Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I'VE BEEN A REALLY GOOD GIRL THIS YEAR

11/21/12

I'VE BEEN A REALLY GOOD GIRL THIS YEAR

Täältä tulloo postaus, joka onkin muodostunut jo lähes perinteeksi näin joulun alla (vaikka tällä kertaa oonkin ehkä hieman etuajassa): nimittäin joululahjatoivepostaus! Seuraavanlaista ois mun haavelistalla tänävuonna.. Joulupukki, huhuu!

Untitled

1 Uusi kamera, nimittäin se paljon puhuttu Canon EOS 650D! Jos nyt kuitenkin otetaan hieman realistisempi alku tälle listalle, niin havittelen joulupukilta enemmänkin pientä rahallista avustusta mun kameranhankintaprojektiin. Koko kamerasta en kehtaa edes haaveilla, mutta pieni avustus kelpaisi enemmän kun hyvin! 2 Oon mennyt ihan sekaisin sisustusjutuista. Meillä on poikaystävän kanssa ollu suunnitelmissa muuttaa ensi keväänä vähän isompaan kotiin ja oon jo nyt alkanut haaveilemaan kaikista ihanista sisustustavaroista! En millään malttais oottaa enää hetkeäkään. Kunhan vaan ensin löydettäis se täydellinen koti, niin vois alkaa vaahtoomaan näistä ihan luvan kanssa! 3 Remingtonin Pearl Pro Curl-kiharrin! Mä en oo ikinä omistanut mitään kunnon kiharrinta ja nyt tää tulis enemmän kuin tarpeeseen. Oon pohdiskellut pitkään tän ja Pearl Wandin välillä, mut tykkään enemmän hieman suuremmasta laineesta, joten tää ois ehkä mulle sopivampi. Jos te ootte nähneet noita jossain kaupoissa, niin näköhavaintoja saa antaa, mun on nimittäin ehkä pakko käydä ostamassa toi itselleni joululahjaksi, jos sitä ei löydy pukinkontista! 4 Söpöt puhelimensuojakuoret! Mun on pitänyt tilata tollaset kuvassa näkyvät pinkit härpäkekuoret jo vaikka kuinka pitkän aikaa, mut en oo vaan ikinä saanut aikaseks. Vilu, vink vink.. 5 Raha ei oo ikinä pahitteeksi! Niitä käyttäisin luultavasti salikorttiin, jo edellämainittuun kameranhankintaan ja ihan vaan elämiseen.

Olipas mulla tylsiä toiveita tällä kertaa. Musta tuntuu, et vanhetessa lahjatoiveiden keksiminen tulee vaan vaikeemmaksi ja vaikeemmaksi, kun ei enää toivotakkaan vaan niitä uusia Barbeja ja pehmoleluja :-D Ja aina sitä vuoden kuluessa miettii että "tätä mä toivon sitten joululahjaksi", mut kummasti se pää tyhjenee näin joulun alla.. No, siitä syystä ei ainakaan tullut mitään turhia toiveita mun listalle! Oishan sitä tietysti voinut toivoa vaikka Canada Goosen takkeja, Hunterin saappaita ja tuhat muuta juttua, mut meidän joulupukki ei oo ainakaan tähän mennessä ollut koskaan mitään miljonäärityyppiä ja hyvä niin.

Mitä teidän lahjatoivelistalle sisältyy tänävuonna vai oonko niin ajoissa, et muut ei oo ees miettinyt tollasia hömpötyksiä vielä?

Labels:

134 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Onks kivaa mennä stubin kaa lenkille??

16:37  
Blogger Annika said...

Hyvä että sä näytät tietävän mun päiväohjelman paremmin kuin minä itse! :-D En kuitenkaan oo menossa sinne, kun mulla on vähän muuta tekemistä.

16:38  
Anonymous Anonymous said...

onpa nätti kollaasi! :)

16:38  
Blogger Emma said...

Tää on ihan hirveetä kun alkaa olemaan viimeset hetket toivoa joululahjkas mitä vaan mieleen tulee keneltä haluua :-D ens vuonna listalla taitaa olla imuria ja kattiloita ja sen jälkeen kun ne on kasattu muutaman joulun jälkeen niin ei enää viitikään pyytää mitä tahansa kummeilta tai serkuilta :-D pitää suis nauttia viime hetkistä lapsena...

16:39  
Blogger Unknown said...

Mistä lakanat :-) ?

16:50  
Anonymous Anonymous said...

Tigerissä on tommosia timannti kuoria 3€;)

16:51  
Blogger Annika said...

Blaah, miks mä en oo nähnyt?! :-D ei kyllä varmasti oo just tollasia ihanuuksia.

16:53  
Blogger Annika said...

H&M! Kaikki sisustusjutut on H&M Homen :-)

16:53  
Blogger Sirpa said...

Voi tuo hopeinen pyöreä rasia on upee! Omalla listalla on ainakin spotify premium puoleksi vuodeksi, puhelimeen mukana kannettavat kaiuttimet ja just kans niitä puhelimen kuoria :) tuollaset blingit kuoret ois kivat!

17:05  
Blogger Iina said...

