Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

KARMA'S A BITCH SO WATCH YOUR STEP

6/13/12

KARMA'S A BITCH SO WATCH YOUR STEP

asdfghgfd

Tää kesä (jos tätä Suomen kesää voi nyt ees siks kutsua..) on yleensä kaikkien blogien kukoistusaikaa, mutta mä kuljen näköjään vähän omia polkuja haha. Mä en oo yksinkertasesti tehny muuta ku käyny töissä joiden piti muuten loppua ylihuomenna, mut mä idiootti menin vielä ottamaan kuukauden lisää ja tää sama sisälläistumis -shaisse jatkuukin vielä kuukauden eteenpäin. No, rahantuloa ei voi estää, eikä tää nyt onneks ees kirpase ihan niin paljon kun vois, koska ulkona ei oo ollu kovin hyvät säät!
Viikonloppuna me otetaan nokka kohti Tamperetta, kun mennään mun elämän toisiin häihin! Ah, ihanaa päästä vaihtamaan maisemaa pariks päiväks. Ostin jo uuden mekonkin sinne puettavaks (ja pohdiskelen tässä, että oisko toi tilaisuus hyvä syy käydä hakemassa ne Dinskon korkkarit, jotka kummittelee vieläkin mun mielessä), ootan viikonloppua niin innolla!

Eipä kummempia, kuvapostaukset on näköjään vähän jäänyt mut mihinkäs tässä on oikeestaan kiire :-D alotin toissapäivänä kuvailemaan niitä, sain 7 kuvaa otettua, kunnes nukahdin sohvalle..  Yritän kuitenkin saada ekan osan ulos vaikka vielä tän viikon puolella, älkää hätäilkö!

51 Comments:

Anonymous Anonymous said...

tosi kiva toi ekan kuvan toppi :-)

http://saanae.blogspot.fi/

21:30  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia! Noi farkut näyttää aivan älyttömän hienoilta! :P Ootko uskaltautunu jo paljon ulos shortseissa, mulla on sellanen olo et mä muka palellun jos oon illalla vielä shortsit jalassa ulkona mutta kai sinne illalla jo uskaltaa ne jalassa mennä? :-D

21:35  
Blogger Annika said...

saana: mäkin tykkään siitä! :-)

anonymous: oon ollu ehkä max. 4 kertaa ulkona shortseissa ja ykskään kerta ei oo tainnu olla loman aikana :-D Suomen kesä...

21:39  
Anonymous Saara said...

ihana toppi ja oot nii nätskä! :)

21:44  
Blogger ella said...

mistä toi ekan kuvan toppi on? se on ihana :)

21:47  
Anonymous Anonymous said...

Mistä toi toppi on se on niin ihana? :)

21:49  
Anonymous Anonymous said...

mitenniin suomen kesä perseestä, kun tänään oli +22 varjossa :'D?

21:57  
Anonymous Anonymous said...

tuuttako juhannukseksi ouluun vilun perheen luo?

22:03  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista! :-)

-toi toppi on h&m:stä!
-haha, ootko kattonu yhtään ikkunasta ulos viimesen 2 viikon aikana? ei se musta Suomen kesästä mitenkään kovin loistokasta tee jos yhtenä päivänä on +22'c, wohoo :-D
-ei tulla ouluun. oltiin jo toissapäivänä ostamassa lentolippuja ja ihmeteltiin miks maksua ei hyväksytä ni joku oli samaan aikaan ostanu ne liput niin, et vaan 1 jäi jäljelle.... oltais kyl haluttu tulla ihan sikana ku oltiin jo suunniteltukki kaikki, mut ei voi mitään. ja mulla on kyllä ollu täällä töitäki, että ihan hyvä ettei saatu niitä lippuja.

22:08  
Blogger Marja ★彡 said...

Ihana toi ekan kuvan toppi! pitänee käydä tsekkaa HM ;)

22:19  
Anonymous Anonymous said...

you got lovely collarbones and a very nice top! You're really pretty too :)

22:25  
Anonymous karoliina said...

