Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Annika O.

10/31/12

RANDOMS

IMG_6294
IMG_6353
IMG_6742
_MG_1874

Syksy on yleensä ollu yks mun lempivuodenajoista, mut nyt täytyy kyllä sanoo että hermo menee: aurinko laskee jo ennen neljää?! Hyvä että kerkee just ja just köpötellä koulusta kotiin ennen ku alkaa jo hämärtää. Missäs välissä niitä asukuvia sitten oikein kuuluis ottaa, hä? Kai se on etsittävä joku tarpeeks valoisa sisätila tai vaihtoehtoisesti pyhitettävä viikonloput kuvien varastoon ottamiselle. Kesä ja pitenevä päivä, tulkaa jo!
Ja kuten kuvituksesta huomata saattaa, mekin ollaan jo päästy ton hoitokameran kanssa pienen itkun ja hampaidenkiristyksen jälkeen yhteisymmärrykseen! Uskohan siinä meinas jo loppua siihen totutellessa, mut loppu hyvin, kaikki hyvin.

Ja hei ihanat lukijat, nyt kun kerrankin muistan niin mulla on jo muutaman päivän ollu yks kisa takataskussa! Löytyiskö teiltä kiinnostusta pienoiselle lahjakortille, jos laittaisin lähipäivinä arvonnan pystyyn? 

Labels:

10/30/12

PAST WEEK VIA INSTAGRAM

insta2
insta1

Labels:

10/29/12

LÖPINÄÄ

IMG_5805

Mä vihjailin jo eilen vähän jotain tosta kamerajutusta ja aattelin tähän maanantai-iltapäivän ratoksi (eli suomeksi sanottuna koulujuttujen välttelemisen nojassa..) vähän selventää sitä hommelia! Mä en nimittäin oo kovin kummonen säästäjä ja siihen päivään, kun tuun saamaan kamerarahat kokoon, tulee luultavasti menemään vielä monia kuukausia. Eilen mä sain kuitenkin ilokseni yhden tutun varakameran, Canonin 350D:n, väliaikasesti lainaan kunnes saan omani hankittua ja nyt mullakin on ihan päivittäin kamera käytössäni. Jee! Ei tosin ihan vielä, täytyy nimittäin ensin hommata siihen erilainen muistikortti, mut muutaman päivän sisällä kuitenkin. Sit mä alan taas pommittamaan teitä päivittäisillä postauksilla, be aware!

Ja toinen juttu: Indiedays Inspiration on nyt vihdoinkin avattu jokaiselle kiinnostuneelle silmäparille. Käykääpä siis ihmeessä tsekkaamassa ja kertomassa mielipiteenne kyseisestä uudesta blogiportaalista!

Labels:

10/28/12

IHANA AAMU PART. 1735

IMG_6324
IMG_6331
IMG_6340

Huomenta muruset! Loma alkaa vedellä viimesiään ja huomenna ois taas se aina yhtä ankee arkeenpaluu. En oo varmaankaan ainoo kuka vois ongelmitta jatkaa tätä lomailuu vielä vähän pidemmälle? No, muutama pitkä kuukaus vielä ja sit mäkin saan luvan lomailla ihan kunnolla.
Täällä ruudun toisella vietellään viimestä aurinkoista lomapäivää rauhallisissa merkeissä! Myöhään on nukuttu, syöty rauhassa kunnon aamupala, kohtapuoliin aletaan valmistautumaan lähtemään jonnekkin ulos syömään, myöhemmin mennään katsomaan poikaystävän peliä.. Sounds good to me! Tietysti mukaan pitäis mahtuu vielä yks vähän vähemmän miellyttävä juttu: äidinkielen esseen tiistainen palautus.. No, onneks senkin voi siirtää vielä huomiselle pilaamasta tätä ihanaa päivää! Miten te lukijat aattelitte viettää vikan lomapäivänne?

PS: Mulle kävi eilen yks kiva pieni juttu siihen kamerapulmaan liittyen! Ei, en oo saanut vielä satoja euroja kasaan ja marssinut ostamaan kuussataaviiskytdeetä tai mitään muutakaan vempelettä, mut jotain edistystä tähän tilanteeseen kumminkin ;-) siitä myöhemmin lisää lähipäivinä!