Kamera ja kiharrin on omalla lahjalistallanikin ehdottomasti! Tosi saman tyyppinen ja samoi juttui sisältävä lista mulla myös :)

17:08  
Anonymous Anonymous said...

tää oli vähä samaa luokkaa joskus sen 'miks sara on viel himas?'-lauseen kans :-D (ku sen piti vissiikaiehkä lähtä johki?) :Dd

17:12  
Blogger Janni said...

Omia joululahjatoiveita ei kans erityisemmin ole ja en o ehtiny miettiin. Panikoin lähinnä mitä ostaisin poikaystävälle?! (:

17:17  
Anonymous Anonymous said...

Anttilassa on tota kiharrinta paljon hyllyssä :-)

17:28  
Anonymous Anonymous said...

Häiritseekö ketään muuta lukijaa täällä lukea nykyään noin pikkuruista tekstiä?(ennen oli muistaakseni vähän suurempaa?) En siis tarkoita tätä mitenkään pahalla,itse vain pidin enemmän entisestä kirjainkoosta(: (vaikka kyllähän tuota näkee lukea)

17:28  
Anonymous Anonymous said...

mä haaveilen myös tosta paksummasta kiharrinraudasta! Itte omistan sen ohuemman ja sekin on tosi kiva, mut onhan noi isommat laineet paljon rennommat! :)

17:33  
Blogger Noora said...

Sokokselta oon ostanu tuon saman kihartimen ja en voi muutakun kehua! :)

17:36  
Anonymous Anonymous said...

toi on niin totta että miettii vuoden aikana että "toivon joululahjaksi sitte tätä" mut nyt ku kaverit ja perhe kyselee mitä haluisin lahjaks ni ei oo kyllä yhtään mielessä et mitä on silloin aatellu! :-D mut tosi kivoja ja hyödyllisiä toiveita sulla, toivottavasti joulupukki on samaa mieltä ja tuo ne ;-)

17:41  
Anonymous Anonymous said...

Mulla ois toivelistalla semmosta pientä ku uus sänky, isompi läppäri, uus puhelin, mustat converset haha :-D no mut niitä realistisempia toiveita ois uus reenikassi, rahaa (ja ne conssit) ja kaikkee tarpeellista, esim. pussilakanoita, astioita jne.. :-) kivoilta näyttää sun toiveet, varsinki noi metalli(rasiat) on supersöpöjä!

17:43  
Blogger Annika said...

Näyttääköhän tää mun koneella jotenkin suuremmalta kuin muilla? :o sillä mulla tää on ihan hyvän kokoista! Voin kyllä laittaa tota muutaman prosentin isommaksi kohta :-)

17:45  
Blogger Miia said...

mun toivelistalla on kameraan uus objektiivi, onepiece, rahaa ja joku kiva Guessin koru! :)

17:53  
Anonymous Anonymous said...

mulla on toi kiharrin ja se on tosi hyvä mutta tulee siis tosi isoja laineita! :)

17:55  
Blogger LUMI said...

Hei mistä noi hopeet ja kultaset laatikot on? :)

18:02  
Anonymous Anonymous said...

musta tää fontti on iha sopiva, ku osa on valittanu pienuudesta?:o
muthei toi on aivan totta, että pitkin vuotta tulee mietittyä sillai "joo tätä mä toivon sitte joululahjaks" ja eihä sitä tietenkää joulun alla enää muista :Dd

18:03  
Blogger Jenna said...

Mistä tigerista :)? Siis onks se joku kauppa vai? Missä?

18:12  
Blogger Annika said...

Se on sellanen (ihana!!!!) krääsäkauppa ja täällä Lahdessa se on ainakin Trion alakerrassa Postin ja Thai Kitchenin vieressä! :-)

18:14  
Blogger Annika said...

Kaikki kuvan sisustusjutut on H&M:ltä! :-)

18:14  
Blogger Annika said...

Kiitos vinkistä! ;-)

18:15  
Anonymous Anonymous said...

Mä löysin oman pro curlin Robinhoodista :-) Joutu ettii tosi pitkää, ku ei löytyny gigantista, anttilasta, citymarketista eikä prismasta!

18:15  
Anonymous Anonymous said...

Ihan outoa lukea näitä kommentteja ku meidän perheessä ei olla enää muutamaan vuoteen ''toivottu'' mitään lahjoja :D eikä kukaan saa koskaan mitään isoja juttuja, paitsi yhtenä vuonna sisko sai uuden puhelimen ja toisena vuonna veli sai miniläppärin.. Ois kyllä jotenki kiva jos ns kehtais toivoo jotain ihan vaikka tarpeellista tavaraa :D ku kyllä me lahjoja saadaan mut sellasia tosi pikkusia ja melko turhia härpäkkeitä, mutta silti hyvän mielen tuovia! Niin ja pieniä lapsia meidän perheestä ei enää löydykkään. Anteeksi ihan kamalasti tää vuodatus, pakko vaan ilmaista kateudentapaista tunnetta jollain tavalla ku en kotona viitsi inisemään käydä (okei ehkei sun blogiin vuodatus paras mahdollinen vaihtoehto ollu heh) :-D mut hyvää joulunodotusta annika! :)

18:33  
Anonymous Anonymous said...

