Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MEIKKIPUSSIN UUMENISSA

10/25/12

MEIKKIPUSSIN UUMENISSA

Mä en oo ikinä ollu ihan hirvee meikkien himohamstraaja ja ostankin yleensä uusia vaan sillon, ku edelliset vetelee viimesiään. Sikspä mulle ei oo kertyny tähän mennessä ihan hirveitä meikkivarastoja, vaan lähes kaikki mun omistamat meikit mahtuu mun meikkipussiin. Arkipäivisin mä raahaan mukanani miniversiota isommasta meikkipussistani ja siellä kuljetan vaan välttämättömimmät päivänpelastajat, kuten esimerkiks rasvan, huulirasvan, ripsarin, meikkivoiteen ja minihajuveden. Tässä siis pientä katsastusta mun meikkipussin sisään!

IMG_6062
Mä oon todennu kaikista parhaaks naamarasvaks ton Nivean Soft-voiteen, se on tarpeeks kosteuttava ja paksu, mut imeytyy kuitenkin tosi äkkiä! Huulirasvana mä käytän yleensä tota Blistexin sinisessä purkissa olevaa mönjää, Nivea Cremeä tai Bepanthenia, ihan huulien kunnosta riippuen. Mä tykkään rasvata käsiänikin tosi usein, siks mulla kulkee aina myös käsirasva mukana ja viimeaikoina se on ollu toi Dermosilin Hand cream.
Rasvat on mulle tosi tärkeitä kuivan ihon takia ja jos mun pitäis valita vaan yks kosmeettinen tuote mitä käyttäisin loppuelämäni ajan, niin se olis luultavasti toi Nivean valkonen pönikkä! Tai Blistexin huulirasva. En kyllä pärjäis ilman kumpaakaan.

IMG_6115
Ja sitten meikkipohjatuotteisiin! Mä en oo vieläkään löytänyt sitä just mulle täydellistä meikkivoidetta. Kesämmällä tykkäsin käyttää BB-voidetta ja tota Ihon Sävyn Heleyttäjää sekotettuna toisiinsa, mut näin syksyisin ja talvisin oon valkonen ku lakana, eikä toi ei oo se kaikista paras yhdistelmä mun iholle.
Mun uusin (ja samalla huonoin) meikkiostos on toi L'Orealin Lumi Magique-meikkivoide ja voin sanoo, et en kyllä tuu uudestaan ostamaan sitä, se ei vaan sovi mulle. Aurinkopuuterina mä käytän yleensä sellasta Rimmelin perus arskapuuteria, mut viimeks kun en löytänyt Stocmannilta niitä, niin nappasin mukaani ton Natural Coden Mineral bronze & blushin, joka ei aja kyllä aurinkopuuterin virkaa kovin hyvin, mut muuten ihan kelpo tuote!
Ja hei, jos jollain teistä ois vinkkailla mulle jotain hyviä meikkivoiteita, niin huudelkaapa niitä tonne kommenttiboksiin! Mä oon nimittäin kyllästynyt testailemaan aina toinen toistaan huonompia meikkivoiteita ja haluun jo löytää sen oikean.

IMG_6149
IMG_6156
Mä oon löytänyt lemppariripsarini Natural Coden Eye dramatizerin ihan vahingossa! Keväällä Ouluun lennettäessä unohdin nimittäin koko meikkipussini kotiin ja käskytin poikaystävän hakemaan mulle lähikaupasta ihan minkä vaan ripsarin - tän se toi ja muuta en oo sen jälkeen käyttänytkään. Pidentää kivasti, mut ainoo miinus siinä on sen kosteus - kuivuu hitaasti ja meikkauksen jälkeen saakin aika usein pyyhkiä ripsaritahroja kulmakarvojen alta pois. Rimmelin Exaggerate-niminen eyeliner on suht hyvää ainakin tällasen tumpelon käsissä kerran vuodessa käytettynä ja kulmiin oon todennu parhaaks Seppälän parin euron kulmakynän (jonka itseasiassa juuri huomasinkin olevan eyeliner..).

IMG_6203
Huulissa mä käytän harvoin yhtään mitään huulirasvaa lukuunottamatta. Jos niihin jotain joskus kuitenkin sattuu sutaisemaan jotain muuta kuin huulirasvaa, niin yleensä kyseessä on Viva la Divan tai BeYu:n huulipunat, Natural Coden huulikiilto, Oasapilta tilattu pinkki huulikiilto tai Make up storen tosi pigmenttinen kiilto. Mä vaan jotenkin viihdyn paremmin ilman, kun ei tarvitse huolehtia niiden tahraantumisesta tai leviimisestä. Oon mielummin luonnonlapsi! :-D

IMG_6196
Kynnetkin mulla on useimmiten ihan vaan luonnontilassa laiskuuden vuoksi, mut meikkipussissa on kuitenkin aina jotain satunnaisia lakkoja. Kyllä mä niitä kynsiä silti välillä jopa jaksan hoitaa: useimmiten taustalla näkyvällä Trindin kynsienhoitosetillä, johon kuuluu muunmuassa kynsinauhojen hoitoaineet, kynsien vahvistuslakka ja Hand repair-käsivoide.

IMG_6246
Tällähetkellä mulla on käytössä Versacen Bright Crystal-hajuvesi. Ostettaessa sain mukaani myös kolme Versacen minihajuvettä, joita on helppo kuljettaa mukana päivittäin. Useimmiten käytän tota Bright crystalia, mut viimeaikoina kilpailevan suosikin roolin on ottanut toi Yellow diamond-testeri, joka on myöskin tosi hyvän tuoksuista!

Tällasta kuuluu mun meikkipussiin tällä hetkellä, toivottavasti tää oli mieleen niille meikkipussipostauksen toivojille. Kivaa torstainalkua kaikille! 

Labels:

123 Comments:

Blogger Leona said...

