteiden näyttöä, tapaamisissa ravaamista ja muuta täydellisen tylsää...Sun blogissa parasta on juurikin se sisältö, kun se on arkista ja aitoa, toivon siis todellakin sen säilyvän! Ja sunhan ei blogia tarvitse muuttaa mitenkään, koska muista, että Indiedays valitsi sut porukkaansa kun sun blogi oli ihan tämmönen just niin kuin se on. Tällaisenaan se valittiin joten se kyllä riittää! Enkä mä syyllistä että olisit muuttumassa tai muuta, kuhan tuli mieleen. Postaukset on nykyään ihania! Yleensä hyvällä huumorilla maustettuja, helppoa luettevaa ja mielenkiintoista seurata. Asukuvat hyvälaatuiset ja asut sellaiset että niitä kehtaa kyllä kuvatakkin! Se teini-Annika on todellakin karistunut susta ja vaikutat tosi kypsältä nuorelta naiselta hah!:)) Blogikin on (luonnollisesti) kasvanut sun mukana, vaikka se pari vuotta taaksepäin oleva oli aivan loistava sillä ajalla, ja keräs kyllä faneja. Nyt toivon vaan että lukijaryhmäkin aikuistuis, osa anonyymikommentoijista ei ole tainnut kehittyä henkisesti niiltä ajoilta kun pidit vanhaa blogias......Sori pitkästä kommentista mutta halusin antaa palautetta ja toivottavasti otat kantaa myös vähän tohon mistä alussa puhuin!Hyvää joulua:-)

13:13  
Blogger Annika said...

a) Mä en ole vielä siirtynyt Indiedaysille ja b) lähiaikoina täällä on ollut tasan kaksi kuvaa alkoholista ja kummassakaan mä en ole edes juonut niitä, joten... Mitä mä oon tehnyt väärin? :-D alaikäisenä on kiellettyä kuvata alkoholia?

13:14  
Anonymous Anonymous said...

jeee oonki odotellu millon siirryt indiedaysille :-)

13:17  
Blogger Annika said...

Kiitos aivan ihanasta kommentista, piristit ehdottomasti mun aamupäivää! :-)

Ennenkuin luin kommenttisi loppuun ja pääsin vasta tohon "pitääpä kirjoittaa niinkuin tähän porukkaan kuuluvat"-kohtaan saakka, niin mietinkin jo vastaavani, että kerran mun blogi on valittu sinne Indiedaysille juuri tällaisena kun se on, niin se varmasti kelpaa samanlaisena jatkossakin, mutta olitkin näköjään ajatellut itsekkin samalla tavalla! :-) Teen ilmeisesti jotain oikein tän blogin kanssa, joten miksi lähteä "hyvää" muuttamaankaan!

13:25  
Blogger Annika said...

Hmm... en ihan kymmentä kohtaa jaksa luetella, mut huonointa on ehdottomasti se, jos on ihan kamala nälkä ja kova väsymys painaa päälle, niin kukaan muu ei vaan tee sulle sitä ruokaa :-D vaikka kuinka ramasee, niin se on pakko vaan laahustaa kauppaan jos jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Tää johtaa kyllä monesti siihen, et jättää vaan syömättä väsymyksen takia, mut onneks on toi toinen osapuoli jolle täytyy kokata päivittäin, niin ei kerkee ihan nälkään nääntymään.

Paras juttu on ehkä se, että saa olla omassa rauhassa aina kun sitä kaipaa ja myöskin se, että jos ei jaksa siivota, niin voi elää sikolätissä kenenkään valittamatta (ellei poikaystävää lasketa...) :-)

13:29  
Blogger Satu said...

Mun mielestä tää on tosi mahtava juttu :) Onnea paljon, jään innolla seurailemaan blogiasi :)

13:35  
Anonymous Anonymous said...

Voi vitsit kivaa!:) Sulla on ihana blogi, ja oot oikein kypsä nuori nainen:) Ja arvaas mitä, ostin juuri yhdet housut mitä hehkutit tässä yks kaunis päivä:)

13:44  
Anonymous Anonymous said...

Niin mutta tarkotinkin sun vastauksia, en toisten positiivisia tai negatiivisia kommentteja, vai kumpi tässä nyt ymmärsi väärin?

13:45  
Blogger Annika said...

Niin, mäkin puhuin mun vastauksista ja siitä, kuinka viime postausta lukuunottamatta oon saanut jokaiseen kommenttiboksiin kehuja, kuinka hyvin vastailen nykyään kommentteihin.

13:49  
Blogger Annika said...

