Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

HELLO FROM OULU

6/27/12

HELLO FROM OULU

asdfghgfdsadfghfd

Moi! Tällä kertaa en muuten ees voi sanoa että ylläolevat kuvat kuvastais mun tätä viikkoa, jos olisin laittanut tätä viikkoa kuvastavia kuvia niin tää postaus olis ollut täynnä pelkkiä ruokakuvia haha. Tää viikko on siis koostunut enimmäkseen vaan hyvin syömisestä ja rentoutumisesta. Tänne ei oo sattunut mitkään maailman parhaimmat säät, mut silti on ollu aivan ihanaa! Mä kävin eilen Nallikarin rannalla ekaa kertaa ikinä ja harmittaa ihan sikana, että en oo ikinä "kunnolla" päässyt sinne, näytti meinaan vähän eriltä kun mihin Lahdessa on totuttu.. No ehkä ensi kesänä sitten. Mä ostin tänään H&M:stä ton yhdessä kuvassa näkyvän neonpinkin neuleen ja oon rakastunut, mun on pakko saada toi valkoisenakin! Ei kummempia, mul on nyt sattuneista syistä vähän sekavat fiilikset enkä jaksa kirjotella tän enempää, mutta kohta moikkaamaan poikaystävän siskontyttöjä, illalla vielä johonkin ulos syömään ja aamulla tää tyttö lähtee kotiin päin. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

42 Comments:

Anonymous Anonymous said...

paljo toi neule makso ja miltä "osastolta" toi on?:)

19:38  
Anonymous Anonymous said...

sää oot annika tosi ihana!! :) rakastan sun ulkonäköä ja tyyliä! + nallikarissa on kivaa, hehe:)

19:51  
Blogger Noora said...

Ihana neule! :)

19:59  
Blogger Vilma said...

Mistä noi ton kuvan farkut?:-)

20:05  
Anonymous Anonymous said...

ihana toi neule! mitä maksoi? :)

20:13  
Anonymous Anonymous said...

tosi kiva toi neule :)

http://saanae.blogspot.com/

20:21  
Anonymous Anonymous said...

paljonko sä laiheliini painat? sori tämmönen kysysmys xd

20:36  
Anonymous Anonymous said...

ois kivempi jos laittasit noi kuvat isoina :) siis ei haittaa vaikka ois huono laatu! mut tee miten haluut :) ehotus vain

20:42  
Blogger juuli said...

oih toi neule, ihana! höh, en ehtiny bongaamaan sinua täältä, mutta enpä oo kyllä keskustassa ehtiny pahemmin pyöriä :D

20:55  
Blogger Kaisa said...

Oi, nallikari on ihana paikka! Ajoitteko potnapekallakin? :)

21:16  
Blogger jannika said...

nallikari on kyllä upea paikka! :)

21:33  
Anonymous Anonymous said...

Mäkin oon kerran käyny nallikarilla ja se oli aivan mieletön kokemus! Harmi etten päässyt sinne uimaan! No ehkä vielä joskus tulee sinnekin mentyä uudestaan! :-)

21:40  
Anonymous Anonymous said...

miten sul on koko ajan varaa ostaa uusii vaatteita :((

21:44  
Blogger meirami said...

Hi! This time I can't even say the photos above would be describing my week, if I had put something descriptive, this post would've been full of food pictures haha. So this week has been mostly about eating well and relaxing. The weather hasn't been the world's greatest here but I've enjoyed anyway! Yesterday I was on Nallikari beach for the first time in my life and it's a pity I've never had a chance to get there "properly", I mean it seemed a bit different than what we've got used to in Lahti.. Well maybe next summer then. Today I bought that neon pink knitted shirt which can be seen in one of the pictures from H&M and now I'm in love, I must get it in white too! But this is all, for certain reasons I feel a bit upset now and don't feel like writing more, but soon I'll go to see the nieces of my boyfriend, in the evening we'll still go out somewhere to eat, and in the morning this girl will head back home. Have a lovely rest of the week, you all!

22:02  
Anonymous Anonymous said...

Paljon toi sun neule makso?:)

22:03  
Blogger Marja ★彡 said...

Ihania kuvia :--) ♥

22:03  
Anonymous Anonymous said...

joo tosissaan hieman huonot säät tänne sattunu just nyt ... :( kannattaa kuitenki joskus mennä nallikariin kun on helle! :--)

22:06  
Anonymous Anonymous said...