Kokeile maybellinen fit me meikkivoidetta! Se on ihan paras! Mä käytin kans kesän bb voidetta ja nyt halusin vähän peittävämmän, sisko suositteli tota fit metä mut mä olin vähän skeptinen koska jokainen maybellinen meikkivoide mitä oon testannu on ollu surkee, mutta tää, tää on parempaa kun mun aikasemmin käyttämä lancome teint miracle! Joten todellakin suosittelen :)

09:54  
Anonymous Anonymous said...

En itse ole vielä kokeillut Fit me -sarjan tuotteita, mutta monet on kehunut niitä ja niissä on monta erisävyä. Mutta itse tykkään (ainakin tällä hetkellä) Lumene hydra drops Moisturizing Foundation with artic spring water and oat milk :-) Tuubi on kyllä pieni, mutta kauan se on kestänyt! Suosittelen lämpimästi.

♥: http://heli-urlovesadrug.blogspot.com

10:00  
Anonymous Anonymous said...

ite käytän meikkivoiteena maybellinen super stay 24h nestemäistä meikki voidetta, se on tosi peittävä mutta ei kuitenkaan sellanen "raskas", ja siihen sekotan vähä bb-voidetta sekaan (:

10:11  
Anonymous Anonymous said...

Tää oli tosi hyvä postaus, mukava lukea!

10:23  
Blogger Ilona said...

Clarinsin Teint Haute Tenue meikkivoide on ainakin tosi hyvää ! Tosin ei oo mikään halpa, mutta meikkivoiteissa mä ainakin uskon, että vähän kun panostaa niin saa paljon parempaa..

10:28  
Blogger Isa Laine (iisku) said...

Ui, ihana tää postaus! :)

10:44  
Anonymous Anonymous said...

Kiva tällenen "aihepostaus" välillä, tykkäsin!:-) Lisää näitä, oot ihana♥

11:00  
Blogger Jennika said...

Ostin eilen Lancomen Teint Idole Ultra 24h-meikkivoiteen ja vaikka käyttökertoja on takana nyt vasta kaks niin luulenpa, että ostan samaa kun toi loppuu :)

11:01  
Anonymous Anonymous said...

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/rimmel-wake-me-up-vitamin-boost-foundationmeikkivoide/1144545/17641/14111/14111/14111
Ihanan heleä lopputulos, itse ainakin tykkään :-)

11:06  
Blogger Anniku said...

Mä ostin kanssa tota ja se on ihanaa, koska mullakin on tosi kuiva iho, niin toi kosteuttaa samalla :) oon kans tyktänny et meikkivoiteeks toi on mun mielestä aika kevyttä, mutta silti peittää/tasottaa ihoa sopivasti!

11:11  
Anonymous Anonymous said...

Dream satin liquid! ja sulle sävyks aika vaalee varmaan.

11:12  
Blogger Annika said...

Osaan kyllä itse valita sävyni, lähinnä niitä meikkivoidevinkkejä tässä haettiin :-)

11:21  
Blogger Annika said...

Mitäs muita "aihepostauksia" ois toivelistalla? ;-) täytyy pistää mietintämyssyyn!

11:22  
Anonymous Anonymous said...

bodyshopissa on maailmanparas meikkivoide,jos sinulla on tosikuivakin iho niin kannattaa ottaa se moisture faundation ja vaikka hintaa onkin 22 euroa nii on kyllä hintansa arvoinen! :)

11:36  
Blogger Eveliina said...

Kokeile ihmeessä Lumene Natural Coden mattameikkivoidetta! :-) Se ei oo liian paksua ja levittyy tosi hyvin. Mulle ainakin tää on tosi hyvä kun ei oo hirveesti mitään peitettävää kasvoilla, et just tasottaa sitä ihon sävyä.

11:37  
Blogger Salla said...

Maybellinella on Fit Me ja Dream satin liquid tosi hyviä meikkivoiteita.
Max Factorilta ehdottomasti Second skin foundation -tosin vaalein sävy on ainakin itselleni talvisin liian tumma.
Fit Me ja Second skin on tosi kevyitä ja riittoisia, joten siksi olen itse tykännyt niistä :)

11:42  
Anonymous Anonymous said...

Ihana postaus, kiitos:))

11:47  
Blogger Kirsi said...

ootko kokeillu mineraalimeikkivoiteita? Mulla käytössä lily lolo ja oon kyllä tykännyt. Ihoni on varsinkin talvisin kuiva ja herkkä. Toi lily lolo ei oo vaan kovin peittävää, mutta itse olen käyttänyt sen kanssa hyvää peitevoidetta, niin lopputulos on ollut mieleinen :) Puuterimainen meikkipohja vaatii vain hyvin kosteutetun ihon. Kosteussuihke tai joku todella kosteuttava voide on must!

11:47  
Anonymous Anonymous said...

Ei liity nyt itse postaukseen, mut kun nykyään postailet näin säännöllisesti ja usein, niin kiinnostaa et tuleeko sulle koskaan stressiä tai mietitkö et ''voi ei pitäis postata'' jos et ole postannut vähään aikaan? :-)

11:50  
Blogger Annika said...

Enemmänkin tulee sellanen ärsytys jos tekis hirveesti mieli postata, mut ei vaan oo mitään hyvännäköstä materiaalia. Nyt mulla on ainakin ihan hirvee bloggausinnostus päällä ja oonkin tehnyt tän viikon postaukset melkein kaikki varastoon pari päivää sitten, kun mulla oli vielä kamera käytössäni :-D

11:55  
Blogger Essi said...

toi fit me ja super stay 24h on kyl munki mielestä ollu parhaimmat mitä mulla on koskaan ollut ! suosittelen :)

11:58  
Anonymous Anonymous said...

Lumenen Natural Coden mattameikkivoide on tosi hyvä. Itellänikin on tosi kuiva iho ja epäilin aluksi että se ois liian kuivattava, mutta vaikka jättääkin aika matan pinnan niin on silti kostettava. Se antaa semmosen just hyvän luonnollisen peitteen eikä näytä niinku ois paljon meikkiä. Suosittelen!

12:00  
Blogger Emilia said...

Mua alko kiinnostamaan nuo hajuvedet, mistä oot ostanu ne?:)

12:06  
Anonymous Anonymous said...

