Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

NICE WEEKEND

6/10/12

NICE WEEKEND


Heippodei! Tää(kin) viikonloppu on kulunu rentoillessa ja työviikosta palautuessa, kavereiden kanssa, shoppailemalla, leffoja kattelemalla ja hyvin syömällä. Postaus piti tehdä jo perjantaina, mut se on vaan jääny ja jääny, ni mitä sitä sitten väkisinkään yrittämään! Kirjottelen tätä nyt puhelimella, koska mun Pixelmatorin 30 päivän trial loppu eilen ja mä tarviisin teiltä pikku vinkkejä hyvistä ja suht helppokäyttösistä ilmasista kuvanmuokkausohjelmista Macille. Jos jollain nyt tuli mieleen joku just tohon kuvaukseen sopiva muokkausohjelma, niin huudelkaapa vaikka tän postauksen kommenttiboksiin! Mä muuten löysin ykspäivä Dinskosta noi maailman kauneimmat korkkarit... Niillä oli vaan tosi huono kävellä tai sit mä en vaan osannu, jätin ne siks kauppaan ja oikee sydäntä kirpasee aina tota kuvaa kattoessa. Mä haluun noi! Vähän kyllä pettymystä lievens, ku löysin H&M:stä noi i-ha-nat farkut. Mul on ihan hirveen lyhyt selkä ja monet farkut tuntuu vyötäröstä siks tosi ahdistavalta päällä, mut noi oli aivan täydelliset; tarpeeks matala vyötärö, kapeet ja lyhyet lahkeet ja kiva väri! Täytyy varmaan käydä hakee noita parit varastoon kulahtamisen varalta kerrankin kun löyty just-eikä-melkeen -farkut. Jopas meni taas ihme höpinäks, mä lähden tästä nyt suihkuun! Kivaa viikon alkua kaikille :-)

Ainiin, melkein pääs jo unohtumaan! Romwen arvonnan voittaja on nyt vihdoin ja viimein selvillä ja se on, tättärärää.. peppiina.jokila@hotmail.com! Sulle lähetetään Romwelta mekko, 50 dollaria shoppailurahaa ja yllätyslahja. Jos et oo vielä rekisteröitynyt Romwen nettisivuille (click!) niin tee se viimeistään nyt!

66 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ostiks vilu noi shortsit? :-)ihana postaus!

17:47  
Anonymous Anonymous said...

miks formi on poistettu :(...

17:52  
Blogger Annika said...

anonymous: joo osti!

anonymous: ihan vaan siks kun jotkut niin kerjäs sitä. luulin jo että mun blogin lukijakunta ois tässä kahdessa vuodessa vähän vanhentunut ja viisastunut, mut eipä yllättänyt että jouduin taas pettymään :-)

17:54  
Anonymous Anonymous said...

voi ei ansku :-( mini heart attack ku suljit fs </3
mut ihanat noi kengät!! ja farkut! ite kans tarvisin uudet farkut ni vois kattoo h&m:ltä heh :-D

17:55  
Anonymous Anonymous said...

haha hassu, ostin noi samat farkut just viime viikolla ku löysin sattumalta sovituskopin lattialta ne mun koossa, ei ollu ees suunnitelmissa ostaa mitään farkkuja :-D ne on kyl kivat!

17:55  
Anonymous Anonymous said...

Mistä tuo sun poikaystävän farkkupaita/huppari mikä onkaan? näyttää tosi hyvälle :) mistä ja minkä hintane paita siis onkaan, olis kiva tietää ku omalla poikaystävällä kohta synttärit..

17:59  
Blogger Sini said...

Aivan ihania kuvia taas! :)

17:59  
Anonymous Anonymous said...

voi ei noitten anojen kanssa! ei osaa olla hiljaa ja pakko on kerjätä verta nenästä! toivottavasti sait kuitenki kivoja kysymyksiä ja sun mielestä oli kiva vastailla niihin, vaikka jotkut jaksaa aina valittamaan.. piä nyt taukoa kunnolla formista niin saat rentoutua! :-)

18:01  
Anonymous Anonymous said...

siis vyötärö vai lantio? :)

18:01  
Anonymous Anonymous said...

maksoks noi kengät 34,90? :-):-)

18:04  
Anonymous Anonymous said...

aivan ihanat noi korkkarit!

18:05  
Anonymous Anonymous said...