Hah et oo todellakaa ainut joka miettii jo tässä vaihees joulutoiveitaan. Koska minä! :D
Oon tässä miettiny varmaan syyskuusta jo joululahjatoiveita... outo vai outo? :D okei, ehkä vaa tosi lapsenmielinen.. Täytän enskuussa 16 ja joka vuotinen perinne on ollu se et kirjotan iskälle joululahjatoivelistan semmoselle enkeli paperille ja laitan sen kirjekuoreen ja vien sen hänen tietokonepöydälleen :D

Mut nii^^ One piece ois kiva saaha, se on semmonen kivan lölli, lämmin ja ihana! ja vielä vaaleenpunasena kiitos♥
sit uus laukku ois kova sana! villasukkia ja ainiin, uus puhelin! Tuo edellinen hajoo käsiin :D

Tällee vielä lopuks et löysin siun blogin vasta äskettäin ja kiinnostuin heti, sulla on tämmönen ihana lifestyle tyylinen blogi!
Oot vielä tosi persoonallisen näkönen hampaittes kanssa, oot supersöpö (:

Hyvää ja rauhallista joulun odotusta sulle Annika! :)

18:46  
Anonymous Anonymous said...

Aivan ihania noi sisustustavarat! :D ja saat kyllä kertoa sitten mielipidettä jos ostat/saat kihartimen :)

18:53  
Anonymous Anonymous said...

miks et hyväksyny sitä kommenttia, missä oli linkki? ):

18:56  
Anonymous Anonymous said...

Ku mietit noiden kahden kihartimen välillä, niin mulla on ne molemmat. Oon kyl tykänny molemmist paljon, mut jotenkii tuntuu et tol isommal ei oikeen ne kiharat/laineet pysy kovin pitkäää..hyvä jos sen illan, jolloin kiharran. Pear wandilla taas pysyy montaki päivää... Mut saattahan se olla et mun kiharrus tekniikassaki on jtn vikaa ton isomman kohalla tai jtn vastaavaa:D En nyt tiiä oliks täst mtn apuu, mut aattelin kuitenki mainita xDD

19:09  
Anonymous Anonymous said...

miten saat tehtyä tommosen kollaasin tai mis muokkaat? kiitti etukäteen vastauksesta :)

19:14  
Anonymous Anonymous said...

missä te vietätte joulun! :-) tai vietätkö sä oman perheen kaa ja vilu omansa :) me tässä poikaystävän kanssa mietitään, että pitäiskö molempien mennä jouluksi kotiin vaikka ihanaa olisi viettää yhdessä..

19:20  
Anonymous Anonymous said...

ootko aikonu avata formias tässä joskus? :D

19:22  
Blogger Annika said...

Mä vietän kotonani ja Vilu kotonaan vaikka ihanaa oiskin viettää sitä yhdessä! :-) harmittaa jo nyt ajatella, että joudun olemaan joulun erossa joko siitä tai mun perheestä, mut joulu on kuitenkin niin perhejuhla, että ainakin vielä meinaan viettää sitä ihan kotona. Oivoi, ei ois tällasta ongelmaa, jos kotipaikkakuntien välillä ei ois kuuttasataa kilometriä...

19:25  
Blogger Annika said...

En oo saanut vähään aikaan mitään missä ois ollut sisällytettynä linkki! :o Mitäköhän mahdat tarkoittaa..

19:26  
Blogger Annika said...

Hmm, ompas ärsyttävää! Toisaalta haluisin mielummin isoa kiharaa kuin pientä, mut jos ne ei kestä kauaa niin... Blaah :-( ehkä mä ostan toisen ekana ja toisen myöhemmin!

19:26  
Blogger Annika said...

Pixelmatorilla teen, liittämällä leikattuja kuvia uuteen erilliseen pohjaan :-)

19:27  
Blogger Annika said...

En oo aikonut :-D

19:27  
Anonymous Anonymous said...

vinkki kaikille: jos näyttää liian pieneltä teksti niin painakaa ctrl ja + niin suurenee:-)

19:59  
Blogger Reetta / Reetta Kristiina said...

Ihan sama homma täällä. Aina vaan käy hankalammaks joululahjatoiveiden kanssa. Sun toiveet oli kyllä realistisia ja käytännöllisiä ja noi sisustusjutut (varsinkin noi laatikot)on tosi kivoja! (: Itse ajattelin toivoa vaan jotain pehmosia paketteja ja ehkä jonkun kivan kirjan, lahjakorttikin jonnekin olisi oikein mukava. Joulukarkkeja saan yleensä aina kaikilta sukulaisilta, joten niitä tuskin tarvitsee edes toivoa.

20:25  
Anonymous Anonymous said...

sitä, missä kysyin et minkä ikänen oot tossa kuvassa, missa sulla on etuhiukset ja siin oli linkki yhteen blogiin.. Haluutko uudestaan sen linkin? :D

20:28  
Blogger Elina said...

Munkin on yleensä vaikee keksii lahjatoiveita. Niitä alkaa sit kauheesti keksimään siinä vaiheessa, kun jouluun on 1-2 päivää aikaa ja joulupukki on jo hankkinu lahjat mulle :D mutta tänä vuonna oon jo lokakuussa keksiny tavaraa listalle! Tärkeimpänä varmaan lahjakortti johonkin vaatekauppaan (:

20:32  
Blogger Annika said...