Maybelinen Fit Me -meikkivoiteen oon todennu hinta-laatusuhteeltaan superhyväks!

12:15  
Anonymous Anonymous said...

itse käytän loreal true match minerals ja on muuten hyvä! :) kestää todella kauan, kun ei tarvi laittaa sitä naaamaan ku ihan vähäsen vaan :)

http://www.ozpharmacyonline.com.au/images/L%27Oreal%20True%20Match%20Minerals%20N6%20Honey%20Glow.jpg <- tuo siis :) itsellänikin on kuiva iho ja kunnon kosteutuksen jälkeen tuo ei kuivata, eikä jää liian rasvasen näköseks, tykkään!

12:32  
Blogger Annika said...

Laivalta! :-)

12:41  
Anonymous Anonymous said...

Jep! se on paras noista suht edullisista :)

13:04  
Anonymous Anonymous said...

Tee postaus sun laukuista/kengistä!

13:06  
Anonymous Anonymous said...

Clarinsin Teint Haute Tenue! :)

13:07  
Blogger HerminiCa said...

Mulla ollu kanssa tuo versacen bright crystal... rakastin sitä mutta se teki temput siinä vaiheessa kun oli ehtiny käyttää vasta puolet siitä: SE HAJU MUUTTU KAMALAKS :S siis niin pahaks ettei sitä tunnista enää hajuvedeks, enkä ymmärrä miten kun en säilytä sitä edes arskassa enkä ihme lämpötilois. Ja siin vaihees se oli ollu vasta puol vuotta vanha puteli :( Sinne meni mulla ainakin yli puolet rahoista hukkaan :/

http://lolimte.blogspot.com

13:07  
Blogger Annika said...

Aijaa, mulla on kyllä säilyny ihan hyvänä vaikka se on ollu mulla jo melkein puoli vuotta! :-)

13:12  
Anonymous Anonymous said...

"Kokeile ihmeessä Lumene Natural Coden mattameikkivoidetta! :-) Se ei oo liian paksua ja levittyy tosi hyvin. Mulle ainakin tää on tosi hyvä kun ei oo hirveesti mitään peitettävää kasvoilla, et just tasottaa sitä ihon sävyä." Yhdyn tähän, toi on itellä ainakin toiminut tosi hyvin!

13:17  
Blogger Anniina Huttunen said...

Mulla on kans lumi macigue enkä tykkää siitä yhtään :( En itsekään ole löytänyt vielä sitä oikeaa, joten en valitettavasti osaa auttaa tässä asiassa:)

13:37  
Anonymous Anonymous said...

riippuu vähän mitä haluut siltä meikkivoiteelta tietenkin :) ite oon tykänny cliniquen even betteristä, isadoran lift & cover ainakin, tosi samantapasia, mutta toi isadora on halvempi ja ei niin peittävä ja siinä on vaaleempia sävyjäkin. en ite pysty tota cliniquee käyttämään koska se on liian tumma nyyh:(

13:39  
Anonymous Anonymous said...

maybelline dream satin liquid meikkivoide, Se ei oo liian paksua ja levittyy hyvin.

13:43  
Anonymous Anonymous said...

Diorin forever tai nude yksinkertaisesti parhaimmat meikkivoiteet ikinä! Tosin melko hintavia, mutta itselläni kestäneet ainakin aina kauan ja eivät tunnu kumpikaan yhtään paksulta ja iho "hengittää". Itse en muita meikkivoiteita enää osta, forever ja nude ovat todellakin ainakin minulle " ne oikeat " :)

14:00  
Anonymous Anonymous said...

Oon lukenu sun blogia jo pitkään ja tää on tosi ihana! Joten mietin et miten sä oot saanu noin paljon lukioita? ;O ootko mainostanu tätä alkuaikoina jostain vai miten niitä lukijoita alkoi kertymään? :) Ois kiva jos vastaisit!

14:08  
Blogger Maria said...

Maybellinen fit me. Ennen tätä meikkivoidetta olin kokeillut valehtelematta kymmeniä eri meikkivoiteita ja olin jo aikeissa luovuttaa. Pakkohan mulla oli joku meikkivoide olla ja seuraavaksi marssisin sokokselle pyytämään apua. Myyjän kanssa yhdessä valittiin sävy, sekä merkki. Nyt mulla on tätä kolmas pullo menossa! Ihan älyttömän riittoisa, todellakin mukautuu ihon omaan sävyyn ja pysyy kasvoilla koko päivän! Ihan huipputuote!

14:09  
Anonymous Anonymous said...

Voi että sun blogistas on tullu tosi kiva ja postaat nykyään tosi usein; TYKKÄÄN! :) tsemppiä bloggailuun!

terkuin espoolais tyttö!

14:13  
Anonymous sofia said...

miks tää nauratti mua, ''sulle sävyks aika vaalee varmaan'' ja sit toi sun vastaus :DD. mut mä ostin vähän aika sitte fit me meikkivoiteen ja ei ainaka mulle sopinu kun päivän aikana naama alko kiiltään niin paljon että huhhu! :D mut sulle saattas vaikka sopiakkin jos on kuiva iho niin paremmin :)

mä taas oon sit tykänny eniten loreal infalliblesta, mutta se on aika paksua ja peittävää :-)

14:23  
Blogger Virve said...

Oli kiva saada sulta tälläne ns 'teemapostaus' :)

14:38  
Anonymous Anonymous said...

lorealin bb voide on superhyvä!:)

14:43  
Anonymous Anonymous said...

Tuo Nivea Soft on kyllä ihan number 1! Siitä en luopuis itekkään mistään hinnasta :D

14:59  
Anonymous Anonymous said...

fit me on kyl oikeesti hyvää :) nimimerkillä oon testannu kans kaikki maholliset :D

15:02  
Anonymous Anonymous said...

Maybellinen Dream Satin Liquid-meikkivoide on koettu hyväksi vuosien varrella! :D Myös tosi monet mun kavereista käyttää samaa ja niidenkin mielestä se on tosi jees! :)

15:07  
Blogger Elina said...

