Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

JOULUN VAATETUSTA

12/26/12

JOULUN VAATETUSTA

IMG_8685
IMG_8697
Housut Cubus takki Sheinside huivi ja laukku Zara kengät Choies

Tässä mun jouluaaton asua vähän näin jälkikäteen lavastettuna! Mä oon ihan rakastunut armeijanvihreen ja burgundyn yhdistelmään ja oon koittanut hirveesti hamuilla jotain kivan mallista burgundyn väristä neulepaitaa noiden lempparihousujen kaveriksi, mut ainakaan vielä ei oo tärpännyt. No, täytyy pitää silmät sepposen selällään näissä kohtapuoliin alkavissa aleissa, sillä mä oon päättänyt tarvitsevani sellaisen.
Toinen juttu, jolle mä voisin vetää vaikka kuinka pitkän ylistysvirren, on toi mun tukka ja oikeestaan se, millä se on saatu aikaiseksi. Mä sain nimittäin joululahjaksi sen mun toivomani Remingtonin Pearl Pro Curl-kiharruspuikon ja oon laittanut sillä tukkaani nyt joka päivä. Mä en pidä itselläni suoristetusta tukasta ja sen takia oon viimeaikoina hiihdellyt ympäriinsä ihan vaan mun omalla luonnonkiharalla (lue: -pörröllä), mutta tolla saa äkkiä niin helpot ja nätit laineet loihdittua, et tiedän jo nyt, etten tuu jättämään tota rauhaan vielä piiiitkään aikaan. Se on kuulkaas niin täydellinen kapistus, et saatan joutua omistamaan sille vielä ihan erillisen omankin postauksen!

Nyt mä otan ton jo uhkaavasti kylmenevän glögimukin syliin ja käperryn sängynpohjalle katsomaan leffaa. Nauttikaapa vielä tästä viimeisestäkin joulun pyhäpäivästä!

Labels: ,

95 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oot niin kaunis ! <3 Ja ihanan joulunen jotenki toi vihree-punanen yhdistelmä sun asussa.

17:47  
Blogger Janni said...

Itse väkersin jouluksi samanmoiset kiharat suoristusraudalla, mutta oli melkoista säheltämistä. Kiharrin olisi siis kans hankinta listalla, ja kiva kun nyt tuit tätä päätöstä kehumalla sitä! (:

17:49  
Anonymous Anonymous said...

ihanat hiukset!!
tuli mieleen, että avaatteko lahjat aamusta vai illasta? tuli mieleen, kun kuvat on jouluaatolta ja jos sait kihartimen lahjaksi, ni kuinka olet ehtinyt käyttämään sitä ? :)

17:51  
Anonymous Anonymous said...

jos täällä ei lukisi että oot 17-vuotias niin en ikinä uskoisi sitä sun oikeaksi iäksi, oot niin paljon vanhemman näkönen! oon sua pari vuotta vanhempi ja näytä. reilusti nuoremmalta kuin sinä :-D hirviää.
aivan ihana asu, niinkuin aina! näyttäisit hyvältä silloinki ku sulla ois vaa jätesäkki päällä, näin uskallan väittää. huh, tässähän tulee iha kateelliseksi :)
kiitos ihanasta blogista, oot ehdottomasti ykkönen bloggaaja mitä seurailen !!
tulipas pitkä kommentti, mutta joka sana on täyttä totta ja arvostan sitä kuinka sä oot niin "jalat maassa" -tyyppiä vaikka saatkin paljon etuja blogistas. olet IHANA
~ annamari, oulusta

17:52  
Blogger Annika said...

Mä en oo koskaan onnistunut tekemään nättejä kiharoita mun suoristusraudalla (ja kaikenlisäks sillä kihartaessa mun hiukset alkaa haisemaan aina ihan hirveelle???), mut toi puikko on kyllä kehumisen arvoinen :-)

17:52  
Blogger Annika said...

Nää kuvat on siis "lavastettu" ja otettu vasta tänään, eikä mulla sillon jouluaattona ollut noita kiharoita (valitettavasti) päässäni :-) ja illalla avataan lahjat!

17:55  
Blogger Annika said...

Kiitos aivan ihanasta kommentista, tällaset piristää aina päivää ihan hirveesti! :-)

17:55  
Anonymous Anonymous said...

onko sulla se pearl wand pro tikku vai se kaksitikkuinen??