Ei liity tähän postaukseen, mutta ne kengät mitkä sulla oli häissä ja sanoit että huonot kävellä, niin taitaa tosiaan johtua siitä ettet ole tottunut(?) kävelemään sellaisilla, itselläni nimittäin samat ja sen hintaluokan koroiksi törkeän hyvät jalassa, paljon paremmat kuin monet matalammat. Jaksee helposti klopotella tunteja putkeen, eli harjoitusta vaan niin eiköhän kohta sultakin luonnistu :)

22:24  
Anonymous Anonymous said...

haa näin sut oulussa! Oot kyllä aivan uskomattoman kaunis :)

22:29  
Anonymous Anonymous said...

mihin tarviit 2 villapaitaa????? :O

22:29  
Anonymous Anonymous said...

moi hei voitko vastata et paljo maksaa toi somersby apple sider? ja myydääks sitä vaa alkos:)

22:36  
Blogger Annika said...

anonymous: maksoi 30€ ja ihan normaalilta naisten osastolta :-D

anonymous: voi kiitos paljon! :-)

noora: hih niin mustakin :-)

viltsu: nekin on h&m:stä!

anonymous: kolmisenkymmentä eugenia :-)

saana: kiitos kiitos I agree!

anonymous: itseasiassa kävin just pari päivää sitten vaa'alla (käyn tosi harvoin, ehkä kerran kahdessa vuodessa) ja tällä hetkellä alle 50 mutta tarkemmin en haluu sanoa.

anonymous: laitan niitä sillon suurempina kun on parempi laatu :-)

juuli: enskerralla sitten! :p

kaisa: ei, käytiin vaan pyörähtämässä siellä illalla kattomassa auringonlaskua :-)

jannika: joo niin on, en oo ikinä Suomessa käynyt tollasella rannalla! :-)

anonymous: jep sama täällä, harmi että varmaan vasta ensi kesänä :-(

anonymous: itseasiassa en osta mun mielestä kovin paljon/usein uusia vaatteita, just sen takia kun ei ole rahaa mutta kohta kun palkat tulee niin meinaan kyllä vähän hemmotella itteäni :-D

anonymous: maksoi 29,90€!

marja: kiitos kiitos! :-)

anonymous: aikalailla kyllä vissiin koko Suomessa ollu tällaset huonot säät :-( ah voin vaan kuvitella millasta siellä on hellepäivänä!

anonymous: joo voi kyllä olla :-) ei ne nyt mitenkään hirveen huonot ollu kävellä mutta sitten ku niillä oli pari tuntia pystyssä ollu ni alko kyllä tuntumaan haha

anonymous: haha voi ei :-D oon näyttänyt kyllä tosi hyvältä kun ne meikit on ollu 600km päässä enkä oo jaksanu laittautua tipan tippaa kun ei olla tehty mitään kummempaa, aina kun ollaan tästä kämpiltä lähetty johonkin on ollu tyylillä "no lähetään nyt vaikka nukuitki päikkäreitä, ei me mennä ku tohon tien toiselle puolelle kauppaan" mutta keskustassa asumisessa on näköjään niitä huonojakin puolia haha

anonymous: hmm, pukemiseen? vaikka ostin uuden neuleen niin se ei tarkota sitä että meinaisin pitää ainoastaan sitä loppuelämääni. kerran kun löytää täydellisen vaatteen niin miksi sitä ei ostais myös toisessa värissä.

anonymous: maksaa 2-3€ kaupasta ja pullo/tölkki-muodosta riippuen, myydään lähes kaikissa Siwaa suuremmissa ruokakaupoissa.

22:49  
Anonymous Anonymous said...

why are you in oulu? you stay at your boyfriend's family or something? ot in a hotel? :)

22:54  
Anonymous Anonymous said...

löysin sun blogin muutama päivä sitten ja pakko sanoa että tää on yks parhaista mitä oon nähny! mahtavaa että joku ottaa puhelimella kuvia koska nykyään kaikilla on järkkärit :D ja sun tekstit jaksaa lukee loppuun saakka koska niissä on ihan asiaa. ihme etten oo ennen törmänny sun blogiin vaikka ihan kiitettävästi sulla noita lukijoita on haha :D selailin myös postauksien kommentteja läpi ja alko huvittaa jossaki vaiheessa joidenkin anonyymien kommentit :D ihme että sun pää kestää joitaki anonyymejä, jotka todellisuudessa on kateellisia :) onneks osaat ottaa negatiivisen palautteenki oikeella asenteella! mua vaa ihmetyttää nykyään tää blogitouhu, ku oikeen yritetään saada toiselle pahaa mieltä kommentoimalla jotain ihan tyhmää. mä voin sanoo suoraan, että oon sulle oikeesti kateellinen niiku on monet muutki :D oot ihan älyttömän kaunis ja sulla on tosi ihana tyyli ja vaikutat muutenkin ihan mahtavalta persoonalta :) jään seurailemaan blogiasi anonyyminä ja toivon että postailisit usein ja että jatkaisit samaan malliin! ihanaa kesän jatkoa sulle annika :)