En oo kyllä saanut mitään tollasta! Uskaltaisin kuitenkin sanoa tietäväni millasta kuvaa meinaat ja se on otettu kaksi-kolme kesää sitten :-) vissiin vuonna 2010. Sillon mulla ainakin viimeks oli otsatukka :-D

20:32  
Anonymous Anonymous said...

"meidän joulupukki ei oo ainakaan tähän mennessä ollut koskaan mitään miljonäärityyppiä ja hyvä niin."

ahhah, ja viime jouluna sait tietokoneen, sara kameran ja ipadin ja pikkusiskotki ties mitä?:D

20:51  
Anonymous Anonymous said...

nii, no mut saattaahan ne sul kestää! ehkä mullakii ku kokeilen eri taval tai laitan vaik enemmän lakkaa.. Ja ainakii tolla saa oikeesti semmosii isoi kiharoit :)

20:53  
Blogger Annika said...

..joita varten oltiin pitkään säästetty rahaa. En ymmärrä tollasta törkeetä huutelua, kun kaikkea ei kuitenkaan asiasta tiedetä.

20:53  
Anonymous Anonymous said...

mulla on just tuo kiharrin ja tosi hyvä ainaki mulla on pysyny ! yleensä muilla kihartimilla on jo illan aikana suoristunu mutta tolla vielä seuraavaaki päivänä on :) suosittelen, ja ainaki anttilasta löytyy!

20:55  
Anonymous Anonymous said...

o: en varmaa sit lähettäny tms. :d

20:56  
Anonymous Anonymous said...

kivoja toiveita! vois itekkin toivoo tollasta kunnon kiharrinta, oon nimittäin nii kyllästyny vääntämään kiharoita aina suoristusraudalla :S
onko teiän perheessä muuten tapana että lapset ostaa vanhemmille lahjat?:)

21:00  
Anonymous Anonymous said...

tää ei kyllä liity tähän postaukseen, mut levitätkö meikkivoiteen sormilla vai miten? ja entä bb-voiteen(silloin kun käytät sitä) :)

21:01  
Blogger Annika said...

Meil ei oo oikee ikinä ollut mitään "tapaa" että välillä ostetaan ja välillä ei :-) Mä meinaan kyllä hommata, sillä musta se on niiiin väärin, et vanhemmat tekee aina kaikkensa hommatakseen lapsille joululahjoja, eivätkä itse saa mitään. Okei, ei ne joululahjat oo enää mikään iso juttu siinä iässä, mut silti, joku pieni juttukin voi piristää tosi paljon! :-)

21:15  
Blogger Annika said...

Ihan sormilla laitan, meikkivoiteen sekä BB-voiteen :-) oon kyllä kokeillu sieniä ja siveltimiä sun muita, mut ihan vaan sormet toimii mulla parhaiten.

21:15  
Blogger lintsi said...

mun koneella toi on ainaki ihan hyvänkokonen:)

21:16  
Anonymous Anonymous said...

Mullakin on molemmat, isommalla tulee paljon kivemmat kiharat, mutta pysyy tosiaan paljon huonommin. Pienemmällä raudalla kiharat pysyy hyvin yön yli ja vielä seuraavankin päivän (ja ennen näitä pearl wandeja mulla ei ollut koskaan elämässäni pysynyt mitkään kiharat, ihan sama millä ne oli tehty ja mitä aineita käytetty), mutta isomman laineet meinaa suoristua jo saman illan aikana. Tosin, paremmin ne isollakin tehdyt kiharat pysyy, kuin minkään muun (esim. lämporullien, piipparin tms.) avulla tehdyt kiharat.

21:17  
Blogger Annika said...

Ihanaa, just tota mä toivoinkin! :-) Munkaan tukassa nimittäin lämpörullakiharat ei kestä kovin kauaa, mut noista kahdesta oon kuullut paljon hyvää siinäkin suhteessa.

21:18  
Anonymous Anonymous said...

omast mielest eituu isoja kiharoit tost kihartimest, mut gigantin netti kaupas on remingtonin kiharrin mut paksumpi!:)

21:26  
Anonymous Anonymous said...

Mulla on toi kyseinen kiharrin myös ja suosittelen kyllä sitä :) Omani ostin Lahden Sokokselta, et sieltä pitäis ainakin löytyä :)

21:40  
Anonymous Anonymous said...

anttilasta kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa! ite oon ostanu sieltä kaikki kihartimet, suoristimet, föönit ja vastaavat joka vuos ennen joulua ja yleensä remingtonin tuotteet on viel niihin aikoihin alennuksessa :-)

21:47  
Anonymous Anonymous said...

Kivoja juttuja! Mulla on toivelistalla ainoastaan daniel wellingtonin kello, koska täälläkään päin ei oo mitään miljonäärijoulupukkeja näkyny, niin ei sitten kehtaa ihan hirveitä toivoakaan. Mutta mulla ei kyllä olis mitään ongelmia keksiä pidempääkään listaa :D kyllä toki kelpuuttaisin mm. Jumpinin, kännykän suojakuoret, kuulokkeet, sisustusjuttuja, mulberryn laukun... Ja vaikka mitä! :D

22:13  
Anonymous Anonymous said...