17:57  
Blogger Annika said...

Juurikin tuo mikä tossa postauksessakin lukee, Pearl curl pro-puikko :-)

17:59  
Blogger neldi said...

Voi että, tosiaan ihanat hiukset! :)

18:02  
Blogger Paula said...

Oi oot niin kaunis ja burgundy ja vihree on tosi kivan näkönen yhdistelmä! (-: Millä ohjelmalla muuten muokkailet kuvia, jos saan kysyä? Varmasti oot sen joskus ketonut, mut mulla ny tuppaa meneen kaikki asiat aina vähän ohitte :-D

18:04  
Blogger Unknown said...

tosi kaunis ja ihanat vaatteet! :)

http://tesueveliina.blogspot.fi/

18:04  
Anonymous Anonymous said...

Tee postausta tuosta kihartimesta ja että miten teet ne! Koska mulla kanssa on tuollainen (erimerkkinen) ja en saa mitenkään noin ihanan näköisiä kiharoita! Joten pikkuvinkit ois tarpeen:)

18:05  
Blogger Annika said...

En mä niitä mitenkään kummemmin tee, mut jos (ja kun) teen postauksen tosta vempeleestä, niin voin kyllä kokeilla laittaa jotain neuvoja siihen mukaan! :-)

18:07  
Blogger Annika said...

Mä muokkaan kuvani Pixelmatorilla :-)

18:07  
Anonymous Anonymous said...

Heei tilaat tuolta Sheinsidesta vaatteita niin kuinka luotettava paikka se on ja kuinka kauan toimitus viipyy ? :--) ja upeat vaatteet sulla on !

18:08  
Blogger Mari said...

ääää sulla on aivan ihanat hiukset ! kumpa itelläki ois noin ihanat :') ja tosi kiva asuyhdistelmä !

18:11  
Blogger Annika said...

Niinkuin oon täällä blogissakin pari postausta takaperin kertonut, niin en suosittele kyseistä paikkaa ollenkaan, enkä tilaa sieltä tuon yhden paketin jälkeen enää yhtään mitään :-D toimitus kesti yhteensä varmaan yli kaksi kuukautta, jonka välissä mun tilaamat tuotteet kerkes esimerkiksi loppua noin kuukauden lähettämisen jälkeen ja vaikka mitä muuta mukavaa. Oon myöskin lukenut kyseisestä puljusta aika paljon muutakin huonoa palautetta, joten en siis suosittele sitä kenellekään.

18:22  
Blogger Diana said...

Hey i'm from Germany and i love your pictures so much! it would be very nice when you'd translalte your textes into english so your readers from germany and other countrys could read and unterstand it too :D By the way i love your scarf !

18:27  
Blogger G said...

tosi ihana asu <3 kaunis sinä!

18:35  
Anonymous Anonymous said...

mä toivoin porukoilt jotai kiharrinta ja vaatimuksena oli et ilman sitä ''läppää'' ( http://kauppa.webhill.fi/attachments/products/8126/BRAUN_4210201644323_webhill.fi.jpg < niiku toi tos ) ja mun äitee oli sitte osannu ostaa just täydellisen kihartimen, meinaan just tismalleen ton saman. toi on ihan ÄLYTTÖMÄN hyvä ja kätsy! lämpenee nopeesti ja tekee tosi kivat kiharat :) ite en oo aijemmin välittäny kihartamisest ku siin menee henki ja terveys, mut toi vasta onki hyvä! saman bongasin uinon blogista joskus ja seki sitä kehunu:)

18:51  
Blogger elina said...

kauniita kuvia ! :)

18:59  
Anonymous Anonymous said...

hei tosi kiva jos jaksat ja viitsit tehdä tosta kihartimesta postauksen! itsekkin ois tarvetta kihartimelle, en vain tiedä että mikä ois se oikea :|
Ja olis kiva jos voisit ottaa kuvia erillaisista kiharoista mitä tolla saa aikaan (tarkoitan erikokoisia,laineita jne?) :D

19:03  
Blogger Annika said...

Ei tolla saa mitään "erilaisia" kiharoita aikaan, ei edes erikokoisia vaan sellasia suuria laineita :-) http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581582_141643895987949_1393971047_n.png tollasia!

19:04  
Anonymous Anonymous said...

