Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I'M COMING HOME

12/23/12

I'M COMING HOME

IMG_8139
idkuva
Takki Sheinside laukku Chicnova kengät Spiritstore huivi Cubus farkut ja pipo H&M

Tää tyttö istuu nyt junassa matkalla kotiin ja kuulokkeista soi Coldplay-soittolista. Mulla on hirveen pitkä matka eessä ja oon vasta illalla perillä kotona. Sitten on suunnitelmissa raivokasta lahjojen paketointia ja tavaroiden pakkausta, jonka jälkeen mä kiidän kotikotiin syömään joulukinkkua ja viettämään joulua. Ihanaa, enää yksi yö!
Tää kotiinpaluu on kyllä joka kerta ihan yhtä kurjaa, varsinkin jos joutuu istumaan koko päivän  ypöyksin junassa. No, onneksi mulla on sentään mun rakas kone sylissä ja noita ikkunasta näkyviä kauniita talvisia maisemia vois katsoa vaikka tuntikaupalla. Entäs te, miten te vietätte tän aaton aaton? Toivottavasti ainakin hieman mukavemmissa merkeissä kuin mä!

Labels: ,

85 Comments:

Anonymous Anonymous said...

miksei sun poikaystävä tullu sun mukana takaisin? :) ja ihana blogi<3

12:49  
Blogger Ella said...

Söpö asu! En oo tajunnu että ootte siskoksia Saran kanssa, ilmankos ootte niin samannäköisiä! :D Kauniita molemmat :)

12:49  
Anonymous Anonymous said...

sun kuvat on nykyään paljon parempia kun ennen, poikaystäväs on huomattavasit kehittyny näiden asukuvien ottamisessa! ;)

12:52  
Blogger Annika said...

Se jäi viettämään joulua oman perheensä kanssa :-) kiitos!

12:54  
Anonymous Anonymous said...

Voi että miten suloinen olet! Hyvää kotimatkaa ja tsemppiä joululahjojen pakkaamiseen! :)

Voitko joulun jälkeen ottaa kuvia lahjoistas? olisi kiva tietää mitä kaikkea olet saanut lahjaksi..

Jouluja!!

12:56  
Blogger Annika said...

Kiitos ja samoin sinnekkin suuntaan! :-)

Voin luultavasti, täytyy yrittää muistaa ;-)

13:00  
Anonymous Anonymous said...

itse vietän aaton aaton ihan vain kotona joulutunnelmissa. :) aamulla kävin vielä salilla vetämässä kunnon hikireenin että saa huomenna herkutella hyvällä omalla tunnolla ;)

13:02  
Anonymous Anonymous said...

toi laukku, ihana<3 ja oot tosi nätti + kiva blogi!:)

13:15  
Blogger Aino said...

Ihana toi laukku!! :-)

13:17  
Anonymous Anonymous said...

coldplay ♥

13:20  
Blogger Bianka said...

you look amazing !

13:24  
Blogger Tereza said...

I love your hat, it is so cuteee :))

13:24  
Anonymous Anonymous said...

Itehän vietän mahataudissa!:(

13:40  
Anonymous Nina said...

pitkä junamatka yksin on kyllä tosi tylsistyttävä! itse vaan otan rennosti himassa aattoa ootellen :)

13:42  
Anonymous Anonymous said...

pakko kysyä! asuuko sun perhe siis oulussa? jos asuu, mikä sai sut muuttamaan lahteeen asti? asutko jossain vuokrakämpäs nyt sun poikaystävän kanssa vai?:)

13:44  
Blogger Annika said...

Ei, mun perhe asuu Lahdessa, jossa mä asun myöskin poikaystäväni kanssa, mutta olin viikonlopun Oulussa poikaystävän kotikotona :-D

13:47  
Anonymous Anonymous said...

Oon ollut sun blogin lukijana jo tovin enkä oo tänne ikinä kommentoinut, mutta nyt sen teen! Tykkään ja olen aina tykännyt sun blogista ihan kauheesti sillä sun postaukset on aina mielenkiintoisia ja selkeitä ja suhun on ihmisenä tosi helppo samaistua! Ja ihmisenä vaikutat siltä että sulla on jalat maassa ja oot ystävällinen :) toivon sulle kaikkee hyvää ja myös sun blogilles kun se siirtyy Indiedaysiin ! Onnittelut vielä siitä! :) ja hyvää ja rauhallista joulua sulle!! :) jatka samaan malliin !!