Labels:

10/27/12

BURGUNDY

IMG_6702
IMG_6723
IMG_6685

Ne torstaiset Zaran ostokset pääskin jo esille heti näissä asukuvissa; kuten saattanettekin ehkä arvata, niin mun mukaan lähti noi burgundyn väriset housut sekä uusi huivi! Oon jo parissa päivässä kerennyt kiintymään noihin täydellisiin housuihin niin paljon, etten enää muuta haluis käyttääkkään. Just tollasta piristystä mä oonkin kaivannut mun vaatevaraston housupuolelle!

Ja joo-o, mites toi valkoinen maisema? Mä toivon sydämeni pohjasta, että nää oli ekat ja vikat lumiset asukuvat muutamaan viikkoon. Onhan toi toki ihan nätin näköstä, mut tuolla on aivan pherrrkeleen kylmä ja se talvi kestää mun mittapuulla jo muutenkin ihan tarpeeks monta kuukautta. Syksy takas pliis, mä en haluu vielä kaivaa talvitakkeja esille! 

Labels: ,

10/26/12

EILINEN

IMG_6377
IMG_6389

Neule ja koru Romwe / kello Ur&Penn / laukku Zara / kengät kirpparilta

Tällasissa rytkyissä mä vietin eilen aurinkoista torstaipäivää! Lähettiin molempien vapaapäivien kunniaksi käymään extempore-reissulla Helsingissä ja käytiin moikkaamassa poikaystävän siskoa sekä kiertelemässä muutamat kaupat läpi. Kiersin suurimman osan kaupoista läpi sen kummemmin ympärilleni kattelematta mun säästökuurin ja ja siitä seuraavan shoppauslakon takia, mut täytyy sanoa, että Zara on kyllä shoppauslakollisen helvetti. Lupasin itelleni että saan ostaa yhden ainoon jutun ja no, lähtihän sieltä sitten tietysti jotain mukaankin. Ei kyllä sitä mitä lähdin etsimään, eli camokuosisia housuja, mut jotain kumminkin. Niistä ehkä lisää jossain asukuvissa lähiaikoina! Nyt mä vedän kukkaron nyörit tiukkaan solmuun ja lopetan tän vähäisenkin tuhlailun, että saan sen oman kameran joskus hommattua.

Sellasta, eilen oli siis aivan ihana päivä! Voi kun tää lomailu vois vaan jatkua loputtomiin. Toivotaan, että tästä päivästäkin tulee yhtä mukava, mä lähen nyt polkasemaan aamun käyntiin spinningillä! Mun nilkat on reistaillu viimepäivinä aika pahasti ilmeisesti ylirasituksen vuoksi ja vaikka mä vihaankin spindeä, niin pakko se on jotain saada tehtyä ja tällä hetkellä mikään muu ei oikein onnistu. Onneks mun salikortti loppuu jo huomenna, niin voin hyvällä omatunnolla lepuuttaa näitä nilkkaparkoja muutaman päivän. Olipa tärkeä informaatio. Kuitenkin, kivaa loppuviikkoa kaikille ja lomalaiset, nauttikaa vikoista lomapäivistä!

Labels: ,

10/25/12

MEIKKIPUSSIN UUMENISSA

Mä en oo ikinä ollu ihan hirvee meikkien himohamstraaja ja ostankin yleensä uusia vaan sillon, ku edelliset vetelee viimesiään. Sikspä mulle ei oo kertyny tähän mennessä ihan hirveitä meikkivarastoja, vaan lähes kaikki mun omistamat meikit mahtuu mun meikkipussiin. Arkipäivisin mä raahaan mukanani miniversiota isommasta meikkipussistani ja siellä kuljetan vaan välttämättömimmät päivänpelastajat, kuten esimerkiks rasvan, huulirasvan, ripsarin, meikkivoiteen ja minihajuveden. Tässä siis pientä katsastusta mun meikkipussin sisään!

IMG_6062
Mä oon todennu kaikista parhaaks naamarasvaks ton Nivean Soft-voiteen, se on tarpeeks kosteuttava ja paksu, mut imeytyy kuitenkin tosi äkkiä! Huulirasvana mä käytän yleensä tota Blistexin sinisessä purkissa olevaa mönjää, Nivea Cremeä tai Bepanthenia, ihan huulien kunnosta riippuen. Mä tykkään rasvata käsiänikin tosi usein, siks mulla kulkee aina myös käsirasva mukana ja viimeaikoina se on ollu toi Dermosilin Hand cream.
Rasvat on mulle tosi tärkeitä kuivan ihon takia ja jos mun pitäis valita vaan yks kosmeettinen tuote mitä käyttäisin loppuelämäni ajan, niin se olis luultavasti toi Nivean valkonen pönikkä! Tai Blistexin huulirasva. En kyllä pärjäis ilman kumpaakaan.