Mitää tuliko sinne formiin joku viiminen pisara kommentti,vai miksi sen poistit? :( kun luin sitä kännykkällä ja viis min päästä tulin koneelle uudelleen lukeen, niin sitten jo poistettu? :o Mä en kestä, miksi jotkut ihmiset on niiiin ilkeitä toisilleen!!

18:07  
Blogger Ella said...

ei oo totta kuinka upeat kengät!!

18:09  
Anonymous Anonymous said...

mullakin näyttäis löytyvän kyseiset farkut mut kuvasta päätellen vähän tummempana ja ilman kulutuksia :-)

18:13  
Blogger Marja ★彡 said...

Ihanat kengät ♥

18:15  
Anonymous Anonymous said...

aaa ihanat noi korkkarit!!

18:21  
Anonymous Anonymous said...

miks poistit formin ?

18:23  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista! :-)

-vilun farkkupaitajuttu on ostettu viime kesänä One Waysta
-en muista paljon noi kengät makso!
-joo tuli kyllä viimenen pisara, olin jo eilen poistamassa sen ja nyt kaduttaa etten poistanut. sinne tuli vaan taas kauhee perseilyryöppy enkä vaan jaksanu enää katsella niitä. eipä oo mun menetys vaan niiden lukijoiden, harmi että suuri osa oli tollasia valopäitä kun siellä oli ihan niitä kivojakin kysyjiä :-)
-noi munkin farkut on itseasiassa sellaset tummemmat eikä kulutetut mut en tiedä miks ne tossa näyttää tollaselta! :-)

18:25  
Anonymous Anonymous said...

Ihme että H&M:stä on löytyny täydelliset farkut, musta aina tuntuu että niissä on jokin aina vikana. Täytyy käydä tsekkaamassa noi, itellekkin olis tarvetta sinisille farkuille! Kiitti vinkistä!

18:30  
Anonymous Anonymous said...

oot kyllä nii nolo :D

18:35  
Anonymous Anonymous said...

meinaatko jossain vaiheessa palauttaa formin?=) hopely!

18:39  
Blogger Annika said...

anonymous: jep niinpä, en oo ikinä ennen ostanut sieltä farkkuja mut noi oli kyllä täydelliset joka suunnasta! :-)

anonymous: jeehh i'm so interested.. :-D

anonymous: en usko :-)

18:41  
Anonymous Anonymous said...

http://www.putfeetfirst.com/fi/dinsko/Naiset/Avokkaat/Avokkaat/p/27265339 <-- onks ne noi ne kengät mitkä sulla on tässä postauksessa? upeat! :-) minkä hintaset noi farkut oli ja minkä nimiset ne on tai onks niillä mitään nimeä? :-) ihan oikein teit kun poistit formin, en edes ymmärrä miten kestit tähänkin asti niitä idioottianoja, en ois ite kestänyt! olet upea, joka kannalta! :-):-)

18:48  
Anonymous Anonymous said...

ihana postaus, ihanat farkut ja ihana annika! rakastan sun blogia yli kaiken ja ei se haittaa vaikka poistit formin, kunhan vaa postailet nii kaikki on hyvin! :) jatka samaan malliin ♥

18:48  
Anonymous Anonymous said...

et sitten voinu julkaista asiallista kommenttia

18:52  
Anonymous Anonymous said...

minkä nimiset farkut ja paljon makso? :) näyttää hyviltä!

18:55  
Anonymous Anonymous said...

Teit sitten sarat :)

19:01  
Anonymous sofia said...

siis paljon noi farkut makso? :D et oo vielä sitä kertonu! mut noi istuu sulle iha upeesti ni vois itellekki kattoa jos kävis :-)

19:14  
Anonymous Anonymous said...

sul on kiva toi paita tos mis esittelet noit farkkui vaik ei kyl kunnol näykkää mut mistä se on ? :D

19:29  
Blogger Annika said...

anonymous: ei oo noi kengät! ja en valitettavasti haluu kertoo (ainakaan vielä) noista farkuista mitään tarkkoja tietoja että mä saan itekki vielä ne toiset näistä, ne koot oli meinaa tosi vähissä.. :-D oon kyllä ettiny noita jo monta kuukautta ku yhellä kaverilla on noi ja niissä on aina koot loppu.