Kiitos! Ja heh, ihanaa laittaa "hyvä kiertämään" ;-)

13:50  
Anonymous Anonymous said...

paljon onnea!mäki oon kyllä miettiny, että mikset oo jo indiedaysillä!:)aiotko viettää joulun oulussa vai perheen kanssa Lahdessa?Hyvää joulua ja railakasta uutta viotta! :)

13:51  
Blogger Annika said...

Mä lähden sunnuntaina takas kotiin viettämään joulua mun oman perheen kanssa :-) kiitos ja samoin!

13:52  
Anonymous Anonymous said...

paljon onnea, ihan huikea juttu!
kiitos aivan loistavasta blogista, piristät aina uusilla postauksilla tosi paljon ja siksi olenki jäänyt aivan totaallisesti koukkuun, että pitää monta kertaa käydä kurkkaamassa päivän aikana, ootko kirjotettu jo jotai uutta :-)

-Ninni

ja ainiin, tervetuloa ouluun haha!

13:57  
Blogger Miraauh said...

Mäkin oon täällä sormet ja varpaat ristissä :--)

13:58  
Anonymous Anonymous said...

Mä arvasin heti, kun mainitsit jotain jonkun postauksen lopussa! Mutta paljon onnea ja toivottavasti viihdyt siellä :) Olet muuten ihan hirvittävän kaunis tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa! Ihanaa joulua ja onnea ensivuodelle :)

14:01  
Blogger Andre said...

Ihan sika siistiä. :) onnea!

14:16  
Blogger Pauliina said...

Eikä, onnea kauheesti! :) Oon lukenut tätä sun blogia vasta alle kuukauden ja huhhuh kun oon jo kiintynyt tähän! Odotan nimittäin aina joka postausta ihan malttamattomana :-D Eli onnea, oot kyllä ansainnut tän! Ihana blogi! ♥

kisstherain-p.blogspot.com

14:21  
Anonymous Anonymous said...

olitko eilen karismassa? näin sut, oot tosi kaunis!

14:22  
Anonymous Anonymous said...

mikä juttu tää indiedays-juttu on? valitaanko sinne vai...?

14:31  
Blogger Annika said...

Nyt oot tainnut nähdä jonkun mun kaksoisolennon tai erehtyä päivästä, toissapäivänä nimittäin kyllä olin, mutta eilen en :-)

14:32  
Anonymous Anonymous said...

Millä muokkailet kuvia? Haluisin tietää kun toi picmonkey tuli maksulliseks et millä voisin muokkaa!

14:54  
Blogger Tuulia said...

Mä arvasin, mä arvasin, jee! En kyl tosin arvannut, minne sun blogi muuttaa ;) Mutta onnea hirveesti, ihana kuulla!

14:55  
Anonymous Anonymous said...

No sunhan ei edes tarvitse käydä töissä kun alat bloggaa Indiedaysille!
Huhujen (en tiedä kuinka paljon pitää paikkaansa) mukaan siitä saa ihan kelpo palkkaa, joten sulle jää paljon aikaa kaikkeen muuhun kivaan.

15:31  
Blogger Anna said...

Voi että, onnea paljon! Mä jo kerkesin tätä arvailemaankin. Oon myös huomannut joissain blogeissa että muutosta on tapahtunut muuton jälkeen mutta uskon kyllä että sä et jotenkaan siihen kallistu, ainakin toivon niin, tää on tosi kiva tälläsenä :)

Ja noihin johonkin anoihin sun kommentointitavasta; ei kaikilla voi olla aina hyvä päivä ja sillonkun mä olen kommentteja sattunut lukemaan, ei siellä kovin tylyjä vastauksia ole ollut. Ja totta kai, jos joku valittaa sulle, niin on sullakin oikeus vastata vähän tylymmin eikä olettaa niin ystävällistä vastausta. :)

Hyviä jouluja muuten sinne!

15:32  
Blogger Vilma said...

Aivan ihana blogi, täytyy alkaa seurailemaan! :)

http://vilmavilmaa.blogspot.fi/

16:00  
Blogger Rosa Penttinen said...

Vähänkö jännää! :D Ainoo huonopuoli mun mielestä niissä blogeissa on se, että tohon taustaan ilmestyy ne mainokset...

http://chocorosa.blogspot.fi

16:00  
Anonymous Anonymous said...

Mitä ihmettä miksköhä mä tiesin tästä kokoajan... ihanniinku sä oisit joskus aikasemmin kertonu? :O

16:02  
Blogger Annika said...