IMG_6115
Ja sitten meikkipohjatuotteisiin! Mä en oo vieläkään löytänyt sitä just mulle täydellistä meikkivoidetta. Kesämmällä tykkäsin käyttää BB-voidetta ja tota Ihon Sävyn Heleyttäjää sekotettuna toisiinsa, mut näin syksyisin ja talvisin oon valkonen ku lakana, eikä toi ei oo se kaikista paras yhdistelmä mun iholle.
Mun uusin (ja samalla huonoin) meikkiostos on toi L'Orealin Lumi Magique-meikkivoide ja voin sanoo, et en kyllä tuu uudestaan ostamaan sitä, se ei vaan sovi mulle. Aurinkopuuterina mä käytän yleensä sellasta Rimmelin perus arskapuuteria, mut viimeks kun en löytänyt Stocmannilta niitä, niin nappasin mukaani ton Natural Coden Mineral bronze & blushin, joka ei aja kyllä aurinkopuuterin virkaa kovin hyvin, mut muuten ihan kelpo tuote!
Ja hei, jos jollain teistä ois vinkkailla mulle jotain hyviä meikkivoiteita, niin huudelkaapa niitä tonne kommenttiboksiin! Mä oon nimittäin kyllästynyt testailemaan aina toinen toistaan huonompia meikkivoiteita ja haluun jo löytää sen oikean.

IMG_6149
IMG_6156
Mä oon löytänyt lemppariripsarini Natural Coden Eye dramatizerin ihan vahingossa! Keväällä Ouluun lennettäessä unohdin nimittäin koko meikkipussini kotiin ja käskytin poikaystävän hakemaan mulle lähikaupasta ihan minkä vaan ripsarin - tän se toi ja muuta en oo sen jälkeen käyttänytkään. Pidentää kivasti, mut ainoo miinus siinä on sen kosteus - kuivuu hitaasti ja meikkauksen jälkeen saakin aika usein pyyhkiä ripsaritahroja kulmakarvojen alta pois. Rimmelin Exaggerate-niminen eyeliner on suht hyvää ainakin tällasen tumpelon käsissä kerran vuodessa käytettynä ja kulmiin oon todennu parhaaks Seppälän parin euron kulmakynän (jonka itseasiassa juuri huomasinkin olevan eyeliner..).

IMG_6203
Huulissa mä käytän harvoin yhtään mitään huulirasvaa lukuunottamatta. Jos niihin jotain joskus kuitenkin sattuu sutaisemaan jotain muuta kuin huulirasvaa, niin yleensä kyseessä on Viva la Divan tai BeYu:n huulipunat, Natural Coden huulikiilto, Oasapilta tilattu pinkki huulikiilto tai Make up storen tosi pigmenttinen kiilto. Mä vaan jotenkin viihdyn paremmin ilman, kun ei tarvitse huolehtia niiden tahraantumisesta tai leviimisestä. Oon mielummin luonnonlapsi! :-D

IMG_6196
Kynnetkin mulla on useimmiten ihan vaan luonnontilassa laiskuuden vuoksi, mut meikkipussissa on kuitenkin aina jotain satunnaisia lakkoja. Kyllä mä niitä kynsiä silti välillä jopa jaksan hoitaa: useimmiten taustalla näkyvällä Trindin kynsienhoitosetillä, johon kuuluu muunmuassa kynsinauhojen hoitoaineet, kynsien vahvistuslakka ja Hand repair-käsivoide.

IMG_6246
Tällähetkellä mulla on käytössä Versacen Bright Crystal-hajuvesi. Ostettaessa sain mukaani myös kolme Versacen minihajuvettä, joita on helppo kuljettaa mukana päivittäin. Useimmiten käytän tota Bright crystalia, mut viimeaikoina kilpailevan suosikin roolin on ottanut toi Yellow diamond-testeri, joka on myöskin tosi hyvän tuoksuista!

Tällasta kuuluu mun meikkipussiin tällä hetkellä, toivottavasti tää oli mieleen niille meikkipussipostauksen toivojille. Kivaa torstainalkua kaikille! 