anonymous: kiitos, kiva kuulla! :-)

anonymous: oon julkaissut kaikki täysin asialliset kommentit mitä mulle on tullut :-)

anonymous: en valitettavasti haluu ainakaan vielä sanoa ton ylemmän syyn takia.. :-D

anonymous: hahahh en kestä ihmisiä, kutsutaanko Formspringin lopettamista nykyään sitten tolla nimellä :-)

sofia: en haluu sanoo mitään tarkkoja juttuja mut sen voin sanoa että ei todellakaan ollu kalliit, ees H&M-farkuiksi! ja jos yhtään helpottaa löytämistä niin näitä oli myös vaaleempina versioina.

anontymous: se on Lindexin toppi ja näkyny täällä ennenkin :-)

19:42  
Anonymous Anonymous said...

Gimp on suomenkielinen ja ilmainen kuvanmuokkausohjelma. Samoja toimintoja kuin photarissa, mutta ei ihan niin kiva:) Photaristakin saa trialeja :) Maceissähän on jotain modeja ihan siina esikatselussakin. Valkotasopainoa, sävyjä, värejä, kokoa, rajausta yms. voi muokata sillä.

19:47  
Blogger Jasmin said...

Netissä ainaki on ilmanen kuvanmuokkaus ohjelma jos on kaikki perusjutut ja sillee! :-)
pixlr.com/editor

19:57  
Anonymous Anonymous said...

joko sun tilaama neule on tullut vilulle?:-) ja upeet kengät, oisit vaan ostanut, kauneuden eteen täytyy kärsiä!!

20:45  
Blogger Pia said...

Oot varmaan kuullut tämän ennenkin, mutta kannattaa jättää nuo nimettömien paskanjauhantakommentit ihan omaan arvoonsa. Ei voi mitään sille, että osa ihmisistä tuntuu syntyvän ilman omia aivoja sekä maalaisjärkee. You go girl! :))

20:50  
Anonymous Jesmis said...

Eiiiiiiii mun kaikkien iltojen ilo oli aina lukee kännykällä sun formist kaikki uudet vastaukset ennen ku menin nukkumaan :-((( no nyt täytyy keksii jotain muuta.. Toisaalt ymmärrän kyl täysin, ihmiset osaa kyl olla niin perseestä.. Mut harmi ku poistit, oli nii kiva seurata sua sieltä :-) ihanaa kesää sulle! <3

20:54  
Anonymous Anonymous said...

noi farkut (mitkä itteltänikin löytyy) on kyllä tosi kivat, mut mua vähän häiritsee kun ne on matala vyötäröiset niin itselläni ne ainakin 'laskeutuu' etumukselta et ne on niinkun korkeammat takaa ja sivuilta :-D sekä toi vetoketju on inhottavan lyhyt :-D

21:30  
Anonymous Anonymous said...

noi kyseiset farkut on h&m:än nettisivuiltakin loppu :D

21:36  
Anonymous Miralski said...

vituttaa kyllä välillä miten lapsellisia ihmisiä siellä formspringissä liikkuu, en yhtään ihmettele miksi poistit :D ihana postaus, tykkään ku nykyään nää sun tekstit on pidempiä kuin ennen :)

21:43  
Anonymous Jenuine said...

Suosittelen macille kuvanmuokkausohjelmaksi kevyempinä mm. 'Picasa', 'Gimp' ja 'Helicon Filter'

Täysimittaisena ohjelmana photoshop.

21:48  
Anonymous Anonymous said...

mistä oot ladannu pretty little liarsin tekstityksen?:-)

22:01  
Anonymous Anonymous said...

kuvii pystyy muokkaa paintilla<3

22:08  
Anonymous Anonymous said...

arvasin heti kuvia katellessa et noi on dinskosta, nimittäin katoin noita samoja kuola valuen viime viikolla hah, niiiin täydelliset korkkarit :-) en tosin uskaltanu kokeilla ku tiesin et en osais niillä kävellä... :-D

22:29  
Anonymous Leens said...

ku sul ei oo enää formii (tyhmät anot >:() nii pakko kysyy täällä; mitä itseruskettavaa käytät? :) ja paljonko suunnilleen maksaa?

22:36  
Blogger meirami said...