Kiva postaus :-) Jos et oo vielä löytänyt täydellistä meikkivoidetta, voisin suosittella Lumene Natural Coden Matt makeup meikkivoidetta mustassa tuubissa. Mun ehdoton lemppari!

www.herstylishlife.com/

15:09  
Anonymous Anonymous said...

itse olen käyttänyt The Body Shopin kosteuttavaa meikkivoidetta, ei ole liian peittävä, imeytyy hyvin ja kosteuttaa + SPF 15 ! todella hyvää :-)

15:30  
Anonymous Anonymous said...

Fit me on hyvä meikkivoide!

15:30  
Anonymous Anonymous said...

itsekään en oo löytäny sitä oikeeta meikkivoidetta vielä, kaikki maailman voiteet kyllä testattu, ja sitte ku tulee uusia ni en jaksa ees vaivautua testaamaan. en nyt sit itekkää osaa suositella ku maybellinen 24H, jota täl hetkel käytän ja sitä onki menny kahen putilon verran. varmaan kyllä vaihan ku toi uusi pullo loppuu.
ja ripsareista itelleni oon todennu parhaaks masterpiecen max factorilta ja sitte maybellinen (kai) se kultanen putilo, mitä mm. eva longoria on 'mainostanu' :-)
sen oikeen löytäminen on kyllä vaikeeta, niin tosielämässä kun meikeissäkin :--D

15:32  
Anonymous Anonymous said...

video postaus ois aika kiva !

15:33  
Anonymous Rosa said...

Joe Blascon Ultrabase-meikkivoide. Säilyy korjailematta iholla koko päivän, riittoisa, mulla kestänyt jo vuoden verran! Peittävä, upea, ihana, sopii kaikille ihotyypeille. Tätä meikkivoidetta vois kehua loputtomiin! Hinta n. 50 € luokkaa, mutta joka sentin arvoinen. Love it ♥

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/joe-blascomeikkivoide/187692/46768/13968/13968/13968

15:36  
Anonymous Anonymous said...

tee annika pliiiiiis video postaus joskus ? :) oot ihana

15:39  
Anonymous Anonymous said...

tuo maybellinen dream satin liquid on mun luotto kans!:D joten suosittelen:)) levittyy hyvin ja semmosta ihanan ohutta eikä semmost inhottavan tunkkastaD:

15:42  
Anonymous Anonymous said...

postaus vaatteista/asusteistasi joita ilman et pärjäis! eli toisin sanoen lempparivaate/asuste -postaus :) voisit jakaa sen vaikka eri kategorioihin, jos tulee liian pitkä postaus, eli vaikka lempparipaidat ja -housut, lempparijuhlavaatteet jne. :)

15:55  
Blogger Emmi said...

http://www.google.fi/imgres?um=1&hl=fi&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=r0dGc0VAPIeR8M:&imgrefurl=http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/garnier-skin-naturalsmiracle-skin-perfector-all-in-onemattapinnan-antava-bb-voide/1554012/46714/13923&docid=QJ1OqX9Z_SGNTM&itg=1&imgurl=http://sokos.s-verkkokauppa.fi/wcsstore/SOK_StorefrontAssetStore/images/product/iso/3600541194830_2.jpg&w=260&h=350&ei=-zaJUMabNo3N4QSEhoC4Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=1132&vpy=266&dur=66&hovh=261&hovw=193&tx=137&ty=123&sig=100376589494147301174&page=1&tbnh=142&tbnw=105&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:12,s:0,i:104
Tota suosittelen ehottomasti!! En voi itekään uskoa et toi todella on BB voide se peittää ihan älyttömän hyvin ja antaa mattapinnan:) en oo ikinä ollu noin hämmentynyt ku testasin tota se oli nimittäin niiiin hyvä!

15:58  
Blogger Elina said...

Rimmelin Wake Me Up on älyttömän hyvä meikkivoide varsinkin jos kun mulla on talvella kuiva ja jotenkin elottoman näkönen iho! Ainut vaan että se vähän "kimaltelee" että jos siitä ei oo ihan varma että tykkääkö nii en sitten tiiä. Mutta ei se kimallus silleen iholla näy :)

16:08  
Anonymous Anonymous said...

Nouu, noita markettien meikkivoiteita on iihan turha ostaa jos haluaa oikeesti hyvän meikkivoiteen. Suosittelisin esim. MACin tai Make Up Storen vähän hintavampia, mutta paljon laadukkaampia meikkivoiteita. Jos siis haluaa meikkivoiteeseen panostaa! :) Hintaa on, mutta kestää myös pitkään.

16:37  
Anonymous Anonymous said...

Lumene Double Stay -mineraalimeikkivoide! Oon käyttäny tätä nyt pari vuotta, enkä todellakaan vaihtais enää mihinkää muuhun. Putilo on aika pieni, mutta ainakin mulla se riittää monta kuukautta :-)

16:50  
Anonymous Anonymous said...

maailman paras meikkivoide on ehdottomasti max factorin lasting performance !! ei kuivuta ihoa, peittää mutta ei näytä pakkelilta ja leviää hyvin !

16:56  
Anonymous Anonymous said...

kannattaa koittaa lumene natural coden matta meikkivoiderra! oon käyttäny sitä jo tosi kauan, enkä aio kyllä luopuakkaan :) se on parasta

17:08  
Anonymous Anonymous said...

Miks sä lainaat sun siskon kameraa niin paljon nykyään? (: Tää ei siis oo mitenkään pahalla tarkotettu, sun blogis on ihana ja tosi piristävää lukee näit uusii tekstei, mut eikö se kamera kuitenkin pääasias oo sun siskon (?), eikä se sitä enää nykyää oo paljoo saanu käytettyy. Johtuuko siitä Cosmopolitan-ehdokkuudesta, tai jotain?

17:18  
Anonymous Anonymous said...

Mulle Fit me ei ainakaa toiminu yhtää kiiltää sen näkösenä naamalla niinku ois tosi rasvanen iho vaikka mullaki on kuiva ollut aina. Maxfactorin ageless elixir on ollu suosittelemisen arvonen :)

17:20  
Anonymous Anonymous said...