Ihana paita!

22:26  
Anonymous Anonymous said...

osta ne korkkarit, niin unelmat!

22:28  
Anonymous Anonymous said...

oot kyllä ihan mielettömän kaunis ja on ilo lueskella tätä blogia! (= vaikka saatki tän kaltasii kommenttei paljon eikä nää sua varmaa miljoonannen kerran jälkeen hirveesti liikuta mut oli pakko sanoooo:)

22:43  
Anonymous Anonymous said...

mihkä päin tamperetta tuut ja mitäs muuta aiot täällä tehä? :) kaupungissa pyöritkö?

22:50  
Blogger Annika said...

kiitos ihanista kommenteista taas kerran hih! :-)

ja en oo varma minnekkä päin tamperetta ollaan menossa ja ei varmaan hirveesti muuta kun tosiaan lauantaina mennään sinne häihin ja sunnuntaina tullaan kotiin :-D

22:52  
Blogger rölli said...

HAE NE KENGÄT!! Parit skumpat skoolaat häissä, niin johan rupee korkkaritkin tuntumaan hyviltä jaloissa...tai sitte huomaat että vetelet loppuillasta paljain jaloin! :D

22:56  
Blogger meirami said...

The summer (if you can even call Finnish summer like that..) is usually the best time for all blogs but it seems that I'm walking my own paths haha. Simply, I haven't done anything else than been at work which was meant to end the day after tomorrow, but idiot me went and took one month more, so this scheisse will continue still for one month. Well, at least I won't stop getting money, and it doesn't feel as bad as it could cause there hasn't been very good weather outside!
On the weekend we'll head toward Tampere cause we're going to the second wedding party in my life! Oh, it's so nice to be able to change the scenery for a couple of days. I already bought a new dress to wear there (and now I'm thinking if this would be a good enough reason to go and get those Dinsko's high heel shoes which still haunts my mind), I wait for the weekend sooo much!

That's about it, the photo post seems to be delayed a bit but what's the rush :-D The day before yesterday I started to photograph it, I got 7 pictures taken and then I fell asleep on the couch.. But I'll try to get the first part out still during this week, don't worry!

22:57  
Blogger Annika said...

rosa: kai se on pakko! parhaimmat ostokset kyllä tulee tehtyä näin että jää miettimään jotain juttua ihan sika pitkäks aikaa, tietääpähän ainakin että tykkää! :-D ja vaikka parit skumpat skoolais niin musta tuntuu et se tulee silti menee jälkimmäisellä tavalla haha

22:57  
Blogger meri said...

mä rakastan sun hiuksia ! <3

23:00  
Anonymous Anonymous said...

heii mullakun on toi samanen toppi, ja oon miettiny et ku se on aika avonainen, ni pidätkö ton alla mitään toista toppia? vai meetkö ihan rintsikoilla vaa?:) oot sulo!

23:11  
Anonymous Anonymous said...

missä hotellissa ootte yötä siellä tampereella(-: ?

23:15  
Anonymous Anonymous said...

minkä hintaset ne korkkarit on? =) ihana toppi, ihana sinä!!

23:21  
Blogger Reetta // Rae -blogi said...

Tosi nätti tuo sun toppi, ihanan kesäinen! :)

23:48  
Anonymous Anonymous said...

tunnetko sä oulusta vilun kavereista yhtä Tuulia ja Jenniä? :)

00:13  
Anonymous Anonymous said...

where is this lovely tunic from the last photo and the top from the first photo from?

<3

00:13  
Anonymous Anonymous said...

Eiikä, raahasin just tollasen topin eilen H&M:llä sovituskoppiin, mutta en sitten lopulta jaksaanutkaan sovittaa sitä ja se jäi kauppaan...Täytyy varmaan palata takaisin kun se onkin näköjään noin kivannäköinen päällä!

00:38  
Anonymous Anonymous said...

Haha niin outoa kun oon bongannut täältä jo monta vaatetta, jotka oon ite just pari päivää aiemmin ostanu/harkinnu ostavani :D Kiva vaan kun jollain on samantyylinen maku! Oot super nätti!