Toi huivi näyttää ihanan isolta ja muhkeelta! :)

19:16  
Anonymous Anonymous said...

Millon sä siis siirryt Indiedaysin puolelle? :)

19:17  
Blogger Annika said...

Niinkuin siinä postauksessakin luki, niin näillänäkymin 28. päivä eli siis ylihuomenna! :-)

19:19  
Anonymous Anonymous said...

I know it´s been a while since you reactivated your blog but i just wanna say that I´m SO HAPPY you´re back with blogging. I love you blog, your photography and think that you´re very pretty. :)

19:38  
Anonymous Anonymous said...

http://cdn.makeuptalk.com/f/f5/f5cc0ff4_hairstyles-for-curly-hair.png < ja tollasia! :)

19:42  
Anonymous Anonymous said...

Miten sun iho on noin täydellinen?! Otan mielelläni vinkkejä vastaan:) oot kyllä upeus!

19:56  
Blogger Annika said...

Heh, mun ainoo vinkki on se, että pesee sen aamuin illoin vaan vedellä eikä ala läträämään millään muilla puhdistustuotteilla, niin se pysyy kaikkein parhaimmassa kunnossa :-) ainakin oman naaman kohdalla oon todennut näin!

19:59  
Blogger Butterfly said...

I lov it ! Amazing :)

20:00  
Blogger Noora said...

Kiva asu! :) Toi huivi on upean värinen ja todellakin kauniit kiharat :)

20:17  
Anonymous Anonymous said...

mullakin on toi sama kiharrin, mutta en onnistu saamaan noin kivoja kiharoita! ja ne lätistyy aika äkkiä, joten ois kiva jos tekisit jonku postauksen tosta kihartimesta! :)

20:20  
Anonymous Anonymous said...

Mäkin haluaisin postausta kiharoista, omistan nimittäin saman sauvan enkä saa kiharoista noin nättejä ja tommosia laineita :D

20:24  
Blogger Annika said...

En usko, että vaikka tekisin jonkun postauksen tosta kihartimesta, niin että se muuttais sun kiharoita mitenkään, sillä tottakai se riippuu ihan hiuslaadusta, että latistuuko ne äkkiä vai kestääkö pitkään :-) tietty niiden alle voi käyttää jotain aineita, mut mä en oo käyttänyt.

Eikä niitä mun mielestä voi tehdä kun yhdellä tekniikalla; kiertää hiukset raudan ympärille, pitää n. 20-30 sekuntia ja irrottaa :-)

20:26  
Blogger Annika said...

Vaikka tekisin tuosta kihartimesta postauksen, niin en alkais luultavasti ihan kädestä pitäen tekemään niiden kiharoiden tekemisestä ohjetta, sillä niitä ei musta voi tehdä mitenkään "väärällä tavalla" :-D toisella kädellä raudasta kiinni ja toisella kieputtaa hiussuortuvan raudan ympärille, pitää 20-30 sekuntia paikallaan ja päästää sitten irti.

Riippuu varmaan myöskin ihan hiusten pituudesta/mallista/hiuslaadusta :-)

20:28  
Blogger Ida said...

Mulla on tuo samainen rauta, mutta mun kiharoista tulee kiharemmat, mutta otat varmaan ite suuremman osion siihen rautaan ja pidät aika kauan ainakin ajasta päätellen, joten taidanpa koittaa itekin tollasia rennompia:)

Sitä kysyisin vielä myös, että kuvien perusteella sulla on aikasemmin ollut tummemman ruskeet hiukset niin millä tavalla oot saanu ne ton värisiks? Ihan älyttömän kivan väriset ja ite haluisin kans vaaleemman ruskeet ku nyt on tälläset lähellä mustaa. :)

20:36  
Anonymous Anonymous said...

Eikös nuo Cubuksen housut ollut jotain 20€? :-) Anteeksi, varmaan nyppii kun samoja kysymyksiä jankataan mutta..

20:39  
Blogger Annika said...