22:54  
Anonymous Anonymous said...

mistä sä saat rahaa oulunlippuihin ja vaatteisiin ym..? :)

23:03  
Blogger Annika said...

anonymous: why not? just staying here at my boyfriend's parents, seeing friends, relaxing and stuff :-)

anonymous: voi ei, ihana kommentti! kiitos paljon ja ihanaa kesää sullekkin :-)

anonymous: vanhemmilta niinkuin luultavasti suurin osa alaikäisistä, niiden rahoilla tän ikäisenä yleensä eletään. saan kuitenkin kesätöistä palkkaa, blogista joskus pikkuriikkisen, blogin kautta vaatteita ja sitä paitsi mä en edes shoppaile tai reissaa ihan kamalasti, sait ton kuulostamaan siltä ku mä tekisin niitä ihan koko ajan :-D

23:09  
Anonymous Anonymous said...

kuvailetko kesken ruoanlaiton? :O voin kuvitella...

23:48  
Anonymous Anonymous said...

ku kummiski oot sanonut että periaatteessa oikeestaan asut vilulla, niin sun vanhemmat silti haluaa kustantaa kaikki sun menot..? :P nice...:)

23:49  
Blogger Annika said...

anonymous: kyllä, otin kuvan kun väsäsin meille oikein kunnon aamupalan niin kun olin saanut sen valmiiksi? :-D varmasti voit kuvitella.

23:50  
Blogger Doll De Vil said...

hei hei mitä mitä MIKSEN OO HUOMANNUT ET OOT ALANNUT TAAS BLOGGAAMAAN... luultavasti kauan aikaa sitten voi eiiiiiii liityin uudelleen takaisin lukijaksesi sinä ihana söpöläinen♥

23:51  
Blogger Leena said...

Ihana toi neule!!! Haluun kans! Ja kivoja kuvia muutenki (:

01:15  
Anonymous jane said...

kui teillä on olivian kanssa niin iso ikäero? eikö sun vanhemmat ollu tyytyväisiä suhun ja halus vielä tehä tähä maailmaan ns. paremman version susta?

09:45  
Blogger Annika said...

nukke: haha voi ei! :-D

leena: kiitos! :-)

anonymous: en oo varmaan ikinä kuullut näin älyvapaata ja tyhmää kommenttia. sitä voit kuule ihan itse miettiä, oot varmaan itse se "täydellinen ainut lapsi" :-D:-D hah hah

11:15  
Anonymous Anonymous said...

Mitä oot tykänny The Lying Gamesta? Parempi ku PLL? ;-)

11:50  
Blogger Annika said...

anonymous: en tykkää hirveesti eikä oo musta todellakaan parempi ku Pretty Little Liars, mut katon sitä koska ei oo oikee muutakaan sarjaa mitä katsoa esim. pitkillä matkoilla :-D

12:08  
Anonymous Anonymous said...

jane: miten voit ees miettiä asiaa tolla lailla?
kehtaat vielä tulla sanomaan toiselle jotain tollasta... -.-

14:11  
Anonymous Anonymous said...

millon vastailet noihin kysymyspostauksen kysymyksiin:)

14:18  
Anonymous Anonymous said...

Voi luoja sain ehkä päivän parhaat naurut::D siis joo mäki aattelin tehdä lapsia sitte tolla periaatteella:"oho nyt ei tullu kyllä tarpeeksi hyvä, tehdäänpä uus ja vähän paranneltu versio!"
mistä näitä ihmisiä oikein tulee...

14:28  
Anonymous Anonymous said...

monet vanhemmat haluu tyttöjä ja poikia, joten monet tekee siks nii monta lasta! :)

16:19  
Anonymous E said...

tosi kiva kyllä toi neule! =)

12:55  
Anonymous Anonymous said...

ahh toi neule on yyber ihana!! ja kävit kuin kävitkin meikkiostoksilla ;)

20:12  
Blogger Conny said...

Do you live in Oulu? In Oulu is the Partner University of my university!
Thats funny :)

22:55  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home