En oo kertonut tästä aikaisemmin kellekkään tuntemattomalle :-)

16:08  
Anonymous Anonymous said...

Yritin katsoa tota Indiedays sivua, mutta voisitko vielä selittää vähän tarkemmin että mikä kysyinen sivu on ja mitä se tarkoittaa kun blogisi on pian siellä? :) vaikutat itse ainakin olevan iloinen siitä!

16:14  
Anonymous Anonymous said...

Muutatko siis omaan kämppään vai vilun kaa yhteen? :)

16:20  
Blogger Annika said...

Pixelmatorilla :-) suosittelen kyllä sitä, ihan kelpo ilmaiseksi ohjelmaksi.

16:32  
Blogger Annika said...

Se ei käytännössä tarkoita mitään muuta ku että mun osoite vaihtuu tuohon postauksessa näkyvään osoitteeseen :-) sisällöltään mun blogi tulee olemaan samanlainen kuin se on nytkin!

16:34  
Blogger Annika said...

Asun jo nyt mun poikaystävän kanssa yhdessä mut muutetaan keväällä näillänäkymin vähän isompaan yhteiseen kotiin :-)

16:34  
Anonymous Anonymous said...

Miten oot saanut sun hiukset noin "tuuhean" ja ilmavan näköisiksi näin talvella? Mulla on aina talvisin ihan littana sähköinen tukka, mikä menee päätä pitkin liruna :DD

16:47  
Blogger Annika said...

Mulla on vaan luonnostaan tuuhea tukka, en mä tee niille mitään kummempaa :-D

16:47  
Anonymous Anonymous said...

ootko koskaan jutellu ex mpdl jennalle?

16:58  
Blogger Annika said...

En ole, en tunne kyseistä henkilöä.

17:08  
Anonymous Anonymous said...

ootko ees ikinä nähny häntä esim. kaupungilla?

17:08  
Blogger Annika said...

Mä en oo aivan varma miltä hän näyttää, joten en valitettavasti osaa vastata tähän :-D

17:10  
Blogger emma said...

mitä blogimallia käytät ? :)

17:35  
Blogger maisa said...

oooh ihanaa! oot taas niin nättinä kyllä :) ja onnea ihan sikana kevään ylppäreihin!

18:02  
Anonymous Anonymous said...

Oon ihmetelly aikasemmin miten sun blogi ei ole indiedaysin sivustoilla. Osasin veikkallakki että sinne siirtyis.Ihan kiva vaihtelu seki on.Muista hei ettet ala liian semmoseks mainos blogiks kun ne tapaukset alkaa jo kaikki ärsyttää.
Esimerkiks auroramohn blogi huh! joka postaus jotain mainostusta.

18:44  
Anonymous Anonymous said...

Mähän sanoin, että saisit pian sen kutsun Indiedaysiin!

18:45  
Blogger Annika said...

En osaa sanoa, sillä oon valinnut sen kolme vuotta sitten ja oon muokannut sitä niin paljon, ettei se näytä enää edes yhtään samalta :-)

18:45  
Blogger Annika said...

Muistan kyllä! :-) en oo koskaan lukenut tota sun mainitsemaa blogia, mut tiedän kyllä muutaman jotka vastaa sun esimerkkiä.

18:48  
Anonymous Anonymous said...

http://www.hm.com/fi/product/00984?article=00984-A onko nää ne sun lempparifarkut? :)

19:01  
Blogger Annika said...

Kyllä!

19:11  
Blogger sofia said...

Oo, paljon onnea :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin jatkossa! Innolla odotan uusia postauksia, sulla näyttää menevän ainakin hyvin :) Ihanaa joulua Annika sulle ♥

19:14  
Anonymous Anonymous said...

Oon aika uus lukija täällä sun blogin puolella, voisitkohan valaista, että minkä takia oikeen käyt Oulussa? :)
Onnittelut tästä Indiedaysistä, sulla on aivan ihana blogi kuvineen kaikkineen! :)

19:26  
Blogger emmi said...

Ihanat kuvat susta! Hei mitä oot muuten tykänny uudesta kamerasta? Oon tässä kelaillut uuden rungon ostoa, ja toi 650D ois ykkösenä listalla.

19:40  
Anonymous Anonymous said...

Tuutko saamaan palkkaa Indiedaysilta? Siksikö sinne siirryt? :-) Onnea uudelle blogille anyway sitten kun sen aika koittaa!<3

19:48  
Anonymous Anonymous said...