Joo, mä oon tehnyt aika isoilla osioilla ja pikaisesti, mut tietysti esimerkiksi osioiden kokoa vaihtelemalla saa vähän erilaista kiharaa tehtyä (heh, unohdinkin tän noissa ylemmissä vastauksissa!) :-)

Oon saanut mun väriä aika hyvin vaaleammaksi ja vielä tosi helposti! Kesällä mun hiusväri mun muistaakseni haalistui pikkasen ja mulla oli kasvanut jo aika kiitettävä, hieman sen hetkistä väriä vaaleampi, juurikasvu. Loppukesästä kävin kampaajalla raidottamassa mun tukkaa vaaleemmalla raidalla ja sit kun kyllästyin niihin, vedin sellasella "keskiruskeella" värillä tähän päälle ja nyt se on haalistunut juuri sopivan väriseksi :-) ainoo ongelma, että juurikasvua alkaa taas pukkaamaan, enkä tiedä millä värjätä, ettei tää tummene tästä liikaa... Pitää ehkä turvautua kampaajan kätösiin!

20:40  
Anonymous Anonymous said...

Mitä sait joululahjaksi ja mitä annoit esim vilulle ja sun perheelle? ::-)

20:41  
Blogger Annika said...

Joo, 19.90€ tais olla :-)

20:41  
Blogger Annika said...

Mä teen luultavasti huomenna pientä postausta mun joululahjoista! :-)
Vilulle annoin (ilmeisesti jossain mielenhäiriössä) uusimman Pleikkarin ja Codin, kun se on toivonut niitä niin pitkään ja hartaasti. Pidätän kuitenkin oikeuden niihin ja jos niiden käyttö yltyy liialliseks, niin oon voipa takavarikoimaan ne... :-D Saralle ostin yhden sen toivoman pyjaman, Kiialle annoin iPodin kuulokkeineen, pienimmälle pikkusiskolle taas sen tarvitsemat ihanat pörröaamutossut ja jotain muuta pientä juttua, äidille sellasen sydänavaimenperän, johon on kaiverrettu meidän tyttöjen kuva sekä tekstiä jaaaaaa äidille ja isille yhteiseksi annettiin lahjakortti.

20:45  
Anonymous Anonymous said...

"Vinkkinä" Teille ketkä ette saa kihartumaan kivasti niin älkää käyttäkö mitää lämpösuojia ym. Kivoimmat kiharat saa tekemällä ne ihan puhtaisiin hiuksiin :)

20:46  
Blogger Annika said...

Mäkin oon huomannut, et täysin puhtaaseen tukkaan saa kaikkein parhaat ja pysyvimmät kiharat, kuin vaikka pari päivää sitten pestyyn!

20:47  
Anonymous Anonymous said...

No ite ainakin käytän lämpösuojaa,en haluu pilata hiuksiani kun kyllä se nyt vähän sitä suojaa! Mutta toisaalta mulla kyllä tulee hyvät kiharat ihan vaikka käytänki sitä lämpösuojaa:)

20:52  
Anonymous Anonymous said...

Miten sulla oli varaa esim. pleikkariin, kun et oo töissä? Upee lahja!

21:13  
Anonymous Anonymous said...

Hei teetko noi kiharat niinku tohon luonnonkiharan päälle vai suoristatko ekaks? :-)

21:22  
Blogger Annika said...

En suorista, siinä ois jo vähän liikaa käsittelyä yhteen hiustenlaittoon :-) ja musta kaikkein paras jälki tulee tosiaankin ihan luonnolliseen tukkaan, sillä kyllä se suoristus vähän sitä hiusta aina "muuttaa".

21:27  
Anonymous Anonymous said...

Mikset antanu isälles omaa lahjaa? Ootteko jotenki huonoissa väleissä :/ Huutaaks se sulle paljon ku opettaa sua ajaa autoo..?

21:34  
Blogger anna said...

aivan ihana asu! toi takki sopii sulle superhyvin:>
http://annacharlottaa.blogspot.fi/

21:34  
Anonymous Anonymous said...

Itselläni on sama kiharrustikku mutta ohuempi, eli juuri se pearl wand kai! Silläkin tulee ihan mukavia kiharoita, vaikka ei noin "isoja". Mutta kiitos vinkistä, että kannattaa ottaa suurempi osio kerrallaan, niin ei tule niin pieniä kiharoita! Tykkäätkö itse vain tollaisista suuremmista kiharoista vai? Ja käytätkö lakkaa siihen kiharoiden päälle? :)

21:35  
Blogger Annika said...