00:59  
Anonymous Anonymous said...

Käy ihmeessä ostamassa noi korkkarit! Sellaset kengät kun löydät mistä todella tykkäät niin ne ehdottomasti kannattaa ostaa :) Onpahan juhliin yhdet ''luottokengät''.
Jos nyt ei tule käyttöä, niin eiköhän varmasti myöhemmin. Harmittaa kun myöhemmin haluisin ne jos niitä ei enää myydä. Sitä paitsi kyllä itseään saa vähän aina hemmotella..

01:03  
Anonymous Anonymous said...

tosi kiva paita toi missä on kiristysnyöri, mistä se on? onko siinä sellaset t-paita hihat? ja ne kengät oli ihanuudet, kannattaa ostaa!

08:45  
Anonymous Anonymous said...

oot tosi kaunis! lupaathan ottaa kuvaa sun asusta sieltä häistä? :-) ois muuten kiva, jos sais kuvaa kaikista sisaruksista yhdessä! :-)

10:35  
Anonymous Anonymous said...

pidätkö mitään paitaa tuon topin alla vai vaan rintsikoita? :-):-)

12:42  
Anonymous Anonymous said...

voi helvetti oot ihan megan foxin näkönen, nuorempana versiona..! Veikkaan että oot ennenki tän kuullu mutta...:--D Huhhuh, kaunis oot kyllä, ihan niinku meganki!:-)

T.hieman kateellinen:--( xd

14:00  
Anonymous Anonymous said...

miten sä oot theny noi sun kulmat ne on just tommoset so hollywood :) ne on ihanat !! jaja onks sul videoo tääl blogis jos ei ois kiva saada sellane ! olet kaunis <3

14:31  
Blogger Annika said...

kiitos kommenteista taas kerran! :-)

-ei toi toppi musta mitenkään ihan hirveen avonainen oo (ku ei ton kuvio-osan läpi ees nää mitään) niin en käytä mitään siinä alla. siitähän menee ton kaula-aukon ideakin kokonaan!
-ei olla tampereella hotellissa yötä vaan meidän serkuilla.
-ne korkkarit maksaa mun muistaakseni 35€!
-en tunne Oulusta kai yhtään Tuulia tai Jenniä :-)
-top is from h&m!
-toi toppi missä on kiristysnyöri on siis sama kun tossa ensimmäisessä kuvassa, eli ei oo hihoja :-)
-joo laitan luultavasti kyllä kuvia sieltä Tampereen reissulta ja mun mekosta :p
-en mä tee mun kulmia mitenkään.... :-D ne vaan on muototutunut tällaseks
-ei ole videoita enkä meinaa sellasia valitettavasti tehdäkkään.

ja anonyymi, joka tulit valittamaan kuinka häpäisen täällä työpaikkani maineen, saanko kysyä että miten kummassa? :-D en oo sanonut varsinaisesti mun työpaikasta yhden yhtä sanaa, vaan itse työnteosta.

16:24  
Anonymous Anonymous said...

miten sä pidät tota sun paitaa, silleen et se toinen puoli narusta on takana ja toinen puoli edessä ja edessä on solmulla, niinkö? kiitti jos viittit vastata! :-):-)

17:08  
Anonymous Anonymous said...

voitko sä vastata tohon edelliseen kysymykseen? enoo sama kysyjä mut kaipaan kiirellistä vastausta! kiitti jos vaivaudut! :)

17:18  
Anonymous Anonymous said...

ei millään pahalla mutta entisessä blogissas siis sillon pari vuotta sitten oli paljon kivempia kuvia! johtunee kyllä varmaan tostaki että sulla ei ole nyt kameraa käytössä :-( mutta siis nykyään kuvat on tollasia että sun puol vartaloo näkyy ja naamaki aika huonosti nii ne entiset oli parempia ku ilosena näiyit vaikka missä paikoissa huitelee :-D ja kuvia oli myös enemmän! ja joo tiiän ettet oo enää 14-15 vuotias joka hengaa joka päivä jossai ja kamera mukana joten ei kai niitä kuviakaan tule :-) mutta sais tolla sun puhelimellaki kivoja kuvia jos vaan muistaisit ja jaksaisit ottaa enemmän hah :D ja ne näyttää myös hyvältä ilman kollaasia! mutta eipä mulla muuta, kivaa kesää :-)