13:47  
Anonymous Anonymous said...

siis vittu ei löydy sanoja en ymmärrä taas? jos on niin perseestä
palata kotiin ja toivot muille parempaa joulua nii miks et sitten jää
ouluun? kuka sut pakottaa palaamaan lahteen? ei sun perhe sua varmaan väkisin tahdo sua sinne viettämään joulua? vai keräätkö huomioo sillä
nyt että
poikaystäväsi halusi jäädä ouluun eikä juosta sun perässä. ootko noin säälittävä ettet kestä ilman häntä paripäivää? varmaan, koska eihän sulla edes kavereita seurana ole :) sun koko elämä
jäi siis ouluun, voi hitsi.

14:15  
Blogger Jenni said...

Hei magee toi sun laukku, pitäs itekki hommaa joku tollanen weekendbag! Joulu sujuu täälläpäin myös kotikotona syöden ja rentoutuen,saunoen ja joululeffoja katsellen, sekä lahjat tietenkin :)
Mukavaa joulua!


http://jensjourneyy.blogspot.fi

14:21  
Blogger Sini said...

tunnin pääst lähetäää kentälle, thaimaa kutsuu ! (: ooot muuten ihan sairaan kaunis <3

14:22  
Anonymous Anonymous said...

oisko susta mukava matkustaa oulusta lahtee junassa yksin? mä en ainakaa tykkäis.. en ymmärrä miks sä luet annikan blogia, jos sä et ymmärrä, nimittäin tossa jutussa ei ollut mitää outoa!

14:22  
Blogger Annika said...

Ja mulla ei löydy sanoja näin älyvapaaseen kommenttiin... :-D nää aivopierut ei sitten yksinkertaisesti ota ikinä loppuakseen.

Sanoinko mä missään vaiheessa, että musta on jotenkin perseestä palata kotiin? Kirjoitin postaukseen aivan selvällä suomenkielellä, kuinka lähteminen on aina kurjaa ja on ymmärrettävästikin tylsää istua 8 tuntia yksin junassa. Kukaan ei tietenkään pakota mua palaamaan kotiin, vaan palaan sinne itseasiassa aivan mielelläni, vaikka sun on näköjään jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa uskoa sitä :-D Enkä mielestäni missään vaiheessa valittanutkaan, etten kestäis ilman mun poikaystävää muutamaa päivää? Herranjumala, ei tässä nyt kuitenkaan enää mitään 13-vuotiaita olla... vaikka siellä päässä tämän kommentin järjenjuoksusta päätellen saatetaankin olla.

Olipa yksinkertaisesti käsittämätön kommentti.

14:24  
Anonymous Anonymous said...

välillä näitä kommentteja lukiessa en tiedä, että pitäiskö mun itkeä vai nauraa. ihmiset yrittää selvästi vääntämällä vääntää susta ja sun blogista jotain vikaa, kun ei muuten sitä löydä :D

14:25  
Anonymous Anonymous said...

siis minkä postauksen sä valittaja ano oot oikein lukenu? eihän annika sanonu postauksessa sanaakaan poikaystävästään, joten mitä ihmeen huomionhakemista siinä on?

tällaset kommentit on niin säälittäviä :D

14:35  
Anonymous Anonymous said...

tosi kivat noi neuleuggit, vähän sirommat kuin tavalliset! :)

14:40  
Anonymous Anonymous said...

Hei anteeks tä on vähän outo kysymys! Mutta oon tekemässä ite siis kutomassa semmosta viininpunasta huivia, ja kun sulla on se zaran viininpunainen huivi ni voisitko mitata sen leveyden ja pituuden ku koitin sitä sillon zarassa ni se oli just hyvän pitunen! Kiitos paljon jos viitit vastata ja mahd. nopeasti! :-)

14:48  
Blogger Annika said...

En valitettavasti voi sillä meillä ei oo minkäänlaista mittaa kotona :-(

14:51  
Anonymous Anonymous said...

Hei pakko kysyy oliks se pikkupoika se Arttu Ollila, joka kuoli ni sulle jtn sukua? :(

15:16  
Blogger Annika said...

Ei ollut.

15:18  
Anonymous Anonymous said...

miten oot tavannu sun poikaystävän kun asutte niin kaukana toisistanne kuitenkin.. Niin mietin vaan et mitä kautta oot tutustunu noin kaukana asuvaan :-)

15:55  
Blogger Annika said...

