Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Annika O.

9/29/12

PAST WEEK

111

1 Eilen mä sitten vihdoin ja viimein hommasin sen jumppakortin ja alotin tän kuntokuurin meijän salin uudella Body attack-jumpalla! Sen tunnin aikana tunsin kyllä pari kertaa kuolevani, mut jumpan jälkeen oli taas aivan ihana fiilis! Ah, mul on ollu niin ikävä sitä tunnetta. Sitä ei kyllä ollu ikävä, kun tänään aamulla en meinannu päästä sängystä ylös koska mun lihakset oli niin jumissa. Tästä tää lähtee! 2 Uusi cosmo ja lempparisuklaata = sadepäivien piristys  3 Viimeviikolla mulle saapui taas paketti Oasapilta, joka sisäls tän laukun lisäksi huulikiillon ja pari postausta sitten nähdyn valkosen neuleen! 4 Kokkikolmonen vauhdissa! Tällä viikolla mä oon kokeillu pitkästä aikaa kaikkia uusia ruokia, muunmuassa tota lohipastaa. Esimerkiks tän ruuanlaiton kohdalla voi kyllä todeta että tekemällä oppii, oon meinaan joskus vuos sitten ollu aikamoinen poropeukalo ja poltin valmispizzatkin uuniin. Kehitystä havaittavissa, jee!

Siinä kuvia pienten selostusten kera kuluneelta viikolta! Mulla alko eilen viikon vapaa (on tää lukio joskus ihan kivaakin!) ja kaiken tän ylppäri- ja jaksonloppumishässäkän jälkeen on ihanaa vaan rentoutua ilman pakkotehdäsitäjatätäjatota-tunnetta. Toivottavasti mä saan ensviikon aikana tuotettua vähän enemmän sisältöä tänne bloginkin puolelle! Nyt mä katson yhen jakson mun uutta lempparisarjaa Suitsia ja sen jälkeen lähen kattomaan poikaystävän peliä hallille, kivaa viikonloppua kaikille!

Labels:

9/26/12

TÄÄLLÄ TAAS

Untitled

Heippa murmelit! Tässähän onkin vierähtäny melkein viikko ilman minkäännäkösiä elonmerkkejä, koska viime päivät on aherrettu lähes pelkästään kouluhommien kimpussa. Tästä piti tulla pikanen videopostaus kuvien puutteen vuoksi, mut mun koneen kamera alko kesken videon oton temppuilemaan ihan oudosti, niin se jäi sitten vaan siihen suunnitteluvaiheeseen.
Alkuviikosta saatiin tietää alustavia yo-tuloksia ja eihän sieltä sitten tullu ihan sellasia pisteitä ku mitä oli toivottu.. Ois ihanaa jos pisterajat laskis muutaman pisteen alaspäin, niin alkais toi numero kuulostaa vähän siedettävämmältä, tosin eikai sillä sen suurempaa merkitystä kumminkaan oo, ku keväällä mennään jokatapauksessa korottamaan! Tänään meillä alkokin kauan odotettu koeviikko, jollon mulla on onneks vaan kaks koetta ja koko ensviikko lomaa! Ihanaa, tällästä pikku vapaata onkin kaivattu kaiken tän ahertamisen keskelle. Huomenna mä alotan taas jumppailun, toivotaan et sieltä sais vähän lisäpuhtia tähän arkeen, niin jaksais täällä bloginkin puolella näyttäytyä vähän useemmin. Tää oli vaan tällanen pikanen kuulumistenkertomis-postaus, nyt matikankirja kainaloon ja töihin, heippodei!

Ootteko muuten kattonu X-factoria? Mä jäin koukkuun siihen ohjelmaan viimekaudella ja selattiin uusia videoita aina jenkkien tahdissa. Pari viikkoa sitten se onneks taas alko uuden kauden kera ja mä oon jo löytäny oman suosikin, ihana poika!

Labels:

9/21/12

CRAVINGS

cravings
Parin viimepäivän aikana mä oon löytäny yhden tosi tehokkaan ja mieleisen kouluhommienvälttelykeinon; nimittäin nettikauppojen selailun! Tällä kertaa siivoukset, kynsienlakkailut sun muut välttelyhommat on jääny taka-alalle ja ajatukset (sekä silmät) on pyöriny pelkästään kaikissa ihanissa syksyvaatteissa. Jos oisin miljonääri, niin haluisin uudistaa mun koko vaatearsenaalin täysin erilaiseks ja hommata sinne kasoittain lämpimiä neuleita, maanläheisiä sävyjä,  peplum-mallisia paitoja, kullansävyisiä koruja ja uusia kenkiä! Nää kollaasissa näkyvät ihanuudet on poimittu Romwe.comista.