Hello you! This weekend (also) went relaxing and refreshing after the work week, being with friends, shopping, watching movies and eating well. I had an intention to make this post already on Friday but it just got delayed and delayed, so why to push it then! Now I'm writing this with my phone cause my 30 days trial of Pixelmator ended yesterday and now I'm in need of little hints about a good and rather easy-to-use free photo editing program for Mac. If somebody now got in mind a program which would fit into the description, just let me know about it for example in the comment box of this post!
By the way one day I found those world's most beautiful high heel shoes from Dinsko... They just were very uneasy to walk in, or then I didn't know how to do it, so I left them in the shop and my heart hurts every time I look at that picture. I want them! But my disappointment was tempered a bit when I found those l-o-v-e-l-y jeans from H&M. My back is really short and that's why many jeans feel very uncomfortable to wear at the waist, but these are perfect; a low enough waist, short and slim legs and nice colour! Probably I need to go and buy a couple of them to storage just in case of discolouring, as I found exactly perfect jeans for once. But now I'm just babbling, I'll go to take a shower! Have a nice beginning of the week :-)

Oh and I almost forgot! The winner of Romwe lottery has been finally chosen, and she is, tata rata ram.. peppiina.jokila@hotmail.com! You will get a dress, 50 dollars of shopping money and a surprise gift from Romwe! If you haven't yet registered on Romwe's website (click!) you should do it at least now!

23:07  
Blogger saara said...

ompas muuten superkivat kengät!:-) ja oot kyllä mahtava bloggaaja hih

23:29  
Blogger essi said...

mitä tykkäsitte tosta diktaattorista?:-)

00:14  
Anonymous Anonymous said...

mistä viime postauksen huivi? se vaalee:)

01:22  
Anonymous Anonymous said...

aivan ihanat noi sun korkkari!!:-)

10:43  
Anonymous Anonymous said...

onkos toi ravintola missä kävitte niin Mamma Maria tai joku vastaava? :) ja onko sun mielestä hyvä paikka mennä, mietin että jos lahdessa nyt pyörähdän niin ois kiva siellä käydä jossain syömässä!

11:12  
Anonymous Anonymous said...

Noi farkut sopii kyllä sulle niin täydellisesti! Paljon oli hintaa? Haha älä pelkää en asu Lahdessa niin en voi viedä sun kokoo, tosin luutavasti ollaan ihan eri kokosiakin :-D

13:11  
Anonymous Anonymous said...

missä tommonen romwen arvontakilpailu mikä lie niin on ollu:D voitko linkkaa? ku yritin ettiii en löytäny

13:29  
Anonymous Anonymous said...

oliko hyvä toi diktaattori? ainaki trailerin ku katoin nii vaikutti aika hauskalta. Kysyn vielä kerran että mistä se sun kultanen kello oikeen on peräisin??

15:17  
Anonymous Anonymous said...

itekki oot ostamassa samanlaista vaatetta ku sara:-D huhhu kehtaat viel valittaa jotai et se matkii sua

15:39  
Anonymous Anonymous said...

oon lukenu sun blogia jo ennen sun 'comebackia', enkä ole ikinä nähny yhtä törkeetä ja lapsellista porukkaa sun formissa tai blogissa kun nyt. en ymmärrä miten siellä on noin sairaita ja törkeitä ihmisiä. kukaanhan ei ole pakottanut heitä lukemaan tätä. mä toivoisin että te jättäsitte annikan jo rauhaan ku eihän se teille tasan mitään. päinvastoin, annikahan on yrittäny järkätä teille mm. blogikirppistä ja kaiken maailman arvontoja, mutta ne on sitte menny teidän mokailujen takia pilalle. ehkä nyt teidän anojen olis aika vähän kattoa itseä peilistä ja miettiä että ansaitseeko annika oikeesti ton. oon seuraillu sitä formitaistelua jo jonkin aikaa enkä ole itse viitsinyt puuttua siihen, mutta pakko sanoa, teit aika asiallisesti ku poistit sen! enkä nyt meinaa että olisin halunnu että poistat sen, mutta saapahan ne anot nähä nyt että kyllä säki osaat ;-) oot joka tapauksessa tosi upean näkönen tyttö ja vaikutat vielä ihan pirun asialliselta! :-) haha tsemppii sulle ja onnee tän blogin kans - josko ne lapselliset anot ottais tästä opikseen.