No ihan vaan siitä syystä, että mä en yksinkertaisesti kerennyt hommaamaan sille erillistä lahjaa ja kun annoin niille kuitenkin yhteisen lahjan, en nähnyt sitä loppujenlopuksi edes tarpeelliseksi. Miksi ihmeessä mulla ois sen takia jotenkin huonot välit mun isään? :-D Voi herranjeesus sentään taas kerran.

Jos en ois antanut kellekkään perheenjäsenelle lahjaa, niin oisko se sit automaattisesti tarkottanut, et meillä on tosi huonot välit keskenämme? Järkeä saa käyttää.

21:37  
Blogger Annika said...

Tykkään nimenomaan juurikin tollasista laineista, musta sillä Pearl Wandilla tulee liian pientä kiharaa :-) ja en käytä lakkaa tohon päälle, sillä en halua pestä hiuksia päivittäin ja ei tunnu kivalta, jos lakkaa pitää monta päivää päässä.

21:48  
Anonymous Anonymous said...

voisitko tehä joskus sellasen postauksen jossa näytät jotain kivoja hius vinkkejä? esim miten teet jonku sun kampauksen (vaikka noi sun tässä postauksessa olevat kiharat), ku oon hirveen huono laittaan hiuksia niin haluaisin oppia jotain kivoja hius tyylejä ja sen että miten niitä tehdään?:-)p.s. oot aivan ihana!<3

21:50  
Blogger Annika said...

En juurikaan nimenomaan sen takia voi, että mä en osaa laittaa mun hiuksiini mitään kampauksia ja 95% ajasta ne on aina vaan ihan luonnon tilassa :-D ja noi kiharat on tehty ihan vaan kieputtamalla hiukset sen puikon ympärille, ei yhtään sen kummemmin :-)

21:53  
Anonymous Anonymous said...

Aivan ihanat hiukset ! :)

21:58  
Anonymous Anonymous said...

heippa! ootko muuten ostanu ton Pixelmatori muokkaus ohjelman vai käytätkö sitä free versiota?:D

22:07  
Blogger Annika said...

Ilmaisversiota käytän :-)

22:08  
Anonymous Anonymous said...

Tiesikö Vilu, että annat sille pleikkarin lahjaksi?

22:10  
Blogger Annika said...

Ei tietenkään tiennyt, musta joululahjat kuuluu pitää yllätyksenä :-)

22:11  
Blogger lol said...

Amazing look! :) Like always, haha. You're very beautiful. I hope you had great Christmas! Kisses.

22:12  
Anonymous Anonymous said...

Ei millään pahalla, mut oot valittanut täällä ettei sulla oo paljon rahaa käytössäsi ja siitä huolimatta ostelet kameroita, pleikkareita ja ipodeja...? Ihmettelen vaan, kun et käy töissä tai saa mitään tukia. Onko noi lahjat ollu jotain yhteistyötä vai mistä revit ne rahat?

22:37  
Blogger Annika said...

Mä en oo mielestäni missään vaiheessa valittanut täällä rahatilanteestani, sillä mun raha-asiat ei yksinkertaisesti kuulu kymmenille tuhansille ihmisille. Tasan yhden kerran oon sanonut vitsillä "joutuvani syömään makaroonia ja tonnikalaa" säästäessäni kameraan, mutta ei sekään kuitenkaan ihan kirjaimellisesti ollut tarkoitettu.

Mä en ymmärrä, miten joku edes kehtaa udella täällä toisten rahatilanteista ja rahan ansaitsemisesta sun muusta. Ne on ihmisten yksityisasioita, enkä oikeesti usko, et meette kadullakaan pysäyttämään jotain tuntematonta ihmistä ja ala samantien kyselemään sen tuloista ja raha-asioista. Tai että kertoisitte, jos joku tuntematon tulisi tekemään teille noin.

22:44  
Anonymous Anonymous said...

oon vissii ainoo joka tykkäs sulla enemmä niistä tummista hiuksista? mutta onko vilul ajokortti? aikooko se sitä suorittaa? vai tuleeks susta kuski ;)

22:46  
Anonymous Anonymous said...

Hyvin sanottu tuo viimeinen pätkä Annika. Tottahan se on, irl kukaan ei varmasti tekisi noin, mut täällä netissä he luulevat "tuntevansa sut" ja unohtavat hyvän maun rajat ja ylipäätään hyvät käytöstavat.