Me asutaan saman katon alla ja mun poikaystävä tosiaan asuu Lahdessa, vaikka onkin kotoisin Oulusta :-D ja kavereiden kautta ollaan tutustuttu.

16:04  
Anonymous Anonymous said...

:DD:D:D:DD Ei herranjumala nyt taas. Ihan mielelläänhän Annika on menossa kotiin, se mikä ei oo niin miellyttävää on se superpitkä MATKA sinne, kun joutuu vielä istumaan yksinkin koko matkan. Eikä se yksinolo nyt automaattisesti oo mikään ilmoitus siitä että yhyy poikaystävä ei oo messissä.

En kestä :DDDD

16:14  
Anonymous Anonymous said...

Viivotin?

16:19  
Blogger Annika said...

Mulla ei ole sitäkään, mut veikkaisin näin leveydeksi ainakin ulkomuistista jotain 35-40 sentin luokkaa :-)

16:24  
Anonymous Anonymous said...

"Tää kotiinpaluu on kyllä joka kerta ihan yhtä kurjaa, varsinkin jos joutuu istumaan koko päivän ypöyksin junassa. Entäs te, miten te vietätte tän aaton aaton? Toivottavasti ainakin hieman mukavemmissa merkeissä kuin mä!"

oisit sit jättäny menemättä ouluun :-)ja mitä tää tarkottaa, "kotiinpaluu on kyllä joka kerta ihan yhtä kurjaa, varsinkin jos joutuu istumaan koko päivän ypöyksin junassa." joka kerta?

16:35  
Blogger Annika said...

Niimpä, ois kannattanut jättää menemättä! Kannattaa myös jättää lähtemättä esimerkiksi ulkomaille reissuun vaan sen takia, että kotiinpaluu ei oo välttämättä aina niin kivaa kuin siellä lomalla oleminen :-) kannattaa siis yksinkertaisesti pysyä vaan kotona neljän seinän sisällä koko loppuelämän ajan.

Ja se tarkoittaa juuri sitä mitä siinä selvällä suomenkielellä lukeekin.

16:46  
Anonymous Anonymous said...

Onko sulla joululahjat kaikille sun siskoille? kuvaathan sitten paljon jouluasi ja noita saamiasi ja antamiasi lahjoja. Ja paljonko muuten tommonen junamatka maksaa oulusta lahteen?

16:46  
Anonymous Anonymous said...

pilkunnussijat.. get a life :D teillä TÄYTYY olla jotain parempaakin tekemistä kuin miettiä annikan postausten syvempiä merkityksiä ja kaivaa niistä aina jotain mahdollista vikaa, kenenkään elämä ei voi olla noin tylsää. toivon, että saatte joululahjaks jotain muutakin tekemistä, niin ettei teidän elämänne suurin merkitys ja ilo oo etsiä annikan blogista vikaa ja läyhätä siitä.

16:49  
Blogger Annika said...

On kyllä :-) ja en usko, että kuvaan antamiani lahjoja, mutta saatuja ehkä jossain vaiheessa.

Ja junamatka Oulusta Lahteen maksaa opiskelijalta junasta riippuen noin 35-45€!

16:51  
Blogger tttarr said...

mikä sun pikkusiskon blogin nimi on? :)

16:54  
Blogger Annika said...

http://saralovesy.blogspot.com/

16:55  
Anonymous Anonymous said...

moikka :) en tiiä ootko jo huomannu, mutta VR:n joulukalenterissa on tänään Hki-Oulu junalippuja tammikuulle 1,5e suunta! vaikka no jouduttehan eka menee Helsinkiin junalla, mutta kai se silti tulee aika paljon halvemmaksi... Kivaa joulunaikaa sulle ja sun perheelle :)

17:08  
Blogger Josefin said...

sä oot niin kertakaikkisen söpö!! :D ei voi muuta sanoa. :) hyvää joulua!

17:33  
Blogger jassu said...

Voi että ku oot kaunis ja ihanaa ku jaksat postata niin usein! Hyvää joulua :---)

17:56  
Anonymous Anonymous said...

ite vietän aamuvuorossa töissä ja illaksi kotiin:) wuhuuuuu ! ihana joulu tulossa -.-

18:11  
Blogger Nina Kukkonen said...

Aaton aatto on aina vähän kiireistä :D Jospa huomenna vois rauhottua vähän :3

18:12  
Anonymous Anonymous said...

Viittisitkö linkata ton laukun tähän? ku en milläään löydä ja toi on niin ihana:( kiitos <3

18:13  
Blogger Maria said...

Ihanaa joulua Annika! :) ♥

18:22  
Anonymous Anonymous said...

Oliks se 8-vuotias pikku poika joka kuoli lumen alle ni sukua sulle? Ku sillä oli sama sukunimi ku sulla ni aattelin et sullahan asuu niitä sukulaisia siellä tampereen suunnassa?

18:30  
Blogger inka nitta said...

tosi ihana asu!:)

http://inka-allornothing.blogspot.fi/

18:36  
Blogger Annika said...

Ei ollut, vastasinkin tähän juuri tossa vähän ylempänä :-)

18:36  
Blogger Annika said...

No mutta euron kuvat silmissä lisiä aatellen ;-)

18:37  
Blogger Annika said...

Kyllä se sieltä laukuista löytyy kun vaan jaksaa selata :-) http://www.chicnova.com/black-shoulder-bag-with-studded-bottom.html

18:39  
Blogger Annika said...

Oon kyllä, mut ensi kuussa ei oo valitettavasti aikaa lähteä sinne päin :-(

Kiitos ja samoin sulle! :-)

18:40  
Anonymous Anonymous said...

no ei luoja... luulis nyt sulta jostai viivotin löytyvän.. hölmötyttö.

18:46  
Blogger Annika said...

Kyllä vain, oon kyllä aika hölmö kun en viivotinta omista. Se on niin välttämätön esine elämisen kannalta.

18:48  
Blogger laura said...

ihana asu! Mun joulu menee kotona perheen kanssa ja jossain välissä kävästään mummon ja papan luona :-) Hee, en jaksa oottaa huomista, niin malttamaton kuin oonkin :-D Hyvää joulua sulle<3

19:03  
Anonymous Anonymous said...

oon miettiny tosi kauan et keneltä näytät ja nyt tajusin et laura närheltä! oot kyllä tosi kaunis:)

19:09  
Anonymous Anonymous said...

oliko susta pikkulapsen kuolema noin iloinen asia että piti pistää oikeen vielä hymynaama perään? mieti vähä

19:09  
Blogger Annika said...

Anna mun kaikki kestää. Jos mä laitan hymynaaman, se ei kelpaa. Jos mä en laita hymynaamaa, oon tyly ja töykeä. Kaikkia ei vaan yksinkertaisesti voi miellyttää ja tälläkertaa se oot valitettavasti sinä.

19:14  
Anonymous Anonymous said...

No luulis kyllä että lukiolaiselta viivotin löytyis :D

19:58  
Anonymous Anonymous said...

onko oikeesti turhempaa jankkaamisen aihetta? ei se viivotin annikalle ilmesty vaikka te läyhäätte täällä siitä loputtomiin

20:04  
Blogger Sofia said...

Ompa ihanat kengät, onko uudet ja onko lämpimät? :) Jotkut tollaset munkin pitäisi hankkia.

20:06  
Blogger Annika said...

On lämpimät kyllä mutta ei uudet, noi on joko viime tai sitä edellisenä talvena ostettu :-(

20:12  
Anonymous Anonymous said...

ihana takki ja säkin oot yhtä ihana kun aina :)

mut yks "parannusvinkki" mitä ainakin itse toivoisin blogiisi liittyen; monipuolisemmat postaukset. mun mielestä on tylsää että postaukset on lähes aina joko näitä asukuvia tai sitten noita missä on sekaisin kaikkea. ois kivempi että kuvia olisi enemmän sekaisin postauksessa. ja ois kiva että kuvaisit enemmän arkipäiviäsi, ei vaan kodin sisustusta ja ruokaa :) ymmärrän kyllä että alkuun esim. kovin julkisilla paikoilla kuvaaminen voi olla jotenkin noloa tai tulee sellanen turistiolo, mut mä tykkäisin että näkisi siten lähemmin sun elämää ja sais enemmän inspiraatiota kaikkeen. mut sinähän sen päätät, tää oli vaab ehdotus ;)

20:19  
Anonymous Anonymous said...

mitä oot ostanut saralle lahjaks?:) ja voikko tehä sun saamista joululahjoista sitten postauksen kuvien kera!?

20:48  
Blogger Annika said...

Voisitko selventää, että mitä sä meinasit tolla postausten monipuolistamisella? :-) jos meinasit sitä, että samoissa postauksissa ois noita kuvia mun esimerkiksi päivistä ja asuista sekaisin, niin sellaisia mä en valitettavasti meinaa tehdä, sillä mä tykkään enemmän vähän selvemmistä postauksista, enkä sekametelisopista, joissa on vaatekuvat, päivän ohjelmat ja vielä lempiruokien ohjeetkin samassa syssyssä.

Ja tässä vaiheessa kun on jo muutaman vuoden kirjoittanut blogia, niin julkisilla paikoilla kuvaaminen on jo ihan normaali juttu, mut mä en ihan ymmärtänyt, et mitä mun siellä pitäis kuvata? "Tässä minä menemässä kauppaan"? "Tässä minä shoppailemassa"? "Tässä kauniita puita matkalla kouluun"? Vai siis mitä, miten lähemmin mun elämää? :-)

20:51  
Blogger Annika said...

En oletettavastikaan viitsi kertoa sitä täällä, ettei se saa kuulla siitä etukäteen :-) ja ehkä, täytyy katsella!

20:54  
Anonymous Anonymous said...

Ihanaa jouluu sulle! :) Onks sul jotain lahjatoiveita ja jos on niin mitä? :)

21:19  
Blogger Unknown said...

moc krásné fotky!!<3

21:33  
Blogger Annika said...

Joo, oon tehnyt sellasista tänne postauksen pari viikkoa sitten :-)

21:45  
Anonymous Anonymous said...

mikset voi kuvata antamiasi lahjoja jos porukka haluaa? ;o

21:48  
Blogger Annika said...

No ihan esimerkiksi siitä syystä, että mä en nää tarpeelliseksi lähteä matkustelemaan ympäri Suomea, jotta saan kuvat antamistani lahjoista :-D ne ei muutenkaan mun mielestä kuulu sen kummemmin tänne, mitä kukaan tekee tiedolla mitä mä oon antanut vaikka mun poikaystävän siskon poikaystävälle joululahjaksi? Enpä usko, että mitään.

21:59  
Anonymous Anonymous said...

olikse arttu ollila sulle sukua ?

22:00  
Blogger Annika said...

Ei. Löydät vastauksen tähän kysymykseen jo muutamaan kertaan tästä kommenttiboksista.

22:03  
Anonymous Anonymous said...

You are so beautiful!!

How old are you?

22:14  
Anonymous Anonymous said...

Mulla on itelläni viininpunasena se huivi, ja rupesin eilen kutoo sitä ite mustana ! :) Ite ku mittailin e oli n. 40cm levee ja 2m 70 cm pitkä !:)

22:22  
Anonymous Anonymous said...

Haha, mä en kestä :D täytyy olla hiukan päästään vialla jos keksii hymynaamastaki tommosta...

22:23  
Blogger Annika said...

Thank you! I'm 17.

22:34  
Anonymous Anonymous said...

Toi junamatka on ihan jees kun siihen osaa asennoitua positiivisesti. Saat aikaa tehdä ihan mitä huvittaa nyt kun on lomakin :) mä ainakin otan kaiken irti noista hetkistä

22:47  
Anonymous Anonymous said...

pakko kysyä, mutta miten sä oot pärjänny lukiossa ilman viivotinta? :D marginaalit, matematiikka ym... se on aika olennainen esine kumminkin :o

22:57  
Blogger Annika said...

Hätä keinot keksii.

23:01  
Anonymous Anonymous said...

Nyt avaan suuni, koska tää on häirinny mua pitkään. Onko sun sofia oikeesti kehuttava jokaikistä bloggaajaa niiden jokaiseen postaukseen? Tiedän nykyään aina jos avaan kommenttiboxin, on sinne tipahtanut sulta kommentti, koita oikeesti rajottaa ettei oo kohta kieli ihan ruskeena!!

23:09  
Blogger Emma said...

rakastan sun blogiis! postailet niin kivan useesti ja sulla on nii ihanii kuvii :Dd!

http://whatmybrowneyessees.blogspot.fi/

23:55  
Anonymous Anonymous said...

Hirmu hyvää joulua sinnepäin ! Tietyille älyvapaille kommenteille saa kyllä nauraa, tylsän yön huvit :D huhhuh

01:57  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home