Labels:

10/24/12

UUSI NEULE

neule1

Huomenta murmelit! Mun piti alustavasti iskee teille näin keskiviikkoaamun kunniaksi jotain asukuvaa eetteriin, mut tästä tulikin enemmänkin ton uuden neuleen esittely. Toi on mun suurin rakkaudenkohde uusimmasta Romwen tilauksesta, kyseinen neule on nimittäin aivan ihanan pehmeetä ja lämmintä matskua. Ennustan meille hyvin läheisyydentäyteistä syksyä, sillä kylminä ja pimeinä syysaamuina on ihan parasta kietoutua tollasiin lämpimiin ja rentoihin vaatekappaleisiin. Mun neulevarasto karttui kahdella muullakin tulokkaalla, mut niistä ehkä myöhemmin lisää vaikkapa asukuvien merkeissä.



Ja tähän samaan syssyyn vielä yks alennusjuttu, etten vaan pääse myöhemmin unohtamaan: Romwella on nimittäin Halloween-alennukset perjantaista enskuun 1. päivään saakka. Kuvaa klikkaamalla pääsette suoraan osioon, jossa on yli 700 alennettua tuotetta ja kaikenlisäks koodilla halloween20 saatte yli 100 dollarin tilauksista 20 dollaria alennusta!

Ja hei, jos teitä kyllästyttää nää alennuskoodijutut niin ilmoittakaapa ihmeessä, jätän nää sittemmin sikseen! Monet on vaan ihastellu ja kyselly hirveesti noista Romwen tuotteista ja niiden tilauksesta, joten oon ymmärtänyt et ootte suurimmaksi osaksi kuitenkin aika kiinnostuneita kyseisestä nettipuljusta.

Labels:

10/23/12

SEKALAISIA

IMG_5918
 Tazza-kaakao + kermavaahto + minivaahtikset = syysillan pelastus!

IMG_5501
 Mä oon käyny parissa poikaystävän pelissä kuvailemassa niiden joukkuetta ja oon löytänyt mun sisäisen kutsumuksen: mä haluun urheilukuvaajaksi! :-D Liikkuvaa kohdetta on niin hirveen kivaa kuvata.

IMG_5813
 Uudet saappaat in action!

IMG_5651 Ostin viimeviikolla huonoimman meikkivoiteen pitkään aikaan, toi ei vaan jotenkin sovi mun iholle ollenkaan. Joku muuten pyyteli viime kommenttiboksissa jonkinlaista meikkipussin sisältö-postausta, pitäiskö mun väsätä sellanen vai onks nää satunnaiset meikkikuvat teidän mielestä ihan tarpeeksi?

IMG_5644
 En ookkaan muistanu kuinka ihanaa uusissa lakanoissa nukkuminen onkaan! Tai no, uusissa ja uusissa, nää yksilöt on saatu muutama vuosi sitten Quincyltä ja nyt ne pääsi tokaa kertaa käyttöön.

IMG_5878
 Me väsättiin eilen iltapalaksi omatekemiä hamppareita! Tää kokkikolmonen teki myös jauhelihapihvejä ekaa kertaa ikinä ja ne muistutti enemmän normaalia jauhelihaa, kuin pihvejä.. No, tekemällä oppii!

idkuva
 Mä kipitin tänään aamulla postiin hakemaan mun uusimman Romwen paketin ja täytyy sanoa, että oli kyllä onnistunein tilaus vähään aikaan!

IMG_5995
.. ja muunmuassa tällanen (ryppyinen) paituli tuli sen tilauksen mukana!

IMG_6012
 Rauhassa syöty hyvä aamupala ja lempparisarja = voisko parempaa ollakkaan? No ei. On tää lomailu sitten ihanaa!

Labels:

10/22/12

PIPOPÄIVÄ

IMG_5682

Huomenta päivää ihmiset! Mä sain ton rakkaan kameran taas eilen hellään huomaani ja mitä mä ensimmäiseksi teen? No hajotan muistikortin. Pari kuukautta takaperin mä hukkasin samaisen vempeleen tänne 35 neliön yksiöön ja se on edelleenkin teillä tietämättömillä. Tänään aamulla marssin sitten suoraan kauppaan ostamaan uutta ja tällä kertaa valitsin kortin takuun kanssa.. Saa luvan kestää vähän pitempään, tulee nimittäin aika kalliiks ostella noita perkuleen kortteja monta kertaa vuodessa!