Mäki suosittelisin tota Fit me! -meikkivoidetta! Ite ostin heti sillon ku ne tuli ja oon siitä asti käyttänyt sitä, välillä sekotan johkin toiseen meikkivoiteeseen/kasvovoiteeseen jos on tarvis, mut toimii kyl tosi loistavasti yksinäänkin! :)

17:42  
Blogger tannnni said...

Maxfactorin meikkivoidepuikko Pan Stick on mun suosikki! Niin harvoin kun meikkivoidetta käytän. On tosiaan puikossa eli sitä ei voi vahingossa lotrata liikaa, ei sotke ja on kivan tuntusta ja peittää tosi hyvin :)

17:58  
Blogger Victoria said...

Huomaan, että tykkäät käyttää noita lumenen tuotteita!
Joten kokeile ihmeessä lumenen natural code meikkivoideitta numero 11!
Sopii vaalealle iholle, eikä ole paksua ja se kuivuu hyvin.
Mukautuu myös kivasti ihon oikeaan väriin.

Huomasin, että joku tuolla ehdotteli maybelinen fit me- meikkivoidetta.
Nou nou, älä missään nimessä kokeile sitä!
Paitsi jos tykkäät meikkivoiteesta joka jättää ihollesi "tunkkasen" tunteen, eikä kuivu ei sitten millään. Siinä tapauksessa osta se :-D.

18:01  
Anonymous Anonymous said...

Ite tykkään hirmusesti lumenen kuultomeikkivoiteesta! Antaa ihanan kuultavan lopputuloksen ja peittää hipiääkin ihan riittävästi :)

18:15  
Blogger Annika said...

Haha, hyvä tulla syyttämään mua siitä että sitä ei oo vaan yksinkertaisesti kiinnostanut tai sillä ei oo ollut aikaa postata :-D mä oon lainannut siltä kameraa sillon kun se ei itse oo kerennyt postata ja jos se ois halunnu/tarvinnut sitä niin oisin tottakai antanut sen heti takaisin. Teidän on siis ihan turhaa alkaa syyttämään mua siitä jos se ei vaan oo jaksanut postata ja jos se ei tarvitse sitä ja kamera makaa käyttämättömänä sen hyllyllä, niin miksi ihmeessä mä en vois lainata sitä? Onko se sitten jotenkin parempi juttu että se vaan on pölyttymässä sen hyllyllä? En ymmärrä.

18:22  
Blogger Elina said...

Mulla on aika pitkälti samanlainen meikkaustyyli kuin sulla. Oon kans ite ettinyt sopivaa meikkivoidetta vuosia kokeillen kaikkea kalliista halpaan.
Uskoisin, että oon vihdoin löytänyt sopivan ja onkin pysynyt käytössä jo vuoden sama. Oma ihoni on talvisin aika kuiva ja kalpea eikä mikään meikkivoide meinaa levittyä nätisti, vaikka mitkä rasvat tunkis naamaan. Max Factorin Xperiencen Weightless Foundation on kumminkin mulla ollut tarpeeks peittävä, mutta ei omasta mielestäni liian ja levittyy nätisti. Hintaa on n.20e, mutta oon nähnyt usein tarjouksessa. Toiv oli apuu :-)

18:37  
Anonymous Anonymous said...

ei sitä kyl huomaa että sulla on olisi vääränlainen meikkivoide ainakaan kuvissa, oot oikeesti superkaunis ja aidon näköinen! just sun "luonnonlapsius" on tosi kaunista, et yritä liikaa :) ps en oo mikää anomummo joka liputtaa naturalluukin puolesta :D

18:42  
Anonymous Anonymous said...




heii olis tosi kiva jos tekisit vaikka jonkun meikkitutoriaalin, tai semmoinen päivä kuvina postaus :D

18:44  
Blogger SOFIAAHVEN said...

Kokeilin kerran tota Maybelline Fit me ja siihen oon ihan rakastunu !:) parasta meikkivoidetta♥

19:28  
Anonymous Anonymous said...

värjäsitkö jo hiukses tolla aiemmin kuvissa näkyvällä hiusvärillä? oon tässä ettimässä nimittäin hyvää hiusväriä ja sulla on tällä hetkellä niin kivan väriset hiukset! :)

19:28  
Blogger SOFIAAHVEN said...

Fit me on ihan parasta, kannattaa kokeilla:) oot muuten ihan älyttömän kaunis !

19:29  
Anonymous Anonymous said...

fit me:tä kantsii kyllä kokeilla!:)

19:31  
Anonymous Anonymous said...

käytän lorealin Matte Magiqueta, tosi hyvää! semmosta ilmavaa ja sopii ainaki mulle hyvin, toisin ko mitkään nestemäiset:)

19:34  
Blogger Sanna said...

ihanaa etten oo ainoo jolla on ollu täydellinen meikkivoide haussa! mutta vihdoinkin oon löytäny itelleni sopivan meikkivoiteen nimittäin fit me! :) sävyjä on tosi paljon ja helppo levittää eikä kökköönny kuiviin kohtiin.
poikaystävä sanonu monesti ku oon laittanu meikkivoiteen naamaan että kasvot on tosi pehmosen ja sileen näköset :)

19:43  
Anonymous Anonymous said...

vitsi tää sun blogi on kiva ja etenki viime aikoina vielä muuttunu kivemmaksi! tästä jotenki huokuu sellanen hyvä fiilis ja positiivisuus ja oot niin supernätti just siks, ku oot niin luonnollinen ja oma ittes, etkä sellasella geneerisellä hiustenpidennykset-tekoripset-tekokynnet-tekorusketus-meiningillä niinku monet muut bloggaajat. oot vaan niin ihana ja blogisi myös! :) ja on ollu tosi kiva katella myös näitä järkkärikuvia, näyttää hyvältä.

19:49  
Anonymous Anonymous said...

mineraalimeikkivoiteet on kyllä mahtavia! :) ei tarvi käyttää liikaa, niin ei tuu liian peittävää ja iho näyttää tasaselta ja nätiltä + ne säilyy toooosi kauan :)

19:56  
Anonymous Anonymous said...