15:55  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista hih! :-)

-se vilun neule.. ihmettelin jonkun aikaa ku sitä ei kuulunu ja laitoin viestiä nellylle; ne on loppu. äh ärsyttää ihan sikana ku siitä ei voitu ilmottaa aikasemmin! mut laitettii sitten eilen pari muuta juttua tilauksee :-)
-oon ladannut pll:n tekstitykset vähän millon mistäkin, etsin googlesta ja valitsen sitten vaan jotkut sopivat.
-talvisin käytän Solsticen sellasta ir-sprayta ja maksaa mun tietääkseni n.20€!
-Diktaattori oli ihmeen hyvä vaik en yleensä tykkääkkään noista Borateista sun muista..
-viime postauksen huivi on H&M:stä!
-joo toi ravintola on Mamma Maria ja kannattaa kyllä käydä! :-)
-http://annika-o.blogspot.fi/2012/05/moikka-tanaan-tosiaan-alko-meidan.html
-viimenen anonyymi: en ole, toi neule on Vilun joten ihmettelen että miten kehtaat valittaa mulle tollasesta asiasta.

16:00  
Blogger Peppi said...

jee voitin! :) lähettääkö noi tuolta Romwelta ne jutut mulle suoraan postiin vai tuleeko sieltä sähköpostia ennen tms jos tiedät?

16:47  
Anonymous Anonymous said...

en ole sama anonyymi, mutta eihän tosta neuleesta voi tietää, onko se sun vai vilun

17:16  
Anonymous Anonymous said...

joo noi kengät on ihan yli-ihanat! Itsekkin olen kuolannut noita samoja dinskon kenkiä, mutta mun mielestä kans ne on tosi huonot jalassa. :( ja mulla ainaki normikoko puristi tyhmästi varpaista kävellessä ja isompi koko varmaan olisi liian iso ja lonksuisi sitten jalassa.

21:17  
Anonymous Anonymous said...

Ihanat noi kengät!! Muistatko paljon korol on mittaa? Ja noi farkut näyttää täydellisiltä sun päällä, sul on niin hoikat reidet et katoin et ootko saraa hoikeimpi? Entiä :-)

22:03  
Blogger Maria said...

Bongasin tän blogin ja jäin koukkuun. Pitää heti laittaa kommenttia. (: Tosi mukavan olonen tyyppi oot. (:
Kuvanmuokkausohjelmiksi suosittelisin Gimppiä, tosin se vaatii vähän harjoittelua... tai ainakin kaikki kenelle oon siitä vinkannut ovat aina sanoneet ettei ihan heti osaa käyttää. :D Itse käytän ihan päivittäin. Netissä yksi aika hyvä ja varteenotettava vaihtoehto on iPiccy (http://ipiccy.com/). Tosi hyvä ja yksinkertainen ohjelma ihan perusmuokkaamiseen. (:

http://ipiccy.com/

15:42  
Anonymous Anonymous said...

yhyy et julkassu mun kommenttia :-(

17:16  
Anonymous Anonymous said...

yhyy olet paska bloggaaja :( et postaa melkeen ikinä.

18:57  
Anonymous Anonymous said...

Vaikka itsekin olen ano, pakko kyllä sanoa, että aivan varmasti edes kolmasosa näistä täällä "voieiiiii miks poistit fs eii" viestien lähettäjistä ovat kaataneet paskaa niskaasi.
SBT

19:59  
Blogger eeva said...

ihana postaus, taas kerran.

life-in-myshoes.blogspot.com

21:24  
Anonymous Anonymous said...

Pakko sanoa vaikka itsekkin anonyyminä kirjoitan, että tuntuu pahalta kyllä lukea mitä nää anonyymit sulle kommentoi! Et todellakaan ansaitse tällasta sun ihanaan blogiis! Melkee suosittelisin et estät anonyymien kommentoinnin kokonaa, vaikka siinä moni ystävällinenki menettää mahikset, mutta etpävarmaa ainakaa näin rumaa juttua joutus lukemaan ku mitä täällä pyörii! Tsemppiä Annika, ne on vaa kateellisia sulle :)

09:24  
Anonymous Anonymous said...

ostin kans noi h&m farkut, aluks ihan täydelliset mut ku vähän aikaa käytti nii veny polvista tajuttoman paljon! koitin jos ne vaikka pesussa taas kitistyis mut eipä oikee auttanu:D toooo bad!

16:58  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home