Nyt kun tässä on noi Romwen jutut ollu muutenkin esillä, niin aattelin vinkata teille nopeesti yhdestä jutusta kyseisen nettikaupan Facebook-sivuilla, jossa teillä on mahdollisuus voittaa mekkoja joka päivä ensikuun alkuun asti!

image001-2

Ylläolevassa kuvassa ja tuolla Facebook-sivuilla näkyykin ohjeet, mutta laitetaan ne nyt selvennyksenä vielä tähän: rekisteröidy Romwen sivuille (muista täyttää varmasti oikea postitusosoite, nimittäin mulla oli joskus tän kanssa ongelmia kun en tiennyt mitä state/province-kohtaan tulee, mutta siihen sekä country-kohtaan kuuluu laittaa Finland!), tykkää Romwen Facebook-sivusta, paina enter-nappia oikeesta yläreunasta ja syötä sen jälkeen nimesi ja rekisteröity sähköpostiosoitteesi seuraavalle sivulle. 
Toivottavasti onnistui jopa näiden huonojen ohjeiden puitteissa, arpaonnea kaikille! :-)

Ps: kiroon myös Fashiolistan keksijän alimpaan maanrakoon.. miksi noin koukuttavia appseja täytyy tehdä? Jos jotain kiinnostaa niin tästä klikkaamalla pääsee mun profiiliin!

Labels:

9/20/12

TURHAUTTAVA TORSTAI

asdfghj

Mä oon tosi turhautunu tän blogin kanssa. Tiedän täsmälleen mitä ja miten mä haluisin tänne postata, mut mul ei vaan oo mahollisuutta. Haluaisin kuvata tänne esimerkiks ihan perus asuja, mut mä saan kameran käyttööni ehkä kerran kahdessa viikossa ja sillonkaan mulla ei oo ketään kuvaajaa. Puhelinkuvat näyttää nykyään tylsiltä, eikä niin huonoilla kuvilla tee yhtään mitään. Haluaisin tehä tästä blogista just mun mieleisen ja sellaisen, mitä mä itsekkin tykkäisin lukee. En vaan voi, blaah.
Vaikka mä yleensä tykkäänkin syksystä, niin nyt mul on varmaan joku syysmasennus. Pimeys ja sade ärsyttää, tekee mieli vaan nukkua päivät pitkät ja koulujutut tuntuu ylitsepääsemättömiltä. Jos mä käyn nyt nukkumaan, niin voitteko herättää mut sit kun kesä on taas täällä, jooko?

Labels:

9/17/12

MAANANTAI

maanantai

Tänään kello 12:37 mä astuin ulos koesalista ja tajusin että hei, mun eka ylioppilaskoe on nyt ohi. Iik! Jännitin aamulla niin paljon, et masu oli kipee ja ruoka ei oikein maistunu, mut äkkiä se hälveni ku pääs sen kokeen pariin. Salista ulos tullessa tuntu että kivi tippu sydämeltä, ihana tunne kun noi ylppärit on nyt tältä erää ohi! Eipä tarvi täälläkään enää jauhaa niistä jatkuvasti, haha. Nyt kerkee taas hommaamaan salikortin ja alottamaan normaalin elämän, ihanaa!

Miten teillä muilla enkunkirjottajilla meni tänään? 

Labels:

9/16/12

IHANA AAMU

IMG_3268
IMG_3272
IMG_3258
IMG_3282
IMG_3290

Sängyssä makoilua, kiireetön aamupala, auringonpaistetta ja rauhassa meikkailua. Jos kaikki aamut olis tällasia, mikään päivä ei vois mennä huonosti! Tänään on viimenen päivä ennen ylppäreitä ja pikku paniikki alkaa hiipiä.. En varmaan jaksa alkaa pänttäämään enää tänään hikihatussa, eiköhän ne kieliopit ja sanat oo jo tähän mennessä opittu. Eväitä pitäis ostaa ja asioista ottaa selvää.. Blaa, mä vaan toivon että tää koko taakka ois jo ohi.

PS: Voisinko pliis saada taas kameran?! Olin jo ihan unohtanu kuinka kivaa sillä kuvaileminen onkaan, yy'y.

Labels:

9/13/12

UUSIA JUTTUJA

IDIMG_3217
IMG_3236
IMG_3249

Mä päätin tänään pitää vapaapäivän ylppäreihin luvusta ja koska Vilulla oli kerrankin vapaapäivä treeneistä, niin me tultiin päivällä meille kotiin ja jäädään luultavasti tänne yöks! Ihanaa, en oo nukkunu omassa sängyssä varmaan moneen kuukauteen. Kävin sitten sattumalta hakemassa postin ja sieltä oli tullu mulle päivän piristys: tän kuukauden tilaus mun yhteistyökumppanilta Romwelta! Tällä kertaa tulleista toi laukku on ehdoton lemppari, oon ihan rakastunu siihen! Oon viimeaikoina näköjään alkanu hamstraamaan noita laukkuja vähän enemmän ja vähemmän... No ei kai siinä, niistä onkin ollu vähän puutetta. Saa nähdä mikä mun seuraava innostus oikein on...

Labels:

9/12/12

INSPIRATION

Lokakuussa blogimaailmaan syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon munkin blogi on kutsuttu mukaan!

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.
Mun blogin sivupalkissa tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan teidän lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi sä voit osallistua tutkimuksen pop-up kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia!

Eipä muuta, halusin vaan vähän selventää että mikä toi valkopinkki boksi tuolla oikeassa reunassa on! Olis ihanaa, jos mahdollisimman moni jaksais vaivautua vastaamaan tohon nopeesti. Kiitos! :-)

9/10/12

THE TEST IS ABOUT TO BEGIN

mqqnqntqi

Ja sinne meni! Ihanaa että se on nyt ohi. En osaa yhtään arvioida et miten se sitten oikeestaan meni, mut esim. avojen vaan yhteen kertaan kuuleminen jäi ärsyttämään aika paljon ja niiden ansiosta saan varmaan heittää hyvästit mun haaveille E:stä (tai ees M:stä). En jännittäny tai miettiny koko kuuntelua yhtään ennenku istuin luokkaan ja kädet alko tärisemään,eikä se nyt menny kyllä ihan täydellisesti, mut toivotaan parasta! En tiiä oisko tässä kaikkein järkevintä elää tuloksista epätietosena maanantain kirjalliseen asti, koska jos toi meni ihan hirveesti toivottua huonommin niin siinä vaiheessa tulee mental breakdown :-D Jos se taas meni ihan ookoosti ni fiilis ois varmaa vähän varmempi. Emmää tiijä.

Entäs te muut enkun kuuntelijat, miten teillä meni tän aamunen osio?!

9/8/12

IT'S GOOD TO BE HERE

oulu1

Huomenta Oulusta! Päästiin perille myöhään eilen illalla, käytiin hakemassa iltapalat yhestä uudesta ja tuntemattomasta pikaruokaravintolasta nimeltään McDonald's, katottiin BB ja käytiin nukkumaan. Tänään on herättiin myöhään, syötiin kunnon aamupalat, kohta käydään nopeesti pyörähtämässä muutamissa kaupoissa ja sen jälkeen saadaan tänne vieraaks poikaystävän sisaruksia sekä yks uus perheenjäsen, jota ei olla vielä kertaakaan keretty näkemään! Ihanaa :-) Nyt suihkuun ja meikkaamaan, kivaa viikonloppua kaikille!

9/6/12

MÄ EN HALUU YLIOPPILAAKSI

version1

Tänään oli enkun preliminäärin kuunteluosa, viime kevään 2012 kuuntelu. Se meni paljon huonommin ku luulin/toivoin ja nyt masentaaaaaaaaaa. Voi olla et mä jännitin jo pelkästään tota tilannetta ja siks meni normaalia huonommin, mut toi oli kyllä vaikeempi ku mikään tähän asti tehdyistä harjotuskuunteluista! Tosi kivaa lähtee tällasella epävarmalla fiiliksellä maanantaina ihan oikeeseen kuunteluun ja vääntää sen jälkeen vielä preli loppuun, jos nekin menee ihan penkin alle niin mä lupaan hautautua sängyn pohjalle ja nukkua koko kirjotusten ohi. Voinko pliis palata takas sinne parin vuoden taakse ykköselle?
Huomenna me lähdetään huristelemaan pitkästä aikaa kohti Oulua, mennään sinne viikonlopun viettoon ja pakoon tätä stressin (lue: vitutuksen) alle hautautumista. Ihanaa vaihtaa maisemaa vähäks aikaa ja yrittää olla murehtimasta näitä ylppäreitä koko ajan.

Sellasta tänään, toivottavasti teidän prelit menee/on menneet paremmin ku näytön tällä puolella ja onnea kirjotuksiin kaikille, joilla ne on nyt parin päivän päästä edessä!

9/5/12

TODAY'S

Image and video hosting by TinyPic

Farkut ja takki H&M paita (eli hame) Stradivarius laukku Oasap.com kello ja sormus Ur&Penn

9/2/12

A PAIR OF JEANS THAT FIT JUST RIGHT


Untitled

Tässä muutama huono kuva eilisillan asusta, kun käytiin Järvenpäässä yksillä rennoilla viiskybäsillä! Parin viimepäivän aikana on tullu mm. shoppailtua pitkästä aikaa vähäsen, käytyä hot yogassa (rakastuin siihen!!), katottua BB:tä ja otettua vikan kouluvuoden maailman epäonnistuneimmat koulukuvat. Tänään nautittiin sunnuntaista heräämällä vasta yhdeltä, nyt pitäis raahautua suihkuun ja alkaa vääntämään enkun abitreenipakettia. En voi vieläkään sisäistää, et kuuntelut ja preli on oikeesti jo tasan viikon päästä, kirjallinen kahden viikon päästä! I see panic attack coming..