17:42  
Anonymous Anonymous said...

saanko kysellä vähän niistä jumpista joissa oot käyny? :-) haluisin ite alottaa nyt syksyllä jotain uutta liikuntaharrastusta ja ajattelin tota bodypumppii :-) oliko alussa vaikee pysyy mukana ja onko sun mielestä sun peruskunto noussu? ja minkälaisissa jumpissa oot käyny? kiitos jos vastaat! :-)

20:25  
Blogger Petra said...

heei tota ku kuvaat sun phonella mutta siis missä sä sit pistät ne tollei yhtee ?:) tai siis kollaasiks :D

21:08  
Anonymous Anonymous said...

ihana toppi onks toi xs vai s kokoo?(:

21:54  
Anonymous Anonymous said...

oot nii kaunis oikeesti! anna naamas mulle jooko, täydellisyys? :-)

21:59  
Anonymous Anonymous said...

aivan ihana paita!:-)

01:23  
Anonymous Anonymous said...

toi toppi on nii ihana mut jätin sen ostamatta ;/

10:12  
Anonymous Anonymous said...

mistä se sun vaalee farkkutakki on ostettu, joka näky aikasemmas postaukses mut oot sen kyl vissii poistanu..?

10:52  
Anonymous Anonymous said...

mitä sä teet työkses? :)

16:28  
Anonymous Anonymous said...

oot ihme neiti negatiivinen. kaikesta pitää valittaa, ootko koskaan tyytyväinen mihinkään? pidin sua pitkään hyvänä tyyppinä näiden kirjotusten perusteella, mut sit se rupes muuttuu! pointsit sulle.

13:52  
Anonymous Anonymous said...

ihana tuo sun toppi!

15:15  
Anonymous Anonymous said...

http://farm5.static.flickr.com/4111/4982762268_3312f52c4e_z.jpg
onks toi ylin vasen kuva sun huoneesta :)

15:45  
Anonymous Anonymous said...

äh laita parempia kuvia eikä tommosia farkkukangas kuvia! :)

16:04  
Blogger Annika said...

-pidän tota topin narua ihan niinkuin tossa kuvassakin näkyy :-D
-niin, mun edellisessä blogissa oli erilaisia kuvia mutta niin olin minäkin erilainen. ihmiset ja asiat muuttuu, mä pidän nyt juuri sellasta blogia kun haluankin pitää, enkä usko että jaksaisin ees päivittäin raahata kameraa mukana vaikka mulla sellanen oliskin.
-jumpissa ei ollu mitenkään vaikee päästä alussa mukaan ja mun lemppareita on cx, bodycombat ja pumppi!
-toi toppi on s! vähän iso kyllä mut ei ollu pienempää :-D
-se mun vaalee farkkutakki on Lontoosta Bikbokista!
-teen työkseni kesätöitä ja en luonnollisestikkaan kerro täällä, että mitä.
-neljänneks viimenen anonyymi.. ok :-D kyllä, olen tyytyväinen kaikkiin elämäni asioihin, mutta kiitos kysymästä.
-joo toi yläkuva on mun huoneesta, mutta mun vanhasta huoneesta :-)
-ihan oikeesti, menkää muualle lukemaan te jotka vaan kitisette jostain kuvista :-D niinkuin varmaan ymmärrettävää niin laitan tänne juuri sellaisia kuvia kun haluan ja jos ne on teidän mielestänne huonoja, niin parempia löydätte varmasti muista blogeista. ois ilmeisesti sitten pitänyt jättää tohon kohtaan tyhjä valkoinen laatikko.

15:13  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home