22:46  
Blogger Annika said...

Mä tykkään tällähetkellä enemmän tästä hieman luonnollisemmasta vaaleemmasta :-) ja sillä ei oo korttia, mut meinaa suorittaa, kun vaan aikaa löytää. Siihen asti mä toimin kuskina.

23:25  
Anonymous Anonymous said...

Aiotko hankkia oman auton kun saat kortin vai saatko jotain lainaan?

23:36  
Blogger Annika said...

En saa lainaan, eli toivottavasti oman mahdollisimman pian... :-)

23:43  
Blogger maria said...

tykkäilen kauheesti sun hiuksista!:)

23:46  
Anonymous Anonymous said...

Tiedätkö mistä saisi ostettua/tilattua tollaisia samantyylisiä laukkuja kuin sulla? Kun kotikaupungissani ei ole Zaraa eikä sen sivuilta voi tilata! :(

00:02  
Blogger Annika said...

En tiedä :-( eikä niitä välttämättä enää siellä Zarassakaan ole.

00:10  
Anonymous Anonymous said...

Mihin sää sitä autoo tarvisit, ku eksä asu keskustassa? :D

00:24  
Anonymous Anonymous said...

miks ostaa autoo ja pilaa lisaa ilmastoo ku lahti on muutenki pieni paikka? huhhuh ekologista porukkaa ku 17 vee tytsy haluuu ajella.

00:46  
Blogger Maria said...

En kestä kun oot niin nätti!! Toi huivi on ihanan näköinen<3


http://maria-femalelogic.blogspot.fi/

00:46  
Anonymous Anonymous said...

Naurettavaa. No, onneksi Annika voi pelastaa maapallon yksinään, kun vaan jättää sen yhden auton ostamatta ja kävelee loppuelämänsä paikasta toiseen, sillä se maapallo ei ookkaan vielä pilalla ja yksi auto pelastaa tilanteen sormia napsauttamalla. Varsinkin sitten perheellisenä, se on oikein hyvää liikuntaa ottaa lapset reppuselkään ja raahata ympäri kyliä viemään niitä sinne ja tänne harrastuksiin ja muihin menoihin.

Välillä mun oikeesti tekee mieli purskahtaa itkuun sun puolesta näiden joidenkin jeesustelijoiden takia. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta mitä vittua sitten, vaikka Annika haluiskin oman auton? Tyhmempää se ois mielestäni ostaa, jos hän asuis vielä kotona ja vois käyttää vanhempien kulkupeliä, mut omassa kodissa asuessa se tulee ihan tarpeelliseksi, tuut kyllä joskus huomaamaan sen. Vaikka sitä keskustassa asuukin, niin kyllä sitä elämää - ihme kyllä - löytyy jopa keskustan ulkopuoleltakin. Ei niitä painavia ruokakasseja jaksa välttämättä raahata monien kilometrien päästä suuremmista kaupoista kävellen tai bussilla kotiin tai kuskata puolisoja/sisaruksia repparissa harrastuksiin. Kukaan ei ees tekis 18-vuotiaan auton hommaamisesta normaalissa elämässä minkäänlaista numeroa, mut kun Annikalla sattuu olemaan tunnettu blogi, niin se on kaikkien silmätikku ja joka ikinen juttu täytyy tehdä viimeistä piirtoa myöten täydellisesti. Harmi vaan, että kaikkia ei voi miellyttää, eikä mua kyllä kiinnosta pätkän vertaa, jos se oot sinä, eko-Eija, tällä kertaa. Pidä vaan huoli omasta ekologisesta elämästäsi, niin huomaat kaiken olevan hieman helpompaa.

Lopettakaa nyt jo toi jeesustelu.

01:14  
Anonymous Anonymous said...

Joo-o, eiköhän ois parempi vaan että sinä ensimmäinen anonyymi pidät huolen omista ekologisista elämäntavoistasi

01:18  
Blogger Unknown said...

YOU LOOK AMAZING MY DEAR!

AND..I LOVE YOUR HAIR <3

kisses from

www.fashionrella.com

02:02  
Anonymous Anonymous said...