Ja sitten tohon asuun! Mä hain muutama päivä sitten kotoolta Ikea-kassillisen paksuja villahuiveja sekä pipoja ja kun noi lämpöasteet on nyt hiponeet aika lähellä nollaa, niin olihan ne sitten eilen iskettävä päälle: nimittäin lempparihuivi (joka muistuttaa kooltaan enemmänkin vilttiä) ja Topshopin löllöpipo!
Ai että, tällasina viileän aurinkoisina ja ennen kaikkea kuivina päivinä mä rakastan syksyä ihan hirveesti. Pakkaset sais kuitenkin oottaa vielä reilun viikon, ollaan nimittäin järkkäämässä ensviikolla meidän ekoja kunnon lukiobileitä ja meidän juhlapaikka lähtee alta, jos pakkaset ja lumet kerkee iskeä ennen niitä.. Pidetään sormet ristissä!

Labels: ,

10/20/12

APUA KAIVATAAN

eeeeeeee

Täälläkin suunnalla ollaan nyt vihdoin ja viimein päästy virittäytymään lomatunnelmiin ja näillä fiiliksillä jatketaan toivottavasti vielä kahdeksan päivän verran, jee! Mulla oli suunnitelmissa tehdä tää postaus jo eilen, mutta kävikin sitten niinkin kivasti, että jumppaan kiireessä lähtiessäni paiskasin oven kiinni jättäen avaimet eteisen hyllylle. Hieno homma Annika!

Tässä on nyt taukoiltu muutama päivä liikaa tän kirjottelun kanssa, mut ihan hyvällä syyllä: mä en yksinkertasesti haluu enää pilata tiedän silmiänne näillä ärsyttävän huonolaatusilla puhelinkuvilla! Oon pyöritelly tätä asiaa pienessä päässäni muutaman päivän ajan ja tullu siihen tulokseen, että mun on pakko päästä ostamaan uusi kamera. Jopa silläkin uhalla, että tässä taloudessa syödään tästä edespäin pelkkää makaroonia ja tonnikalaa. Oon selaillu muutamia eri vaihtoehtoja netistä ja pohdiskellu esimerkiks Canonin 1100D:n (hinta lyhentäis huomattavasti tän makaroonikuurin pituutta ja oon vielä kaikenlisäks todennu tän omin käsin ihan kelpo vempeleeksi!) ja 650D:n välillä päätymättä kuitenkaan vielä yhtään mihinkään tulokseen..
Siispä aattelinkin kysästä teidän, ihanat lukijat, mielipiteitä ja kokemuksia näistä edellämainituista ja tietysti muistakin Canonin järkkäreistä! Hyvät puolet, huonot puolet, parhaat ostopaikat.. Mitä vaan, joka auttais mua tekemään päätöksen. Sana on vapaa!

Labels:

10/16/12

FUCK SCHOOL, I'M GOING TO MARRY SOMEONE RICH

k1
k2

Mä kävin tänään pitkän keskustelun tulevaisuudensuunnitelmista mun opon kanssa ja sen jälkeen mielessä ei oo pyörinyt muuta, ku että voinko mä pliis päästä takaisin ekalle luokalle? Haluisin nostaa mun numeroita ja istua tuolla niin kauan kunnes keksin miks mä haluun isona, en oo vielä valmis yliopistojen tai ammattikorkeiden pääsykokeisiin ja kunnon opiskeluun! Mulla ei oo harmainta aavistustakaan mua kiinnostavista opinnoista, haluisin vaan pitää tuhat välivuotta, tehdä töitä, säästää rahaa, matkustella, pitää vähän taukoa opiskelusta ja odottaa autuaasti sitä päivää kun mun päähän iskee "tätä mä haluun tehdä isona!"-ajatukset. Blaah, onko ikinä pakko kasvaa aikuiseksi?

Kertokaa mulle, etten mä oo ainoo kamppailemassa tällasten ajatusten kanssa, enhän?