Ostin ite just ton kyseisen kihartimen Anttilasta joku ehkä viikko pari sitte! Makso kai 40e ja oon ollu tosi tyytyväinen, suosittelen :)

22:29  
Blogger Elina said...

Ostin ite Sokokselta muutama kuukaus sitten ton kihartimen, suosittelen! :)

22:36  
Anonymous sofia said...

noh mä taas oon sellanen, että joka joulu keksisin hyvinkin helposti toiveita :D! mutta tää joulu on poikkeus kun ollaan thaimaassa reilu pari viikkoa joten se on mun joululahja vanhemmilta niin ei muuta viitti toivoa..:)

paitsi sukulaisilta saatan saada jtn pienempää :D. ja toivottavasti sun toivees toteutuu suurimmaks osin! :)

22:45  
Anonymous Anonymous said...

taas näitä kermaperse teinejä toivomassa "joulupukilta" kaikkee taas maasta taivaaseen. kasvakaa ny helvetti sentään, kai ymmärrät että vanhempas on joulupukki ja rahat lähtee niiltä käsin. voi että, kannattais joskus kunnioittaa vanhempiaankin.. eikun ainiin, raha vaan kelpaa..

03:38  
Anonymous Anonymous said...

tässä huomaa taas kuinka kiittämättömiä ihmiset ovat! annika petraa vähän..

03:40  
Blogger Annika said...

Joskus mä ihan todella mietin, että miks kaikista tuhansista blogeista nää aivopierut rantautuu juuri mun kommenttiboksiin.

Ensinnäkin, luitko mun tekstiä ollenkaan vai teitkö päätelmäsi pelkästään ton kuvan perusteella? Jos oisit nimittäin lukenut, niin oisit saattanut ymmärtää, että mä, kermaperseteini, meinaan ostaa esimerkiksi kuvan kameran ja kihartimen itselleni joululahjaksi, ihan itse säästetyillä rahoilla. En tosin oo ihan vielä sisäistänyt että mitä vanhempien "epäkunnioittamista" tollaisessa toiminnassa on? :-D Ja toiseksi, tiedän varsin hyvin että mun vanhemmat on niitä joulupukkeja (oonko typerämpää vähään aikaan lukenut..) ja joulupukki-kohdat oli kirjoitettu sellaisella kummallisella jutulla, kuin huumorilla höystettynä. Kannattais sunkin joskus kokeilla, voit toivoa joulupukilta vaikka pienen pussillisen sitä kuuluisaa huumoria joululahjaksi!

09:15  
Blogger Annika said...

Saanko kysyä, että miten sulla voi olla minkäänlaista käsitystä siitä, kuinka kiitollinen mä olen siitä tietokoneesta, jota olin toivonut monta vuotta kunnes vihdoin sain sen? Mähän oisin voinut vaikka tehdä päivittäin kaksi vuotta kotitöitä saadakseni sen tai muuta vastaavaa. Pliis, pyydän että tuutte oikeesti aukomaan päätänne vasta sitten, kun tiedätte kaikki puolet jostain asiasta, koska harvoin oikeesti tiedätte.

09:18  
Anonymous Anonymous said...

Mä ainaki ostan mun vanhemmille lahjoi koska mulle tulis muuten tosi huono olo joulun ku mä saan lahjoi mut en olis ite hankkinu mitään.ja varsinki ku tiiän et ne ostaa aina 200-300 euron edest lahjoi per lapsi niin must on sit ihan oikein et antaa itekki jotain:-D tuli vaa mielee tost yhest kommentist!

09:24  
Anonymous Anonymous said...

Asutko sun poikaystävän kanssa jo yhessä? :)

09:28  
Anonymous Anonymous said...

Haha mulla on ehkä kaksmielinen ajattelu, mut tosta vikasta lauseesta tuli mieleen jotain ihan muuta ku meikkivoiteen levitys :DD

10:01  
Anonymous Anonymous said...

Hei miten oot muokannu ton sinisen "läpikuultavan" laatikon tohon kuvan päälle :) ois tosi kiva jos jaksaisit neuvoa <3

10:28  
Anonymous Anonymous said...

nice:DD sun comebackeja on kiva aina lukee, ku sulla on aika terävä kieli ku pääset sanomaan! :D huhhuh ei voi ko huumorilla ottaa nuita ihmispaskojen kommentteja

11:46  
Anonymous Anonymous said...

Vittu mitä idiootteja täällä on taas liikkeellä

12:08  
Anonymous Anonymous said...

tee postaus sun lempi alkoholijuomista xd

13:02  
Anonymous Anonymous said...

toi pearl wand on iha paska :(

13:28  
Anonymous Anonymous said...

Sama, jouluna on kuitenki kyse antamisesta :)

13:31  
Anonymous Anonymous said...

Siis hyi helvetti mitä stalkkaajia D: sairasta

14:16  
Blogger Annika said...

Toi kuvassa oleva kiharrin ei oo Pearl wand :-)

16:15  
Blogger Annika said...