Niin ja eikö sitten tästä bloggailusta saa jotain palkkaakin kun siirtyy indiedaysin alaisuuteen :O Näin mä olen ainakin käsittänyt. Mutta tosi kiva juttu kyllä :---)!

19:58  
Anonymous Anonymous said...

Joo tulee kutsu.

19:59  
Anonymous Anonymous said...

ihania kuvia susta! toivottavasti löydät välivuotes aikana sen "jutun" mitä haluut tehdä tulevaisuudessa! :-) toivotan sulle onnee tulevalle vuodelle, oot upee ihminen :)

ja noista kommentteihin vastaamisesta vielä, en tiedä mistä ihmiset on saaneet päähänsä että vastaat jotenkin tylysti niihin.. ymmärrän että et jaksa laittaa jokaisen lauseen perään hymiötä että varmasti idiootitkin tajuaa että et ole tyly tai pahantuulinen! keep going, mun mielestä sun vastaamistavassa ei oo mitään vikaa :-) !

20:31  
Anonymous Anonymous said...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012122116483964_uu.shtml

Onko sukua?

20:42  
Anonymous Anonymous said...

sanoit sillon että sun blogi ei ees oo indieday tyylinen ?

20:47  
Blogger Annika said...

Ei ole.

21:10  
Blogger Annika said...

Ilmeisesti jotenkin on, jos mua pyydettiin sinne mukaan :-)

21:10  
Blogger Annika said...

Mun poikaystävä on kotoisin Oulusta, siksi käydään siellä suht usein :-) ja kiitos!

21:18  
Blogger mira said...

hienoa! onnea paljon tästä upeesta yhteistyöstä ID:n kanssa (:

21:18  
Blogger Annika said...

Oon kyllä tykännyt! Vaikka oonkin käyttäny tätä vasta viikon, niin on sellanen olo etten enää haluis palata entiseen :-D ainoo huono juttu tässä on, et esim. asukuvia 50mm objektiivilla otettaessa osasta tulee tosi usein epätarkkoja (tai vähintään esim. vyötäröstä alaspäin kuva on hieman sumea) enkä oo vielä ottanut selvää, että mistäköhän toi johtuu.

21:20  
Anonymous Anonymous said...

mikset jää jouluksi ouluun vilun kaa?

21:55  
Anonymous Anonymous said...

voii että, onnea paljon! :-)

21:57  
Anonymous Anonymous said...

Asia onkin joskus ollut niin, että ihan ystävällisiin kommentteihin on vastattu tylysti. Eli ei siihen tylysti vastaamiseen tavallaan ole ollut mitään hyvää syytä. Mutta ainakin minun mielestä asia on kyllä jo muuttunut parempaan suuntaan :)

22:01  
Anonymous Anonymous said...

Andshegrewup.blogspot.com < kato tuolta

22:07  
Blogger Annika said...

Koska mä haluan mennä jouluksi kotiin.

22:14  
Anonymous Anonymous said...

Nii i kannattaa jos on vaa mahollisuutta!:)

22:25  
Anonymous Anonymous said...

ois kiva jos tekisit sitte meikkipostauksen! :)

22:29  
Blogger emma said...

jääkö sulla silti bloggeriin blogi vai siis hä ? :D sori en oikeen tajua!

22:29  
Blogger Annika said...

Niinkuin kerroin tossa tekstissä; mun blogi siirtyy kokonaan kyseiseen osoitteeseen ja kaikki tänne sivulle tulevat ohjataan automaattisesti uuteen osoitteeseen. Blogi ei siis jää Bloggeriin, vaan siirtyy postauksineen kaikkineen uuteen osoitteeseen :-)

22:32  
Blogger emma said...

ahaa :)

22:38  
Anonymous Anonymous said...

Sara oli siellä..

22:50  
Anonymous Anonymous said...

Paljon raha- ja tuotehyötyä. Tuskin sinne muuten haluaa

23:12  
Anonymous Anonymous said...

Onnea! :)
Pidän siitä, ettet ainakaan näin blogissasi vaikuta mitenkään itserakkaalta, vaikka elämäsi näyttää olevan täydellistä! :D

19:00  
Blogger Annika said...

Kiitos! :-) Ja hei, mun elämä on kaukana täydellisestä; mä oon vaan ihan tavallinen 17-vuotias :-)

19:02  
Anonymous Anonymous said...

Tää onki hauska juttu.. Jos vaikka kysymys on ollut, että kuinka vanha olet ja vastaus on ollut "17". se on tyly vastaus...
"17 :D :D :D <3 <3 <3 <3 <3" kelpaisi joillekkin teini lukijoille.

13:53  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home