Labels:

10/15/12

HYVÄ KENKÄVIIKONLOPPU

IMG_4392
IMG_4405

Kuten otsikkokin kertoo, mulla oli viikonloppuna pitkästä aikaa hyvä kenkäviikonloppu. Tampereella ollessamme käytiin kiertämässä muutamilla kirppiksillä ekaa kertaa pariin vuoteen ja heti ekasta paikasta löysin noi upouudet beiget mokkasaappaat varastooni. Täytyy ilmeisesti alkaa vierailemaan kirppiksillä vähän useemminkin! Harmi vaan, että toi beige on vähän turhan arka väri tähän Suomen märkään syssyyn.. No, eilen sitten käytiin moikkaamassa mummia ja sieltä lähti mukaan jo viikonlopun toiset popot: mummin Biancon käyttämättömäksi jääneet nahkanilkkurit! Olikin jo aika saada tohon tyhjyyttä ammottavaan kenkäkaappiin vähän täydennystä. Eipähän ainakaan tartte tepastella nilkat paljaana Consseissa vuoden ympäri!

Labels:

10/14/12

MORE ABOUT INSPIRATION

Muistatteko, kun mä kerroin teille vähän aikaa sitten uudesta Inspiration-konseptista? No, täältä tulee vähän lisää tietoa!

Kuvankaappaus 2012-10-12 kello 17.13.43

Yksi sivusto, 300 blogia, tuhansia ideoita. Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu tämän kuun aikana ja uudesta Indiedays Inspiration-palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana, jolloin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja luettavakseen. Avautuvalta sivulta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja vaikka oman elämän piristämiseen.

Kuvankaappaus 2012-10-12 kello 17.14.25

Inspirationin kehitys on nyt ihan loppusuoralla ja mulla on tilaisuus tarjota teille pientä sneak peekiä tulevaan uudistukseen. Jos haluat nähdä uudistuneen sivuston ennen muita, nyt sulla on siihen mahdollisuus täällä! Teille mukaan ilmottautuneille lähetetään heti ensi viikon alussa tunnukset, joilla pääsette tutustumaan Inspirationin beta-versioon. Olkaa nopeita, tunnuksia jaetaan vain rajallinen määrä!

Kuvankaappaus 2012-10-12 kello 17.16.01

Mulla itsellä meni hetki jos toinenkin opetellessani ton uuden sivuston käyttöä, mut kun vihdoin ja viimein opin kaikki niksit, niin oon huomannut sen tosi käteväksi! Sieltä löytää kaikki lemppariblogien uusimmat postaukset saman katon alta ja alta aikayksikön huomaatkin jääneesi selailemaan ihan uusia blogituttavuuksia. Jossain vaiheessa luultavasti kiroan, että miks toi uusien blogien löytäminen on tehty noin kamalan helpoksi, kun aikaa pitäis jäädä muullekkin ku niiden selailulle.. :-D No, tähän mennessä oon ainakin vielä ihan super tyytyväinen koko sivustoon ja toivon, että tekin tuutte olemaan!

Labels:

10/13/12

AUTUMN KICKOFF SALE

Kuvankaappaus 2012-10-12 kello 18.01.51

Huomio huomio, pikaista vinkkiä alennusrohmuille: Romwella on menossa suuri syksyale! Se vetelee viimesiään ja jos jotain on himottanut jotkut tuotteet kyseisessä nettipuljussa, niin nyt ois oiva aika laittaa tilausta menemään. Mä sain teille muutaman alennuskoodinkin: koodilla Oct15 saa 15 dollaria alennusta yli 80 dollarin tilauksissa, koodilla Oct25 saa 25 dollaria alennusta yli 115 dollarin tilauksista ja koodilla Oct35 saa loogisesti 35 dollaria alennusta yli 155 dollarin tilauksista. Huomioikaa vielä, että koodien viimeinen voimassaolopäivä on huomenna!

Multa on muutenkin kyselty paljon tosta Romwelta tilaamisesta, niin ajattelin tiivistää tähän samaan syssyyn vastaukset muutamiin eniten kysyttyihin kysymyksiin!
  Tilaaminen on tosi helppoa ja sujunut mulla aina ongelmitta
 ♥ Maksutapoina käy kaikki yleisimmät maksukortit, kuten esimerkiksi Visa, Visa electron, Mastercard ja niiden lisäksi myös Paypal!
 ♥ Postikulut ovat ilmaiset 7-14 päivän toimitukselle, mutta nopeampikin lähettäminen onnistuu maksullisella toimituksella. Mulla on mennyt paketin perillepääsemisessä aina keskimäärin 9 arkipäivää!
 ♥ Tulli on yleensä suurin ongelma näiden Euroopan ulkopuolisten nettikauppojen kanssa, mutta jos paketilleen valitsee ilmaisen toimituksen, se ei jää tulliin vaan tulee suoraan kotiovelle! Hyvä juttu, sillä vaikka tilauksessa pääsisi muuten halvalla, niin tullit tekee niihin yleensä aika harmillisen suuren lisän.