I agree! Se on vaan kaikkein paras tunne, kun tietää ostaneensa toiselle hyvän lahjan ja se lahjan saaja pitää siitä :-)

16:16  
Blogger Annika said...

Joo kyllä!

16:17  
Blogger Annika said...

Maalaamalla ton kokoisen laatikon tolla värillä ja sitten häivyttänyt sitä vähentämällä opacitya. :-)

16:17  
Anonymous Anonymous said...

et vaan osaa käyttää sitä.

16:32  
Anonymous Anonymous said...

hei miten sä teet noita "kollaaseja" ilman että tonne kuvan reunalle jää ne tympeet kuvan rajat?

17:25  
Anonymous Anonymous said...

Koska vilu aikoo armeijaan mennä?

17:57  
Anonymous Anonymous said...

Hahah ei oo todellista, päivän naurut irtos kyl tästä :D

17:59  
Anonymous Anonymous said...

Mistä toi alemman postauksen neule on?:-)

17:59  
Anonymous Anonymous said...

Tee postaus Naked Truth-aiheesta! Olis kiva saada sutkin mukaan siihen kun monet muutkin bloggaajat on jo siihen liittyneet:) ja mitä jostain sun vanhoista blogiajoista muistan, oot muistaakseni tosi nätti ilman meikkiäkin!

18:31  
Anonymous Anonymous said...

tämä ei liity mitenkää tähän postaukseen, anteeksi siitä mutta mun on ihan pakko kertoa että näin viime yönä unta sinusta ja vilusta :-D aamulla olin hieman hämilläni että mitenhä juuri te päädyitte mun uneen, haha! tunnetteko muuten ketään Valtteria oikeasti? unessa menitte viettämään vip-bileitä jotka oli jonkun Valtterin synttärit :-D kyllä unet sitten on välillä vaan niin outoja!

18:31  
Blogger Annika said...

Haha, tunnen parikin Valtteria! :-D

18:52  
Blogger Annika said...

Chicnovalta!

18:53  
Blogger Annika said...

Siis mitkä rajat? Eihän tonne tuu mitään rajoja ellen mä itse sellasia sinne laita :-)

Vai puhutko kaikkien kuvien reunalle tulevista rajoista? Mulla on värit säädelty niin, että ne on näkymättömiä/kokonaan pois.

18:54  
Blogger Annika said...

Sitten kun on sen aika. Et varmaan ihan kauheesti tee sillä tiedolla? :p

18:55  
Anonymous Anonymous said...

nyt oon enemmän hämmentyny entä aamulla :-D

19:57  
Anonymous Anonymous said...

Mitä annoit sun perheenjäsenille viime jouluna? :)

20:46  
Anonymous Anonymous said...

Entiiä onks tätä jo täällä sanottu, ku en kahlannut kommenteja läpi niin toi kiharrin löytyy ainaki ihan lahden anttilasta (: 40€

21:39  
Anonymous Anonymous said...

Onko vilu vielä koulussa? Onko viimistä vuotta:)

22:29  
Anonymous Anonymous said...

Missä tapasitte poikaystäväs kanssa ja muuttiko hän sun takia lahteen?

22:31  
Blogger Annika said...

Mun kaverin tupareissa ja ei muuttanut, asui jo ennen sitä täällä.

22:32  
Blogger Annika said...

Tokaa vuotta!

22:33  
Anonymous Anonymous said...

Oi ihania puhelimen kuoria! Mistä nappasit noi kuvat niistä? :) (mul ei viel ees oo iPhonee mut silti kattelen kuoria... no oon kai optimisti)

02:43  
Anonymous Anonymous said...

ooonko ainoo kenen mielestä annika bloggaa pelkän ilmasen kaman takia, tää ulkoasuki on niin ruma ku mainoksia joka nurkassa -.- ei tässä sun bloggauksessa oo mitään aitoo enää ku jotain puhelinkuvia ja niiden ansioista saat ilmast kamaa ja en ole kateellinen mua vaan ärsyttää että sun edelline blogi oli paljon aidompi.. tää on nyt vaan tällästä teempä nyt kun saan kaikkee ilmaseks ja oot ihan vitun ylimielinen.

12:13  
Blogger Annika said...

Ne on täältä: http://www.miniinthebox.com/ :-)

12:17  
Blogger Annika said...

Harmi jos oot tota mieltä :-( no, kaikkia ei voi koskaan miellyttää ja sille en voi mitään.

Mietin vaan että mitäköhän blogia sä oot oikein lukenut, jos täällä muka on vaan puhelinkuvia? :-D mä oon jo nimittäin pidemmän aikaa käyttänyt nimittäin lähes poikkeuksetta pelkkää kameraa postauksia tehdessäni.

12:23  
Anonymous Anonymous said...

^-- Joo, vaikka sä NYT käytätkin kameraa ja oot käyttäny jonkun aikaa, koko alkublogi oli pelkkiä iPhone-kuvia. Itekki ihmettelen miksi edes bloggaat? Tunnut olevan aina huonolla tuulella ja tympeenä vastailet ystävällisiinkin kommentteihin. Ootko mielestäs niin erikoinen ja nautit siitä ku sulle tulee niin paljon kehuja? Et ite seuraa ketään etkä ikinä kommentoi muiden blogeja. Aina vaan sinä sinä sinä.

12:53  
Blogger Annika said...

Anteeks, mutta miten se kutittaa sun peppua jos mä oon ennen käyttänyt puhelinta bloggaamiseen? Eikö se oo tärkeintä, miten mä nyt sen teen? :-)
Bloggaan sen takia, että mä tykkääm tästä ja tää on se "mun juttu". Oon tosi harvoin huonolla päällä ja vastaankin mun mielestä nykyään kommentteihin paljon paremmin kuin ennen ja lähes poikkeuksetta ystävällisesti, enkä mä yksinkertaisesti voi muuttaa sun käsitystä "tympeistä kommenteista", vaikka päällä seisoisin. Mun mielestä on muitakin tyylejä vastata ystävällisesti kommentteihin, kuin tyyliin "hanaaa!!!!!111 :));):) kiitos rakas<3<3", vaikka kaikki ei sitä selvästi käsitäkkään. Ja niinkuin oon täällä tuhannesti sanonutkin, niin en kuvittele olevani yhtään mitenkään erikoinen, vaan itseasiassa ihan tavallinen lukiota käyvä 17-vuotias tyttö.

Ja nää kommentit huvittaa mua kaikesta eniten, missä jotkut luulevat tietävänsä kaiken mun elämästä tän blogin perusteella :-D kuten esimerkiks ton, että en lue kenenkään blogeja. Sun iloksesi (tai ehkä sittenkin harmiksesi?) saanen ilmoittaa että kyllä luen, en vaan niin että ne näkyy mun Blogger-profiilissa kaikille. Kommentoin kyllä tosi harvoin, sillä en oo vaan ikinä ollut kova kommentoija, eikä kaikki yksinkertaisesti oo sellasia. En ymmärrä miten se tarkoittaa, että "aina vaan minä, minä, minä", mitä itsekästä on olla kommentoimatta blogeihin? :-)

13:19  
Blogger Pauliina said...

Sun blogi on ihan lempparini, vaikka löysin vasta äskettäin! ♥ Ihana postaus, täytyis varmaan itsekin alkaa miettimään lahjatoiveita... :)

kisstherain-p.blogspot.com

15:06  
Anonymous Anonymous said...

mistä se punanen huivi on mikä sulla oli tänää kaupungilla? ja kysykö sara sulta lupaa ku pisti kuvas formiinsa?

17:00  
Anonymous tsiibadii said...

haha :D jos oon oikein käsittäny nii eikös vilu oo -93? Sä valmistut ennen sitä vaikka oot -95 khehe :D
PS: oon samaa mieltä sun kaa siitä että vastaat kommentteihin paremmin nyt kun ennen! Mustakin ennen tuntui siltä, että vastaat ystävälliseenkin kritiikkiin vähän töykeesti.. Hyvä ettet enää! :) Ja ymmärrän kyllä HYVIN, että tekstistä ei kuulu äänensävy, joten kaikki ottaa sitten kommentit/vastaukset vähän erilailla eikä välttämättä ihan niinkuin se oli tarkoitettu.

17:11  
Anonymous Anonymous said...

mun peppua ei kutita tällä hetkellä ollenkaan. joten voisitko lakata sanomasta asioita joista et tiedä yhtään mitään.

17:45  
Blogger desorden said...

Oi näitä joululahjapostauksia on aina yhtä kiva lukea :)

17:48  
Blogger Annika said...

Zarasta! Ja ei kysynyt... :-D

17:48  
Blogger Annika said...

Joo, näin pääs käymään kun mä menin vuotta aikasemmin kouluun ja se kävi lukiota 2 vuotta, ennenku vaihto kauppikseen! :-D

Ja tosi kiva kuulla! :-)

17:49  
Anonymous Anonymous said...

Melkein joka postauksen kommenteissa joku mainitsee siitä, että vastaat tympeesti ihmisille. Eikö se mietitytä sua yhtään? En tarkota, että sun pitäis jokaseen paska kommenttiin suhtautua neutraalisti, mutta ihan normaaleihinkin asioihin joita kysytään tulee tympeä vastaus. Jos sua ärsyttää toistaa samoihin kysymyksiin aina vastauksia niin miksi vaivaudut edes vastaamaan? Eikö olisi järkevämpää ja aikuismaisempaa olla vastaamatta kuin vastata töykeästi? Toivon ettet ala tähänkin vastaamaan tyylillä "mitä se sun peppuas kutittaa miten mä vastaan". Oot kohta täysikäinen käyttäytyisit myös niin.

18:42  
Blogger Annika said...

Mun päässä on varmaan jotain vikaa, sillä ei oikeestaan mietitytä. Niinkuin mä myöskin lähes joka kommenttiboksissa aina vastaan, niin mä en yksinkertaisesti voi sille mitään jos jonkun muutaman ihmisen mielestä mä vastaan tympeesti tai oon töykee ihminen. Tuhannet lukijat näkevät mun vastaukset kuitenkin ihan normaaleina (minut itseni mukaanlukien), joten siitä voi sitten vähän lähteä miettimään, että kenen ajatusmaailmassa on jotain vinksallaan.

Mua harmittaa hirveesti, et jotkut lukijat oletettavasti luulee meidän bloggaajien olevan jotain täydellisiä superihmisiä, jotka pystyvät kymmeneen asiaan samaan aikaan ja miellyttämään kaikkia samaan aikaan. Valitettavasti se ei kuitenkaan mee niin, sillä tosielämässä kaikkia kanssaeläjiä ei yksinkertaisesti vaan voi miellyttää ja se pätee erityisesti täällä blogimaailmassa. Siispä asiat onkin järkevintä hoitaa niin, että miellyttää ees sitä suurinta osaa kymmenistä tuhansista lukijoista.

Mä en oo mielestäni ees julkaissut vähään aikaan mitään paskakommentteja, joten meillä on kai niistäkin hieman erilainen käsitys, jos löydät täältä vastauksia sellaisiin. Jos sellaisia kuitenkin julkaisisin, niin tässä kommentoinnissa mun motto on pääpiirteittäin, että "niin metsä vastaa kuin sille huudetaan". Sama pätee myöskin neutraaleihin kommentteihin, niihin mä vastaan mielestäni hyvinkin neutraalisti.

18:59  
Anonymous Anonymous said...

Etköhän sä nyt vähän liioitellut, sulla ei todellakaan ole kymmentä tuhatta lukijaa, koska suurin osa sun rekisteröityneistä lukijoista kirjoittaa myös anonyyminä.

19:23  
Blogger Annika said...

En liioitellut. Nään mun blogin kävijätiedoista esimerkiksi päivittäiset näytöt ja uniikit kävijät.

19:25  
Anonymous Anonymous said...

tunsitko/tiesitkö sä sen lahtelaisen tytön kuka kuoli? :(

19:51  
Blogger Annika said...

En tuntenut, mut se oli meidän koulussa yläasteella ja oon nähnyt hänet monesti koulussa :-(

20:02  
Anonymous Anonymous said...

Awww! Canon camera ! Me want thaaat ! I thing it takes wonderful photos ! Have you ever heard something about Roumania country? Have you relatives there?

20:24  
Blogger Annika said...

Nope, I don't have any relatives there :-)

20:25  
Anonymous Anonymous said...

Oh, its good. I asked you that because last night, i had a weird dream with you, i dont know why, and i thought that you have any relatives here and thats the cause. Anyway :))

20:31  
Blogger Annika said...

Ei luoja noi anot.. :D naurettavaa tommone valittaminen! Sun blogi on just hyvä tälläsenä ku se on ja sä olet annika ihana älä koskaa lopeta bloggaamista! ;---)

21:42  
Blogger upside down said...

Kyseinen kamera tavoittelemisen arvoinen! Ei tuota pettymystä ihan perusasetuksillakaan. :)

22:06  
Blogger Annika said...

Niin mä vähän oon ymmärtänytkin! ;-)

22:11  
Anonymous Anonymous said...

kiitos annika tästä ihanasta sivusta! oon rakastunu moniin nuihin kuoriin... :-) mutta ooks sää ennen tilannu tuota? Tuonno pitää luoda käyttäjätunnukset ja kaikki, nii että tiiäks sää onko tuo sivusto turvallinen jne? :D

ps. sulla on aivan ihana blogi ja oot älyttömän kaunis, jatka samaan malliin! ;-)

14:41  
Blogger Iida said...

Mulla on käytössä se Remingtonin Pearl Wand ja oon kyllä tykännyt siitä paljon. Sillä saa kyllä aika suuria kiharoita, jos ottaa vaan isomman osion hiuksia yhdellä kertaa kiharrettavaksi ja ei pidä niitä sen puikon ympärillä niin kauhean kauaa. :) Ja kuten tuolla ylempänä joku jo kommentoi, niin kiharat pysyy kyllä ihan seuraavaan päivään asti ja tuota kiharrinta on tosi helppo käyttää!

19:16  
Anonymous Anonymous said...

osaatko sanoo jos tuolta osotteesta tilaa tollaset iphone kuoret, niin paljon ne tulee maksamaan?=)

12:29  
Blogger Annika said...

Yksinkertaisesti sen verran, mitä siellä sivuilla niiden kuorien hintana lukee :-D

12:33  
Anonymous Anonymous said...

eitule mitään toimituskuluja?

13:17  
Blogger Annika said...

Sen näkee sieltä sivuilta :-) en mä tiedä, en oo mikään tietopankki varsinkaan, kun en oo tilannut sieltä yhtään mitään.

13:20  
Anonymous Anonymous said...

...pahoittelen edellisen kommenttiani jos loukkasin sinua ( kulutuksesta) en halua henkilökohtaistaa vaan yleistää nykyihmisten käsittömätöntä kulutusta mikä ei ole todellakaan tarpeen. onnen ja päivänpiristyksen löytää muutenkin kuin uuden tavaran hankkimisesta. Kaikkea hyvää sinulle Annika!

20:56  
Blogger ennna said...

mulla on toi sama kiharrin ja ostin sen kärkkäiseltä joku aika sitte :)

18:51  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home