Hei kannattaa kokeilla sitä Lumenen kosteuttavaa meikkivoidetta! Se ei kuivata ollenkaa niin ku jotkut meikkivoiteet tekee ja on kevyt ja kuultava iholla.

20:04  
Blogger Ella Ilona said...

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/gosh-x-eptional-wear-make-upmeikkivoide/149397/10349/10337/10301
Tää goshin meikkivoide on superhyvä! Ei oo mitenkään erityisen kallis, aika peittävä mutta silti kevyen tuntuinen iholla ja pysyy pitkään!

20:07  
Anonymous Anonymous said...

semmonen että lukijat sanoo mitä kuvaat.

20:07  
Blogger Unknown said...

Mäkin olin just tulossa sanomaan ton fit me-meikkivoiteen :) Ja uskon et se vois sopii sullekkin hyvin, kun mullakin on enemmän kuiva ku rasvanen iho ja toi on mulle just passeli (: lisäks jos peiteepuikkoa tarttee niin se saman merkkinen toi on ihan mahtava kans :D

20:15  
Anonymous Anonymous said...

Lumene Natural Code !!!

20:24  
Anonymous Anonymous said...

Sisleyn meikkivoide on ollu rakkaus! Mulla on kans kuiva iho ja tuo sopii täydellisesti. Suosittelen! Mut en tiedä paljon oot valmis meikkivoiteesta maksamaan? Tuolla Sisleyllä on hintaa se 91e mut on todellakin hintansa veroinen.

20:50  
Blogger Janni said...

Itselläni on toi Fit Me meikkivoide mitä täälläkin näköjään osa on kehunu. Mutta täytyy kyllä nyt tuoda oma mielipiteeni julki, en tykkää kyseisestä meikkivoiteesta. Mullakin on tosi kuiva iho, varsinkin talvella naama kuivuu herkästi ja toi Fit Me meikkivoide jotenkin tuntuu tahmaselta ja kuivat kohdat paistavat läpi!
Tosin toisillehan se voi sopia paremmin.. (:

21:01  
Anonymous Anonymous said...

Ootko alottanu autokoulun :)

21:08  
Anonymous kathh said...

mistä oot ostanu ton luomiväripaletin? :)

21:26  
Anonymous Anonymous said...

Oikeen meikkivoiteen löytäminen on kyl tosi haastavaa.. Just lueskelin netistä uusia meikkivoide ehdokkaita niin ainakin Lumenen BB-voide vaikuttaa aika hyvältä! (http://www.ostolakossa.com/2012/08/lumene-bb-cream.html)

Omasta kokemuksesta Lorealin BB-voide on todella hyvää jos ei hirveästi ihovirheitä ole. Ja täytyy muuten ens kerralla kokeilla tuota Nivean kasvorasvaa! :-)

22:09  
Blogger meirami said...

I've never been a huge makeup hoarder, so I usually buy new products only when previous are running out. That's why I haven't built up any large makeup collections but almost all of my products fit into my makeup bag. Every weekday I drag a mini version of my bigger makeup bag with me, in which I only carry the most necessary day rescuers such as moisturizer, lip-balm, mascara, foundation and a miniature perfume. This is a little peek into my makeup bag!

I've found Nivea's Soft cream to be the best face moisturizer, it's hydrating and rich enough but still absorbs very quicky! As a lip-balm I usually use that Blistex's stuff in the blue pot, Nivea Cream or Bepanthen, just depending on the condition of my lips. I also like to use hand cream quite often so I always carry a hand cream with me, recently it's been Dermosil Hand cream.
Creams are very important for me because of a dry skin and if I should choose only one cosmetic product which I would use for the rest of my life, I think it would probably be the white Nivea jar! Or Blistex lip balm. I don't think I'd survive without them both.

And then about makeup base products! I still haven't found the perfect foundation for me. Earlier in the summer I liked to use BB cream and this Skin Tone Perfector mixed together but now in the autumns and winters I'm pale as a ghost and they aren't the best combination for my skin. My newest (and at the same time the worst) makeup purchase is this L'oreal Lumi Magique foundation and I can tell I'm never gonna buy it again, it just doesn't fit me. As a bronzer I usually use Rimmel's basic bronzer but last time I couldn't find it in Stockmann so I picked up Natural Code Mineral bronze & blush which doesn't work very well as a bronzer but otherwise it's a good product!
And hey, if someone can hint me about good foundations, just put your shout into the comment box! I'm tired of testing worse and worse foundations and want to find the right one already.

I found my favourite mascara, Natural Code Eye dramatizer, just by accident! In the spring when I flew to Oulu, I forgot my whole makeup bag at home and told my boyfriend to get me just any mascara from the convenience store - he brought me this and I haven't used anything else since then. This gives nice length but its only con is wetness - it dries slowly and I often have to wipe mascara stains off from under my eyebrows after doing the makeup. Rimmel's eyeliner called Exaggerate is quite a good product at least for such a clumsy person who uses it once a year, and for the eyebrows I've found Seppälä's eyebrow pencil of two euros to be the best (which I just realized to be actually an eyeliner..).

On the lips I rarely use anything but lip balm. Anyway, if I sometimes happen to swipe something else on my lips, it is usually Viva la Diva or BeYu's lipstick, Natural Code's lipgloss, the pink lipgloss ordered from Oasap or Make up store's very pigmented gloss. But I just feel more comfortable without, then I don't need to worry about smearing or smudging it. I'm rather natural! :-D

Also my nails are mostly natural due to laziness, but I still have some miscellaneous nail polishes in my makeup bag. I do treat my nails occasionally: most often with that Trind's manicure set seen in the background, which includes among others a cuticle conditioner, a strengthening nail polish and a Hand repair cream.

Currently I use Versace's Bright Crystal perfume. When I bought it I got also three Versace's miniature perfumes which are easy to carry around daily. Most often I use Bright crystal but recently the Yellow diamond tester which also has a very nice scent has started to compete with it!