Toivottavasti tästä oli jotain apua teidän kysymyksiinne!

Labels:

10/12/12

THANK GOD IT'S FRIDAY

IMG_4007
IMG_4032
Takki ja käsikoru Romwe, neule JC, laukku Pieces, kello Daniel Wellington

Huh, onpas ollu taas viikko! Parina viimepäivänä oli tarkotuksena ottaa kaikki irti kameran kanssa elämisestä, mut toi parempi osapuoli meni sitten ottamaan aivotärähdyksen tähän väliin. Tässä on nyt leikitty vähän enemmän ja vähemmän sairaanhoitajaa, mut nyt ollaan onneks taas ihan elävien kirjoissa ja elämä voi jatkua! Nää eilisen asukuvat on ainoo asia mitä tonne muistikortille on tallentunut viimepäiviltä, enkä meinannut ensin julkaista näitä täällä, mut menkööt, kun ei oo muutakaan.
En oo pitkään aikaan ollu näin onnellinen viikonlopusta, mä oon niin vapaapäivän tarpeessa. Huomenna ois näillänäkymin suunnitelmissa lähtee käymään Tampereella ja sen sellasta, vähän kaivattua piristystä tähän harmaaseen arkeen.

Mä lähen nyt kipittämään kiireesti salille, pitäkääpä ihana viikonloppu kaikki 

Labels: ,

10/10/12

MY NEW WATCH

IMG_3955
IMG_3964
idkuva

Mä kipasin tänään postiin hakemaan yhden pienen päivänpiristyspaketin; uuden kellon! Mä nimittäin sain vähän aikaa sitten valita Daniel Wellingtonin valikoimasta mieleisimmän oman kellovarastoni täydennykseksi. Pähkäilin pitkään ikisuosikin Classic Canterburyn ja nahkarannekkeisen Classic St. Andrewsin välillä, mut päädyin lopulta jälkimmäiseen kun se tuntui istuvan mun tänhetkiseen tyyliin paremmin. Mä oon viimeaikoina oppinu käyttämään kelloja paljon ahkerammin, joten tää oli tosi mieluinen yllätys! Mä sain myös teille kyseiseen nettipuljuun pientä alennuskoodia, eli lokakuun loppuun asti Annika saa 15% alennusta tilauksista!

Ja sitten muuta löpinää! Muhun on iskenyt ärsyttävä syysflunssa. Oon niiskutellut tässä parin päivän ajan vähän normaalia enemmän ja vaikka jumppailu tuo mulle yleensä sitä kaivattua lisäenergiaa, niin nyt tuntuu olevan kaikki puhti aamusta iltaan pois. Kirsikkana kakun päällä mulla on vielä ihan kamala lihasjumi eilisestä pumpista, niin olo on nyt oikein ihana. No, sillä se lähtee millä tulikin, eli kai se on taas pakko lähteä vetämään yks rääkki! Kesä meni niin laiskotellessa, että ihanaa kun oon saanu tän urheiluinnostuksen taas takaisin.

Labels:

10/8/12

VIIME VIIKOLTA

IMG_3826
kynnet
IMG_3811
IMG_3705
IMG_3838
IMG_3872
IMG_3830
IMG_3749
IMG_3853

Miks maanantain arkeenpaluu on aina yhtä ankeeta? Allekirjoittaneella ei ois nimittäin ainakaan mitään ongelmaa jatkaa sitä viikonloppuelämää muutamaa päivää pidemmäksi. Koulukirjoja pitäis hommata, asioita hoitaa, vaatehuone siivota.. Blaah. Mä raahauduin just pitkän ja puuduttavan koulupäivän jälkeen kotsaan ja arvon tässä, et pitäiskö sitä lähteä parin minuutin päästä jumppailemaan vai onko yks rääkki per päivä tarpeeksi. Taidan kyllä jäädä tähän sohvalle köllöttelemään, katsoa jakson Suitsia, tehdä ruokaa ja siirtää noita ärsyttäviä velvollisuuksia huomiselle. Tiistai on parempi päivä kaiken tylsän tekemiselle.

Labels: