Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SHOPPING

4/20/12

SHOPPING

Hejpådig! Mun poikaystävä tuli tänään Tukholmasta kotiin ja toi mukanaan hyvin mieleisen tuliaisen:

zaratakki

I'm in love!! Sovittelin tota trenssiä jo wanhojenristeilyllä helmikuussa ja jo paluumatkalla kaduin sen kauppaan jättämistä. Helsingissä näitä ei kuulemma ollu ja mun viimenen toivo oli risteilylle lähtevä poikaystävä. Siinä vaiheessa kun sen kaveri ilmotti mulle, että herra on kadottanu puhelimensa menomatkalla, olin jo heittää toiveet tosta kankkulan kaivoon mut Zaran paperipussi kainalossa se tuli tänään takas hih! Olin alunperin aatellu sitä vähän tummempaa versiota tosta takista ja Vilu toi vahingossa asteen vaaleemman, mut itseasiassa toi onkin ehkä vielä vähän kivempi. Mulla on maailman paras poikaystävä 

shopping1

Torstaina kävin hakemassa postista noi mun uudet treenikengät ja nekin oli vielä kivemmat ku mitä muistinkaan! On kyllä tosi hyvät jalassa ja vielä tismalleen oikeen kokosetkin. Tilasin ne muuten sportsshoes.com-osoitteesta kun sitä kuitenkin kysytään. Tänään pääsin kans pitkästä aikaan käymään Karismassa ja mukaan tarttu biksualaosa, pari rättiä Cubuksesta ja JC:stä tollanen sifonkinen kauluspaita! Oon ettiny tollasta vaikka kuinka monesta paikkaa, mut kaikkialla ne pienimmätkin koot on näyttäny mun päällä ihan hirveiltä teltoilta. Toi oli kuitenkin just täydellinen ja se on jo nyt mun lemppari!

Ja sitten Mirabling-kisaan! Olisin halunnu palkita kaikki jos vaan olis ollu mahdollista, mut tällä kertaa täyty tyytyä vaan yhden palkitsemiseen ja tällä kertaa voittajaksi selviytyi... tättärärää, rumpujen pärinää..

aaaaaa copy
Tarkistappa sähköpostisi, oon lähettäny sulle eilisiltana mailia!

21 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aivan ihana toi trenssi!

22:43  
Blogger Mila-Selena said...

Tää oli tosi kiva postaus, illan piristys! Ihana toi trenssi, kelpais mullekin poikaystävä, joka tommosia tuo ;) Ja noi treenikengät on upeet, jos ei noi inspiroi liikkumaan nii ei sitten mitkään!! Ihanaa illanjatkoa sulle Annika :)

22:45  
Anonymous sansbe said...

OI KIITOS!!tarttesin niitä tosi paljon kiitos:!:):)
mä vastasin! toivottavasti se viesti tuli!

22:53  
Anonymous s said...

sä olet oikeasti mielettömän kaunis <3 olit mun ispiraatio jo sun viime blogin aikaan, mutta nyt mun tyyli on muuttunut vähän klassisemmaks ja ehkä on sunkin? vois olla kiva jos laittaisit enemmän kuvii vaiks sun asuista:)

23:37  
Blogger katri said...

ihania kuvia ja toi trenssi sopii sulle niin hyvin :-)

23:46  
Blogger ITRANSLATEDIT said...

Hejpådig! My boyfriend came back from Stockholm today and brought me a very pleasing souvenir with him.

I'm in love! I tried on that trench coat on our school's seniors' cruising in February and regretted leaving it in the shop already on our way back home. I heard that these coats aren't available in Helsinki so my last hope was the boyfriend going on the cruising. At the point when his friend announced me that he had lost his phone on their way there, I was about to give up all my hope but then he came home today with Zara's paper bag under his arm hehe! In the first place, I had been thinking a bit darker colour of that coat and Vilu accidentally brought me one shade lighter, but actually this might even be nicer. I have the best boyfriend in the world ♥

On Thursday I went to pick up those new training shoes from the post office and they're also nicer than I even remembered! They're very comfortable to wear and even exactly the right size. By the way I ordered them from sportsshoes.com as you'll ask anyway. Today I also got an opportunity to go to Karisma [a shopping centre] after a while, I picked up a bikini bottom, a couple of clothes from Cubus and that chiffon blouse from JC. I've been searching for that kind of a blouse at so many places but the smallest sizes have looked like a huge tents on me everywhere. But this was perfect and it's my favourite already!

And then about that Mirabling competition! I would have wanted to award everyone if that had been possible but this time we need to settle for awarding only one person and this time, the winner is... tat tara rara, the rolling of drums..

sansbe[at]luukku.com

Check your email, I've sent you an email last night!

01:53  
Anonymous Anonymous said...

awwww, love the shoes!!!!!!

05:10  
Blogger Sini said...

Ihana takki! :)

10:28  
Anonymous Anonymous said...

ois kiva saaha jotain vaihtelua näihin postauksiin, ku aina on kollaaseja:)

11:31  
Blogger Maija said...

Ihanat treenikengät ja trenssi! :-)

11:44  
Blogger Sabrina ♥ Chérie said...

You looks like Miranda Kerr ^-^

xoxo * C'est la vie, chérie *

11:45  
Blogger Annika said...

anonymous: niin mustakin! :-)

mila-selena: hihi kiva kuulla ja samoin sulle!

sansbe: ;-)

s: joo kyllä munkin tyyli on muuttunut aika paljon :-)

katri: kiitos!

anonymous: me too!!

sini: kiitos, i agree :p

anonymous: niin varmasti oiskin mutta iphone-kuvat nyt vaan näyttää isona vähän huono laatusilta ni siks oon laittanu mielummin näin.

maija: niin mustakin! :-)

sabrina ♥ chérie: haha, no i don't!

11:59  
Anonymous Anonymous said...

mikä sun instagram nimi on:)

13:38  
Anonymous Saana said...

hei tuli vaa mielee et vaihoitko sun tyylii sillee iha pikku hiljaa vai olitko vaa jonain päivänä sillee et nyt uudistan koko kaapin ? :D ja joku postaus miten sun tyyli sit on muuttunu vuosien varrella ois super kiva !

14:27  
Blogger Ilona said...

on muuten ihana trenssi ! :) ihan täydellinen ja sopii sulle ihanasti :)

14:39  
Blogger Nora said...

oliko noi kengät siis ihan sun normaalia kokoa, vai otitko isomman/pienemmän? :)

14:58  
Blogger nita said...

Ihana trenssi!:) oot niin kaunis!

17:07  
Anonymous Anonymous said...

mist oot ostanu ton juomapullon=)

18:23  
Anonymous Anonymous said...

hei minkä kokonen toi trenssi on? ja tiedätkö et onks noita suomessa :)

21:09  
Anonymous Anonymous said...

eiku apua oho tossaha oli toi hintalappu jossa luki koko XD

21:10  
Anonymous Anonymous said...

Oliks tuolta sportsshoes.comista vaikeeta tilata? Siel näyttäis olevan tosi edullisia urheiluvaatteita ja mietin et uskaltaisko tilata! :)

19:22  

Post a Comment

-17 years old
-Lahti, Finland
-Instagram: annikaollila
-Canon 650D + 50mm f1.8

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home