This is how my makeup bag looks like at the moment, hopefully you who asked for the makeup bag post liked this. Have a nice beginning Thursday!

22:28  
Anonymous Anonymous said...

saako sua alkaa seuraamaan instagramissa? :)

22:42  
Blogger Emma said...

Diorin Nuden puolesta liputan mäkin, omistan myös tosi kuivan ihon ja Nude on kosteuttavaa :) On joo kalliimpi kun perus markettivoiteet, mutta kestää kauemmin joten maksaa kyllä siinä suhteessa itsensä takaisin. Ostin ton mun oman purkin elokuun alussa, ja siinä ei näy vielä yhtään kulumisen merkkejä vaikka oon sitä lähes joka päivä käyttäny. Koko kasvoille riittää 1 pieni pumppaus koska voide on niin hyvin peittävää :) Mä olin itse ennen Nudea juuri samassa tilanteessa, kyllästynyt siihen ettei mikään markettimeikkivoide ollut "se oikea", joten kävelin Kicksiin ja siellä myyjä suositteli tota. Oon niin rakastunu ettei mitään rajaa ♥

22:48  
Anonymous Anonymous said...

sephoralla on tosi laadukkaita ja riittoisia meikkivoiteita :)

23:08  
Anonymous Anonymous said...

piti jo eilen kommentoida tänne mutta, kai olet bongannut itsesi cosmosta!! hih olin tarkkana ;)

23:22  
Blogger Annika said...

Hahah, en itseasiassa oo! :-D

23:25  
Blogger Annika said...

Tottakai saa! :-)

23:25  
Blogger Annika said...

Oon saanu sen joskus kauan sitten joksku lahjaks :-) mut se on Revlonin.

23:25  
Blogger Annika said...

Meikkitutoriaalia en tuu tän enempää tekemään, ku uskon että jokainen meikkaava osaa levittää vaan meikkivoiteen ja laittaa ripsaria, enkä kuitenkaan sen kummemmin sitä tee :-) ja oon mun muistaakseni joskus tehnyt jonkunlaisen päivä kuvina-postauksen!

23:26  
Anonymous Anonymous said...

Suosittelen tätä sivustoo, jos sitä meikkivoidetta mietit: makeupalley.com

Ite en osta enää mitään kosmetiikkaa tsekkaamatta sitä tuotetta tuolta ensin. Tarkemmat arviot vaatii rekisteröitymisen, mikä ei kyllä oo iso vaiva, mutta perusarviot näät muutenkin.

Mulla ainaki on tosi vaikee tietää et mikä sitte itelle vois sopia, ku ihmisille sopii kaikille niin erilaiset tuotteet niin ei oikein yhden ihmisen arvosteluun voi luottaa, mutta tuolta saa mun mielestä aika hyvän kokonaiskuvan yleensä tuotteesta, ja välttää just tollaset "hutiostokset", kun sulla nyt toi meikkivoide sit oli.

Aattelin vaan et tosta vois olla hyötyä. :)

23:45  
Anonymous Anonymous said...

Satoko lahdessaki lunta tänään?

00:02  
Blogger Annika said...

Ei, arska on vaa paistanu! :-D

00:12  
Anonymous Anonymous said...

Itse haluaisin suositella Lancomen teint miracle meikkivoidetta! En nimittäin tiedä ketään jolle se ei olisi sopinut ja oman kokemuksen pohjalta voin sanoa, että kerran kun kokeilet paluuta ei ole:D toki se on melko hintava meikkivoide, mutta sanoisin että maksaa itsensä ns. takaisin! :)

00:21  
Anonymous Anonymous said...

Ite tykkäsin kanebon Sensai meikkivoiteesta! Peittää, ei jätä reunoja tai hirveitä oransseja läikkiä :) melko kallista mut laadukasta.

00:31  
Anonymous Anonymous said...

Joko teijän siel lukiobilepaikassa on pyryttäny? Ihan hassua että eteläsuomi on täynnä lunta (mm. Meillä turussa on about 10cm kinoksia satanu yöllä) ja sit pohjosempana elellään onnellisesti viel syksyä :-D

08:35  
Anonymous Anonymous said...

the body shopin meikkivoide on tosi hyvä mun mielestä ja voin suositella sitä sullekin! En ole aikasemmin käyttäny oikeestaan mitään meikkivoidetta, tai olen joskus kokeillu muita merkkejä, mutta ne on ollu niin huonoja, että oon viskassu ne samantien roskiin.. http://www.thebodyshop.fi/fi/extra-virgin-minerals-liquid-foundation/88829-m/dp?openGroup=353 <- toi meikkivoide, on kevyttä, levittyy helposti ja kuivuu suht pikasesti, ei jätä hirveitä rajoja ja peittää melko hyväkuntoisen ihon tosi hyvin ja loppu tulos on tosi luonnollinen!

10:29  
Blogger Minja said...

hei mäki käytän tota samaa seppälän eyelineria ja mä oon kans todennu ton mulle todella hyväks kulmiin ! ja vielä halvalla lähtee, ni mikäs siinä (:

10:56  
Blogger Integraatioryhmä 2015 said...

Ton natural code sarjan 2 in 1 "meikkipuuteri" on tosi hyvä vaihtoehto meikkivoiteelle :) ei oo niin raskas iholla ja ah niin helppo! laiskan meikkaajan pelastaja ehdottomasti

13:24  
Blogger pepppi said...