Luuleeko tämä ensimmäinen anonyymi todella, että yksi auto pelastaa koko maapallon? Oletko oikeasti ottanut selvää ilmastonmuutoksesta, kun tulet tuolla tavalla tänne jeesustelemaan yhdestä _vitun_ autosta. Jos ilmastonmuutos halutaan pysäyttää, niin silloin isojen tehtaiden on tehtävä jotain, eivät enää yksittäisen ihmisen tekemiset vaikuta siihen millään tavalla. Jos sinä anonyymi todellakin olet joku maailmanparantaja, niin ihan hävettää sinun puolestasi kun tiedät asioista noin vähän. Ole kiltti ja opiskele asioita hieman enemmän. Onneksi kuitenkin taidat olla vain provo.

02:09  
Anonymous Anonymous said...

Hei, en jaksa selata aikasempia kommentteja, että olisko joku muu jo vinkannu, mutta HM:n miestenpuolella on ollu tosi hyvännäkösiä neuleita. Suosittelen! :)

02:10  
Anonymous Anonymous said...

Tää ei liity kyl tähän listaukseen mutta
Musta on hienoo et sul on tollaset ihanan rennot vanhemmat jotka antaa sun asua poikaystävällä joka on sua 2 vuotta vanhempi vaikka sä ootkin alaikänen vielä. Voi kumpa mullaki ois tollaset vanhemmat :)
kauan muuten oot asunu vilunkaa yhes? :)

03:46  
Blogger Annika said...

Heh, ne ei oo ihan sellasia mitä mä haen, sillä mä oon tosi pienikokonen ja ne on lähes poikkeuksetta suuria telttoja mun päällä... :p

09:38  
Blogger Kristiina said...

Vau, sä oot tosi kaunis! Aivan ihania kuvia! (:

09:49  
Anonymous Anonymous said...

annoitko kiialle sen sun vanhan oranssin ipodin vai ostitko siis ihan uuden? :)

11:27  
Anonymous Anonymous said...

minkä kokonen se sun valkonen lindexin peplum paita on? :) onko se xs vai s?:)

11:27  
Blogger mira said...

huivi on super lämpimän näköinen <3

12:07  
Anonymous Anonymous said...

Kuinka sait vaaleammaksi tuota tukkaa? Oletko käyttänyt ei-värjätyille hiuksille tarkoitettua perusshamppoota ja että ihan kulumalla on vaalentunut vai? :) Itse värjäsin liian tummaksi ja haluaisin tuollaisen luonnollisen sävyn näihin mahdollisimman pian!

12:56  
Anonymous Anonymous said...

You're adorable, Annika ! But you already know that ! hugs and kisses

13:13  
Blogger Janina said...

Ihanan lämpösen näkönen huivi! :)

13:13  
Anonymous Anonymous said...

sanottava tähän nyt vaan että joillekkin raha-asiat ei oo mitenkään yksityisiä asioita vaan ihan avoimesti puhutaan siitä ku mistä tahansa muusta asiasta, monissa kulttuureissa on näin, mutta suomessa toki monet ei halua puhua raha-asioista se on tyypillistä suomessa. tuli vaan mieleen koska toi kysymys ei mielestäni ollut mitenkään epäkohtelias:)

13:21  
Blogger Annika said...

En antanut sitä oranssia, sillä oon myynyt sen joskus vuos sitten eteenpäin kun en tarvinnut sitä :-)

13:50  
Blogger Annika said...

Veikkaisin että XS, mut en oo aivan varma :-)

13:51  
Blogger Ida said...

Jep sama homma mullakin et liian tummaks tuli värjättyy, ja nyt mietin, että uskaltaisko kampaajalla ottaa värinpoiston ja päälle jotain luonnollisempaa vai vaan niitä raitoja? Raidoista vaan en kauheesti tykkää, ainakaan viimeks ei mulla onnistunu.. :) Tuollasta luonnollista tummahkon ruskeeta ei taida oikein kotona värjäämään, mut jos joku tietää millä tosiaan vois saada luonnollista niin vinkit ois tarpeen. :)

13:53  
Anonymous Anonymous said...

heti ku näin tuon toisen kuvan tajusin että oot aikalailla jotenkin samannäkönen ku Lauren Conrad ! molemmat yhtä kauniita ja teillä on melkeinpä samanväriset hiuksetki :-)

14:10  
Anonymous Anonymous said...

sun blogi on tosi kiva ja haluanlukea sitä mielelläni! :)
parhain blogi mitä tiedän! :)

14:56  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home