Voi kun sulla on kiva blogi! Paras meikkivoide mitä oon tähän asti kokeillut on ollut MaxFactorin Experience, se on niiiin kevyttä ja peittää suht hyvin. Ainoo huono puoli on että mulla on sekaiho, joten päivän loppupuolella otsa rupee rasvottuun. Mutta sähän sanoit että sulla on kuiva iho niin tuskin tulis sitten samaa ongelmaa:)

14:41  
Anonymous Anonymous said...

bareMineralsin Original Foundation on parasta! Se on puuterimaista, mutta peittää niin paljon paremmin kuin mitkään markettimeikkivoiteet tai halvemmat kaltaisensa. Ennen en oikeen uskonut noiden mineraalipuuterien voimaan, mutta täytyy sanoa että tää on oikeesti parasta mitä oon meikkien kanssa ikinä kokeillut:D Kasvojen pinta ei jää puuteroidun näköiseksi, vaan luonnollisen hehkuvaksi! Kallishan se on, 52 euroa, mutta ehdottomasti hintansa väärti ja kestää todella kauan, koska tuotetta ei tosiaan tarvitse laittaa paljoa saadakseen peittävyyttä. Mulla ois vielä niin paljon hyvää tästä sanottavana, mutta en viitti alkaa tähän hirveetä romaania kirjottamaan:D Voin vaan sanoa että osta tuota! Se on parasta mitä voit ostaa :)

15:43  
Anonymous Anonymous said...

koita bareMineralsin mineral foundationia, mun mielestä paljon parempi ku nestemäiset meikkivoiteet. Mulla on kuiva iho ja eka aattelin et se ei oo hyvää mun iholle, mut sen jälkeen en oo muuta halunnukkaan käyttää! :)

16:17  
Anonymous Anonymous said...

Mäki suosittelen Fit me! -meikkkivoidetta! Käytin kesällä kans BB voidetta mut mul oli vielä fit me!: tä jäljellä kun toi bb voide loppui ja en muistanu ees kuinka hyvää se on. se on tosi epäpaksu koostumus ja levittyy hyvin saattais sopii sullekki vaikken sun ihotyyppiä tiiäkkää, mut suosittelen! :)Fit me! on kevyttä kasvoilla eikä luo semmosta hirveetä pakkelikerrosta naamaan eikä sitä tartte ottaa ees paljoa niin naamassa on just sopiva pohjustus :)

16:56  
Anonymous Anonymous said...

ton bareMineralsin saa tilattua netistä 25 eurolla!

18:01  
Blogger Unknown said...

Paras ja iihan parhaista parhain meikkivoidemerkki, mitä mulla on koskaan ollut = Estee lauderin meikkivoiteet.. voin sanoa että toimii :)
meri-bucketlist.blogspot.fi

18:53  
Anonymous Anonymous said...

Täällä on monet kehunu bareMineralsia, niin kehun myös mä! Se on parasta mitä oon käyttäny ikinä ja se yks purkki kestää kauan ja mm. Sokokselta saa sen alotuspakkauksen mikä maksaa 99 euroa ja siinä on myös siveltimet mukana, jotka on erikseen ostettuna ihan hemmetin kalliita.

19:47  
Anonymous Anonymous said...

Lancomen Teint Miraclesta oon ainakin ite tykänny :) Kestäny yli vuoden jo, ja varmasti on vielä noin puolet jäljellä. Ainut vaan et hinta 50 e, paitsi sillon tällön alennuksessa 40 e mut silti.

20:38  
Blogger Milja said...

SIIS MITÄ myydäänkö tuota lumenen natural code ripsaria vieläki ku en oo pitkää aikaa löytäny sitä mistää ja se on ollu mun lemppari!

23:52  
Blogger Iida Manninen said...

Max Factorin Lasting Performance on aivan älyttömän hyvä meikkivoide. Itellä on kans tooosi kuiva iho varsinki talvisin ja tuo on kyllä semmonen kevyehkö, mutta silti peittävä. Suosittelen erittäin lämpimästi! Hieman ehkä normi markettimeikkivoiteita kalliimpi, mutta kestää myös pidempään ainakin mun mielestä:) Oon käyttäny kyseistä meikkivoidetta varmaankin jo 5-6 vuotta enkä ole vieläkään kyllästynyt. Toki nyt kesän ja syksyn ajan oon käyttänyt bb-voidetta, mutta varmaan talvella saa siirtyä käyttämään tätä luottotoveria:)

01:25  
Anonymous Anonymous said...

Miks sä edes käytät meikkivoidetta ku sul on noi täydelline iho ?! :D onko sulla ollu ikinä edes yhtä finniä:D? Oot niin upee nainen!

02:06  
Anonymous Anonymous said...

Osaatko sanoo miks toi meikkivoide on huono? Mä oon ite käyttäny sitä jo pitkään, mut ei se mun mielestä oo niin _huono_, tai sit mä en ite vaan tajuu sitä.. :D

09:15  
Anonymous Anonymous said...

macilla on musta hyviä meikkivoiteita ja muutenkin mun mielestä meikkivoiteeseen kannattaa satsata, ei tuu katumaan ja iho pysyy paremmassa kunnossa ainakin mulla huomas heti et ku käytin jossain vaiheessa noita ns. halpoja meikkivoiteita nii naama kukki.. ja sitte tolla clinique:lla on kans hyviä meikkivoiteita, tarpeeks peittäviä muttei raskaita :)

11:58  
Anonymous Anonymous said...

Itellä tuli tästä meikkivoiteesta aknen kaltaista molemmille poskille tuonne sivuille onneksi. Äitikin sanoi että mulla ei ole ikinä ollut noin pahasti finnejä. Jouduin käymään ihan lääkärillä asti hakemassa apua. Itse en siis todellakaan suosittele

21:43  
Anonymous Mira said...

Maybellinen Dream Satin Liquid! Suosittelen erityisesti kuivalle iholle, ihan parasta :) Toi Fit me on ihan täyttä kuraa, älä vaan osta :D

09:12  
Anonymous Anonymous said...

Maybelline Fit Me meikkivoiteessa on tosi hyvä hinta-laatu-suhde! ihan kuin sivelis samettia iholle, peittää sopivasti, mutta on silti ohut ja kestää koko päivän. Suosittelen ! :)

23:40  
Anonymous Anonymous said...

Kysyisin vaan et onko toi Eye Dramatizer ripsari vedenkestävää vai ihan normia, itselläni ollut jotain Natural Coden vedenkestävää (nimeä en muista) ja sitä en todennut hyväksi, jos ei ole samaa niin toi taitaa päästä kokeiluun seuraavaksi!

17:45  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home